08 Ιουνίου 2015

ΦΩΤΟ-Τι βλέπει ο Γιούνκερ και δεν απαντάει στα τηλέφωνα του Αλέξη;

 Άμα βλέπει αυτό, λογικό δεν είναι να λέει "Ωχ ο σπασίκλας είναι πάλι" και να το κλείνει:


Εμφύλιος στην κυβέρνηση! Επίθεση Κωνσταντοπούλου κατά του Πανούση με βαριές κουβέντες

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση Siemens. Ήταν, λοιπόν, απολύτως αναμενόμενο ότι θα επινοηθεί και θα κατασκευασθεί «μείζον ζήτημα» λειτουργίας της Προέδρου της Βουλής, που προεδρεύει της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Το θέμα αυτή τη φορά είχε το συγκλονιστικό περιεχόμενο «Δεν άφησε να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες της Βουλής οι άνδρες των ΜΑΤ».

ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ 1 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ! Βαλαβάνη: Χεστήκ@με στο τάληρο από τις ρυθμίσεις

Πέραν κάθε προσδοκίας ήταν οι εισπράξεις του κράτους από τις ρυθμίσεις για τους οφειλέτες, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη. Ωστόσο προειδοποίησε όσους δεν εντάχθηκαν ακόμη με πολύ σοβαρές συνέπειες.

Μαξίμου στα γκάζια από Μέρκελ, Ομπάμα και Ολάντ: Μα στείλαμε 47 σελίδες φόρους, τι άλλο να κάνουμε

Σε κλοιό... υπερδυνάμεων βρέθηκε η Αθήνα την Δευτέρα, καθώς, Γερμανία, ΗΠΑ και Γαλλία έστειλαν αυστηρά μηνύματα στην ελληνική κυβέρνηση για να προβεί στις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται και να βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ και του ΓΑΠ ο Ιγνατίου: "Είναι ψεύτης, συκοφάντης, πληρωμένος κονδυλοφόρος"

Με ύβρεις απαντά ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στις αποκαλύψεις που κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στο βιβλίο του «Τρόικα, ο δρόμος προς την καταστροφή».

Προκάλεσαν…σεισμό βγάζοντας τα ρούχα τους…

Ο λόγος για 10 Καναδούς τουρίστες που ταξίδεψαν στο νησί Βόρνεο της Ινδονησίας για να ανέβουν στο ηφαίστειο Κιναμπάλου. Το συγκεκριμένο ηφαίστειο αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο εξαιτίας της γεωλογικής ιδιαιτερότητας και ομορφιάς του τοπίου, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται ένας από τους ιερότερους τόπους στην χώρα. Είναι μάλιστα τόσο ιερός που οι ντόπιοι πιστεύουν ότι το φιλάει ένα πνεύμα…

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 4; Βαρουφάκης: Στο Eurogroup μου είπαν «Forget it Yanis»

Πούλησε σανό και στους Γερμανούς: "Μπορούμε να έχουμε μια συμφωνια σε ένα βράδυ"

Στο Ινστιτούτο Boeckler μιλάει το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Οικονομικών.

Μάλιστα, κατά την ομιλία του ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε και μια αποκάλυψη τονίζοντας ότι οι δανειστές του είπαν «Forget it Yianis» όπως είχαν κάνει και με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Εκπρόσωπος Μοσκοβισί: Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού…

Στη συνάντηση του Επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σήμερα στις Βρυξέλλες, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος του Γάλλου Επιτρόπου, Ανίκα Μπράιτχαρτ, σημειώνοντας ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της ελληνικής πλευράς.

Κουφό: Ο Mr. Bean πούλησε την τρακαρισμένη του McLaren για 8 εκατομμύρια λίρες [εικόνες]

Διένυσε μαζί της 40.000 μίλια, την τράκαρε δυο φορές και τελικά την πούλησε για 8 εκατ. λίρες.

Η νέα Κεντρική Επιτροπή του ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ - Ολα τα ονόματα – Οι εκπλήξεις και οι «γραμμές»

Εκπλήξεις αλλά και «σπασμένες γραμμές» σημειώθηκαν στην ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

ΣΤΕ: Συνταγματική η παρακράτηση σε καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή καθηγητών ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά της παρακράτησης που γίνεται στα εισοδήματά τους.

Το νούμερο ο Αμβρόσιος κατάλαβε ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι άθεοι και επιτίθεται στον Φίλη: Ο Θεός σας περιμένει - Εκτός μόδας η αθεΐα

Ρε νούμερο όταν έγλυφες "Γειά σου Τσίπρα λεβέντη" δεν ήξερες ότι είναι άθεοι; 

«Η αθεΐα κρίθηκε στο Παραπέτασμα. Τώρα πια είναι εκτός μόδας» αναφέρει σε επιστολή του προς τον Νίκο Φίλη, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΜΕ ΡΟΖ ΦΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ; Βγάζει τις στολές από τους αστυνομικούς η Ζωή

Η απόφαση της Προέδρου συνδέεται με την απειλή Μαζιώτη για "επίθεση στα δημόσια κτίρια"!- Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι αντιδράσεις λόγω της απαγόρευσης των ανδρών των ΜΑΤ να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Κοινοβουλίου - Μαίνεται ο "πόλεμος" με τον αρμόδιο υπουργό  Γιάννη Πανούση - Απαγόρευσε και στην εξωτερική φρουρά της Βουλής να εμφανίζεται με  στολή και πηλίκιο

47 εκ. ευρώ από τις αδρανείς καταθέσεις στο κράτος

Σε 47,6 εκατομμύρια ευρώ είναι το σύνολο των αδρανών καταθέσεων που αποδόθηκαν από τα πιστωτικά ιδρύματα στον κρατικό προϋπολογισμό κατά τα έτη 2014 και 2015 σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Ο Μιλοσόσκι φωτογραφίζεται με τον Ηλιο της Βεργίνας και το ελληνικό ΥΠΕΞ... τον αφήνει στην πλάνη του

[Πολύ large η απάντηση του Κοτζιά στον προκλητικό γυφτοσκοπιανό]

Προκαλεί ξανά ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων, Αντόνιο Μιλοσόσκι, καθώς, ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες που τον δείχνουν να ποζάρει με τον ήλιο της Βεργίνας.

Αρχισαν οι προσφυγές στο ΣτΕ για την ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα

Είναι νόμιμη ή όχι η κίνηση της κυβέρνησης (με πράξη Νομοθετικού περιεχομένου) να μεταφέρει τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης σε ειδικό λογαριασμό της τράπεζας της Ελλάδος;

Η απόκοσμη ομορφιά της Σπιναλόγκας: Ενα βίντεο από drone που «μαγεύει» τους πάντες

Η Σπιναλόγκα έχει αποκτήσει τη δική της σκοτεινή ιστορία και μαγεία από τότε που «επιλέχθηκε» ως τόπος διαμονής των λεπρών.

Καυγάς Κωνσταντοπούλου - Αθανασίου - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση δημιουργήθηκε στη Βουλή, μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Χαράλαμπου Αθανασίου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής για την Siemens.  Όλα ξεκίνησαν όταν η Πρόεδρος της Βουλής, είπε ότι μάρτυρας υπεράσπισης του Νικόλαου Ζαγοριανού στην πειθαρχική διαδικασία για το σκάνδαλο της Siemens ήταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Γιατί συνέλαβαν τη μάνα του Ρονάλντο στο αεροδρόμιο;

Η... μαμά Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο δεν φέρθηκε φρόνιμα. Προσπάθησε να περάσει παράνομα χρήματα εκτός Ισπανίας και συνελλήφθη στο αεροδρόμιο του Μπαράχας από την αστυνομία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟ ΦΤΥΣΙΜΟ! Γιούνκερ: Δεν έχει νόημα νέα συνάντηση χωρίς εναλλακτικές προτάσεις

Χρειαζόμαστε εναλλακτικές προτάσεις από την Ελλάδα και στην περίπτωση που δεν τις έχουμε, δεν θα έχει νόημα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Τετάρτης, τόνισε ο Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ στο γερμανικό κανάλι Ν24.

Πως η Μέρκελ έκανε το τόσο … τοοόσο (ΦΩΤΟ)

Τι γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν παραλειπόμενα από τη σύνοδο κορυφής της G7στη Βαυαρία.

Πέθανε ο "μπαμπάς" των Playmobil!

Ο Χορστ Μπραντστέτερ, ο "μπαμπάς" των Playmobil, των πασίγνωστων πλαστικών φιγούρων που έδωσαν χαρά σε χιλιάδες παιδιά σε όλον τον κόσμο, πέθανε την περασμένη εβδομάδα, σε ηλικία 81 ετών, ανακοίνωσε σήμερα η οικογενειακή επιχείρησή του.

Η πολυαναμενόμενη "φιλοΣΥΡΙΖΑϊκη" παρέμβαση Ομπάμα: Σοβαρευτείτε και κάντε μεταρρυθμίσεις

Υπάρχει η αίσθηση του «επείγοντος» για την Αθήνα, τόνισε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων αναφερόμενος στο ζήτημα της Ελλάδας

Στο θέμα της Ελλάδας αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων Μπαράκ Ομπάμα στο περιθώριο της Συνόδου των G7.

ΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ! Τα οστά του τσάρου Σαμουήλ ζητάει από την Αθήνα η Σόφια

Η Αθήνα δεν εμφανίζεται αρνητική, αλλά ζητά από τους γείτονες να επιστρέψουν εκκλησιαστικά κειμήλια, που εκλάπησαν στη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου

Το αίτημα για «επιστροφή» των οστών του τσάρου Σαμουήλ -που βρέθηκαν το 1965 στον Άγιο Αχίλλειο στη Μικρή Πρέσπα και φυλάσσονται στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης-, έθεσε εκ νέου με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρόσεν Πλεβνέλιεφ.

ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ! Κωνσταντοπούλου εγκαλεί Στουρνάρα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για την Siemens

- Η Πρόεδρος της Βουλής αμφισβήτησε τη νομιμότητα και την εγκυρότητα της υπογραφής του εξωδικαστικού συμβιβασμού από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα
- Δήλωσε ότι "θα τον καλέσουμε που υπέγραψε εκπρόθεσμα τον Αύγουστο του 2012 ως υπουργός Οικονομικών"
- “Πυρά” Κωνσταντοπούλου κατά γερμανικής κυβέρνησης και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
- Μίλησε για φαινόμενα διαφθοράς στα οποία εμπλέκεται η Γερμανία και επικαλούμενη παλαιότερη δήλωση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ είπε: “Καιρός να καθαρίσουν αυτοί τον κήπο τους”
- “Κόλαφος” κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο Σήφης Βαλυράκης [Που καταντήσαμε!! "Κόλαφος" ο αρχιΠΑΣΟΚος της δεκαετίας του 80 που τα γάμ@σε όλα]
- Επέκρινε την Δικαιοσύνη και την Βουλή για συστηματική παρακώλυση της έρευνας του σκανδάλου

Άγιος και για τη ρουμανική εκκλησία ο Γέροντας Παΐσιος

Την αγιοκατάταξη του Γέροντος Παϊσιου του Αγιορείτου αποδέχεται η μία μετά την άλλη ορθόδοξη εκκλησία.

Ο Πανούσης απαντά στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - Το παράπονο για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Tη δική του απάντηση έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που απαιτούσε με επιστολή της στον πρωθυπουργό, την καρατόμηση του υπουργού.

ΚΛΑΙΩ! H ΠΟΣΠΕΡΤ ζητάει «πρόσληψη συγγενών Α’ βαθμού των νεκρών της ΕΡΤ»

Επιπλέον προσλήψεις «συγγενών Α'βαθμού και αλληλέγγυων ώστε να αποδοθεί συμβολικά το μερίδιο του αγώνα που αντιστοιχεί στην κοινωνία», ζητά ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση.

Το προσκύνημα του Αντώνη Σαμαρά στην Παναγιά Φανερωμένη [εικόνες]

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε στην Πρέβεζα, ενώ βρέθηκε και στη Λευκάδα προκειμένου να προσκυνήσει την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας αλλά και για να συναντηθεί, έστω και για λίγο, με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του νησιού.

ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ->Αύξηση στους μισθούς υπέγραψαν Ισπανοί εργοδότες και συνδικάτα

Συμφωνία για μισθολογικές αυξήσεις μέχρι και 1% φέτος και 1,5% το 2016 υπέγραψαν σήμερα οι εργοδότες και τα εργατικά συνδικάτα στην Ισπανία, ύστερα από τριετές "πάγωμα" των μισθών.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ ΕΤΣΙ! Πάγκαλος: Ο ελληνικός λαός θέλει ρουσφέτια, θέλει διορισμούς, θέλει να μην εργάζεται...

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πάνω από όλα στους ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚους Έλληνες εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ξεχνώντας όμως να μας πει ποιος τους έμαθε έτσι.

Στο G7 όλοι ενωμένοι απέναντι στην Ελλάδα-Μέρκελ: Σας τελειώνει ο χρόνος-Το φάρμακο της τρόικα πέτυχε αλλού

Στο περιθώριο της συνάντησης των 7 ισχυρότερων οικονομικών του κόσμου, που γίνεται στη Γερμανία, το Bloomberg αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την ενωμένη ομάδα των G7 που ζητούν άμεσες κινήσεις που θα τερματίζουν το αδιέξοδο και θα αποδιώχνουν τους φόβους για παγκόσμιες οικονομικές αναταραχές.

Τι απαντά η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τον πολίτη που μπήκε σε εφορία με εντολή κατάσχεσης

Διαψεύδει η Εισαγγελία Πρωτοδικών τα περί εντολής κατάσχεσης οφειλών από ΔΟΥ

Ουδέποτε δόθηκε εισαγγελική εντολή ώστε φορολογούμενος να διεκδικήσει οφειλές από ΔΟΥ, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Eισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Α' ΔΟΥ της πρωτεύουσας.

Ελεύθερος με αναστολή ο Πιστόριους έως τα τέλη Αυγούστου

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Reuters

Ελεύθερος με αναστολή πρόκειται να αφεθεί ο Οσκαρ Πιστόριους τον Αύγουστο, έπειτα από 10 μήνες στη φυλακή.

Die Welt: Οι Ελληνες καταθέτες έχουν στείλει 3,8 δισ. ευρώ σε γερμανικές τράπεζες [γραφήματα]

Τη στιγμή που οι εκροές καταθέσεων συνεχίζονται, η γερμανική Die Welt αναφέρει πως ο επόμενος σταθμός των χρημάτων είναι οι γερμανικές τράπεζες.

Ιταλίδα «κόλαση» - Η γυναίκα που τρέλανε τον σκηνοθέτη του Τσάμπιονς Λιγκ [εικόνες]

Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα, ο Γερμανός σκηνοθέτης εντόπισε μια γυναίκα, στην οποία έκανε όσα κοντινά πλάνα δεν έκανε ούτε στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί. Η Φεντερίκα Νάρτζι, ήταν η μελαχρινή θεά που τρέλανε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους πριν αρχίσει το σούπερ θέαμα εντός αγωνιστικού χώρου.

Τζήμερος σε Τσίπρα: «Αγοράκι μου, σε φτύνει το σύμπαν»

«Σου λένε κατάμουτρα ότι είπες ψέματα, δεν έχει ξαναλεχθεί τέτοιο πράγμα για πρωθυπουργό ευρωπαϊκού κράτους κι εσύ σφυράς αδιάφορα;»

Νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει, μέσω facebook, ο Θάνος Τζήμερος, χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό του αφού τον καλεί να παραδεχτεί ενώπιον των εταίρων μας, «είμαι ηλίθιος». Η συγκεκριμένη ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου έχει ως εξής:

Όργιο νοθείας στο γάλα

Λένε ότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με τους αριθμούς που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ιδίως όταν αυτοί ακούγονται από χείλη παραγόντων που κατέχουν διοικητικές θέσεις σε θεσμικά όργανα που ελέγχουν τον κτηνοτροφικό κλάδο της χώρας και οι οποίοι μιλούν για όργιο παράνομων ελληνοποιήσεων.

Αυτά είναι τα 10 πιο φτηνά μέρη για οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη -Το ένα στην Ελλάδα [εικόνες]

Οπως γράφει και η Isabel Choat, «οι οικογενειακές διακοπές σε έναν δημοφιλή προορισμό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοστίσουν και μια περιουσία».

Για αυτό τον λόγο η travel editor της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», παρουσιάζει 10 επιλογές για φτηνές οικογενειακές διακοπές σε πανέμορφα μέρη της Γηραιάς Ηπείρου, με δεύτερη στη λίστα να φιγουράρει....

ΦΩΤΟ-Όλοι διορίστηκαν και μόνο ο κλακαδόρος είναι ακόμα στο περίμενε...

Γιαυτό και τα δίνει όλα υποστηρίζοντας ότι μαλ@κία φέρει υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ από Καμμένο μέχρι την σάικο Ζωή Κωνσταντοπούλου!! Ο γνωστός...

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Ο Καμμένος με παραλλαγή... δεν κούμπωνε απ'το πάχος – ΦΩΤΟ

Ασκεπής, ακομβίωτος, με λάθος τρόπο σηκωμένα τα μανίκια... ίσον καμιά 30 μέρες φυλακή...  όλα τα λεφτά βέβαια το διακριτικό του αυτοδύτη που έχουν και οι ψαροντουφεκάδες για να ψαρώνουν οι άσχετοι και να νομίζουν ότι ο Πάνος ήταν ΟΥΚάς στο ναυτικό... βέβαια στο ναυτικό ήταν αλλά σαν μοδίστρα και όχι σαν ΟΥΚάς

Στο φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου Ιωαννίνων βρέθηκε, την Κυριακή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ντυμένος με παραλλαγή, για να τιμήσει την 62χρονη Σοφία Δημητρίου, την γυναίκα φρουρό των συνόρων, που ζει μόνη της στο χωριό Ορεινό.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΛΕΜΕ! Η στιγμή που ο Γιούνκερ βλέπει στο κινητό του την κλίση από τον ζητιάνο Τσίπρα

Μπορεί ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να μην απάντησε, όπως φέρεται, στην κλήση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όμως η σχέση του Προέδρου της Κομισιόν με το κινητό του φαίνεται πως είναι αρκετά καλή.

Ο Τσάβι τύφλα στο μεθύσι έσπρωξε Νεϊμάρ και Ινιέστα στη φιέστα της Μπαρτσελόνα [βίντεο]

Ο Τσάβι Ερνάντεζ γλέντησε με την ψυχή του την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα και πάνω στη ζαλάδα του έσπρωξε τους Νεϊμάρ και Ινιέστα που ήθελαν να του δέσουν τα κορδόνια.

ΚΛΑΙΩ! Οι Ολυμπιακοί έβγαλαν "χρυσή 11άδα"... χωρίς τερματοφύλακα, μόνο με επιθετικούς :))

Τον Αποστολάκη και τον Τάσο ξεχάσατε ρε LOL

Με αφορμή τα 90 χρόνια «ερυθρόλευκης» ιστορίας, οι φίλοι των Πειραιωτών επέλεξαν τους 11 αγαπημένους τους άσους, που φόρεσαν τη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο "έφηβο"

Τους 11 αγαπημένους τους παίκτες όλων των εποχών, που φόρεσαν την ένδοξη «ερυθρόλευκη» φανέλα, κλήθηκαν να επιλέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακου, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου.

ΚΟΚΟΚΟΚΟ Η ΚΟΤΑ! Βουλή: Εφαρμόζουμε ακόμα και στους άντρες των ΜΑΤ το πρωτόκολλο ασφαλείας

Δεν μπορεί κάποιος που φορά στολή και κρατά όπλο να θεωρείται αυτομάτως αστυνομικός, τονίζουν κύκλοι της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το πρόσφατο επεισόδιο - Στο παρελθόν έχουν καταγραφεί επιθέσεις από κακοποιούς μεταμφιεσμένους σε αστυνομικούς, προσθέτουν

Βίντεο: Την «ενόχλησε» η δημοσιογράφος και της... έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο

Απίθανο περιστατικό έξω από το κτήριο δικαστηρίου

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι, στην προσπάθεια να κάνουν τη δουλειά τους, εμφανίζονται να ενοχλούν οσους έρχονται αντιμέτωποι με... άβολες ερωτήσεις.

Πανικός σε πτήση με επιβάτιδα την Κέιτ Μος -Μεθυσμένη, εκτός εαυτού, τσακώθηκε με επιβάτες, έβριζε τον πιλότο

Πανικό προκάλεσε σε πτήση από την Τουρκία για το Λονδίνο, η Κέιτ Μος και όχι εξαιτίας της ομορφιάς της αλλά με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.

Ο Πίτερ Σπίγκελ "παίζει" στο twitter με τη δόση στο ΔΝΤ

Με το ποσό που χρωστά η Ελλάδα τον Ιούνιο στο ΔΝΤ, αναλόγως την ισοτιμία του ευρώ «παίζει»… ανήσυχος ο Πίτερ Σπίγκελ, δημοσιογράφος στους Financial Times.

Αλαλούμ με τον ΦΠΑ – Σχέδιο διατήρησης της έκπτωσης στα νησιά με αντάλλαγμα αύξηση συντελεστών...

Ένα εναλλακτικό σχέδιο για τον ΦΠΑ φαίνεται πως επεξεργάζεται η κυβέρνηση, ένα σχέδιο που ενδεχομένως θα προταθεί στην πλευρά των δανειστών ως δημοσιονομικό «αντίμετρο» για την διατήρηση της έκπτωσης (με τη μορφή επιστροφής από το δημόσιο) του 30% στον ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ! "Έκλεισαν" οι αυξήσεις στο ΦΠΑ - Ποια προϊόντα και υπηρεσίες αυξάνονται

Αναπροσαρμογές στην πρόταση της για το ΦΠΑ εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινή αποδεκτή φόρμουλα με τους πιστωτές σε ένα μέτρο που επηρεάζει όλους τους Έλληνες καταναλωτές.