18 Ιουνίου 2015

24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ

24 ώρες πριν τη κατάληψη της Βαγδάτης,από τους Αμερικανούς πεζοναύτες, ένας Ιρακινός αξιωματούχος καθησύχαζε το λαό του και τα ξένα ΜΜΕ, λέγοντας " μην ανησυχείτε κερδίζουμε παντού. Σε λίγες ώρες τα άπιστα σκυλιά θα θανατωθούν όλα".     

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η σημερινή φιλοευρωπαϊκη συγκέντρωση ήταν μεγαλύτερη από τη χθεσινή αντιευρωπαϊκή

Δεν το λέω εγώ... οι φωτογραφίες του ρώσικου RT που τραβήχτηκαν από το ίδιο σημείο το αποδεικνύουν:

Παραλήρημα Κωνσταντοπούλου και επίθεση σε ΜΜΕ αφού δεν της άρεσε η ερώτηση - «Ερπύστριες που καταδυναστεύουν τον λαό»

Σφοδρότατη επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκανε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντάς τα «ερπύστριες που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό».

Κλαίω με τη φώτο του παλαιοΠΑΣΟΚου και νεοΣΥΡΙΖαίου νέου προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Ο Γιώργος Αδαμίδης εξελέγη την Πέμπτη νέος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Νωρίτερα, στην έναρξη της συνεδρίασης, είχε παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου ο Σταμάτης Ρέλιας.

Ο κ.Αδαμίδης ήταν...

Ο Ρουμελιώτης που μπριζώνει τα γίδια παντελονιάζει 10.000€ το μήνα από το Ελ. Βενιζέλος

Ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ μηνιαίως οι μικτές απολαβές του προέδρου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), Παναγιώτη Ρουμελιώτη, θέση στην οποία διορίστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Λαγκάρντ: Πρέπει να συνεχίσουμε το διάλογο με ενήλικες στο δωμάτιο

Αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ελληνικού ζητήματος είπε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να συνεχίσουμε τις συζητήσεις με ενήλικες στο δωμάτιο», αφήνοντας υπονοούμενα για όσους συμμετέχουν στις συζητήσεις

Δραματικοί τόνοι από τις Βρυξέλλες! Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα τη Δευτέρα-Ντάισελμπλουμ: Δεν φαίνεται ορίζοντας συμφωνίας - Μοσκοβισί: Περιμέναμε προτάσεις αλλά δεν ήρθαν

- Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα τη Δευτέρα
- Λίγο μετά τις 20.00 (ώρα Ελλάδος) ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Eurogroup στο Λουξεμβούργο
- Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα και πρέπει να καταθέσουν σοβαρές προτάσεις
- Μοσκοβισί: Κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
- Ντομπρόβσκις: Η Ελλάδα να δεσμευτεί σοβαρά στις διαπραγματεύσεις
- "Το Eurogroup είναι σε ετοιμότητα να συγκληθεί ανά πάσα στιγμή"

ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! Μαρινάκης στην απολογία του: Θέλουν να με αφανίσουν

Για πόλεμο εναντίον του έκανε λόγο στην πολύωρη στην απολογία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μάλιστα φέρεται να μίλησε για σκευωρία σε βάρος του αλλά και συγκεκριμένους ενορχηστρωτές.

ΦΩΤΟ-ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙοι: Βούλιαξε το Σύνταγμα υπερ του ευρώ, παρά τον εκφοβισμό των ΣΥΡΙΖΑίων

Γέμισε κόσμο το Σύνταγμα παρά τον εκφοβισμό που προσπάθησαν να κάνουνοι ΣΥΡΙΖαίοι με την "τυχαία" παράλληλη διαδήλωση αναρχοάπλυτων στα Προπύλαια

Οι διαδηλωτές ζητούν να μείνει η Ελλάδα στην ΕΕ - Πριν από λίγη ώρα έκλεισε η λεωφόρος Βασ. Σοφίας αλλά και η λεωφόρος Αμαλίας

«Μένουμε Ευρώπη» είναι το σύνθημα της συγκέντρωσης που είναι σε εξέλιξη από τις 19.30 στο Σύνταγμα.

Ολοκληρώθηκε το Eurogroup – Δεν υπάρχει συμφωνία, υπάρχει όμως κράξιμο - Νέα πρόταση πέντε σελίδων παρουσίασε ο Βαρουφάκης;

Βάλντις Ντομπρόβσκις: Η Ελλάδα να δεσμευτεί σοβαρά στις διαπραγματεύσεις - Το Eurogroup είναι σε ετοιμότητα να συγκληθεί ανά πάσα στιγμήΧωρίς συμφωνία για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Eurogroup στο Λουξεμβούργο.

Τελική πρόταση για την Ελλάδα - Παράταση του προγράμματος έως το τέλος του χρόνου, χωρίς το ΔΝΤ

Να σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία την τελευταία στιγμή προσπαθούν οι εταίροι με τελική πρόταση που θα περιλαμβάνει παράταση μέχρι το τέλος του χρόνου του τρέχοντος προγράμματος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit.

ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ! Σούζαν Σαράντον: Είμαι περήφανη που ο γιος μου φοράει μερικές φορές φουστάνι

Η 68χρονη ηθοποιός βρέθηκε τη Δευτέρα σε ένα event για να δηλώσει την υποστήριξή της στο «The Trevor Project», μία οργάνωση που δραστηριοποιείται για την αποτροπή αυτοκτονιών στην LGBTQ κοινότητα

Στον Πάκη ο Σαμαράς-Ο διάλογος τους μπροστά στην κάμερα - ΒΙΝΤΕΟ

«Η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη, μέσα στο ευρώ  και ότι αυτή είναι μία θέση που για εμάς αποτελεί αδιαπραγμάτευτη εθνική κόκκινη γραμμή, που την υποστηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα...

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΓΙΑ CAPITAL CONTROLS! Reuteurs: Δύο δις ευρώ έφυγαν από τις Τράπεζες τις τελευταίες 3 μέρες!

Στα 2 δισ. ευρώ ανέρχονται οι συνολικές εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες τις τρεις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters το οποίο επικαλείται τραπεζικές πηγές.

ΦΩΤΟ-Την ξεβράκωσε ο Άδωνις: Η Ραχήλ τρώει σούσι μετά τη επαναστατική μήνυση στον Στουρνάρα

Η είδηση ότι η Ραχήλ Μακρή μετά την κατάθεση της μήνυσης στον Γιάννη Στουρνάρα σήμερα έφαγε σούσι κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου μετά την αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην Πετρούπολη ο Τσίπρας συνοδεία όλης της διαπλοκής-Δείτε ποιοι τον συνοδεύουν

Στην Πετρούπολη της Ρωσίας έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στο φόρουμ των BRICS.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το διεθνές οικονομικό φόρουμ και φωτογραφήθηκε στο περίπτερο της Gazprom.

Η Αθήνα τη νύχτα… από ψηλά – ΒΙΝΤΕΟ

Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει να γυρίζουμε το βράδυ στους δρόμους και τα στενά της πόλης που λέγεται Αθήνα, άλλοι με πιο γρήγορο βήμα, άλλοι πιο αργά, και ίσως κάποιοι να μην «βλέπουμε» τις ομορφιές της.

Δέχεται ξανά στοιχήματα για Grexit το γραφείο William Hill

Το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων William Hill ξανάρχισε να δέχεται στοιχήματα σχετικά με το αν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει ή όχι την Ευρωζώνη μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΝΔ: Εμείς έχουμε κάνει συμφωνία για το χρέος απο το 2012-Ας χτίσει ο Τσίπρας πάνω στα επιτέυγματά μας

«Την συμφωνία για το χρέος που επιδιώκει σήμερα ο πρωθυπουργός, η Νέα Δημοκρατία την έχει πετύχει από το 2012», δηλώνουν κύκλοι της Συγγρού, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να διαβάσει τις αποφάσεις των Eurogroup του Νοεμβρίου 2012 και Μαΐου 2014.

Ρέγκλινγκ: Αν δεν πληρώσει η Ελλάδα το ΔΝΤ, θα ζητήσουμε πίσω τα δάνεια 141,9 δισ.-Μέχρι το 2014 πηγαίνατε καλά

Ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσει την άμεση εξόφληση όλων των δανείων που έχει δώσει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, άφησε ο επικεφαλής του Κλάους Ρέγκλινγκ!

ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ; "Κουρασμένος" με το ελληνικό ζήτημα δήλωσε ο Σλοβάκος υπουργός

"Κουρασμένος" με το ελληνικό ζήτημα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πέτερ Κάζιμιρ προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

ΚΛΑΙΩ! Το γαμ@σι που χάθηκε, ο συνονόματος του Λαπαβίτσα γιατρός, ο Κώστας Λαπαβίτσας και η Δραχμή.

Warning: Ακατάλληλο για μικρούς αναγνώστες

Κοινωνικά
Η Σιμπέλ είχε όλα όσα θα μπορούσε να ψάχνει ένας άντρας σε μία γυναίκα. Ήταν ευγενική και καλλιεργημένη, πανέμορφη, γυναίκα για να την κυκλοφορείς αλλά και για ανομολόγητα όργια στο κρεβάτι, τα οποία κατείχε μάλιστα και με το παραπάνω.

Ενα τρελό τεστ: Το λύνουν 7χρονα σε 20 δευτερόλεπτα, ενώ οι μεγάλοι θέλουν ώρα [εικόνες]

Ενα κουίζ που συμπεριλαμβάνεται σε βιβλίο της πρώτης δημοτικού στο Χονγκ Κονγκ δείχνει πόσο διαφορετικά σκέφτονται τα παιδιά από τους μεγαλύτερους.

Σε ποια θέση βρίσκεται το αυτοκίνητο; Αυτό είναι το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν όσοι κάνουν το τέστ.

Δείτε τη λύση:

Πώς η Σαράποβα έγινε η πλουσιότερη αθλήτρια: Από τα φτωχά παιδικά χρόνια, στη ζωή με Porsche [εικόνες]

Σήμερα, ζει στο παραλιακό σπίτι της στο Λος Αντζελες- όταν δεν παίζει σε κάποιο τουρνουά ανά τον κόσμο, οδηγεί Porsche και ανησυχεί για το αν η υγρασία θα πειράξει το... τρίχωμα του Ντόλτσε, του τετράποδου φίλου της, ένα Πομεράνιαν που συνήθως τη συντροφεύει παντου.

Κατεχόμενα: Ελεύθεροι οι Τουρκοκύπριοι να υψώνουν την κυπριακή σημαία στο σπίτι τους

Το ζεύγος των τουρκοκυπρίων δέχθηκε με ανακούφιση και συγκίνηση την απόφαση

Αθωώθηκαν από το λεγόμενο "δικαστήριο" Αμμοχώστου οι δύο τουρκοκύπριοι, οι οποίοι ύψωσαν την κυπριακή σημαία στο σπίτι τους και το κατάστημά τους στην περιοχή του κατεχόμενου Αγίου Λουκά.

ΕΓΓΡΑΦΟ-Δήλωση ΣΟΚ από Κουίκ: Με αργομισθία Agrocert παντελόνιασα σίγουρα περισσότερα απ' όσα τα γατάκια από το ΔΝΤ

Διαβάστε τι είπε χθες ο υποκριτής για τους δημοσιογράφους που τα παίρνουν και μετά δείτε το έγγραφο στο τέλος... για να μη μας περνάει για γίδια

Την πρόθεσή του να ζητήσει προσωπικά από την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον εκπρόσωπο Τύπου του Ταμείου να...

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Η Ραχήλκατέθεσε μήνυση στον Στουρνάρα και πήγε για σούσι στο κέντρο [εικόνες]

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα ελληνικά χρονικά, και μετά τις επιθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου εναντίον του κεντρικού τραπεζίτη, η «κολλητή» της Ραχήλ Μακρή κατέθεσε μήνυση στον Γιάννη Στουρνάρα.

Ψεκασμένη Известия: Αφού κάνουμε έρευνα για τη ΦΙΦΑ να κάνουμε και έρευνα αν οι ΗΠΑ «πάτησαν» στο φεγγάρι

[Διαβάστε κι αυτό: ΑΦΙΕΡΩΜΑ! Οι Αμερικάνοι δεν πήγαν στο φεγγάρι... αλλά ο τσολιάς πήγε-Απαντήσεις σε όλα όσα λένε οι συνωμοσιολόγοι]

Είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρο στον καθένα ότι οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας είναι και πάλι τεταμένες. Από αυτό, μέχρι να ανοίξει ο φάκελος «πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι» απέχει πολύ.

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση του Μπέου στον Παπανδρέου: «Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου...»

«Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου...», είπε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου και του επιτέθηκε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρισκόταν σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου, στο πλαίσιο περιοδείας που κανει σε όλη την Ελλάδα.

Ραχόι: Προσέξετε μη φέρετε τους Podemos και γίνουμε Ελλάδα

Τα βάσανα της Ελλάδας χρησιμοποιεί ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός της ΙσπανίαςΜαριάνο Ραχόι στην προεκλογική του εκστρατεία απειλώντας τους ψηφοφόρους πως κινδυνεύουν να θέσουν σε κίνδυνο την ανάκαμψη, αν υποστηρίξουν ριζοσπαστικά αριστερά κόμματα που καλούν σε αντάρτικο κατά της λιτότητας όπως οι Podemos, αναφέρει το Bloomberg.

Μπόλεκ και Λόλεκ στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ένας επειδή ο Τσίπρας (μέσω της γνωστής διαδρομής) τον ανέσυρε από τα πολιτικά αζήτητα και τον έκανε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο άλλος επειδή του έκανε τη θυγατέρα πρόεδρο της Βουλής.

Ρόδος: «Μαϊμού» μέντιουμ βίασε 17χρονη

Μια απίστευτη καταγγελία έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ασφάλεια Ρόδου.

Μια 17χρονη συνοδευόμενη από την μητέρα της κατήγγειλε ότι 50χρονος άνδρας, που εμφανιζόταν ως μέντιουμ, την υποδέχθηκε σπίτι του στην πόλη της Ρόδου με την πρόφαση ότι θα της αποκάλυπτε τα μελλούμενα.

ΝΔ: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αυτοκτονήσει οι Έλληνες δεν θα τον ακολουθήσουν

«Τα έχουν πραγματικά χαμένα» το σχόλιο του εκπροσώπου της ΝΔ μετά τις δηλώσεις Τσακαλώτου περί δημοψηφίσματος για Grexit

«Τέλος» το ποδόσφαιρο για τον Μαρινάκη - 200.000 ευρώ εγγύηση και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα και εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ύψους 200.000 ευρώ.

Ο Τσίπρας συμπεριφέρεται ως τζογαδόρος που παίζει πόκα σε καφενείο

Για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης μίλησε -μεταξύ άλλων- ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας στο «Βήμα Fm» εξέφρασε την άποψη ότι «η χώρα απέχει λίγες μέρες από ένα ενδεχομένως τραγικό συμβάν, το οποίο θα την μετατρέψει σε μια περιφερειακή χώρα των δυτικών Βαλκανίων».

Παπαγαλάκια: "Αυτό είναι το νεο σχέδιο για το χρέος που ρίχνουν στο τραπέζι οι δανειστές"

[Και γράφω παπαγαλάκια γιατί οι διαρροές είναι από τους ΣΥΡΙΖαίους και τις αναμεταδίδουν οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι που δεν τα παίρνουν από το ΔΝΤ... γιαυτό και μέχρι τώρα έχουν διαψευσθεί πολλές φορές...]
- Το σχέδιο για το χρέος είναι έτοιμο και το έχουν επεξεργαστεί από κοινού δανειστές και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα
- Θα επιδοθεί στην ελληνική πλευρά αν και όταν οι δυο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία
- Διαβάστε τι περιλαμβάνει
- Καθημερινή: Κείμενο που θα κάνει σαφή αναφορά στην ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας επεξεργάζονται Κομισόν και ΕΚΤ
- Δεν βλέπουν επιβολή ελέγχων στις αναλήψεις, εκτός και εάν υπάρξει έκτακτη ανάγκη
- Πιθανή έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ευρωζώνης για την Ελλάδα στις 25/6 μετά την τακτική Σύνοδο της Ε.Ε

Τα αγγλικά “κοράκια” πλακώσαν έξω από τις Τράπεζες

Μυρίστηκαν αίμα και πλακώσανε τα “κοράκια” έξω από τις Τράπεζες!

Δημοσιογράφοι του Reuters και άλλων ξένων καναλιών έχουν στήσει καρτέρι...

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΠΟΛΙΤΗΣ"! Ο Κονέ για τη φωτογραφία με τον αλβανικό αετό - ΦΩΤΟ

Δεν θα αναφερθώ στο ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και με την εθνική σέρνεται αλλά το παίζει βεντέτα (το τι θα γίνει αν παίξουμε με την Αλβανία το είδαμε στο περσινό φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά όπου πήγε να ρίξει μπουνιά στον Σέρβο για ένα απλό φάουλ και μετά πήγε να πλακωθεί με τη μισή εθνική Ελλάδος) αλλά μερικές "δουλειές" πρέπει να τις κάνεις επειδή τις αισθάνεσαι και όχι επειδή είσαι απλά πολίτης όπως λέει ότι είναι ο Κονέ... αλλιώς να μην ακούω μαλακίες του στυλ "η Εθνική παίζει χωρίς ψυχή"... Άσχετο αλλά τα νεύρα του συγκεκριμένου πρέπει να είναι κάγκελο: Διάλεξε Ελλάδα λόγω Euro 2004 κ.λπ και δεν "τίμησε τη χώρα των γονιών του" και τον πίνει απ'τα Φερόε... ενώ ο άλλος Αλβανός ο Κάτσε διάλεξε Αλβανία και κερδίζει τη Γαλλία ή την Πορτογαλία... Υπομονή Πάνο...

Αφορμή να τοποθετηθεί δημόσια, στάθηκε μία φωτογραφία του Παναγιώτη Κονέ, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και στην οποία εικονίζεται να σχηματίζει με τα χέρια του τον αλβανικό αετό. Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την εν λόγω φωτογραφία ο διεθνής ποδοσφαιριστής απάντησε με μία δήλωση.

ΜΟΥΓΓΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Κυβερνητικές φωνές ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του “κουρέματος” των αμυντικών δαπανών

“Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζ. Κ. Γιούνγκερ, προτείνει μια “μέτρια” περικοπή των αμυντικών δαπανών της Ελλάδας, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα από τον προϋπολογισμό.

ΑΝ ΚΕΝΤΡΟ="ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ", ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! Μητσοτάκης: Φοβάμαι ότι η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από το "κέντρο"

Άντε πάλι με την ίδια μαλ@κία των Κυριάκων! Παραβλέπουμε το γεγονός ότι σε περιόδους έντασης και κρίσης δεν υπάρχει κέντρο και μετριοπαθείς φωνές (οπότε η συζήτηση είναι ανούσια), ενώ όσοι έφυγαν, έφυγαν επειδή θίχτηκε η τσέπη τους και περνάμε στο ζουμί: Για όσους μετά από 40 χρόνια αισθάνονται παρείσακτοι στη ΝΔ να τους ξαναθυμίσουμε ότι ο κόσμος της ΝΔ πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία (αμφιβάλλω αν υπάρχει ψηφοφόρος Νδ που να θέλει μεγαλύτερο κράτος) και στη διατήρηση της έννοιας της (ας μην πω του έθνους και ηλεκτριστούν οι φλώροι) πατρίδας, της οικογένειας, της θρησκείας κ.λπ... όλα αυτά ο κόσμος... που έχει όμως ένα μικρό πρόβλημα αφού πολλές φορές ψηφίζει πολιτικούς που δεν μειώνουν το κράτος (αρκεί να θυμηθούμε με πόση λύσσα ο Κυριάκος αντιστάθηκε στις απολύσεις 15.000 ΔΥ και προσπαθούσε με αλχημείες "τόσοι έφυγαν, τόσοι πέθαναν κ.λπ" να πείσει την τρόικα ότι δεν χρειάζονται) και δεν πιστεύουν στην πατρίδα και την οικογένεια.
Η ΝΔ δεν θα ξαναγίνει μεγάλο κόμμα όσο κάποιοι επιμένουν να την ακρωτηριάζουν και θέλουν να την κατατάσσουν στο κέντρο (ή έστω στη δεξιά...) ενώ είναι κεντροΔΕΞΙΟ κόμμα... αυτά.

Μητσοτάκης: Φοβάμαι ότι η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από το κέντρο

«Το σημαντικό σήμερα είναι να μην χρεοκοπήσει η χώρα. Να αποφύγουμε το ναυάγιο», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους.

Ούτε με τσουνάμι δεν χάνει τη σημερινή συγκέντρωση ο Άδωνις!

Στη σημερινή συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη αναφέρθηκε με «τιτίβισμα» του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Τελεσίγραφο Λαγκάρντ: Δεν θα δοθεί περίοδος χάριτος στην Ελλάδα αν δεν πληρώσει το ΔΝΤ στις 30 Ιουνίου


Και τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ (αυτοί που δεν τα παίρνουν από το ΔΝΤ) που μας έλεγαν ότι δεν τρέχει και τίποτα αν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ1;

Μια βόμβα που μπορεί να τρέξει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις έριξε σήμερα η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, προσερχόμενη στο Eurogroup που διεξάγεται στο Λουξεμβούργο.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Βαγγέλα-Αναμονή για τις αποφάσεις-Έφτυσαν γυναίκα οι μπράβοι του

Μετά από σχεδόν επτά ώρες, ολοκληρώθηκε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

'Μένουμε Ευρώπη' λέει η Εύα Καϊλή. Κάλεσμα στη συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας

"Στις πιο κρίσιμες στιγμές για το Μέλλον, να δυναμώσουμε την φωνή μας απέναντι στις ιδεοληψίες και τον τυχοδιωκτισμό..
Για την Ελλάδα στην Ευρώπη."

Η ευρωβουλευτής της Ελιάς Εύα Καϊλή καλεί τους πολίτες στη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 19.30 υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Διαβάστε το μήνυμά της στο www.logiastarata.gr

Ο Ανδρέας Ψυχάρης ανέλαβε επιχειρησιακός διευθυντής του ΔΟΛ

Σε ισχυρό άντρα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη εξελίσσεται και επισήμως ο Ανδρέας Ψυχάρης.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε...

«Γαλάζιο» δείπνο στήριξης στον Σαμαρά από 33 βουλευτές της ΝΔ -Ποιοι συμμετείχαν

Συνήθως όταν στη ΝΔ γίνονται δείπνα στόχο έχουν οι βουλευτές να συζητήσουν ή να αμφισβητήσουν την ηγεσία του κόμματος.

Το χθεσινό όμως δείπνο στο Κολωνάκι σκοπό είχε να δηλώσει τη στήριξη των συμμετεχόντων στον Αντώνη Σαμαρά.

ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! Πραγματικό Έλλειμμα 1 δις: Φέσια 2,5 δις για να δείξουν πρωτογενές πλεόνασμα 1,5 δισ... στο πεντάμηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,506 δις ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το πεντάμηνο Ιανουάριος - Μάιος 2015 έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 707 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο το 2014 και στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 556 εκατ. ευρώ.Ads by Google

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΕΣ! Την ανύπαρκτη λίστα με τους δημοσιογράφους θα ζητήσει από το ΔΝΤ η Κωνσταντοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

Δηλ. τα λεφτά που τσιμπάει η ΑΥΓΗ από διαφημίσεις είναι καλά ενώ αν πήραν άλλοι από το ΔΝΤ είναι κακά; Ή όποιοι παίρνουν κρατική διαφήμιση την παίρνουν για την ψυχή της μάνας τους και όχι για να στηρίζουν την εξουσία... αλλά τι να πεις; Στο Ελλαδιστάν ζούμε... στο Ελλαδιστάν όπου ο Μπογιόπουλος κατηγορεί κάποιους ότι τα πήραν από το ΔΝΤ ενώ ο ίδιος ήταν υπάλληλος του ΚΚΕ!!

Επιστολή προς το ΔΝΤ θα στείλει τις επόμενες ημέρες η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζητώντας να σταλεί η λίστα που φαντασιώνεται με τους Έλληνες συμμετέχοντες στα σεμινάρια στα ταξίδια γνωριμίας, όπως...

Πλέον θα φορολογείται και η μπύρα στην Ελλάδα

Σε μια κοινωνία όπου η κοινή αποδοχή είναι πως υπερφορολογείται, έρχεται ακόμη ένας νέος φόρος που χτυπάει ταυτόχρονα τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους καταναλωτές. Οι επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία φαίνεται πως… έδωσαν ιδέες στο Πρωθυπουργό να καταφέρει να βρει ισοδύναμα μέτρα για να καλύψει το κενό με τους δανειστές. Ένας δρόμος που θα είναι στρωμένος με βύνη και αφρό καθώς έρχεται ο νέος φόρος.

8 νόμοι στον κόσμο που μπορούν να βάλουν σε μπλεξίματα τους τουρίστες -Ενας στην Ελλάδα [εικόνες]

Αδικήματα όπως η κλοπή γνωρίζουν όλοι ότι θα τους οδηγήσουν στη φυλακή οπουδήποτε στον πλανήτη και αν τα διαπράξουν.

Υπάρχουν, όμως, κάποιοι ιδιαίτερα περίεργοι νόμοι που ισχύουν σε κάποιες χώρες και τους οποίους αν οι τουρίστες δεν γνωρίζουν μπορεί να τους οδηγήσουν σε μπλεξίματα στα καλά καθούμενα.

Δίγλωσσοι, αφερέγγυοι, ψεύτες…

Στο ημερήσιο πρόγραμμα των ανυπόληπτων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μπει η ανακολουθία, οι λεονταρισμοί και οι απειλές.

Τώρα, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Τσίπρα, βάζουν πάλι στην ατζέντα την προσφυγή στις κάλπες, είτε σε επίπεδο βουλευτικών εκλογών, είτε σε αυτό του δημοψηφίσματος.