15 Ιουνίου 2015

«Κολάζει» η γλάστρα του περιπτερά!

Τέτοιες φώτο να δημοσιεύουν και μετά φταίνε οι τηλεθεατές που στέλνουν στον περιπτερά χυδαία μηνύματα για τις γλάστρες του!

Άφησε για λίγο το πρωινό ξύπνημα και την ενημέρωση και έκανε μια μικρή «απόδραση» το Σαββατοκύριακο.

Η ...

Γιόρτασε το νταμπλ με τα... οπίσθια των συμπαικτριών της [εικόνες]

Η είσοδος των γυναικών στο ποδόσφαιρο έχει δώσει ξεχωριστό χρώμα στο άθλημα.

Ωστόσο, οι γυναίκες που αγωνίζονται στην ομάδα της Δανίας, Μπρόντμπι έχουν μάθει να πανηγυρίζουν με τον δικό τους τρόπο. Ιδιαίτερα σέξι και για άλλους προκλητικό.

ΚΛΑΙΩ! Ο Τσίπρας αναβάθμισε τον Κουίκ και θα… εποπτεύει τον Καμμένο!

Την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προέβη στη σημειολογική κίνηση της ανάθεσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον υπό αμφισβήτηση από στελέχη της Κουμουνδούρου, Γιάννη Πανούση, αναβάθμισε και τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και στέλεχος της ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

Γιούνκερ σε Θεοδωράκη: Ζητήσαμε μειώσεις μόνο στις υψηλές συντάξεις-Με προσβάλει να λένε ότι ζητήσαμε μειώσεις σε συντάξεις φτωχών

Συνομιλίες με τους Μάρτιν Σουλτς και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε τηλεφωνικά ο Σταύρος Θεοδωράκης, το βράδυ της Δευτέρας.

T'AKOYΣAME KI AYTO! Βαρουφάκης: Προσποιούνται οι δανειστές - Δεν θα πάρουν έτσι χρήματα

Για διγλωσσία κατηγόρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης τους δανειστές, για τους οποίους επίσης είπε ότι προσποιούνται ότι με τα μέτρα που προτείνουν θα αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία και θα πάρουν τα χρήματά τους.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Μετά τις "άγαμητες θυγατέρες" και "άγαμητοι υιοί" στρατιωτικών θα παίρνουν σύνταξη! Απόφαση βόμβα

Απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θα προκαλέσει σίγουρα και αντιδράσεις και συζητήσεις. Σύμφωνα μ΄ αυτή τη σύνταξη δημοσίου υπαλλήλου (ή συνταξιούχου), λειτουργού, στρατιωτικού, θα μπορούν πλέον να την εισπράττουν όχι μόνο οι κόρες τους αλλά και οι υιοί τους.

Το Spiegel βρίζει τον Σόιμπλε και η Bild τον Βαρουφάκη

Με σκληρά λόγια καταφέρονται τα γερμανικά ΜΜΕ αναφορικά με το αδιέξοδο και το σκηνικό ρήξης στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Τα μέσα της χώρας ασκούν σκληρή κριτική στην ελληνική πλευρά, ωστόσο, από τα βέλη τους δεν γλιτώνουν και οι Γερμανοί πολιτικοί και κυρίως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αποκαλύψεις "φωτιά" από τον παλαιοΠΑΣΟΚο νεοΣΥΡΙΖαίο Ρουμελιώτη για Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου - ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμές κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και του υπουργού Παιδείας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, άφησε ο πρώην εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής, για το Δημόσιο Χρέος.

Γερμανικό σενάριο-σοκ αν δεν βρεθεί λύση: Ελεγχος κεφαλαίων ή Grexit

Ενα σενάριο – σοκ δημοσιεύει στην διαδικτυακή της έκδοση η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung επικαλούμενη πληροφορίες από Βερολίνο και Βρυξέλλες.

Η Zeitung παρουσιάζει τα επόμενα βήματα στη διαπραγμάτευση, η οποία είναι αυτή τη στιγμή σε αδιέξοδο.

Βίντεο-σοκ: Από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς κάφρους στο ΣΕΦ

Το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο μπάσκετ στο κλειστό του ΣΕΦ.

Ωστόσο, στα πανηγύρια ένας οπαδός είχε σοβαρό ατύχημα στο χέρι του κροτίδα και όπως δείχνει αποκαλυπτικό βίντεο του sportit, από... θαύμα δεν είχαμε θύματα στα πανηγύρια της απονομής του τίτλο.

Το κανάλι της Βουλής έγινε το κανάλι της Ζωής Κω/λου

Η Ζωή Κω/λου χρησιμοποιεί το κανάλι της Βουλής αποκλειστικά για προσωπική της προβολή, καταγγέλουν κόμματα της αντιπολίτευσης.

O μικρός Καραμανλής απαντά στον Βαρουφάκη για τον Εθνάρχη

Το ...γάντι σήκωσε ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος και απάντησε στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος σε σημερινή του τοποθέτηση επικαλέστηκε τον Εθνάρχη.

Αδωνις κατά Βαρουφάκη: Είναι ψώνιο και νάρκισσος, μιλάμε για ψυχασθενική περίπτωση

Απίστευτους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ επικαλέστηκε μέχρι και φράση του Θουκυδίδη που είναι στα... όρια της παρεξήγησης, αν δεν ερμηνευθεί με βάση τα αρχαία ελληνικά.

Οι απολύτως λογικές προτάσεις της Τρόικα προς την κυβέρνηση (λίστα)

Την πρόταση των τριών θεσμών (Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ) προς τις ελληνικές αρχές, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία παρουσίασε σήμερα η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί εκτιμώντας ότι ότι πρόκειται για «μια δέσμη ουσιαστικών, ισορροπημένων και με οικονομικό αποτέλεσμα προτάσεων».

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ! Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Τετάρτη υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Με την φράση «Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο δρόμο από το να μην αποδεχθεί την όποια συμφωνία» κίνημα πολιτών μέσω του Facebook καλεί όλους στο Σύνταγμα την Τετάρτη το απόγευμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ της κυβέρνησης.

Δείτε σε 60 δευτερόλεπτα τι σας ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Ενα βίντεο λίγο κάτω από το ένα λεπτό δημοσίευσε η Telegraph σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τι θα συμβεί στην Ελλάδα σε περίπτωση Grexit.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΗΛ.; S&P: Δεν θεωρούμε χρεοκοπία τη μη καταβολή δόσης της ΕΚΤ

Δεν αποτελεί λόγο υποβάθμισης της Ελλάδας στην κατηγορία «επιλεκτική χρεοκοπία» (Selective Default), η μη αποπληρωμή των δόσεων προς την ΕΚΤ δηλώνει η Standard & Poor's.

Διώξεις σε στελέχη φαρμακευτικής εταιρείας για δωροδοκίες 800 γιατρών

Ποινική δίωξη σε βάρος τεσσάρων εκπροσώπων της Μπάγιερ ΕΛΛΑΣ για ενεργητική δωροδοκία από κοινού σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου ασκήθηκε από την εισαγγελία διαφθοράς μετά από προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε το τμήμα της διαφθοράς υπό την κ. Ελένη Ράικου.

Διαπραγμάτευση για γέλια και για κλάματα! Δείτε πως οι χαρτογιακάδες έδιωξαν τους υπουργούς του Τσίπρα

Οι Θεσμοί δίνουν μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τον Guardian οι αξιωματούχοι της ΕΕ εξέφρασαν την απόλυτη απογοήτευσή τους σχετικά με την ελληνική αποστολή.

Μάλιστα το δημοσίευμα έχει πολλές λεπτομέρειες για το τι έγινε και για το τι δεν έγινε στις Βρυξέλλες. Ο συντάκτης, Ιαν Τρέινορ υποστηρίζει πως δεν έγιναν καθόλου διαπραγματεύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ! Λέσβος: Αιματηρές συμπλοκές και εξέγερση μεταναστών στον καταυλισμό Καρά-Τεπέ! (ΦΩΤΟ)

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου έχουν συγκεντρωθεί 500 περίπου εξεγερμένοι μετανάστες οι οποίοι έφυγαν από τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ.

Παππάς απαντάει στην Ακρίτα: Δε σε ενόχλησαν τα στυλό αλλά ότι τα παιδιά ήρθαν στην εκκλησία

Η εικόνα με τα «αγιασμένα στυλό» στην πρεμιέρα των πανελληνίων είχε κάνει τον γύρο Διαδικτύου και είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η Ελενα Ακρίτα είχε γράψει ένα κείμενο στα «ΝΕΑ», ενώ είχε σχολιάσει και το περιστατικό στο Facebook σημειώνοντας

Αυτό είναι το κορίτσι της Κρίστεν Στιούαρτ [εικόνες]

Mε γυναίκα διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες η Κρίστεν Στιούαρτ, όπως επιβεβαιώνει και η μητέρα της.

Η ηθοποιός η οποία πριν τρία χρόνια είχε «συλληφθεί» να απατά τον τότε καλό της Ρόμπερτ Πάτινσον, με τον σκηνοθέτη της ταινίας στα γυρίσματα της οποίας συμμετείχε, τώρα έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο της προσωπικής της βοηθού Αλίσια Καργκάιλ.

Συμβουλή προς τον Βαρουφάκη: Δίνε λιγότερες συνεντεύξεις – ΒΙΝΤΕΟ

«Η συμβουλή μου για τον κ. Βαρουφάκη θα ήταν – δεν θέλω βεβαίως να προσβάλλω κανέναν – ίσως να δίνει λιγότερες συνεντεύξεις και να κάθεται περισσότερο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» σχολίασε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, και τόνισε πως:

Το σκίτσο της Le Monde για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις: Σας το είπα ότι μπλοφάρουν...

"Σας το είπα ότι μπλοφάρουν..." λένε οι επαναστάτες ενώ βουλιάζουν:

Επιστολή κομμουνιστών δημάρχων για τους κυβερνητικούς εκβιασμούς για τα διαθέσιμα

Καλούν δημάρχους και στα Δημοτικά Συμβούλια να μην υποταχθούν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης

Κάλεσμα στους δημάρχους και στα Δημοτικά Συμβούλια να μην υποταχθούν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης απευθύνουν οι εκλεγμένοι δήμαρχοι του ΚΚΕ με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος, Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, Πάτρας Κώστας Πελετίδης, Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος και Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος με επιστολή που θα καταθέσουν στην αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ... ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ"-Νέα όρια συνταγογράφησης φαρμάκων για τους γιατρούς

[Τώρα ο Κουρουπλής υπογράφει υποχρεωτικά να συνταγογραφούν γενόσημα... όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε ότι είναι πακιστανικά και σκοτώνουν τους ασθενείς]

Τα όρια έχουν προκύψει από τη στατιστική επεξεργασία των δεδομένων από την έκδοση των συνταγών του προηγούμενου έτους σε ολόκληρη την επικράτεια, ανάλογα με την ειδικότητα του ιατρού, την έδρα του και την επισκεψιμότητα για τον αντίστοιχο μήνα του έτους - Σε ποιες περιπτώσεις υπάρχουν εξαιρέσεις

Νέα προσπάθεια για υδρογονάνθρακες στη Καβάλα

Έρευνες για την ανακάλυψη νέων κοιτασμάτων πετρελαίου στον Κόλπο της Καβάλας, πέρα από τις ποσότητες που έχουν ήδη ανακαλυφθεί και σε μεγαλύτερα βάθη ξεκινά η Energean Oil που εκμεταλλεύεται τα υφιστάμενα αποθέματα.

Τζήμερος: «Αλήτης με περικεφαλαία» ο Τσίπρας

Απίστευτες εκφράσεις του προέδρου της «Δημιουργίας Ξανά» κατά του πρωθυπουργού

«Αλήτη» αποκαλεί τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, χαρακτηρίζοντας τα κυβερνητικά στελέχη ως, «σταλινοφασίστες», «παρτάκηδες», «τσούρμο διανοητικά καθυστερημένων» αλλά και «σούργελα»! Πρόκειται για το νέο επεισόδιο μέσω facebook, προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, με το οποίο ο Θάνος Τζήμερος «απαντά» στις αντιδράσεις που προκάλεσαν προηγούμενοι χαρακτηρισμοί του εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα.

ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑ->Ο Καμμένος συνεχίζει να διορίζει τους δικούς του

«Μανούβρες» τιτλοφορείται το άρθρο του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου το οποίο αναφέρεται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

Στο άρθρο που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για πατέντα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για να «βολεύει» τους στενούς του συνεργάτες.

Τρώμε φασολάκια Κίνας, αβγά Τουρκίας και πίνουμε και τσίπουρο Αλβανίας

Πρόκειται για ένα ζήτημα που, αν και είναι ευρέως γνωστό στους κύκλους των υπουργών, ποτέ κανείς δεν αποφάσισε μέχρι τώρα να βάλει βαθιά το μαχαίρι στο απόστημα που ονομάζεται παράνομες ελληνοποιήσεις. Ο λόγος τόσο απλός, που δείχνει φανταστικός: Για να μην πειραχθούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα και χαλάσουν οι ισορροπίες.

Πρώτη φορά ...ευνοϊκά!

Σημαία της "πρώτη φορά Αριστερά" κυβέρνησης προεκλογικά ήταν η ρήξη με τους ολιγάρχες και τη "διαπλοκή" του παρελθόντος. Ωστόσο, μια από τις πρώτες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, κινείται προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. Δεν θα επιβάλλεται ειδικός φόρος κατανάλωσης μόνο στο φυσικό αέριο που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη στη βιομηχανία, λέει το σχετικό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή. Τι λέει όμως η προσεκτική του ανάγνωση:

Η Συμμορία της Δραχμής δεν θέλει συμφωνία

Συμφωνούμε ότι ο πρώτος, άμεσος, σπουδαιότερος στόχος είναι (και πρέπει να είναι...) να φρενάρει και να αρχίσει η αναστροφή της ύφεσης, προκειμένου να αναχαιτισθεί η καταστροφή των θέσεων εργασίας και να γίνει δυναμική εκκίνηση μιας νέας διαδικασίας, απορρόφησης της ανεργίας (όχι διά της μετανάστευσης αλλά) διά της δημιουργίας νέων, βιώσιμων θέσεων εργασίας; Αν ναι, τότε το δέον γενέσθαι μεταξύ των υπαρκτών διαθέσιμων επιλογών, είναι ολοφάνερο: Να υπογράψουμε συμφωνία με τους εταίρους που είναι και (οι μοναδικοί στον κόσμο πρόθυμοι...) δανειστές μας.

Χυδαία επίθεση Ραχήλ στην Ελεονώρα: «Έχουν μάθει όλοι οι Έλληνες πόσοι είναι οι σ@ξουαλικοί της σύντροφοι …»

Kαλεσμένη στον ΑΡΤ 90,6 Fm ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε στην Ράνια Αγγελίδου και τον Λάζο Μαντικό την πολιτική επικαιρότητα και τα πρόσωπα των ημερών.

Όλοι οι άνθρωποι της προέδρου-Ο διευθυντής του γραφείου της είναι ένας πρώην ΟΝΝΕΔίτης

Από την πρώτη στιγμή που η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέλαβε τα καθήκοντα της προέδρου της Βουλής επιχείρησε, και εν μέρει το έχει καταφέρει, να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο στο Κοινοβούλιο.

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ! Καμμένος κατά δανειστών για τις μίζες!

Είναι δύσκολο να πάρεις στα σοβαρά τις πληροφορίες που θέλουν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να αναζητούν νέους τρόπους και μεθόδους περικοπών από τα κονδύλια της Εθνικής Άμυνας ώστε να μπορεί η κυβέρνηση να παρουσιάσει “ισοδύναμα μέτρα” στους δανειστές. Το ζήσαμε την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά,αλλά φαίνεται ότι το ζούμε και τώρα με την “πρώτη φορά Αριστερά”.

Γραφείο τελετών "Η ΦΩΦΗ": Παρέλαβε το πτώμα από τον Βενιζέλο για την ταφή

Ως νέα επικεφαλής του γρφείου τελετών που θα ενταφιάσει οριστικά το πτώμα του ΠΑΣΟΚ, εμφνίστηκε στη Χριλάου Τρικούπη, η νικήτρια των χθεσισινών εσωκομματικών εκλογών Φώφη Γεννηματά.

Μόνο σήμερα έκαναν φτερά από τις τράπεζες 600 εκατ. ευρώ

Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους Θεσμούς προκάλεσε πανικό στους καταθέτες, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν σήμερα στις τράπεζες για να σηκώσουν τις καταθέσεις τους.

Σε ΑΤΜ και γκισέ έτρεξαν για αναλήψεις οι καταθέτες

Χανς Βέρνερ Ζιν (IFO): Δεν θα είναι ολέθριες οι συνέπειες του Grexit

Σταθερά υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ τάσσεται ο επικεφαλής του γερμανικού, οικονομικού ινστιτούτου Ifo, Χανς Βέρνερ Ζιν.

ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΥΡΙΖΑ: Η Κομισιόν ζήτησε οριζόντιο «κούρεμα» 6,5% ή «μαχαίρι» 20% στις άνω των 1.000 ευρώ

Μόνο θυμηδία προκαλούν οι διαβεβαιώσεις της Κομισιόν ότι δεν έχει τεθεί ζήτημα περικοπών στις συντάξεις, όταν στο χθεσινό μακροσκελές του σημείωμα ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ κατέστησε σαφές ότι ζητούμενο είναι το «κούρεμα» της συνταξιοδοτικής δαπάνης κατά 1% του ΑΕΠ, με προστασία μόνο των φτωχών συνταξιούχων.

Μενίδι: Χορεύοντας μπροστά στην πρώην του αυτοκτόνησε ο αστυνομικός!

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον χωρισμό - «Έλα να σου δείξω τι θα κάνω», φέρεται να της είπε ο 28χρονος λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του 

Ήταν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένας δυνατός πυροβολισμός σκόρπισε πανικό σε γνωστό μπαρ στο κέντρο του Μενιδίου. Τι είχε συμβεί; Ένας 28χρονος αστυνομικός επάνω στο χορό τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο κι αυτοκτόνησε, αφήνοντας σε κατάσταση σοκ τους θαμώνες.

Bild: «Tζογάρουν Τσίπρας και Βαρουφάκης;»

Ένα 24ωρο μετά την αποχώρηση της ελληνικής αποστολής από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι απαιτήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού δείχνουν αλαζονεία, σχολιάζει από την πλευρά του το γερμανικό περιοδικό «Focus»

Ερώτηση Κεφαλογιάννη στην Ε.Ε. για το παρ’ ολίγον θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο

Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή τις νέες προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ! Άνθιμος: «Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ»

Κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.Άνθιμος, δεν δίστασε να εναντιωθεί όχι μόνο απέναντι στην κυβέρνηση αλλά και σε όσους προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στους Χριστιανούς.

ΑΣ ΦΑΝΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Ξεκινούν επίσχεση οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ

Καταγγέλλουν ότι κινδυνεύουν ζωές λόγω παλαιότητας ασθενοφόρων και ελλείψεων προσωπικού

Κινδυνεύουν να χαθούν ανθρώπινες ζωές, λόγω της παλαιότητας των ασθενοφόρων στη Θεσσαλονίκη, τα οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να μείνουν στο δρόμο, καταγγέλλει ο πρόεδρος...

ΔΕ ΔΩΣΑΤΕ 12% ΣΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΝΟ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ! Στο δρόμο και πάλι οι καθαρίστριες των σχολείων - ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια πραγματοποίησαν οι καθαρίστριες των δημόσιων σχολείων ζητώντας μόνιμη και σταθερή εργασία. Στη συνέχεια έκαναν πορεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών ενώ αυτή τη τη στιγμή βρίσκονται στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Β.Σοφίας. 

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!! Πάκης: Ξέρω τα όρια των αρμοδιοτήτων μου-Εντολή του ελληνικού λαού είναι η παραμονή στην ΕΕ και την ευρωζώνη

«Πρέπει να δώσουμε λύσεις πατριωτικές και όχι κομματικές» είπε στον Πρόεδρο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ζήτησε χθες τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές στις Βρυξέλλες.

Εκτροχιάζονται ξανά οι ελληνικές αποδόσεις

Μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων το απόγευμα της Κυριακής στις Βρυξέλλες

Περιορίζει τις πρωινές απώλειες το χρηματιστήριο, ύστερα από "βουτιά" 7% στα κρίσιμα σημεία στήριξης των 720-722 μονάδων, μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές στις Βρυξέλλες την Κυριακή (-4,74%, ΓΔ 737,72 στις 14:30)

ΦΟΡΟΚΗΝΥΓΙ ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε γατάκια πώς θα δηλώσετε τα μετρητά κάτω από το στρώμα τον Ιούλιο

Σοκ για 6.500.000 φορολογούμενους που από τον επόμενο μήνα πρέπει να δηλώσουν στο Περιουσιολόγιο και το τελευταίο περιουσιακό τους στοιχείο (κινητό ή ακίνητο) καθώς και τα κρυμμένα χρήματά τους σε στρώματα και θυρίδες. Αν δεν το κάνουν, στην περίπτωση που εντοπιστούν και δεν συμπεριλαμβάνονται στη δήλωση περιουσιολογίου, θα κατάσχονται!

Telegraph σοκ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει χρεοκοπία ισλανδικού τύπου -Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ετοιμάσει σχέδιο για μια χρεοκοπία της Ελλάδας ακολουθώντας το μοντέλο της Ισλανδίας που θα περιλαμβάνει εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος και κάμποσα άλλα μέτρα.

Κομισιόν: Οι θεσμοί δεν ζήτησαν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις

«Η πρόταση των δανειστών ήταν να μειωθούν οι δαπάνες για το ασφαλιστικό κατά 1% του ΑΕΠ. Η ελληνική πλευρά πρότεινε μείωση της συνολικής δαπάνης του ασφαλιστικού κατά 0,4%»