06 Ιουνίου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 7-06-2015

Δείτε τα:

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ-Η Ρωσία δεν βοήθησε ποτέ -ουσιαστικά- την Ελλάδα

Mύθος και πραγματικότητα. Σε κάθε δύσκολη και ειδικά οικονομική συγκυρία, υπάρχει διάχυτη η εντύπωση, πως «το ξανθόν γένος, οι ομόθρησκοι Ρώσοι» θα μας σώσουν με τα ρούβλια τους. Μύθοι που -έτσι και αλλιώς- αρέσουν στους Έλληνες ανά επόχή να ανασύρουν , δημιουργώντας εντυπώσεις που δεν μπορούν να επαληθευτούν από την ιστορία.

ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Βρετανοί μέθυσαν σε αεροπλάνο με προορισμό το Ηράκλειο και το... προσγείωσαν στη Σόφια

Μεθυσμένη... πολιτεία θύμιζε αεροπλάνο της Thomson με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η εν λόγω πτήση ήταν γεμάτη με Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι όμως κατανάλωσαν λίγη βότκα παραπάνω, με αποτέλεσμα το αεροπάνο να προσγειωθεί στη Βουλγαρία μετά από καβγά που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι επιβάτες.

Υπέρ της έκδοσης Ρώσου που ισχυρίζεται ότι είναι ομοφυλόφιλος τάχθηκε ο Άρειος Πάγος

Ο 30χρονος ζητούσε να μην εκδοθεί στη Ρωσία ισχυριζόμενος ότι λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού κινδυνεύει να υποστεί κακομεταχείριση και διώξεις - Κατηγορείται για υπεξαίρεση 20.000-30.000 ρούβλια

Ρόμπα τους κάνει η Κομισιόν: Ο Τσίπρας ζήτησε να μιλήσει με Γιούνκερ αλλά ο Γιούνκερ αρνήθηκε

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν, όμως ο Γιούνκερ αρνήθηκε - Οι δύο άνδρες θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή τις επόμενες μέρες, είπε εκπρόσωπος της Κομισιόν

Δεκάδες τραυματίες από χτύπημα κεραυνού σε συναυλία στη Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά από το χτύπημα ενός κεραυνού τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ μουσικής στη δυτική Γερμανία.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΩΣ ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΥΟΥΡΓΟΥ!!! Υιός Πανούση σε Διαμαντόπουλο: Γίνε Άρης να ΠΟ(Υ)ΣΤΑΡΕΙΣ

Η αντιπαράθεση Πανούση – Διαμαντόπουλου παίρνει... οικογενειακές διαστάσεις. Ο γιος του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση, Απόστολος, χαρακτηρίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ “τρελό του χωριού”. 

ΒΙΝΤΕΟ-O Αδωνις ρίχνει ξύλο στον Λαφαζάνη: Θα τα ψηφίσεις όλα αλλά βάλε μερικά ακόμα στο ξεπούλημα

Την ακραία κόντρα που είχαν ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ στο Twitter με δύο διαδοχικές αναρτήσεις.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ! O Γιούνκερ αρνήθηκε τηλεφώνημα του Τσίπρα

Σύμφωνα με αξιωματούχο της ΕΕ ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία και συνάντηση το πρωί του Σαββάτου με τον πρόεδρο της Κομισιόν, αλλά εκείνος δεν δέχθηκε με επιχείρημα ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες - Η παραφιλολογία συνεχίζεται, απαντά το Μαξίμου διαψεύδοντας... πρέπει όμως να εξηγήσουν γιατί δεν έγινε το ραντεβού που διέδιδαν μετά την παραλαβή του τελεσιγράφου την περασμένη Τετάρτη... τότε έλεγαν πως την Παρασκευή θα γίνονταν νέο ραντεβού... τι έγινε και δεν έχουμε δει νέα συνάντηση;

Την ώρα που πηγές των Βρυξελλών αναφέρουν πως δεν έχει ακόμη οριστεί νέο ραντεβού Τσίπρα -Γιούνκερ, το πρακτορείο Reuters μεταδίδει πως ο πρόεδρος της Κομισιόν αρνήθηκε να δεχτεί τηλεφώνημα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επειδή η Αθήνα δεν έχει ακόμη αποστείλει τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις, όπως είχε δεσμευθεί, με προθεσμία την περασμένη Πέμπτη.

Άγρια επίθεση Σουλτς σε Τσίπρα: Καθυστερείς και παίζεις παιχνίδια - Ομαδικά πυρά από Γερμανούς βουλευτές μετά την απόρριψη των προτάσεων των δανειστών

- Πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί από τον Μάρτιν Σουλτς κατά του Αλέξη Τσίπρα, λίγες ώρες μετά την ατάκα: Μου τη σπάει ο Βαρουφάκης
- Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό πως καθυστερεί και παίζει παιχνίδια, μετά την ομιλία του στη Βουλή και το όχι στην πρόταση Γιουνκέρ για συμφωνία
- Πολλαπλασιάζονται οι Γερμανοί βουλευτές που εκφράζουν πλέον δημόσια την αντίθεση τους στην παροχή περαιτέρω βοήθειας προς την Ελλάδα
- Απίστευτα tweets από τον υπουργό Οικονομικών της Σλοβακίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας πως θα νικήσουμε
- ''Αγαπητέ ΣΥΡΙΖΑ, τον Μάιο υποστήριξες ότι θα νικήσεις. Το ερώτημα με ή χωρίς τα χρήματά μας, εξαρτάται από εσένα''

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ!! Ζουράρις: «Εμείς θα πηδήξουμε τους δανειστές»

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις τόνισε πώς θα στηρίξει τις προτάσεις της κυβέρνησης, λέγοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο πώς “ θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στο Ανω Βολτά”.

Άνγκελα Μέρκελ: «Το Facebook δεν φέρνει την ευτυχία»

Η Γερμανίδα Καγκελάριος εξέθεσε στο κοινό τις απόψεις της περί προστασίας του απορρήτου στο ίντερνετ

Η Άνγκελα Μέρκελ μοιράστηκε την άποψή της για το Facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ομιλίας που εκφώνησε σε μία εκκλησία στην Στουτγκάρδη την Παρασκευή, στο πλαίσιο ενός συνεδρίου προτεσταντών.

ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΡΑΝΤΟ! Κατεβάζουν ρολά οι φαρμακοποιοί! Τι αποφάσισαν στην έκτακτη συνέλευση

Πανελλαδική 24ωρη απεργία την Τετάρτη 10 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσουν οι φαρμακοποιοί, όπως αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

ΑΥΤΟΣ ΘΑ'ΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΤΗΛ. ΣΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ->Βαρουφάκης κατά Θεσμών: Προβοκατόρικες και προσβλητικές οι προτάσεις που κατέθεσαν

«Δεν θα υπογράψουμε κάτι το οποίο ενδυναμώνει αυτή την αυτοτροφοδοτούμενη κρίση των τελευταίων πέντε ετών», δηλώνει σε συνέντευξή του ο Γιάνης Βαρουφάκης.

ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗ! Φλαμπουράρης: «Ναι» σε νέο δάνειο, αλλά χωρίς μνημόνιο καταστροφικής λιτότητας

Αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο».

Η Ντούτζεν Κρος θηλάζει και ρίχνει το διαδίκτυο [εικόνα]

Το 30χρονο μοντέλο από την Ολλανδία, μπορεί να κρέμασε τα φτερά της τον περασμένο χρόνο και να μην είναι πια άγγελος της Victoria's Secret, έχει πολλές ασχολίες όμως, οι οποίες είναι πολύ πιο ευχάριστες.

Στριπτίζ στην πισίνα, δακρυγόνα και... απέλαση για "άτακτο" ζευγάρι Πολωνών! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στιγμές... απείρου κάλλους με ζευγάρι Πολωνών που απελάθηκε από την Τουρκία όταν η γυναίκα έκανε στριπτίζ γύρω από την πισίνα, την ώρα που ο άντρας της κατανάλωνε απίστευτες ποσότητες αλκοόλ.

Δείτε πώς θα είναι η Γη αν λιώσουν ΟΛΟΙ οι πάγοι!

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι αν έλιωναν όλοι οι πάγοι στον πλανήτη μας, τότε η στάθμη των ωκεανών θα ανέβαινε περίπου 66 μέτρα.

O AΥΝΑΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Ζουράρις: Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια

Σωστός ο Μάκης: Αν το λεγε κανείς άλλος θα ανησυχούσαμε (αλλά τον Ζουράρι τον γράφουμε όλοι στα παπάρια μας)

Με μια ηλίθια υπερβολή (έτσι λέει τουλάχιστον αν και τόσο καραγκιόζης που είναι μπορεί να να το πιστεύει) επιχείρησε ο Κώστας Ζουράρις να εκφράσει την απόλυτη στήριξή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την παρέμβαση της Νίνας Κασιμάτη σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

Απίθανη κούπα για τον Δώνη στη Σαουδική Αραβία (VIDEO)

Η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη κατέκτησε -με συγκλονιστικό τρόπο- το Kings Cup στη Σαουδική Αραβία.

Ο Έλληνας τεχνικός πανηγύρισε σαν τρελός την κατάκτηση του King Cup (του Κυπέλλου της χώρας), με την Αλ Χιλάλ να επικρατεί 7-6 στα πέναλτι της Αλ Νάσρ.

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι των ληστών του Διστόμου

Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στην Αθήνα, μια εβδομάδα μετά τη σύλληψη των δυο ληστών στην Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Το ναυάγιο Τσίπρα σε αριθμούς: Βουτιά στα έσοδα, εκτόξευση των οφειλών του Δημοσίου, άδεια τα ταμεία

Την εικόνα κατάρρευσης του προϋπολογισμού και γενικότερα της οικονομικής κατάστασης του κράτους συνθέτουν η διευρυνόμενη υστέρηση των εσόδων, η αυξανόμενη πορεία των οφειλών του Δημοσίου και η εξάντληση όλων των ταμειακών διαθεσίμων του κράτους.

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΖΩΗ, ΚΑΜΜΕΝΟ Κ.ΛΠ ΝΟΥΜΕΡΑ! Στην Κομισιόν έβλεπαν ζωντανά τη συζήτηση στην ελληνική Βουλή

Το ενδιαφέρον για τη συζήτηση που έγινε την Παρασκευή στην ελληνική βουλή ήταν τέτοιο, που στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την παρακολουθούσαν ζωντανά.

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για ΕΚΑΣ και ΦΠΑ στα νησιά

Για διπλή απάτη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο θέμα του ΕΚΑΣ και του ΦΠΑ στα νησιά κάνουν λόγο στη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, κατηγορούν τον πρωθυπουργό ότι είπε προεκλογικά ψέματα στον ελληνικό λαό για να υφαρπάξει τη ψήφο του.

ΚΛΑΙΩ! Ο Πούτιν τους λέει να υπογράψουν το μνημόνιο των δανειστών για να μείνουν στο ευρώ κι αυτοί πανηγυρίζουν

"Ηχηρή παρέμβαση Πούτιν υπερ Ελλάδος" γράφουν οι ηλίθιοι του Ευαγγελάτου, ενώ ο Πούτιν ουσιαστικά λέει υπογράψτε για να μείνετε στο ευρώ

Η ''σπέκουλα'' για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, λόγω των τεράστιων χρεών της χώρας θα μπορούσε να είναι επιβλαβής τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και για την ελληνική οικονομία, δήλωσε ο Β. Πούτιν.

Η Daily Mail γελάει με τον Τσίπρα: Αρνείται να πληρώσει και ικετεύει τον Πούτιν για λεφτά

Με ειρωνική διάθεση σχολίασε η Daily Mail τις τελευταίες κινήσεις και αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός στράφηκε στη Ρωσία για υποστήριξη, καθώς επιτέθηκε στους Δυτικούς δανειστές γιατί προσπαθούν να επιβάλλουν παράλογους όρους λιτότητας στη χώρα του, γράφει η βρετανική εφημερίδα, αναφέροντας αποσπάσματα από τη χθεσινή ομιλία του κ. Τσίπρα στη βουλή, ενώ σημειώνει ότι...

Παρακαλάει η Σαββαϊδου: Μην κατάσχετε τα έσοδα από τις εφορίες!

Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει μνημονιακό νόμο του Μεσοπρόθεσμου για ακατάσχετο των εσόδων των εφοριών!! Οδηγίες του Βαρουφάκη να μην δίδονται χρήματα σε όσους έχουν κερδίσει ακόμα και με δικαστήρια επιστροφές φόρων... 

Η Κατερίνα Σαββαϊδου, γγ Δημοσίων Εσόδων, επιβεβαιώνει όσα αποκάλυψε το protothema.gr για τον ιδιώτη που μπούκαρε στην Α΄ΔΟΥ Αθηνών διεκδικώντας αποπληρωμή των χρεών του Δημοσίου και επισημαίνει ότι τα έσοδα των εφοριών και τα πάγια στοιχεία των κρατικών υπηρεσιών είναι ακατάσχετα

Οι Ισπανοί βάζουν τέλος στα όργια των Βρετανών στο Μαγκαλούφ της Μαγιόρκας

Οι νέοι κανονισμοί και τα πρόστιμα που περιμένουν τους παραβάτες!

Τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορα, η πόλη Μαγκαλούφ της Μαγιόρκας, βάζει «χαλινάρι» στους τουρίστες που πρωταγωνιστούν σε εικόνες ντροπείς, σε ερωτικά όργια στα κλαμπ και κυκλοφορούν μεθυσμένοι και γυμνοί στους δρόμους της πόλης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι στον πο@τσο; Επιθανάτιοι ρόγχοι είναι αυτοί ή χλιμιντρίσματα;

Ο Προέδρας ξεκινάει ήρεμα στο 0:28, 1:01, 1:18, 1:34, 2:13... αλλα σιγά σιγά φορτώνει 2:33, 3:20, 7:45

Τσουμπερχάουυυζζζζ!!! Άουζζ!!! Άουζζ!!!

Πως «γλεντούσαν» οι Γερμανοί στην Αθήνα του 1906… γλέντι για κλάματα…Ένας ρεπόρτερ της εφημερίδας «Χρόνος» έπεσε πάνω σε γερμανικό «γλέντι» και είδε κι’ έπαθε να συνέλθει με αυτά που είδε:

Ελλάδα, «η Ζάμπια της Ευρώπης» και Ζάμπια, «η Ελβετία της Αφρικής»!

Γιατί η κυβέρνηση ακολούθησε το παράδειγμα της αφρικανικής χώρας που και εκείνη είχε ενοποιήσει τις οφειλές της προς το ΔΝΤ - Μπορεί να μην το γνωρίζετε, όμως υπάρχει και Ελληνοζαμπιανό Επιμελητήριο!

MA ΕΒΑΛΑΝ ΒΕΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΦΟΥ! Παρατείνονται οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2016

Αθήνα-Μόσχα έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας την ίδια ώρα που η ΕΕ (η ΕΕ δηλ. ρε παπαγάλε Πάρη Καρβουνόπουλε είναι κάτι διαφορετικό από την Ελλάδα; Γιατί δεν λες στα γίδια ότι παρατείνονται οι κυρώσεις με την ψήφο της Ελλάδας; Φοβάσαι μη σου κόψει ο χοντρός το μισθό;) αποφασίζει την παράταση των οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας,μέχρι τον Ιανουάριο του 2016.

ΦΩΤΟ-Τόση αναρχία ούτε οι... αναρχοΣΥΡΙΖΑίοι-Δείτε τους 25 πιο αστείους 'επαναστάτες'

Μερικές φορές θες απλά να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να παραβείς τους κανόνες. Δείτε επαναστάτες διαφορετικούς από τους άλλους που θα σας χαρίσουν γέλιο

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ-Βαρουφάκης και Τσίπρας περνούν το χρόνο τους «αραχτοί» σε καφενείο!

Με νέο δημοσίευμα η εφημερίδα Bild, καυτηριάζει τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετωπίζει το χρέος της στους δανειστές.

Σε σκίτσο της που προβάλλεται και ως πρωτοσέλιδο στην ηλεκτρονική της έκδοση, δύο συνταξιούχοι φαίνονται...

Πρωινός καυγάς Κουρουμπλή – Βορίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση είχαν ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία.

Άδωνις σε Σαμαρά στο twitter: "Πες τα Χρυσόστομε..."

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στέκεται στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Φορολογικό «έγκλημα» για τον ΣΥΡΙΖΑ όποιος βγάζει 2.000 καθαρά ή έχει δεύτερη δουλειά

Πώς πολύτεκνοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, μικροφειλέτες και άλλα θύματα της κρίσης «βαπτίζονται» προνομιούχοι για να θυσιαστούν στο βωμό των πλεονασμάτων

Τον πόλεμο και επισήμως κήρυξε ο πρωθυπουργός στην μεσαία τάξη (ή ό,τι απέμεινε από αυτήν!) λέγοντας ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση στοχοποιεί όσους δηλώνουν 30.000 ευρώ και άνω το χρόνο, αδιακρίτως κοινωνικών ή άλλων αναγκών, αν αναγκάζονται να εργάζονται με δεύτερη ή τρίτη δουλειά για να τα φέρουν πέρα κλπ.

Η Παναρίτη και η «άφεση» χρέους αλά Αργεντινή

Με αφορμή το κυβερνητικό σχέδιο αναδιάρθρωσης του χρέους, έχει ενδιαφέρον να μεταφέρω κάποιες απόψεις της Ελενας Παναρίτη που άκουσα συμπτωματικά  τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Η συνέντευξη που έδωσε η οικονομολόγος στο συνάδελφο Κώστα Μαρδά είχε γυριστεί το Δεκέμβριο του 2014- δηλαδή πριν από τις εκλογές – και μεταδιδόταν σε επανάληψη.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 1 δις υστέρηση στα έσοδα του Μαΐου

Σοβαρή υστέρηση εμφάνισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δημόσια έσοδα κατά τον μήνα Μάιο. Διαμορφώθηκαν στα 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που ο προϋπολογισμός προέβλεπε ότι για τον συγκεκριμένο μήνα θα έπρεπε να εισπραχθούν περίπου 3,7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ζάλογγο ή Τιτανικός; Τρέλα ή ομαδική παράκρουση;

«Και τι να κάνουμε; Να υλοποιήσουμε αυτά τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές;» λένε σήμερα ΣΥΡΙΖΑίοι, wannabe ΣΥΡΙΖαίοι, ΣΥΡΙΖΟφιλοι και πρόθυμα παπαγαλάκια

Γιατί ο Άδωνις αποθέωσε τον Βενιζέλο στο twitter

«Οφείλω να πω δημοσίως ότι ήταν Επικός!Θαυμάσιος!», σχολίασε δημοσίως μέσω των social media
Ο Γεωργιάδης αποθέωσε τον Βενιζέλο στο Twitter μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τις διαπραγματεύσεις στη Βουλή.

Κυριάκος: Ο Τσίπρας ή είναι βλάκας ή ψεύτης

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή.

ΠΑΛΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ! Το ΔΝΤ διαψεύδει ότι συμβούλευσε την Ελλάδα να ομαδοποιήσει τις δόσεις

Το ΔΝΤ δεν δέχεται ότι συμβούλευσε την ελληνική κυβέρνηση να ομαδοποιήσει τις δόσεις.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ανταποκριτής του MEGA στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θεωρεί ότι η απόφαση για την ομαδοποίηση των τεσσάρων δόσεων είναι μία επιλογή με υψηλό ρίσκο.

ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ; Αθήνα και δανειστές ετοιμάζουν βελτιωμένες προτάσεις

Βελτιωμένες προτάσεις ετοιμάζει, τόσο η ελληνική κυβέρνηση, όσο και οι εκπρόσωποι των δανειστών, με στόχο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το «κενό» που εμφανίστηκε μεταξύ τους από την περασμένη Πέμπτη, να αρχίσει να κλείνει και οι δύο πλευρές να βρεθούν στην θέση να συγγράψουν το τελικό κείμενο της συμφωνίας μέσα στις επόμενες μέρες.

Το twitter «κράζει» τον κο@ραδόμαγκα Καμμένο για την αγοραία φράση «στα τέσσερα»

Τις έντονες αντιδράσεις χρηστών social media προκάλεσε η αγοραία αποστροφή της ομιλίας του υπουργού Αμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου που απευθυνόμενος σε βουλευτές της ΝΔ είπε «στα τέσσερα εσείς».

ΒΙΝΤΕΟ-Χυδαία υποννοούμενα εναντίον Άδωνι και Κακλαμάνη απ'αυτόν που τον ζούνε ο μπαμπάς του, οι γυναίκες και ο πρώην πεθερός του

Είχε το θράσος ο τεμπέλης που δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή του να ειρωνεύεται τον Άδωνι λέγοντας "βιβλοπώλες"! Ποιος αυτός που μέχρι σήμερα τον ζούνε ο ελληνικός λαός, ο μπαμπάς του και ο πρώην πεθερός του...

Αντιπαράθεση είχαν στη βουλή ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον έφαγαν τα ξενύχτια να σκέφτεται πως θα κάνει την κ@λοτούμπα! "Κομμάτια" ο Τσίπρας στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Συνεχείς τηλεδιασκέψεις με τους Ευρωπαίους ηγέτες και ταξίδι "αστραπή" στις Βρυξέλλες... Πόσο να αντέξει; Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εμφανώς κουρασμένος στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Η Ζωή τον στήριζε ο Τσίπρας ούτε που το χειροκρότησε

«Πλάτες» από τη Ζωή

Τον Πάνο Καμμένο... σιγοντάρισε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία απαντώντας στον Αδωνι Γεωργιάδη, που προηγουμένως είχε απαντήσει στον Πανάρα, είπε:

Νέκρωσε το... ίντερνετ στη Βουλή - Έξαλλοι οι δημοσιογράφοι!

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές ήταν στο επικέντρο, όχι μόνο του εγχώριου αλλά και του ξένου Τύπου.

Η ειρωνεία του Βενιζέλου στη Ζωή και η έκρηξη εναντίον Βαρουφάκη (VIDEO)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος λίγο πριν πάρει για δεύτερη φορά τον λόγο ειρωνεύτηκε την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διαβάστε τι είπε.

Ο Μπερλουσκόνι πούλησε το 48% της Μίλαν για 470 εκ. ευρώ!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποδέχθηκε τη νέα πρόταση του Μπι Ταετσαουμπόλ ύψους 470 εκ. ευρώ για την πώληση του 48% της Μίλαν με τους «ροσονέρι» να περνούν πλέον σε μια νέα εποχή.

Σαμαράς: “Δεν θα γίνω συνένοχος του Τσίπρα”

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε “κυβέρνηση προπαγανδιστών” την ελληνική κυβέρνηση και πρόσθεσε πώς “ο κ. Τσίπρας οργάνωσε τη σημερινή συζήτηση επειδή αναζητά συνενόχους στην αποτυχία”.

Guardian: Ανησυχητική αντίφαση από Τσίπρα -Δεν κάνει πίσω, αλλά λέει ότι η συμφωνία είναι κοντά

Μία ανησυχητική, όπως τη χαρακτηρίζει, αντίφαση, εντόπισε ο Guardian στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Bουλή.

Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει πως από τη μία ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν υποχωρεί, αλλά από την άλλη λέει ότι η συμφωνία είναι πιο κοντά από ποτέ και διερωτάται πώς αυτή θα επιτευχθεί.