05 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ,ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ?

         Διαβάζω στο I.EFIMERIDA.

      Η William Hill, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στον κόσμο ανέβασε τις αποδόσεις της για το ειδικό στοίχημα «ποια χώρα θα φύγει από το ευρώ».
Όπως αναφέρει ο Guardian, ανάμεσα στις έξι πρώτες χώρες που φαντάζουν ως οι πιθανότερες να δουν την πόρτα της εξόδου είναι η Ελλάδα με απόδοση μόλις 1.33. Κάτι που σημαίνει ότι θεωρείται πολύ πιθανό το Grexit, σύμφωνα με τους αναλυτές της.
Για την ιστορία: ακολουθούν η Μ. Βρετανία, η Ουγγαρία, η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία και η Λετονία.

       Eσεις μπορείτε να πιστεύετε το Τσίπρα. Εγω όμως εμπιστεύομαι τους στοιχηματζήδες ,που έχουν και τη πληροφόρηση και τη πείρα.
       
     ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Γελάει ο Καραμανλής με τον κ@λοτούμπα: Ο Τσίπρας προσγειώθηκε, οι βουλευτές του όχι

Τη στροφή στο ρεαλισμό του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε τραπέζι βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Ραφήνα.

Γελάνε οι ξένοι με την ομιλία Τσίπρα

Με χιούμορ αλλά και ειρωνεία αντιμετώπισαν σε πρώτη φάση, κορυφαίοι αρθρογράφοι των διεθνών ΜΜΕ, πάντα μέσω Twitter, την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μπουτάρης πίνει μπύρες με ολόγυμνο ποδηλατοδρόμο!

Δε συμμετείχε στη ποδηλατοδρομία αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να έχει μία χαλαρή κουβεντούλα με κάποιους από τους συμμετέχοντες

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε το πάρκο του Ξαρχάκου απ' όπου ξεκίνησε η 8η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη.

Το σακίδιο του Βαρουφάκη, το εμπριμέ της Ραχήλ και οι συστάσεις Καραμανλή στο Δένδια [εικόνες]

Τα παρασκηνιακά στιγμιότυπα της κρίσιμης συζήτησης των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Η ΣΥΡΙΖΑία δήμαρχος της Βαρκελώνης θέλει να διώξει τους τουρίστες από την πόλη

Εχει εκπληκτική αρχιτεκτονική, υπέροχο φαγητό, ήλιο, θάλασσα... Δεν είναι τυχαίο που 7,6 εκατ. άνθρωποι αναμένεται να επισκεφθούν τη Βαρκελώνη φέτος. Κι όμως, κάποιοι δεν χαίρονται.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Στα όρια κατάρρευσης τα Ασφαλιστικά Ταμεία: Ελλειμμα 738 εκατ. το πρώτο πεντάμηνο

Σε ελλείμματα που αγγίζουν επικίνδυνα τα εκτιμώμενα ετήσια επίπεδα, «βούλιαξαν» τα ασφαλιστικά ταμεία πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάμηνο, δυσχεραίνοντας τη διαπραγματευτική θέση της Αθήνας στο πεδίο μάχης για το Ασφαλιστικό.

BINTEO-Σαμαράς σε Τσίπρα: Την παλεύεις ρε; Να συναινέσουμε σε αύξηση ΦΠΑ στα τρόφιμα ή κατάργηση μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά;

Αυτά που ζητάνε οι δανειστές είναι τρεις φορές χειρότερα από το mail Χαρδούβελη είπε ο πρόεδρος της ΝΔ - «Φέρτε την τελική συμφωνία κι εμείς θα σας πούμε, παρατηρήσεις κάνουμε απόψε» τόνισε ο κ. Σαμαράς

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μόνο 45% ο ΣΥΡΙΖΑ ρε Βαγγέλα;

Τι κι αν όλες οι άλλες δημοσκοπήσεις δείχνουν το τελείως ανάποδο... το 59% δηλώνουν ικανοποιημένοι με τον τρόπο που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη φυλλάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος τα δίνει όλα υπερ ΣΥΡΙΖΑ αφού θεωρεί υπεύθυνο τον Σαμαρά για το στρίμωγμα και το ξεβράκωμα που έχει φάει από τις δικαστικές αρχές
 
Υπερ του ευρώ τάσσεται το 79% και 19% υπέρ της δραχμής δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την φυλλάδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο 6 Ιουνίου.

Σάιμον Νίξον: Το θέμα είναι γιατί δεν κάνει ψηφοφορία ο Τσίπρας

Στάθηκε σε ένα σημείο της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ που ανέφερε: «Φέρτε τη συμφωνία και θα σας πούμε αν συμφωνούμε ή όχι. Απόψε κάνουμε απλά παρατηρήσεις»

Το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων βρίσκεται στραμμένο στην Ελλάδα όπου στη Βουλή διεξάγεται η συζήτηση για τη διαπραγμάτευση.

Απίστευτο: Ποδοσφαιρικός αγώνας έληξε... 910-725!

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ έσπασε ποδοσφαιρικός αγώνας στην Αγγλία που έληξε 910-725 και διεκδικεί μια θέση στο Βιβλίο Γκίνες
Μέρες που ζούμε, με τα σκάνδαλα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο (βλέπε FIFA) να πληγώνουν το άθλημα, όταν διαβάζεις πως ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου έληξε 910-725 αυτόματα ο νους σου πηγαίνει στο κακό.

Το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές ΣΥΡΙΖΑίων για το γήπεδο της ΑΕΚ

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας δημοσίευσε σήμερα τις υπ΄ αριθμ. 2153-2154/2015 αποφάσεις της με τις οποίες ομόφωνα απορρίπτονται οι προσφυγές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και κατοίκων της περιοχής, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να προχωρούν τα έργα κατασκευής του γηπέδου «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΟΥΣ ΦΡΙΚΑΡΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ! «Να τα λέτε στη Ραχήλ στα γιαπωνέζικα-Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια κ. Λαφαζάνη»

Ατάκες αντάλλαξαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι Αδωνις Γεωργιάδης και Ραχήλ Μακρή, με τον πρώτο να την κουρδίζει για τα τελευταία καραγκιοζιλίκια της με τα κιμονό στην Ιαπωνία και τη δεύτερη μη έχοντας κάτι να προσάψει στον Άδωνι να επιτίθεται στη σύζυγό του, ξεχνώντας πως η Μανωλίδου βγάζει καθημερινά το ψωμί της δουλεύοντας και όχι ξύνοντας τα παπάρια της όπως κάνει ο...

Ιράκ: Πέθανε ο πιο πιστός συνεργάτης του Σαντάμ, Ταρέκ Αζίζ

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην αντιπρόεδρος της ιρακινής κυβέρνησης απεβίωσε στη φυλακή

Το «δεξί χέρι» του πρώην Ιρακινού ηγέτη, Σαντάμ Χουσεΐν, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ταρέκ Αζίζ πέθανε.

Ποιος βουλευτής ζήτησε κήπο στην ταράτσα της Βουλής;

Να φυτευτούν δέντρα στην ταράτσα της βουλής και να αναβαθμιστεί ενεργειακά το κτίριο προτείνει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς  σε επιστολή που έστειλε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΩΝΙ->Πέθαναν έξι ανασφάλιστοι νεφροπαθείς στη Θεσσαλονίκη και το κουκούλωσαν

Νεκροί έξι ανασφάλιστοι νεφροπαθείς, στη Θεσσαλονίκη και άλλοι 18 περιφέρονται στα εφημερεύοντα για αιμοκάθαρση... Καταγγελίες - σοκ του Συλλόγου Νεφροπαθών.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ! Ο διάλογος Κωνσταντοπούλου-Τσακνή για την ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ

Τη Βουλή επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής και ενημέρωσε την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την εξέλιξη των διαδικασιών που αφορούν στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ και στην αναβίωση των συμβάσεων των εργαζομένων.

Διορίζουν στο Προεδρείο της ΡΑΕ εργαζόμενο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που χτίζει εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα και υπάλληλο της Γεροβασίλη

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθετε ερωτήσεις εναντίον της ΓΕΚ ΤΕΡΝα και κατηγορούσε τον ιδιοκτήτη της για λαμογιές

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας υποστήριξε ότι η σύζυγος του προτεινόμενου για τη θέση του Προέδρου της ΡΑΕ εργάζεται στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ενώ για τον προτεινόμενο αντιπρόεδρο κ. Μανωλκίδη είπε ότι είναι επιστημονικός συνεργάτης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ολγας Γεροβασίλη

Εισαγγελική εντολή για τον φαρμακοποιό που μπουγέλωσε σκύλο με χλωρίνη - ΒΙΝΤΕΟ

Εντολή να ερευνήσει την υπόθεση του βίντεο, όπου εμφανίζεται άνδρας να καταβρέχει σκύλο, που ξαπλώνει στο πεζοδρόμιο μπροστά από φαρμακείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έδωσε στην αστυνομία η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αμαλία Μπακαλώνη.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! Βαρουφάκης για την ενοποίηση των δόσεων προς το ΔΝΤ: Δεν έχουμε κάνει κανένα αίτημα!

«Εμείς πληρώνουμε τέσσερις μήνες τώρα από το υστέρημα του ελληνικού Δημοσίου» σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών

«Εμείς πληρώνουμε τέσσερις μήνες τώρα από το υστέρημα του ελληνικού Δημοσίου» σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ερωτηθείς για το αίτημα ομαδοποίησης, στο τέλος του μήνα, των αποπληρωμών των τεσσάρων δόσεων προς το ΔΝΤ.

Χαλαρός, με κοντομάνικο, σε σχολική γιορτή ο Καραμανλής [εικόνες]

Σε μαθητικές εκδηλώσεις στο κλειστό γυμναστήριο Ραφήνας βρέθηκε λίγες μέρες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και τις παρακολούθησε χαλαρός, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ! Σαλαγιάννης: Ετσι οδήγησε ο Παπανδρέου στην απόλυτη χρεοκοπία στο ΠΑΣΟΚ - Στοιχεία-σοκ για σπατάλες

Το 2009 και το 2010 έφαγαν 45 εκ κρατικής επιδότησης και 80 εκ δάνεια!! 125 εκ μέσα σε 2 χρόνια ΓΑΠ! Το 2009 είχαν έξοδα 25 εκ το χρόνο και τώρα τη βγάζουν με 850.000€-το 2009 έφαγαν 5,5 εκ € σε μετακινήσεις, 1,5 εκ σε τηλέφωνα και 2 εκ σε επιμόρφωση ΠΑΣΟΚων... για να τους βρει έτοιμους ο ΣΥΡΙΖΑ

Στοιχεία – σοκ για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΣΟΚ την περίοδο προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου με απίστευτες σπατάλες έδωσε ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ-Ελληνικά Mirage 2000 στις Πυραμίδες! Φωτογραφίες από την άσκηση με την Αίγυπτο

Οκτώ ημέρες ελληνικά και αιγυπτιακά μαχητικά αεροσκάφη πετούσαν μαζί στη Μεσόγειο αλλά και στην ενδοχώρα της Αιγύπτου. Οι φωτογραφίες είναι από την κοινή άσκηση που ξεκίνησε στις 29 Μαίου και ολοκληρώνεται σήμερα. Αυθημερόν είχε πετάξει με F-16 στην Αίγυπτο και ο Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαίτσης.

Ραχήλ-Λαφαζάνης ψηφίζουν δαγκωτό: ΕΝΦΙΑ και τις 47 σελίδες με αυξήσεις φόρων που προτείνει ο Τσίπρας

Ραχήλ Μακρή: Εχω κάποιες ενστάσεις, αλλά είναι μια βατή συμφωνία

«Εχω κάποιες ενστάσεις, ωστόσο είναι μια βατή συμφωνία. Οχι η καλύτερη που μπορούσε να προταθεί, αλλά είναι μια συμφωνία που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που προσπαθούσαν να μας περάσουν» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ''Βήμα FM''.

Οι 20 φορείς του Δημοσίου που ξέφυγαν από τους οικονομικούς στόχους [λίστα]

Αρνητική απόκλιση άνω του 10% σε σχέση με τους στόχους που έχουν τεθεί από το υπουργείο Οικονομικών παρουσιάζουν 20 νομικά πρόσωπα- φορείς της Γενικής Κυβέρνησης το α΄ τρίμηνο εφέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Υστέρηση εσόδων και τον Μάιο-Στα 2 δις ευρώ η μαύρη τρύπα το 5μηνο παρότι τα φέσια τους έχουν αυξηθεί 1 δις απ'την αρχή του χρόνου

Συνεχίστηκε η υστέρηση των εσόδων του προϋπολογισμού και τον Μάιο διαμορφώνοντας ολοένα και χειρότερες συνθήκες μέσω της διαπραγμάτευσης για την κάλυψη του φετινού δημοσιονομικού κενού.

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονίζει η χήρα του Καντάρη: Από τη στιγμή που γέννησα έπρεπε να οργανώσω μια κηδεία

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της χήρας του Μανώλη Καντάρη, του άτυχου άντρα που δολοφονήθηκε για μία βιντεοκάμερα τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011, ενώ πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο τη γυναίκα του.

ΤΟ ΚΡΥΒΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ-Πούτιν σε Τσίπρα: Βρείτε τα με τη Μέρκελ

Εγώ το είχα γράψει από το πρωί! Ο Πούτιν θα τον στείλει στη Μέρκελ γιατί δεν είναι μαλάκ@ς να πλακωθεί με τη Μέρκελ και τα 80 δις ετησίου εμπορίου μεταξύ τους για να στηρίξει νούμερα στυλ Τσίπρα και Καμμένου... περαστικά στους ηλίθιους πατριώτες του κ@λου που τους τα έλεγα και για την Κύπρο και λέγανε "φταίει ο Αναστασιάδης που δεν ήθελε βοήθεια από Ρωσία και οι συζητήσεις του ήταν προσχηματικές"

Μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις για το τι συζήτησαν Τσίπρας και Πούτιν στην μεσημεριανή τους εποικοινωνία, ωστόσο, μια δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Ρωσίας, Αντόν Σιλουανόφ, δείχνε ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μόσχας.

Οι οπερέτες του τριημέρου: Συνέδρια ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ-Γελάει ο κόσμος με τον διορισμένο σύνεδρο άνδρα της Φώφης…

Την ίδια ακριβώς στιγμή που η χώρα-έρμαιο στις θλιβερές επιλογές των συγκυβερνώντων κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, δύο απόβλητα του πολιτικού συστήματος, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, «τρώνε τα μουστάκια τους», σε εσωτερικό επίπεδο το καθένα.

ΣΤΕ: Να μείνει για πάντα μπορντ@λο η Αθήνα-Τέλος στο σχέδιο πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου

Ακυρώθηκε ως παράνομη η απόφαση του υπουργείου για τους περιβαλλοντικούς όρους. Προηγήθηκε προσφυγή του τέως προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

ΑΣΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΙ ΕΣΥ! Ο Παπαμιμίκος ζητά από τον Τσίπρα μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Έχεις κάνει το κόμμα μπουρδέλο και το μόνο που σκέφτεσαι να ξανασκαρφαλώσεις στην εξουσία να μπουκώσεις το στόμα εκβιαστή, υβριστή της ΝΔ για να σε έχει στο απυρόβλητο! Ουστ ρε ξεφτίλες που 24 ώρες τώρα δεν έχετε βγάλει ένα συγκριτικό πίνακα τι πρότεινε το email Χαρδούβελη και τι προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ (ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε αντίστοιχο πινακα για τις δικές του προτάσεις και του τι ζητάνε οι δανειστές μέσα σε 3-4 ώρες) και περιμένουμε να ενημερωθούμε από καναν Άδωνι τον οποίο τον θεωρείτε και γραφικό.... ξεφτίλες

Για ενότητα μίλησε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει μια κυβέρνηση από πρόσωπα απ’ όλους τους χώρους, ικανά να εφαρμόσουν την συμφωνία με τους δανειστές.

Πεζοναύτης "έμεινε σανίδα" για 5 ώρες και μπήκε στο Guiness! ΒΙΝΤΕΟ

Ο 57χρονος βετεράνος Τζώρτζ Χούντ (George Hood) κράτησε στάση σανίδας για πάνω απο 5 ώρες σπάζοντας το ρεκόρ Guiness.

Ο πρώην πεζοναύτης έμεινε σε θέση σανίδα για 5 ώρες, 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, σπάζοντας τo ρεκόρ του Mao Weidong, που είχε μείνει στην ίδια στάση για 4 ώρες και 26 λεπτά!

Η οφθαλμαπάτη που θα σας κάνει να βάλετε το δάχτυλο στην οθόνη

Δείτε καλά την εικόνα που ακολουθεί. Είναι πολύ απλή έτσι δεν είναι; Προφανώς απεικονίζει ένα σκούρο γκρι πλαίσιο πάνω από ένα ανοιχτό γκρι πλαίσιο, ενώ στον ορίζοντα βλέπουμε κάτι σαν έδαφος και ουρανό.

Σωστά; Ναι, αλλά τι θέλει εκείνο το κόκκινο βέλος στην εικόνα;

Ο Πανάρας αλλάζει ονόματα στρατοπέδων που δεν αρέσουν στους ΣΥΡΙΖΑίους

Έρχονται μετονομασίες στρατοπέδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr στο ΥΠΕΘΑ υπάρχει η σκέψη στρατόπεδα που έχουν ονόματα “ιστορικά αμφιλεγόμενα” να “ξαναβαφτισθούν”.

Άδωνις; Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε συνοπτικά το email Χαρδούβελη

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να προσποιηθεί ότι διαπραγατεύεται σκληρά την οδήγησε χθες να δημοσιοποιήσει nonpaper που σύγκρινε τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ με τις προτάσεις των Ευρωπαίων. Και επειδή παρόλο που χθες ξέφυγε στον Βούτση και τον Χρυσόγονο ότι το email Χαρδούβελη ήταν καλύτερο, οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα αποφύγουν τη σύγκριση των μέτρων που προτείνουν με αυτά που πρότεινε η ΝΔ

Έτσι ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο Twitter το mail Χαρδούβελη στη συνοπτική του μορφή, ώστε να γίνουν οι… απαραίτητες συγκρίσεις.

«Ποτέ ξανά Αριστερά»

Η ανώμαλη προσγείωση - και στην πολιτική - είναι πάντοτε επώδυνη. Αυτό που θεωρούσαμε όλοι όσοι παρακολουθούμε τις οικονομικές εξελίξεις της χώρας δεδομένο, έπιασε, αλίμονο, την κυβέρνηση εξ απήνης .

Γελάει ο Άδωνις με το σκίτσο του Χαντζόπουλου και τις φάπες στον Αλέξη

Ένα σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου που φιλοξενείται στην Καθημερινή κοινοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας «Ο άνθρωπος είναι απλά μεγάλος….τα είπε όλα».

ΒΙΝΤΕΟ-Η ηρωική δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ - Ζήτησε ρήξη με τους δανειστές

Μια άκρως επεισοδιακή συνέντευξη παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος...

Ρήξη με τους δανειστές και άμεση εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης ζητά ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραχώρησε χθες το απόγευμα μια άκρως… «επεισοδιακή» τηλεφωνική συνεντευξη στην εκπομπή «Too….day» του Top Channel και στη δημοσιογράφο Νατάσα Χατζηγεωργίου.

Το ΣΔΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε και ανοίγει θυρίδες: Ο δικηγόρος που είχε κρύψει 5,8 εκατ. ευρώ -Νέες απίστευτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής [λίστα]

Ασύλληπτη φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ, φέρνουν για μια ακόμα φορά στο φως οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ και πλέον εναπόκειται στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. να καταλογίσουν τάχιστα τα προβλεπόμενα πρόστιμα.


Guardian: Οι 32 χώρες που δεν πλήρωσαν το ΔΝΤ και η... Ελλάδα [λίστα]

Η Ελλάδα διατείνεται πως είχε τα χρήματα να πληρώσει το ΔΝΤ, αλλά δεν το έπραξε για άλλους λόγους. Το Ταμείο και η Κομισιόν λένε πως υπάρχει όρος που καλύπτει την Αθήνα.

Ισλανδία: Γιατί δεκάδες γυναίκες ποζάρουν γυμνόστηθες;

Χρειάστηκε μονάχα μία θαρραλέα selfie για να ξεκινήσει ένα ολόκληρο κίνημα στην Ισλανδία από γυναίκες που ποζάρουν γυμνόστηθες για... φεμινιστικούς σκοπούς

Η 17χρονη Adda Smáradóttir, μία φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Ρέικιαβικ ήθελε να εκφράσει την αγανάκτησή της για την αυθαίρετη λογοκρισία του γυναικείου σώματος στο Instagram και το Facebook, ακόμα και σε φωτογραφίες που δεν παραβιάζουν τους κανόνες.

ΠΑΝΙΚΟΣ! ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ! Τις γνωστές παπαριές για BRICS και αέριο συζήτησαν Τσίπρας και Πούτιν

-Φωτοβολίδα χωρίς ουσία το τηλεφώνημα
- Περισσότερο από μια ώρα λένε ότι διήρκεσε η έκτακτη συνομιλία του πρωθυπουργού με τον Βλαντιμίρ Πούτιν... αλλά δεν τους πιστεύει κανείς
- Μετά από αίτημα του Αλέξη Τσίπρα το τηλεφώνημα στον Ρώσο πρόεδρο
- Έγινε σε καλό κλίμα αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
- Όλα όσα συζήτησαν οι δυο ηγέτες... εκτός του ότι ο Πούτιν τον παρέπεμψε στη Μέρκελ αφού αυτό δεν το λένε... 

Εθνική ομάδα: Κλήθηκαν Νίνης, Ταυλαρίδης και Φούντας

Τους εκλεκτούς του για τον κρίσιμο αγώνα των προκριματικών του Euro 2016 απέναντι στα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου στο Τόρσαβν και το φιλικό με την Πολωνία τρεις μέρες μετά στο Γκντανσκ ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο Άδωνις υπό την επήρεια του... Βαρουφάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Με μια μπύρα αποφάσισε να χαλαρώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν από την εκπομπή τηλεπωλήσεων στην οποία συμμετέχει. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ομολόγησε πως το αλκοόλ...

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ! Καλύβης: Υπήρξαν λάθη στη διαπραγμάτευση -Η συμφωνία θα είχε πρόβλημα στη Βουλή

Για λάθη στη διαπραγμάτευση και για συμφωνία που με τα υπάρχοντα στοιχεία της θα είχε πρόβλημα να περάσει από τη Βουλή, έκανε λόγο το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Καλύβης.

Οι Βρετανοί ανακάλυψαν τα Μετέωρα: Είναι το πιο ωραίο μέρος στον κόσμο [εικόνες]

Το 1981, ο Mark Ellingham είχε μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και προτού σκεφτεί σοβαρά για το επαγγελματικό μέλλον αποφάσισε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Ομως, το ταξίδι ήταν δύσκολο, καθώς τότε, οι ταξιδιωτικοί οδηγοί στα αγγλικά ήταν δυσεύρετοι και οι ανοργάνωτες διακοπές απαιτούσαν τη γνώση της ελληνικής γλώσσας την οποία ο νεαρός τότε Mark δεν κατείχε.

Πώς θα εξηγήσει ο Τσίπρας την κ@λοτούμπα και τα σκληρά μέτρα

Στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα ανέβει στο βήμα της Βουλής προκειμένου να ενημερώσει το Σώμα για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Φώτο με Σαμαρά "Πρωθυπουργό" ανέβασε η Μέρκελ στο Instagram

Τους 37.000 followers έχει φτάσει η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κα Μέρκελ, μάλιστα, μετά τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, προχώρησε...

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στο facebook με τον μαλ@κα φαρμακοποιό που μπουγελώνει σκύλο - Τον κατηγορούν πως το νερό είχε μέσα και χλωρίνη!

Ο φαρμακοποιός μπουγέλωσε τον σκύλο την ώρα που κοιμόταν - Το ίδιο όπως θα δείτε έκανε και η γυναίκα του - Διαβάστε τι απαντά ο ίδιος και τον σάλο που έχει προκληθεί...

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ: Ο 79χρονος Μπλάτερ είχε σχέση με την Ιρίνα Σάικ [εικόνες]

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο 79χρονος υπό παραίτηση πρόεδρος της FIFA Ζεπ Μπλάτερ είχε δεσμό με την κατά 50 χρόνια νεότερή του Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ, που θεωρείται από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΓΚΙΑ-ΚΛ@ΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΙ Κ@ΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Ο Βαρουφάκης στους δημοσιογράφους: "Κάντε μου κανένα ωραίο ερώτημα"

Κυριάκος: "Είναι γελοίος"

«Κάντε μου κανένα ωραίο ερώτημα» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης στους δημοσιογράφους, που γι ακόμα μία ημέρα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών περιμένοντας μία δήλωσή του σχετικά με την διαπραγμάτευση.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ! Κορωνάκης: Λάθος η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών

Ο αιώνιος φοιτητής του Πολυτεχνείου Πάτρας, Τάσος Κορωνάκης, παραδέχθηκε πως η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου ήταν λάθος καθώς δεν εξασφάλιζε την απαιτούμενη χρηματοδοτική ροή.