01 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΕΡΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Τα μέχρι τώρα κατορθώματα της Κυβέρνησης «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

Δείτε τι έχουν προλάβει και έχουν κάνει μέσα σε μόνο 4 μήνες

Σύσκεψη στο Μαξίμου για ρουσφέτια και διορισμούς κομματόσκυλων: Συνάντηση Δραγασάκη- Βαρουφάκη με τον πρωθυπουργό

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Γιάνης Βαρουφάκης, για νέα σύσκεψη με τον πρωθυπουργό.

Συνεχίζει να τους δουλεύει ο Βαρουφάκης: Να σας στείλω στις Βρυξέλλες για διαπραγματευτές; - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αντιμετώπισε με χιούμορ τους δημοσιογράφους και εξερχόμενος από το υπουργείο Οικονομικών. Θέλοντας να αποφύγει τις ερωτήσεις για την Έλενα Παναρίτη, ο υπουργός Οικονομικών τους είπε αυτή τη φορά: «Να σας στείλω στις Βρυξέλλες για διαπραγματευτές;».

Πολ Μέισον: Ο Τσίπρας ψάχνει συμφωνία που μπορεί να «πουλήσει» στον ΣΥΡΙΖΑ

Τη δική του ανάλυση στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην Le Monde κάνει ο Βρετανός δημοσιογράφος, Πολ Μέισον, ο οποίος υποστηρίζει ότι σε περίπου επτά ημέρες θα γνωρίζουμε αν η Γερμανία πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι ένα κομμάτι γης που αξίζει να σωθεί.

Λουκέτο στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» μετά από 35 χρόνια

Μια πολύ άσχημη είδηση, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, για τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και γενικότερα την ελληνική δημοσιογραφία.

Πώς είναι σήμερα το τσουλάκι η αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα [εικόνες]

Να αφήσει οριστικά πίσω της το παρελθόν...που τη βαραίνει φαίνεται πως προσπαθεί η 34χρονη αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα.

Καραγκούνης για Παναρίτη: Ούτε σε αυτό δεν μπορούν να συμφωνήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ

«Με την υπόθεση Παναρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε την ανεπανάληπτη ανεπάρκεια και ανικανότητά του» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Bίντεο με το ξύλο Κούγια με αστυνομικό στο γήπεδο της Κορίνθου

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Κορίνθου (εκεί έχει μεταφερθεί η ομάδα της Πάτρας) όδευε στο φινάλε του.

Βίντεο: Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε ιταλική παραλία γεμάτη κόσμο

Δείτε σε βίντεο τους τουρίστες να σπρώχνουν το αεροσκάφος για να το βγάλουν από το νερό

Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη σε μία παραλία γεμάτη τουρίστες στην Ιταλία, σκορπώντας τον πανικό στους λουόμενους που άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν τη ζωή τους.

Στη δημοσιότητα βίντεο με 30χρονη Γαλλίδα που απήχθη στην Υεμένη

Η Πριμ και η υεμενίτισσα διερμηνέας της Σερίν Μακάουι απήχθησαν από ενόπλους στην πρωτεύουσα της Υεμένης τον Φεβρουάριο την ώρα που πήγαιναν στη δουλειά τους

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Στροφή 360 μοιρών

Οσοι γνωρίζουν τον θρύλο του βασιλιά της Αγγλίας Αλφρέδου του Μεγάλου με τη γερόντισσα στην καλύβα θα καταλάβουν αμέσως τη σημασία της (νοερής) συνάντησής μου με το πνεύμα του Αθανασίου Μπακαλέξη. Για να φθάσουμε όμως στη σοφία του Αθ. Μπακαλέξη (είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΓΑ, αν δεν το γνωρίζατε), πρέπει πρώτα να περάσουμε από τη σοφία της γερόντισσας. Ας θυμίσω, λοιπόν, τον θρύλο.

Οι μπούρδες του κυρίου σεισάχθεια

Βρε καλώς τον μεταμελημένο κύριο σεισάχθεια.

Αφού έταξε τα πάντα προεκλογικά, αφού σε κάθε κανάλι, κάθε σταθμό υποσχόταν χάρισμα χρεών, αφού όχι μόνο δεν άκουγε, αλλά κατακεραύνωνε κιόλας όσους του απέδιδαν λαϊκισμό και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, έρχεται τώρα ο κύριος Μητρόπουλος να παραδεχτεί πως «ενδεχομένως σφάλαμε στις δεσμεύσεις μας και υποτιμήσαμε την πίεση των δανειστών».

Πρώην βουλευτής «τα ‘ σπασε» στον Βέρτη (ΦΩΤΟ)

Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους, πολλά αγαπημένα τραγούδια και το Νίκο Βέρτη ανανεωμένο – μετά τις συναυλίες σε Αμερική και Αυστραλία, έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό club της παραλιακής. Όπως «αποκάλυψε» στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media στο μαγαζί βρέθηκε με την παρέα της και η πρώην βουλευτής της...

ΕΤΣΙ! ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Αναδρομικό τέλος – σοκ σε επιχειρήσεις

Η εφορία μπορεί να αργεί, αλλά δεν ξεχνά ποτέ, λένε έμπειροι φοροτεχνικοί. Και με αφορμή το σοκ που έχουν δεχτεί τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, οι φοροτεχνικοί φαίνεται ότι έχουν δίκιο.

ΨΟΦΟΣ! Οι Πυρήνες της Φωτιάς αποχαιρετούν τον Σπύρο Δραβίλα

Με ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στο indymedia αποχαιρετούν οι «Πυρήνες της Φωτιάς» τον Σπύρο Δραβίλα.

Ο Σπύρος Δραβίλας αυτοκτόνησε στη μονοκατοικία της Νέας Αγχιάλου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ.

ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ! Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τι είναι η Ελλάδα; Ρουσφετάκια, διορισμοί, Ρωσίδες, μπουζούκια, Porsche

Μια αλλιώτικη συνέντευξη έδωσε η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και εξέπληξε με την πολιτική της ανάλυση.

Η συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού στον Άρη Βασιλειάδη, στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής.

Η στιγμή που κεραυνός χτυπάει το One World Trade Center!

Πάντα όταν ένας κεραυνός χτυπάει ένα ψηλό κτίριο το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Πόσο μάλλον όταν χτυπάει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ψηλά κτίρια του κόσμου, το One World Trade Center.

Το twitter έχει ιδέες: Ποιόν προτείνει στη θέση της Παναρίτη για το ΔΝΤ

Ολοι περιμένουν τώρα από την κυβέρνηση ποιό πρόσωπο θα προτείνει μετά την άρον άρον απόσυρση της Ελενας Παναρίτη η οποία κατηγορήθηκε ως «μνημονιακή» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το Twitter κάνει κάποιες προτάσεις για την αντικατάστασή της:

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Η πρώτη φορά αριστερά του έμεινε αξέχαστη... από τότε τον παίζει συνεχώς

Τρελό γέλιο με τη στιγμή που κλείνεις πίσω σου την κουρτίνα και από μαλ@κας γίνεσαι πιο μαλ@κας:

Αποφυλακίστηκε και σκότωσε τη γυναίκα του γιατί του ζήτησε διαζύγιο... Αλβανός φυσικά

Με αλεπάλληλες μαχαιριές στο λαιμό και στην ωμοπλάτη δολοφόνησε την 33χρονη σύζυγό του, 45χρονος Αλβανός στο σπίτι τους στα Δίδυμα Αργολίδας.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ' ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ-Ο Βαρουφάκης ειρωνεύεται τους δημοσιογράφους: Είναι απίστευτο ότι δουλεύετε τέτοια μέρα... [βίντεο]

Έφαγε το πέ@ς για την Παναρίτη από τους κομμουνιστες του ΣΥΡΙΖΑ και του φταίνε οι δημοσιοκάφροι... που τον έκαναν ότι είναι σήμερα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, εισερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών σήμερα το πρωί και θέλοντας να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την υπόθεση της Έλενας Παναρίτη, έριξε μια απίστευτη ειρωνεία.

Οι πολίτες επιλέγουν το μέλλον τεσσάρων κτιρίων της Αθήνας

Σε μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα και καινοτόμα διαδικασία ξεκινά ο δήμος Αθηναίων για τη μελλοντική χρήση τεσσάρων δημοτικών κτιρίων και εγκαταστάσεων, εγκαινιάζοντας ανοιχτή και δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση. Δημότες, κάτοικοι, οργανισμοί, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών καλούνται να πουν τη γνώμη και τις ιδέες τους για το νέο πρόσωπο που αποκτούν τέσσερα κτίρια – τοπόσημα για την πρωτεύουσα.

«Τρικ» η μείωση του φόρου στα ακίνητα που δεν θα αλλάξει τον ΕΝΦΙΑ στην μεγάλη πλειοψηφία... για κάποιους θα τον αυξήσει κιόλας

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών κάνουν λόγο για μείωση των εισπράξεων του ΕΝΦΙΑ κατά περίπου 30% - Η μείωση δεν θα είναι οριζόντια και δεν θα φανεί σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Ο Ερντογάν απειλεί δημοσιογράφο που αποκάλυψε σχέση MIT – τζιχαντιστών (VIDEO)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί να τιμωρήσει τον εκδότη της εφημερίδας Cumhuriyet, γιατί αποκάλυψε video, το οποίο υποστηρίζει ότι απεικονίζει άνδρες της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ να βοηθούν στην αποστολή όπλων στους τζιχαντιστές στη Συρία.

Bloomberg: Τι θα συμβεί με τα χρήματα των Ελλήνων αν υπάρξουν έλεγχοι κεφαλαίων

Η αντιπαράθεση των τελευταίων τεσσάρων μηνών ανάμεσα στην Αθήνα και τους πιστωτές της ανεβάζει τις πιθανότητες για μια ελληνική χρεοκοπία.

Υπό συνθήκες, μπορεί να οδηγήσει και σε έλεγχο κεφαλαίων, έτσι ώστε να αποσοβηθεί περαιτέρω αποχώρηση καταθέσεων από τις τράπεζες.

BofA εναντίον Τσίπρα: Το ευρώ κινδυνεύει από τις πολιτικές ακροβασίες της Ελλάδας

Για πολιτικές ακροβασίες της Αθήνας που αρχίζουν να επηρεάζουν τις αγορές, κάνει λόγο η Bank of America.

Συγκεκριμένα, οι αναλυτές της BofA, αναφέρουν πως οι πολιτικές ακροβασίες της Ελλάδας δημιουργούν πλέον κινδύνους για το ευρώ.

JP Morgan: Εφυγαν άλλα πέντε δισ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες

Το ρυθμό του Απριλίου ακολούθησαν οι εκροές καταθέσεων κατά τον Μάιο. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι τον Απρίλιο έκαναν φτερά πέντε δισεκατομμύρια ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και τον Μάιο.

Ξεβράκωμα Τσίπρα από Κομισιόν: Πιο σημαντικό από τα άρθρα σε εφημερίδες είναι οι προτάσεις για μεταρρυθμίσεις

Με μια σπόντα για το πρόσφατο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στη Le Monde απάντησε η Κοιμσιόν, μέσω της εκπροσώπου της, Μίνα Αντρέεβα.

ΤΟ 4% ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ 30% ΠΑΣΟΚ: Παναρίτη τέλος -Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης


Τελικά ρε μαλ@κες ΠΑΣΟΚοι μόνο για να τους δίνετε τις ψήφους σας έχουν...

Κυβερνητικοί κύκλοι: Η επιλογή Παναρίτη έγινε συλλογικά και όχι από τον Βαρουφάκη

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για τον διορισμό της Ελενας Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Αναστέναξε η Θεσσαλονίκη από την «μάχη» του pole dancing

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα καλλίγραμμες κοπέλες «μονομάχησαν» για τον τίτλο της καλύτερης χορεύτριας στο πρώτο Pole Battle Tricks που διεξήχθη στη χώρα μαςΑναστέναξε η Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο από τις αιθερίες υπάρξεις που συμμετείχαν στην πρώτη «μάχη» του pole dancing στην Ελλάδα.

Επιταγή 100.000 ευρώ για γυναίκα που πέταξε στην ανακύκλωση υπολογιστή Apple του 1976

Επιταγή 100.000 δολαρίων περιμένει μυστηριώδη γυναίκα, η οποία «δώρισε» σπάνιο υπολογιστή Apple 1 σε εταιρεία ανακύκλωσης στο Σίλικον Βάλεϊ, πετώντας τον στην ανακύκλωση.

Οι Έλληνες του Ναπολέοντα

Η συμπλήρωση 200 χρόνων από τη μάχη του Βατερλό δίνει την ευκαιρία για νέες ματιές σ' ένα κορυφαίο γεγονός που σφράγισε τον 19ο αιώνα.

Ακόμη και στην Αγγλία, όπου η κυρίαρχη αφήγηση ήταν και παραμένει ότι πρόκειται για μια βρετανική νίκη και δόξα, μπαίνει στο μικροσκόπιο επαγγελματιών ιστορικών, αλλά κι άλλων μελετητών.

Απολαυστικό βίντεο δείχνει πως είναι μια ταινία χωρίς τα ειδικά εφέ!

Στην τελευταία του ταινία San Andreas, ο The Rock, κατά κόσμον Dwayne Johnson, αγωνίζεται να σώσει την οικογένεια του από έναν μαζικό, ισχυρότατο σεισμό που απειλεί να καταστρέψει όλη την Καλιφόρνια.

Θυμάστε τη Γιαννακάκη που θα χώριζε το λαμόγιο άντρα της με το πλαστό πτυχίο... ε, δεν τον χώρισε και θέλει και αρχηγιλίκια

Μπορεί στις τελευταίες εθνικές εκλογές η Δημοκρατική Αριστερά όχι απλώς να έμεινε εκτός Βουλής αλλά να καταποντίστηκε, κάποιοι όμως στην Αγίου Κωνσταντίνου δεν φαίνεται να έβαλαν μυαλό από το πάθημα.

Θεσσαλονίκη: Οι γυναίκες που άφησαν μήνυμα στον επίδοξο βιαστή - Δείτε τις εικόνες που κάνουν θραύση σε facebook και twitter (Φωτό)!

Ο δράστης προσπάθησε να βιάσει νεαρή κοπέλα σε είσοδο πολυκατοικίας - Οι φωνές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά, που όπως θα δείτε έστειλε το δικό της μήνυμα στον επίδοξο βιαστή...

Καρεκλιές, μπουνιές και κλωτσιές σε καβγά για την... καρέκλα ανάμεσα σε μουσουλμάνους

Μετανάστες από το Μπαγκλαντές έπαιξαν άγριο ξύλο για το ποιος θα αναλάβει τα ηνία σε κοινότητα Μουσουλμάνων στο Λιντς

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν και πάνω από δώδεκα συνελήφθησαν έπειτα από έναν άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ μουσουλμάνων σε μουσουλμανική κοινότητα του Μπαγκλαντές στο Λιντς της Βρετανίας. 

Τόνι Μπλερ: Zήτησε 600.000 δολάρια για 20λεπτη ομιλία με θέμα την πείνα!

Τα σχέδια για μια ομιλία του πρώην βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ σε συνέδριο για την καταπολέμηση της πείνας στον κόσμο ακυρώθηκαν, όταν οι διοργανωτές αρνήθηκαν να καταβάλουν τα 600.000 δολάρια που τους ζήτησε.

Χαμός στο διαδίκτυο με την καλλονή κόρη του Σταλόνε [εικόνες]

Είναι ο σκληρός του Χόλιγουντ, όταν όμως αναφέρεται στην οικογένειά του, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε μάλιστα στο Instagram, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκαλύπτει και σε ποιο από τα παιδιά του έχει μεγαλύτερη αδυναμία.

ΑΡΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ; Φοροφυγάς εργατολόγος: Υποτιμήσαμε την πίεση των δανειστών

«Ενδεχομένως σφάλαμε στις δεσμεύσεις μας και υποτιμήσαμε την πίεση των δανειστών» ήταν η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλου σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Ο ΦΠΑ θα είναι ο «ΕΝΦΙΑ» του ΣΥΡΙΖΑ

Αγωνιώδη προσπάθεια να επιλυθούν όλα τα «κενά» του προϋπολογισμού με το νέο καθεστώς ΦΠΑ καταβάλλει η κυβέρνηση, ώστε να μη χρειαστεί να επιβληθούν άλλα « υφεσιακά μέτρα».

Γιατί στα τζάμια των αεροπλάνων υπάρχει μια μικρή τρύπα -Σε τι χρησιμεύει [εικόνες]

Παράθυρο ή διάδρομο; Μα φυσικά παράθυρο! Είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να κάτσουν στις μέσα θέσεις του αεροπλάνου, ενώ μπορούν να έχουν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι πλακώνονται ποιος θα πάρει το «χρυσό» μισθό των $200.000 το χρόνο στο ΔΝΤ;

Αυτές είναι οι αποδοχές του προσώπου που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Νομισματικό Ταμείο - Μπορεί κάποιοι να λένε ότι η διαφωνία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή Παναρίτη να αφορά ιδεολογικούς λόγους, όμως το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης δεν είναι αμελητέο - «Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε» δήλωσε ο Βαρουφάκης...

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Μύκονος: Οι φοιτητές τα... μπέρδεψαν στο σύνθημα για το πήδημα - Χαμός στο Super Paradise του νησιού (Βίντεο)!

Τα παιδιά ταξίδεψαν στην Μύκονο για να χαλαρώσουν λίγο πριν ξεκινήσουν εξετάσεις στις σχολές που φοιτούν...

Στα άδυτα της «Χριστίνας» του Ωνάση -Πώς ο Ελληνας κροίσος μετέτρεψε μια φρεγάτα σε γιοτ χλιδής -Τι απέγινε μετά το θάνατό του [εικόνες]

Το καλοκαίρι του 1953 ήταν ένα από τα καλύτερα για τον Αριστοτέλη Ωνάση. Στο Κίελο, μια καναδική φρεγάτα Stormont άρχισε να... αλλάζει, να ανακαινίζεται εκ βάθρων, προκειμένου να μετατραπεί σε μια πολυτελέστατη θαλαμηγό. Στο γιοτ εκείνο που θα αποτελούσε σύμβολο για εκείνον. Το όνομα αυτού, «Χριστίνα».

«Δεν τρώω πίτσα» -Αθώος δηλώνει ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας των Ελλήνων ομογενών [εικόνες]

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αποτρόπαια δολοφονία της οικογένειας ομογενών του Σάββα Σαββόπουλου, τα μέλη της οποίας βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν μέσα στο σπίτι τους.

Γ.Φερχόφσταντ: Τι θα προκαλέσει το Grexit στο ελληνικό πορτοφόλι

Σε ενδεχόμενο Grexit οι Ελληνες θα χάσουν έως 30% της αγοραστικής τους δύναμης λόγω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, και όλες οι θυσίες που έκαναν για την ανασυγκρότηση της οικονομίας τους θα πάνε χαμένες, προειδοποίησε τη Δευτέρα ο Γκι Φερχόσταντ σε συνέντευξή του στο BBC.

Η Ιταλία ψήφιζε κι ο Ρέντσι έπαιζε... Playstation (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που όλοι περίμεναν τα exit poll των περιφεριακών εκλογών στην Ιταλία, ο πρωθυπουργός της χώρας, Ματτέο Ρέντσι "έπνιγε" την αγωνία του στο... playstation!

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ! Βαρουφάκης: Πιο σκυθρωπός από ποτέ! - ΦΩΤΟ

Βράδυ Κυριακής, παραμονή Αγίου Πνεύματος. Η τηλεδιάσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ έχει μόλις τελειώσει και ο πρωθυπουργός περιμένει τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Bild: Ο Τσίπρας ρίχνει την ευθύνη στους άλλους

«Ο Τσίπρας ρίχνει την ευθύνη στους άλλους» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild, που αναφέρεται στο άρθρο του Πρωθυπουργού στη Le Monde.

Κακλαμάνης: Τώρα σας ενόχλησε η Παναρίτη; Όταν την είχατε κρυμμένη στις διαπραγματεύσεις όλα καλά;

Αιχμές για τη στάση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του διορισμού της Έλενας Παναρίτη αφήνει ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας πριν και μετά

Δείτε το βίντεο της ξεφτίλας τους:

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 107 ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ! 42 ΣΥΡΙΖΑίοι ζητούν ανάκληση διορισμού Παναρίτη

Την ανάκληση του διορισμού της Ελένας Παναρίτη στο ΔΝΤ ζητούν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιστολή που υπογράφεται και από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Νίκο Φίλη και Θανάση Πετράκο αναφέρεται: