10 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! Ο Σειρηνάκης δίνει τζάμπα τσόντα στο λαό... μέχρι την υπογραφή μνημονίου

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, αυτή του Δημήτρη Σειρηνάκη, προκειμένου να συμπαρασταθεί με το δικό της τρόπο στον προβληματισμένο Ελληνικό λαό.

ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΔ ΡΕ ΓΙΔΙΑ; Le Monde:"Τους λέγαμε τι να γράψουν και το έγραφαν"

Συνεργάστηκαν στενά και με διακριτικότητα με τους Έλληνες, υπό την αυστηρή επιτήρηση του Ελιζέ

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι τεχνοκράτες από τη τη γαλλική κυβέρνηση, με εντολή του Γάλλου προέδρου, βοήθησαν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στη συγγραφή και την κατάρτιση της νέας ελληνικής πρότασης που υποβλήθηκε στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Σταθερότητας.

ΦΩΤΟ-ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Μέσα ψηφίζουν ΝΑΙ και έξω τουσς στηρίζουν γκαρίζοντας ΟΧΙ

Με κεντρικό σύνθημα «κάτω τα χέρια από τη Δημοκρατία» οι υποστηρικτές του «Οχι» συγκεντρώθηκαν απόψε στο Σύνταγμα.

Σκέφτονται εκλογές αν χαθεί η δεδηλωμένη

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος διορισμένος ατο ΑΠΕ μετά από κλάψα στον Ρουσόπουλο, Σπύρος Γκουτζάνης

Εάν οι «διαρροές» είναι περισσότερες από 12 και χαθεί η δεδηλωμένη, τότε ο πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος να δρομολογήσει εξελίξεις - Απουσία Βαρουφάκη - Δεν ψηφίζει η Ραχήλ - «Επίφοβοι» από δύο έως τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ - Πιθανές διαρροές από τις μικρότερες αριστερές τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! Φτάνοντας στην Αίγινα ο Βαρουφάκης επιτέθηκε σε συντάκτη του ΘΕΜΑτος

Είναι που οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν θα είχαν σωματοφύλακες... όχι μόνο έχουν λοιπόν αλλά και μπαγαρώνουν τους ανεπιθύμητους

Άγρια επίθεση δέχτηκε πριν από λίγη ώρα στο λιμάνι της Αίγινας ο δημοσιογράφος του ΘΕΜΑτος Φρίξος Δρακοντίδης από το περιβάλλον του Γιάνη Βαρουφάκη.
Άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του τέως υπουργού Οικονομικών, επιτέθηκαν στον ρεπόρτερ του ΘΕΜΑτος όταν ο Φρίξος Δρακοντίδης και ο φωτορεπόρτερ Γουίλλιαμ Φαίηθφουλ προσπάθησαν να φωτογραφίσουν τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη σύζυγό του Δανάη.

Συνάντηση Γιούνκερ-Ντομπρόβσκις με Ευρωβουλευτές της Ν.Δ.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ με τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος είναι επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τους Μαρία Σπυράκη, Γιώργο Κύρτσο.

Ο Άδωνις στον Βαρουφάκη: Δε ντρέπεσαι ρε;

Δημόσια επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επιλογή του να φύγει για Αίγινα και να μην παραστεί στην πιο κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή για το μέλλον της Ελλάδας.

"Δε ντρέπεσαι ρε; Μας έφερες εδώ με...

«Ο Ελληνας μας. Προσεγγίζοντας έναν περίεργο λαό» - Το νέο εξώφυλλο του Der Spiegel [εικόνα]

Μετά το εξώφυλλο «Αρμαγεδδών» και την καταστροφή το περιοδικό Der Spiegel φιλοξενεί το Σάββατο μια διαφορετική εικόνα.

Βουλγαράκης εναντίον Βαρουφάκη: Όχι θα κάτσει να σκάσει...

Την επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη να απουσιάσει από την πιο κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή για το μέλλον της Ελλάδας για να πάει στην Αίγινα σχολίασε ο Γιώργος Βουλγαράκης στο λογαριασμό του στο twitter.

Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! Έστησαν γλέντι στο... ΑΤΜ - ΒΙΝΤΕΟ

Από τη μέρα που έκλεισαν οι τράπεζες και τα capital controls μπήκαν στη ζωή μας, οι ουρές στα ATM έγιναν καθημερινό φαινόμενο.

Δημοσκόπηση (=μέτρηση ψυχασθένειας του Έλληνα) Metron Analysis: Μόνο double score ο ΣΥΡΙΖΑ-Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει συμβιβασμό και ευρώ

Ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στη νέα μέτρηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων επιθυμεί την παραμονή της χώρας στοευρώ και ζητούν από την κυβέρνηση να συμβιβαστεί.

Μπακογιάννη: Σε πολλούς συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι - ΒΙΝΤΕΟ

«Ξέρω πάρα πολύ καλά σε πολλούς συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι διότι έχουν καταλάβει πλέον τι σημαίνει πραγματικότητα», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

ΦΩΤΟ-Γελοίος μέχρι τέλους! Ο Βαρουφάκης έγραψε στα παπάρια του τη χώρα και πάει για μπάνια στην Αίγινα

Μπορεί σήμερα να είναι μια ιστορική μέρα για την Ελλάδα και για την ελληνική κυβέρνηση, που έφερε στη Βουλή την πρόταση προς τους δανειστές, ωστόσο ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, έφυγε για τριήμερο.

Ακόμα και ο χειρότερος παρανοϊκός φασίστας στην πλέον κρίσιμη για τη χώρα ψηφοφορία θα έδειχνε σεβασμό στο Κοινοβούλιο και τον λαό που τον επέλεξε.

Το ΔΝΤ απαντά στις παπαριές Τσίπρα και ηλιθίων: Αν κάνατε όσα σας λέγαμε...

"Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ελλάδα καθώς οι εμπλεκόμενες πλευρές στις διαπραγματεύσεις συνεχίζουν να αγωνίζονται για την εξεύρεση μιας αποτελεσματικής λύσης, προκαλώντας έντονη συζήτηση και κάποιες αιχμηρές επικρίσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών του ΔΝΤ", επισημαίνει ο Ολιβιέ Μπλανσάρ, επικεφαλής των οικονομολόγων του ΔΝΤ, απαντώντας στις επικρίσεις που έχουν ασκηθεί για τα προγράμματα του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα σε άρθρό του στο "The IMF Blog" ο Ολιβιέ Μπλανσάρ αναφέρει:

Ο Έλληνας είναι για τα πανηγύρια... αλλά ας μην τα αρχίσει πριν πει ο Σόιμπλε ΟΚ

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Κι ελπίζουμε. Και ξεφυσάμε από ανακούφιση. Κι όλα μοιάζουν σιγά - σιγά να παίρνουν το δρόμο τους. Όμως, ας μην βγουν ακόμα οι σημαίες στα μπαλκόνια. Ας μην κατέβουμε στο κέντρο της Αθήνας σαν να πήραμε το Euro 2004 για να σηκώσουμε στα χέρια των μεγάλο μας ηγέτη Αλέξη Τσίπρα για την περήφανη νίκη που κατήγαγε.

ΒΙΝΤΕΟ-Λίτσα Αμανατίδου: Ο Τσακαλώτος πετάχτηκε για ένα κατούρ@μα κι έρχεται

Η παρατήρηση του Αμυρά και οι φυσικές ανάγκες του Τσακαλώτου

Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς απευθυνόμενος προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Λίτσα Αμανατίδου σχολίασε την απουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου από την αίθουσα.

Εντυπωσιάζουν οι αέρινες πιρουέτες Ξυδάκη: Εξηγεί πώς το υπερήφανο Οχι έγινε λαβωμένο Ναι

Δεν πιστεύω κανας δεξιός προβοκάτορας να ρωτήσει "μα καλά γιατί όλα αυτά δεν ίσχυαν για τους προηγούμενους δηλ. «το ψηφίζω ΝΑΙ αν και δεν θέλω αλλά πρέπει να σώσω τη χώρα» ή το «Προσκρούσαμε στο τείχος του ordoliberalismus.»"; Είπαμε οι προηγούμενοι ήταν ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ και στα τέσσερα... γιαυτό έριξαν το ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%... ενώ οι ΣΥΡΙΖΑίοι διαπραγματεύονται σκληρά... και το ξανανέβασαν στο 23% 

«Στεκόμαστε όρθιοι. Λαβωμένοι αλλά όρθιοι». Σε συναισθηματικούς τόνους επιχειρεί να πείσει ότι πρέπει να ψηφίσει Ναι στη συμφωνία ο υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης.

ΝΔ: Ευθεία πολιτική παρέμβαση η επιστολή του σούργελου ΣΥΡΙΖΑ του Αρείου Πάγου

Ανακοίνωση σχετικά με την επιστολή της προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Θάνου εξέδωσε ο τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας.

Το tweet του Κικίλια για τον Βαρουφάκη - ΦΩΤΟ

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, o βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σχολίασε την απουσία του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, από την συνεδρίαση της Βουλής:

Νίξον και Ντίξον «μαλώνουν» στο Twitter για την κ@λοτούμπα Τσίπρα

«Ακόμα πιστεύεις τη θεωρία ότι ο Τσίπρας ακολουθεί ένα διαβολικά έξυπνο πλάνο να επαναφέρει τη δραχμή;», ρωτάει ο Ντίξον τον Νίξον - Οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι της Wall Street Journal και του πρακτορείου Reuters συμφωνούν ότι… διαφωνούν

Τη στιγμή που οι εξελίξεις για το ελληνικό ζήτημα είναι ραγδαίες με την Ελλάδα να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ, δύο κορυφαίοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον όσα διαδραματίζονται στη χώρα, είχαν μία σύντομη διαφωνία στο Twitter.

ΗΡΩΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! Reuters: Οι ελληνικές τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση 10-14 δισ. ευρώ

Ανακεφαλαιοποίηση της τάξης των 10-14 δισ. ευρώ θα χρειαστούν οι ελληνικές τράπεζες, ακόμα και αν επέλθει συμφωνία με τους πιστωτές.

Αυτό υποστηρίζει ανώτατος Έλληνας τραπεζικός αξιωματούχος, που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας στο πρακτορείο Reuters.

Αδωνις σε Σαμαρά: «Πρόεδρε, βιάστηκες να φύγεις»

Σε πηγαδάκι βρέθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΝΑΙΝΑΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Καμμένος: Ψηφίζω ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ... για να παραμείνω ΥΕΘΑ

Η ΚΟ των ΑΝΕΛ διέκοψε το μεσημέρι την συνεδρίαση της με τον Πάνο Καμμένο να συναντά εκτάκτως τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ λίγα λίγη ώρα μετά ξεκίνησε εκ νέου.

Θετική η πρώτη αποτίμηση των προτάσεων-Ισως χρειαστούν αλλαγές

Η πρώτη αποτίμηση του ελληνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων είναι θετικό, αναφέρουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, τους οποίους επικαλείται το γερμανικό οικονομικό πρακτορείο MNI.

Νέα άγρια επίθεση Γκλέτσου σε Βαρουφάκη: Ο ρίψασπις φεύγει μακριά

Ότι ο Απόστολος Γκλέτσος δεν συμπαθεί τον Γιάνη Βαρουφάκη, το έχουμε καταλάβει. Μετά την απόφαση του πρώην υπουργού Οικονομικών να μην πάει στη Βουλή για να ψηφίσει, ο δήμαρχος Στυλίδας απασφάλισε ξανά!

Ραχήλ, Βαρουφάκης και τουλάχιστον άλλες πέντε οι «απώλειες» ΣΥΡΙΖΑ-Θα ζητήσει παραιτήσεις όσων καταψηφίσουν ο Τσίπρας-Τέσσερις οι ύποπτοι των ΑΝΕΛ

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑϊος διορισμένος στο ΑΠΕ από τον Ρουσόπουλο στον οποίο κλάφτηκε, Σπύρος Γκουτζάνης

Μετρούν τις πιθανές «διαρροές» στην Κουμουνδούρου - Προέρχονται από τις μικρότερες τάσεις του Αριστερού Δικτύου - Θα ψηφίσει η Αριστερή Πλατφόρμα - Ερωτήματα για τους «απρόβλεπτους» - Αφήνει ανοιχτό να καταψηφίσει και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου

Άδωνις: Κάτσε να κλείσει η συμφωνία και θα λογαριαστούμε!

Ρε ΣΥΡΙΖΑίοι ξερει κανείς σας
- τι γίνεται με εκείνη την εξεταστική για το μνημόνιο ή
- πότε επιτέλους θα σύρει η Ζωή Κω/λου τον Στουρνάρα με χειροπέδες στη Βουλή;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με παρέμβαση του μέσα από το Twitter αναφέρθηκε στην συμφωνία που προσπαθεί να κλείσει η κυβέρνηση αλλά και στην κριτική που ο ίδιος δέχεται τα τελευταία πέντε χρόνια.

ΚΟΚΟΚΟΚΟ Η ΚΟΤΟΥΛΑ! Λαφαζάνης: Η θέση μου είναι σαφής και έχει καταγραφεί - ΒΙΝΤΕΟ

«Η θέση μου είναι σαφής και έχει καταγραφεί» ανέφερε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΗΛ. ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ! Γκάλοπ: Σημαντική μείωση του ποσοστού των Γερμανών που τάσσονται υπέρ του Grexit

Για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, οι Γερμανοί που επιθυμούν το Grexit έπεσαν κάτω από το 50%

Διχασμένοι εμφανίζονται οι Ευρωπαίοι μετά το δημοψήφισμα που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στην Ελλάδα, με τους Βρετανούς και τους Γάλλους να είναι περισσότερο ευνοϊκά διακείμενοι απέναντι στη χρεωμένη χώρα απ' ό,τι οι Γερμανοί και οι κάτοικοι των Σκανδιναβικών χωρών.

Ryanair: 30% μείωση στα εισιτήρια από και προς Ελλάδα

Επίσης η εταιρία ανακοίνωσε εισιτήρια 4,99 ευρώ σε δρομολόγια εσωτερικού

Σε μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη κίνηση προέβη η εταιρία Ryanair σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την αεροπορική της κίνηση από και προς την Ελλάδα, καθώς...

Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες από drone που έχουν βγει ποτέ [εικόνες]

Το Dronestagram είναι μια εφαρμογή για φωτογραφίες από drones και πρόσφατα ανακοίνωσε τους νικητές του δεύτερου ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας της.

Πιρουέτα απ'το γατάκι τη Ζωή: «Είμαι υπέρ του Οχι, αλλά πρέπει να πάμε όλοι μαζί»

Σε αλλαγή στάσης φαίνεται πως οδηγείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως φάνηκε και από την τοποθέτησή της στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλή: Μια ολόκληρη κυβέρνηση παρακαλάει την Ζωή Κω/λου που κάνει την επαναστάτρια

Είναι ίσως οι πιο κρίσιμες ώρες που ζει η χώρα. Το κάθε δευτερόλεπτο μετράει για να επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές. Αυτό όμως δεν δείχνει να απασχολεί την Πρόεδρο της Βουλής την κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ; Α ΛΙΓΟ ΄΄ΚΑΛΟ΄΄ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠ¨Ο ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ! «Δεν μπορεί να είναι εντός Ε.Ε. η Βουλγαρία και να συζητάται έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ»

Η περιφερειάρχης Αττικής μπορεί να μας εξηγήσει τι έχουν οι Βούλγαροι που τους κάνει κατώτερους από τους Έλληνες ώστε να μην μπορούν να είναι κάπου όπου οι Έλληνες δεν μπορούν να είναι; Εγώ μπορώ να της το εξηγήσω αλλά θα με πει ρατσιστή... οπότε ας μας το εξηγήσει αυτή που δεν είναι ρατσίστρια... Α και κάτι άλλο: Τον βλάκα τον Στυλιανίδη τον κράξαμε για το σεξισμό... όταν η Δούρου μιλάει ρατσιστικά είναι Δευτέρα

Σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel», η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου εξέφρασε τη δυσφορία της για την συζήτηση που γίνεται αναφορικά με ένα Grexit.

ΓΚΟΜ@ΝΑΚΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΙ ΕΤΣΙ!Ξέσπασε σε κλάματα η Δριτσέλη του ΣΥΡΙΖΑ -Πώς θα σηκώσω αυτό το ηθικό βάρος;

ΝΑ ΠΑΡΙΤΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 

Υπό το βάρος των στιγμών, και σε μια άκρως φορτισμένη ατμόσφαιρα στην ελληνική Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη φαίνεται να μην άντεξε και λύγισε.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ! Μετέδωσαν ως αληθινή, είδηση από το σατιρικό «Κουλούρι»!

Με θέμα τη σύλληψη... σπείρας που «πουλούσε κομμένο χαρτί κουζίνας, ως χαρτί υγείας»!

Το γνωστό σατιρικό σάιτ tokoulouri.com έκανε και πάλι το θαύμα του!

Η ΚΟΤΑ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ; Μόνο τρεις βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας ζητούν Grexit εδώ και τώρα

Μόλις τρεις βουλευτές υπογράφουν το κείμενο της Αριστερής Πλατφόρμας, μέσω του οποίου καλούν τον Αλέξη Τσίπρα να απορρίψει τον εκβιασμό των δανειστών και να οδηγήσει τη χώρα σε εθνικό νόμισμα.

ΚΛΑΙΩ! Στα αγγλικά μίλησε η Ζαρούλια στον Τσακαλώτο στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα… αγγλικά και με εμφανή διάθεση ειρωνείας, ξεκίνησε την τοποθέτησή της η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια στην κοινοβουλευτική επιτροπή.

Ο Άδωνις «καρφώνει» ποιο βιβλίο…διαβάζει ο Κεγκέρογλου (ΦΩΤΟ)

Έχουν ξεκινήσει και εμφανίζονται στα social media οι πρώτες φωτογραφίες από τους βουλευτές που παίρνουν μέρος σε επιτροπές της Βουλής. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έβγαλε φωτογραφία τον Βασίλη Κεγκέρογλου με το βιβλίο του.

ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ! Βαρουφάκης έστειλε επιστολή για ΝΑΙ αλλά δεν πάει να ψηφίσει: Το βράδυ δεν θα είμαι στη Bουλή για να ψηφίσω, έχω... οικογενειακούς λόγους

Μια βόμβα στον Αλέξη Τσίπρα έριξε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Εγραψε στο τουίτερ:

Τι θα ζητήσει η ΝΔ για να ψηφίσει - Αργότερα Κ.Ο. του κόμματος

Έντονος προβληματισμός επικράτησε στη ΝΔ κατά την σύσκεψη που έγινε ενόψει της ψηφοφορίας στην Βουλή.

Σύσκεψη με τους τους βουλευτές του Κόμματος, που συμμετέχουν στις Επιτροπές της Βουλής και εξετάζουν την πρόταση που κατέθεσε για ψήφιση η κυβέρνηση είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη Βουλή.

Ομολογία Γκαλμπρέιθ: Ο Τσίπρας έκανε το δημοψήφισμα για να βγει το Ναι

Καλά και το ΟΧΙ που βγήκε σαν ΝΑΙ το κατάλαβε

Μια ενδιαφέρουσα οπτική για τον λόγο του δημοψηφίσματος έδωσε ο οικονομολόγος Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Ιλ Μεσατζέρο».

Ο ανθρώπος που έγινε viral στη διαδήλωση του «Μένουμε Ευρώπη» και κανιβαλίστηκε άγρια από τους οπαδούς του «Οχι» αποκάλυψε ότι την προηγούμενη ήταν σε διαδήλωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ο διαδηλωτής λέγεται Δημήτρης Βαμβακάρης.


Η ιδέα να πάει κρατώντας το ποτό του στη διαδήλωση του "Μένουμε Ευρώπη" του ήρθε την προηγούμενη ημέρα, όταν ο ίδιος κατέβηκε στην συγκέντρωση της AΔΕΔΥ.

"Την Κυριακή, ήμουν στην διαδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μαζί με...

ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; "Να μειώσουμε τώρα τη Στρατιά του Αιγαίου για να βοηθήσουμε την Ελλάδα"! Πρόταση από Τουρκία

Ο περιορισμός της 4ης Τουρκικής Στρατιάς (του Αιγαίου) θα είναι το πιο σημαντικό δώρο που μπορεί να προσφέρει η Τουρκία προς την Ελλάδα, αν θέλει να την βοηθήσει.Αυτό υποστηρίζει υπό την μορφή πρότασης ο κ. Cengiz Aktar σε άρθρο του στην αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα Today Zaman με τίτλο «Greece will become European now».

ΓΡΑΦΗΜΑ-ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ->Πόσο κόστισε στην Ελλάδα το 5μηνο Τσίπρα και οι τελευταίες 15 μέρες...

Έχουμε και λέμε:
+ 89 δις χρέος οι Ελληνικές τράπεζες στον ΕΛΑ

Το νέο κόμμα του “όχι” έρχεται

Το “όχι” στο δημοψήφισμα και δεν αναφέρομαι στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής και όσους παραβίασαν τη γραμμή του ΚΚΕ και έριξαν έγκυρη ψήφο ήταν και “όχι στο ευρώ” από μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων.

ΦΩΤΟ-Διεθνώς ρεζίλι με την υπογραφή Τσακαλώτου

Η υπογραφή του Ευκλείδη Τσακαλώτου κάνει το γύρο των social media.

Η υπογραφή του νέου υπουργού Οικονομικών βρίσκεται κάτω από το αίτημα για 3ο Μνημόνιο που εστάλη στους θεσμούς, μαζί με όλες τις υπογραφές των υπουργών (πλην Καμμένου και Λαφαζάνη).
Τα σχόλια για την υπογραφή ήταν άκρως ξεκαρδιστικά στα social media.

Σημειολογική την χαρακτηρίζει ο κ. Μουρούτης της ΝΔ όπως και άλλοι χρήστες του twitter ενώ το ρώσικο RT έγραψε εκτενές άρθρο με τίτλο «By the balls: Tsakalotos ‘phallus-like’ signature hopes to end Greek economic misery - Απ' τ' αρχ@δια: Η με φαλλό ομοιάζουσα υπογραφή Τσακαλώτου ελπίζει να τελειώσει την Ελληνική οικονομική μιζέρια»