04 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ; Προτομή του Μαρξ στο γραφείο Βαρουφάκη -Ποιός το ανακάλυψε [εικόνες]

Φυσικά και τη δημοσιοποίησε ξένος και όχι κάποιο από τα παπαγαλάκια Έλληνες που μπαινοβγαίνουν στο γραφείο του

Μία φωτογραφία με την προτομή του Καρλ Χάινριχ Μαρξ, του Γερμανού φιλόσοφου, πολιτικού οικονομολόγου και θεμελιωτή του κομμουνισμού, η οποία υπάρχει στο Υπουργείο Οικονομικών, ανέβασε στο Twitter...

ΒΙΝΤΕΟ-Η Πόντια από την Τραπεζούντα που συγκλόνισε: Είμαστε Ρωμιοί σαν εσάς

Στο χθεσινό ταξίδι της εκπομπής «World Party» με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Πόντο. Το συνεργείο της εκπομπής επισκέφθηκε την Τραπεζούντα και τα γύρω χωριά, με σκοπό να εντοπίσει ο Σ. Τανιμανίδης το χωριό από το οποίο κατάγονταν οι πρόγονοί του.

ΚΛΑΙΩ! Λουράντος: «Ανεγκέφαλος» και «βαθιά νυχτωμένος» ο Τσίπρας

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό από τον πρόεδρο του ΠΦΣ για τη απελευθέρωση των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων από τον μέχρι πρόσφατα θαυμαστή του και υβριστή του Άδωνι Γεωργιάδη, Κ. Λουράντο

«Ανεγκέφαλος», «βαθιά νυχτωμένος», «ανέντιμος», «χωρίς αξιοπρέπεια»:

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ-Ζωή: Οι Γερμανοί μας χρωστάνε ίσα με 340 δισ.€... Πληρώστε ρε χαμούρες... τσκκκκκσσσς

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου που προεδρεύει της Επιτροπής Διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, έκανε λόγο για μέγγενη των δανειστών κάτω από την οποία στενάζει η χώρα .

ΚΑΦΕΝΕΙΟ! Ο Καμμένος τους χάριζζε το 30% κι ο Λαφαζάνης σκοτώνεται με τον συντονιστή αμερικανικού ΥΠΕΞ για το ρωσικό αέριο

Ανεπίτρεπτη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας, χαρακτήρισαν κύκλοι του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τις δηλώσεις του συντονιστή του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις διεθνείς ενεργειακές υποθέσεις, Άμος Χόχσταϊν, στο 31ο συνέδριο της παγκυπριακής οργάνωσης ΠΣΕΚΑ.

Ο ξεφτίλας Κουρουπλής κοροϊδεύει τους βλάκες φαρμακοποιούς για τα ΜΗΣΥΦΑ

Κουρουμπλής: Μόνο στα φαρμακεία θα χορηγούνται τα ΜΗΣΥΦΑ - Η κυβέρνηση, με το κείμενο που κατέθεσε στους θεσμούς, είχε δηλώσει γραπτώς ότι δεσμεύεται να προωθήσει το άνοιγμα του δικτύου διανομής των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Η ερώτηση του δημοσιογράφου του Sky News που ενόχλησε τον Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Τη δυσαρέσκεια του Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε μια ερώτηση του δημοσιογράφου του Sky News, Ed Conway.  Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών πότε μπορεί η Ελλάδα να ξεμείνει από ρευστό και να μην καταφέρει να πληρώσει τη δόση στο ΔΝΤ.

Διαφωνίες στην Αθήνα για την ομαδοποίηση των δόσεων προς το ΔΝΤ

Λανθασμένη κίνηση χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμες τραπεζικές πηγές την εισήγηση προς την κυβέρνηση να ζητήσει από το ΔΝΤ την ομαδοποίηση των δόσεων του Ιουνίου, που ανέρχονται συνολικά στα 1,566 δισ ευρώ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Mέρκελ: Oι συνομιλίες απέχουν πολύ από την κατάληξη

Τα χουμε ξαναπει αυτά: Κανένας λαός δεν βρίσκεται στην κορυφή ή στον πάτο τυχαία κάποια δεδομένη στιγμή... αυτά για όσους έξυπνους νομίζουν ότι η Μέρκελ φοβάται και θα της πάρουν 
τα λεφτά για να συνεχίσουν το πάρτι

Η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει σκληρές μεταρρυθμίσεις, εάν επιθυμεί να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης, όπως υποστήριξε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας στο CNN

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ! ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Σ/Μ! ΤτΕ : Τεχνικής φύσης παρέμβαση η ενοποίηση δόσεων που δεν δικαιολογεί πανικό

Στις 30 Ιουνίου η αποπληρωμή της «ενοποιημένης» δόσης στο ΔΝΤ

«Διαρκείς οι επικοινωνίες με το ΔΝΤ», λένε καθησυχαστικά κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδας

Ενεργειακά:Ο Λαφαζάνης «τρέχει» την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ - Σιγή ιχθύος για τη «μικρή ΔΕΗ»

Με στόχο έσοδα 188 εκατ. ευρώ - Απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου μέχρι τον Οκτώβριο του 2015

Η ελληνική πρόταση για τον τομέα της ενέργειας δεν περιλαμβάνει αποκρατικοποιήσεις, πλην του ΔΕΣΦΑ, από τον οποίο αναμένονται έσοδα της τάξης των 188 εκατ. ευρώ.

Επεισόδιο από άπλυτους στην οικία Λάτση για το δυστύχημα στα ΕΛΠΕ

Φθορές στην περίφραξη σπιτιού στην Εκάλη, προξένησαν το απόγευμα της Πέμπτης νεαροί, για να διαμαρτυρηθούν για το δυστύχημα με τους τέσσερις νεκρούς εργάτες στα ΕΛΠΕ.

Το ΙΚΑ μεταφέρει τα τελευταία 160 εκατ.ευρώ στην ΤτΕ για την δόση του ΔΝΤ... που δεν θα πληρωθεί

Το ποσό των 160 εκατ. ευρώ θα μεταφέρει στον κοινό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) η διοίκηση του ΙΚΑ.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, υπερψηφίστηκε η πρόταση...

Θεσσαλονίκη: Βιασμό καταγγέλλει 14χρονη - Συνομήλικοι την εκβίαζαν με «ροζ» βίντεο!

Oι τέσσερις δράστες είχαν βιντεοσκοπήσει την ανήλικη να επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις και στη συνέχεια την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο

Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων που κατηγορούνται για το βιασμό 14χρονης σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ο Τσακαλώτος: "Με σόκαρε το χθεσινό τελεσίγραφο"

"Σοκαρισμένος από το τελεσίγραφο που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ" δήλωσε πως είναι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στον δημοσιογράφο του Channel 4, Πολ Μέισον.

ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑ΅ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΝ! Βουλγαρία: Στα 194 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Αυξήθηκε 10 ευρώ

Στα 380 λέβα ή 194 ευρώ διαμορφώνεται ο κατώτατος μισθός στη Βουλγαρία, από την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Γατάκι Λαφαζάνη αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις θα σε βάλει ο Τσίπρας να ψηφίσεις [ΠΙΝΑΚΑΣ]

Στις 47 σελίδες της ελληνικής πρότασης για συμφωνία με τους εταίρους προβλέπονται και ιδιωτικοποιήσεις με αναμενόμενα έσοδα 1,234 δισ. ευρώ.

ΠΑΛΙ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΝΑΡΑ; Καμμένος απειλεί με μηνύσεις... επειδή έλεγε ότι το ξενοδοχείο έκανε 300$ ενώ έκανε 1400$

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχτηκε για τα έξοδα του πρόσφατου ταξιδιού του στις ΗΠΑ, με αφορμή και τις ερωτήσεις που κατέθεσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού για το θέμα, προσπαθεί να δώσει με ανακοίνωσή του ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Φυσικά για άλλη μια φορά ο Καμμένος απειλεί με μηνύσεις προκειμένου να το βουλώσουν όλοι αλλά το πρόβλημα είναι ότι πιάστηκε ήδη να λέει ψέμματα... για τη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί για άλλα θέματα έχει πει χιλιάδες ψέμματα.

ΚΙ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ! «Συναγερμός» για τα φάρμακα - Δείτε αναλυτικά τις ελλείψεις

«Εξαφανισμένα» από τα ράφια των φαρμακείων είναι, μεταξύ άλλων, από απλά αντιβιοτικά έως αντιθρομβωτικά και κορτιζονούχες αλοιφές και κολλύρια για το γλαύκωμα μέχρι εμβόλια

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΑΝ ΣΥΡΙΖΑ! Εκτακτο π@ος και στις επιχειρήσεις - Ενα δισ. ευρώ μέσα στο 2015 τα έσοδα

Εσοδα ενός δισ.ευρώ μέσα στο '15 υπολογίζει να εισπράξει η κυβέρνηση από το μέτρο της έκτακτης εισφοράς κοινωνικής ευθύνης σε επιχειρήσεις.

Το μέτρο θα αφορά τις επιχειρήσεις που έχουν καθαρό εισόδημα άνω των 5 εκατ.ευρώ.

Αυτός είναι το βουβάλι γιος γνωστού επιχειρηματία που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία [εικόνες]

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 22χρονου Κωνσταντίνου Ματεμτζή, γιού του αντιπροσώπου της Champion (για Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογλία, Βαλκάνια και Μ. Ανατολή) με απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Αυτό το μίσος δεν σβήνει ποτέ: Η Μπαρτσελόνα ζήτησε την απομάκρυνση του Λουίς Φίγκο από φιλικό

Το Σάββατο είναι ο μεγάλος τελικός του Champions League, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Γιουβέντους.

Στο Βερολίνο πάντως μία ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι με παλιές δόξες του παρελθόντος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Νέα κριτήρια για την προστασία της α' κατοικίας από τους πλειστηριασμούς -Πώς διαμορφώνονται οι δόσεις

Υψηλότερες δόσεις προβλέπονται για τους δανειολήπτες, προκειμένου να προστατευτεί η α' κατοικία τους από τους πλειστηριασμούς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΣ! Γιατί ο Βαρουφάκης δεν κάθεται ποτέ στο γραφείο του; - ΦΩΤΟ

Στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη
, βρέθηκε η παραγωγός του Sky news, Emily Purser.

Η ίδια αποκάλυψε στο twitter τον λόγο για τον οποίο ο κ. Βαρουφάκης δεν κάθεται ποτέ στο γραφείο του αλλά στο γραφείο των συσκέψεων.

Το νέο μπουκάλι της Coca Cola είναι από ζαχαροκάλαμο!

Μια ακόμα φορά που η Coca - Cola καινοτομεί, κατασκευάζοντας ένα πλαστικό μπουκάλι εξολοκλήρου από φυτικά υλικά.

ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ-Η κυβερνηση δεν πλήρωσε το Δ.Ν.Τ!

Η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έγραψε το όνομά της δίπλα σε κολοσσούς όπως Ζάμπια και ενημέρωσε το ΔΝΤ ότι δεν θα πληρώσει την αυριανή δόση προς το ΔΝΤ.

Ωστόσο επειδή τα γατάκια ασκούνται σε επαναστατική γυμναστική αλλά δεν θέλουν και να τους λιντσάρουν τα γίδια όταν κλείσουν οι Τράπεζες και ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ Σ/Μ (γιατί αυτό θα είναι όλα τα λεφτά), έκαναν το αναμενόμενο και έστειλαν ταυτόχρονα αίτημα...

Παραδοχή και από τον Χρυσόγονο: Το email Χαρδούβελη ήταν καλύτερο

Μετά τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος προχώρησε σήμερα στην παραδοχή ότι το πακέτο μέτρων που παρουσίασαν στον Αλέξη Τσίπρα οι δανειστές είναι χειρότερο από το mail του Γκίκα Χαρδούβελη.

Reuters: Συμφωνία 10,9 δισ ευρώ για να σβηστούν οι κόκκινες γραμμές

Να ξεπεράσει τις «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης, ζητούν οι πιστωτές της, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reurers και ως αντάλλαγμα θα δώσουν τα χρήματα του EFSF.

Βαριά αλλά θα του αρέσει του γιδιού ψ@λιά Μαξίμου για τον ΦΠΑ - 3 στα 10 προϊόντα στον υψηλό συντελεστή

Η πρόταση της ελληνικής πλευράς στους Θεσμούς μπορεί να είναι ηπιότερη από εκείνη των δανειστών, αλλά σίγουρα είναι επώδυνη για τα ελληνικά νοικοκυριά, καθώς με τους προτεινόμενους συντελεστές ΦΠΑ θα έρθουν μεγάλες αυξήσεις σε πολλά είδη διατροφής.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ! Στη Βουλή φέρνει ο Τσίπρας τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι αύριο με το "στηρίζετε την πρόταση των δανειστών για μείωση συντάξεων τσκκκσσσσ;"
Κανονικά η ΝΔ πρέπει να τον γράψει στ' αρχ@δια της και να μην πάει καθόλου μετά απ' όσα έγιναν την τελευταία φορά και αποχώρησε

Αύριο στις 18:30 συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Σε μια πραγματικά κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε την πραγματοποίηση προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΙΖΑ 12%-Εγκύκλιος Κατρούγκαλου για επαναφορά διαθέσιμων και απολυμένων

Στην ουσία της εφαρμογής του νόμου 4325/2015 για την επαναφορά του προσωπικού που είχε απολυθεί ή είχε βρεθεί σε διαθεσιμότητα, λόγω των μνημονιακών δεσμεύσεων της προηγούμενης κυβέρνησης, προχωρά ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, με εγκύκλιο που εξέδωσε, στην οποία αναφέρονται οι διαδικασίες επαναφοράς και επανασύστασης των κλάδων και ειδικοτήτων.

Σόιμπλε: Ελάφρυνση χρέους μπορεί να γίνει για το Νεπάλ, όχι και για την Ελλάδα

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ υπογράμμισε ότι οι δεσμεύσεις που έχει δώσει η Ελλάδα για μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν σεβαστές

Την αντίθεσή του απέναντι στο ενδεχόμενο μιας νέας ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο  υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας την Πέμπτη στη Γενική Σύνοδο της Γερμανικής Ευαγγελικής Εκκλησίας, στη Στουτγάρδη.

ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Βαρουφάκης: Μου είπαν αν δεν υπογράψουμε, θα υπάρξουν capital controls

Αποδίδει τη δήλωση σε υψηλόβαθμο αξιωματούχο τον οποίο δεν κατονόμασε - Μετά το Σεπτέμβριο η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά - Η οικονομία δεν μπορεί να παράξει 2 δισ. από φόρους - Η λύση θα δοθεί από... συνέντευξη τύπου Τσίπρα, Μέρκελ, Λαγκάρντ και Ντράγκι

Βίντεο από την κόλαση φωτιάς στη Γκάνα με 90 νεκρούς

Έκρηξη σε πρατήριο βενζίνης στην Άκρα, την πρωτεύουσα της Γκάνας, στοίχισε χθες το βράδυ τη ζωή σε περίπου 90 ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους είχαν ζητήσει εκεί καταφύγιο για να προστατευθούν από την καταρρακτώδη βροχή, ανακοίνωσε σήμερα η Πυροσβεστική.

Αυτή είναι η ελληνική πρόταση που με πορδ@ς θα βάψει και γαμ@ τ'αυγά κι αυτή είναι η πρόταση πέ@ς των δανειστών που όσο νυχτώνει μεγαλώνει

Η κοροϊδία φαίνεται μόνο από το ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι υπόσχονται έσοδα από αποκρατικοποιήσεις 3 δις στη διετία όταν τις σταμάτησαν όλες ή η παπαριά "έσοδα 100 εκ από διαφημίσεις και 220 από πώληση συχνοτήτων"... δηλ θα τους δώσει ο Μπόμπολας 50-60 εκ και ο Κοντομηνάς άλλα τόσα; Ευτυχώς που οι ξένοι δεν είναι μαλ@κες!!

- Σύμφωνα με το έγγραφο το Μαξίμου προτείνει πρωτογενές πλεόνασμα για φέτος στο 0,6% και 1,5% το 2016
- Η κυβέρνηση προτείνει 3 συντελεστές ΦΠΑ, στο 6%, 11% και στο 23% - Στο μικρό συντελεστή εντάσσονται φάρμακα, βιβλία και θέατρα
- Διπλασιασμός έως και τριπλασιασμός της έκτακτης εισφοράς για εισοδήματα άνω των 30.000
- Αύξηση φόρου από το 10% στο 13% για αυτοκίνητα άνω των 2.500 κυβικών, σκάφη αναψυχής και πισίνες
- Για το ασφαλιστικό προτείνουν σταδιακή κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και αναστολή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος έως το 2016

Το μπαχαρικό που πουλιέται πιο ακριβά από το χρυσό - Εχει και η Ελλάδα αυτό το θησαυρό [εικόνες]

Αυτός ο θησαυρός δεν είναι κρυμμένος σε θυρίδες, ούτε φυλάσσεται με συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας. Κάποιος που δεν ξέρει, ίσως να νομίζει ότι πρόκειται απλά για λουλούδια.

Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Αυξημένος φόρος κατά 163,9% για το ίδιο εισόδημα!

Του Γιάννη Σιάτρα

Η Ελλάδα είναι από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες όπου, ο φόρος που πληρώνουν οι πολίτες διαφοροποιείται ανάλογα με το επάγγελμά τους. Αυτό, συνιστά μία μεγάλη αδικία η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της φορολογικής συνείδησης και την ένταση της φοροδιαφυγής, ενώ ενδεχομένως πάσχει από άποψη συνταγματικότητας.

Η τέχνη της επιβίωσης στους ελίτ της SERE - ΒΙΝΤΕΟ

"The Perfect Edge," μια ταινία μικρού μήκους για το πρόγραμμα επιβίωσης, διαφυγής και αντίστασης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (Survival, Evasion, Resistance, and Escape - SERE), ειναι υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ, όπως αναφέρει το περιοδικό Airman’s Magazine.

ΝΕΥΡΑΚΙΑ Ο ΓΙΑΝΗΣ! Βαρουφάκης επιτέθηκε σε γνωστό δημοσιογράφο κι αυτός του απάντησε: -Μιλάς εσύ που θα πας στου Γουδή ρε;

Επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τον γνωστό δημοσιογράφο Χρήστο...

Μόνο μακαρόν στο γραφείο του υπουργού ενώ θα πρεπε να υπάρχουν και σερπαντίνες, καραμούζες και χάρτινα καπελάκια


Στο τραπέζι γύρω από το οποίο κάθισαν προχθες το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας με τον Αριστείδη Μπαλτά, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας, δεν είδα να υπάρχει ο δίσκος με τα παραδοσιακά (βαρετά) κουλουράκια, που συνηθίζεται να προσφέρονται στους υψηλούς επισκέπτες για τον καφέ. Δεν επρόκειτο για περικοπή λόγω οικονομιών, αλλά για αναβάθμιση· καθώς, αντί για κουλουράκια, το τραπέζι ήταν διάσπαρτο με την πολυχρωμία των γαλλικών μακαρόν.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παντρεύεται τον κατά 19 χρόνια μικρότερο σύντροφό του! Θα πάει και στο Άγιο Όρος να ενημερώσει τον πνευματικό του...

«Οι γονείς μου θα το μάθουν από τα δημοσιεύματα. Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Δεν δέχονται το γεγονός ότι δύο άνδρες μπορεί να είναι μαζί».

«Είμαι 40 ετών και ήρθε η ώρα να παντρευτώ. Ο σύντροφός μου είναι μοντέλο, νεαρότερος, 21 ετών και είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια».

Ο...

ΚΛΑΙΩ! Βούτσης: To email Χαρδούβελη ήταν λιγότερο επώδυνο

«Το email του Χαρδούβελη ήταν πολύ λιγότερο επώδυνο και ο Σαμαράς δεν το είχε φέρει στη Βουλή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, σχολιάζοντας το σχέδιο που παρουσίασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Στη φυλακή σύζυγος δεκανέα που αποπλάνησε 14χρονο γιο στρατιώτη [εικόνες]

Σύζυγος στρατιωτικού που είχε σεξουαλική επαφή με 14χρονο αγόρι ενώ δούλευε ως συνοδός σε σχολικό λεωφορείο καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση.

O Αδωνις θυμίζει το βίντεο με τα τρενάκια παίρνοντας αφορμή από τις χθεσινές φάπες στον Τσίπρα [βίντεο]

Μας θυμίζει το βίντεο με τα συγκρουόμενα τρενάκια ο Αδωνις Γεωργιάδης, το οποίο είχε ανεβάσει προεκλογικά και πιστεύει ότι δικαιώθηκε πλήρως.

Πίπ@-κ@λο θα τα πάει τα γιατρουδάκια ο Κουρουπλής-Από... κόσκινο θα περνούν οι συνταγές των γιατρών

Επιπλέον, τίθενται νέα όρια, (πλαφόν), στη συνταγογράφηση, μειωμένα σε κάποιες ειδικότητες και αυξημένα σε άλλες - Ο υπουργός Υγείας απέκλεισε την αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα

Η Μέρκελ «μπήκε» στο Instagram και ανέβασε φωτογραφία με τον Τσίπρα [εικόνες]

Η Άνγκελα Μέρκελ απέκτησε λογαριασμό στο Instagram και άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες.

Μάλιστα μία από αυτές είναι και από τετ α τετ που είχε με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Βαρουφάκης; Απών!

Η απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη από την χθεσινή συνάντηση κορυφής Τσίπρα-Γιούνκερ και Ντάισελμπλουμ εμπέδωσε τις υποψίες ότι ο υπουργός Οικονομικών είναι «κομμένος» από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η κρουαζιέρα του τρόμου: Καμαρότος βίασε και κακοποίησε βάναυσα επιβάτιδα [εικόνες]

Μία πραγματική κόλαση έζησε μία επιβάτης ενός κρουαζιερόπλοιου όταν δέχτηκε επίθεση μέσα στην καμπίνα της από ένα μέλος του πληρώματος. Σήμερα ένα σχεδόν χρόνο μετά, η άτυχη γυναίκα μηνύει την εταιρία Holland America και ζητάει συνολική αποζημίωση που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Γνωστός ποδοσφαιριστής είπε στην βλαμμένη κοπέλα του ότι πάει διακοπές και παντρεύτηκε κρυφά άλλη γυναίκα στο Παρίσι [εικόνες]

Μια ακόμη αφορμή για να γίνει πρωτοσέλιδο στις βρετανικές εφημερίδες έδωσε ο Παπίς Σισέ. Ο επιθετικός της Νιουκάστλ, παράτησε την κοπέλα του στην αγγλική πόλη λέγοντάς της ότι αναχωρεί για διακοπές και ταξίδεψε στο Παρίσι όπου παντρεύτηκε μια αθλήτρια του βόλεϊ.

"Η Γερμανία επέτρεψε στους αριστερούς λαϊκιστές να τη σέρνουν από τη μύτη"

Ενώ οι πιστωτές της Ελλάδας φαίνεται να υποχωρούν σε κάποια ζητήματα που αφορούν την αγορά εργασίας αλλά και το πρωτογενές πλεόνασμα, σε άλλα θέματα, όπως ο ΦΠΑ και οι συντάξεις, οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να συγκλίνουν.

Σαμαράς: Η πετυχημένη διαπραγμάτευση Τσίπρα κατέρρευσε χθες βράδυ

«Η δήθεν πετυχημένη διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα κατέρρευσε χθες βράδυ» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας τις χθεσινές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Αλέξης Τσίπρα και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.