12 Ιουνίου 2015

Η πιο hot αθλητικογράφος -«Κόλαση» το Instagram της [εικόνες]

Στα 32 της έχει αναστατώσει τις ΗΠΑ καθώς κάνει τα... πάντα.

Δημοσιογράφος στα αθλητικά, μοντέλο με φωτογραφίσεις σε γνωστά περιοδικά και ένα Instagram γεμάτο... καυτές πόζες.

Η Правда της έγκυρης ενημέρωσης “ανέστησε” μέχρι και νεκρό Πάπα!

Αυτή είναι η έγκυρη αναμφισβήτητα ενημέρωση που προσφέρει στο (λιγοστό, όπως και να το κάνουμε) αναγνωστικό της κοινό, η έγκυρη «Αυγή», η εδώ και 4,5 μήνες… Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΒΙΝΤΕΟ-Αθανασίου σε Ζωή: Όχι σε μένα τις μαγκιές που έκανες στον Ταγματάρχη

Ανέβηκαν οι τόνοι, νωρίτερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς σημειώθηκε κόντρα αρχικά ανάμεσα στον Θανάση Πετράκο και τον Χαράλαμπο Αθανασίου, ενώ στη συνέχεια ενεπλάκη και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπουλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πετράκος, ρώτησε τον Αθανασίου αν γνωρίζει το στέλεχος της Siemens, Robert Sikellis, o οποίος ήταν επικεφαλής του νομικού τμήματος της Siemens Ελλάδος στη μετά Χριστοφοράκο περίοδο, ενώ τώρα βρίσκεται στα κεντρικά της Siemens στο Μόναχο.

ΚΑΛΑ! ΑΥΤΟΣ ΘΑ «ΑΝΑΔΟΜΗΘΕΙ» ΠΡΩΤΟΣ! Νέα δυσφορία Μαξίμου για τον Γιάνη Βαρουφάκη

Εκνευρισμός επικράτησε το απόγευμα στην κυβερνητική αποστολή που ετοιμαζόταν να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες.

O λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν...

Ο …μπολσεβίκος Τσίπρας και η συμφωνία του Μπρεστ-Λιτόφσκ

Οι παραλληλισμοί των Financial Times
Όσα η κυβέρνηση Τσίπρα αντιμετωπίζει στην προσπάθεια συμφωνίας για να αποφευχθεί η χρεοκοπία και η πιθανή έξοδος από την Ευρωζώνη, δεν αποτελούν τίποτα λιγότερο από μια … έκδοση της συνθήκης του Μπρεστ-Λιτόφσκ, αλλά στον 21ο αιώνα.

Οι περήφανοι διαπραγματευτές υπουργοί θα συναντηθούν με "χαρτογιακάδες" του Γιούνκερ

[Να θυμίσουμε τι έσουρναν στους υπουργούς της ΝΔ όταν συναντιόντουσαν με "χαρτογιακάδες" σαν τον Τόμσεν...

Εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντήσουν αύριο στις Βρυξέλλες, οι εξουσιοδοτημένοι από τον Αλέξη Τσίπρα υπουργοί της κυβέρνησης, αναφέρουν κοινοτικές πηγές στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

S&P: Υποβάθμισε σε «CCC» την αξιολόγηση των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών

Σε «CCC» από «CCC+» προηγουμένως, υποβάθμισε τις τέσσερις συστημικές τράπεζες της Ελλάδας ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s.

Συγκεκριμένα, στην υποβάθμιση των ελληνικών τραπεζών...

Η Κωνσταντοπούλου προκάλεσε και διπλωματικό επεισόδιο: Έστησε 40 λεπτά τον Αιγύπτιο υπουργό Αμυνας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στη Βουλή που εξέθεσε την ελληνική κυβέρνηση η οποία συνεχίζει τις προσπάθειες των τελευταίων ετών για ενίσχυση των διπλωματικών σχέσεων με την Αίγυπτο.

Στα χρώματα του καρακατσουλιού που ξεφτιλίζει τους ομοφυλόφιλους το κτήριο της Περιφέρειας Αττικής

Εκτός αν οι ομοφυλόφιλοι πιστεύουν ότι τους εκπροσωπούν οι καραγκιόζηδες με τα σλιπάκια και τα φτερά Tinkerbell στην πλάτη...

Είναι η πρώτη φορά που ένα δημόσιο κτήριο στην Ελλάδα φωταγωγείται στα χρώματα του ουράνιου τόξου, για να δηλωθεί πανηγυρικά η υποστήριξη των ανθρώπινων δικαιωμάτων

Πρώην επικεφαλής ΕΚΤ: Οι Έλληνες κοροϊδεύουν και ο Βαρουφάκης ταξιδεύει

Τελειώνει ο χρόνος παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ προειδοποιεί με αυστηρότατο τρόπο ο Ότμαρ Ίσιγκ, πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ, που κατηγορεί τόσο την ελληνική κυβέρνηση ότι κοροϊδεύει όσο και τον Γ. Βαρουφάκη για τα ταξίδια του, ενώ αποκαλύπτει πως ποτέ η ΕΚΤ δεν πρότεινε την ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! Το αστείο του Σόιμπλε που πάγωσε τους συνεργάτες του

Ένα αστείο, που προς στιγμήν, μπορεί και να αναστάτωσε τους συνεργάτες του, επιφύλαξε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ ετοιμαζόταν να μεταβεί στο γραφείο της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

ΤΣΣΣΚΚΣΣΣΣ! Φωτιά στα …κόκκινα με τη Ραχήλ στο περιστύλιο! (ΦΩΤΟ)


Με μία τολμηρή και αρκετά κομψή εμφάνιση, εθεάθη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή να περπατά στο περιστύλιο της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Παγκόσμια κατακραυγή για το βίντεο με τη γάτα και τους κροκόδειλους

Παγκόσμια κατακραυγή έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει δύο άνδρες να ρίχνουν μια γάτα μέσα σε μια λίμνη με κροκόδειλους στην περιοχή Nauta στο Περού. Το τετράποδο παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να ξεφύγει, αλλά δεν τα καταφέρνει καθώς ο χώρος είναι κλειστός και περιβάλλεται από ψηλές ξύλινες προσπάθειες.

Άδωνις: O Τσίπρας θα πάει φυλακή εάν η χώρα καταστραφεί-Κατέθεσε την ερώτηση για χειραγώγηση του ΧΑΑ από τον Τσίπρα και αποκαλύπτει γιατί έκανε το βίντεο με τα τραινάκια

Για ποινικές ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα, εάν οδηγήσει τη χώρα σε καταστροφή έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Επίδομα στέγασης σε 1073 όταν οι άστεγοι μόνο στην Αθήνα λένε ότι είναι 17.000

Την ώρα που ο αριθμός των αστέγων μόνο στην Αττική ξεπερνάει τις 17.000 το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος “Στέγαση και επανένταξη” θα καταβάλλει κονδύλια ύψους 9,25 εκατ. ευρώ, ποσό που αφορά μόλις 1073 ωφελούμενους!

ΓΑΤΟΝΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΜΕ! Bogov (Κεντρικός τραπεζίτης Σκοπίων): «Απαγόρευση» άντλησης μετρητών από τις ελληνικές τράπεζες

Οι ελληνικές τράπεζες δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα άντλησης μετρητών – πιθανώς αφορά διασυνοριακές συναλλαγές – όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο κεντρικός τραπεζίτης των Σκοπίων, Dimitar Bogov και αναμεταδίδει το FXStreet.

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙΑ! Στις Βρυξέλλες αύριο εκπρόσωποι του Τσίπρα με νέα μέτρα που αποφάσισαν μετά από 5ωρη σύσκεψη

Στις Βρυξέλλες αύριο Δραγασάκης, Παππάς, Τσακαλώτος

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνουν αύριο Σάββατο εκπρόσωποι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους των επικεφαλής των θεσμών καθώς η ελληνική πλευρά είναι έτοιμη να καταθέσει αντιπροτάσεις, ενώ όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές «βρισκόμαστε περισσότερο από άλλοτε κοντά σε συμφωνία»ν [Ε άμα κάτσετε στα 4, όπως λέει κι ο Πανάρας, σίγουρα θα έχουμε συμφωνία].

Εντυπωσιακή κατεδάφιση της γέφυρας στον κόμβο του Ρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε πλάνα από την εντυπωσιακή κατεδάφιση της γέφυρας στον κόμβο του Ρίου, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Μαΐου.

Ο Κόμβος του Ρίου είναι ένα ιδιαιτέρως πολύπλοκο τεχνικό έργο, γιατί εξυπηρετεί πολλές διαφορετικές κατευθύνεις.

Όχι! Η Apple ΔΕΝ είναι η πιο καινοτόμα επιχείρηση στον κόσμο σήμερα-Ποιες εταιρίες κατοχύρωσαν τις περισσότερες πατέντες

Μόλις κάποιες εβδομάδες πριν, στις 22 Μαΐου, οι ευρεσιτέχνες του κόσμου ολοκλήρωσαν το φλερτ τους με τη Google. Αυτή η ημέρα ήταν και η τελευταία κατά την οποία όποιος ιδιώτης ήθελε μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή στο πειραματικό marketplace για έξυπνα μυαλά της εταιρείας.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ζιμπάμπουε: 35 τετράκις εκατ. δολάρια για λίγο ψωμί και λίγο γάλα... [ΦΩΤΟ]

«Η φτώχεια τρώει τον παρά», λέει ο θυμόσοφος λαός και φαίνεται πως η παροιμία αυτή ταιριάζει απόλυτα στην οικονομική κατάσταση της Ζιμπάμπουε, όπου οι πολίτες της αφρικανικής αυτής χώρας καλούνται πλέον να ανταλλάσσουν τετράκις εκατομμύρια τοπικά δολάρια για μόλις 1 δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΗΛ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ; Φίλης: Πρακτικά θα έχουμε μνημόνιο όσο δεν αντιμετωπίζεται το χρέος

Συγκρατημένος για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων εμφανίστηκε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης ο οποίος επανήλθε και στο θέμα της κατάργησης του μνημονίου, συνδέοντάς το άμεσα με την αντιμετώπιση του χρέους.

Επιστολή διαμαρτυρίας από ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντοπούλου -«Παραβιάζετε συνεχώς τον Κανονισμό»

Για παραβιάσεις του κανονισμού, κοινοβουλευτική εκτροπή και πρωτοφανή αλαζονεία κατηγορεί την πρόεδρο της Βουλής ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Λ. Γρηγοράκος. Τι της καταλογίζει σε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ίδια.

Δημοσκόπηση METRISI: Έπεσε στο 7,9% η διαφορά-50% λένε «κόψτε τις μαλ@κίες και υπογράψτε»

Ένας στους δύο προτιμά την αποδοχή της πρότασης των θεσμών έναντι της εξόδου από το ευρώ

Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπεί η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας «METRISI», που πραγματοποιήθηκε από 10 έως και 12 Ιουνίου σε δείγμα 1.108 ατόμων για το protothema.gr.

"Κρουαζιέρα κυβερνητικής αθλιότητας στον σαρωνικό με έναν εθνικιστή και ένα πραξικοπηματία στρατηγό υπουργούς Άμυνας"

Η αθλιότητα της συνεργασίας της πρώτης «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους πραξικοπηματίες της Αιγύπτου συνεχίζεται.  Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποδέχθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Αιγύπτιο ομόλογό του Sedki Sobhi Sayed, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ ζητά να ψηφίσεις το γκολ της χρονιάς! (VIDEO)

Η χρονιά μπορεί να μην τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, και το ποδοσφαιρικό τμήμα να μην τα πήγε καλά, όμως εξωαγωνιστικά οι ασπρόμαυροι λειτουργούν, εδώ και καιρό, υποδειγματικά. Ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της χρονιάς "έστησε" η ΠΑΕ. 

Μέσι και Μουρίνιο τα όπλα του Αλέξη Τσίπρα...

Η Μέρκελ πέταξε τη μπάλα στο δικό μας γήπεδο. Το ίδιο και η Λαγκάρντ, ο Γιούνκερ και πριν από λίγο ο Ντομπρόβσκις (τί δεν τον γνωρίζετε τον κύριο; Αντιπρόεδρος της Κομισιόν είναι βρε αστοιχείωτοι). Αμα ρωτήσεις και τον Σόιμπλε, τον Ολάντ τα ίδια θα πουν. Τον Ντάισελμπλουμ δεν χρειάζεται να τον ρωτήσεις. Μίλησαν Σόιμπλε και Μέρκελ.

Reuters: Στο τραπέζι της ΕΕ για πρώτη φορά το σενάριο ελληνικής χρεοκοπίας

Σε μια αποκάλυψη-φωτιά προβαίνει το πρακτορείο Reuters, καταγράφοντας σε σημερινό του κείμενο το παρασκήνιο της χθεσινής συνεδρίασης του Euro Working Group στο οποίο έγινε για πρώτη φορά επισήμως συζήτηση για ελληνική χρεοκοπία.

Τα τρία σενάρια: Συμφωνία, παράταση, χρεοκοπία

Στα γκισέ των τραπεζών η Ελλάδα αναστενάζει - Αυξήθηκαν οι εκροές καταθέσεων

Συνεχίστηκε και σήμερα η εκροή καταθέσεων. Η Παρασκευή αναδεικνύεται σε μέρα επίσκεψης στην τράπεζα και ανάληψης χρημάτων από πολίτες που φοβούνται ότι κάτι μπορεί να συμβεί το Σαββατοκύριακο, έλεγε στο newsit.gr τραπεζίτης με γνώση της συμπεριφοράς των καταθετών.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Υπεγράφη η πρώτη σύμβαση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Μπόμπολα

Το έργο υποστήριξε με θέρμη ο εκλεγμένος με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος Κοζάνης κος Λευτέρης Ιωαννίδης. Δεν ήταν όμως μόνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο υπουργός Οικονομίας, κος Σταθάκης, ήταν θερμός υποστηρικτής της συμφωνίας, που για την ιστορία πάει κόντρα στον σχεδιασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος για την εθνική διαχείριση των σκουπιδιών.

Κι έτσι, σιγά σιγά, διαλύεται και ο μύθος που ήθελε την κυβέρνηση της αριστεράς να τα βάζει με τους μεγαλοεργολάβους του δημοσίου, που τυγχάνει μάλιστα μέχρι τα μισά της ζωής τους να ήταν οργανωμένοι στην ίδια αριστερά.

Γ@μησε κι έδειρε ο Χαρίτος... ολόκληρο 6% η τηλεθέαση των ειδήσεων της ΕΡΤ

Από το πρωί της Πέμπτης στις 6, η ΕΡΤ είναι και πάλι στις οθόνες μας μετά από δύο χρόνια.
Τον Εθνικό Ύμνο και το πρώτο σήμα που έπεσε στον αέρα στις 6 το πρωί είδε το 21,7% του τηλεοπτικού κοινού που είχε εκείνη την ώρα τους δέκτες του ανοιχτούς.

Έβρασε ο βάτραχος, κ. Τσίπρα, ή ακόμα; -

Έχετε ακούσει την ιστορία για το πώς βράζεις ένα (ζωντανό) βάτραχο; Ποτέ δεν τον πετάς μέσα στο βραστό νερό γιατί θα πηδήξει έξω από την κατσαρόλα. Τον βράζεις ανεβάζοντας τη θερμοκρασία μισό βαθμό τη φορά για να συνηθίσει!

Η ακροβατική απογείωση Boeing που εντυπωσίασε [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, καθώς ο πιλότος του Boeing 787 Dreamliner ωθεί το τζετ σε μια απότομη άνοδο μόλις δευτερόλεπτα μετά την απογείωση, στο Airshow 2015 στο Παρίσι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΕΡΤ: Έφεραν τούρτα αλλά δεν ήθελαν να την κόψουν... Δείτε γιατί

Τι πρόβλημα είχαν με την τούρτα οι παρουσιαστές της ΕΡΤ;

Στις 8 το πρωί της Πέμπτης, η πρώτη εκπομπή της νέας ΕΡΤ ολοκληρωνόταν. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες θέλησαν να δώσουν ένα γλυκό τέλος στον αγώνα τους για το άνοιγμα της ΕΡΤ με μια τούρτα.

Το ψέμα τους ότι πάμε τους δανειστές καροτσάκι έχει κοντά ποδάρια

Πανηγυρίζουν και χαμογελούν όλη την ώρα λες και έχουν πετύχει κάτι σημαντικό ενώ τα χαστούκια πέφτουν με ρυθμό καταιγιστικό.

Θα μπορούσε να είναι τακτική. Οπως στους πολυμήχανους πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης που ακολουθούν την τακτική «χαρά και τσαχπινιά» όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
Εδώ όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ένα animation.

Το τρέιλερ του νέου Τζέιμς Μποντ με τη Μόνικα Μπελούτσι - BINTEO

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Spectre», όπου ο Ντάνιελ Κρεγκυποδύεται τον Τζέιμς Μποντ.

Το trailer της ταινίας τελειώνει με τον ηθοποιό να έρχεται πολύ κοντά με την Μόνικα Μπελούτσι.

ΦΩΤΟ-ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Σημειώσεις Βαρουφάκη: Περιμένει τα 5 δις των Ρώσων

Ελπίζει για τα 5 δισ. ευρώ από του Ρώσους, αλλά και για πολιτική διαπραγμάτευση, ωστόσο η μεγάλη του αγωνία είναι άλλη...

Οι σημειώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη πάλι τον προδίδουν. Ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε τι έχει στο μυαλό του ο υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια απαντήσεων επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή. «Τα γραπτά μένουν» και προδίδουν πώς βλέπει τις διαπραγματεύσεις ο κ. Βαρουφάκης.

ΚΛΑΙΩ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ! Ο Μουρμούρας που διόρισε ο Σαμαράς στην ΤτΕ προέκυψε ΣΥΡΙΖΑίος... ενημερώνει μέχρι και τη Ζωή για την ΤτΕ

[Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος, ο Σαμαράς τον είχε σύμβουλο μέχρι την κυβέρνηση Παπαδήμου όπου τον έκανε και υφυπουργό Οικονομικών...]

Οι κκ Γιάννης Μουρμούρας και Θεόδωρος Μητράκος διορίστηκαν υποδιοικητές στην τράπεζα της Ελλάδος από δύο διαφορετικές κυβερνήσεις και δύο διαφορετικά κόμματα, ωστόσο όπως φαίνεται και οι δύο λειτουργούν για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΠΕΣΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Ο ΤΡΑΓΟΣ! Πυρά Σεραφείμ για το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια

Γιατί δεν κάνει τα παράπονά του στον Μαρινάκη που στηρίζει;

Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εξαπολύει πυρά κατά της απόφασης αυτής.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Bloomberg: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να οργανώσει ούτε... μπάρμπεκιου, πόσο μάλλον εθνικό νόμισμα

Το Grexit έχει παρομοιαστεί με χίλια δύο πράγματα, αλλά φαίνεται πως η έμπνευση ορισμένων αναλυτών δεν έχει όρια. Ο επικεφαλής οικονομολόγος της UniCredit SpA, Έρικ Νίλσεν φαίνεται πως είχε... κέφια.

Μήνυμα και από την ΕΚΤ: Τέλος ο ΕLA αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα

Το σίγουρο είναι ότι η ΕΚΤ θα συνεχίσει να προσφέρει χρήματα έκτακτης ανάγκης προς την Ελλάδα μέχρι το τέλος του μήνα. Όμως, αν στη συνέχεια οι συνθήκες αλλάξουν και κηρύξει χρεοκοπία, τότε αυτή η βοήθεια θα πάψει να υφίσταται.

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ! Καταψηφίζουν οι ψεκασμένοι αφού ξέρουν ότι το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια θα περάσει με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙου

Το πρώτο ρήγμα στην κυβερνητική πλειοψηφία είναι γεγονός. Και ήρθε η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε τις ψήφους άλλου κόμματος για να περάσει νομοσχέδιο (έστω από την επιτροπή).

Για γέλια! Στα μαχαίρια το Μαξίμου με το κρατικό ΑΠΕ για την άφιξη ή όχι του Brussels Group

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί τελικά, αυτοί οι άνθρωποι που την επαύριο των εκλογών ανέλαβαν τη διακυβέρνηση του τόπου.

Σαμαράς σε Τσακνή: Ανησυχώ για το πρόγραμμα της ΕΡΤ-Σαμαράς: Ωρα ευθύνης - Μόνος δρόμος η εθνική συνεννόηση

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ διαβεβαίωσε τον αρχηγό της ΝΔ ότι πρόθεση της νέας διοίκησης είναι να υπάρξει μια ΕΡΤ πλουραλιστική, αντικειμενική, στην οποία όλοι θα έχουν λόγο, όπως και ο νόμος ορίζει

Η απάντηση-περιγραφή Μηταράκη για τα χθεσινά επεισόδια 5 κομμουνιστοΣΥΡΙΖΑίων στη Χίο

Τη δική του θέση για τα όσα συνέβησαν χθες στη Χίο δίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης.

Ο ίδιος είχε βρεθεί σε  μία συγκέντρωση επαγγελματιών και εμπόρων στη Χίο οι οποίοι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν κατά του ενδεχόμενου κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά.

Γατάκια σε δανειστές: Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε ενιαία συμφωνία

Γελάει ο κόσμος με τους γελοίους που υποστηρίζουν ότι ο μέσος όρος συνταξιοδότησης για τους άνδρες στην Ελλάδα είναι τα 63 χρόνια!!

Σχοινάς: Υπερασπιζόμαστε τις προτάσεις μας μέχρι τελευταία λέξη-Εκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και οι υπουργοί Πάνος Καμμένος, Γιάνης Βαρουφάκης και Γιώργος Σταθάκης. Συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις - διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και δανειστές.

Επανέρχεται το σενάριο – σοκ για ενιαίο ΦΠΑ πάνω από 20%!

Το σενάριο του ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ επαναφέρει η επιμονή των πιστωτών στην αύξηση των εσόδων από το φόρο κατά 1% του ΑΕΠ σε ετήσια βάση και ριζική απλοποίηση του συστήματος.

Βίντεο: Όταν Τσίπρας-Στρατούλης υπόσχονταν επαναπρόσληψη των συμβασιούχων του ΟΑΕΕ

Ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων λίγο πριν τις εκλογές χαρακτήριζε «δίκαια» τα αιτήματά τους - «Να σταματήσει η κοροϊδία και η εκμετάλλευση» έλεγε ο πρωθυπουργός το 2010

Die Zeit: O Τσίπρας πιστεύει ότι Ευρώπη θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το Grexit αλλά κάνει λάθος

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός πιστεύει ότι η υπόλοιπη Ευρώπη θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει ένα Grexit. Κάνει όμως λάθος», σχολιάζει ο Μίχαελ Τούμαν, ανταποκριτής της γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit», ειδικός σε θέματα εξωτερικής  πολιτικής.

Άδωνις: Θα καταθέσω ερώτηση για χειραγώγηση του Χρηματιστηρίου από τον Τσίπρα!

Αλματώδης ήταν η άνοδος του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη εξαιτίας των θετικών μηνυμάτων που εξέπεμψε η ελληνική πλευρά από τις Βρυξέλλες ωστόσο δεν φαίνεται πως αυτή η άνοδος θα έχει συνέχεια.

Στην Αθήνα απόψε η τρόικα-Διαψεύδει η κυβέρνηση... αλλά ποιος τους πιστεύει;

Στην Αθήνα καταφθάνουν απόψε τα μέλη της «ομάδας Βρυξελλών», Brussels Group, με στόχο τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Εκτός διαπραγματεύσεων ο Βαρουφάκης κ@λοβαράει στο twitter

«Σε αντίθεση με τις επίμονες φήμες, εμείς ποτέ δεν τζογάρουμε (Contrary to stubborn rumors, we never gambled)», έγραψε στο twitter ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.