29 Ιουνίου 2015

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ . ΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ

        Εδώ και δύο μήνες έβλεπα τη ρήξη να έρχεται και σας το έγραφα συνεχώς. Αλλά για όσους με διαβάζουν έγραφα και κάτι άλλα ακόμα.
        Έγραφα λοιπόν ότι η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός για τους αναρχοκομμουνιστές. Επίσης ότι αφού ξεπατώσουν κυριολεκτικά την οικονομία και αφού κάνουν όλα τα ρουσφέτια τους στο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ ,θα την κάνουν και θα φύγουν,αφού αφήσουν πίσω τους συντρίμμια.

ΦΩΤΟ-Εύα Κατωπόδη: Ότι καλύτερο έχει ο ΠΑΟΚ!

Η Εύα παρέμεινε στον ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά και θα συνεχίσει να κάνει τον κόσμο της ομάδας στο κλειστό να... παραμιλάει μαζί της!

Είναι η ομορφότερη αθλήτρια που υπάρχει στην ομάδα...

ΖΜΠΟΥΤΣΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟ ΝΤΑΥΟΥΛΙ ΤΣΙΠΡΑ! Ενισχύεται πλέον το euro έναντι του δολαρίου

Και το τελευταίο επιχείρημα των ερασιτεχνών τζογαδόρων του Μαξίμου και του αλμπάνη της Θεωρίας των Παιγνίων Βαρουφάκη καταρρέει.

Αφού ο εκβιασμός της πλάκας που επιχείρησαν να κάνουν (κυριολεκτικά) με το… νεροπίστολο στα γεράκια των αγορών, όπως φαίνεται δεν πέρασε.

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΝΠ! Ζωή Κω/λου: «Δημοκρατική πράξη» η ΠΝΠ για την τραπεζική αργία και τους ελέγχους κεφαλαίων

«Ό,τι προσπαθεί να αμυνθεί σε εκβιασμούς αποτελεί δημοκρατική πράξη» σχολίασε η πρόεδρος της Βουλής

«Δημοκρατική πράξη σε όσους επιβάλουν ασφυξία» χαρακτήρισε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία η κυβέρνηση επέβαλε το κλείσιμο των τραπεζών για τουλάχιστον έξι εργάσιμες ημέρες και τον περιορισμό στην ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ!

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους!«Συναγερμός» από τις φαρμακευτικές για τον εφοδιασμό της Ελλάδας σε φάρμακα

Σε περίπτωση Grexit εκφράζουν ακόμη και φόβους για τη δημόσια υγεία των πολιτών

Μπορεί το υπουργείο Υγείας να τονίζει πως είναι διασφαλισμένη η συνήθης ροή φαρμάκων προς νοσοκομεία και φαρμακεία, ωστόσο, οι φαρμακευτικές εταιρείες προειδοποιούν πως ο εφοδιασμός της χώρας μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο, εάν η Ευρώπη δεν αναλάβει δράση επειγόντως.

S&P: Υποβάθμισε την Ελλάδα σε «CCC-»-Τουσκ: «Όχι» στο αίτημα Τσίπρα για παράταση του προγράμματος

Φάπες από παντού

ΝΙΚΑΜΕ! Ο σταλίνας Κοτζιάς εξασφάλισε την αλληλεγγύη των Τούρκων εναντίον των Ευρωπαιων ναζί

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου διαβεβαίωσε τον Έλληνα ΥΠΕΞ για την αλληλεγγύη του τουρκικού λαού, της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Τουρκίας στις προσπάθειες της Ελλάδας για την επίτευξη μίας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας

Λευκός Οίκος: «Η Ελλάδα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της στο ΔΝΤ»

Σχετικά με την πληροφορία για την μη καταβολή της δόσης του ΔΝΤ - Προς το συμφέρον όλων η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Για το ελληνικό ζήτημα, μεταξύ άλλων, πραγματοποίησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ, ο οποίος τόνισε ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν αποτελεί σημαντικό και άμεσο κίνδυνο για την αμερικανική οικονομία.

MNI: Τι συζητήθηκε στο Eurogroup χωρίς τον Βαρουφάκη – Τι θα γίνει αν στο δημοψήφισμα βγει «όχι»

Ενιαίο μέτωπο κατά της κυβέρνησης αναμένεται να κρατήσουν οι δανειστές, τουλάχιστον μέχρι το δημοψήφισμα, καθώς ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση προς την ελληνική πλευρά.

ΒΙΝΤΕΟ-Χωμενίδης: «Αν επικρατήσει το “όχι” θα γίνουμε Αλβανία του 90»

«Δεν θα έχουμε καύσιμα, δεν θα έχουμε φάρμακα, θα είμαστε μια χώρα απροστάτευτη».

Την άποψή του για την πολιτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα, κατέθεσε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του ευρώ και τόνισε χαρακτηριστικά πως σε περίπτωση που το δημοψήφισμα βγάλει “όχι”, τότε θα γίνουμε Αλβανία του '90 και δορυφόροι της Τουρκίας.

Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! Ο σύζυγος της Ζωής Κω/λου: Ανεβάζει φώτο με γκομενάκια και επιτίθεται στα ΜΜΕ [εικόνες]

Στα χνάρια της αγαπημένης του συζύγου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, βρίσκεται ο Απόστολος Μαντής, αφού δεν σταματάει να προκαλεί -όχι από τη Βουλή βέβαια- τις τελευταίες ημέρες.

Βουλευτές ΝΔ: Έβγαλαν υπουργοί & βουλευτές της συγκυβέρνησης χρήματα στο εξωτερικό;

Να δοθούν στη δημοσιότητα οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών στελεχών της κυβέρνησης που τυχόν έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, ζητούν 14 βουλευτές της ΝΔ με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον πρωθυπουργό και με πρωτοβουλία του Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Ο Αθανασίου καταγγέλλει τον ορισμό Θάνου στον Αρειο Πάγο: Εστειλε μια επιστολή στον Γιούνκερ και την έκαναν πρόεδρο

Βαρύτατες αιχμές στην κυβέρνηση για τη χρονική στιγμή που επέλεξε να προβεί στον ορισμό νέου προέδρου του Αρείου Πάγου (σ.σ της κ. Βασιλικής Θάνου) εξαπέλυσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, με προηγούμενη 35ετη θητεία στη δικαιοσύνη.

Δημοψήφισμα: Το ψηφοδέλτιο είναι υπερ του "Όχι"! Συνταγματολόγος Μανιτάκης: Μεροληπτική η διατύπωση

- Σάλος μετά την δημοσιοποίηση τους ψηφοδελτίου με το οποίο θα βρεθούν... τετ α τετ οι Έλληνες πολίτες την Κυριακή 5 Ιουλίου, για το δημοψήφισμα
- Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Όχι είναι μπροστά από το Ναι
- Τι λέει στο Newsit ο συνταγματολόγος και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Μανιτάκης
- Τι λέει το υπουργείο Εσωτερικών για το ψηφοδέλτιο
ΔΕΙΤΕ ΤΟ INFOGRAPHIC

Πάλι χωρίς χάπια η Ζωή Κω/λου! "Σκοτώθηκε" με τη Βούλτεψη, αποχώρησε η ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανδαιμόνιο επικράτησε στη Βουλή με πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όλα ξεκινησαν όταν η Πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατηγορώντας τον ότι παρενέβη στη διαδικασία του δημοψηφίσματος, προτρέποντας τον λαό να ψηφίσει "ναι" στο τελεσίγραφο των δανειστών.

Το ξέσπασμα Μανωλίδου στο Twitter και το «τιτίβισμα» στήριξης του Άδωνι

«ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!! Δεν θα σας κάνω το χατήρι!!! Βρίστε όσο θέλετε, εξάλλου δεν ξέρετε και τίποτε άλλο να κάνετε!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ!» έγραψε στο Twitter η Ευγενία Μανωλίδου απαντώντας οργισμένα σε όσους της επιτέθηκαν διαδικτυακά σχετικά με την άποψη της για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Δεν πληρώνονται οι συντάξεις ΤΑΠ-ΟΤΕ την Τρίτη από το ΙΚΑ... αλλά λίγο αργότερα πληρώνονται

«Συγγνώμη λάθος»! Θα πιστωθούν τελικά οι συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ

Σε ανακοίνωσή του το ΙΚΑ αναφέρεται πως η πληρωμή συντάξεων ΤΑΠ – ΟΤΕ για τον μήνα Ιούλιο δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη.

Στα …πατώματα η Ραχήλ για το «ΌΧΙ» (ΦΩΤΟ)

Στην πρώτη γραμμή στήριξης του «ΟΧΙ» η Ραχήλ Μακρή βρέθηκε με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη που έφτιαχναν πανό και δεν δίστασε να γονατίσει στο πάτωμα και να βάλει και εκείνη μια πινελιά.

Βενεζουέλα: Εξαφανίζονται οι μπριζόλες!

Δελτίο στα τρόφιμα και στα καύσιμα - Δελτίο και στην «όρεξη για μπριζόλες», σε μια χώρα που κάποτε υπήρξε ο δεύτερος μεγαλύτερος εισαγωγέας βοοειδών στον κόσμο
Δεν είναι λίγοι οι επικριτές του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που υποστηρίζουν πως προσπαθεί να κάνει την Ελλάδα… Βενεζουέλα! Άλλωστε, μόλις την Παρασκευή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκ των θιασωτών της ρήξης, συναντήθηκε με τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, Φαρίντ Φερνάντες, σε μία προσπάθεια να προωθήσει συνεργασία στον πετρελαϊκό τομέα –εκεί που η χώρα του Μαδούρο είναι πλέον «κόκκινο πανί» διεθνώς.

Βαρβιτσιώτης για ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν τις τράπεζες, αλλά οι διορισμοί φίλων και ημετέρων συνεχίζονται [εικόνα]

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και προγράμματος της ΝΔ για τους συνεχιζόμενους κομματικούς διορισμούς της Κυβέρνησης, την ώρα που οι τράπεζες είναι κλειστές και η αγορά κινδυνεύει με κατάρρευση.

Σαμαράς: Το «ναι» στο δημοψήφισμα είναι «ναι» στο ευρώ

Η Ελλάδα θα χάσει 7 δισ. το χρόνο για τα επόμενα έξι χρόνια, αυτός είναι ο λογαριασμός του "όχι"- Η πλειοψηφία θέλει η χώρα να μείνει εντός του ευρώ, της Ευρώπης - Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε ένα πραξικοπηματικό δημοψήφισμα-παρωδία - Έχουμε capital controls στην αρχή της τουριστικής περιόδου - ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΧΑ να σταθούν απέναντι σε όσους θέλουν παραμονή στην Ευρώπη

Μαξίμου: Ανοιχτή η κυβέρνηση στην επανάληψη των διαπραγματεύσεων

Η ελληνική κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις και στην επανάληψη των διαπραγματεύσεων ωστόσο καμία πρόταση δεν της έχει υποβληθεί, αναφέρουν πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τις δηλώσεις της καγκελαρίου Μέρκελ, τονίζουν ότι η προσπάθεια επίρριψης των ευθυνών στην ελληνική κυβέρνηση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Την Πέμπτη ανοίγουν οι τράπεζες για τις συντάξεις-Με 240€ θα προσπαθήσουν να λαδώσουν τους συνταξιούχους

Από την Πέμπτη θα είναι σίγουρα ανοιχτές οι τράπεζες για να μπορούν να πάρουν χρήματα οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα.

Reuters: Η Ελλάδα δεν θα πληρώσει αύριο το ΔΝΤ

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, που επικαλείται κυβερνητικό αξιωματούχο, η Ελλάδα δεν σκοπεύει να πληρώσει τις δόσεις 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, μία δόση που λήγει αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Με κλειστές τράπεζες ζητούν από τον κόσμο να πληρώσει εφορία!

Οδηγίες προς τους φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις για τον τρόπο τακτοποίησης των συναλλαγών τους με την εφορία και τα τελωνεία εξαιτίας του capital control που έχει επιβληθεί από σήμερα στις ελληνικές τράπεζες.

Σουλτς:Το δημοψήφισμα είναι το ευρώ-Θα έρθω στην Αθήνα εντός της εβδομάδας

Στην Αθήνα μέσα στη βδομάδα ο Σουλτς - Τι είπε στον Αλ.Τσίπρα με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά - «Θα παλέψω και θα τρέξω για να πείσω τους Έλληνες να παραμείνουν στην Ε.Ε και στην Ευρωζώνη» δήλωσε ο κ. Σουλτς.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Δυσφορία συνταγματολόγων και Παπούλια για τη στάση Πάκη στο δημοψήφισμα

Μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Νίκο Αλιβιζάτος  που άσκησαν έντονη κριτική, σαφείας αποστάσεις τηρεί και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Non paper Μαξίμου: Έχουμε άφθονη Coca Cola και μπύρες

Τι απαντά η κυβέρνηση στις εικόνες που παρατηρούνται σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα - Οι θεσμικοί φορίες διαβεβαιώνουν ότι υπάρχει επάρκεια φαρμάκων

Πύρρος Δήμας: "Αρνούμαι την αλβανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας"

"Ελπίζω να μη ζήσετε ποτέ με έναν Χότζα πάνω από το κεφάλι σας", τονίζει ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας, αναφερόμενος στις κρίσιμες ημέρες που διανύει η χώρα, στο capital control και το επικείμενο δημοψήφισμα.

1000 ΜΠΡΑΒΟ! Ο «καιρός» της Ελευθεροτυπίας τους ξεφτιλίζει και ζητάει συγνώμη που στήριξε ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος Τετράδης (ο πρώην Καιρός της Ελευθεροτυπίας), ο οποίος έγραψε και στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ πριν και μετά τις εκλογές, γράφει στο Facebook ένα συγκλονιστικό κείμενο για τα ψέμματα της κυβέρνησης.

Γράφει ο «Καιρός»:

Ζούμε εικόνες από το μέλλον με δραχμή…

Εικόνες από το μέλλον σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, βλέπουμε και ζούμε σήμερα. Τις είχαμε δει πριν από μερικούς μήνες για πρώτη φορά, αλλά και στη συνέχεια ως τις μέρες μας, στη Βενεζουέλα, στη χώρα που προεδρεύει ο σύντροφος Μαδούρο, στη χώρα με την οποία υπογράψαμε ενεργειακή συμφωνία πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά δεν περνούσε από το μυαλό μας και δεν πιστεύαμε ότι θα ζήσουμε ποτέ στην Ελλάδα φαινόμενα λατινοαμερικάνικα στα σούπερ μάρκετ και τις τράπεζες. Αλλά δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Το σχόλιο στο Facebook που σπάει κόκαλα -« Εγώ, ο αγανακτισμένος Ελληνας»

Στις αρχές Μαΐου ένα κείμενο για τον «Σωστό Ελληνα» έκανε το γύρο του Διαδικτύου μέσω Facebook. Το ίδιο κείμενο τις τελευταίες ώρες κάνει ξανά το γύρο του Διαδικτύου. Ισως λόγω των δραματικών εξελίξεων...

Ο χρόνος θα σταματήσει την Τρίτη! (Κυριολεκτικά)

Δεν συνδέεται με τη λήξη του προγράμματος της Ελλάδας. Δεν συνδέεται με capital controls ούτε με το δημοψήφισμα. Ο χρόνος, θα σταματήσει τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Κυριολεκτικά θα σταματήσει.

ΦΩΤΟ-Υπουργοί γελάνε και κάνουν high five για την επιβολή capital controls στα γίδια

Σοβαρότης μηδέν! Backpack, high five και... capital controls!
Το capital control έχει επιβληθεί, οι τράπεζες θα είναι αύριο κλειστές, το δημοψήφισμαενόψει, ωστόσο οι Γιάνης Βαρουφάκης και Νίκος Βούτσης σε χαλαρή διάθεση το... "κολλάνε" έξω από το Μέγαρο Μαξίμου!

Ο Αδωνις μιλούσε για κρυφή ατζέντα ΣΥΡΙΖΑ, δημοψήφισμα και δραχμή από το 2014 [βίντεο]

Τα όσα είχε πει ο βουλευτή της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης τον περασμένο Σεπτέμβρη επιβεβαιώθηκαν τώρα με δραματικό τρόπο. Και αυτό γιατί οκτώ μήνες πριν, περιέγραφε τα όσα συμβαίνουν στη χώρα αυτή την περίοδο.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Χρυσόγονος σε Τσίπρα: Μετατρέπεις την Ελλάδα σε κάτι ελαφρώς χειρότερο από Ζιμπάμπουε

Η ρήξη με τους δανειστές είναι μια ανέφικτη επιλογή και αν επιχειρηθεί η κατάληξη θα είναι η χώρα να επιστρέψει στον μνημονιακό εγκλωβισμό υπό χειρότερους όρους, τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή - λάβρο προς τον πρωθυπουργό δημοσιοποιεί σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Ο Γιούνκερ μίλησε ελληνικά: Η Ευρώπη είναι Ελλάδα [βίντεο]

«Η Ευρώπη είναι Ελλάδα» είπε στα ελληνικά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

ΔΕ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΝΑΙ; Μητσοτάκης: Εβαλαν πρώτο το Οχι, ντροπή!

Απαράδεκτο και «ξεδιάντροπη επιχείρηση υφαρπαγής ψήφου» χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο για το δημοψήφισμα είναι πρώτο το «Οχι».

ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ! Ο Τσίπρας τηλεφωνεί σε Γιούνκερ-Σουλτς και κόβει κάθε γέφυρα: «Παρεμποδίζετε την δημοκρατική έκφραση με το κλείσιμο των τραπεζών!»

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πριν την συνέντευξη του τελευταίου ρίχνοντας του την ευθύνη για το κλείσιμο των τραπεζών.

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΗΣΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Τα Σκόπια αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την Ελλάδα -Οδηγίες από την Κεντρική Τράπεζα

Η Κεντρική Τράπεζα της ΠΓΔΜ έλαβε τη Δευτέρα «προληπτικά μέτρα» για να προστατευθεί από την οικονομική αστάθεια που απειλεί τη γειτονική Ελλάδα, ζητώντας από τις τράπεζες της χώρας να αποσύρουν τις καταθέσεις που έχουν στις ελληνικές τράπεζες.

288.000 ευρώ για κάθε μέρα δωρεάν μεταφοράς επιβατών ζητά ο ΟΑΣΘ

«Εάν μας καλύψουν το ποσό των 1,728 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να δαπανήσουμε για να κυκλοφορήσουμε δωρεάν έξι ημέρες τα οχήματά μας, τότε θα το πράξουμε», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης.

Die Welt: Ο Τσίπρας σχεδίαζε από την αρχή το Grexit

Για μύθους που σχηματοποιήθηκαν από την έναρξη της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και για ενδείξεις ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός σχεδίαζε από την αρχή, κάνει λόγο η Die Welt.

ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΡΗ; Ο κόσμος στις ουρές και η Ραχήλ κομπάζει ότι «οι αγορές χορεύουν πεντοζάλη»

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

“Οι αγορές χορεύουν πεντοζάλη”!!!Οσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτό υποστηρίζει η βουλευτής Κοζάνης του Σύριζα, κυρία Ραχήλ Μακρή, σε αυτές τις δραματικές συνθήκες με κλειστές τις ελληνικές τράπεζες και τον κόσμο να κάνει ουρές μπροστά στα ΑΤΜ.

Σπάρτη: Θερμό επεισόδιο στο πολιτικό γραφείο του Λεωνίδα Γρηγοράκου - Έβγαλε χρήματα από ΑΤΜ και ανέβηκε έξαλλος πάνω (Βίντεο)!

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι στο νέο γραφείο του Λεωνίδα Γρηγοράκου στη Σπάρτη...

Ο Παναγιώτης Λ. από το Γεράκι, εργάτης και αγρότης στο επάγγελμα, ήρθε στη Σπάρτη για να βγάλει λεφτά από το ATM το οποίο βρισκόταν κάτω από το γραφείο του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ 5 δις; Κρεμλίνο: Ανησυχούμε για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Την ανησυχία της Μόσχας για τις απροσδόκητες εξελίξεις στην Ελλάδα, εξέφρασε τη Δευτέρα το Κρεμλίνο.

ΣΤ'ΑΡΧ@ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Άκυρες οι πιστωτικές κάρτες, οι Έλληνες ταξιδιώτες «εγκλωβίστηκαν» στο εξωτερικό

Σε απόγνωση οι Έλληνες ταξιδιώτες στο εξωτερικό.

«Εγκλωβισμένοι» είναι οι Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό αυτές τις μέρες και ιδιαίτερα όσοι διαμένουν σε ξενοδοχεία.

ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Στο τραπέζι τώρα ακόμα και το ενδεχόμενο «bail in» των τραπεζών

Σε ποια περίπτωση οι μέτοχοι και οι καταθέτες θα κληθούν να συνεισφέρουν

Ενώ η τραπεζική αγορά προσπαθεί να προσαρμοστεί και να απορροφήσει και να προσαρμοστεί στο σοκ της επιβολής κεφαλαιακών ελέγχων, μοιραία τα βλέμματα στρέφονται στο τι θα συμβεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου και αν μέχρι τότε δεν υπάρχει συμφωνία.

BINTEO-ΦΩΤΟ-Χάος σε ΑΤΜ και σούπερ μάρκετ -Αδειοι οι δρόμοι και τα μαγαζιά

Εδώ και λίγη ώρα ορισμένα ΑΤΜ άρχισαν να δίνουν ξανά χρήματα, έως 60 ευρώ, που είναι και το ανώτατο όριο που τέθηκε λόγω των capital controls.

ΦΩΤΟ-Η γιαγιά και ο κάγκουρας θα ψηφίσουν για την "Preliminary Debt sustainability analysis"-Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος που θα γίνει αυτή την Κυριακή 5 Ιούλιου.

Το ψηφοδέλτιο που θα πάρουν στα χέρια τους οι πολίτες θα γράφει:

Μέρκελ: «Αν θέλει ο Τσίπρας ας έρθει να συζητήσουμε ξανά»

«Σήμα» στην Αθήνα θέλησε να στείλει η Ανγκελα Μέρκελ και συγκεκριμένα προς τον Αλέξη Τσίπρα, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα συνάντηση αν το θέλει φυσικά και ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Γιούνκερ: Καλώ τους Έλληνες να μην αυτοκτονήσουν, να πουν «ναι»-Αυτή είναι η πρόταση των δανειστών στα ελληνικά

Διαβάστε την πρόταση των δανειστών στα ελληνικά 

Το «όχι» σημαίνει πως οι Έλληνες λένε «όχι» στην Ευρώπη - Η κυβέρνηση να πει στην ελληνική κοινωνία την αλήθεια - Η πρόταση της Κομισιόν δεν ήταν τελεσίγραφο - Δεν περιέχει περικοπές στο συνταξιοδοτικό και στους μισθούς, αλλά στις αμυντικές δαπάνες - Δεν πρόκειται για μια πρόταση «χαζής» λιτότητας