09 Ιουλίου 2015

Παιδόφιλος εκτελεί τον δικηγόρο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλούν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν το πρωί της Τετάρτης σε καφετέρια της Αργεντινής, την ώρα που ένας δικηγόρος ετοιμαζόταν να πάρει το πρωινό του, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε κρατώντας όπλο.

ΤΕΛΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! Μιχελογιαννάκης: Εγώ ο μαλ@κας φταίω που… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κ. Μιχελογιαννάκης μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε πως οι ελληνικές προτάσεις είναι ένα ξεκάθαρο σκληρό μνημόνιο, λέγοντας επίσης πως εάν θέλει η κυβέρνηση να είναι ειλικρινής τόσο στις εκλογές όσο και στο δημοψήφισμα, οι πολίτες ψήφισαν όχι στο μνημόνιο.

Σάκης Ρουβάς: Η επίσημη απάντηση για τη δήθεν φοροδιαφυγή

Ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για φοροδιαφυγή του Σάκη Ρουβά και της οικογένειάς του ανάγκασε τον πληρεξούσιο δικηγόρο του να πάρει θέση. Ο τίτλος του ήταν: “700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή!”.

ΚΛΑΣΙΚΑ! Διαψεύδει το περιεχόμενο συνέντευξης στο Spiegel Online ο ξάδερφος Τσίπρα

O Γενικός Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, Γιώργος Τσίπρας, με δήλωσή του, διαψεύδει το περιεχόμενο συνέντευξής του στον ιστότοπο Spiegel Online, τονίζοντας ότι «στο εν λόγω δημοσίευμα μου αποδίδονται και έχουν επινοηθεί ολόκληρες φράσεις, ακόμη και παράγραφοι, που ποτέ δεν ειπώθηκαν από εμένα».

Σε εξέλιξη νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» στο Σύνταγμα

Μετά την αποψινή εκδήλωση ξεκινάει η νυχθημερόν διαμαρτυρία εν αναμονή της συμφωνίας

Νέα συγκέντρωση από την πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, λίγες ημέρες πριν από τη νέα Σύνοδο Κορυφής για την χώρα μας.

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια -Ποιοί το ψήφισαν

Με διευρυμένη πλειοψηφία, παρά την αρνητική τοποθέτηση των βουλευτών των ΑΝΕΛ, ψηφίστηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα τέσσερα άρθρα του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, που τέθηκαν σε ψηφοφορία κατόπιν αιτήματος της Χρυσής Αυγής.

Ένταση στο Σύνταγμα - Τραυματίστηκε φωτογράφος - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο Σύνταγμα.

Ειδικότερα, την ώρα που άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι διαδηλωτές της συγκέντρωσης "Μένουμε Ευρώπη", άγνωστος επιτέθηκε σε δύο φωτογράφους με απότελεσμα να τραυματίσει τον έναν και να σπάσει τη φωτογραφική μηχανή του άλλου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΤΙΣ 12-Αύριο στις 08.00 συγκαλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Για να συζητήσει και να εγκρίνει το πακέτο με τα μέτρα της συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές - Σταθάκης: Φυσικά και θα περάσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μοσκοβισί: Αν η Ελλάδα δεν καταθέσει αποδεκτές προτάσεις, το παιχνίδι τελείωσε

Μήνυμα στην Αθήνα στέλνει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, με μακροσκελές του άρθρο στην ιστοσελίδα της Κομισιόν.

Εξαλλος ο Καμμένος απαντά στην Bild-Ψηφίζω σε όλα ΝΑΙ και πέφτω στα 4 για να μη χάσω την καρέκλα

Εξαλλος ο Καμμένος με την Bild που παρουσίαζε τους ΑΝΕΛ να καταψηφίζουν τη συμφωνία, να φεύγουν από την κυβέρνηση και τη θέση τους στον κυβερνητικό συνασπισμό να παίρνει Το Ποτάμι.

ΚΛΑΙΩ! Σόιμπλε στον τζάμπα μάγκα Λιού: Γιατί δεν σώζετε εσείς την Ελλάδα να σώσουμε εμείς το Πουέρτο Ρίκο

Οπως μεταδίδει το MNI και ο Bloomberg, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών έσπευσε να χαριτολογήσει λέγοντας πως έκανε μια... προσφορά στον αμερικανό ομολογό του Τζακ Λιού: Αν οι ΗΠΑ αναλάβουν να σώσουν την Ελλάδα, η Γερμανία θα αναλάβει να σώσει το Πουέρτο Ρίκο! Δεδομένου ότι το Πουέρτο Ρίκο είναι χρεοκοπημένο και επισήμως, αντιλαμβάνεται κανείς το άτοπο του «αστείου».

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΠ ΤΑ ΛΙΓΑ! Επιστολή της προέδρου του ΑΠ για να εξηγήσει το ΟΧΙ σε Ευρωπαίους δικαστές

Επιστολή σε όλους τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων των κρατών μελών της Ε.Ε έστειλε σήμερα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Θάνου, με την οποία επιθυμεί όπως λέει να ενημερώσει τους ομολόγους της κατά τρόπο αμερόληπτο και ειλικρινή για τις θέσεις του ελληνικού λαού σχετικά με την κατάσταση της Ελλάδας.

Τσίπρας-Καμμένος ενέκριναν τα νέα μέτρα... μόνο 13 δις και τα γίδια ζητάνε κι άλλα

Από το κυβερνητικό συμβούλιο, που ολοκληρώθηκε περί τις 7 το απόγευμα, πέρασε το πακέτο με τα μέτρα, που οφείλει να αποστείλει μέχρι το βράδυ σήμερα η ελληνική κυβέρνηση προς τον ESM, ως την αναγκαία προϋπόθεση για το τριετές χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που έχει ζητήσει από προχθές.

Λυκούδης: Ξέρω τον ΣΥΡΙΖΑ, τα γατάκια του Λαφαζάνη θα ψηφίσουν την συμφωνία

Ο Σπύρος Λυκούδης εξέφρασε την άποψη ότι η αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ την κρίσιμη ώρα θα ψηφίσει το μνημόνιο που θα έρθει στη Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Ο Τσίπρας δεν χαιρέτησε τον αρχηγό του Podemos -Αναταραχή στην Ισπανία [βίντεο]

Ιδιαίτερα δημοφιλές έχει γίνει στην Ισπανία ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ευρωκοινοβούλιο την Τετάρτη. Πρόκειται για το βίντεο από την είσοδο του Ελληνα πρωθυπουργού και τη στιγμή που «περιφρόνησε» τον ηγέτη του Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Αφιέρωμα του CNN στην... Ελένη Λουκά - Όλες οι "επιθέσεις" - ΒΙΝΤΕΟ

Οι επιθέσεις της Ελένης Λουκά σε ξένους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Αθήνα για να καλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις, είναι συνεχείς.

Αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια κόντρα στο «Μένουμε Ευρώπη»

Οι συγκεντρωμένοι τονίζουν ότι δεν θα αφήσουν την αστική τρομοκρατία να περάσει και να συντρίψει τις ζωές των Ελλήνων και την κοινωνία

Αντισυγκέντρωση κόντρα στο «Μένουμε Ευρώπη» πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Προπύλαια από μέλη αναρχικών και αριστερών οργανώσεων.

ΝΔ: Ο Τσίπρας να μαζέψει τον Καμμένο

«Εάν ο Πρωθυπουργός θέλει ειλικρινά τη συνεννόηση, οφείλει να μαζέψει όσους εξακολουθούν να την τορπιλίζουν. Και αν θέλει τη συμφωνία -το οποίο το ευχόμαστε- πρέπει να μαζέψει τους υπουργούς του, που ανοικτά την αποκηρύσσουν»

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ; «Ο Τσίπρας ετοιμάζει Θεοδωράκη στην κυβέρνηση»

Την είσοδο Θεοδωράκη στην κυβέρνηση και την αποχώρηση Καμμένου από το κυβερνητικό σχήμα «βλέπει» η γερμανική Bild.

Αυτά είναι τα 15 μέτρα-φωτιά που ετοιμάζουν Τσίπρας-Καμμένος

Εντείνονται οι τεχνικές συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας και των τεχνοκρατών από την πλευρά των δανειστών, αφού ως τα μεσάνυχτα ή το αργότερα το νωρίς το πρωί της Πέμπτης η Αθήνα πρέπει να υποβάλει τις προτάσεις της στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ! Κρεμάστηκε άνεργος στη Λαμία: «Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση στη χώρα»

Το θύμα εντοπίστηκε κρεμασμένο από τον αδερφό του και τον πατέρα τους στην αποθήκη που κάποτε φυλάσσονταν το κοπάδι τους

«Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ευχαριστώ τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου που μου συμπαραστάθηκαν τα τελευταία χρόνια...». Με ένα λακωνικό σημείωμα που περιγράφει την απόγνωση και την εξαθλίωσή του λόγω της οικονομικής ανέχειας, αποφάσισε να «αποχαιρετήσει» τους οικείους του ο 47 χρονος από τη Λαμία.

ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΤΩΣΑΜΕ! Η απίστευτη ατάκα γιαγιάς σε ΑΤΜ στην Πανόρμου!

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης έγραψε στην προσωπική του σελίδα κάτι που είπε μια γιαγιά μπροστά στο ΑΤΜ!

«..ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΊΘΑΝΟ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..ΣΥΝΕΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕΝΑ ΑΤΜ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ..ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΤΑ 60 ΕΥΡΩ,ΛΕΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ..

Τι λέμε στα παιδιά μας αυτές τις μέρες... εκτός του "ο Τσίπρας παιδί μου τα γ@μησε όλα"

[Καλά τα παρακάτω αλλά και λίγο "ο Τσίπρας παιδί μου τα γ@μησε όλα" δε βλάπτει :)) ]

Του Γιώργου Μόσχου

Πρώτα από όλα θα πρότεινα να αποφεύγουμε να τους μεταφέρουμε λογικές θυμού και μίσους - επιθετικότητας για κάποιους που φαίνεται ότι "φταίνε" για τη σημερινή κρίση. Αρκετά έχουν χορτάσει να ακούνε κατηγόριες, από την κοινωνία των ενηλίκων.Δεύτερο, επειδή η ανασφάλεια είναι κακός σύμβουλος (όλων μας) είναι σπουδαίο να τους επιβεβαιώσουμε την ασφάλεια της σχέσης μας και των συναισθημάτων μας, που είναι ο καλύτερος πλοηγός στις δύσκολες φουρτούνες, όποτε και αν ξεσπάνε.

Τατσόπουλος: Αλέξη αγόρι μου σ” αγαπώ αλλά… δεν το “χεις

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει τη χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο οΠέτρος Τατσόπουλος.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο πρώην βουλευτής καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Αλέξης Τσίπρας… δεν το ‘χει!

ΦΩΤΟ-Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Αντώναρε βλάκα το δικαίωμα στη ρήξη του το έδωσες εσύ που τον έγλυφες

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος συνεχίζει να ξεφτιλίζει τον Καραμανλή και μόνο που ανοίγει το στόμα του. Χθες ο καραγκιόζης τα έβαλε με τον Τσίπρα καλώντας τον να αποδεχθεί άμεσα τη συμφωνία που προτείνουν οι εταίροι μας γιατί δεν έχει εντολή για ρήξη και επιστροφή στη δραχμή... 

Ο Χατζηνικολάου μπριζώνει τα γίδια! Τον σόκαρε ότι το χρέος ανέβηκε... 15 δις μέσα σε 6 χρόνια

Νικολάκη συνέχισε να μπριζώνεις τα γίδια με αναλύσεις καφενέ, αλλά μην παραξενευτείς αν σε πάρουν με τα γιαούρτια...
Εγώ θα σας πως μόνο 2 στοιχεία και όποιος καταλάβει κατάλαβε αλλιώς ας φάει σανό από τον Χατζηνικολάου:
- Το 2009 ο Καραμανλής άφησε χρέος 298 δις για το οποίο πληρώσαμε τόκους εκείνη τη χρονιά κοντά 20 δις... άρα μετά από 6 χρόνια χωρίς μνημόνια (και εφόσον θεωρητικά συνεχίζαμε να δανειζόμαστε από τις αγορές) το χρέος θα ήταν πάνω από 450 δις αν υπολογίσουμε ότι τα τοκοχρεολύσια κάθε χρόνου θα κεφαλαιοποιούνταν 
-Μέσα στο χρέος είναι τα 40 δις που πήραν οι Τράπεζες από το ΤΧΣ αλλιώς θα είχαμε "60 ευρώ τη μέρα" από το 2012

Τα στοιχεία για τα επίπεδα χρέους και ΑΕΠ που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ είναι αποκαλυπτικά για την αποτυχία των «προγραμμάτων διάσωσης» πέντε χρόνια μετά. Τα στοιχεία ανοίγουν περαιτέρω τη συζήτηση για διαγραφή χρέους.

ΜΠΑΑΑ! ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ! Εάν έχουν βγάλει υπουργοί και βουλευτές χρήματα στο εξωτερικό ζητούν να μάθουν βουλευτές της ΝΔ

Οι δεκατέσσερις βουλευτές επισημαίνουν πως αν έχουν γίνει μεταφορές καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού πρόκειται για σκάνδαλο με πολιτικές και όχι μόνο προεκτάσεις

«Παγωμένη» η Κουμουνδούρου: Αντιδράσεις από την Αριστερή Πλατφόρμα για την επικείμενη συμφωνία

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος διορισμένος στο ΑΠΕ, μετά από κλάψα στον Ρουσόπουλο, Σπύρος Γκουτζάνης

Ανοικτό το πότε θα γίνουν οι κομματικές διεργασίες - Στο Μαξίμου ο Τάσος Κορωνάκης για συνεννόηση με τον πρωθυπουργό

Προβληματισμό και υπόγειους κραδασμούς προκαλεί στο κυβερνών κόμμα η τροπή που έχουν πάρει οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους καθώς καταγράφονται έντονες αντιδράσεις στη διαφαινόμενη συμφωνία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"! Εσωτερική στάση πληρωμών: «Τρύπα» 700 εκατ. ευρώ στα Ταμεία από τις ασφαλιστικές εισφορές

Μαγική εικόνα είναι το πρωτογενές πλεόνασμα των 557 εκατ. ευρώ, που εμφανίζει ο Προϋπολογισμός με τη συμπλήρωση του πενταμήνου, αφού για να απορροφηθούν οι "τρύπες" στα ασφαλιστικά ταμεία και στους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, το Κράτος πληρώνει τα απολύτως απαραίτητα ήτοι μισθούς, συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα κι αυτά προ capital controls.

Τσαπανίδου - Χριστόπουλος: Μεγάλη ένταση για τη διακοπή της ΕΡΤ την ώρα που μιλούσε ο Βέμπερ για τον Τσίπρα

«Την ώρα που μεταδίδαμε με ήχο από την ΕΡΤ, μας έφυγε και η μετάφραση στον αέρα! Για να τα λέμε και όλα»...

Για το νόημα του "ΟΧΙ" μιλούσε ο Θανάσης Χριστόπουλος στο Live U, όταν η Πόπη Τσαπανίδου ρώτησε:

«Προτιμώ να είμαι βουλευτής και να με λένε Γιάνη» είπε ο Μπαρούφας χαβαλεδιάζοντας στο καφενείο της Βουλής και όχι στο ΥΠΟΙΚ πλέον

Στα... κοινοβουλευτικά του καθήκοντα επέστρεψε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος αποχώρησε από την κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή, και συγκεκριμένα στο καφενείο, όπου ήπιε τον καφέ του και συζήτησε με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε και έναν σύντομο διάλογο με κοινοβουλευτικό δημοσιογράφο:

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ! Μάρδας: Καταργείται η εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης

Διάταξη νόμου που θα αλλάζει το υφιστάμενο πλαίσιο και θα επαναφέρει το προηγούμενο καθεστώς που ίσχυε για τον φόρο κατανάλωσης του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, ετοιμάζεται να καταθέσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα.

Η ΝΔ διαψεύδει τις διαρροές για τηλεφωνική επικοινωνία Μεϊμαράκη – Τσίπρα

Η Νέα Δημοκρατία διέψευσε τις πληροφορίες πως πριν τη συνάντηση Παυλόπουλου –  Μεϊμαράκη στο προεδρικό μέγαρο υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και του πρωθυπουργού.

Στα 4,3 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους ιδιώτες

Να θυμίσουμε ότι ο Σαμαράς τις είχε ρίξει στα 3,5 δις τον Δεκέμβριο...

Αύξηση στα 4,307 δισ. ευρώ σημείωσαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου προς τους ιδιώτες τον Μάιο, από...

ΚΑΛΑ! ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΦΠΑ 23% ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ! Καμμένος κατά Μεϊμαράκη: «Επιτίθεται κατά της Ελλάδας»

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι σαμποτάρει την υπογραφή μνημονίου ("συμφωνία" το είπε) και επιτίθεται κατά της χώρας του... πριν αναχωρήσει με το Χάμερ του

Τρόμαξε ο Μεϊμαράκης από τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του σήμερα ο ψεκασμένος υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ: H Boυλγαρία έτοιμη να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα

Η Βουλγαρία, η φτωχότερη χώρα της Ε.Ε., της οποίας ο μισθός είναι μισός σε σχέση με την Ελλάδα, είναι έτοιμη να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει μείωση στην κοινωνικές δαπάνες, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας Boyko Borissov.

ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΣΑΜΑΡΑ! Μειώθηκε στο 25,6% η ανεργία τον Απρίλιο

Παρά τη μείωση, υφίσταται ακόμα το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό ανεργίας στους νέους με 53,2% και στο 32,9% στις ηλικίες 25-34

Πώς θα «περάσει» από τα κοινοβούλια των χωρών της Ευρωζώνης η συμφωνία [πίνακας]

Τυπικά και ουσιαστικά, ακόμα και αν μέχρι την Κυριακή, η Αθήνα και οι δανειστές της δώσουν τα χέρια και συμφωνήσουν στο τρίτο πακέτο στήριξης, αυτό για να επικυρωθεί θα πρέπει να περάσει από τα κοινοβούλια των χωρών της Ευρωζώνης.

"Όργιο" φοροδιαφυγής – Δικηγόρος έκρυψε 16 εκατ.€ και έχεις τους ηλίθιους να λένε ότι φταίει το ευρώ ή η λιτότητα για το χάλι μας

Δεν έχει τέλος το «πάρτι» φοροδιαφυγής όπως προκύπτει από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ για τον Απρίλιο. Χαρακτηριστική περίπτωση ενός δικηγόρου που απέκρυψε το ποσό των 16 εκατ. ευρώ αλλά και ενός φορολογουμένου που δήλωνε ανεπάγγελτος αλλά με την έκδοση 344 εικονικών φορολογικών στοιχείων, πήρε επιστροφή ΦΠΑ, συνολικής αξίας 345.512,28 €.

Με ΣΥΡΙΖΑ κατάρρευση παντού - Μόλις μια θέση πάνω από τη Βενεζουέλα η Ελλάδα

Ηταν τέτοιες ημέρες πέρυσι, όταν η Ελλάδα απολάμβανε μια θέση στις κορυφές του παγκόσμιο ποδοσφαίρου. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου όχι μόνο έπεσε αλλά πλέον βρίσκεται μόλις μια θέση πάνω από τη Βενεζουέλα στο Fifa Ranking!

ΒΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΛΕΜΕ! Γερμανικός Τύπος για την Ελλάδα: Με ιδεολογία δεν χορταίνει κανείς

Με το βλέμμα στραμμένο στον χρόνο που μετράει αντίστροφα για την Ελλάδα, οι γερμανικές εφημερίδες σχολιάζουν τα γεγονότα των ημερών, αξιολογώντας τις θέσεις Ελλάδας και εταίρων.

Ταπείνωσε τη γυναίκα του γιατί τον απάτησε: Την έβγαλε ημίγυμνη στον δρόμο με μια ταμπέλα στον λαιμό [εικόνες]

«Θέλω να πουλήσω το σώμα μου», γράφει στα κινεζικά η χειρόγραφη πινακίδα που βρίσκεται κρεμασμένη γύρω από τον λαιμό της γυναίκας, που περπατά απελπισμένη στους δρόμους στην επαρχία Τζιανξί της Κίνας.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΟΛΗ! Νέο χάος στον καταυλισμό προσφύγων στη Λέσβο [βίντεο]

37% ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν τα γίδια μέσα στην πόλη... ας κάνουν λοιπόν οι λάθρο μια επιδρομή να τα δούνε τα γατάκια τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ....

Η μια εξέγερση διαδέχεται την άλλη στον πρόχειρο καταυλισμό μεταναστών και προσφύγων στον Καρά Τεπέ, τρία χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Καραγκούνης: Χωρίς την αιγίδα της ΝΔ το ταξίδι Ντόρας-αστείου στις Βρυξέλλες-Διαψεύδει ο Κεφαλογιάννης ότι θα είναι μαζί τους

Μ'αρέσει που η Ντόρα είπε στον Σαμαρά φύγε εσύ και θα φύγω και εγώ...

Δεν πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΝΔ το ταξίδι της Ντόρας Μπακογιάννη, του Κωστή Χατζηδάκη στις Βρυξέλλες σήμερα το πρωί.

Αυτό είπε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Καραγκούνης...

Το μήνυμα Μεϊμαράκη στον Τσίπρα μέσω Παυλόπουλου: Τον κατανοώ αλλά... δεν τον εμπιστεύομαι - ΒΙΝΤΕΟ

O προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο για να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

«Βαρουφάκης, ο οικονομικός καταστροφέας -Επεσε σε όλα έξω»


Ο Βαρουφάκης απέτυχε στις προβλέψεις και εκτιμήσεις του. Είχε προβλέψει ότι θα λυγίσουν οι αγορές και οι Ευρωπαίοι και δεν έγινε. Και άλλα πολλά, γράφει το Βήμα online, στο δριμύ «κατηγορώ» εναντίον του πρώην υπουργού.

CEO της Ryanair: Ο ελληνικός λαός εξέλεξε «ένα μάτσο παλαβούς»

«Η Ryanair συζητά με την ελληνική κυβέρνηση για τη δωρεάν μεταφορά πολιτών σε πτήσεις εσωτερικού για τις επόμενες 2 εβδομάδες», είπε ο Michael O' Leary

«Ένα μάτσο παλαβούς» χαρακτήρισε τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair, της γνωστής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα Irish Examiner.

Οργή στη ΝΔ για τις συναντήσεις Ντόρας-Χατζηδάκη-Κεφαλογιάννη στο εξωτερικό

Στις Βρυξέλλες βρίσκονται σήμερα, Πέμπτη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Κωστή Χατζηδάκη και τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη σε ένα ταξίδι που ήταν να αναβληθεί αλλά έγινε τελικά.

Λαφαζάνης στο Reuters: Δεν θέλουμε 3ο Μνημόνιο

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί μια βιώσιμη λύση για το ελληνικό χρέος, αλλά αντιτάχθηκε στο 3ο Μνημόνιο με αυστηρούς όρους λιτότητας, το οποίο συζητά η ελληνική κυβέρνηση τις τελευταίες ώρες.

Ντράγκι σε συνεπιβάτες του στο αεροπλάνο: «Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι δύσκολα»

Ο διάλογος που είχε ο επικεφαλής της ΕΚΤ με συνεπιβάτες της πτήσης ΑΖ 159 από Βρυξέλλες για Ρώμη

Η ιταλική εφημερίδα «Sole 24 Ore» μεταφέρει το διάλογο που είχε ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι με συνεπιβάτες της πτήσης ΑΖ 159 από Βρυξέλλες για Ρώμη.