29 Μαΐου 2015

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! Χρυσόγονος: Αν οι αρχές «μπούκαραν» στα σπίτια θα συγκέντρωναν 45-50 δισ. από τα λεφτά των Ελλήνων

Με τον πιο περίεργο τρόπο προσπάθησε να εξηγήσει γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ρήξη με τους δανειστές ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος αφού μετά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να βρει χρήματα "εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου"... και η απορία είναι: Πως το λέει αυτό το σενάριο; Έχει ακούσει να το συζητάνε όσοι θέλουν ρήξη; Γίδια που τους ψηφίσατε απαντήστε τώρα "Μπαααα σιγά μη συζητάει ο Λαφαζάνης τέτοια πράγματα" να δω πόσο μαλ@κες είστε

ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΡΕΣΕ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ! Ελληνες, τα «φουγάρα» της Ευρώπης: Πρώτοι σε κατανάλωση καπνού με διαφορά

Πρωταθλητές Ευρώπης στην κατανάλωση καπνού αναδεικνύονται οι Έλληνες, αφού με 38% βρίσκονται στην πρώτη θέση των καπνιστών σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρόμετρου σχετικά με τη στάση των Ευρωπαίων ως προς το κάπνισμα.

ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! "Νέα «κεραμίδα» για τους Στρατιωτικούς – Περίμεναν να εισπράξουν, καλούνται να πληρώσουν!"

Μπορεί η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης για αποκατάσταση των Στρατιωτικών σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα της απόφασης του ΣτΕ να είναι νωπή όμως αυτό δεν απέτρεψε τα χειρότερα.

Άπλυτοι μαχαίρωσαν 27χρονο που φορούσε την ελληνική σημαία σε μπλούζα

Από το σημείο πέρασε ένας άντρας που φορούσε μία μπλούζα με την ελληνική σημαία - Υπήρξε διαπληκτισμός και τον μαχαίρωσαν στο πόδι

Ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με πρωταγωνιστές αντεξουσιαστές που συμμετείχαν σε συγκέντρωση και έναν άντρα που πέρασε από το σημείο, φορώντας μία μπλούζα με την ελληνική σημαία.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ η Ελενα Παναρίτη

Αφού τα κατάφερε τόσο καλά στις διαπραγματεύσεις, είπαν να την επιβραβεύσουν

Νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) αναλαμβάνει η Έλενα Παναρίτη,  η οποία αντικαθιστά τον Θάνο Κατσάμπα, τον οποίο το Υπουργείο Οικονομικών, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί για την μακρόχρονη συνεισφορά του στο Ταμείο.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Και επισήμως στην ύφεση ξανά η Ελλάδα σύμφωνα με την ΕΛΤΣΑΤ-Μείωση ΑΕΠ 0,2%

Μείωση για δεύτερο διαδοχικό τρίμηνο κατέγραψε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της Ελλάδος στο τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2015, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα Παρασκευή στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Ο Ψαριανός απαντά για το πτυχίο: Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Βαρουφάκης

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι πια πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και μετά τα όσα ειπώθηκαν πήρε θέση.
Με χιούμορ απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν ότι πήρε το πτυχίο του μετά από 42 χρόνια, ενώ ήταν κατά των «αιωνίων φοιτητών».

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΑΛΕΞΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ"! Forthnet-NOVA: Αυξήθηκε η συνδρομητική βάση παρά το αντίξοο μακροοικονομικό περιβάλλον

Ενίσχυση της συνδρομητικής βάσης, παρά το αντίξοο μακροοικονομικό περιβάλλον, καταγράφουν τα αποτελέσματα του Α' τριμήνου του 2015 για τη Forthnet.

Ερωμένη Κλίντον: Μη τον αφήσετε να γυρίσει στον Λευκό Οίκο – Θα παρενοχλήσει και άλλες [εικόνες]

«Μην αφήσετε τον Κλίντον να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκες και θα το ξανακάνει» δήλωσε η Πόλα Τζόουνς μια από τις «ερωμένες» του τέως προέδρου της Αμερικής.

«Εβαλαν τις παρθένες σε ένα δωμάτιο με 40 άνδρες» - 17χρονη περιγράφει τα όσα έζησε ως σκλάβα του σ@ξ των τζιχαντιστών [εικόνες]

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε μία έφηβη Γεζίντι που απήχθη από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και επί 9 μήνες έζησε ως σκλάβα.

Σόιμπλε: Όποιος δεν συνεργάζεται ενδεχομένως χάνει τη δουλειά του. Έτσι κάνουμε και στην Ευρωζώνη

Καρφί του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στη Συνοδο της G7: «Οποιος δεν συνεργάζεται, χάνει τη δουλειά του!» - «Τα θετικά σχόλια από την Αθήνα δεν ταιριάζουν με αυτά που μαθαίνουμε από τους θεσμούς»

Σε κρίσιμη κατάσταση η 36χρονη τουρίστρια από τον κεραυνό στην Κνωσό- ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές πανικού επικράτησαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, όταν στις 10 το πρωί, έπεσε κεραυνός με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 19  Ρώσοι τουρίστες.

FIFA: Επανεξελέγη πρόεδρος, παρά το σκάνδαλο, ο Σεπ Μπλάτερ

Επανεξελέγη τελικά, παρά το σκάνδαλο που ταλανίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο Σεπ Μπλάτερ στην προεδρεία της FIFA.

Ο Ελβετός παράγοντας, ο οποίος κατέχει τη θέση από το 1998, δεν κατάφερε στην πρώτη ψηφοφορία...

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ Ο ΜΕΣΙ ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! Ο Ρονάλντο πηδούσε τις κοπέλες παικτών της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε στη λίστα των αιθέριων υπάρξεων, με τις οποίες απατούσε την Ιρίνα Σάικ, δύο κορίτσια που τα είχαν με τους...

Δημοσκόπηση Metrisi: Έπεσε στο 9% η διαφορά-Γ@μεί και δέρνει το λίγο/καθόλου ικανοποιημένος από κυβέρνηση-Τσίπρα

Η καθυστέρηση της συμφωνίας «τρομάζει» τους πολίτες - Με 9,1% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου - Διαφωνεί η πλειοψηφία με τα σενάρια εκλογών ή δημοψηφίσματος

Δύο είναι τα βασικά συμπεράσματα της πανελλαδικής τηλεφωνικής δημοσκόπησης της εταιρείας «METRISI», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 28-29 Μαΐου σε δείγμα 1.108 ατόμων, για λογαριασμό του protothema.gr.

Κοινό μήνυμα Ευρώπης-ΔΝΤ: Μην διανοηθείτε να «παίξετε» με τις πληρωμές του Ιουνίου

Οι συνολικές πληρωμές της Αθήνας προς το ΔΝΤ τον Ιούνιο ανέρχονται σε 1,55 δισ. ευρώ - Οι πιστωτές δεν θέλουν να επαναληφθεί το φαινόμενο με την παρ' ολόγον μη πληρωμή του Μαΐου - Στο φως η επιστολή Τσίπρα της 8ης Μαΐου προς τους θεσμούς

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΑΝΕ ΜΕΣΑ! Μπέος: Λαμόγιο και ξεφτίλας ο Ζωγράφος-Χασισοπότης ο Σαμαράς

Συνέντευξη εφ' όλης της (παραποδοσφαιρικής) ύλης παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis της Θεσσαλονίκης ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε για την εξέλιξη της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης, καταφέρθηκε με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου, ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την προφυλάκιση του Αιμίλιου Κοτσώνη και τις συνομιλίες του μαζί του, δεν θέλησε να τοποθετηθεί.

Άδωνις: Ωραία η πλάκα με τα προεδριλίκια

Ο Άδωνις δεν χρειάζεται να γίνει Πρόεδρος αφού δεν θα μπορεί να λέει αυτά που πρέπει να λέει. Ο κάθε Πρόεδρος αναγκάζεται να στρογγυλεύει το λόγο του και προσπαθεί να συγκεράσει τις απόψεις διαφορετικών τάσεων που πρέπει να υπάρχουν μέσα στα κόμματα... και ο Άδωνις δεν χρειάζεται να στρογγυλέψει το λόγο του. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι κάποιοι πολύ Ανδώναροι μέσα στη ΝΔ πιστεύουν ότι πρέπει όλοι να λέμε τα ίδια ακριβώς πράγματα... ότι λένε αυτοί δηλ.

Να σταματήσει η φημολογία αναφορικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter επισημαίνοντας πως η χώρα δεν χρειάζεται «κουτσομπολιά» αυτή την περίοδο.

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Επί 26 χρόνια ήταν και παντρεμένη και χήρα!

Έστω και με …26 χρόνια καθυστέρηση εντοπίστηκε  67χρονη η οποία λάμβανε όλα αυτά τα χρόνια παράνομα σύνταξη χηρείας παρότι είχε τελέσει νέο γάμο που ουδέποτε δήλωσε!

ΤΩΡΑ ΔΗΛ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ; Ανασύνταξη δυνάμεων στη Νέα Δημοκρατία-Αυτοί είναι οι νέοι Γραμματείς

Ανανεωμένη οργανωτική δομή «με την αξιοποίηση νέων ιδεών και καταξιωμένων προσώπων» παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία μετά από απόφαση του προέδρου της, Αντώνη Σαμαρά.

Στη Μόσχα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης... ρούβλια θα πιτσιλάνε από Τρίτη τα ΑΤΜ

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης αναχώρησε σήμερα Παρασκευή για τη Μόσχα ελπίζοντας να μπορέσει να αποσπάσει καμιά θετική ανακοίνωση για τον τούρκικο αγωγό και να κα@λώσει όλη η αριστερή πλατφόρμα.

Δημοσκόπηση της Figaro: Περισσότεροι Γάλλοι απ' ότι Γερμανοί υπέρ του Grexit

[Σε δημοσκοπήσεις στη Γερμανία κάτω από 50% μας θέλει εκτός ευρώ παρά το μπινελίκι που τρώνε]

«Ναι» λέει το 29% των πολιτών στην επιστροφή στο φράγκο

«Τραπουλόχαρτα» έγιναν Ολάντ και Σαρκοζί από την γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διεξήχθη στη Γαλλία, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα για την επικύρωση του ευρωπαϊκού συντάγματος.

Επιστολή Νικολούδη σε Τσίπρα: Διαφωνώ με το 15% στους φοροφυγάδες εξωτερικού

Βόμβα από τον υπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη που με επιστολή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία του με τα σχέδια της κυβέρνησης για το φόρο όσων έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό.

Πήρε πτυχίο στα 61 του ο Ψαριανός μόλις σοβαρεύτηκε και έκοψε τις κομμουνιστικές μαλ@κίες

Δείτε τον βουλευτή με τήβεννο να ορκίζεται – Πώς αποφάσισε να πάρει τελικά το πτυχίο που είχε «ξεχάσει»...

Δεν πίστευσαν στα μάτια τους οι φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά που χθες πήραν το πτυχίο τους, όταν στην ορκωμοσία εμφανίστηκε ο βουλευτής του «Ποταμιού» Γρηγόρης Ψαριανός. Και ενώ αρχικά όλοι θα πίστευαν ότι πήγε για κάποιον γνωστό του, η τήβεννος που φορούσε δεν άφηνε πολλά περιθώρια για εικασίες.

Τι συμβαίνει στο σώμα όταν το χτυπάει κεραυνός

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορεί ένα άτομο να χτυπηθεί από κεραυνό και ο τύπος του χτυπήματος υπαγορεύει τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο σώμα.

Αιχμάλωτος των τζιχαντιστών σκάβει τον τάφο του πριν τον αποκεφαλίσουν

Ο άτυχος άνδρας ονομάζεται Ziad Abdel'al Abu Tarek, κατάγεται από τη Συρία, και οι τζιχαντιστές τον κατηγορούν για κατασκοπεία

Δεν έχουν τέλος τα φρικιαστικά εγκλήματα των τζιχαντιστών. Αυτή τη φορά ένα νέο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου απεικονίζει αιχμάλωτο των τζιχαντιστών να σκάβει στην έρημο το λάκο του πριν τον αποκεφαλίσουν.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑ: "ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΠ'ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ"->Συνελήφθησαν δύο από τους ληστές του Διστόμου - Αυτοκτόνησε ο τρίτος... λένε τουλάχιστον

Ο Σπύρος Δραβίλλας αυτοκτόνησε μόλις αντιλήφθηκε τους άντρες της ΕΚΑΜ που εισέβαλαν στην μεζονέτα-κρησφύγετο των ληστών - Οι ληστές κινούνταν στις παρυφές της τρομοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν σχέσεις με τον Νίκο Μαζιώτη και τον Βασίλη Παλαιοκώστα

Ένας χρόνος μετά τις ευρωεκλογές: καταλάβαμε το λάθος μας;

του Νικόλα Γιάννου

Η πατρίδα μας διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, η συνεχής δήθεν υπερήφανη διαπραγμάτευση έχει κοστήσει πάρα πολύ στην πραγματική οικονομία, η χώρα έχει απομονωθεί διπλωματικά στο εξωτερικό, είναι εκτός αγορών, οι τράπεζες έχουν καταρρεύσει σχεδόν, τα αποθεματικά των ταμείων έχουν αδειάσει, το κράτος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του, έχουμε γυρίσει σε ύφεση, η ανεργία η οποία είχε αρχίσει να μειώνεται, ξαναανεβαίνει, οι μεταρρυθμίσεις έχουν "παγώσει", το λαθρομεταναστευτικό θέμα μέρα με την μερα χειροτερεύει, ενώ αμφισβητείται το εάν θα έχουμε πλεόνασμα.

Τα 10 πιο στοιχειωμένα μέρη του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πύργος του Λονδίνου, το κάστρο της Τσεχίας, το Φρενοκομείο που έγινε τόπος βασανιστηρίων για τους ασθενείς και οι στοιχειωμένες φυλακές των ΗΠΑ είναι μερικά μόνον από τα μέρη που oι φρικιαστικές ιστορίες που τα «συνοδεύουν» τα καθιστούν ακόμη πιο τρομακτικά.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΔΙ! 6.000 ευρώ για την ανακαίνιση γραφείων Στρατούλη Σκουρλέτη

Κι όμως λεφτά υπάρχουν αφού περισσότερα από 6.000 ευρώ εγκρίθηκαν από την απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 21956/4096, για την ανακαίνιση στα γραφεία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.

Σαν σήμερα η άλωση της Βασιλεύουσας - ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης υπήρξε το αποτέλεσμα της πολιορκίας της βυζαντινής πρωτεύουσας, της οποίας Αυτοκράτορας ήταν ο Κωνσταντίνος ΙΑ' Παλαιολόγος, από τον οθωμανικό στρατό, με επικεφαλής τον σουλτάνο Μωάμεθ Β'.

ΗΡΘΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ "ΥΠΕΡ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Η "Ελλάδα να πάρει σκληρές αποφάσεις"

Με ηχηρά μηνύματα κυρίως την ελληνική πλευρά, έκλεισε την παρουσία του στους G7 o υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου.

ΦΩΤΟ-O Νικολόπουλος απέδειξε ξανά γιατί είναι μακράν ο μεγαλύτερος καραγκιόζης... με χορηγό τον Χατζηνικολάου

[Προφανώς ο Νικόλας ανέβασε την εν λόγω ανάρτηση μετά από πνευματική καθοδήγηση του γέροντα τον οποίο λέει ότι συμβουλεύετε και με χορηγό τον Χατζηνικολάου το λογότυπο της εφημερίδας του οποίου χρησιμοποίησε χωρίς να αντιδράσει ο γνωστός λαϊκιστής δημοσιογράφος]

Σε μια πρωτοφανή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter προχώρησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, ανάρτηση που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα social media.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ALERT! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΙ! Κονγκολέζος κατηγορεί τη Γερμανία ότι αγόρασε το Μουντιάλ του 2006!

[Τελικά βρήκαμε ποια δομή είναι πιο διεφθαρμένη από την Ελλάδα... η ΦΙΦΑ! Το 2006 μάλλον οι Γερμανοί έδωσαν πιο πολλά από τους Νοτιοαφρικανούς, το 2010 έδωσαν τα περισσότερα οι Νοτιοαφρικανοί, και πάει λέγοντας]

Λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα που δέχθηκε η αστυνομία της Ελβετίας για τοποθέτηση βόμβας στο χώρο του Συνεδρίου της FIFA, ήρθε μια άλλη, νέα «βόμβα» μέσω δηλώσεων για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αγγλος μπουχέσας πήγε για bullying σε Ινδό και έφυγε ματωμένος από τις μπουνιές [βίντεο]

Η προσπάθεια bullying ενός Άγγλου μαθητή σε έναν Ινδό συμμαθητή του έξω από το σχολείο τους, κατέληξε σε έναν άγριο τσακωμό με θύμα... τον Αγγλο.
Εχοντας φωνάξει και αρκετούς συμμαθητές του προκειμένου να ρεζιλέψουν τον Ινδό μαθητή κινηματογραφώντας με τα κινητά τους τηλέφωνα, ο νεαρός Άγγλος άρχισε το bullying, χωρίς μάλιστα να περιοριστεί στα λόγια. Ξαφνικά προσπάθησε να χτυπήσει τον νεαρό από την Ινδία, ο οποίος όμως δεν δίστασε και ρίχνοντας συνεχόμενες μπουνιές έβγαλε... νοκ-άουτ τον Άγγλο. Το βίντεο έχει ήδη γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες με τους χρήστες του διαδικτύου να καταδικάζουν για μια ακόμη φορά την προσπάθεια bullying σε νεαρά παιδιά.

“Έφτυσαν” τη Βουλή της Ζωής οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ

Καμία από τις δέκα επίκαιρες ερωτήσεις που επρόκειτο να συζητηθούν το πρωί στη Βουλή, δεν απαντήθηκε.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι υπουργοί, σ’ ένα ρεσιτάλ απαξίωσης των θεσμών, επέλεξαν να… φτύσουν κατάμουτρα τον κοινοβουλευτικό έλεγχο είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων, είτε γιατί «την κοπάνησαν» για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Η Παναρίτη τελικά τοποθετήθηκε στο ΔΝΤ;

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κάρλο Κοταρέλι, υπεύθυνου διευθυντή του ΔΝΤ για τις Ιταλία, Ελλάδα, Μάλτα, Πορτογαλία και Σαν Μαρίνο, είχε χθες η Έλενα Παναρίτη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ζήτησε να αναλάβει τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, από την Τρίτη 2 Ιουνίου (και όχι από τις 19 Ιουνίου όπως προβλέπεται).

Αυτή τη φορά ο αστυνομικός που αντιμετώπισε την Ζωή το χειρίστηκε καλύτερα... τους άφησε να μπουκάρουν στον Στρατούλη - ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Μετά τη Βουλή και το επεισόδιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο αστυνομικός, σήμερα, ήρθε αντιμέτωπος με τους πρώην εργαζόμενους του ξενοδοχείου «Πεντελικόν», οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας απαιτώντας να μπουν όλοι μέσα για να μιλήσουν με κάποιον εκπρόσωπο του υπουργείου.

«Αναψε» το Twitter με τη συνέντευξη Βαρουφάκη -Τα σχόλια ξένων δημοσιογράφων ενώ ο ΥΠΟΙΚ ήταν ακόμη on air [εικόνες]

Παρά το γεγονός ότι τα ελληνικά σχεδόν όλων των ξένων δημοσιογράφων περιορίζονται σε ελάχιστες -κοινότοπες- λέξεις, εντούτοις με κάποιο τρόπο παρακολουθούσαν «on line» τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη.

ΜΑ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Πηγή Τρόικας: Η Ελλάδα νομίζει λανθασμένα ότι θα υποχωρήσουμε

Η Ελλάδα συμπεριφέρεται σαν να θεωρεί ότι οι δανειστές θα υποχωρήσουν στα περισσότερα ζητήματα κάτι που όμως δεν πρόκειται να συμβεί, ανέφερε πηγή των δανειστών με γνώση της διαπραγμάτευσης.

Κεραυνός «χτύπησε» τουρίστες στην Κνωσό -Δεκάδες τραυματίες, μία γυναίκα υπέστη ανακοπή [εικόνες]

Κεραυνός «χτύπησε» το πρωί τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 19 Ρώσοι τουρίστες.

Αυτά είναι τα 20 πιο δημοφιλή μουσεία στον κόσμο, με τους περισσότερους επισκέπτες ετησίως [εικόνες]

Τα ταξίδια σε άλλες χώρες, ειδικά εν όψει καλοκαιριού, είναι επίσης μία καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε τα μουσεία και να δείτε από κοντά, σπάνια εκθέματα από όλο τον κόσμο. Ωστόσο οπλιστείτε με υπομονή γιατί σε ορισμένα μουσεία η αναμονή θα είναι μεγάλη, καθώς βρίσκονται αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Σαμαράς: Η διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ως έπος για να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία

Αλλαγή πολιτικής και συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία, έστω και την τελευταία στιγμή, ζητά από την κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς.

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ! Ο Γκιρτζίκης διόρισε την κόρη του στην ΕΠΟ - Τη «βάφτισε» μέλος του ΔΣ

Συνέβη και αυτό στην ΕΠΟ!Ο Γιώργος Γκιρτζίκης διόρισε την κόρη του στην ομοσπονδία και τη «βάφτισε» μέλος του ΔΣ προκειμένου να την πάρει μαζί του στη Ζυρίχη για τις εκλογές της FIFA ως προσωπική του μεταφράστρια.

Αυτή είναι η πιο κρύα περιοχή της Ελλάδας ακόμα και το καλοκαίρι

Εντυπωσιακές θερμοκρασίες ακόμα και το καλοκαίρι καταγράφει μέρος της Ελλάδας που βρίσκεται στην Πελοπόννησο και είναι σχετικά νότια για τα δεδομένα της ηπειρωτικής χώρας.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΕΙ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΗΔΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Τι λέει Ελληνίδα αστροφυσικός για τους εξωγήινους

Η εύρεση ιχνών κάποιας μορφής ζωής εκτός της Γης θα πάρει πολύ ακόμη χρόνο, δηλώνει η διακεκριμένη Ελληνίδα αστροφυσικός και πλανητολόγος του Αστεροσκοπείου Μεντόν του Παρισιού, Αθηνά Κουστένη, η οποία πάντως δεν αποκλείει σημαντικές μελλοντικές ανακαλύψεις στους δορυφόρους του Δία και του Κρόνου. Παράλληλα, όμως, προειδοποιεί ότι, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, η Γη κινδυνεύει να καταντήσει κάποτε ακατάλληλη για ζωή, σαν την Αφροδίτη και τον Τιτάνα.

Economist: Η Ελλάδα θα πρέπει να μουτζουρώσει τις «κόκκινες γραμμές»

Το μακροχρόνιο οικονομικό δράμα της Ελλάδας φτάνει σε μια κορύφωση. Χρονικά, αναμένεται να συμβεί, κατά τα φαινόμενα, τον Ιούνιο ή και στο τέλος του Μαΐου.

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ; Στρατούλης: Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο Brussels Group

Με δυσκολία συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα τεχνικά κλιμάκια του Brussels Group, όπως τόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

ΕΡΓΟ ΣΥΡΙΖΑ! Οι καταθέσεις "βούλιαξαν" σε χαμηλό 11 ετών-Εκροή 5 δισ. ευρώ τον Απρίλιο

Συνεχίστηκε και το Απρίλιο η εκροή των καταθέσεων, με αποτέλεσμα το συνολικό απόθεμα επιχειρήσεων και νοικοκυριών να υποχωρήσει στο τέλος Απριλίου στα 133,6 δισ. ευρώ από 138,6 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Μαρτίου.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟ@ΤΣΑ! Σε επιφυλακή όλη η κυβέρνηση το τριήμερο! - Εντολή να μην λείψει κανείς εκτός Αθηνών - Τι περιμένουν μέχρι την Κυριακή

- Εντολή ακόμα και σε χαμηλόβαθμους υπαλλήλους να μην λείψουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
- Ίσως την Κυριακή να είναι έτοιμο το κείμενο συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές
- Με το βλέμμα στραμμένο στην τριμερή Μέρκελ - Γιούνκερ - Ολάντ η Ελλάδα
- Για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό η κυβέρνηση θα δεσμευτεί ότι θα πάρει πρωτοβουλίες μετά από διαπραγματεύσεις εντός του 2015