01 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Διέκοψαν το μονόλογό και τόλμησαν να ρωτήσουν οι άθλιοι... και ο σταλίνας Λαφαζάνης σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας από δελτίο ειδήσεων

Τα «βρόντηξε» και έφυγε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το κεντρικό δελτίο του Star, καθώς εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις σχετικά με τις κλειστές τράπεζες.

Ο Δαβάκης στόλισε τον μπάρμπα Αλέκο: «Σε μένα να μιλάς καλύτερα, ηλίθιε... τενεκέ!»

Τα ανοιχτά μικρόφωνα πρόδωσαν μία έντονη συνομιλία μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και του βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ Αθανάσιου Δαβάκη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για την ψηφοφορία του δημοψηφίσματος, το περασμένο Σάββατο.

"Τοίχος" από Γιούνκερ! Κομμένες οι επαφές μέχρι το δημοψήφισμα-Ντάισελμπλουμ: Το «όχι» δεν είναι βάση διαπραγμάτευσης

"Τοίχος" από Γιούνκερ! Κομμένες οι επαφές μέχρι το δημοψήφισμα!

Την διακοπή οποιασδήποτε επαφής με την ελληνική κυβέρνηση μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα, φέρεται να προανήγγειλε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΩΧ! ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! Βαρουφάκης: Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα bail in

Είπε ο σαλτιμπάγκος που την Κυριακή έλεγε δεν θα βάλουμε capital controls και μετά από 4 ώρες έβαλε!!

«Δεν υπάρχει περίπτωση bail in (η διαδικασία εκκαθάρισης των τραπεζών που περιλαμβάνει και κούρεμα καταθέσεων) μας χωρίζει από τους δανειστές μόνο η βιωσιμότητα του χρέους» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης λίγο πριν αναχωρήσει από το υπουργείο στο Μαξίμου για σύσκεψη με τον πρωθυπουργό μαζί με την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη.

Οι Αμερικανοί «κρυφάκουγαν» την Μέρκελ να μιλά για το χρέος της Ελλάδας -Ποια η θέση του Σόιμπλε

Τις αποκαλύψεις των WikiLeaks, για τις υποκλοπές της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ στην Ανγκελα Μέρκελ, με θέμα την Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα το Εθνος.

VENCEREMOS! Μαδούρο: Μην ανησυχείτε Έλληνες κι εμείς τρώγαμε ζωοτροφές αλλά διώξαμε το ΔΝΤ... και σήμερα δεν έχουμε ούτε κ@λόχαρτο

Την συμπαράσταση της Βενεζουέλας έχει ο ελληνικός λαός.... Ο Πρόεδρος της χώρας, Νικολας Μαδούρο απήυθυνε διάγγελμα στους Έλληνες και στον Αλέξη Τσίπρα.

Σε μήνυμά του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση της Βενεζουέλας, ο Μαδούρο αναφέρει:

Σαμαράς: Κυβέρνηση σε πανικό είπε είπε ψέματα σε όλους και χρεοκόπησε τη χώρα - Πρωθυπουργός που παρακαλάει για νέο Μνημόνιο

Μοιραίο λάθος της κυβέρνησης το δημοψήφισμα-παρωδία

«Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την παλληκαριά να παραδεχθεί ότι αυτός υπέγραψε το κλείσιμο των τραπεζών. Δεν τόλμησε να παραδεχθεί ότι αυτός υπέβαλε πρόταση λιτότητας, ίδια με εκείνη των δανειστών. Και ότι τελικά προσυπέγραψε την ίδια την πρόταση των δανειστών», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για το δημοψήφισμα.

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ! Δεν σταματούν να κάνουν προσλήψεις: Προκηρύσσουν 100 θέσεις σε ΕΒΖ και 450 σε ΔΕΗ

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η προκήρυξη για την πρόσληψη 100 επιπλέον εργαζομένων που θα λειτουργήσουν, από τον τρέχοντα μήνα, το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στην Ορεστιάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων της βορειοελλαδικής επιχείρησης Χριστόδουλος Βαρκάκης.

Τατσόπουλος: Μόνο επί χούντας ήρθε η Ελλάδα αντιμέτωπη με το Συμβούλιο της Ευρώπης

«Η Ελλάδα ήρθε ξανά αντιμέτωπη με το Συμβούλιο της Ευρώπης μόνο επί χούντας» τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τις επικρίσεις του Συμβουλίου για τον τρόπο διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Τι θα ψηφίσουν Ντέμης και Βανδή;

Η θέση του Ντέμη Νικολαΐδη για το δημοψήφισμα!

Τη θέση του στο δημοψήφισμα που θα γίνει την Κυριακή εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, με ανάρτησή του στο Facebook. Σαφή θέση υπέρ του...

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ! Ο Καμμένος κάνει ότι ζητάνε οι δανειστές δηλ. 600 εκ περικοπές και "κούρεμα" προσωπικού

[Επειδή το άρθρο είναι από τη σελίδα του δημοσιογλύφτη Πάρη Καρβουνόπουλου, τα φορτώνει όλα στον Τσίπρα, αλλά ούτε η Τζούλη του Πανάρα δεν πιστεύει πως ο Τσίπρας προτείνει τόσες περικοπές χωρίς την έγκριση του Καμμένου... και φυσικά μην τσιμπάτε που ο Τσίπρας εγγυάται και καλά τη μη περικοπή]

Από τα 400 εκατομμύρια περικοπές στην Εθνική Άμυνα φθάσαμε στα 600. Η νέα πρόταση Τσίπρα στους θεσμούς προβλέπει 200 εκατομμύρια περικοπές στην Άμυνα το 2016 και τα υπολοιπα 400 μεταφέρονται για το 2017. Που θα βρεθούν; Στην πρόταση Τσίπρα περιλαμβάνεται και “κούρεμα” προσωπικού!

Επίθεση ΝΔ στη κυβέρνηση: Οι εικόνες που βλέπουμε παραπέμπουν σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής

Με ειρωνική διάθεση ασκεί κριτική στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

KSEPETAGROUP! Ολοκληρώθηκε μέσα σε 15 λεπτά το Eurogroup και φυσικά πήραν πούλο

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Eurogroup σε βαρύ κλίμα για την ελληνική πλευρά. Δεν υπήρξε  συμφωνία ενώ δεν βοήθησε το διάγγελμα του Πρωθυπουργού.

Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ του κινήματος «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ»

Με την αντιπαράθεση δηλώσεων του πρωθυπουργού και στελεχών της κυβέρνησης σε σχέση με τα όσα ακολούθησαν επιχειρηματολογεί το κίνημα φορέων «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ» σε τηλεοπτικό σποτ.

40 Έλληνες της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών λένε “ναι” στην Ευρώπη

Με ένα κείμενο – παρέμβαση, 40 Έλληνες πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, νομικοί και καλλιτέχνες τάσσονται υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη, καλώντας το λαό ενωμένο να πει την Κυριακή «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα.

Υπερ του #NAI Ιερώνυμος, Αβραμόπουλος και οι Δήμαρχοι Κρήτης - ΒΙΝΤΕΟ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ναι στην Ευρώπη και όχι στο διχασμό

Ναι στην Ευρώπη και όχι στο διχασμό είναι το μήνυμα που απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με σημερινή του δήλωση.

Μπουτάρης: Η κυρία Κω/λου είναι για τον ζωολογικό κήπο! ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, ο Γιάννης Μπουτάρης ρωτήθηκε για το δημοψήφισμα...

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Οικονομέας, του είπε ότι σύμφωνα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, το δημοψήφισμα δε μπορεί να ακυρωθεί.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ! Με αναγκαστικό δανεισμό από το ΙΚΑ πληρώνονται οι συντάξεις του ΟΑΕΕ

«Μαντίλι να κλάψει» δεν έχει το Γενικό Λογιστήριο  που, παρά τις διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα πως «είναι διασφαλισμένες μισθοί και συντάξεις», δεν βρίσκει να δώσει ούτε σεντ στον ΟΑΕΕ για να πληρώσει τις συντάξεις. Και αναγκάζουν μάλιστα το ΙΚΑ να δώσει δάνειο στον ΟΑΕΕ 120 εκατ. ευρώ, για να μην μείνουν απλήρωτοι οι συνταξιούχοι.

Τι ψηφίζει ο αριστερός Αντώνης Καφετζόπουλος

Δείτε το μήνυμα του γνωστού ηθοποιού.

Υπέρ του “ναι” και του ευρώ τάχθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Ο γνωστός ηθοποιός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εξέφρασε ανοικτά την άποψή του για το δημοψήφισμα.

Ο Ντίξον «πυροβολεί» Τσίπρα: Μαθήματα δημοκρατίας από κάποιον που εξαπάτησε το λαό με τρελές υποσχέσεις

Σκληρή κριτική άσκησε στον Αλέξη Τσίπρα ο Χιούγκο Ντίξον, με απανωτές αναρτήσεις στο Twitter, λίγα λεπτά μετά από το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

ΒΙΝΤΕΟ-Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δέχτηκε χυδαίες επιθέσεις για το δημοψήφισμα

«Είμαι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, τέλος» έγραψε και της την έπεσαν όλοι οι αλήτες που πριν το 2012 ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ή τα κ@λοπαιδαράκια που θρέφουν οι γονείς τους οι οποίοι μέχρι το 2009 ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και σήμερα μας λένε ότι προέκυψαν ΣΥΡΙΖΑίοι από παρθενογένεση 

Ένα tweet της Σταματίνας Τσιμτσιλή υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας, έγινε αφορμή να δεχτεί η παρουσιάστρια χυδαίες επιθέσεις μέσα από τα social media.

ΕΧΟΥΝ ΚΛ@ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ! Podemos: Δεν θα κάνουμε τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο την Ισπανία

Το ισπανικό κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς Podemos ανακοίνωσε σήμερα πως οι δανειστές «δημιουργούν μια κατάσταση αφόρητη» για την Ελλάδα, διαβεβαιώνοντας πάντως πως το ίδιο δεν θα κάνει «τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο τη χώρα», αν έρθει στην εξουσία.

ΞΕΦΤΙΛΑ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! Times: Σοκαριστική γελοιογραφία με Βαρουφάκη και Τσίπρα [εικόνα]

Μια γελοιογραφία του Peter Brooks των Times "παίζει" με την φράση "αχαρτογράφητα νερά" στα οποία βρίσκεται πλέον η ελληνική οικονομία και πραγματικά σοκάρει! Πρωταγωνιστές ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Καυγάς Τσίπρα με Καμμένο που επιμένει για ηρωική έξοδο και χαρακτηρίζεται «απρόβλεπτος» από το Μαξίμου

Τι ανάγκασε τον Τσίπρα να δεσμευτεί δημοσίως ότι οι αμυντικές δαπάνες δεν μειώνονται ενώ δεν μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις

Πληροφορίες ότι ο Καμμένος απείλησε με... ηρωική έξοδο - Το «ράβε-ξήλωνε» με τις αμυντικές δαπάνες - Εισηγούνται στον πρωθυπουργό να μην παραιτηθεί η κυβέρνηση, σε περίπτωση που βγει το «ΝΑΙ»

Άγριο κράξιμο από πασίγνωστη παρουσιάστρια: «Ζωή, αρχίζεις και μοιάζεις με έναν άλλο συνάδελφό σου, τον Χίτλερ»

Τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Σία Κοσιώνη το βράδυ της Δευτέρας σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η...

ΦΩΤΟ-Αξεσουάρ ΣΥΡΙΖΑίων αν βγει το ΟΧΙ

Αν βγει το ΟΧΙ την Κυριακή να έχετε σιγουράκι ότι οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα και τα capital controls θα γίνουν zero controls αφού δεν θα υπάρχει σάλιο... μετά από λίγες μέρες που θα υπάρχουν ελλείψεις σε τρόφιμα, καύσιμα (μεταφορές) κ.λπ καλό θα είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι να προμηθευθούν...

ΝΕΑ σκίτσα του Αρκά για το δημοψήφισμα-ΔΕΙΤΕ ΤΑ!

​Με δυο νέα σκίτσα για το δημοψήφισμα επανήλθε σήμερα ο Αρκάς.

Ο γνωστός σκιτσογράφος μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, σχολίασε το «ναι» ή το «όχι» που θα κληθούν να πουν την Κυριακή 5 Ιουλίου οι Έλληνες.

246 Καθηγητές Οικονομικών σχολών της Ελλάδας: «Ναι» στο δημοψήφισμα, καλύτερα συμβιβασμός παρά Grexit

«Οι υφεσιακές συνέπειες μίας χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ θα είναι βαρύτερες από επώδυνο συμβιβασμό», προειδοποιούν 246 καθηγητές Οικονομικών Σχολών και Πανεπιστημίων της Ελλάδας, σε κείμενο- παρέμβασή τους.

Τζήμερος για Τσίπρα: Eπαναστάτη της π...δής

“Όχι μόνο στα τέσσερα, αλλά έρποντας, σαν το σκουλήκι, γλείφει εκεί που έφτυνε ο ξεφτιλισμένος, μπας και τον λυπηθεί η Θεσμόικα και τον σώσει από τα χέρια όσων εξαπάτησε”, γράφει ο πρόεδρος της “Δημιουργίας Ξανά”, κ. Θάνος Τζήμερος, για τον πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, στο facebook: 

Άγριο ξεφώνημα της Ζωής Κω/λου από δημοσιογράφους της Βουλής: Απαξιώνεις το Κανάλι της Βουλής

Οι δημοσιογράφοι - μέλη της Ένωσης Συντακτών καταγγέλλουν τις εργασιακές συνθήκες - Αν και οι συμβάσεις έληξαν εδώ και τέσσερις μήνες, δεν έχουν ανανεωθεί και οι εργαζόμενοι προσέρχονται στο κανάλι χωρίς να δουλεύουν, όπως τους υπεδείχθη 

Για απαξίωση του Καναλιού της Βουλής και πλήγμα της επαγγελματικής τους αξιοπρέπειας μιλούν οι εργαζόμενοι – δημοσιογράφοι του εν λόγω καναλιού σε επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, τις γραμματείες των κοινοβουλευτικών κομμάτων και προς τις ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ.

Τράπεζα της Ελλάδος κατά ψεκασμένου Ρωμανιά για τα διαθέσιμα

Οργισμένη απάντηση της ΤτΕ στον γγ Κοινωνικής Ασφάλισης που είχε κατηγορήσει την κεντρική τράπεζα ότι κερδοσκοπεί με τα διαθέσιμα που έχουν μεταφέρει οι φορείς

ΒΑΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕ!! Εν μέσω χρεοκοπίας κάνουν 230 προσλήψεις στο Μετρό!

Την ίδια ώρα αποκαλυπτικές είναι οι αποφάσεις στην Διαύγεια του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, βάσει των οποίων επιστρέφουν στο υπουργείο τις τελευταίες εβδομάδες πάνω από 70 υπάλληλοι που είχαν μπει σε καθεστώς διαθεσιμότητας

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Καταγγέλλει τους δανειστές για εκβιασμούς αλλά θα διαπραγματευτεί μαζί τους από Δευτέρα

Για την επιστολή του με την οποία τα δέχεται όλα δεν είπε κουβέντα... μόνο σανό στα γίδια ότι από την ώρα που ανακοίνωσε το δημοψήφισμα οι δανειστές τρόμαξαν και του έκαναν καλύτερες προτάσεις... γιατί όμως απέρριψαν τη χθεσινή επιστολή με την οποία παρακάλαγε, δεν το εξήγησε

Πρώτα υβρίζει τους δανειστές και μετά ισχυρίζεται ότι θα καθίσει μαζί τους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την Δευτέρα

Η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι δεδομένη, τόνισε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του καταγγέλλοντας τους δανειστές ότι αυτοί έκλεισαν τις τράπεζες για να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό.

Συμβούλιο της Ευρώπης: Το ελληνικό δημοψήφισμα δεν τηρεί τις προδιαγραφές

Με μια απόφαση-«βόμβα» το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο την Τετάρτη, όπως πρώτο μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, αποφάσισε πως «οι συνθήκες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές».

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ->«Πώς μας κάνατε έτσι!» φωνάζει ο κόσμος έξω από τις τράπεζες

Ουρές συνταξιούχων από νωρίς το πρωί σε όλη την Ελλάδα - Ανθρωποι λιποθύμησαν και τους μετέφεραν με ασθενοφόρα - Δείτε τι ισχύει για κάθε τράπεζα - Έκτακτα μέτρα στα υποκαταστήματα - Δείτε τον κατάλογο με τα υποκαταστήματα

ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩ/ΛΟΥ; Παραλήρημα Κασιδιάρη κατά την αποφυλάκισή του - Βίντεο και φωτογραφίες

Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε πριν από λίγη ώρα ο Ηλιας Κασιδιάρης, ο οποίος αποφυλακίστηκε μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο δεν ανανεώνεται η προσωρινή του κράτηση για ένα ακομη εξάμηνο.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Επιστολή της Προέδρου του Αρείου Πάγου στον Σαμαρά για να κάνει νταντά τον Αθανασίου

Με επιστολή της προς τον Αντώνη Σαμαρά η νέα Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου- Χριστοφίλου, του ζητά να την ενημερώσει αν τα αρνητικά σχόλια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αθανασίου, αποτελούν και την επίσημη θέση του κόμματος ή προσωπικές του απόψεις.

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! "Επεισόδιο" στον αέρα με Τσαπανίδου - Αποστόλου: «Είναι ντροπή! Ντροπή»!

«Όχι αυτή τη στιγμή να μιλάμε για το υπουργείο σας»!

Έξαλλη έγινε η Πόπη Τσαπανίδου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Live U, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, όταν άρχισε να υποστηρίζει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι αγρότες.

Σόιμπλε: Ο Τσίπρας δεν έχει κάνει τίποτα εδώ και 5 μήνες-Εχασα στοίχημα για το δημοψήφισμα του Παπανδρέου

Μια άγνωστη... πτυχή της ελληνικής κρίσης αποκάλυψε ο Βόλφκαγκ Σόιμπλε μιλώντας στην γερμανική Βουλή.

Οπως είπε έχασε ένα στοίχημα με τον Ισπανό υπουργό Οικονομικών καθώς ο ίδιος πίστευε ότι θα γίνονταν αλλά οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ δεν το επέτρεψαν.

Απόγνωση: Συνεχείς οι ακυρώσεις των ξένων τουριστών σε όλη την Ελλάδα

Συνεχείς είναι πια οι ακυρώσεις των κρατήσεων από τουρίστες του εξωτερικού σε όλη την Ελλάδα από μεμονωμένους τουρίστες, αλλά και τουριστικούς οργανισμούς, που έχουν τρομάξει από την κατάσταση στη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ! Ο Βαρουφάκης ανάρτησε στο υπουργείο Οικονομικών γιγαντιαίο πανό με το «Οχι» [εικόνα]

Δεν έχει προηγούμενο. Το υπουργείο Οικονομικών ανάρτησε πανό με το «Οχι», το οποίο καταλαμβάνει δύο ορόφους. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με τους δανειστές για τη σωτηρία της Ελλάδας!

Ο Ρέντσι στην επίθεση: Δεν κόψαμε τις δικές μας πρόωρες συντάξεις για να τις πληρώσουμε στους Έλληνες

«Οι κανόνες πρέπει να τύχουν σεβασμού παντού. Και στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε πανεπιστήμιο του Βερολίνου.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ! Δείτε το μήνυμα που έχει από σήμερα στη σελίδα του Taxis

Μόνο σε χούντες υποχρεώνεσαι να πουλάς ότι πουλάς όπως θέλει το κράτος... γατάκια ξεχάστε ότι ξέρετε στην ελεύθερη οικονομία... Δείτε το μήνυμα που έχει πάνω πάνω στην ιστοσελίδα του gsis.gr:

ΦΩΤΟ-ΠΕΣΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!Ελεονώρα: «Ναι ναι ναι ναι... Θα λέω τη γνώμη μου ελεύθερα»

Η δημοσιογράφος παραβρέθηκε στην πλατεία του Συντάγματος ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών που σύνθημά τους είχαν το ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΙ στο ευρώ

Με μία φωτογραφία της που ανεβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε την αποψη της για τις πολιτικές εξελίξεις η Ελεονώρα Μελέτη η οποία παραβρέθηκε στην πλατεία του Συντάγματος ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών που σύνθημά τους είχαν το ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΙ στο ευρώ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Κυβέρνηση: Ολοταχώς για δημοψήφισμα, θα βγάλουμε και τηλεοπτικά σποτ

Η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να παρεκκλίνει, ούτε στο ελάχιστο, από το δρόμο προς το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου το δημοψήφισμα προγραμματίζεται κανονικά. Μάλιστα μετά τις αφίσες που είναι έτοιμες και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να ψηφίσει «όχι» η κυβέρνηση ετοιμάζει και τηλεοπτικά σποτ.

Ο Κ@ΛΟΓΕΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ!! Επίθεση Ρωμανιά στον Στουρνάρα για το Κοινό Κεφάλαιο της ΤτΕ

Για το πρόβλημα ρευστότητας μίλησε ο  γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γ. Ρωμανιάς.

«Υπάρχει έντονο πρόβλημα ρευστότητας και αυτό οδηγεί σε αυτές τις καταστάσεις. Σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στις τράπεζες και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο συνεχώς παρακολουθούμε τι ακριβώς βγαίνει από τις τράπεζες, τι αναλαμβάνεται και τι απομένει.

Ο EFSF απειλεί την Ελλάδα με απαίτηση της εξόφλησης ολόκλητου του δανείου

Ποιες είναι οι τρεις επιλογές του Ταμείου για τις οποίες ενημερώνει τον Ντάισελμπλουμ ο Ρέγκλινγκ σήμερα

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) λαμβάνοντας υπόψη τη δημόσια δήλωση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), ότι...

Σάιμον Νίξον (WSJ): Το πολιτικο κουφάρι Τσίπρα μπορεί να σωθεί μόνο αν ακυρώσει το δημοψήφισμα πριν το Eurogroup

Ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Σάιμον Νίξον, επικαλείται πηγή του Eurogroup η οποία πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ακυρώσει το δημοψήφισμα σήμερα, πριν από τη συνεδρίαση του EuroGroup.

ΚΑΡΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ! ΡΑΚΟΣ! ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ Η Μέρκελ: Καμιά συζήτηση πριν το δημοψήφισμα - Δεν θα παίξουμε την Ευρώπη στα ζάρια

Λάβαμε το αίτημα για νέο πρόγραμμα, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συζητηθεί τώρα και ειδικά χωρίς να αποφασίσει για αυτό η γερμανική βουλή, δήλωσε

Καμία συζήτηση για νέο πρόγραμμα με την Ελλάδα, πριν από το δημοψήφισμα, διεμήνυσε η Καγκελάριος Μέρκελ σε ομιλία της προς τους Γερμανούς βουλευτές.

ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΩΣ ΑΦΕΛΕΙΑ->Χιούγκο Ντίξον: «Κόβει την ανάσα η ανικανότητα του Αλέξη Τσίπρα»

Ο ξένος δημοσιογράφος νομίζει οτι είναι απλά ανικανότητα... που να καταλάβει ότι αυτοί όλοι είναι κομμουνιστές και λειτουργούν βάσει σχεδίου ώστε να φέρουν τα γίδια σε τέτοιο σημείο που να παρακαλάνε να γίνουν βόρεια Κορέα... 

Ο Αλέξης Τσίπρας υποχώρησε, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό, εκτιμά ο αρθρογράφος του Reuters Χιούγκο Ντίξον.

Bloomberg: Τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ αλλοίωσαν το κείμενο που θα ψηφίσουν οι Έλληνες!

Απίστευτο και όμως είναι πραγματικότητα –  Ενδεικτικό της προχειρότητας που ελληνική πλευρά αντιμετωπίζει τις κρίσιμες αυτές ώρες την κατάσταση

Οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν εάν θα εγκρίνουν μια πρόταση που καθορίζει το μέλλον της χώρας ψηφίζοντας «Ναι» ή «Όχι» σε ένα λάθος μεταφρασμένο (λέμε τώρα) στα ελληνικά κείμενο!