05 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΣΙΡΚΟ-Ο Βαρουφάκης, με μακό, έκανε διάγγελμα για το δημοψήφισμα πριν από τον Τσίπρα

Διάγγελμα για το δημοψήφισμα έκανε ο Γιάννης Βαρουφάκης, πριν ακόμη μιλήσει ο πρωθυπουργός.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ! Άγρια μπινελίκια ΣΥΡΙΖΑίων εναντίον Ψαριανού... τους ενόχληση η πραγματικότητα της ταύτισης με τον Κασιδιάρη

Καβγάς εκτός ορίων στο τραπέζι συζήτησης του Alpha! Όταν ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μακρυγιάννη "Κασιδιάρη", ακολούθησε ένα καβγάς άνευ προηγουμένου με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ! Ελληνες ανακάλυψαν κόλπα για να κάνουν ανάληψη πάνω από 60 ευρώ

Ο πανικός που έπιασε τους Ελληνες μόλις η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα capital controls στις τράπεζες, τους οδήγησε στο να βρουν τρόπους για να μπορέσουν να σηκώσουν από τα ΑΤΜ περισσότερα από 60 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ!! Σαμαράς:Παραιτούμαι από την ηγεσία της ΝΔ - ΤΩΡΑ

Άντε να βρούμε τον επόμενο... θα είναι ο τρίτος αρχηγός που θα ζήσει το blog :))

Την παραίτησή του από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

ΒΙΝΤΕΟ-Αγριος καβγάς του ήρωα Τατσόπουλου με τη Φωτίου που απάντησε με ύβρεις: Είσαι αριστερή του χαβιαριού – Είσαι ψυχασθενής

Τεντωμένα νεύρα στα τηλεοπτικά πλατό απόψε και απίστευτοι διάλογοι μεταξύ προσκεκλημένων με ανταλλαγή ύβρεων όπως «είσαι ψυχασθενής».

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΕΟΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΨΕ; Η Ντόρα και ένα σούργελο ζήτησε από τον Σαμαρά να παραιτηθεί... ο οποίος τελικά παραιτήθηκε


Δραματική συνομιλία του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ του Σαββάτου, όταν του ζήτησε να διευκολύνει τις εξελίξεις, υποβάλλοντας την παραίτησή του από την ηγεσία της ΝΔ.

Κύκλοι της Συγγρού δίνουν την εξής απάντηση: «Αφήνουμε την κυρία Μπακογιάννη στην κρίση του ελληνικού λαού».

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕ@ΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ! Σκληρή γραμμή προαναγγέλλει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών

Σκληρή γραμμή προαναγγέλλουν οι κύκλοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Τέλλογλου για το STAR,  το καθαρό αποτέλεσμα υπέρ του όχι δίνει τη δυνατότητα στη Γερμανία να προτείνει την ενεργοποίηση των μέτρων που πάγωσαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι γυμνόστηθες Femen υποδέχονται με δραχμές το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Με φωτογραφία χαρτονομίσματος 1.000 δραχμών - Πρόβλεψη της νεαρής «επαναστάτριας» για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα;

Τη στιγμή που οι πρώτες ενδείξεις αποκαλύπτουν προβάδισμα του «όχι» στο κρίσιμο δημοψήφισμα και ενώ η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι θα προχωρήσει άμεσα σε διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, κάποιοι ερμηνεύουν διαφορετικά το αποτέλεσμα…

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣΑΝΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Βαλαβάνη: Από τις θυρίδες δεν μπορείτε να πάρετε μετρητά, κοσμήματα, χρυσό - Μόνο έγγραφα

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Οπως είπε στον Alpha η κυρία Βαλαβάνη, όποιος έχει θυρίδα στην τράπεζα μπορεί να πάρει ό,τι επιθυμεί, εκτός από μετρητά.

Άδωνις: Η πολιτική νομιμοποίηση είναι μόνο για συμφωνία εντός 48 ωρών... 45 εν τω μεταξύ

Στη δέσμευση της κυβέρνησης να φέρει συμφωνία μέσα σε 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star.

Πάση θυσία στο ευρώ λέει το 75% των Ελλήνων... και περιμένει καλύτερη συμφωνία σε 48 ώρες (μ'αρέσει να το γράφω αυτό :))))

Μπορεί το βασικό ερώτημα στις δημοσκοπήσεις να ήταν το Ναι ή Οχι στο δημοψήφισμα, ωστόσο σημαντικό είναι πως 3 στους 4 θέλουν η χώρα να μείνει στο ευρώ πάση θυσία.

Οριακή τάση υπέρ του «όχι» στις δημοσκοπήσεις (ανοιχτή η ανατροπή)-Ποιοι ψήφισαν ΟΧΙ

Τι ψήφισαν οι ψηφοφόροι των κομμάτων στα γκάλοπ για το «Οχι» -Ποια επαγγέλματα ψήφισαν «Οχι» 

Εκτίμηση αποτελέσματος: Metron Analysis (ANT1) NAI: 48% ΟXI: 52% - GPO (για MEGA) ΝΑΙ 48,5% ΟΧΙ 51,5% - MARC (Alpha): ΝΑΙ 48%, ΟΧΙ 52% - MRB (STAR): ΝΑΙ: 46% έως 51% , ΟΧΙ: ΑΠΟ 49% εως 54%

Οριακή επικράτηση του «Όχι» δείχνει το σύνολο των ερευνών με τους δημοσκόπους να εμφανίζονται επιφυλακτικοί ως προς την τελική έκβαση του αποτελέσματος επισημαίνοντας την λεγόμενη «κρυφή» ψήφο που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

H αντίδραση του Πίτερ Σπίγκελ μετά τα γκάλοπ: Έλληνες μάλλον θα τον πιείτε [εικόνα]

Σε άμεση γνώση των γκάλοπ που δημοσιοποιήθηκαν αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ.

Στην Κλαυθμώνος ετοιμάζονται να γιορτάσουν οι άπλυτοι... εμείς θυμίζω περιμένουμε συμφωνία την Τετάρτη

Δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία στην πλατεία

Τον χώρο της πλατείας Κλαυθμώνος διαμορφώνουν συνεργεία, προκειμένου να υποδεχθεί τα μέλη και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα τους ψηφοφόρους του "όχι".

ΚΑΡΤΕΣ-ΕΤΣΙ!! Οριακή νίκη του ΟΧΙ δείχνουν τα exit polls... οπότε περιμένουμε συμφωνία σε 48 ώρες και ανοικτές Τράπεζεχαχαχαχαχ

Η εκτίμηση του αποτελέσματος από την Metron Analysis



Η εκτίμηση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ANT1.

ΦΩΤΟ-Έτοιμο το σχέδιο Τσίπρα για αύριο

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ο Αλέξης Τσίπρας σαν κορυφαίος διαπραγματευτής έχει λύσεις για όλα τα ενδεχόμενα:

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ! Έκραξαν και τον Φίλη στο Κολωνάκι!

Δέκτης αποδοκιμασίων από πολίτες έγινε σήμερα το μεσημέρι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, με αφορμή το δημοψήφισμα.

Κάφροι ΣΥΡΙΖΑίοι επιτέθηκαν με πέτρες στο γερμανικό ZDF, στη συγκέντρωση του «Οχι» στο Σύνταγμα έγινε επίθεση-Χτυπήθηκαν φωτογράφοι

Οπως αποκαλύπτει η αγγλική Telegraph, έγινε επίθεση με πέτρες στο γερμανικό κανάλι ZDF στην πλατεία Συντάγματος.

Πιο συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε την περασμένη Παρασκευή, στη μεγάλη συγκέντρωση του «Οχι» στην πλατεία Συντάγματος, στην οποία μίλησε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μέχρι κι ο Guardian τους κράζει: Μόνο την επιλογή «Οχι» είχε εκλογικό κέντρο στη Χαλκίδα [εικόνα]

Μια εικόνα=χίλιες λέξεις, όπως αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά. Σε εκλογικό κέντρο της Χαλκίδας παραβιάζεται κατάφωρα η συνταγματικότητα στο σημερινό δημοψήφισμα.

Ο Άρης Καβατζίκης γελάει με τα λαμόγια του #OXI

Δείτε το tweet που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος...

Μέσα από το twitter, ο Άρης Καβατζίκης σχολιάζει κάποιους Έλληνες ηθοποιούς που ενώ συχνάζουν στη Μύκονο, όπως γράφει, κάνουν προπαγάνδα υπέ του ΟΧΙ.

ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΗΣΙΣ!! Εμπάργκο στον ΣΚΑΪ από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Κατηγορούν τον τηλεοπτικό σταθμό για «πρωτοφανής εκστρατεία εκφοβισμού των πολιτών»

Να αναστείλει τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ σήμερα και αύριο αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον τηλεοπτικό σταθμό για «πρωτοφανής εκστρατεία εκφοβισμού των πολιτών».

ΦΩΤΟ-Τα ΑΤΜ στερεύουν και η ψυχοπαθής κοροϊδεύει τους Έλληνες που αγωνιούν!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να ποστάρει μια χιουμοριστική φωτογραφία, την ώρα που η αγωνία εκατομμυρίων καταθετών χτυπάει κόκκινοΜε την αγωνία των Ελλήνων, που συνωστίζονται μπροστά στα ΑΤΜ και ανησυχούν για τις καταθέσεις τους, φαίνεται ότι παίζει η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ραχήλ Μακρή, μόλις 2 ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες της πιο κρίσιμης ψηφοφορίας των τελευταίων δεκαετιών, που θα καθορίσει το μέλλον αυτής της χώρας.

Φίλης-Ξυδάκης: Πρώτοι έτρεξαν στα ΑΤΜ, πρώτοι και στα καφέ... ο ελέφαντας καταβροχθίζει και ένα σάντουιτς

Αμέριμνοι πίνουν σήμερα τον καφέ τους και τρώνε το σάντουιτς τους στο Φίλιον

Για κάποιους ανθρώπους σήμερα, είναι μία κανονική ημέρα... Μία ημέρα που μπορείς να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις, να πιεις έναν καφέ και να φας το σάντουιτς σου... Τι κι αν λίγα μέτρα παρακάτω άνθρωποι κάθε ηλικίας στήνονται επί ώρες στην ουρά για να βγάλουν 50 ευρώ...

Μαζί με τους Ελληναράδες Κουίκ-Κασιδιάρη το τούρκικο προξενείο: Έδωσε «γραμμή» υπέρ του #OXI

Δείτε την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προηγήθηκαν, κατά πληροφορίες, επαφές με τον τούρκο πρόξενο - Κουίκ: Καταδικάζω και θεωρώ απαράδεκτη την όποια παρέμβαση του Προξενείου στις εσωτερικές μας υποθέσεις

Τη συνεργασία του τουρκικού προξενείου στην καμπάνια υπέρ του «όχι» στο σημερινό δημοψήφισμα φέρεται να ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας NBAer στο πλευρό της Ελλάδας! (ΦΩΤΟ)

Συμπαράσταση προς τον ελληνικό λαό έδωσε ο άσος των Σέλτικς, Λουίτζι Ντατόμε. ΟΙταλός φόργουορντ ανέβασε την ελληνική σημαία στο Instagram, με μήνυμα στήριξης προς τους Έλληνες. 

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο κράξιμο στον Βαρουφάκη από πολίτη: Έχετε βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό; Αυτός είναι ο λιτός βίος;

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει μόλις ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα παρέα με τον πατέρα του. Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε στη Βούλα βαδίζει προς το αυτοκίνητό του.

Διαψεύδει ο Σταύρος Θεοδωράκης πως μίλησε στο Focus -Δεν έχει κάνει δήλωση ούτε τώρα, ούτε παλιότερα

Διαψεύδει πως έχει κάνει, όχι απλά τώρα, αλλά ούτε και παλιότερα, δήλωση στο γερμανικό περιοδικό focus ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στον απόηχο τηλεγραφήματος του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων που τον ήθελε να έχει δηλώσει στο εν λόγω μέσο:«Ο Τσίπρας έθεσε την καριέρα του πάνω από την ευτυχία της χώρας. Αυτός είναι το πρόβλημα, αυτός πρέπει να φύγει».

Στα ελληνικά το πρώτο θέμα της Bild: «Πονάει να βλέπω τη χώρα μου διχασμένη»

Αν και κατά καιρούς έχει κάνει αρκετές επιθέσεις στην Ελλάδα, σήμερα, η Bild «μιλά» ελληνικά, στη διαδικτυακή της έκδοση.

ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕ@Σ ΝΑ'ΡΧΕΤΑΙ! Επίθεση Βαρουφάκη σε ξένη δημοσιογράφο! Δείτε τo tweet

Μία καίρια δημοσιογραφική ερώτηση ενόχλησε τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς όπως ισχυρίστηκε του χάλασε το εορταστικό κλίμα της ημέρας. Η ερώτηση αφορούσε το ζήτημα της ρευστότητας που “καίει” πολύ κόσμο.

Φραστική επίθεση τραμπούκων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΑ εναντίον του Θεοδωράκη-Πανηγυρίζουν τα κοπρόσκυλα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο εκλογικό τμήμα στο Χαϊδάρι στο οποίο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα από συγκεντρωμένους οπαδούς με μαύρα μπλουζάκια και οπαδούς του «Οχι».

Μέρκελ για Τσίπρα: Άφησε εν γνώσει του να πέσει η χώρα του πάνω σε τοίχο

Οργισμένη και απογοητευμένη η Γερμανίδα καγκελάριος από την απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε δημοψήφισμα - «Με αυτή την κυβέρνηση η Ελλάδα δεν θέλει να τηρεί τις αρχές της Ευρώπης» φέρεται να είπε πίσω από κλειστές πόρτες στην κεντρική επιτροπή του CDU

BINTEO-ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Ο Βαρουφάκης πριν την κάλπη έστελνε μήνυμα για να κανονίσει την επόμενη συνέντευξή του [βίντεο]

Στο 2ο δημοτικό σχολείο του Παλαιού Φαλήρου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Γιάνης Βαρουφάκης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ! Δείτε γιατί αφαιρέθηκε ο πολιτικός σχεδιασμός έκτακτης ανάγκης από τη Βαλαβάνη

... Για να περάσει στα χέρια του Τσίπρα !! Έχουν έτοιμο σχέδιο για τρόφιμα, φάρμακα και βενζίνη με δελτίο και ο Τσίπρας προσωπικά θα εποπτεύει

Η κυβέρνηση έχει ήδη εκπονήσει σχέδιο εδώ και περίπου μισό μήνα, για την επιβολή δελτίου τροφίμων, ώστε...

ΦΩΤΟ-Βρείτε τη διαφορά

Αντε, να σας την πω... το μουστάκι του ενός είναι μεγαλύτερο απ'του άλλου:

ΦΩΤΟ-Παγκόσμιο ρεκόρ πληθωρισμού...

Που αλλού; Στο πρότυπο των ΣΥΡΙΖΑίων τη Βενεζουέλα του Μαδούρο, που βγήκε να μας πει να ψηφίσουμε ΟΧΙ για να τρώμε σε λίγο ζωοτροφές... δείτε που έφτασε ο πληθωρισμός:

ΕΓΓΡΑΦΟ-Συνεχίστε γίδια να στηρίζετε τα λαμόγια που έφυγαν απ'το ΠΑΣΟΚ και έφτιαξαν τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Λευτέρης Κουρουμπλής, ανιψιός του Υπουργού διορίστηκε ως γνωστόν ως επικουρικός ιατρός για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο διορισμός του...

"Σύγχρονοι Νέρωνες"

Η Ελλάδα καίγεται απ' άκρη σε άκρη κι όμως Τσίπρας και Καμμένος "μακιγιάρονται" χτενίζονται και απολαμβάνουν το θέαμα σα να μη τρέχει τίποτα.Έχουν το θράσος να ανεβαίνουν και σε μπαλκόνια και δείχνουν να μην έχουν την αίσθηση για το που οδήγησαν τη χώρα, αφού δεν έχουν τις ικανότητες να κρατούν τις τύχες μας σε τόσο δύσκολες στιγμές.

Ναι στην Ευρώπη

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Τ​​ην ώρα που ξεκινώ να γράφω το σημερινό σημείωμα, ακούω από το ραδιόφωνο (που έχει γίνει πια μόνιμη ηχητική υπόκρουση μιας καθημερινότητας που περνά με το πρόσωπο κολλημένο στην οθόνη του υπολογιστή...) ότι ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ ερμήνευσε το αποτέλεσμα του αυριανού δημοψηφίσματος στην Ελλάδα ως «επιλογή ανάμεσα σε ευρώ και πιθανό Grexit» ― είναι τα δικά του λόγια. Ωστόσο, εκείνο που δίνει στη λιτή δήλωση του Γάλλου προέδρου μεγάλη συμβολική σημασία είναι ότι την έκανε από το γραφικό Μπενίν της Δυτικής Αφρικής. (Μπενίν είναι η τέως Δαχομέη, για όσους αγαπούν τη μουσική του Τζον Κολτρέιν...).

Δραχμή: Η μεγάλη χίμαιρα

Μάκης Πολλάτος

Οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ.

Αυτό δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που καταγράφουν ότι τα 3/4 του εκλογικού σώματος δεν θέλουν επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, αλλά επιλέγουν να μείνει η Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης. Το σημερινό γκάλοπ της Alco όμως δείχνει ότι το «ναι» έχει ένα μικρό μόλις προβάδισμα έναντι του «όχι» με 1,4%.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτή την Κυριακή Ψηφίζουμε #NAI

Αυτή την Κυριακή σταματάμε τα όχι. Ψηφίζουμε ΝΑΙ!
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, στηρίζουμε το ΝΑΙ.

ALERT- ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΑΚΟΥΕΙ Η Ν.Δ. + ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

   Πήγα να ψηφίσω. Υπήρχαν 3 τραπεζάκια με εκπροσώπους του ΟΧΙ και 2-3 παπάρες μοίραζαν συναφή  φυλλάδια .
   Πουθενά εκπρόσωπος του ΝΑΙ.
   Μα δεν υπάρχουν λεφτά για τραπεζάκια ,δεκτό.
   Αλλά δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν 3-4 άτομα,με μια κονκάρδα του ΝΑΙ.
  Πάμε παρακάτω.
  Μέσα στην αίθουσα ήταν μια κοπελίτσα μόνη της και προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα.
  Πιστεύω μέχρι τη στιγμή της καταμέτρησης,να υπάρχουν άτομα που θα ισοφαρίσουν τουλάχιστον αυτό το ΚΕΝΟ.
   Γιατί δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γίνει άμα μπουκάρουν οι άπλυτοι και οι τραμπούκοι μέσα στις αίθουσες καταμετρήσεων.
   Μετά αν δείτε ΟΧΙ με 70% ,μη αρχίσετε τις παπαριές περί ΝΟΘΕΙΑΣ ,γιατί όλοι θα είσαστε για φτύσιμο.
      ΥΓ. Εξακολουθώ να πιστεύω σε νίκη του ΝΑΙ με ποσοστό 55-60%. 
       Οψόμεθα.

     ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Τα νέα σκίτσα του Αρκά για το δημοψήφισμα - ΦΩΤΟ

Στη νέα του σειρά υπό τον τίτλο «Θηρία ενήμερα» ο Αρκάς υποδέχεται και σκιτσάρει με το δικό του μοναδικό τρόπο το σημερινό δημοψήφισμα.

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ! Ο Καμμένος ψήφισε και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τα κλειστά ΑΤΜ

Τους τόνους ανέβασε ο Πάνος Καμμένος αμέσως μόλις ψήφισε, καθώς κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τα κλειστά ΑΤΜ των τραπεζών.

ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ->Το 78% των Γερμανών συμπονά τους Έλληνες

Το 78% των Γερμανών αισθάνονται συμπόνια για τους Έλληνες, ενώ το 21% όχι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild.

Ο Αδωνις τουίταρε το ψηφοδέλτιο και ο Φορτσάκης έκανε ένσταση [εικόνα]

Στο δημοψήφισμα ψήφισε και ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δηλώνει ναι «δαγκωτό» και μάλιστα το ανέβασε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ψήφισαν Σαμαράς-Καραμανλής: Ψηφίζουμε για τη μοίρα της χώρας - ΒΙΝΤΕΟ

Σαμαράς: Ψηφίζουμε για τη μοίρα της χώρας

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

ΦΩΤΟ-Σεισμός-σεισμός... Εθνικοσταλινισμός

Συνεταιράκια στο ΟΧΙ:

Θυμάσαι βλάχο πόσο ωραία πέρναγες... απομονωμένος με τη δραχμούλα σου;

Αν όχι για θυμήσου λίγο την υπερηφάνεια άμα σου έφερνε κανένας κάτι από την Ευρώπη... για να μαθαίνουν οι νεότεροι πόσο "καλά" περνούσαμε:

Η απάτη του ΟΧΙ

Κυριακή 5 Ιουλίου, μια μέρα που σίγουρα δεν θα χαθεί στα χρονοντούλαπα της ιστορίας. Αυτή είναι η μέρα που θα καθορήσει το μέλλον της χώρας. Αυτή είναι η μέρα που θα μνημονεύουμε για τα καλά ή τα κακά μέσα στα επόμενα χρόνια.

BINTEO-Αναλαμβάνουμε την Ευθύνη και στηρίζουμε το #NAI

Για να μην έχουμε άλλες τέτοιες "υπέροχες" μέρες ψηφίζουμε ΝΑΙ:

ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Οικονομολόγοι: «Δεν θα διαγράψει τα δάνεια η δραχμή»

Αντιθέτως θα φέρει μείωση του ΑΕΠ κατά 30% και αύξηση της ανεργίας

​Λύση στο αδιέξοδο αναζητούν χιλιάδες συμπολίτες μας που ασφυκτιούν κάτω από το βάρος των υπέρογκων δανείων και ζουν χωρίς σταθερό εισόδημα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η δραχμή θα λύσει τα προβλήματα τους. 

Πιστεύουν ότι τα χρέη θα διαγραφούν, κάτι που όμως δεν είναι αληθές, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί. Τα δάνεια δεν διαγράφονται, αλλά θα εξακολουθήσουν να υπολογίζονται σε ευρώ, αλλά θα πρέπει να εξοφλούνται με ένα άλλο, εξαιρετικά υποτιμημένο νόμισμα.

Πρωτοσέλιδα "κυριακάτικων" εφημερίδων 5-06-2015

Οι περισσότερες βέβαια κυκλοφόρησαν Σάββατο αλλά κάποιες κυκλοφορούν σήμερα:

Αυτή η Αριστερά μας έκαψε

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Τζον Γκαλμπρέιθ τάχθηκε προ ημερών υπέρ του «όχι» και της επιστροφής στη δραχμή. Ως γεγονός αυτό έχει ελάχιστη σημασία. Ο Γκαλμπρέιθ, ο αποτυχημένος και άσημος γιος ενός πετυχημένου και διάσημου πατέρα, μόνο στην Ελλάδα βρίσκει να τον αντιμετωπίζουν στα σοβαρά, όχι για το κύρος του το μηδαμινό, αλλά για τις αριστερές θέσεις του, που βολεύουν την παράταξη του εθνολαϊκισμού (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χ.Α., για να μην ξεχνιόμαστε...). Είναι χρήσιμη η περίπτωση, όμως, επειδή φωτίζει το είδος της Αριστεράς που καταστρέφει τη χώρα.

Νίκος Λυγερός: Ο καθηγητής με IQ 189 υπέρ του #NAI

Υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάσσεται ο καθηγητής Νίκος Λυγερός, μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 Θεσσαλονίκης

Ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας (iq 189), ζήτησε να υπάρξει συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων, ώστε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τους συμμάχους και να πορευτούμε εντός της Ευρώπης.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Στο αυτόφωρο υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων που δεν δέχθηκε πιστωτική

Και όλα αυτά βάσει μιας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου... όπως αρμόζει σε μια σωστή χούντα

Στο αυτόφωρο κατέληξε ένας εργαζόμενος σε πρατήριο υγρών καυσίμων των Ιωαννίνων, καθώς αρνήθηκε να δεχθεί πιστωτική κάρτα για την πληρωμή βενζίνης.

Παραμένει πολύ μεγάλο φαβορί το “ΝΑΙ” στα Γραφεία Στοιχημάτων (κάρτες, διακύμανση)

Παραμένει πολύ ισχυρή η πιθανότητα υπέρ του ΝΑΙ στα Γραφεία Στοιχημάτων της Αγγλίας λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Αρκετές είναι πλέον οι εταιρείες που προσφέρουν το συγκεκριμένο bet και η πιθανότητα να επικρατήσει το ΝΑΙ, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες ξεπερνά σε όλες το 60%.

ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ! Σουλτς: «Σε ετοιμότητα για δάνεια έκτακτης ανάγκης-Δεν θα αφήσουμε τους ανθρώπους στην Ελλάδα στη μοίρα τους»

Σε ετοιμότητα για τη χορήγηση έκτακτων δανείων προς την Ελλάδα βρίσκεται η Ε.Ε. όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag.

ΦΩΤΟ-"Θύμα" χάκερς το Newsit.gr

"Θύμα" χάκερς επεσε το Newsit.gr, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες του δημοψηφίσματος. Για αρκετή ώρα το μόνο που εμφανιζόταν στην κεντρική σελίδα του σάιτ, ήταν μια φωτογραφία του...

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ! Σχέδιο παγώματος των αγροτικών επιδοτήσεων για ένα χρόνο

Σε ευρεία σύσκεψη, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές, προχωρούν τα κοινοτικά όργανα ώστε να δουν τρόπους αντιμετώπισης της μεθαυριανής ημέρας σε όλες τις περιπτώσεις σε ό,τι αφορά τη χώρα μας.