26 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Ελεονώρα Μελέτη: Γοργόνα στη Μύκονο

Η εμφάνισή της σε παραλία του νησιού απέδειξε ότι παραμένει καλλίγραμμη και fit

Η Ελεονώρα Μελέτη πήγε Μύκονο, φόρεσε το μπικίνι της και κόλασε τον ανδρικό πληθυσμό για άλλη μια φορά.

Ανακριτής: Η «προσπάθεια» δολοφονίας ή ανατροπής Καραμανλή, οι υποκλοπές και το σχέδιο για επιστροφή στη δραχμή από το 2012

Με ένα πόρισμα βόμβα με στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις πρακτόρων και έγγραφα από το Wilileaks, ο ανακριτής Φούκας έκλεισε την έρευνα και την πολυετή ανάκριση για τις υποκλοπές σε βάρος της χώρας μας, αλλά και το σχέδιο ΠΥΘΙΑ, που αφορούσε σε προπαρασκευαστικές πράξεις έσχατης προδοσίας επι κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή( σ.σ γνωστό και ως σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή).

Ξεβράκωμα Τσίπρα από Γιούνκερ: Αντιευρωπαϊκό είναι να λες στους Έλληνες ότι δώσαμε τελεσίγραφο

Πριν λίγες ώρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, τόνισε πως η κυβέρνηση δεν δέχεται τελεσίγραφα και εκβιασμούς για να λάβει την οργισμένη απάντηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΗΠΙΕ! Ραχήλ: "Γάιδαροι" Σαμαράς - Θεοδωράκης

Το απόγευμα η βουλευτής Ραχήλ Μακρή αναδημοσίευσε ένα άρθρο, το οποίο είχε τίτλο "Επίθεση ΝΔ κατά Θεοδωράκη. Τον κατηγορεί ότι θέλει να μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα".

Στροφή 180° από τον Άρειο Πάγο: Ούτε ευρώ στους συμβασιούχους – Δεν δικαιούνται αποζημιώσεις

Στροφή 180 μοιρών στην νομολογία του έκανε ο Aρειος Πάγος στο θέμα των συμβασιούχων, και ενώ μέχρι σήμερα επιδίκαζε δεδουλευμένες αποδοχές στους εργαζόμενους με διαδοχικές συμβάσεις μίσθωσης έργου ή ορισμένου χρόνου, τώρα κρίνει τις συμβάσεις άκυρες και αποφαίνεται ότι δεν πρέπει να παίρνουν πίσω δεδουλευμένα.

Παρά την απαλλωτρίωση Σκουρλέτη δεν έχουν πιστωθεί ακόμα στους λογαριασμούς οι συντάξεις-Δεν πληρώθηκε το ΕΚΑΣ

Με αναγκαστικό δανεισμό εξασφαλίστηκαν οι συντάξεις του Ιουλίου από το υπουργείο Εργασίας, το οποίο αναζητούσε τα χρήματα και αποφάσισε να τα πάρει με δάνειο από το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σόιμπλε εξηγεί τον λόγο για τον οποίο τους πάει γαμι@ντας και προσπαθεί να προστατέψει τους μισούς Έλληνες!

«Οι προτάσεις (ΣΥΡΙΖΑ) αυξάνουν μόνο τους φόρους και εισφορές. Καμία περικοπή. Καμία», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση με την Ελλάδα, ενώ λίγο νωρίτερα είχε επισημάνει:

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Βουλευτής των ΑΝΕΛ δίνει το μισό μισθό του για να ζητήσει συγγνώμη

Να δίνει τη μισή βουλευτική του αποζημίωση σε διαφορετικές κάθε μήνα κοινωνικές δομές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη λειτουργία τους λόγω υποχρηματοδότησης, αποφάσισε ο Κώστας Δαμαβολίτης, βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝΕΛ.

Το tweet του Σαμαρά για το μεταναστευτικό


Να αλλάξουν τακτική στο θέμα του μεταναστευτικού καλεί τους ηγέτες της Ε.Ε. ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς ζητά μέσω Twitter να προχωρήσει η πρόταση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο Στουρνάρας απαντά στη βλαμμένη: Σας έχω στείλει από χθες την έκθεση της ΤτΕ

Χαμός επικράτησε στη Βουλή για ακόμη μια φορά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ξεσπά κατά του διοικητή της ΤτΕ.

Του ξέφυγε του Μπαρούφα: Κάνουμε συνεχώς υποχωρήσεις-Υφεσιακά τα μέτρα των 8 δισ. ευρώ που προτείναμε

Και ο καραγκιόζης ο Φίλης που μας λέει ότι θα τα πληρώσουν μόνο οι πλούσιοι; 

Στόχος μας στο Eurogroup είναι μια συμφωνία με χρήματα και πρόβλεψη για το χρέος - Όταν πηγαίνεις στον πόλεμο δεν συζητάς την ήττα, είπε για την αυριανή συνεδρίαση και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην καταλήξουμε σε συμφωνία

ΣΙΓΑ ΡΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ! ! Τσίπρας: Αύριο πάω σε εκλογές...

Τι εκμυστηρεύτηκε ο πρωθυπουργός πριν από λίγες ώρες σε Ευρωπαίο ηγέτη φιλικής χώρας της Ευρωζώνης

Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών, μετά την κίνηση της κυβέρνησης να απορρίψει την πρόταση των δανειστών ενδεχομένως υποκρύπτουν προεργασία για προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, απόφαση η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες στην περίπτωση που οι δανειστές δεν μετακινηθούν από τις ανελαστικές θέσεις

Ο Ρέντσι στον Τσίπρα: Αλέξη είσαι το νούμερο ένα αλλά... (κόψε τις μαλ@κίες)

Ο Ματέο Ρέντσι είναι από τους ελάχιστους, αν όχι ο μόνος, ηγέτες της Ευρωζώνης που υποστηρίζουν τη χώρα μας. Ο Ιταλός πρωθυπουργός διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα και αυτό φρόντισε να το αποδείξει για μια ακόμη φορά.

Νέος επεισοδιακός καυγάς Κωνσταντοπούλου - Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Νέος καυγάς ξέσπασε στην Επιτροπή της Βουλής ανέμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Κεραυνός χτυπάει Boeing της Korean Air Lines - ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Korean Air Lines. Το Boeing 777-300 απογειώθηκε από την Σιγκαπούρη με προορισμό τη Νότια Κορέα όμως έπεσε σε τροπική καταιγίδα. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε επιβάτης που δείχνει έναν κεραυνό να χτυπά το φτερό του αεροπλάνου.

Σκάνδαλο! Η Πρόεδρος Ζωή αρνείται να μαστιγώσει το Στουρνάρα...

Ειλικρινά δεν κατανοώ τη στάση της Προέδρου, Μεγαλειοτάτης, Στρατάρχου Ζωής.

Την ώρα που η αντιπολίτευση δια στόματος Μεϊμαράκη την παροτρύνει να φέρει το Στουρνάρα σιδηροδέσμιο και να τον μαστιγώνει ο φρούραρχος της Βουλής, αυτή να αρνείται.

Τασούλας για Καμμένο: Η τρικυμία στο κρανίο του αυξάνει την τουρκική προκλητικότητα

Κριτική στην κυβέρνηση και κυρίως στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας ασκεί ο Συντονιστής ΟΔΕ Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ, Κώστας Τασούλας, κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο για διγλωσσία.

Αρωμα τρομοκρατίας: Τρία χτυπήματα και 80 νεκροί σε Γαλλία, Τυνησία, Κουβέιτ

Σε «Μαύρη Παρασκευή» αναδεικνύεται η σημερινή ημέρα, καθώς, τρία τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γαλλία, Τυνησία και Κουβέιτ, έσπειραν τον τρόμο όχι μόνο στις συγκεκριμένες χώρες, αλλά και παγκοσμίως.
Ο αριθμός των θυμάτων και στις τρεις επιθέσεις είναι τουλάχιστον 31, υπάρχουν πολλοί τραυματίες και οι εικόνες που έρχονται από τα σημεία όπου έγιναν τα χτυπήματα είναι σοκαριστικές.

ΘΕΟΣ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! Σκάνδαλο FIFA - Μπλάτερ: Δεν παραιτήθηκα...

Με νέα του δήλωση ο Ζεπ Μπλάτερ "άναψε φωτιές"! Στα εγκαίνια του νέου μουσείου της FIFA στη Ζυρίχη προέβη σε δηλώσεις στα σουηδικά ΜΜΕ λέγοντας στο περιοδικό "Blick": "Δεν παραιτήθηκα, έθεσα τη θέση μου στη διάθεση του έκτακτου συνεδρίου".

Σημαντική υποχώρηση των δανειστών

Σύμφωνα με πληροφορία που μεταδίδει το Reuters οι δανειστές, φαίνεται πως θα προχωρήσουν σε μια σημαντική υποχώρηση σε σχέση με τις αρχικές τους θέσεις. Συγκεκριμένα, υπάρχει ενδεχόμενο να μην ζητήσουν στο πακέτο μέτρων που έχουν προτείνει να αυξηθεί ο ΦΠΑ...

Στα χέρια της αστυνομίας αδίστακτοι ληστές-Τρομοκρατούσαν τα θύματα τους με ηλεκτρικό σίδερο!

Δύο άντρες ηλικίας 37 και 38 ετών συνελήφθησαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που λήστευαν τρομοκρατώντας με αναμμένο ηλεκτρικό σίδερο τα θύματα τους!

ΒΙΝΤΕΟ-Τελεσίγραφο της Κω/λου στον Στουρνάρα - Παφίλης: Στο τέλος θα μείνεις με τον Παναγιώταρο - Καραθανασόπουλος: Είστε κοινή συκοφάντρια

Tελεσίγραφο στον διοικητή της Τράπεζα της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να προσέλθει για ακρόαση στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής έστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ένα γράφημα μας δείχνει τι έκανε η ΝΔ και πως ο ΣΥΡΙΖΑ μας έφερε στο θάνατο σε μόλις 5 μήνες

Πρώτη φορά που οι καταθέσεις υπολείπονται την εξάρτησης των τραπεζών από την ρευστότητα της ΕΚΤ και του ELA

Ένα γράφημα μας δείχνει ότι ο θάνατος πλησιάζει, πλησιάζει η χρεοκοπία.

Η Ζωή Κω/λου έκανε έξωση στον Χαρίλαο Τρικούπη

Στον κεντρικό διάδρομο της βουλής μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε το πορτραίτο του Χαρίλαου Τρικούπη που μέχρι πριν από λίγες ημέρες κοσμούσε μία από τις αίθουσες συνεδριάσεων επιτροπών του κοινοβουλίου. Σε μία από τις πρόσφατες συνεδριάσεις των επιτροπών, φαίνεται το κάδρο πίσω από την πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει η ζημία θα ξεπεράσει τα 74 δισ. έναντι 15 δισ. του κόστους της πρότασης των δανειστών

Για τον λόγο αυτό η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή μεταξύ δύο κακών πρέπει να επιλέξει το λιγότερο κακό.

Τελικά συμφέρει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει ή συμφέρει να συναινέσει στις προτάσεις των δανειστών παρ΄ ότι θα προκαλέσουν ύφεση στην οικονομία και θα φτωχοποιήσουν ακόμη περισσότερο την οικονομία;

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Επέστρεψε στο Facebook ο Αρκάς-Στήριξη από Χαντζόπουλο-Πετρουλάκη

ΔΕΙΤΕ το μήνυμα του διαχειριστή, και το σκίτσο όλο νόημα

​Με ένα σκίτσο όλο.. νόημα επέστρεψε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Αρκάς.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! Το Μαξίμου απορρίπτει την παράταση γιατί δεν θεωρεί αρκετά τα 15 δις: Δεν έχουμε εντολή για νέο Μνημόνιο»

Και τι διαπραγματεύστε τόσους μήνες ρε μπαγλαμάδες; Γιατί δέχεστε μέτρα 8 δις; Δεν είναι μνημονιακά μέτρα αυτά;

Χοντραίνει το ...παιχνίδι των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης-δανειστών και το Μέγαρο Μαξίμου παραθέτει τους επτά λόγους για τους οποίους και η «πεντάμηνη χρηματοδότηση κρίνεται παντελώς ανεπαρκής».

Δεν άντεξε το... βάρος το μαγιό! (ΦΩΤΟ)

Η Κέιτ Άπτον είναι μια κοπέλα που η φήμη της έχει ξεπεράσει κατά πολύ το εκτόπισμα της.

Πληθωρική, προικισμένη, μια γυναίκα που άπειροι άντρες έχουν ερωτευτεί ή ονειρευτεί.

Όχι του ΚΚΕ στη νομιμοποίηση της κάναβης

«Η εξέλιξη της καπιταλιστικής κρίσης έχει επιτείνει ακόμα περισσότερο την τοξικομανία ως κοινωνικό φαινόμενο. Οι χρήστες είναι πιο επιβαρυμένοι, νέα, φθηνά και με άμεση επίδραση στον χρήστη ναρκωτικά, κυκλοφορούν στις πιάτσες, ενώ πάνω από 7 στους 10 χρήστες κάνουν παράλληλα πάνω από 3 ουσίες.

ΦΩΤO-Kληρονόμος Έλληνα κροίσου ξεπουλά!

H Αθηνά Ωνάση Roussel εκποιώντας την περιουσία που κληρονόμησε ανέθεσε την πώληση του πολυτελούς διαμερίσματος της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση, στο Λονδίνο, στο μεσιτικό γραφείο Jackson Stops & Staff Mayfair.

Η Ζωή Κω/λου πήρε πούλο κι ο Κασιμάτης το γλεντάει

​Γιώργος Σταυρόπουλος, πρώην δικαστικός και υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση Παπαδήμου, εξελέγη χθες πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων. (Ομολογουμένως, αγνοούσα ότι διαθέτουμε παρόμοια επιτροπή ― αλλά γιατί να μην έχουμε; Αν αναγνωρίζεις τα δικαιώματα, δεν μπορείς να αποκλείσεις το δικαίωμα να έχεις και μια εθνική επιτροπή για τα δικαιώματα...) Ενδιαφέρον έχει, όμως, ότι η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν ο Γ. Δουζίνας.

ΦΩΤΟ-Τι σκέφτηκαν οι ξένοι όταν ο Τσίπρας τους είπε: «Δεν ξέρετε τι σημαίνει να μειώνεις τις συντάξεις στην Ελλάδα»

Αυτό:

Η φωτογραφία μιας μητέρας που σαρώνει στο Facebook [εικόνα]

Μια νεαρή τραγουδίστρια και μητέρα 4 παιδιών ανέβασε μια φωτογραφία της στο Facebook που έγινε viral για πολύ σωστούς λόγους.


Ο λόγος για την Kimberly Henderson μια τραγουδίστρια από την Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, που τόλμησε...

ΒΙΝΤΕΟ-Ζωή Κω/λου: Μπορώ να φέρω με τη βία τον Στουρνάρα-Μειμαράκης: Φέρτον με χειροπέδες και βάλε τον φρούραρχο να τον μαστιγώσει

«Να τον φέρετε χειροπόδαρα και από πίσω ο φρούραρχος της Βουλής να τον μαστιγώνει» ειρωνεύτηκε την πρόεδρο της Βουλής ο προκάτοχός της, Ευάγγελος Μεϊμαράκης - Εκείνη χαρακτηρίζει «ύποπτη» την στάση του διοικητή της ΤτΕ και τον κατηγορεί ευθέως για παράβαση καθήκοντος - Παραίτηση Στουρνάρα ζήτησε ο Λεουτσάκος

ΝΑΖΙ! Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν μπορεί να ξοδεύει σε βάρος άλλων κρατών-μελών

Για «πολύ διαφορετικές» απόψεις με τους Έλληνες συναδέλφους κάνει λόγο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Πρόταση 5μηνης παράτασης με 15,5 δισ. € κατέθεσε η τρόικα-Πληροφορίες για έκτακτη σύγκληση Κυβερνητικού Συμβουλίου το απόγευμα

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης

Πρόταση 5μηνης παράτασης με χρηματοδότηση ύψους 15,5 δισ.ευρώ κατέθεσαν οι θεσμοί - Έρχεται στην Αθήνα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες

Eurogroup: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης αν η Αθήνα δεν συμφωνήσει στην πρόταση των δανειστών

Απαισιόδοξες είναι οι προβλέψεις για σύναψη συμφωνίας τις επόμενες ώρες - Για «μεγάλη δυσπιστία» μεταξύ θεσμών και ελληνικής κυβέρνησης κάνει λόγο το πρακτορείο ειδήσεων

Στο Μενίδι το πρώτο ΑΤΜ για bitcoin στην Ελλάδα!!

Η ιδιοκτήτρια ενός βιβλιοπωλείου από τις Αχαρνές φαίνεται ότι βρήκε την απάντηση στο ερώτημα τι νόμισμα θα έχουμε

Ενώ οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της είναι σε εξέλιξη, η ιδιοκτήτρια ενός βιβλιοπωλείου από τις Αχαρνές φαίνεται ότι βρήκε την απάντηση στο ερώτημα τι νόμισμα θα έχουμε, αν τελικά δεν βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα, θέτοντας σε λειτουργία στο κατάστημά της το πρώτο Bitcoin ATM στην Ελλάδα.

Καυγάς Κω/λου με Γρηγοράκο – ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που η Πρόεδρος της επιτροπής δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόταν στον πρόεδρο της ΤτΕ, κ. Στουρνάρα που δεν προσήλθε, τη διέκοψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Η μονοκατοικία στη Φιλοθέη με το ξύλινο γκαράζ που αιωρείται πάνω από την πισίνα [εικόνες]

Αφιέρωμα στη δημιουργία του γραφείου Hiboux Architects, και την αρχιτέκτονα Μαριάννα Ξυνταράκη και τον πολιτικό μηχανικό Νικο Ξυνταράκη, έκανε το βρετανικό περιοδικό με τους 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως Dezeen.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ! Απόφαση Σκουρλέτη: Δάνειο 150 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν οι συντάξεις

Δάνειο από το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων, ύψους 150 εκατ. ευρώ, αποφάσισε να πάρει η κυβέρνηση, με απόφαση του υπουργού Εργασίας Πάνου Σκουρλέτη.

Άδωνις: Η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια έχασε τη δεδηλωμένη

Αν ο Τσίπρας πάει τη χώρα στα βράχια θα έχει άσχημο προσωπικό και πολιτικό μέλλον, πρόέβλεψε ο βουλευτής της ΝΔ

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει χάσει τη δεδηλωμένη εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης.

ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ! Ραχήλ ειρωνεύεται τον Γιούνκερ: «Πετσετούλες να φέρουμε ζεστές να σκουπίζουν τον ιδρώτα τα παιδιά»


Με τους αστείους χαρακτηρισμούς της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, ειρωνεύεται τη διεθνή κοινότητα, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση…

Η «αφέντρα» Λαγκάρντ και ο γυμνός «σκλάβος» Τσίπρας – Το σκίτσο της L'Echo που «τα σπάει»

Ενα σκίτσο του Νικολά Βαντό, της γαλλικής εφημερίδας L' Echo, γεμάτο υπονοούμενα για την ελληνική διαπραγμάτευση, κάνει το γύρο του κόσμου και των social media.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θα ανεξαρτητοποιηθώ αν διαφωνήσω με τη συμφωνία

Ο Νίκος Μανιός, υμνητής και υπερασπιστής της 17Ν και στέλεχος της ανανεωτικής-ριζοσπαστικής Αριστεράς είναι ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνει ανοικτά και πεντακάθαρα ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει στη Βουλή μια συμφωνία με τους δανειστές, η οποία δεν θα ευθυγραμμίζεται με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματός του, όχι μόνο θα την καταψηφίσει αλλά θα ανεξαρτητοποιηθεί κιόλας!

Άντρας της Βασιλικής Φρουράς της Αγγλίας σημαδεύει με όπλο ενοχλητικό τουρίστα [βίντεο]

Είναι η στιγμή που ένας τουρίστας ενοχλεί έναν από τους άντρες της βασιλικής φρουράς της Αγγλίας έξω από το κάστρο του Ουίνσδορ.

Ο ασιατικής καταγωγής άντρας ακολουθεί τον φρουρό με κοροϊδευτική διάθεση. Οι φίλοι του τον βιντεοσκοπούν και ακούγονται να γελάνε.

Ο Παπαδημούλης στηρίζει τον Αρκά ενάντια στη φασιστική πλειοψηφία του κόμματός του

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, πήρε ανοικτά θέση υπέρ του Αρκά, τον οποίο χαρακτρήρισε «κορυφαίο».

Ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις και σε «παγωμένο» κλίμα η συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα Kαγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Παρουσιαστής του CNBC: Η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα του να γίνει η νέα Βενεζουέλα

«Δεν έχουν τίποτα να χάσουν! Εκλέχτηκαν για να χρεοκοπήσουν. Αυτό θέλουν να κάνουν», είπε χαρακτηριστικά ο Cramer για την ελληνική κυβέρνηση

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα του να γίνει η νέα Βενεζουέλα - αλλά χωρίς το πετρέλαιο - εξέφρασε ο Αμερικανός συγγραφέας και επιχειρηματίας Jim Cramer στην εκπομπή του στο CNBC με τίτλο Mad Money.

Συμφωνία: Ρήξη, εκλογές ή και έξοδο απ' το ευρώ προτείνουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τα όργανα... καλά κρατούν στον ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη ακόμη και υπουργούς σε κάθε ευκαιρία να λένε όχι στη συμφωνία και να προτείνουν από... μοναχικό δρόμο για την Ελλάδα, με έξοδο προφανώς από το ευρώ, ως και εκλογές...

Γαλλία: Επίθεση τζιχαντιστών σε εργοστάσιο-Αποκεφάλισαν άνδρα και κρέμασαν το κεφάλι του στο φράχτη

Αποκεφάλισαν άνδρα, κρέμασαν το κεφάλι του στην είσοδο του εργοστασίου και ύψωσαν δίπλα σημαίες του Ισλαμικού Κράτους - Πληροφορίες για σύλληψη 30χρονου υπόπτου που δήλωσε ισλαμιστής - «Κόκκινος» συναγερμός σε όλη τη χώρα

Ο τρόμος ξυπνάει ξανά στη Γαλλία με τη νέα τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Άδωνις: «Ελευθερία επί ΣΥΡΙΖΑ» (ΦΩΤΟ)

Σάλος έχει ξεσπάσει από το πρωί στο διαδίκτυο, με τα σκίτσα του Αρκά που σχολιάζουν καυστικά τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης.

Φυσικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος, έτσι...