02 Ιουνίου 2015

ΠΟΙΚΙΛΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΥΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΑΥΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ Μ'ΑΥΤΟ->Κανελλοπούλου: «Πακιστανός το Τζόκερ; Υπάρχει Θεός τελικά!»

ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

«Χαχαχαχαχαχαχαχα........Τι ακούω;;;Τί διαβάζω;;;;Τι μαθαίνω;;;;Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;;Υπάρχει θεός τελικά!!!!», έγραψε στο Facebook

Το μυστήριο γύρω από το πρόσωπο του υπερτυχερού του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος κέρδισε 9,5εκατ ευρώ με ένα δελτίο των 3 ευρώ συνεχίζεται, ιντριγκάροντας την κοινή γνώμη, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αδωνις «καρφώνει» τη Ρένα-«Βρέχει» εκατομμύρια υπερωρίες στην Περιφέρεια Αττικής (έγγραφο)

Ενα δημοσίευμα που αποκαλύπτει έγγραφο με το οποίο η περιφερειάρχης Αττικής δίνει περίπου 3 εκατ. ευρώ για υπερωρίες σε 2.3000 υπαλλήλους, προβάλλει μέσα από το τουίτερ ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Αυτός είναι ο αστυνομικός που ρίσκαρε τη ζωή του για να πιάσει τον ληστή στο Χαλάνδρι

Η σφαίρα που έφυγε από το όπλο του ληστή πέρασε δίπλα του, ωστόσο, συνέχισε να τον καταδιώκει

Από την ηρωική του πράξη, στη φύλαξη του Αστυνομικού Τμήματος που υπηρετεί. Ο λόγος για τον Αστυνομικό Νίκο Γαλάρη ο οποίος αμέσως μετά τη σύλληψη του ληστή που έσπειρε σήμερα το πρωί τον τρόμο στο Χαλάνδρι, μετέβη στη υπηρεσία του, πήρε το όπλο του και φύλαξε σκοπιά.

Αποζημιώνονται με 10.000.000 ευρώ μετά από τρία χρόνια για τους βανδαλισμούς

Λίγο περισσότερα λεφτά από το τελευταίο…τζακ-ποτ του τζόκερ θα μοιραστούν με καθυστέρηση τριών και πλέον ετών όσοι είχαν ατυχήσει να πέσουν θύματα βανδαλισμών τον Φεβρουάριο του 2012.

ΠΕΣ ΤΑ! ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ! Βαρουφάκης: Εμείς δεν δίνουμε τελεσίγραφα – Είμαστε πολιτισμένοι

Την άποψη πως η ελληνική κυβέρνηση δεν στέλνει τελεσίγραφα εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Η πρόταση Τσίπρα που οι δανειστές πέταξαν στα σκουπίδια: Αυξήσεις ΦΠΑ και κατάργηση χαμηλού στα νησιά, αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης, καταργηση πρόωρων συντάξεων

Τις προτάσεις της Αθήνας για τα ζητήματα που έχουν αποδειχθεί «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές τους προηγούμενους μήνες, περιλαμβάνει το κείμενο- λύσης που εστάλη χθες στους Θεσμούς.

Βερολίνο: Τι μαλ@κίες για "πολιτική λύση" λέτε; Στο τέλος πρέπει να βγαίνει ο λογαριασμός

Την δική του απάντηση δίνει το Βερολίνο στην αξίωση της ελληνικής κυβέρνησης να επέλθει «πολιτική λύση» στις διαπραγματεύσεις.

Ετοιμο το τελεσίγραφο των δανειστών, αύριο θα το μάθει η Αθήνα - Δεν διάβασαν καν την πρόταση Τσίπρα

Το γεγονός ότι Αθήνα και δανειστές ετοίμασαν δύο διαφορετικές, αντίπαλες προτάσεις, για τους όρους της συμφωνίας, σημαίνει ότι το αδιέξοδο για το μέλλον της Ελλάδας συνεχίζεται, αναφέρει το Bloomberg.

ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΒΛΑΚΑΣ! Μήνυση κατά του Σερραίου εξολοθρευτή φιδιών!

Ο κάτοικος των Σερρών καταγγέλεται ότι σκότωσε έναν Σαπίτη, ένα Νερόφιδο και έναν Έφιο παραβιάζοντας τη νομοθεσία που απαγορεύει τον βασανισμό, τη βάναυση μεταχείριση, τη σύνθλιψη και τον ακρωτηριασμό των ζώων

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΣΟΚ! Κατατθέτει πρόταση νόμου για κατάργηση του bonus των 50 εδρών... που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο θέατρο του παραλόγου που βιώνουμε στην πολιτική ζωή του τόπου, θα δούμε κι αυτό: Την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να διχάζεται και πάλι αφού κατατίθεται πρόταση νόμου, στο πνεύμα της πάγιας της πάγιας θέσης του νυν κυβερνώντος κόμματος: Απάλειψη από τον εκλογικό νόμο, του bonus των 50 εδρών για το 1ο κόμμα.

Σοκ στα Τρίκαλα: 52χρονος δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 8 μαθητριών

Για αύριο έχει προγραμματιστεί η απολογία στην ανακρίτρια ενός 52χρονου δασκάλου για τον οποίο έχει σχηματιστεί εναντίον του δικογραφία με οκτώ καταθέσεις-καταγγελίες γονέων, για ασέλγεια σε βάρος των παιδιών τους που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο, όπου διδάσκει ο ίδιος.

Αναψε πράσινο φως για επένδυση 400 εκατ.ευρώ στο Πόρτο Χέλι - Θα γίνει πολυτελές τουριστικό θέρετρο

«Πράσινο φως» άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας για τη δημιουργία πολυτελούς τουριστικού θέρετρου στο δήμο Ερμιόνης στην Αργολίδα, ύψους 400.000.000 ευρώ.

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ! Παππάς κατά Ντάισελμπλουμ: Καταθέσαμε την πρόταση – Οποιος έχει κάτι συγκεκριμένο να πει ας το πει τώρα

Μήνυμα γεμάτο αιχμές, προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, καλώντας όποιον έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης που κατέθεσε η Αθήνα να το κάνει, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αφορισμούς.

Ευρωπαίοι πρίγκιπες εναντίον σουλτάνων και εμίρηδων -Οι 10 πλουσιότεροι γαλαζοαίματοι [εικόνες]

Μέλος βασιλικής οικογένειας με αμύθητα πλούτη. Η πρόταση αμέσως παραπέμπει σε γαλαζοαίματους του αραβικού κόσμου, που διαχειρίζονται αστείρευτες πετρελαιοπηγές.

«Βόμβα» Μπλάτερ: Παραιτήθηκε από την προεδρία της FIFA

Ούτε μία εβδομάδα δεν συμπλήρωσε στην 5η θητεία του στην προεδρία της FIFA, ο Ζεπ Μπλάτερ καθώς πριν λίγο ανακοίνωση ότι παραιτείται.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ "ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ"! Τους έκλεψαν τα τρόπαια και τα έκαναν... βόλτα στην εξέδρα

Να κλέψουμε τα τρόπαια του γαύρου :)) .... έστω τα πέτσινα!

Εχουμε δει αντίπαλους οπαδούς να προσπαθούν να πάρουν λάφυρα από τους «εχθρούς» τους, αλλά στην Παραγουάη το προχώρησαν αρκετά.

ΚΙ ΕΣΥ; ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ ΜΑΖΙ; "Ο Τσίπρας είναι και Τσε και Λούλα μαζί"

Με τον Τσε Γκεβάρα, αλλά και τον Ιγνάσιο Λούλα παρομοιάζει τον πρωθυπουργό ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Challenges.

Αδ. Γεωργιάδης: Σηκώνω τα χέρια ψηλά με την Παναρίτη

«Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά με την Παναρίτη. Άμα με ρωτάγατε πριν λίγους μήνες για την Παναρίτη, θα σας έλεγα καλά λόγια. Τη συμπαθώ και οφείλω να το πω αυτό. Τώρα ξαφνικά διαβάζω μια δήλωση της Παναρίτη πού λέει “να απαλλαγεί η χώρα από τα μνημονιακά δεσμά”.

«Όταν ο Τσίπρας «κάρφωνε» την Παναρίτη…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Την καθύβρισε, την εκθείασε, την ανέβασε και την κατέβασε» σχολιάζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενοι στη στάση του πρωθυπουργού απέναντι στην Έλενα Παναρίτη και τον περίφημο διορισμό της στη θέση του εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ,  χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «πάντα συνεπή στο ψέμα».

Η Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει πίσω τις δηλώσεις της για capital control [βίντεο]

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη την περασμένη εβδομάδα, η οποία προέβλεψε ότι θα επιβληθεί έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Φήμη ότι Πακιστανός κέρδισε τα 9,5 εκατ. του τζόκερ - Το twitter ξεσαλώνει

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με την φήμη που κυκλοφόρησε ότι ο μοναδικός υπερτυχερός του τζόκερ που κέρδισε 9,5 εκατομμύρια ευρώ, παίζοντας σε πρακτορείο της Κυψέλης δελτίο 3 ευρώ, είναι μετανάστης από το Πακιστάν.

11 χρόνια σε 2 λεπτά: Η ανέγερση του One World Trade Center στη Ν. Υόρκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ιστορία ως η ημέρα που άλλαξε τον 21ο αιώνα. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη. Γιατί, όσο και αν κάθε σώφρον άνθρωπος απεύχεται την επανάληψη μιας τέτοιας τραγωδίας, η ανθρώπινη ιστορία μας έχει διδάξει ότι επαναλαμβάνεται.

Τι έδειξε τελικά η εξέταση DNA για τους Καλάς που υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Οι Καλάς του Πακιστάν θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ομως μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα...

Η «Γαλάζια Λίμνη» της Ελλάδας -Ο εξωτικός παράδεισος με τις φυσικές πισίνες και τους καταρράκτες στην καρδιά της Πελοποννήσου [εικόνες]

Μπορεί τώρα που το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά το ενδιαφέρον να τραβούν οι παραλίες, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό μέρος που μπορεί να απολαύσει κανείς τις βουτιές του. Η μοναδική φύση της Ελλάδας προσφέρει και άλλες επιλογές...

EΠIKO BINTEO-Ποιος πρώην άσος του "τριφυλλιού" πήγε σε εκκλησία για το γόνατό του... τον ψέκασαν, ούρλιαξαν και τον ξεπόνεσε το γόνατο – ΒΙΝΤΕΟ

Γατόνι ο Ολι... κάνει τον τραυματία ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας του και θεραπεύεται με νεράκι....

Υπήρξε ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους επιθετικούς της γενιάς του στην γηραιά ήπειρο, ωστόσο, τα χρόνια προβλήματα υγείας δεν του επέτρεψαν να έχει την ανάλογη εξέλιξη. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Εμάνουελ Ολισαντέμπε, ταλαιπωρήθηκε με αρκετές θεραπείες ενώ έφτασε στο σημείο να καταφύγει στη…

Πληρώνουμε τον γιο ηγετικού στελέχους του FARC, συνεργάτη του Εσκομπάρ, σαν το «δεξί» χέρι του Βαρουφάκη

«Μου λείπει η απλότητα της ζωής στην Κούβα. Καθόλου έγνοιες για τα χρήματα, το μέλλον, για τίποτα!» λέει ο 30χρονος πρώην σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών της χώρας του και ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών του Ισημερινού που έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα με έξοδα της ελληνικής κυβέρνησης παρέχοντας συμβουλευτικό έργο στον κ. Βαρουφάκη

Σε «δεξί» χέρι του Ελληνα υπουργού Οικονομικών, κ. Γιάννη Βαρουφάκη, εξελίσσεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας ο Κολομβιανός οικονομολόγος, Daniel Munevar.

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ; ΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΜΙΚΡΟΣΕΙΣΜΟΥΣ! Βρούτσης: Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν...

Τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους σχολίασε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μια Ελληνίδα σουλτάνα κατακτά την Τουρκία!

Ποια είναι ηθοποιός που θα υποδυθεί την Ελληνίδα κόρη παπά που έγινε Σουλτάνα και κυβέρνησε την οθωμανική αυτοκρατορία...

Οι 6 πιο διάσημοι και επικίνδυνοι χάκερς του κόσμου -Τα όσα απίστευτα έχουν κάνει [εικόνες]

Παλιότερα θεωρούνταν η «ελίτ της τεχνολογίας», μιας και ήταν λαμπρά μυαλά με πρωτοπόρα δράση. Με το πέρασμα των χρόνων, όμως, το γύρισαν στο... έγκλημα. Εγιναν χάκερς.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες χάκερς: οι white hat hackers, οι black hat και οι grey hat και χωρίζονται ανάλογα με τις ηθικές τους αρχές.

Ξέσπασμα Άδωνι: Αυτή είναι η χώρα των τρελών!

Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τονίζοντας: «Αυτή είναι η χώρα των τρελών, δεν εξηγείται διαφορετικά».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στις εξελίξεις που οδήγησαν την Έλενα Παναρίτη να αρνηθεί τη θέση εκπροσώπου στο ΔΝΤ.

Ο μυθικός γάμος της Γεωργίας Σάλπα με ζάπλουτο στην Ιταλία [εικόνες]

Η σέξι Ελληνο-Ιρλανδέζα Γεωργία Σάλπα, που έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο Big Brother, παντρεύτηκε με τον όμορφο - πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Joe Penna στο γραφικό Πορτοφίνο της Ιταλίας.

Επιμένει ο κρυψίνους Βαρουφάκης που δεν έδεωσε στους βουλευτές το κείμενο προς την τρόικα: Η Παναρίτη ήταν η καλύτερη επιλογή

Η Παναρίτη ήταν η καλύτερη επιλογή, υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων-Του ζητούσαν αλλά δεν τουε παρέδωσε το κείμενο που έστειλε χθες η ελληνική κυβέρνηση στην τρόικα... κατά τ'άλλα τους "ενημέρωσε"!

Η Παναρίτη ήταν η καλύτερη επιλογή, είπε κατά πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ενημερώνοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Διαψεύδει το Μαξίμου την «ελληνική πρόταση» για ΦΠΑ 22% και 11%

«Όσα γράφονται στο εν λόγω δημοσίευμα δεν έχουν σχέση με την πρόταση της κυβέρνησης για συμφωνία που στάλθηκε στους «"θεσμούς"»

Την «ελληνική πρόταση» που είδε το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με την οποία γίνονται αποδεκτές οι...

Άδωνις: Αυτό είναι που δεν θα γινόταν ποτέ με τον Αλέξη

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τις επαφές μεταξύ Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ αναφορικά με την Ελλάδα και την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να είναι στο σκοτάδι περιμένοντας να ενημερωθεί από τους δημοσιογράφους για τις αποφάσεις....

Αιχμές Λοβέρδου για Τσίπρα-Παναρίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την ανάκληση του διορισμού της Έλενας Παναρίτη στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο άφησε αιχμές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια.

Ποιος πρώην βουλευτής της ΝΔ ξεκινά εκπομπή; (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στις κάμερες για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής θα βρεθεί πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο λόγος για τον...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν… θέλει να βλέπει τον υπουργό!

Πυρ και μανία με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννα Γαϊτάνη. Η εκπρόσωπος του λαού βρέθηκε ένα από τα προηγούμενα βράδια στον πεζόδρομο της Ικτίνου πίνοντας μπύρα στο χέρι και τρώγοντας τσιπς από το περίπτερο.

Ευρωβουλευτής ετοιμάζει νέο… κόμμα;

Ακούγεται πως εν ενεργεία ευρωβουλευτής ψάχνεται για την ίδρυση νέου κόμματος! Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του λαού, θεωρεί πως στις Βρυξέλλες τα πηγαίνει περίφημα και επιθυμεί την επιστροφή του στη χώρα προκειμένου να… προσφέρει!

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ! Καμάκι Τσίπρα στη «Βίκυ», παροξυσμός ΠΑΣΟΚτζούδων για μια selfie και σε ρόλο υποβολέα ο καταθληπτικός

[Προσέξτε στο 1:30 του βίντεο, αφού ο Τσίπρας έχει πει "είναι συντριπτική η πλειοψηφία των κοριτσιών", ο καταθληπτικός Μπαλτάς του ψιθυρίζει "στο ρεπορτάζ" και ο Τσίπρας το προσθέτει! Πιο πριν μετά το 40" του λέει τι να πει στις δηλώσεις του αφού ο Τσίπρας προφανώς βαριέται και θέλει να τελειώνει γρήγορα: "κάνε τις δηλώσεις (πες) είναι μια δύσκολη μέρα, πρέπει να φύγεις..."]

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας έβγαλε ειδήσεις, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι η Αθήνα έστειλε χθες το βράδυ τη δική της ολοκληρωμένη πρόταση στους Θεσμούς.

Είχε, ωστόσο, και τα ευτράπελά της: ένα ανοιχτό μικρόφωνο, τις οδηγίες του Τσίπρα για τον ήχο, το χιουμοράκι και τη... Βίκυ.

Τι απαντά η Τζέσικα Λανγκ σε όσους λένε ότι η Κέιτλιν Τζένερ... της μοιάζει [εικόνες]

Ο Μπρους Τζένερ, Αμερικανός ολυμπιονίκης και πατριός της διάσημης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν έκανε χθες τον ντεμπούτο του ως «Κέιτλιν», ποζάροντας αισθησιακά στο εξώφυλλο του Vanity Fair με ένα λευκό κορμάκι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Δερμηνέας νοηματικής σε κοινοβούλιο μεταφράζει ακόμη και το «fuck you»! [βίντεο]

Δεν είναι μόνο η υπάλληλος της ελληνικής Βουλής που έχει αναλάβει τη μεταφορά στη νοηματική των όσων λένε οι βουλευτές που αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις, όπως με την ομιλία του Κώστα Ζουράρι, αλλά και η συνάδελφός της στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας.

ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΣ! Τσίπρας; "O Αυτοκράτορας δεν είναι πια εδώ!"

Τις «σπόντες» του πέταξε μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο… πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας... παρότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Κατά την επίσκεψή του ο πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε από...

Reuters: Δεν ικανοποιήθηκαν οι δανειστές από την πρόταση που έστειλε χθες βράδυ η Ελλάδα

Περισσότερες παραχωρήσεις σε θέματα όπως το συνταξιοδοτικό και τα εργασιακά φαίνεται πως θέλουν οι δανειστές της Ελλάδας, μετά τη μελέτη της πρότασης 47 σελίδων που έστειλε χθες η χώρα μας.

ΟΑΕΔ: Λιγότεροι οι εγγεγραμένοι άνεργοι τον Απρίλιο

Μειωμένος κατά 3,18% είναι ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ.

Αισθητή μείωση κατά...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! IOBE: Επιδεινώθηκε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Μάιο

Την αρνητική εξέλιξη του οικονομικού κλίματος της Ελλάδας κατά τον μήνα Μάιο, εμφάνισε η έρευνα που διεξήγαγε το ΙΟΒΕ.

Συγκεκριμένα, βάσει αυτή της έρευνας εμφανίζεται εκ νέου επιδείνωση του δείκτη οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα, ο οποίος διαμορφώθηκε στις...

Καραγκούνης: Θέλουν εκλογές για να μας πάνε στα βράχια ή για να πάρουν συγχωροχάρτι για τα ψέμματά τους;

«Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Τσίπρας μας διαβεβαίωνε ότι καθαρογράφεται το κείμενο της συμφωνίας» τονίζει σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση Άνθιμου στα ΜΜΕ - ''Θα είναι καταστροφή αν μας βγάλουν από το ευρώ'' (Βίντεο)!

O Μητροπολίτης Άνθιμος σχολίασε με το δικό του τρόπο τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και όχι μόνο...

Στον «αέρα» η διαχείριση των 14 ελληνικών αεροδρομίων: Τι λένε οι Γερμανοί

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάγωσε την προγραμματισμένη ανάληψη της διαχείρισης 14 περιφερειακών ελληνικών αεροδρομίων από την κοινοπραξία Fraport-Κοπελούζος. Η γερμανική εταιρία ελπίζει ωστόσο στο διάλογο που συνεχίζεται.

Φίλης και Σκουρλέτης εκβιάζουν βουλευτές

Το μανδύα της νομιμότητας φορά τώρα, σε αυτό το σκορποχώρι που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Φίλης, ο οποίος πρωτοστάτησε μαζί με την πρόεδρο Ζωή του Νικολάου, στην πρόσφατη «ανταρσία» των 42 βουλευτών.

Κακλαμάνης: «Θα σηκώσω τη σημαία του ...όχι όταν έρθει η συμφωνία»

Την απόφαση του να καταψηφίσει την συμφωνία αν έρθει στη Βουλή εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.