14 Ιουνίου 2015

ΦΩΤΟ-Αυτά έχουν οι διορισμοί... ούτε ένα επαναστατικό tweet δεν μπορούν να γράψουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Το κομματόσκυλο που διόρισε ο Κοτζιάς στο ΥΠΕΞ, και καλά δημοσιογράφος, Κορίνα Βασιλοπούλου, περιγράφει το κλίμα στο υπουργείο όπου κ@λοβαράει και στον ΣΥΡΙΖΑ του 4% που κ@λοβαράει μαζί της διορισμένος στα υπουργεία [γιατί μόνο με αυτόν συνδιαλέγεται η κυρία (τρομάρα της)]:

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΨΟΝΙ! «Δεν αποχώρησαν οι Έλληνες, αλλά οι εκπρόσωποι του Γιούνκερ που τους είχε καλέσει δήλωσαν... μη εξουσιοδοτημένοι!»

Μιλάμε για μεγάλο καψόνι!! Τους κάλεσαν Βρυξέλλες και δήλωσαν αναρμόδιοι να διαπραγματευτούν μαζί τους!!

Φωτιά έχει πάρει το twitter με θέμα το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες. Μετά τον Πίτερ Σπίγκελ σειρά πήρε και ο δημοσιογράφος του Channel 4 Πολ Μέισον, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν αποχώρησαν οι Έλληνες από τις συνομιλίες, αλλά...

Ο Πίτερ Σπίγκελ τουιτάρει το "ναυάγιο" των Βρυξελλών


Από κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις των ελληνικών διαπραγματεύσεων ο δημοσιογράφος των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ.

Τι σημαίνει για την οικονομία το νέο «ναυάγιο» στις Βρυξέλλες

Κρίσιμο μήνυμα το άνοιγμα των αγορών τη Δευτέρα - Τι σημαίνουν οι εξελίξεις για την Οικονομία - Πιθανός ορίζοντας συμφωνίας πλέον τα τέλη Ιουνίου

Την... «θεωρία του σοκ» στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές προσπαθεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση, προκαλώντας όμως σοκ μάλλον στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, παρά στους ίδιους τους πιστωτές.

Σαμαράς: Δεν θα γυρίσουν την Ελλάδα στη δραχμή

«Η θεωρία της δραχμής δεν θα περάσει, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν θέλει έξοδο από το ευρώ», προειδοποίησε ο τέως πρωθυπουργός.

Τον κώδωνα του κινδύνου για την απειλή της επιστροφής στη δραχμή με την οποία έρχεται αντιμέτωπη η Ελλάδα ήχησε από την Καστοριά ο πρόεδρός της Νέας Δημοκρατίας.

Τελεσίγραφο από την Κομισιόν μετά το ναυάγιο και το χάσμα των δυο δισ. ευρώ - Δραγασάκης: Επιμένουν σε περικοπές συντάξεων 20%

- Μια ανάσα πριν από τη ρήξη Ελλάδα και δανειστές
- Γιούνκερ: Έκανα την τελευταία προσπάθεια, βρείτε τα με το Eurogroup
- Σκληρή ανακοίνωση της Κομισιόν μετά την αποχώρηση της ελληνικής αποστολής από τις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών
- Πριν από το Eurogroup της Πέμπτης, προηγείται η Τετάρτη, ημέρα του Μάριο Ντράγκι και του... ELA
- Δραγασάκης: Οι προτάσεις μας καλύπτουν το δημοσιονομικό κενό
- Οι εκπρόσωποι του Γιούνκερ δεν ήταν εξουσιοδοτημένοι να διαπραγματευτούν τις προτάσεις που καταθέσαμε το Σάββατο

ΦΩΤΟ-Εκτοξεύθηκε με επιτυχία ο πρώτος μνημονιακός καλεσμένος από το studio της ΕΡΤ

Συγκίνηση και ενθουσιασμός επικράτησαν σήμερα το απόγευμα στο ραδιομέγαρο, όταν κατά τη διάρκεια επίσημης προγραμματισμένης τελετής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάτησε το κουμπί και εξφενδόνισε εκτός πλατό τον πρώτο προσκυνημένο πανελίστα

Έτσι έβλεπαν τον ουρανό οι αρχαίοι Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο παρουσιάζει την εξαιρετική εργασία του φωτογράφου Λουκά Χαψή ο οποίος επισκέφθηκε και φωτογράφισε 14 αρχαιολογικούς χώρους, από την Ολυμπία ως τη Δήλο και από το Δίον ως την Κνωσό.

Τζήμερος για Τσίπρα: «Εμετικό τσογλ@νι»

«Αυτόν τον αλητάμπουρα ψηφίσατε. Να τον χαίρεστε» έγραψε και πάλι στο λογαριασμό του στα social media ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» για τον πρωθυπουργό, παραθέτοντας ένα βίντεο του 2010

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μέσω των λογαριασμών του σε facebook και Twitter.

ΦΩΤΟ-Σύμβουλος του Κοτζιά θεωρεί τους άνδρες των ΜΑΤ ψυχοπαθείς...

Δείτε τι αναδημοσιεύει η σύμβουλος του Κοτζιά στο ΥΠΕΞ, Κορίνα Βασιλοπόύλου:

Μέρκελ σε Τσίπρα: Έχε πίστη στο Θεό... αν και είσαι άθεος

Με την... επίκληση των Θείων προσπάθησε η Άνγκελα Μέρκελ να πείσει τον Αλέξη Τσίπρα να δεχτεί τη συμφωνία των δανειστών!

Γκάμπριελ «πυροβολεί» Τσίπρα: Δε θα πληρώσουν οι Γερμανοί τις υποσχέσεις του

Καταιγιστική επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση, την οποία χαρακτηρίζει «εν μέρει κομμουνιστική», κάνει ο Γερμανός αντικαγκελάριος και επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Βρούτσης: Η κυβέρνηση θα συνθηκολογήσει άνευ όρων με πολύ επώδυνα μέτρα

“Η ρήξη δεν μπορεί να γίνει είναι ψευτοδίλημμά κανείς πρωθυπουργός δεν θα τολμούσε να φέρει τη χώρας στα όρια της απομόνωσης και της απόλυτης καταστροφής. Θα συνθηκολογήσουν άνευ όρων με πολύ επώδυνα μέτρα για τα οποία...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑίες!"Αντίσταση" οίκου ανοχής στην Αυστρία με σύνθημα: Φόροι εσείς, δωρεάν σεξ εμείς...

Ένας αυστριακός οίκος ανοχής προσφέρει στους πελάτες δωρεάν σεξ στη διάρκεια του καλοκαιριού σε ένδειξη διαμαρτυρίας γι' αυτό που ο ιδιοκτήτης του οίκου θεωρεί τιμωρητική φορολογία.

Πώς καταλήξαμε στο πρώτο Μνημόνιο

Αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις που περιέχονται στο βιβλίο του Μιχάλη Ιγνατίου «Τρόικα: Ο Δρόμος προς την Καταστροφή» (εκδόσεις Λιβάνη) σχετικά με τις διεργασίες που προηγήθηκαν της υπογραφής του πρώτου Μνημονίου της Ελλάδας με τους επίσημους πιστωτές της. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στη μυστική συνάντηση του Νοεμβρίου του 2009 στο Λουξεμβούργο, μεταξύ ελληνικής αντιπροσωπείας υπό τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και κορυφαίων αξιωματούχων των ευρωπαϊκών θεσμών.

Reuters: Επιμήκυνση ναι…διαγραφή ούτε συζήτηση…

Με θέμα την πιθανότητα ελάφρυνσης του χρέους συνομιλούν Αθήνα και πιστωτές, σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή που πρόσκειται στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, η ίδια πηγή αρνήθηκε να διευκρινίσει ποιοι συμμετέχουν στις συνομιλίες αυτές, όμως παραδέχθηκε πως η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να επωμισθεί μεγαλύτερο χρέος χωρίς να υπάρξει κάποιου είδους ελάφρυνση.

Κομισιόν: Πάλι αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις - Δεν πείθουν τα ελληνικά ισοδύναμα

«Όλα κρέμονται σε μια κλωστή» λένε εκπρόσωποι των διαπραγματευτών - «Ακούμε και πάλι πράγματα που ξαναειπώθηκαν» - «Μας έφεραν προτάσεις που δημοσιονομικά δεν βγαίνουν»

"Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα, καθώς οι τοποθετήσεις Ελλήνων και δανειστών απέχουν πραγματικά πάρα πολύ. Όλα κρέμονται σε μια κλωστή".

Ο Γιακουμάκης ήταν θύμα εξωσχολικής βίας - Νέα τροπή στην υπόθεση

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση Γιακουμάκη μέσα από τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία των 500 σελίδων που παραδόθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σκίτσο: Ο Αλέξης θέλει να βυζάξει την αγελάδα

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου

Φαήλος: Ο Πάνος παίζει ακόμη με τα στρατιωτάκια

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη 

Κι εγώ έπαιζα με τα στρατιωτάκια μου μικρός αλλά μέχρι τα έντεκα. Μόνο που δεν επηρέαζα τις διεθνείς σχέσεις της χώρας, ούτε έκοβα βόλτες με ελικόπτερα. Πήγαινα δέκα δρασκελιές από την κληματαριά ως τις τριανταφυλλιές της μάνας μου επιθεωρώντας τα στρατεύματα μου. Και ομολογώ πως ουδέποτε οι αμερικανοί σύμμαχοι με άδειασαν την ώρα που απογειωνόμουν για την Ουάσινγκντον. Δεν είχα μπει καν σε αεροπλάνο.

ΒΙΝΤΕΟ-3D αναπαράσταση των τελευταίων στιγμών της Πομπηίας

Η εταιρεία Zero One δημιούργησε αυτό το βίντεο με γραφικά προσπαθώντας να κάνει το θεατή να βιώσει τις τελευταίες ώρες της ιστορικής πόλης της Πομπηίας που καταστράφηκε ολοσχερώς από την έκρηξη του Βεζούβιου στις 14 Αυγούστου του 79 μ.Χ..

14 Ιουνίου 1987 - Όταν η Ελλάδα ταπείνωνε τη Σοβιετία των ΣΥΡΙΖΑίων και του Λαφαζάνη - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 14 Ιουνίου του 1987, 16.000 Έλληνες έχουν γεμίσει το ΣΕΦ προκειμένου να στηρίξουν την Ελλάδα στον τελικό του Ευρωμπάσκετ κόντρα στη Σοβιετική Ένωση. Παράλληλα σχεδόν όλη η χώρα είναι «καρφωμένη» στους τηλεοπτικούς της δέκτες περιμένοντας το θαύμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ψαριανός κατά Ραχήλ: Να ασχοληθεί με τους ψεκασμούς και όχι με την Αριστερά

Λάβρος κατά της Ραχήλ Μακρή εμφανίστηκε ο βουλευτής του «Ποταμιού», Γρηγόρης Ψαριανός, καλώντας την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθεί με τίποτα άλλο και όχι με την Αριστερά.

Τα πέταξε όλα η Σπυροπούλου! Με διάφανο μίνι στην εκπομπή

Το πολύχρωμο μπικίνι της παρουσιάστριας και τα αποτελέσματα της... γυμναστικής!

Η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε στην παρέα του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και παρουσιάσε φορέματα αέρινα για το καλοκαίρι και την παραλία. Ένα από αυτά άρεσε πολύ στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία...

Οι άγνωστοι όροι στη νέα σύμβαση παραχώρησης του 51% του ΟΛΠ

Στη νέα σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠ Α.Ε. στρέφεται πλέον η προσοχή του ΤΑΙΠΕΔ και των υποψηφίων επενδυτών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για το 51% της εισηγμένης.

Οι υπουργοί στην αναμονή της εμφάνισης Τόμσεν!

Από τον Τάσο Παπαδόπουλο

Την ώρα που το θρίλερ των διαπραγματεύσεων βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, το ΔΝΤ εμφανίζεται να παίζει τον ρόλο του σκληρού, που μπλοκάρει την συμφωνία προβάλλοντας υπέρμετρες αξιώσεις. Μολονότι οι γνωρίζοντες  τις διαπραγματεύσεις από μέσα, υποστηρίζουν ότι εντός των επομένων εικοσιτετραώρων θα υπάρξει συμφωνία, εν τούτοις την ίδια ώρα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα ατύχημα.

ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;Η "επαναστατική" ΕΡΤ ανανεώνει τη σύμβαση με τη Digea των "καναλαρχών"

Δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια τι θα κάνει η κυβέρνηση με τη σύμβαση της Digea κι αν τελικά θα στείλει το φάκελο ενεργειών της ΕΕΤΤ στον εισαγγελέα.

Ακριβή η απονομή της Δικαιοσύνης-Πόσο στοιχίζει στον πολίτη κάθε δίκη;

Πανάκριβα πληρώνουν οι πολίτες το κόστος της Δικαιοσύνης που παραμένει αναποτελεσματική, στο όριο της αρνησιδικίας, με στρεβλώσεις και παθογένειες δεκαετιών.

Σε μπάρμπα Φώτη εξελίσσεται ο Μπλάτερ! Τώρα αποσύρει την παραίτησή του - Κανένα σχόλιο η FIFA

Νέα τροπή φέρεται να παίρνει το θέμα της παραίτησης του προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, καθώς η φημολογία θέλει τον 79χρονο Ελβετό διατεθειμένο να παραμείνει στη θέση του μετά την υποστήριξη που έλαβε από ορισμένες ασιατικές και αφρικανικές ομοσπονδίες.

Η ιστορία πίσω από την εντυπωσιακή φωτογραφία του πολίστα (ΦΩΤΟ)

Το Αll Star Game του πόλο και οι πτήσεις των αθλητών μέσα από το νέρο έγιναν θέμα συζήτησης... Οι φωτογραφίες της διοργάνωσης εντυπωσιάζουν άπαντες, καθώς οι αθλητές έδωσαν πραγματικό σόου. Η δε εκτίναξη του Μυλωνάκη μέσα από το νερό είναι ήδη viral... 

Κράξιμο Ρέντσι στον Τσίπρα: Οσοι παρακολούθησαν την προεκλογική του εκστρατεία τώρα χαμογελούν

«Δηλητηριώδη» βέλη κατά του πρωθυπουργού εκτοξεύει ο Ιταλός ομόλογός του, Ματέο Ρέντσι σε συνέντευξή του στην Corriere Della Sera.

ΜΟΥΓΓΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΚΟΥΙΚ! Καραγκούνης: Η κυβέρνηση στέλνει μήνυμα πρόσκλησης στους λαθρομετανάστες

Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ αποτελούμενο από τους Κ. Καραγκούνη, Γ. Πλακιωτάκη, Χ. Αθανασίου και Γ. Κουμουτσάκο μετέβη το πρωί στη Μυτιλήνη.

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ; Επιβάρυνση 850% σε όσους δεν ρυθμίσουν οφειλές στα ταμεία

Δόσεις – φαρμάκι θα καλούνται να πληρώνουν οι οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων αν χάσουν την ευνοϊκή ρύθμιση που λήγει στις 26 Ιουνίου, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ξεχρεώσουν μέσα σε 12 μήνες αντί 100 μήνες πληρώνοντας οκταπλάσια ποσά δόσεων.

Γαβαλάς: Θα δουλέψω στον Δήμο για να αποδείξουν αυτοί που κυβερνούν ότι είναι ηλίθιοι

Ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό  μίλησε για τις δικαστικές εκκρεμότητες που έχει ακόμα και για την κοινωνική εργασία που θα προσφέρει στον Δήμο Αθηναίων.

Εμφύλιος συμφερόντων για τα σκουπίδια στον ΣΥΡΙΖΑ

Με απευθείας παρέμβαση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη στους υπεύθυνους της διαδημοτικής επιχείρησης απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας (ΔΙΑΔΥΜΑ) κατέστη δυνατή η υπογραφή της πρώτης και μοναδικής έως σήμερα σύμβασης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τη διαχείριση απορριμμάτων.

Ζαμπίδης: «Μου ζήτησαν να αλλάξω υπηκοότητα αλλά θα ένιωθα προδότης»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά την διάρκεια της καριέρας τους στον αθλητισμό.

Έχεις δείξει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη σου για την Ελλάδα. Σου έχει γίνει ποτέ πρόταση σε αθλητικό επίπεδο ν' αλλάξεις υπηκοότητα;

Ψαριανός: “Με τον ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει και ο... φούφουτος!” (VIDEO)

Καυστικός ήταν ο Βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός όσον αφορά τη Ραχήλ Μακρή, καθώς την κάλεσε να ασχοληθεί με τους ψεκασμούς και όχι με την Αριστερά, ενώ πρόσθεσε ότι με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εκλεγεί και ο... φούφουτος.

Απαισιοδοξία στις Βρυξέλλες για τη συμφωνία: «Δεν βγαίνουν οι προτάσεις»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και σήμερα οι συζητήσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας με εκπροσώπους των τριών Θεσμών στις Βρυξέλλες.

Guardian: Το τέλος του παιχνιδιού για τον Τσίπρα – «Σκοτεινιάζει» το δράμα της Ελλάδας

Την αγωνιώδη προσπάθεια της Ελλάδας να αποφύγει την τελευταία στιγμή την χρεοκοπία σχολιάζει σε δημοσίευμά του ο βρετανικός Guardian.

Φίλης: Το δικό μας μνημόνιο θα είναι καλό... ΟΚ θα έχει και επώδυνα μέτρα αλλά θα είναι καλό

«Ό,τι υπογράψει η κυβέρνηση θα το υπερασπιστούμε γιατί η συμφωνία που θα φέρει ο πρωθυπουργός θα είναι μια καλή συμφωνία... Αυτή η κυβέρνηση δεν θα φέρει μνημόνια, δεν θα μειωθούν οι συνταξεις» επέμεινε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Βαρύ πλήγμα από τις προτάσεις για ΦΠΑ, λένε οι έμποροι -Αυξήσεις έως 10% σε βασικά αγαθά

Μεταξύ 8-10% η μεσοσταθμική αύξηση σε βασικά είδη διατροφής από τις αυξήσεις στο ΦΠΑ που προκύπτουν από τις προτάσεις Αθήνας και δανειστών, τονίζει η ΕΣΕΕ. Ασύμμετρη η επιβάρυνση του μέσου καταναλωτή. Κατακόρυφη άνοδος στο κόστος οδικών και ακτοπλοϊκών μεταφορών.

Φωτογραφίες: Έκαναν χωματερή το Ελληνικό πριν προλάβει η Βαλαβάνη

«Βουνά» από σκουπίδια, οικοδομικά μπάζα, χώματα και παλιά αυτοκίνητα συνθέτουν το σκηνικό θλίψης στο παλιό αεροδρόμιο

Το έχουν αποκαλέσει «ελληνική Ριβιέρα» και «ελληνικό Μονακό». Ισως κάποια στιγμή να γίνει ή έστω να ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη και λάμψη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004. Σήμερα πάντως η περιοχή του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ένα από τα πιο ακριβά ακίνητα στην Ευρώπη, θυμίζει περισσότερο χωματερή.

ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ; ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; "Τώρα τρέχουν οι δανειστές"

Γελάστε με τη γραφική ΣΥΡΙΖΑία Κατερίνα Ακριβοπούλου που δεν είδε ότι Παππάς, Δραγασάκης, Τσακαλώτος πήγαν τρέχοντας στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν με τους χαρτογιακάδες... με τους οποίους δεν θα συζητούσαν... φυσικά το άρθρο είναι από τη σελίδα του Λαζόπουλου....

Διαβάστε να γελάσετε:

"Έκρυψαν" τους παράνομους μετανάστες από το κλιμάκιο της ΝΔ

Άρον - άρον μάζεψαν χθες στη Μυτιλήνη 1.800 τουλάχιστον λαθρομετανάστες που συνωθούνταν επί εβδομάδες στα κέντρα υποδοχής και το λιμάνι και σήμερα τα χαράματα τους έστειλαν «πακέτο» με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά.

BINTEO-Kαβγάς Γιακουμάτου - Αναγνωστάκη για την προπαγάνδα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ! «Σε προκαλώ!»

Δάκρυσα όταν ο Χασαπόπουλος εξήγησε γιατί επί 35' είχαν μόνο του τον Παπαδημούλη να λέει ότι θέλει: "ήρθε από τις Βρυξέλλες και ξέρει πως πάνε οι διαπραγματεύσεις"

«Όχι να το ανοίξεις σε προκαλώ. Άσε τα ψέματα.»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίαζε τους καλεσμένους που βρίσκονταν στο στούντιο του «MEGA Σαββατοκύριακο» το πρωί της Κυριακής, όταν όμως έφτασε στον βουλευτή της Ν.Δ.Γεράσιμο Γιακουμάτο εκείνος δεν έκρυψε την ενόχληση του...

Γι' αυτά έρχονται οι τουρίστες στην Ελλάδα: Ποια είναι τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα [εικόνες]

Κάθε καλοκαίρι, εκατομμύρια τουρίστες καταφτάνουν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τον ήλιο και να δουν από κοντά ιστορικά αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας.

Μάλιστα μεγάλη δημοσιότητα έλαβε τα τελευταία χρόνια και η Σπιναλόγκα μετά την την τεράστια επιτυχία του βιβλίου της Βικτόρια Χίσλοπ «το Νησί».

Απίστευτο! Φωτογραφία Ελληνα αθλητή κάνει το γύρο του κόσμου


To γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του πολίστα του Ολυμπιακού, Μανώλη Μυλωνάκη, ο οποίος έδειξε τις μαγικές του ικανότητες στο πρώτο All Star Game του πόλο.

«Ο γιος μου είναι άρρωστος, η γυναίκα του απειλούσε να τον χωρίσει» αποκαλύπτει η μάνα του παιδοκτόνου

«Πάει το εγγονάκι μου, πάει το αγγελούδι μου, ας μου δώσει δύναμη ο Θεός να μπορέσω να το αντέξω αυτό το χτύπημα. Ο γιος μου σκότωσε το ίδιο του το παιδί...»

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την είδηση του φρικιαστικού εγκλήματος που «πάγωσε» το πανελλήνιο, με έναν πατέρα αστυνομικό, ο οποίος στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια το επτάχρονο κοριτσάκι του, βυθίζοντας σε πένθος βαρύ την οικογένειά του.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Καυγάς ΣΥΡΙΖΑίας-ΠΑΣΟΚου: "Μην γίνεστε Άδωνις" - ΒΙΝΤΕΟ

Φυσικά οι καραγκιόζηδες Χασαπόπουλος-Αναγνωστάκης δεν της είπαν τίποτα για τον τρόπο της...

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Mega, ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και το μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Αντρέα Σπυρόπουλος με αφορμή τον ΦΠΑ.

Στάση αναμονής επιλέγει να τηρήσει ο κ. Σαμαράς

«Ακόμη και στην περίπτωση συμφωνίας, το μόνον βέβαιο είναι ότι το δράμα θα έχει πολλές πράξεις ακόμη». Η φράση αυτή, στενού συνεργάτη του κ. Αντώνη Σαμαρά, καταδεικνύει και τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της γαλάζιας ηγετικής ομάδας σχετικά με την εξέλιξη του θρίλερ που ξεκίνησε την επομένη της 25ης Ιανουαρίου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΚΙ Η ΝΔ Ή ΟΧΙ; Mητσοτάκης: Να περιστείλει τις κρατικές δαπάνες, όχι να αυξήσει φόρους η κυβέρνηση

Όταν είστε αντιπολίτευση μια χαρά τα ξέρετε όλα Κυριάκο... μόλις γίνεται κυβέρνηση δυσκολεύεστε να σουτάρετε κανα κοπρόσκυλο για να "περιστείλουμε τις δαπάνες"

«Οποιαδήποτε συμφωνία είναι καλύτερη από μη συμφωνία, μη συμφωνία ισοδυναμεί με χρεοκοπία και μοιραία σε αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων, αυτό θα οδηγήσει αναπόφευκτα στο Grexit και στην εθνική καταστροφή» προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκτίμησε πάντως, ότι σε ενδεχόμενο συμφωνίας η κυβέρνηση θα χάσει τη δεδηλωμένη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Παπαδημούλης: Η απόφαση να δοθούν 500 εκατ. για αεροπλάνα μπαίνει στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές

Να επανεξεταστεί η απόφαση της κυβέρνησης για ανακατασκευή των αεροσκαφών P-3 ζήτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ.Παπαδημούλης τονίζοντας ότι η κυβερνητική επιχειρηματολογία δεν είναι πειστική όταν δίνονται μόλις 200 εκατ.ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης