11 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Κομμούνια προσπαθούν να εμποδίσουν τον γίγαντα Μηταράκη να μιλήσει αλλά αυτός δεν μασάει και τελικά μιλάει

Ο Νότης Μηταράκης ήθελε να μιλήσει σε συγκέντρωση επαγγελματιών και εμπόρων στη Χίο, εναντίον της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά μερικοί κομμουνιστοΣΥΡΙΖΑίοι παρευρισκόμενοι θέλησαν να τον εμποδίσουν με τις γνωστές παπαριές για τα μνημόνια.

Κίνηση Τσίπρα εναντίον Ζωής: Στον Πανούση όλες οι αρμοδιότητες της ΕΥΠ

Στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη περνούν πλέον όλες οι αρμοδιότητες που σχετίζονται με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Βίντεο: Κοριτσάκι δίνει λουλούδια στη βασίλισσα και.... τρώει «σφαλιάρα» από στρατιώτη!

Χαρούμενη και ντροπαλή, η μικρούλα έδωσε στην Ελισάβετ ένα μπουκέτο λουλούδια, αλλά αμέσως μετά... δέχτηκε το απρόσμενο χτύπημαΜε όλη της τη χαρά, φορώντας τη στολή της και γεμάτη σεμνότητα η μικρούλα Μέισι περίμενε να περάσει από μπροστά της η βασίλισσα Ελισάβετ, ώστε να της προσφέρει λουλούδια.

Χαμός στην επιτροπή για το χρέος: Οι βουλευτές της ΝΔ ξεβράκωσαν φιλοΣΥΡΙΖΑίο μάρτυρα της Ζωής

Την αντίδραση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εμφάνιση πρώην συμβούλου του Μανουέλ Μπαρόζο στην Επιτροπή Αλήθειας για το λογιστικό έλεγχο του χρέους.

Αυτό είναι το μίνι-φορολογικό – Ποιους «καίει»

Στη Βουλή κατατέθηκε την Πέμπτη το μίνι- φορολογικό νομοσχέδιο που προβλέπει μεταξύ άλλων αλλαγές για τα τεκμήρια διαβίωσης, τις κατηγορίες φορολογουμένων χαμηλών εισοδημάτων και τη φορολόγηση βάσει της κλίμακας των μισθωτών όσων αμείβονται με μπλοκάκι.

Άδωνις: Το σφυροδρέπανο στο νέο σήμα της ΕΡΤ! (ΦΩΤΟ)

Με το δικό του τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, αναρτώντας μια «φωτογραφία» με το σήμα της κρατικής τηλεόρασης να περιλαμβάνει και το έμβλημα της Σοβιετικής Ένωσης, το σφυροδρέπανο.

Αυτή είναι η ΠΑΣΟΚα, νύν ΣΥΡΙΖΑία με «οικογενειακά» χρέη εκατομμυρίων ευρώ στο ΙΚΑ

Την Αντωνία Λουρίδου την κάλυπτε ως τώρα ο Ροβέρτος... ο οποίος παραιτήθηκε μία μέρα πριν σκάσει το θέμα...

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2011 το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με το δημοσίευμα υπό τον τίτλο, «Η σύζυγος στέλεχος του ΙΚΑ και ο σύζυγος χρωστάει 4,1εκατ ευρώ», έφερνε για πρώτη φορά στο φως το μείζον ζήτημα, για το οποίο σήμερα ο υπ. Επικρατείας κατά της Διαφθοράς έδωσε εντολή για επείγουσα έρευνα

Στα «μαλακά» ο Γ. Καρατζαφέρης για αναληθές πόθεν έσχες

Σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμπεται τελικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης για το ζήτημα του αναληθούς πόθεν έσχες.

Σπυράκη από Ευρωκοινοβούλιο: Συμμορφώστε την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για «ακραία αριστερή ιδεολογία» έκανε λόγο η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της κυβέρνησης.

ΚΑΙ ΓΑΜ@ ΤΙΣ ΔΙΑΟΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ! Μήνυμα των Ευρωπαίων: Τέλος η «πολιτική διαπραγμάτευση», περάστε τώρα απ'την τρόικα

Συζητήστε με τα τεχνικά κλιμάκια το μήνυμα Γιούνκερ και Ντομπρόφσκις - Παραμένουν μεγάλες οι αποκλίσεις στο θέμα του πρωτογενούς πλεονάσματος, του ΦΠΑ και του δημοσιονομικού κενού

Θαυμάστε τις ομορφιές της Ελούντας από ψηλά!

H Ελούντα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Κρήτης. Ένα από τα μέρη του νησιού, που αν επισκεφτείς έστω και μια φορά στη ζωή σου , είναι σίγουρο πως θα επιστρέφεις ξανά και ξανά. Μια ακόμα απόδειξη της μαγείας αυτού το νησιού, που συνδυάζει τα πάντα και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Ζευγάρι Βρετανών επισκέπτεται τη Ρόδο για 60ή φορά -Νορβηγός κάνει τατουάζ το... νησί [εικόνες]

Φανατικούς φίλους του νησιού, που έχουν έρθει για διακοπές μέχρι και 60 φορές βράβευσε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) του νησιού.

Βγήκαν τα τσεκούρια του πολέμου! Νέα Δημοκρατία vs ΕΡΤ!

Από την πρώτη κιόλας μέρα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ άρχισε ο... "πόλεμος" ανακοινώσεων μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης.

ΞΥΔΑΚΙ ΣΥΡΙΖΑίε! Ενοχλημένος ο Ιερώνυμος για το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια

Την αντίθεσή του για το σύμφωνο συμβίωσης εξέφρασε για άλλη μια φορά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

ΕΤΣΙ! ΠΗΞΤΕ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! Τα νησιά «πνίγονται» στους μετανάστες και η πολιτεία... λιάζεται!

Όταν λέγατε "έλα μωρέ πόσο χειρότερα να γίνουν τα πράγματα", ας το σκεφτόσασταν καλύτερα

Χανιά, Μυτιλήνη, Λέρος, Κως: Οι τοπικοί άρχοντες σηκώνουν τα χέρια ψηλά, ανήμποροι να διαχειριστούν τις «ορδές» προσφύγων που αναγκάζονται να υποδεχτούν κάθε μέρα - Εκπέμπουν «SOS» προς το επίσημο κράτος

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Έτσι καλύφθηκε το κόστος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός

«Το 2015 η μεταφορά του Αγίου Φωτός στις μητροπόλεις της χώρας πραγματοποιήθηκε με πτήσεις ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας που ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος και ουδεμία επιβάρυνση προκλήθηκε για το Δημόσιο». Αυτή ήταν η απάντηση του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά σε ερώτηση οκτώ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός σε όλη την Ελλάδα.

Ο αστείος Κωνσταντινόπουλος έκανε προεκλογικό βίντεο με τον καταστροφέα της χώρας Ανδρέα να συμβολίζει την πρόοδο και τον Καραμανλή την κρίση

Δείτε το προεκλογικό βίντεο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που την Κυριακή φιλοδοξεί να εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανιζόμενος ως απόγονος του Αντρέα - Στο βίντεο, υπό τον τίτλο «Με τη δύναμη της Γενιάς μας», περιγράφεται με δραματικό ύφος μέσω φωτογραφιών η ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! Δίνει επίδομα στέγασης σε 1073 άτομα

Προσπαθούν να βάλουν χέρι σε 135 εκ ευρώ ευρωπαϊκά κονδύλια για να τα παρουσιάσουν σαν προσφορά ΣΥΡΙΖΑ για σίτιση

Από αύριο ξεκινάει να δίνεται το μηνιαίο επίδομα κάλυψης ενοικίου στέγασης, που σε πρώτη φάση αφορά 1073 άτομα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος στέγασης και επανένταξης και το κονδύλι που διατίθεται είναι ύψους 9,4 εκατ. ευρώ.

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες! Οι ληστές του Διστόμου εν δράσει! Δείτε φωτογραφίες από αυτά που βρήκαν οι αστυνομικοί στο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στη Μαγνωσία!

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των δραστών, όπως αυτοί απεικονίζονται από την καταγραφή κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, τωντραπεζικών καταστημάτων όπου έγιναν οι ληστείες.

Επείγουσα έρευνα: Σύζυγος διευθύντριας ΙΚΑ χρωστάει 7 εκατ. ευρώ

Επείγουσα έρευνα διέταξε ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς για αναφορές σε σχέση με την προϊστάμενη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικού του Ιδρύματος.

Φάπες από τον Πανούση σε Ζωή-Ραχήλ: Να εξετάζονται και οι πολιτικοί από ψυχίατρο

Κράζει και ΣΥΡΙΖΑίους: Θέλετε κυβέρνηση με όρους Εμφυλίου!

Συνεχίζει τις βολές κατά... πάντων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος πρότεινε να εξετάζονται και οι πολιτικοί από ψυχιάτρους.

ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ! Κωνσταντοπούλου: Ανακλήθηκε η απόφαση για την προμήθεια τηλεφώνων της Siemens

Ανακλήθηκε η απόφαση για την προμήθεια τηλεφωνικών συσκευών της εταιρείας Siemens, όπως ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προσθέτοντας ότι «θα ερευνηθεί ποιοί είναι αυτοί που υπονομεύουν τη μάχη του Κοινοβουλίου κατά της διαφθοράς».

ΕΛΑ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Το ΔΝΤ: Αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις! "Οι συντάξεις στην Ελλάδα είναι λίγο μικρότερες από τη Γερμανία"

Διαψεύδει κατηγορηματικά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το κλίμα αισιοδοξίας για συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών που δημιούργησαν νωρίτερα δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων, όπως ο Πιέρ Μοσκοβισί και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Forbes: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές στον κόσμο

Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου και στις δύο πρώτες θέσεις δεν βρίσκονται επαγγελματίες του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ.

Αυτές είναι οι 10 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Twitter

Την μεγαλύτερη επιρροή δεν την ασκούν απαραίτητα οι διασημότητες με τους περισσότερους ακολούθους

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το γυναικείο φύλο κατακλύζει τα social media και είναι απόλυτος κυρίαρχος του διαδικτυακού κόσμου. Είναι, άλλωστε, γεγονός πως ο λογαριασμός με τους περισσότερους ακολούθους στον κόσμο ανήκει στην τραγουδίστρια Katy Perry, την οποία ακολουθούν 70 εκατομμύρια άνθρωποι, 10 εκατομμύρια περισσότεροι από όσους ακολουθούν τον Barack Obama.

Συγκλονιστικό βίντεο: Τόσες ζωές κόστισε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος

«Στρατιώτες, ναύτες, αεροπόροι της Συμμαχικής Δύναμης, ετοιμάζεστε να εισέλθετε στη Μεγάλη Σταυροφορία για την οποία αγωνιζόμαστε όλους αυτούς τους μήνες. Τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα επάνω σας. Η ελπίδα και οι προσευχές των απανταχού ανθρώπων που αγαπούν την ελευθερία είναι μαζί σας».

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Γερμανίδα φτάνει σε οργασμό τραγουδώντας για τον Γιάνη

Τον θαυμασμό της για τον Έλληνα υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξέφρασε η Γερμανίδα καλλιτέχνιδα Καταρίνα Χόφμαν, η οποία αφού ερμήνευσε ένα τραγούδι, όπου μεταξύ άλλων υμνούσε «τον πιο σέξι υπουργό οικονομικών», το πάθος της έφτασε στα όρια … οργασμού!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ! Η ΕΡΤ έκλεψε το σήμα των ειδήσεων του «Epsilon»

Η νέα δημόσια τηλεόραση χρησιμοποιεί το μουσικό θέμα του καναλιού Epsilon!

Δύο χρόνια μετά το μαύρο, η ΕΡΤ βγήκε στις 6 το πρωί της Πέμπτης και πάλι στον αέρα ...ανανεωμένη. Ή μήπως όχι;

ΝΔ για ΥΕΝΕΔ του Τσίπρα: Το κορυφαίο ότι συνδέθηκαν με το ραδιοσταθμό ''Στο Κόκκινο''-Μητσοτάκης: Δεν πάω στην ΕΡΤ, που θα προπαγανδίζει υπέρ της Ζωής

ΜΠΡΑΒΟ στον Κυριάκο που δήλωσε ότι δεν θα πάει στο λιβανιστίρι του ΣΥΡΙΖΑ... σε αντίθεση με τον γελοίο Στυλιανίδη που πήγε πρώτος να τους συγχαρεί...

Βολές κατά της κυβέρνησης με αφορμή την επαναλειτουργία της ΕΡΤ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

«Σήμερα, θαυμάσαμε την ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη και ακομμάτιστη "νέα" ΕΡΤ. Αφού έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του προγράμματος η κυρία Κωνσταντοπούλου, παρέλασε από το πρωί το...

Κ@ΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Χυδαία επίθεση Διαμαντόπουλου σε Ψαριανό-Υπονοούμενα για ομοφυλοφιλία και "ψωνίσματα" σε τουαλέτες

Μετά τον σάλο που προκάλεσε ο τηλεοπτικός καβγάς του Γρηγόρη Ψαριανού με τη Θεανώ Φωτίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ανέλαβε χρέη υπερασπιστή της τιμής της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

FΤ: Οι καταθέσεις κάνουν «φτερά» στην Ελλάδα – Έχουμε φτάσει πλέον στον πάτο του βαρελιού

Δύο εβδομάδες μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία εμφανίστηκε το φαινόμενο της εκροής καταθέσεων από ελληνικές τράπεζες. Αρκετοί μικροκαταθέτες, υπό το φόβο μιας σύγκρουσης με την Ευρωζώνη, αποφάσισαν να σώσουν τα χρήματά τους.

ΜΕ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Κοτζιάς: Δεν είναι αρμοδιότητά μου να καταργήσω τη μεταφορά του Αγίου Φωτός

«Το 2015 η μεταφορά του Αγίου Φωτός στις μητροπόλεις της χώρας πραγματοποιήθηκε με πτήσεις ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας που ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος και ουδεμία επιβάρυνση προκλήθηκε για το Δημόσιο» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση που είχαν καταθέσει οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Γεράσιμο Μπαλαούρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΟΝΟΥ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ! Διοικητής του «Ελπίς»: «10.000 αυτοκτονίες σε πέντε χρόνια - Η τελευταία ήταν του παιδιού μου»

Ασχολίαστες οι ψεκασμένες ανοησίες:

«Μια μεγάλη πόλη εξαφανίσθηκε από τον χάρτη, ο γιος μου ήταν ένας από αυτούς» δήλωσε ο Θεόδωρος Γιάνναρος - «Τώρα οι τράπεζες άρχισαν να παίρνουν τα σπίτια μας. Πόσους άλλους νεκρούς χρειάζονται για να καταλάβουν;»

Πέθανε ο Κρίστοφερ Λι

Σε ηλικία 93 ετών- Ο χαρισματικός ηθοποιός που συνδέθηκε με τον ρόλο του «Δράκουλα», άφησε την τελευταία του πνοή, την Κυριακή, σε νοσοκομείου του Λονδίνου- Είχε νοσηλευτεί επειδή αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβληματα και έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια

ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ κι αυτός νομίζει ότι κάνει «κόλπο» με τα ροδάκινα για να ξεπεράσει το ρωσικό εμπάργκο

Ο επιχειρηματίας κάνει πράξη αυτό που είπε ο Πούτιν στον Τσίπρα για τη δημιουργία ελληνορωσικών εταιριών μέσω των οποίων θα μπορούν να γίνονται εξαγωγές προϊόντων στη Ρωσία

Ξεμπρόστιασμα Τσίπρα από το ΔΝΤ: Η Ελλάδα αντιγράφει την Αργεντινή και τη Ζιμπάμπουε στα οικονομικά της

Σε μια εμπειρία «τουλάχιστον δυσάρεστη» έχει εξελιχθεί για το ΔΝΤ, η συμμετοχή του στα πακέτα διάσωσης για την Ελλάδα, σύμφωνα με στελέχη του, όπως αποκαλύπτει το Reuters.

Σε απόγνωση ο Βούτσης παρακαλάει τους Δήμους να στείλουν τα ταμειακά διαθέσιμα

Νέα επιστολή προς όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης για να ζητήσει να αποσταλούν τα ταμειακά διαθέσιμα καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα όλοι οι τοπικοί άρχοντες.

Η Ασημακοπούλου πήρε στο «ψιλό» τον Τσίπρα: «ΠΑΜΕ» θα πεις το Μνημόνιο;

Αιχμηρό είναι το σχόλιο της βουλευτή της ΝΔ Άννας Ασημακοπούλου για την αποκάλυψη πως η κυβέρνηση ζητά παράταση του προγράμματος για 9 μήνες.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! Φίλης: Δεν είπα ποτέ ότι το Μνημόνιο δεν καταργείται

Ο Νίκος Φίλης δέχτηκε κριτική από το πρωί για τη δήλωσή του ότι «το Μνημόνιο δεν καταργείται». Ωστόσο, η φράση του δεν ήταν αυτή ακριβώς.

«Δεν μπορεί να ξηλωθεί το Μνημόνιο με ένα άρθρο», ήταν η ακριβής φράση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έδωσε συνέντευξη-ποταμό στο thepressproject.gr.

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση έχει ήδη κάνει λάθη.

Χρυσόγονος: Δεν κερδίσαμε κανέναν πόλεμο με τους δανειστές για να επιβάλουμε όρους

Με κριτική διάθεση, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος τόνισε πως κανένας πόλεμος δεν κερδήθηκε και ότι δεν πρέπει να μιλάμε «χαζοχαρούμενα» για ρήξη.

Αμερικανοί έλυσαν το μυστήριο με τα 450 πτώματα βρεφών που βρέθηκαν μέσα σε πηγάδι στην Αρχαία Αγορά [εικόνες]

Απάντηση στο μυστήριο που απασχολεί την αρχαιολογική κοινότητα τα τελευταία περίπου 80 χρόνια δίνουν Καναδοί και Αμερικανοί επιστήμονες.

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΤΑΙΕΙ! Πάτρα: Χειροπέδες σε 59χρονο που διατηρούσε σεξουαλική σχέση με 15χρονη

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για 59χρονο από την Πάτρα, τον οποίο εντόπισε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνίασε την υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, παραβίασης προσωπικών δεδομένων και αποπλάνησης ανηλίκου στην οποία πρωταγωνιστούσε ο 59χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Η αύξηση του ΦΠΑ είναι απαίτηση… ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και δηλώσεις από τις Βρυξέλλες έρχεται το μεγαλύτερο σοκ για την ελληνική κοινωνία. Όπως αναμεταδίδεται, όλες οι προτάσεις της κυβέρνησης  για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού αφορούν την αύξηση των φόρων. Βασικός άξονας της νέας αριστερής φοροκαταιγίδας είναι η αύξηση του ΦΠΑ.

Εμπρησμός η αιτία της φωτιάς στον Ασπρόπυργο που συνεχίζει να σιγοκαίει (Ρένα όλα καλά;)

Και επειδή κάποιος με ειρωνεύτηκε επειδή του θίξαμε τη Ρένα να θυμίσουμε ότι οι περιφέρειες έχουν υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας που είναι υπεύθυνη για καταστροφές όπως η συγκεκριμένη... στην προκειμένη περίπτωση η Δούρου κοιτάζει σαν παρατηρητής αφού δεν έχει μερικά χιλιάρικα για υδροφόρες πχ

Σε εμπρησμό προερχόμενο από εξωτερικό χώρο αποδίδει η Πυροσβεστική Υπηρεσία την αιτία της πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο και αυτήν τη στιγμή ελέγχεται πλήρως σε όλη την έκταση των 45 στρεμμάτων.


Γεωργιάδης: Έχει εκμηδενιστεί η γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία

Τη μεταστροφή του κλίματος στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης με δηλώσεις του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

Καυγάς Θεοχάρη-Βαρουφάκη για τη σαβουρόπιτα διαπραγμάτευση

Εντονη συζήτηση για τη διαπραγμάτευση είχαν Βαρουφάκης και Θεοχάρης (Ποτάμι) στη βουλή, με «σαβουρόπιτα», σκοτοδίνη, ΦΠΑ και πλεόνασμα.

Αιχμές Πανούση στη Βουλή που "φωτογράφισαν" τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

Με τον τρόπο του σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης την πρόσφατη εντολή της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για τους αστυνομικούς στη Βουλή.

ΠΑΡΤΕ ΓΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΡΙΝ! ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση της ανεργίας κατά 0,5% στο α' τρίμηνο του 2015

Αναλυτικά στοιχεία για την πορεία της ανεργίας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015 έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με αυτά, καταγράφηκε αύξηση της ανεργίας κατά 0,5%.

ΔΑΚΡΥΣΑ! Σόου Ζωής και Λάμπη στην ΕΡΤ: Αγκαλιές, φιλιά και κροκοδείλια δάκρυα [εικόνες]

Η συγκίνηση και η χαρά στο ντεμπούτο της ΕΡΤ σήμερα το πρωί ήταν διάχυτες. Τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Εκεί, την παράσταση έκλεψαν, με το σόου που έδωσαν, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης.

ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ! Η παρατήρηση του Μπαλάφα στον… φωτογράφο – ΒΙΝΤΕΟ

«Σας παρακαλώ κύριε, φωτογράφε, το κινητό σας μας δημιουργεί πρόβλημα στο χρονόμετρο. Να ‘στε καλά» ήταν η παρατήρηση του αντιπροέδρου της Βουλή, Γιάννη Μπαλάφα, σε έναν φωτορεπόρτερ.