19 Ιουνίου 2015

ΠΑΙΣΤΑ ΠΡΩΕΔΑΙ ΚΑΜΜΜΑΙΝΕ!!

Πάλι δίνει μαθήματα συντακτικού και ορθογραφίας ο Πάνος Καμμένος... ευτυχώς που οι δανειστές δεν μιλάνε ελληνικά να δούνε σε ποιους παλεύουν να δώσουν λεφτά... Θαυμάστε τον:

Κατάλαβες γιατί οι δανειστές ζητάνε αξιόπιστες προτάσεις;

Στις "λογικές και επoικοδομητικές" προτάσεις της ελληνικής πλευράς για τα έσοδα 2015 περιλαμβάνονται εισπράξεις:

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Ο Μιχελογιαννάκης με πλακάτ μας ζητάει να του εμπιστευθούμε τις καταθέσεις μας

Πλακάτ με το σύνθημα "Πατριωτισμός σημαίνει: Μην αγγίζετε τα λεφτά σας στις τράπεζες" σήκωσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης στο στούντιο της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Γιουνκερ: Γιατί δεν λέει ο κ. Τσίπρας στους Ελληνες ότι η Κομισιόν δίνει 35 δις για επενδύσεις

Δεν καταλαβαίνω τον κ. Τσίπρα δεν στάθηκε αντάξιος της εμπιστοσύνης που του ‘δειξα, είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιουνκερ, στο Spiegel.

Η μεγάλη αυταπάτη του κ. Τσίπρα

Θάνος Οικονομόπουλος

Θα’ θελα πολύ να συμμεριστώ (έλλογα, όχι συναισθηματικά), την ευχολογική ανεμελιά κάποιων, πολλών, ότι «δεν μπορεί, στο τέλος κάτι θα γίνει…».

Και ότι η προσεχής κρίσιμη (αν και οι επιθετικοί προσδιορισμοί, έχασαν κι’ αυτοί την αξία τους…) Δευτέρα, δεν θα ξημερώσει με το εξωφρενικό, αδιανόητο μέχρι πρόσφατα, να παίρνει σάρκα και οστά στην ήδη καταθλιπτική καθημερινότητά μας.  Η χώρα που γέννησε την Ευρώπη, να βρεθεί στα μουχλιασμένα καταγώγια, πασχίζουσα ν’ αναπνεύσει….

ΜΕ ΤΡΙΑ ΝΙΕΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ! Κρεμλίνο: Τσίπρας – Πούτιν δεν συζήτησαν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα

Οχι ένα αλλά τρία «όχι» («νιετ, νιετ, νιετ») χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου για να απαντήσει στην ερώτηση αν οι Αλέξης Τσίπρας και Βλαντιμίρ Πούτιν συζήτησαν την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα.

Ισπανία: Μνημείο για τους νεκρούς του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος στο Αλμπαθέτε

Στις 26 Ιανουαρίου ελληνικό F-16 συνετρίβη πάνω σε άλλα σταθμευμένα μαχητικά αεροσκάφη μέσα στην πίστα της αεροπορικής βάσης με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο χειριστές και 8 Γάλλοι

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, πραγματοποιήθηκε από την Ισπανική Πολεμική Αεροπορία, τελετή αναγνώρισης και παρασημοφόρησης του προσωπικού που συνέδραμε στην αντιμετώπιση των άμεσων συνεπειών του αεροπορικού δυστυχήματος της 26ης Ιανουαρίου 2015, στην Αεροπορική Βάση Albacete.

Δεν υπάρχει σάλιο αλλά ο Καμμένος συνεχίζει να προαναγγέλλει εξοπλιστικά προγράμματα!

Υποσχέθηκε στους Γάλλους συνεργασία προκειμένου να προχωρήσουν τα εξοπλιστικά προγράμματα που έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη κρίσιμες διαβουλεύσεις για το μέλλον της χώρας μας στην Ευρωζώνη και ενώ τα σενάρια περί Grexit «φουντώνουν», ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος εμφανίζεται αμετανόητος και -για άλλη μια φορά- προκαλεί με τις δηλώσεις του.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Με ένα Grexit θα ζήσουμε τη χειρότερη καταστροφή που θα έχει πάθει η χώρα μας

«Τα τελευταία έξι χρόνια χάσαμε το 25% τους εισοδήματός μας. Με το Grexit θα χάσουμε σε λίγες εβδομάδες το 50% του μισθού που μας έχει απομείνει» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης - «Εκκολαπτόμενη τύραννο» αποκάλεσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τη σημασία της παραμονής της χώρας μας στην Ευρώπη και το ευρώ υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς από τη λάρισα, όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Πηγές ΕΕ: Πιθανή ελάφρυνση χρέους με βάση τo Eurogroup του 2012 επί ΝΔ

Θα αφορά ουσιαστικά σε ανανέωση της δήλωσης για την ελάφρυνση του χρέους που είχε κερδίσει η ελληνική πλευρά στο Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012

Είναι πιθανό να υπάρξει ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ωστόσο, αν τελικά γίνει θα περιοριστεί στην απόφαση που προέκυψε από το Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012.

Η "τρικλοποδια" Ζωής Κω/λου με 49 βουλευτές στον Τσίπρα

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις είναι πιο κρίσιμες από κάθε άλλη φορά και όλο το κυβερνητικό επιτελείο βρίσκεται επί ποδός, 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με μία κίνησή τους δυσκολεύουν τρομερά τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο επίπεδο του χρέους.

Στουρνάρας: Μετά χαράς θα πάω στην Βουλή να μου τα κλ@σει η Ζωη, αλλά όχι την Δευτέρα

Με χαρά ο Διοικητής  της ΤτΕ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Επιτροπής της Βουλής για τη Siemens, αλλά όταν ολοκληρωθεί η  η προσπάθεια διάσωσης της χώρας, μεταφέρει το περιβάλλον του κ. Στουρνάρα

ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ; Πυρά… στο εσωτερικό της ΝΔ από τον μικρό Καραμανλή

Ένα αιχμηρό σχόλιο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Κώστας Καραμανλής. Ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέρθηκε στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα «Μένουμε Ευρώπη». Όμως ο κ. Καραμανλής έμμεσα «κάρφωσε» τους πολιτικούς, ακόμα και του κόμματός του,  που...

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΕΡΜΗΣΕΙ; Ζωή Κω/λου στα άκρα: Μηνύματα κατά κυβέρνησης, Στουρνάρα, αλλά και... διαδηλωτών

«Αν δεν παραστεί, θα υπάρξουν συνέπειες» προειδοποιεί η πρόεδρος του Κοινοβουλίου τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος τον οποίο καλεί στη Βουλή για εξηγήσεις - Αντικείμενο της έρευνας η υπόθεση Siemens και ο εξωδικαστικός συμβιβασμός - Ο διοικητής της ΤτΕ θα ερωτηθεί και για την έκθεση Νομισματικής Πολιτικής

Κουβέντες Καφενείου από το Τρίο Στούντζες



Μαζευτήκαν εχθες οι τρεις εικονιζόμενοι για να καταγγείλουν από κοινού το έργο ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα της Δυτικής Μακεδονίας και να κατακεραυνώσουν το Σταθάκη που έριξε νερό στο επαναστατικό κρασί του κι υπέγραψε το έργο με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. 

Ο Λαφαζάνης που το Υπουργείο του προσδοκά να δώσει την ευθύνη κι αρμοδιότητα των αποβλήτων στην Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση περιορίζοντας το ρόλο των Περιφερειών, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την απόφαση με 6-1 των Δήμων επειδή δεν τον βολεύει και στηρίζει εν προκειμένω τον Καρυπίδη (των ΑΝΕΛ) κόντρα στη δική του πρόταση στον Εθνικό Σχεδιασμό Απορριμμάτων. 

Ο Υπουργός Εξωτερικών (!) Κοτζιάς δεν καταλάβαμε βέβαια  πως ανακατεύεται σε όλο αυτό. Εκτός κι αν η πολυπραγμοσύνη του απλώνεται και στα ΣΔΙΤ, τις εγγυημένες ποσότητες, τα ισοζύγια μάζας και τα χρηματο-οικονομικά μοντέλα.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως θα έπρεπε να τον απασχολεί περισσότερο η οικονομική διπλωματία όπου σ αυτούς τους καιρούς ο Σταθάκης κατόρθωσε να κρατήσει την ΕΤΕπ στην Ελλάδα και μάλιστα χρηματοδοτώντας έργο- όχι αυτό των ρωσικών αγωγών, αλλά ένα άλλο, κανονικό, αληθινό και ώριμο.
Κι ο Καρυπίδης περιφέρεται ολοφυρόμενος καταγγέλλοντας μια διαδικασία στην οποία δεν έχει καμία αρμοδιότητα πλέον μιας και είναι με βάση τους σχεδιασμούς Λαφαζάνη είναι απόφαση των Δήμων. Για αυτό μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Ωστόσο έχουν μια συνισταμένη. Είναι όλοι Μαρξιστές.
Όχι κατά τον Καρλ Μαρξ αλλά κατά τους αδελφούς Μαρξ με την περίφημη ατάκα «Αυτή είναι η άποψη μας κι αν δε σας αρέσει.....έχουμε κι άλλη»


«Μένουμε Ευρώπη» ξανά στο Σύνταγμα τη Δευτέρα [εικόνες]

Μετά την επιτυχημένη πρώτη συγκέντρωση, με τη μαζική προσέλευση του κόσμου να εκπλήσσει πολλούς, το «Μένουμε Ευρώπη» καλεί τους διαδηλωτές να φωνάξουν για ακόμα μία φορά για την παραμονή της χώρας σε Ευρώπη και ευρώ.

Τελεσίγραφο από την Ε.Ε: Ή δέχεστε τις προτάσεις μας ή χρεοκοπείτε

Σκληρό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση έστειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος σε σημερινό διάγγελμά του ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα πρέπει να δεχθεί την πρόταση των δανειστών, αλλιώς θα χρεοκοπήσει.

“Εφαγαν ξύλο” οι Τουρκοι στο Αιγαίο από την ελληνική ΠΑ και… διαμαρτύρονται

Ισχυρισμούς για παρενόχληση τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών από ελληνικά μαχητικά F-16 προβάλει πάλι η Αγκυρα, βαφτίζοντας τις προκλητικές παραβάσεις και παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου ως ...εκπαιδευτική πτήση σε ...

Bild: Η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο εξαπατήθηκε από έναν Ελληνα που γελάει

Το ζήτημα της Ελλάδας πρωταγωνιστεί στα σημερινά πρωτοσέλιδα των γερμανικών εφημερίδων μετά το τελευταίο Eurogroup. Στο στόχαστρο για άλλη μια φορά η «αδιαλλαξία» της ελληνικής κυβέρνησης.

Συνεργασία Μητρόπολης και… ελλήνων γιατρών του Λονδίνου!

Έδωσαν τα χέρια σήμερα το πρωί ο παγκοσμίου φήμης γιατρός, Δρ. Στέργιος Ζαχαρούλης, με σπουδές στο Γέιλ και στο Χάρβαρντ- ο οποίος σήμερα κατέχει τη θέση του διευθυντή του Παιδιατρικού – Ογκολογικού Τμήματος στη Harley Street Clinic του Λονδίνου και του διευθυντή Παιδο-νευροογκολογίας στο The Royal Marsden NHS Foundation Trust του Λονδίνου- με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα.

17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ 10 ΔΙΣ!! Θίχτηκαν τα λαμόγια της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με Μητσοτάκη και Στέφανο Μάνο

600 εκ ευρώ το χρόνο χώνει το κράτος στο Ταμείο των λαμόγιων εδώ και 17 χρόνια... Σύνολο 10,2 δις € ... και μετά λένε πως πήγε το χρέος στα 300 δις και έχουν απο πάνω το θράσος να λένε ότι τα έφαγε ο Άκης και ο Πάγκαλος μόνο

Για προσπάθεια συκοφάντησης και στοχοποίησης των εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ κατηγορεί η ΓΕΝΟΠ τους κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και Στέφανο Μάνο που προέβησαν όπως επισημαίνει σε δηλώσεις κατά του ασφαλιστικού φορέα της ΔΕΗ.

Διερεύνηση τυχών ποινικών ευθυνών στον Σκορδά-Ασκήθηκε δίωξη εναντίον του Διευθυντή του γραφείου του

Στη Βουλή διαβιβάστηκε δικογραφία από την Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, προκειμένου να διερευνηθούν τυχών ποινικές ευθύνες του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης, Αθανάσιου Σκορδά, όσο αφορά διάθεση δημόσιου χρήματος που δόθηκε ως επιχορήγηση στην εταιρεία “Ελληνική Βιομηχανία Ανακύκλωσης ΑΒΕΕ” η οποία φέρεται να ζημίωσε το Δημόσιο κατά 800.000 ευρώ.

Θα κάνουμε μόνοι μας capital controls... θα αφήσουμε 100€ στους λογαριασμούς: Πάνω από 1,5 δισ. ευρώ οι εκροές καταθέσεων - Τα σχέδια και οι φόβοι για τη Δευτέρα

- Οι εκροές καταθέσεων από τις τράπεζες σήμερα θύμιζαν παραμονή εκλογών
- Οι παραγγελίες για μετρητά που δόθηκαν σήμερα δείχνει πως η Δευτέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη ημέρα για τις τράπεζες
- Οι τραπεζίτες δηλώνουν πως όσο στηρίζει τις τράπεζες η ΕΚΤ δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα
- Το ποσό της αύξησης του ELA δεν έχει ανακοινωθεί - Δεν αποκλείεται και τη Δευτέρα να αυξηθεί εκ νέου ο ELA
- Κύκλοί της Τράπεζας της Ελλάδος βλέπουν θετική έκβαση στη έκτακτη Σύνοδο Κορυφής τη Δευτέρα

Νέα συγκέντρωση πολιτών υπέρ του Ευρώ στο Σύνταγμα τη Δευτέρα 19.30 και σε άλλες πόλεις

Μετά την επιτυχία της πρώτης συγκέντρωσης πολιτών στο Σύνταγμα την Πέμπτη υπέρ της συνέχισης της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, οι διοργανωτές επανέρχονται και καλούν τους πολίτες σε νέα μεγάλη συγκέντρωση ξανά στον ίδιο χώρο τη Δευτέρα στις 19.30.

ΒΙΝΤΕΟ-Λοβέρδος κράζει Ζωή Κω/λου για το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο και Πετράκο για τη δραχμή


Στο επεισόδιο ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της Προκαταρκτικής Έκθεσης της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή.

Η φασίστω Αγλαΐα Κυρίτση επιτίθεται στα ΜΜΕ επειδή αποκάλυψαν ότι επιτέθηκε στον φρούραρχο της Βουλής

Άστα αυτά μαρή φασίστω και πες μας ποια κατουρημένη ποδιά ΠΑΣΟΚου έγλυψες για να σε διορίσει στην ΕΡΤ...

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  Αγλαΐα Κυρίτση, αναφορικά με το θερμό επεισόδιο με τον φρούραρχο της Βουλής με αφορμή τη διαδήλωση υπέρ του ευρώ στο Σύνταγμα.

Βίντεο-σοκ: Σκυλάραπας οδηγός λεωφορείου πνίγει γυναίκα επειδή τη φωτογράφισε να περνάει με κόκκινο

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο Λονδίνο, όταν μια οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε και προσπάθησε να πνίξει μια γυναίκα η οποία την φωτογράφισε να περνάει με κόκκινο ένα φανάρι.

Γιούνκερ: Δεν καταλαβαίνω τον Αλέξη Τσίπρα-Τον προειδοποίησα ότι δεν μπορώ να αποτρέψω το Grexit

Δήλωση σοκ του προέδρου της Κομισιόν: «Έχω επανειλημμένα προειδοποιήσει τον κ. Τσίπρα ότι δεν πρέπει να στηρίζονται σε εμένα ότι θα μπορώ να αποτρέψω σε κάθε περίπτωση μια κατάρρευση των διαπραγματεύσεων» - Θα έπρεπε να ευχαριστεί την Κομισιόν για το επενδυτικό πακέτο των 35 δισ.

Γελάνε οι Ρώσοι με τα γίδια: Δεν ενδιαφερόμαστε για ελληνικά ομόλογα-Δεν έχετε άλλη διέξοδο από το συμβιβασμό

«Πρόωρη» χαρακτήρισε τη συζήτηση περί συμμετοχής της Ρωσίας στην επίλυση των προβλημάτων χρέους της Ελλάδας ο εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο σταλίνας Πετράκος σε παραλήρημα στο Facebook: Θα εκδικηθεί όσους πήγαν στη μεγάλη χθεσινή συγκέντρωση υπέρ του ευρώ

Παραληρηματική αλλά και άκρως εκδικητική για τους συμμετέχοντες της μεγάλης χθεσινής συγκέντρωσης υπέρ του ευρώ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου.

Γελάει ο Σόιμπλε με Βαρουφάκη: Μας είπε ότι κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση, μάλλον εμείς οι υπόλοιποι δεν τον καταλάβαμε

Δηλητηριώδες σχόλιο για τον Βαρουφάκη: Μας είπε ότι κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση, μάλλον εμείς οι υπόλοιποι δεν τον καταλάβαμε - Η Ελλάδα δεν έχει δείξει το πώς θέλει να εφαρμόσει τα μέτρα - Βάση για οποιαδήποτε συμφωνία το ισχύον πρόγραμμα

Κώστας Ζαχαριάδης: Ο καρπαζοεισπράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεπαράθυρα... αφού οι γνωστοί κρύβονται

Εντύπωση προκαλεί η απουσία των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα τηλεπαράθυρα σε μία τόσο κρίσιμη μέρα όπως η σημερινή που η χώρα βαδίζει στην κόψη του ξυραφιού.

Αυτή είναι η πιο χαρούμενη φωτογραφία στον κόσμο -Γιατί όποιος την κοιτά χαμογελά [εικόνα]

Αυτή είναι η πιο χαρούμενη φωτογραφία στον κόσμο και η εκτίμηση αυτή δεν είναι αυθαίρετη, αλλά προέκυψε μέσα από δημοσκόπηση, ενώ και οι ψυχολόγοι μπορούν να εξηγήσουν τί έκανε το 71% των ανθρώπων που την κοίταξαν να χαμογελάσει.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι με το υψηλότερο ΙQ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τους δέκα ανθρώπους με το υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης, που ξεπερνούν το μέσο δείκτης ευφυϊας που είναι γύρω στο 100. Αναμφισβήτητα, ο πιο γνωστός εξ αυτών είναι ο Νομπελίστας φυσικός Άλμπερτ Αϊστάιν και η θεωρία της σχετικότητας.

Αβάσταχτος ο πόνος Χατζηνικολάου!!! Στη χθεσινή συγκέντρωση είδε μόνο μερικούς κουστουμάτους

Περισσότερο απ' όλους τους ΣΥΡΙΖΑίους ενοχλήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου από τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση υπερ του ευρώ.

Στις 19:48 και ενώ η πλατεία Συντάγματος βούλιαζε από κόσμο που είχε ανέβει μέχρι και στο περιστύλιο της Βουλής, ο Χατζηνικολάου...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ! Τον φίλησε η Ζωή Κω/λου και κέρδισε 10 χρόνια ζωή...

Σύνταγμα. Μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑίων στην προχθεσινή συγκέντρωση, και ένας που "έκλεψε την καρδιά" της Ζωής και τον επιβράβευσε με ένα φιλί!

Ένας ηλικιωμένος κομμουνιστής είδε μπροστά του την Πρόεδρο της Βουλής και “πέταξε” απ' τη χαρά του.

Η αντίδραση της Αλέκας Καμηλά του Πέτζα όταν άνδρας την κρυφοκοιτούσε ενώ άλλαζε μαγιό [βίντεο]

Σε πικάντικες εξομολογήσεις σχετικά με την ερωτική της ζωή προχώρησε η Αλέκα Καμηλά μιλώντας στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση της Αγλαϊας στον φρούραχο της Βουλής

Επεισόδιο προκλήθηκε κατά τη χθεσινή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη, ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αγλαΐα Κυρίτση και τον φρούραχο της Βουλης.

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Κόντρα Μπαλάφα – Πετράκου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Φανερά εκνευρισμένος, και χωρίς να έχει ολοκληρώσει την ομιλία του, κατήλθε από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, μετά τον έντονο διάλογο που είχε με τον αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου, και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα.

Γελάει ο Μουρούτης με τη μεγαλύτερη ξεφτίλα Έλληνα Υπουργου: Κύριε Γιάνη χθες τους ηχογράφησες τους Ευρωπαίους;

Ένα δηκτικό σχόλιο έκανε ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά κ. Γιώργος Μουρούτης μέσω Twitter αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Το επεισόδιο ανάμεσα στην Ζωή Κω/λου και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο προκλήθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση της Προκαταρκτικής Έκθεσης της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, ανάμεσα στη πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

ΈΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ! Σάλος από έγγραφο του υπουργείου Πολιτισμού που αναζητά εθελοντές για τα Μουσεία

«Όχι» στην εθελοντική εργασία λέει ο Νίκος Ξυδάκης και κατηγορεί την γενική Διευθύντρια Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού ότι παρερμήνευσε τα λεχθέντα σε συσκέψεις της πολιτικής ηγεσίας - Ανακλήθηκε το επίμαχο έγγραφο

Λοβέρδος: Μην αποτολμήσετε την πτώχευση… Υπάρχει το Γουδί!

Δεν έχω υψώσει φωνή βίας προσωπικά, είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά οι άνθρωποι περνάνε τα όριά τους, πρόσθεσε - Το μαχαίρι έχει δυο πλευρές, προειδοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος

Εξάμηνη παράταση του Μνημονίου με αυστηρούς όρους προτείνουν οι δανειστές

Κύκλοι προσκείμενοι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή πιθανολογούσαν σήμερα Παρασκευή από το Λουξεμβούργο πως στην παρούσα φάση θα πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα μια περαιτέρω παράταση της υφιστάμενης δανειακής σύμβασης με χρονικό ορίζοντα το τέλος του 2015.

Ο άχρηστος Κουρουπλής κινδυνεύει να χασεί το ΕΣΠΑ για την ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων

Η γραφειοκρατία και οι συνεχείς αναβολές που προκαλούν οι ενδιαφερόμενες εταιρίες ενδέχεται να οδηγήσουν στην απώλεια κονδυλίων ύψους 15 εκατ. ευρώ για την αγορά νέων ασθενοφόρων - Ελλείψεις προσωπικού στα νησιά

Ο Θεοδωράκης προειδοποιεί την Κωνσταντοπούλου: Ας είναι προσεκτική και μετά τη Δευτέρα θα τα ξαναπούμε

Τις ραγδαίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους-πιστωτές, ενόψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, συζητά εδώ και λίγη ώρα η ΚΟ του Ποταμιού, υπό την προεδρία του Σταύρου Θεοδωράκη, στη Βουλή.

WSJ: Γιατί ο Τσίπρας θυμίζει γραφικό Ουρουγουανό πολιτικό του '50-Δείτε τι είχε υποσχεθεί

Με τον γραφικό Ουρουγουανό πολιτικό Ντομίνγκο Τορτορέλι παρομοιάζει τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής των ανταποκριτών της Wall Street Journal και του Dow Jones Newswires σε Βρυξέλλες και ΝΑΤΟ, Στίβεν Φίντλερ.

Βαρουφάκης: Δεν με άφησαν να τους πω τις μαλ@κίες μου στο Eurogroup... κλαψ κλαψ

Για τις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη και το Eurogroup με την νέα πρόταση της Ελλάδας μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Στο χθεσινό Eurogroup η ελληνική κυβέρνηση παρουσίασε ευρεία, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση η οποία...

ΒΙΝΤΕΟ του Bloomberg: Πού κρύβουν τα λεφτά τους οι Έλληνες

Οι Έλληνες τραβούν τα λεφτά τους μαζικά από τις τράπεζες, σχολιάζει το Bloomberg. Οι εκροές καταθέσεων έχουν χτυπήσει νούμερα ρεκόρ, υπό το φόβο ότι η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού ενός Grexit.

ΕΚΤ: Εγκρίθηκε το αίτημα της Ελλάδας για έκτακτη ρευστότητα

- Εγκρίθηκε από την ΕΚΤ το αίτημα που είχε υποβάλλει η Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με το Reuters
- Το αίτημα αφορούσε την  χορήγηση ρευστότητας μετά την μαζική εκροή καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες
- Το ποσό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα