24 Ιουνίου 2015

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

Θα μπορούσαν να λένε και ΑΥΤΑ χαμηλόφωνα ο Βαρουφάκης με το Τσακαλώτο:

Αυτή είναι η πιο σ@ξι οδηγός αγώνων (video+φωτογραφίες)

Βγάζει το αγωνιστικό κράνος. Βγάζει την μπαλακλάβα, τινάζει προς τα πίσω τα μαλλιά της και απλά χαζεύεις από την ομορφιά της!

ΒΙΝΤΕΟ-Απ'τα μεγαλύτερα αστέρια της κυβέρνησης

Μαζί με τον Βαρουφάκη διεκδικεί επάξια την τρίτη θέση στο σουργελόμετρο ΣΥΡΙΖΑ (πρώτη η Ζωή και ακολουθεί το ζεύγος Στρατούλη-Σκουρλέτη που κατάπιαν τις μειώσεις στις συντάξεις). Αλλά εντάξει ας μην είμαστε αυστηροί... ο Ιούνιος έχει ακόμα 6 μέρες οπότε μπορεί να μας διαψεύσει:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΗ!! Μουρούτης: Αν έλεγε βουλευτής της ΝΔ την ατάκα Φίλη, θα…

Την αντίδραση του συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιώργου Μουρούτη, προκάλεσε η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Φίλη, ο οποίος μίλησε για… «μακαρόνια».

Επίθεση Βεζυρτζή στο κοπρόσκυλο: Τον πειράζει το ποτό

Ο Παναγιώτης Φασούλας πριν λίγες ημέρες έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη.

Σε αυτή μίλησε για το παρελθόν και κατονόμασε τους λόγους που τον... έδιωξαν από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη το 1993. Μια ιστορία για την οποία είχε γίνει τότε... πόλεμος στον ελληνικό αθλητισμό. Μια ιστορία που κρατά πια 22 χρόνια.

«Μαλλιά-κουβάρια» οι ψεκασμένοι: Ο κάφρος Καμμένος τραμπούκισε την Χρυσοβελώνη!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέβασε φωτογραφία με το Άουσβιτς και λεζάντα «Μένουμε Ευρώπη» - Η Χρυσοβελώνη καταδίκασε, την κίνησή του - Την περίμενε στη Βουλή και της επιτέθηκε

Ξαφνικός εμφύλιος ξέσπασε στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τους Δημήτρη Καμμένο και Μαρίνα Χρυσοβελώνη να έχουν έντονο φραστικό επεισόδιο στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΑΤΑΚΙΑ; ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ; Ελληνας αξιωματούχος στο Reuters: Αισιοδοξία για συμφωνία εντός 48 ωρών

Όχι μόνο μην αποκλείετε αλλά θεωρήστε και πιθανότερο το σενάριο οι ΣΥΡΙΖΑίοι να δραματοποιούν την διαπραγμάτευση προκειμένου να πουλήσουν σα νίκη τη φοροεπιδρομή 8 δις αφού τα γίδια θα είναι εθνικά υπερήφανα που ο Τσίπρας τα γλίτωσε από μέτρα 11-12 δις τα οποία όπως λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι ζητούν οι δανειστές... 

Αισιόδοξος ότι οι διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία εντός των επόμενων 48 ωρών εμφανίστηκε αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

Τέλος ο «μαραθώνιος» Τσίπρα-Θεσμών – Ολα ανοικτά ενόψει Eurogroup - Ολο το χρονικό

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η  συνεδρίαση των θεσμών με τον Ελληνα πρωθυπουργό, η οποία κράτησε σχεδόν έξι ώρες.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις, όπως έκαναν οι Τσίπρας και Γιούνκερ το μεσημέρι.

Μάρα Ζαχαρέα: Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Ελλη Στάη

Η Μάρα Ζαχαρέα σε συνέντευξή της αποκάλυψε ποια είναι η πιο ευχάριστη και ποιά η χειρότερη περίοδος της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας.

ΦΩΤΟ-Αλβανοί φορούν το «χακί» του Ελληνικού Στρατού και προκαλούν!! Σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας»

Οι διαδικασίες «express», είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα πολλοί Αλβανοί μετανάστες που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν άμεσα και πολίτες της Ε.Ε.

Είναι περήφανοι Αλβανοί, αναφαίρετο δικαίωμά τους, και δεν το κρύβουν. Ωστόσο όταν πρόκειται για στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στον Ελληνικό Στρατό, προφανώς τέκνα Αλβανών μεταναστών που απέκτησαν πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια, υπάρχει θέμα.

ΝΔ: Τα απίστευτα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τη φοροκαταιγίδα των 8 δισ. ευρώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία.

Άδωνις γελάει με τον Καμμένο που κρύβεται πίσω απ'τα φουστάνια του ΚΚΕ: Τι θα κάνει τώρα ο Καμμένος το άξιο παλικάρι; - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, από την Βουλή, κατά την ομιλία του για το  νομοσχέδιο της Ιθαγένειας.

ΒΙΝΤΕΟ-Φάπες Άδωνι στον Βούτση: Σου θυμίζω την απάντησή σας στην τρόικα που φέρει την υπογραφή Τσίπρα

Την αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκάλεσε η τοποθέτηση του 'Αδωνι Γεωργιάδη, ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, καθώς και το γεγονός - όπως είπε ο υπουργός - ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αυτή την στιγμή που κορυφώνεται η διαπραγμάτευση «σφυροκοπάει την κυβέρνηση ότι ευθύνεται μονομερώς για την πίεση που βρίσκεται η χώρα και ο λαός μας μπροστά στις συζητήσεις που γίνονται στις Βρυξέλλες».

Ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες για τη διαπραγμάτευση! Προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Τσίπρα και τον ίδιο

Στη Σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που συνέρχεται την Πέμπτη στις Βρυξέλλες θα λάβει μέρος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ->Το "Άουσβιτς" του Καμμένου εξόργισε τον... Καμμένο

Αποστάσεις από τον Δημήτρη Καμμένο παίρνουν οι ΑΝΕΛ, μετά το σάλο που προκάλεσε ανάρτηση φωτογραφίας στον προσωπικό λογαριασμό του βουλευτή του κόμματος στο Facebook.

Κοκκίνισαν το... "γραπτό" του Τσίπρα οι δανειστές!

Πήραν κόκκινο στυλό και... έγραψαν τις νέες τους προτάσεις πάνω στις προηγούμενες, αυτές που είχε κάνει η ελληνική κυβέρνηση. Μια ένα έγγραφο και μια φωτογραφία που... λένε πολλά για το πως γίνονται οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες!

Άγριο κράξιμο στη Ραχήλ Μακρή για το "Γερά Γερούν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”! (VIDEO)

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, μεταξύ της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Σβώλη, με το πέρας της ομιλίας της πρώτης, στη συζήτηση για τη ΣΔΙΤ Δ. Μακεδονίας, σχετικά με τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή από τη ΔΙΑΔΥΜΑ.

Ο Παππάς της ΧΑ έσκισε στο βήμα της Βουλή τον νόμο για την Ιθαγένεια

Σε μία απίστευτη προκλητική  ενέργεια προέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, σκίζοντας πάνω στο βήμα της Βουλής το νομοσχέδιο για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας.

Άδωνις: Nα μην κρύβεται ο Καμμένος πίσω από το ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια θα καταθέσει η ΝΔ, όπως προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

"Δεδομένου ότι το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και ιδιαίτερα το άρθρο 1 και το άρθρο 10 από την επιτροπή βουλής πέρασαν με...

Θέμα δεδηλωμένης με αφορμή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια έθεσε ο Γρηγοράκος - ΒΙΝΤΕΟ

Θέμα δεδηλωμένης, μετά την καταψήφιση από τους ΑΝΕΛ του νομοσχεδίου για την Ιθαγένεια, έθεσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

"Είναι σήμερα πολύ δύσκολη μέρα, μια μέρα που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Η έκτακτη κλήση του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες δεν είναι καλό σημάδι και αυτό γιατί η χώρα εξακολουθεί να είναι σε αχαρτογράφητα νερά" είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε:

Θα χτυπάς το κεφάλι σου...

Καλώς ή κακώς όλα στον μπασκετικό Ολυμπιακό κινούνται γύρω από τον Κώστα Σλούκα και το αν θα μείνει ή θα φύγει από τους πρωταθλητές Ελλάδος...
\
Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Η Ελεονώρα στη Μύκονο με... δροσερό μαγιό! (pics)

Η Ελεονόρα Μελέτη πιο γυμνασμένη από ποτέ ξεκίνησε τις βουτιές στη Μύκονο και... οι παραλίες έχουν πάρει φωτιά. Το μόνο που λείπει, είναι ένα μαγιό που να γράφει: Watch my Boobs, not the sea...

ΣΥΡΙΖΑίοι επαναστάτες ALERT! Πόσο κάνει το iPhone 6 στη Βενεζουέλα

Είναι απίστευτο αλλά αληθινό. Το τελευταίο μοντέλο κινητού της Apple, το iPhone 6, στη Βενεζουέλα κοστίζει...

ΒΙΝΤΕΟ-Η τεχνολογία κάνει παπάδες-Μαιμού το βίντεο όπου drone χτυπάει στο φτερό αεροπλάνου

Το βίντεο κυκλοφορεί στο liveleak και είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί και στις γνωστές σελίδες που βάζουν ότι μαϊμουδιά κυκλοφορεί (Πιο στόκος πεθαίνεις: Ο Χατζηνικολάου ανακάλυψε καρχαρίες στο Νιού Τζέρσεϋ). Δείχνει ένα drone να χτυπάει και να καταστρέφει την άκρη του φτερού ενός αεροπλάνου εν πτήσει...

ΚΛΑΙΩ! Άδωνις αφού έδειρε Λαφαζάνη: Να γίνει την άλλη βδομάδα η συζήτηση του ν/σ, να έχει ψηφιστεί και το μνημόνιο ή να'χετε τσακωθεί μεταξύ σας και να χει πέσει η κυβέρνηση οπότε δεν υπάρχει θέμα ν/σ

Άδωνις προς Λαφαζάνη: «Όσο πλησιάζει το μνημόνιο εκνευρίζεστε»

«Αιτούμεθα την αναβολή της συνεδριάσεως. Έχει παραβιαστεί ο κανονισμός. Να πάμε για την άλλη εβδομάδα. Να έχει ψηφιστεί και το μνημόνιο, να ξέρουμε τι κυβέρνηση έχουμε και να πάμε παρακάτω και να ψηφίσουμε το νόμο. Γιατί όπως καταλαβαίνετε μπορεί να έχουμε εξελίξεις το σαββατοκύριακο...

Discovery: Οι αρχαίοι Ελληνες φοβόντουσαν τα ζόμπι -Απίστευτη αρχαιολογική ανακάλυψη

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στην ύπαρξη ζόμπι. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει πρόσφατη αρχαιολογική μελέτη στους σκελετούς που βρέθηκαν στη νεκρόπολη αρχαιοελληνικής αποικίας στην Σικελία.

ΦΩΤΟ-WTF! Ελληνικό τατουάζ στο στήθος του νέου αστέρα της Βραζιλίας

Τα τατουάζ δεν λείπουν πλέον από τα κορμιά των περισσότερων ποδοσφαιριστών όμως ο Φιρμίνιο έκρυβε μια μικρή έκπληξη στους ανθρώπους της Λίβερπουλ.

ΟΥΤΕ Η BILD ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΤΛΟ! CNN: Μήπως είναι η ώρα να ακυρώσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα;

Και λέω "τέτοιο τίτλο" γιατί τελικά το κείμενο είναι καθησυχαστικό αφού δίνει απαντήσεις Ελλήνων φορέων τουρισμού... αλλά πολλές φορές οι τίτλοι ειδήσεων δημιουργούν εντυπώσεις

«Tα βάζουν με την χώρα μας για ακόμα μια φορά. Σύμφωνα με θέμα του CNN «χτυπάει» τον τουρισμό μας και ρωτώντας: « Μήπως είναι η ώρα να ακυρώσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα;»

Μαγνησία: Αυτός είναι η "ρετσινιά" της Ελλάδος

Ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις - Γνωρίστε τον αριστούχο που έκανε περήφανους τους συγγενείς του και φρικάρει τον σταλίνα υπουργό Παιδείας που θεωρεί ρετσινιά την αριστεία!

Ο Θωμάς Βασιλούδης όχι μόνο πέρασε στη σχολή που επιθυμούσε αλλά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους φετινούς υποψήφιους των Πανελληνίων εξετάσεων...

Η κυβέρνηση διαρρέει τις προτάσεις των δανειστών (λίστα)

Αιφνιδιασμενη εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση από την αντιπρόταση θεσμών,η οποία δόθηκε αργά χθες στην Αθήνα, με κυβερνητικές πηγές να επισημαίνουν ότι είναι ελάχιστες οι διάφορες από το αρχικό πεντασέλιδο, που είχαν παρουσιάσει οι εταίροι.

Ο Κουρουπλής "ξηλώνει" από τα δημόσια νοσοκομεία διοικητές χωρίς αποζιμίωση για να βάλει κομματόσκυλα

Με τροπολογία που κατατέθηκε εμβόλιμα σε νέο νομοσχέδιο, ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο εκάστοτε υπουργός Υγείας δύναται να στείλει σπίτι τους τους διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων εφόσον το κρίνει απαραίτητο για την βιωσιμότητα του ΕΣΥ.

Νέο ξέσπασμα Βίκυς Σταμάτη: Σε τι διαφέρω από την Άντα Παπανδρέου;

Νέα ξέσπασμα από τη Βίκυ Σταμάτη κατά την συζήτηση της αίτησης εξαίρεσης που έχει καταθέσει των τακτικών μελών του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και του αναπληρωτή εισαγγελέα που δικάζει την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Βρήκαν τον Τσίπρα στα τέσσερα και ζητάνε περισσότερα: Νέα πρόταση από δανειστές-Δύο συντελεστές ΦΠΑ και κατάργηση ΕΚΑΣ-«Οδοστρωτήρα» φόρων πέντε δισ. ευρώ κρύβει η ελληνική πρόταση

Απολύτως απορριπτέα η πρόταση, λέει Ελληνας αξιωματούχος - Χθες το βραδυ το ΔΝΤ απέστειλε επιστολή στην κυβέρνηση - Ζητούν να μειωθεί η φορομπηχτική πολιτική και να κοπούν μισθοί και συντάξεις

Οργή των Εβραίων της Ελλάδας για τη φωτο φασίστα βουλευτή των ΑΝΕΛ με το Άουσβιτς

Ο Δημήτρης Καμμένος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία όπου η επιγραφή «arbeit macht frei» έχει αντικατασταθεί από τη φράση «Μένουμε Ευρώπη»

Την αγανάκτηση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου προκάλεσε η ανάρτηση στο Facebook από τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένο επικριτικής φωτογραφίας κατά των διαδηλώσεων «Μένουμε Ευρώπη».

Κασιμάτης για Βαρουφάκη: Πώς θα σταθεί ο εξευτελισμένος Νάρκισσος τώρα που ο Τσίπρας τον άδειασε

«Για να το πούμε καβαφιστί, "εξευτελίσθη πλήρως, μία ροπή του λίαν απαγορευμένη και περιφρονημένη (έμφυτη μολοντούτο) υπήρξεν η αιτία". Εννοώ, φυσικά, τον ναρκισσισμό του», γράφει ο «Φαληρεύς» σήμερα στην «Καθημερινή».

ΑΓΡΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑ! Από τα 8 στα 11 δισ. ευρώ τα μέτρα;

Κατά πληροφορίες, οι δανειστές ζητούν να αναπροσαρμοστεί το ύψος των μέτρων της διετίας 2015-2016 από τα 7,9 δισ. στα 11 δισ. ευρώ

Νέα, μεγάλη εμπλοκή έχει παρουσιαστεί τις τελευταίες ημέρες στις διαπραγματεύσεις, γεγονός που επιβεβαίωσε ο κ. Τσίπρας με την επιλογή του να εξαπολύσει σκληρή επίθεση στους δανειστές.

ΓΙΑΝΗ ΚΟΠΑΝΑΤΗ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ! Financial Times: Ο Βαρουφάκης απείλησε τον Τσίπρα με αποχώρηση

«Βγήκαν τα μαχαίρια για τον Τσίπρα την ώρα που οι σκληροπυρηνικοί του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν με ανταρσία» γράφει η βρετανική εφημερίδα

Ανησυχία επικρατεί στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ενδεχομένως να προετοιμάζεται να διαχωρίσει τη θέση του από την κυβέρνηση, όπως αναφέρουν οι Financial Times σε δημοσίευμα με τίτλο "Βγήκαν τα μαχαίρια για τον Τσίπρα την ώρα που οι σκληροπυρηνικοί του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν με ανταρσία".

ΑΜΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΙΖΑ 12% ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Με νόμο Κατρούγκαλου επιστρέφουν στο ΕΣΥ οι επίορκοι γιατροί

Σιωπηλό αλλά σταθερό το κύμα επιστροφής από τη διαθεσιμότητα - 60 οι περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα - Γιατρός από το Καρπενήσι επέστρεψε αν και συνελήφθη να παίρνει φακελάκι

Ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους τα δημόσια νοσοκομεία στους γιατρούς που βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα λογω πειθαρχικής ή ποινικής δίωξης. Πίσω από το σιωπηλό αλλά σταθερό κύμα επιστροφής των επίορκων γιατρών και λοιπών εργαζομένων στο ΕΣΥ που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες "κρύβεται" ο περίφημος νόμος Κατρούγκαλου που δρομολογεί την επαναφορά των επίορκων δημοσιων λειτουργών.

Τι θα ζητήσει ο Γιούνκερ από τον Τσίπρα για να τον ξεφτιλίσει - ΒΙΝΤΕΟ

Θυμίζω ότι το ΦΠΑ στην εστίαση μειώθηκε από τον Σαμαρά το 2013 χωρίς συνεννόηση με την τρόικα... οπότε φαντάζεστε την ήττα που θα φάει ο γεννημένος διαπραγματευτής Αλέξης

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, ο Γιούνκερ θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση και στα ξενοδοχεία από 13% σε 23%, σύμφωνα με το Star.

ΒΙΝΤΕΟ-Τους ξεβράκωσε μέχρι κι η παλαβή η Κανέλλη:Τι έγινε; Μετά τις 24 Ιανουαρίου δεν λιποθυμούν παιδιά στα σχολεία;

Με μοναδικό και δεικτικό τρόπο, η Βουλευτής του ΚΚΕ, κα Λιάνα Κανέλλη κατέδειξε τις πρακτικές προπαγάνδας της κυβέρνησης αναφορικά με την πραγματική κατάσταση στην κοινωνία.

Άγριο καψόνι στον Τσίπρα! Το έβαλαν να προτείνει μέτρα 8 δις και του κάνουν τους δύσκολους

Με ένα οργισμένο (λέει ο δημοσιοκάφρος του Ευαγγελάτου) μήνυμα προς τους δανειστές, αληθινός αποδέκτης του οποίου όμως ήταν το ΔΝΤ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άφησε υπονοούμενα για "ύποπτη" εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις.

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Η ΤΑΣΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ! Οι ψεκασμένοι καταψηφίζουν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια αφού ξέρουν ότι θα περάσει με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ

Δεν κάνει βήμα πίσω η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών, Τασία Χριστοδουλοπούλου ως προς τον πυρήνα του νομοσχεδίου για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς και κυρίως από παιδιά, παρά το γεγονός ότι οι ΑΝΕΛ καταψηφίζουν επί της αρχής το νομοσχέδιο. Είχαν ξεκαθαρίσει τη στάση τους από την επεξεργασία του ακόμη, στην Επιτροπή της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλος ο Βρούτσης... τον μπέρδεψαν με τον πατέρα του ληστή Βούτση

Ένα λάθος στην αναγραφή του σχεδίου νόμου, καθώς στην επισυναπτόμενη έκθεση του άρθρου 75 του συντάγματος «ανακάλυψε» ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ο οποίος είδε να έχει… μετονομαστεί σε «Βρούτσης».

Σοκαριστικό βίντεο: Μαλ@κας ανδρας κόβει στα δύο τη μύτη του μαλ@κα φίλου του με σπαθί σε πάρτι

Η σοκαριστική σκηνή καταγράφηκε στιγμή προς στιγμή από κάποιον από τους παρευρισκομένους και το βίντεο έχει γίνει ήδη viral

Ένα ανόητο στοίχημα μεταξύ δύο φίλων το οποίο περιλάμβανε ένα σπαθί και ένα λουκάνικο είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την παραμόρφωση του προσώπου του ενός από τους δύο άντρες.

25χρονος Ελληνας πέρασε ένα χρόνο στη φυλακή για βιασμό Βουλγάρας π@ρνης που δεν έκανε

Πώς έστησε την πλεκτάνη η 36χρονη Βουλγάρα -Αποδείχτηκε μέσω DNA ότι ο νεαρός άνδρας ήταν αθώος

Τρία εφιαλτικά χρόνια, εκ των οποίων περίπου το ένα στη φυλακή, πέρασε ένας 25χρονος Ελληνας από τη Μυτιλήνη μέχρι να αποδείξει ότι η καταγγελία μίας Βουλγάρας εις βάρος του για βιασμό ήταν ψευδής.

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΤΙΜΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΆΡΕΣΕΙ!! Το σχόλιο του Βαρουφάκη σε δημοσιογράφο έξω απ'το σπίτι του – ΒΙΝΤΕΟ

«Κύριε υπουργέ καλημέρα σας» είπε ο δημοσιογράφος στον Γιάνη Βαρουφάκη, όταν έβγαινε νωρίς το πρωί από το σπίτι του, όπου τον περίμενε για δηλώσεις.

Τα είπαν για… όλα Καραμανλής - Μπακογιάννη

Στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Παναγή Κυριακού βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με το parapolitika.gr

«Σε μία μάχη μεταξύ Κομισιόν και ΔΝΤ, το ΔΝΤ, με τη βοήθεια της Γερμανίας, βγαίνει συνήθως νικητής»

«Σε μία μάχη διάσωσης μεταξύ της Κομισιόν και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το ΔΝΤ, με τη βοήθεια της Γερμανίας, βγαίνει συνήθως νικητής. Θυμηθείτε την Κύπρο» έγραψε στο Twitter του ο δημοσιογράφος των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! Ενα ζευγάρι στα Βριλήσσια εξοργισμένο με τον Τσίπρα

Ενα ζευγάρι σαραντάρηδων της «διπλανής πόρτας» συνάντησε η Le Monde στα βόρεια προάστια. Εχουν δύο παιδιά, είναι εύποροι σχετικά, αλλά τρέμουν την κρίση. Η πραγματική ζωή και η πραγματική Ελλάδα στο συναρπαστικό άρθρο της γαλλικής εφημερίδας.

Χαϊκάλη, βάλε τσίγκινο βρακάκι, άλλαξε καλσόν και πάρε ομπρέλα γιατί θα ψηφίσεις δαγκωτό και θα σε ψάχνουν τα φρικιά που εξέθρεψες

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δε θα ψηφίσουν τη συμφωνία που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση σε περίπτωση που καταργηθεί ο χαμηλός συντελεστής ΦΠΑ στα νησιά, διεμήνυσε, την Τετάρτη, ο Παύλος Χαϊκάλης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το «casus belli» παραμένει.

Charlie Hebdo: Σώστε την Ευρώπη... Πνίξτε έναν Έλληνα - ΦΩΤΟ

Η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, αποπειράται να πνίξει έναν Έλληνα, βάζοντας το κεφάλι του σε έναν κουβά με νερό.