23 Ιουνίου 2015

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ.

      Έχω την εντύπωση ότι πολύ καλά κάνει ο Α. Σαμαράς και δεν εκδηλώνεται αυτές τις κρίσιμες ώρες.
      Δυστυχώς όλοι έχουν παρασυρθεί από την ακατάσχετη μπουρδολογία του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη λίστα των μέτρων.
      Κανένας άραγε δεν πρόσεξε το τι είπαν οι ξένοι ηγέτες ?

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Οι αναρχοάπλυτοι προβοκάτορες του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασαν στο διαδίκτυο το κυνήγι που έφαγαν από τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα

Ενταση επικράτησε τη Δευτέρα στο Σύνταγμα όταν ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε επίθεση κατά των διαδηλωτών του «Μένουμε Ευρώπη» στο πλαίσιο της μεγάλης κινητοποίησης στη Βουλή.

Ο Γιούνκερ καλεί εσπευσμένα τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες - Ο πρόεδρος της Κομισιόν βλέπει και Λαγκάρντ-Ντράγκι

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει εκ νέου αύριο Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο «παρά ένα» των κρίσιμων διαβουλεύσεων.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΤΤΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΟΙ δανειστές πιέζουν τον Τσίπρα να αυξήσει αυτό που μείωσε ο Σαμαράς

Η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23% είναι πιθανόν η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg, επικαλούμενο δύο αξιωματούχους της ΕΕ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ! «Παραμύθια» Φλαμπουράρη: Εξήγγειλε εκ νέου τη 13η σύνταξη

Στη συνάντησή του με την αντιπροσωπεία των συνταξιούχων έξω από το Μαξίμου - Του παρέδωσαν υπόμνημα και ο υπουργός Επικρατείας δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα ο Τσίπρας θα τους συναντήσει - Τους καθησύχασε ότι δε θα υπάρξουν περαιτέρω μειώσεις

Συγκλονιστικό βίντεο σχιζοφρενή λίγα λεπτά αφού αποκεφάλισε 82χρονη!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν συγκλονιστικά πλάνα από τη στιγμή που ένας σχιζοφρενής προσπαθεί να διαφύγει, αφού έχει αποκεφαλίσει μια 82χρονη γιαγιά!

Δείτε το Τ-shirt που λανσάρει ο Αδωνις για το καλοκαίρι

«Από αύριο όλοι μας πρέπει να κυκλοφορούμε με μία τέτοια μπλούζα πιστεύω...», γράφει βουλευτής της ΝΔ

Την δική του άποψη για την... μόδα του καλοκαιριού εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ΝΔ απαντάει σημείο σημείο στην φοροκαταιγίδα Τσίπρα: Το 93% των μέτρων είναι νέοι ή αυξημένοι φόροι

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των μέτρων που πρότεινε η κυβέρνηση στους θεσμούς για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, κύκλοι που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, επιμένουν για μία εθνική συνεννόηση και σχολιάζουν σχετικά πως είχαν «προειδοποιήσει την κυβέρνηση να αποβάλει τις ιδεοληψίες της και να προχωρήσει σε μια γρήγορη συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους μας και το ΔΝΤ, ώστε να θωρακιστούν τα πρωτογενή πλεονάσματα και να στεριώσει η ανάπτυξη που πετύχαμε χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού».

ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Εικονική αερομαχία ελληνικών – τουρκικών μαχητικών

Νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα 20 τουρκικά αεροσκάφη ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία με ελληνικά μαχητικά.

ΑΣΤΟ ΓΙΑΝΗ! ΔΕ ΣΩΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Βαρουφάκης στο Twitter: Τα δύο ψέμματα

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι το κείμενο με τις ελληνικές προτάσεις επεστράφη από τους θεσμούς λόγω...

Η ψυχοπαθής ΣΥΡΙΖΑία Γκολεμά έκανε μήνυση στον Άδωνι χωρίς να ξέρει ούτε η ίδια το λόγο

Η γνωστή τηλεκριτικός αναρωτήθηκε αν θα δεχτεί η Βουλή να άρει τη βουλευτική του ασυλία ή ο ίδιος θα καλυφθεί πίσω από την προστασία που του προσφέρει η ιδιότητά του

Μέχρι το τέλος φαίνεται ότι θα φτάσει η άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ντέπυ Γκολεμά.

Τράπεζα της Ελλάδος: 45 δισ. ευρώ σε... στρώματα και σεντούκια

Στα επίπεδα του Ιουνίου 2012 έχει επιστρέψει η κυκλοφορία τραπεζογραμματίων, μετά από τις μαζικές αναλήψεις καταθέσεων από τις τράπεζες - Εκείνη την περίοδο κατέφθαναν οι περιβόητες... αερομεταφερόμενες αποστολές τραπεζογραμματίων από τη Φρανκφούρτη

ΠΑΣΟΚ: «Κρύβουν» μέτρα 1,8 δισ. ευρώ από το Ασφαλιστικό

«Το ψέμα έχει…κοντά ποδάρια» επισημαίνει η ανακοίνωση που αναφέρει αναλυτικά τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση στους θεσμούς

«Απουσίαζε» από το non-paper της κυβέρνησης συγκεκριμένη αναφορά στα μέτρα που έχουν προτείνει για το ασφαλιστικό και τα οποία ανέρχονται σε 1,8 δις ευρώ (0,37% του ΑΕΠ για το 2015, και 1,05% του ΑΕΠ για το 2016), σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ.

ΦΡΙΚΑΡΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΥΡΙΖΑ-Αντιδρά και το ΔΝΤ στην «άγρια» φορολογία που προτείνει η Αθήνα!

Μπορεί οι ελληνικές προτάσεις προς τους θεσμούς, που προβλέπουν «άγρια» μέτρα οκτώ δισ. ευρώ, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία, να αποτελούν μια καλή βάση συζήτησης, σύμφωνα με το συμπέρασμα του χθεσινού Eurogroup, όμως φαίνεται πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διατηρεί τις δικές του -σοβαρές- ενστάσεις.

ΣΥΡΙΖΑ vs ΣΥΡΙΖΑ: Το Μαξίμου τρέμει ανταρσία της Κουμουνδούρου

Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου  για το ενδεχόμενο να προστεθούν από την Τρόικα και νέα μέτρα στην συμφωνία όπως π.χ. περαιτέρω αυξήσεις στο ΦΠΑ.

Νόμιμη η κατάσχεση των τραπεζικών καταθέσεων για μη απόδοση ΦΠΑ-Αναστέλλεται το απόρρητο των καταθέσεων, των λογαριασμών κ.λπ.

Ακόμη αναστέλλεται το απόρρητο των καταθέσεων, των λογαριασμών, των κοινών λογαριασμών, των πάσης φύσεως επενδυτικών λογαριασμών, των συμβάσεων και πράξεων επί παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων και του περιεχομένου των θυρίδων του φορολογούμενου σε Τράπεζες ή άλλα πιστωτικά ιδρύματα και δεσμεύεται το 50% των ποσών αυτών

ΚΛΑΙΩ! Πλασιέ του Σάλα ο Καμμένος για να φορτώσει τους στρατιωτικούς με καταναλωτικά δάνεια

Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.

ΚΟΙΝΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ Π@ΟΣ ΚΑΒΑΛΑ! Iskra: «Η "διαπραγμάτευση" απέτυχε παταγωδώς»

Αναβρασμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Σκληρή κριτική στην νέα πρόταση της κυβέρνησης ασκεί με νέο άρθρο του το iskra, η ιστοσελίδα απηχεί τις θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας. 

Αλεξανδρούπολη: Πώς μένουν αναξιοποίητα 25 δις ευρώ στον Έβρο!

Περίπου 25 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να προσθέσει στην περιφερειακή οικονομία ο ζεόλιθος ως πρώτη ύλη και δεκάδες δισεκατομμύρια μεταποιημένος, εκτιμά ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Γιώργος Παυλίδης.

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ-Τζιχαντιστές κλειδώνουν σε κλουβί κρατούμενους και τους βυθίζουν σε πισίνα [εικόνες]

Εχουν προκαλέσει τρόμο και φρίκη σε όλο τον κόσμο, με τα βίντεο αποκεφαλισμών και λιθοβολισμών κρατουμένων τους. Τώρα, το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη πιο αρρωστημένο βίντεο.

ΜΑΚΑΡΙ! Η Ζωή θέλει να ζήσει «το παράδειγμα της Κύπρου»

Επίθεση της προέδρου της Βουλής στους Ευρωπαίους που «εκβιάζουν» και επιβάλλουν «συνθήκες ασφυξίας» - Η εμπειρία του Κυπριακού Κοινοβουλίου αποτελεί πολύτιμο στοιχείο για τις αποφάσεις και για τις στάσεις που όλοι και όλες θα κληθούμε πολύ σύντομα να αναλάβουμε, είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου

ΤΡΕΛΟ ΨΩΝΙΟ! Ξαφνικά, χωρίς λόγο, έξι "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου [εικόνες]

Με φωτογραφίες της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου πλημμύρισε το φωτογραφικό πρακτορείο Eurokinissi.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, βαμμένη έντονα με γαλαζοπράσινη σκιά και ροζ κραγιόν και φορώντας ένα από τα αυστηρά μαύρα κοστούμια της το οποίο είχε...

ΒΙΝΤΕΟ-Μπουτάρης: Τελικά ο Τσίπρας δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με απίστευτους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

ΤΙ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΙΣ; Καμμένος: Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία αν έχει δέσμευση για το χρέος, αλλιώς...

Με διαφορετικό λεξιλόγιο, αισθητά πιο ήπιο από ό,τι χθες, ο Πάνος Καμμένος άφησε να εννοηθεί ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα στηρίξουν την συμφωνία.

Άδωνις: Έκανα μήνυση στην Γκολεμά, θα τα πούμε στο δικαστήριο

Τι δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ στο protothema.gr για την κόντρα του με την τηλεκριτικό

«Εγώ με τη Ντέπυ Γκολεμά, δε γνωριζόμαστε. Μια φορά έτυχε και συναντηθήκαμε σε πλατό εκπομπής, απορώ με αυτά που είπε, πραγματικά μένω έκπληκτος, της έκανα μήνυση για εξύβριση, θα τα πούμε στο δικαστήριο», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο protothema.gr

«Βατερλό» για τη μειονότητα οι δημοτικές εκλογές στην Αλβανία

Το αποτέλεσμα της Κυριακής, αποτελεί τη μεγαλύτερη ήττα που υπέστη ο μειονοτικός σχηματισμός ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 - Ποιος ευθύνεται για την αποτυχία

Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής στην Αλβανία και η αποτυχία του κόμματος ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ -που εκπροσωπεί την ελληνική μειονότητα στην χώρα- να εκλέξει τους υποψηφίους δημάρχους που στήριζε στη Χειμάρρα και στους τρεις δήμους της επίσημης μειονοτικής περιοχής, εκτός από γενικότερο προβληματισμό δημιουργεί και εσωκομματικές εξελίξεις.

Ε, αν είναι αριστεροί οι φόροι των 8 δισ,είναι αλλιώς!

Βασίλης Στεφανακίδης

Ο βασικός στόχος, αυτός της παραμονής στο Ευρώ, φαίνεται πως άνευ απροόπτου, επιτυγχάνεται. Η ρήξη και η ολοσχερής καταστροφή μάλλον αποφεύγεται κι αυτό  μόνο ως θετικό μπορεί να καταγραφεί

Τι σήμαινε το μειδίαμα Βλ. Πούτιν στη γεωπολιτική αναφορά Αλ. Τσίπρα;

«Είμαστε θαλασσινός λαός, η Ελλάδα δεν φοβάται να ξανοιχτεί σε νέες θάλασσες, προκειμένου να φτάσει σε πιο ασφαλή λιμάνια», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Αγία Πετρούπολη, με ρητορική πρόθεση να εμπλέξει την ιστορικά αποδεδειγμένη ναυτοσύνη των Ελλήνων, με την ενδεχόμενη αλλαγή της γεωπολιτικής κατεύθυνσης της χώρας. Ωστόσο, πρόκειται για μια ατυχή έως ανεύθυνη φράση, καθώς εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία άγνοιας της ιστορίας του Ελληνικού Έθνους σε συνδυασμό με τη ναυτική γεωγραφία της πατρίδας μας και την αντίληψη περί θαλάσσιας ισχύος γενικότερα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιμάτης για Φλαμπουράρη: Άνθρωπος που κοιμάται στον καναπέ με τηλεόραση ανοιχτή (στον Λιακόπουλο...)

Αγουροξυπνημένος παππούλης και με χανγκόβερ, γράφει -μεταξύ άλλων- ο «Φαληρεύς» στην «Καθημερινή» για τον Αλέκο Φλαμπουράρη και την επιρροή του στον πρωθυπουργό.

Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέθεσε μήνυση εναντίον της Ντέπυς Γκολεμά! Video

Στα δικαστήρια θα φθάσουν τελικά, μετά την άγρια κόντρα τους ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ντέπυ Γκολεμά. Ο βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε μήνυση μετά το σάλο που προκλήθηκε και τα σχόλια της τηλεκριτικού στα social media.

Προπονητής δημιουργεί σάλο με ατάκες σε αθλήτριες του: Είστε χοντρές, φέρτε μου καφέ

Η επιτυχία μιας ομάδας κρίνεται εν πολλοίς και στις σχέσεις ανάμεσα στον προπονητή και τους αθλητές του ή τις αθλήτριες του.

Πως η λίστα Χαρδούβελη έγινε… πρόταση ΣΥΡΙΖΑ

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έφεραν μια καινούρια κυβέρνηση, και μαζί της ήρθαν νέοι όροι για να διανθίσουν την καθημερινότητά μας και την διαπραγμάτευση. Δημιουργική ασάφεια, έντιμος συμβιβασμός ήρθαν να προστεθούν στις ήδη γνωστές «κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης». Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα ερχόταν να ανατρέψει την σκληρή πραγματικότητα, την ίδια στιγμή που το περίφημο email Χαρδούβελη θα έμπαινε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ; ΤΥΧΑΙΟ; Λίστα Lagarde:Ένταλμα σύλληψης για τον επιχειρηματία Μεταξά

Τον επιχειρηματία Άγγελο Μεταξά, της γνωστής εταιρίας οινοπνευματωδών, αναζητά με ένταλμα σύλληψης η Εισαγγελία Αθηνών, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καθώς δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των αρχών να ενταχθεί στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου των 100 δόσεων και να πληρώσει το δημόσιο ταμείο.

Καραγκούνης: Θετικό αλλά και θλιβερό ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται επί της ουσίας

Ως θετικό, αλλά και θλιβερό, χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης το γεγονός ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται επί της ουσίας, για πρώτη φορά, όπως τονίζει.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρεις κι ο κούκος στο τρισάγιο για τον σκ@τόψυχο Ανδρέα Παπανδρέου - Η μπηχτή της Δήμητρας Λιάνη

Θλιβερή (για τους ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίους) η εικόνα στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών όπου τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς σήμερα συμπληρώνονται 19 χρόνια από το θάνατο του. "Έχω ιστορική ευθύνη να ακουστεί επιτέλους η αλήθεια" δήλωσε η Δήμητρα Λιάνη.

ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ! Ζερδελής -Σωτηρίου ΛΕΝΕ ότι δεν ΘΑ ψηφίσουν

Ζερδελής (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Δεν ψηφίζω συμφωνία που πλήττει τους νησιώτες

«Δεν θα ψηφίσω καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης για τα φτωχά στρώματα στις νησιωτικές περιοχές» δήλωσε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής.

Εβγαλαν τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ -«Εποχή»(Τσίπρας) κατηγορεί Iskra (Λαφαζάνης) ως «μεγαλομανείς μπολσεβίκ»

Η επικείμενη συμφωνία θα έχει συνέπειες στην κυβερνώσα Αριστερά. Αυτό δείχνει και η βαριά σύγκρουση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ιστοσελίδα iskra, που απηχεί τις απόψεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, και την εφημερίδα «Εποχή» που ανήκει στην εκδοτική ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ναρκοπέδιο» ο ΦΠΑ: Δείτε πού έρχονται αυξήσεις

Τα 2 δισ. ευρώ από ΦΠΑ, χαριστική βολή στην ανάπτυξη και στα εισοδήματα - Στο 23% πάνε μπισκότα, σοκολάτες, κονσέρβες, αναψυκτικά και δεκάδες άλλα προϊόντα από το καθημερινό καλάθι της νοικοκυράς - Αυξήσεις σε ταβέρνες, εστιατόρια, εισιτήρια μέσων μαζικής μεταφοράς, κόμιστρα ταξί, αεροπορικά εισιτήρια, ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, εισιτήρια θεαμάτων

Γεωργιάδης στο CNBC: Είναι λάθος συμφωνία – Δεν θέλω να την ψηφίσω

Η διαφαινόμενη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές είναι ένα μεγάλο λάθος που θα επιστρέψει τη χώρα στην ύφεση και θα διώξει κεφάλαια απ’ τη χώρα, εκτίμησε στο CNBC ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως δεν θέλει να την ψηφίσει.

Ο Μιχελογιαννάκης βγάζει γέλιο: Γαϊδούρια οι δανειστές, κάνουν ...μπόουλινγκ στον Βαρουφάκη [βίντεο]

Είπε «μπόουλινγκ» αντί για bullying και έκανε τους πάντες να γελάσουν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Τα γαϊδούρια να μάθουν να μην στέλνουν τα χαρτιά πίσω και να απαξιώνουν έναν εκλεγμένο βουλευτή και υπουργό εθνικής οικονομίας, τον κ. Βαρουφάκη.

Ο Κασπάροφ ήρθε στην Αθήνα να παίξει σκάκι και προειδοποιεί τον Τσίπρα: Ο Πούτιν σε εκμεταλλεύεται για να καταστρέψει την Ευρώπη

Ηρθε στην Αθήνα για να παίξει σκάκι με 15 νέους στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Και έστειλε ένα μήνυμα στον Τσίπρα για τη σχέση του με τον Πούτιν και ένα μήνυμα υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην Ευρώπη.

Πάγκαλος: Αν ήμουν βουλευτής θα ψήφιζα τη συμφωνία

Την υποστήριξή του στην επικείμενη συμφωνία εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε δηλώσεις του στον ρ/σ Βήμα Fm.

Συγκεκριμένα, ναι μεν τη χαρακτήρισε κάκιστη, σημείωσε δε ότι είναι πολύ καλύτερη από τη μη συμφωνία. Ανέφερε μάλιστα ότι αν ήταν βουλευτής θα την ψήφιζε.

Καυγάς σε Επιτροπή της Βουλής-Αποχώρησε η ΝΔ

Γιακουμάτος: Είστε καραμουρτζούνηδες - Λεουτσάκος: Είστε τρόικα εσωτερικού - Και άγρια κόντρα Πετράκου-Οικονόμου

Σφοδρή σύγκρουση με βαρύτατες εκφράσεις στην σκιά των πληροφοριών που φθάνουν από τις Βρυξέλλες για το περιεχόμενο της νέας συμφωνίας και πρόβα για όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες διεξάγεται αυτή την ώρα στη Βουλή μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την συνεδρίαση η ΝΔ.

Η ανάλυση των μέτρων: Έμμεση μείωση 6% στις συντάξεις και 1,5% στους μισθούς

Δείτε με παραδείγματα - Πόσα θα χάσει ένας συνταξιούχος που εισπράττει 800 ευρώ κύρια σύνταξη και 200 επικουρική - Πόσο μειώνονται οι συντάξεις από την αύξηση εισφοράς Υγείας και της εισφοράς προς το ΙΚΑ και ασφαλιστικά ταμεία - Άμεσα αυξάνονται τα όρια ηλικίας

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ο Τσίπρας και ο συρφετός διαμένουν στο καλύτερο ξενοδοχείο των Βρυξελλών [εικόνες]

Τους τελευταίους μήνες οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έχουν γνωρίσει και την τελευταία γωνιά των Βρυξελλών – και άλλων πόλεων. Τόσα πολλά Eurogroup για το... τίποτα δεν έχουν ξαναγίνει στην ιστορία της Ευρωζώνης.

Η χώρα κυβερνάται αλλά όχι από τον Τσίπρα.

Του Άγη Βερούτη

-Αρχικά υπολόγιζαν ότι οι υπουργοί θα ήταν εξωκοινοβουλευτικοί και πιθανόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, και θα έχουν 2-3 συμβούλους από τους επικεφαλής των σχετικών με το Υπουργείο τους Τομείς.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ! Η Ραχήλ έδωσε τα συγχαρητήριά της στον νικητή του Voice

Νικητής του δεύτερου The Voice ήταν ο Κώστας Αγέρης, που εντυπωσίασε τους πάντες από τη πρώτη στιγμή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συγχαρητήρια στον Κώστα Αγέρη, που κατάγεται και αυτός από την Κοζάνη, για το ποντιακό τραγούδι που ερμήνευσε στο The Voice!

Καραγκούνης σε Λεουτσάκο: «Γελάω με αυτά που λέτε»- ΒΙΝΤΕΟ

Την δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Λεουτσάκο, σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, επειδή τον διέκοπτε, λέγοντάς του «Θα κάνετε τον παρουσιαστή;».

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Σακελλαρίδης: "Τα μέτρα είναι σκληρά-Αν η συμφωνία δεν ψηφιστεί, πέφτει η κυβέρνηση"

«Για την ελληνική κυβέρνηση το θέμα της διευθέτησης του χρέους είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι οποίες συνεχίζονται και ευελπιστούμε ότι θα επέλθει η συμφωνία», δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega,  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.


Μιχελογιαννάκης: Μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα-Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Μανιφέστο κοινωνικής γενοκτονίας τα μέτρα - Να μην ψηφιστούν - Ο Τσίπρας να δώσει εξηγήσεις


«Η Ζωή δεν θα αφήσει να έρθουν στη Βουλή τέτοια μέτρα»

«Φωτιές» άναψε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με παρέμβαση του στο «Πρωινό ΑΝΤ1», τονίζοντας με έμφαση ότι πολλά από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση είναι εγκλήματα και προεξοφλώντας ότι δεν πρόκειται να περάσουν από τη Βουλή.

Μετά τη συμφωνία, ανασχηματισμός με πρώτους Βαρουφάκη και... Ζωή;

Και τώρα που σχεδόν... φτάσαμε σε συμφωνία ήρθε η ώρα της Βουλής. Και μετά; Και μετά έρχεται ο ανασχηματισμός. Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πως... εμπλέκεται;

Τσιφτετέλια και λουλούδια -Ο Ελληνας τραγουδιστής που διασκέδασε τους 1.000 καλεσμένους επιχειρηματία στην Τουρκία [βίντεο]

Οι Ελληνες τραγουδιστές, με το ρυθμό των τραγουδιών τους να περιστρέφεται γύρω από το... τσιφτετέλι έχουν όλα τα εχέγγυα για να κάνουν καριέρα και στις γειτονικές χώρες.