12 Ιουλίου 2015

ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Ο Τσίπρας τα δέχεται όλα και προσπαθεί να πάρει μια διαβεβαίωση για το χρέος για να πανηγυρίσει

Βάστα Μέρκελ και μην κάνεις πίσω στο να καταργήσει τις προσλήψεις που έχει κάνει!!
Τον έχουν σκίσει! Αυτή τη διαπραγμάτευση ήθελε ο μαλ@κας ο Έλληνας αυτή θα πάρει...

Συμβιβασμό αναζήτησαν οι ηγέτες Τσίπρας, Μέρκελ, Ολάντ, παρουσία του Ντόναλντ Τουσκ, και ο Ελληνας πρωθυπουργός διατύπωσε τις διαφωνίες του πάνω στο «κείμενο-τέρας», όπως το αποκάλεσαν κυβερνητικοί κύκλοι.

Γελάει ο Άδωνις ενθυμούμενος τις κατά καιρούς μπαρούφες του καραγκιόζη

Δείτε τι του γράφει και γελάει με τον καραγκιόζη που εξαφανίστηκε αφού κατέστρεψε τη χώρα:

Μήνυση κατά του Βαρουφάκη ετοιμάζουν "γαλάζια" στελέχη – ΒΙΝΤΕΟ

Μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ετοιμάζουν «γαλάζια» στελέχη μόλις επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους. Οι ίδιοι όπως λένε στηρίζουν τον Πρωθυπουργό και την προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα και προετοιμάζουν το νομικό «οπλοστάσιο» προκειμένου...

Παπαδημούλης: Υπάρχει πρόβλημα με την Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

"Ολοφάνερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την Πρόεδρο της Βουλής", τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στην πρωινή εκπομπή του Mega και πρόσθεσε: "Περιμένω να δω τις πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού και τις θέσεις και τις προτάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος".

ΠΙΠΑ-Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Το Eurogroup προτείνει «Time out» από την Ευρωζώνη αν δεν υπάρξει συμφωνία

Θέλουν προσωρινή έξοδο από την Ευρωζώνη αν δεν επιτευχθεί συμφωνία - Ειδική αναφορά στην ελάφρυνση του χρέους - Στα 82 με 86 δισ. ευρώ οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας - Δεν υπάρχει αναφορά σε κούρεμα καταθέσεων - Ετοιμάζουν ταμείο για να ρευστοποιήσουν κρατική περιουσία ύψους 50 δισ. ευρώ

Ο πρόεδρος της Γερμανίας: Αρνούμαι να φανταστώ μια Ευρωζώνη χωρίς την Ελλάδα

«Αρνούμαι να φανταστώ μια Ευρωζώνη χωρίς την Ελλάδα», δηλώνει ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος της Γερμανίας, Γιοάχιμ Γκάουκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δεύτερο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης ZDF, η οποία θα προβληθεί αργότερα απόψε.

BINTEO-Μεϊμαράκης: Έκκληση σε Τσίπρα να σταματήσει το τακτικίστικο παιχνίδι και να συμφωνήσει

«Να φέρει τη συμφωνία στο Εθνικό Κοινοβούλιο, ώστε η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες, να ζήσουν τα επόμενα χρόνια μέσα στην Ευρώπη»

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Ο Καμμένος... αποπομπαίος-εκπομπαίος-διαπομπαίος... κάτι τέτοιος τράγος τέλος πάντων


Μέσω Twitter σχολίασε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος το χθεσινό Eurogroup. Ωστόσο στην ανάρτηση του υπέπεσε σε ένα λεκτικό ατόπημα αφού μπέρδεψε τον αποδιοπομπαίο με τον...

ΕΜΦΥΛΙΟΣ! Αναγνωστοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Κορυφαίος βουλευτής που είναι υπέρ της δραχμής ψήφισε «παρών» για να το παίξει αριστερός εις βάρος μας

Αιχμές για τη στάση ορισμένων συναδέλφων της κατά την ψηφοφορία, που διεξήχθη στη Βουλή τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφήνει με ανάρτησή της η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Αθανασία Αναγνωστοπούλου.

ΦΩΤΟ-ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΟ ΜΟ@ΝΙ! Όταν η Μέρκελ μιλάει ο Τσίπρας πονάει

Ήταν λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μπήκε στην αίθουσα σοβαρός και βαρύς θα έλεγε κανείς. Έτοιμος για μάχη.

Εκεί, τον υποδέχθηκαν χαμογελώντας και προσπαθώντας να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα ο Ζαν Κλώντ Γιούνκερ και ο Φρανσουά Ολάντ. 

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Ρωσία: Θα στείλουμε απευθείας φυσικό αέριο για να βοηθήσουμε την Ελλάδα

Ο Αλεξάντερ Νόβακ είπε ότι η συμφωνία ίσως μπορέσει να επιτευχθεί τις επόμενες εβδομάδες

Η Ρωσία επιθυμεί να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας διευκολύνσεις με απευθείας εξαγωγές στην Ελλάδα υδρογονανθράκων, πετρελαίου και φυσικού αερίου, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της χώρας Αλεξάντρ Νόβακ.

Η ελληνική κρίση έφτασε μέχρι και στο διάστημα!

Με μια εκπληκτική φωτογραφία από ψηλά ο Αμερικανός αστροναύτης Σκοτ Κέλι ευχήθηκε στην Ελλάδα τα καλύτερα

Τόσες μέρες ακούμε και διαβάζουμε πως τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα πάνω στην Ελλάδα, καθώς όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα, την κατάληξη που θα έχουν οι συνομιλίες μεταξύ των υπουργών οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης και του Έλληνα υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Tσίπρας: «Είμαι εδώ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ για "έντιμο συμβιβασμό"»-Μέρκελ: «Χάθηκε το πιο σημαντικό νόμισμα που είναι η εμπιστοσύνη»-Τι δήλωσαν οι υπόλοιποι ηγέτες

Συγκινητικός ο Ιρλανδός Ε. Κένι: Δεν θέλω σε 10 χρόνια να κοιτάμε πίσω και να λέμε "δεν σώσαμε τότε την Ελλάδα"

"Είμαι εδώ έτοιμος για έναν έντιμο συμβιβασμό", δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής και πρόσθεσε: "Το χρωστάμε στους λαούς της Ευρώπης που επιθυμούν να είναι ενωμένοι και όχι διχασμένοι. Μπορούμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία απόψε αν όλα τα μέρη το επιθυμούν".

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Eurogroup: Πρώτα αυτά τα μέτρα και μετά διαπραγματεύσεις για λεφτά

Δεν υπήρξε ανακοινωθέν, αλλά θα γίνει εισήγηση-καταπέλτης στη Σύνοδο Κορυφής

Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για ένα τρίτο πρόγραμμα μέχρι να κάνει αλλαγές σε ό,τι αφορά τον ΦΠΑ, το συνταξιοδοτικό σύστημα και να ενισχύσει την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, είναι η απόφαση των υπουργών της Ευρωζώνης μετά από τη σύσκεψη της Κυριακής.
Το Reuters μεταδίδει ότι επιπλέον η ευρωζώνη απέκλεισε το ενδεχόμενο κουρέματος, ζητά την ενίσχυση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων και μεταφορά δημόσιας περιουσίας αξίας 50 δισ. σε ταμείο για να πουληθούν και να αποπληρωθεί μέρος του χρέους.
- Διέρρευσε το προσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του Eurogroup για να επέλθει συμφωνία
- Τι προβλέπεται για τον ΦΠΑ
- Τι ζητούν για το πρωτογενές πλεόνασμα
- Ζητούν την πλήρη εμπλοκή του ΔΝΤ!
- Άμεση ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό και ρήτρα μηδενικού ελλείματος
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ

Tι απάντησε ο Ντάισελμπλουμ όταν του είπε ο Τσακαλώτος «Πόσο έχει υποφέρει η Ελλάδα...»

«Και το πόδι του να έκοβε ο Τσακαλώτος οι Γερμανοί θα έλεγαν πως δεν είναι αρκετό! Η Ελλάδα ήταν έτοιμη να υποχωρήσει σε όλα σήμερα, αλλά ακόμη και εάν τα έδινε η Γερμανία πάλι δεν ήταν ικανοποιημένη».

ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Η «Αυγή» ζητάει να φύγει η Ζωή, ανασχηματισμό και πρόωρες εκλογές

Άρθρο της Αυγής μιλά ξεκάθαρα για ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Στο στόχαστρο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυβερνά υπό ομηρεία με μια άλλη κυβέρνηση», αναφέρει.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! Οι κλειστές τράπεζες «τόνωσαν» τα δημόσια έσοδα!

Ο φόβος του «κουρέματος» των καταθέσεων λειτούργησε υπέρ του δημοσίου, ενώ κάποιοι φορολογούμενοι άρχιζαν να πληρώνουν και περισσότερα από ότι όφειλαν για να…. βγουν πιστωτικοί

Νέο σκίτσο «Αρκά»: «Τι εγγυήσεις θα μου δώσεις;»

Δείτε πώς σχολιάζει τις δηλώσεις του Φινλανδού ΥΠΟΙΚ στο χθεσινό μαραθώνιο Eurogroup Με νέο σκίτσο επανήλθε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Μεϊμαράκης-Φώφη δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες συζητούν χαμηλόφωνα [εικόνες]

Με το ίδιο αεροπλάνο της γραμμής, πέταξαν το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, για τις Βρυξέλλες.

ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! O Παπαδημούλης ζητάει ανασχηματισμό, παραιτήσεις και «αποκεφαλισμό» Ζωής

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι «το στοίχημα για την Ελλάδα είναι, με Τσίπρα πρωθυπουργό, μια κυβέρνηση που να θέλει και να μπορεί να τρέξει και να υλοποιήσει αυτή τη δύσκολη πρόταση με συνέπεια, με αποτελεσματικότητα, με εντιμότητα», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής ενότητα.

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου

Δείτε το:

Να πούμε και καμιά μαλ@κία να γελάσουμε: Αύριο δίνει ο Καμμένος τα αναδρομικά στους στρατιωτικούς

Στον «πάγο» για την ώρα η πληρωμή αναδρομικών-Η πολιτική ηγεσία κάνει, πλέον, λόγο για αναπροσαρμογή μισθών

Στον «πάγο» μπαίνει η αποκατάσταση των στρατιωτικών, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ που με σαφήνεια όριζε την επιστροφή των οφειλομένων, απόφαση που θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση προεκλογικά είχε κάνει «σημαία» της στις επαφές της με τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΤΡΕΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ-Η υποβασταζόμενη Ξουλίδου και οι παρακινητές του ΝΑΙ, Κουντουρά και Σγουρίδης

Η Ξουλίδου, βουλευτής των ΑΝΕΛ, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας είχε αποχωρήσει και σχεδόν κλαίγοντας και τρεμάμενη ανέφερε ότι θα ψηφίσει «παρών»

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες 10 Ιουλίου του 2015 στην ελληνική βουλή, θα μείνουν ανεξίτηλα στην πολιτική ιστορία του τόπου.

Γελάει κι η Ναταλία Γερμανού με τον καραγκιόζη-Τι έγραψε για τον Γιάνη Βαρουφάκη;

Ο Γιάνης Βαρουφάκης τα παράτησε όλα το απόγευμα της Παρασκευής και πήρε το πλοίο για Αίγινα. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών θέλησε να χαλαρώσει λίγο από τα ...μικροθεματάκια των ημερών και να κάνει και καμιά βουτιά στη θάλασσα αλλά και στην πισίνα της εξοχικής του βίλας.

ΜΗ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! Δείτε ποια προϊόντα εισάγει η Ελλάδα και γιατί είναι πλήρως εξαρτημένη από το εξωτερικό

Απόλυτα εξαρτημένη από το εξωτερικό είναι η ελληνική οικονομία, με την εγχώρια παραγωγή να μην αρκεί ούτε για να καλύψει τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών σε βασικά είδη.

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε την οικονομία - Πώς ο Βαρουφάκης απέτυχε παταγωδώς στη διαπραγμάτευση

H πολιτική Βαρουφάκη είχε ως συνέπεια να κλείσει τις τράπεζες διαλύοντας παράλληλα την οικονομία

Παρέλαβε μια οικονομία με ανάπτυξη 1,8% και την οδήγησε μέσα σε πέντε μήνες στη χρεοκοπία, με κλειστές τράπεζες, με capital controls και με τους πολίτες σε απόγνωση.

Δε θα πιστεύετε πόσα μάσησε από την ΕΡΤ η Άννα Δρούζα του επαναστάτη ΣΥΡΙΖΑίου Λάλα

Την επιχειρηματία φωτοβολταϊκών κάνει από τον περσινό Οκτώβριο η Άννα Δρούζα, αφού τελικά εγκρίθηκε –ενώ αρχικά είχε απορριφθεί- η αίτησή της εταιρείας της Άννα Δρούζα Μονοπρόσωπη ΕΠΕ και μάλιστα για 25 χρόνια!

Αυτοί είναι οι πιο θαρραλέοι άνθρωποι στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τους δέκα πιο θαρραλέους ανθρώπους στον κόσμο. Στην πρώτη θέση, βρίσκεται ένας άνδρας που κρεμιέται με το το ένα του χέρι από ένα βράχο και κάτω του βρίσκεται γκρεμός.

Κασιμάτης: H εξιδανίκευση μιας νεολαίας που γεννήθηκε και "μορφώθηκε" επί παλαιοΠΑΣΟΚ=νεοΣΥΡΙΖΑ είναι άλλη μία ηλιθιότητα για τις οποίες φημίζεται ο εξυπνότερος λαός του κόσμου

Στην Ελλάδα, τη χώρα του εξυπνότερου λαού του κόσμου, όπου η παιδική ηλικία διαρκεί τουλάχιστον μέχρι τα 35, η εξιδανίκευση της νεολαίας είναι κανόνας διακομματικά σεβαστός. Το είδαμε αυτό στον ρόλο που έπαιξαν οι πολιτικές και φοιτητικές νεολαίες στον δημόσιο βίο από τη μεταπολίτευση και ύστερα. Το βλέπουμε και σήμερα, που η δύναμη των κομματικών νεολαιών έχει υποχωρήσει, να ενσαρκώνεται στη σαχλαμάρα της Βουλής των Εφήβων.

Άδωνις: Πέντε χρόνια δίναμε μάχη, μετά ήρθε ο… Αλέξης και ο Γιάνης!

Διπλή παρέμβαση έκανε μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Για όσους δυσκολεύονταν να καταλάβουν τί ψηφίσαμε την Κυριακή (ΔΕ: εννοεί το 62% ΟΧΙ), αρκεί να δουν...

Τατσόπουλος: Πληρώνουμε ακριβά τα… νοσήλια του ΣΥΡΙΖΑ

[Απώλεια 11 δις από το ΤΧΣ, άλλα 25 δις για τις τράπεζες, απώλεια μερικών μονάδων ΑΕΠ και μερικών εκ τουριστών από το κλείσιμο των τραπεζών είναι μόνο μερικά από τα "νοσήλια ΣΥΡΙΖΑ"]

Δηκτικό είναι το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου για το… κόστος το οποίο καλείται να πληρώσει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία για να επιστρέψει στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε άλλα νέα: Ο Κοτζιάς ετοιμάζεται να αναγνωρίσει το Κόσοβο... άντε και τα Σκόπια σε λίγο

Δείτε τι γράφει το ΠΑΡΟΝ:

Ματαιώθηκε η Σύνοδος Κορυφής των 28 ηγετών-Θα γίνει μόνο των 19 και γλιτώνουμε τουλάχιστον την ολική έξοδο από ΕΕ


Ακτίδα φωτός (;) από τις Βρυξέλλες, καθώς όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ακυρώθηκε η Σύνοδος των 28. "Θα συνεδριάσει η Σύνοδος των χωρών της ευρωζώνης έως ότου ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για Ελλάδα", τόνισε.

ΟΣΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ->Ιγνατίου: Η καταθλιπτική κατάσταση της Ελλάδας ερεθίζει Τουρκία και Αλβανία

Τους κινδύνους που κρύβει για την Ελλάδα σε σχέση με τον περίγυρό της, η παρατεταμένη κρίση, επισημαίνει ο Μιχάλης Ιγνατίου με το σημερινό άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.

Μεταξύ άλλων, ο καλός δημοσιογράφος επισημαίνει τα εξής:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓ@ΜΗΤΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ! Σολωμού: «Έχασα πάρα πολλά λεφτά»-Από ποια σίριαλ που έσκισαν σε τηλεθέαση έμεινε απλήρωτη

Η αγωνία για το αύριο της Σολωμού: «Έχασα πάρα πολλά λεφτά»... ε και; Δεν τη φτάνει η σύνταξη άγαμης θυγατέρας που μασάει δεκαετίες τώρα;

Με τις οικονομίες που είχε βάλει στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές, όπως αυτές που διανύουμε, να τελειώνουν, και στον φόβο του «κουρέματος» των καταθέσεων, η Μαρία Σολωμού δεν παύει να ζει με την αγωνία για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί της.

ΤΗΝ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ' ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Ο Βαρουφάκης τα βάζει ξανά με τους δημοσιογράφους και συγκρίνει τον εαυτό του με τον Κέυνς

Με το νέο σάλο, για την εκδρομή του στην Αίγινα την ώρα της κρίσιμης ψηφοφορίας στη βουλή, να μην έχει κοπάσει ακόμη, ο Γιάνης Βαρουφάκης συνεχίζει να εκφράζει τις απόψεις του μέσω Twitter.

Σε ακινησία η «μισή» ΔΙ.ΑΣ.

Ακινητοποιημένα λόγω μηχανικών βλαβών είναι 700 από τα συνολικά 1.250 δίκυκλα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αδυνατεί λόγω παντελούς έλλειψης χρημάτων να διαθέσει κονδύλια για την επισκευή τους, ενώ μετά την επιβολή της τραπεζικής αργίας ματαιώθηκαν δωρεές επιχειρηματιών, που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσουν την επισκευή μοτοσικλετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανεστάλη απόφαση τράπεζας να διαθέσει (υπό μορφή δωρεάς) ποσό ύψους 40.000 ευρώ που, σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, θα επέτρεπε να επισκευαστούν μέχρι και 50 μηχανές.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙΣ ΣΑΥΤΟΝ!Βαρουφάκης στον Τσίπρα: Είμαι καπετάνιος στον Τιτανικό και με στέλνεις μηχανοστάσιο;

Έναν δραματικό διάλογο είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν ο πρωθυπουργός ζήτησε την παραίτηση του κ. Βαρουφάκη.

ΠΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Αφού βούλιαξε τη χώρα, ο Βαρουφάκης δροσίζετε στην πισίνα του σπιτιού του!

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η απόφαση του Γιάνη Βαρουφάκη να ταξιδέψει  να ταξιδέψει στην Αίγινα την ημέρα της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή για τη στήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας στις συζητήσεις που θα έχει με τους Ευρωπαίους Εταίρους.

Γελάει ο Άδωνις με τον χ@σμένο Καμμένο που προσπαθεί να δικαιολογήσει την κ@λοτούμπα

Τις δραματικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες σχολιάζει με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κ@λοτούμπα του:

Ο Τσίπρας σπάει πιάτα, η Μέρκελ τα μαζεύει, ο Ολάντ τα κολλάει -Το σκίτσο της Telegraph

Με έναν τρόπο διασκέδασης που για δεκαετίες συνδέθηκε με την Ελλάδα και φαίνεται πως παραμένει ανεξίτηλη ανάμνηση σε κάποιους ξένους, παρομοίασε ο σκιτσογράφος της Telegraph την κατάσταση στην ευρωζώνη.

Δημοσκόπηση: Οι Φινλανδοί οι πλέον εχθρικοί σε οιεσδήποτε παραχωρήσεις στην Αθήνα

Απόλυτα εχθρική σε οιεσδήποτε παραχωρήσεις στην Ελλάδα, και ειδικά στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, είναι η φινλανδική κοινή γνώμη σύμφωνα με δημοσκόπηση της βρετανικής εταιρεία δημοσκοπήσεων YouGov, ενώ η νεοεκλεγείσα φινλανδική κυβέρνηση απειλείται με διάλυση σε περίπτωση παραχωρήσεων στην Αθήνα.

Eurogroup: "Σκοτωμός" Σόιμπλε - Ντράγκι! "Μην με περνάς για ανόητο" είπε ο Γερμανός και ο Ντάισελμπλουμ το... έληξε! Στις 12 σήμερα νέο Eurogroup!

Άκρως τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση του Eurοgroup στις Βρυξέλλες, καθώς πέρα από την αδυναμία των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης να συντάξουν ένα κοινό ανακοινωθέν, αναφορικά με τα αποτελέσματα της νέας συνεδρίασης τους η οποία σκοπό είχε να δώσει το «πράσινο φως» στην ελληνική πρόταση, ώστε να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο Grexit, μια έντονη λογομαχία μεταξύ του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και του Μάριο Ντράγκι έδειξε το κλίμα πόλωσης και διχασμού που επικρατούσε στην αίθουσα.

Ντάισελμπλουμ: Δεν ολοκληρώσαμε ακόμα τις συζητήσεις, θα συνεχίσουμε την Κυριακή- ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν ολοκληρώσαμε ακόμα τις συζητήσεις, θα συνεχίσουμε την Κυριακή» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Περισσότερα μέτρα και “ιδιοκτησία” του προγράμματος ζητάει το Eurogroup

Του Τάσου Δασόπουλου

Συμπλήρωμα με πολλά νέα δυσάρεστα μέτρα και «ιδιοκτησία» του νέου προγράμματος, θα ζητήσουν και σήμερα από την Ελλάδα, όσοι από τους υπουργούς Oικονομικών της Ευρωζώνης δεν δήλωσαν χθες ανοιχτά ότι προτιμούν ένα Grexit, αντί ενός νέου προγράμματος διάσωσης για την Ελλάδα.

ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! Βαρουφάκης στο Eurogroup: «Σας λυπάμαι, είστε σκουπίδια»

Σε μια στιγμή κατά την οποία έβλεπε ότι έχει απέναντί του έναν τοίχο αρνητικών διαθέσεων, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε

Η τελευταία εμφάνιση του Γιάνη Βαρουφάκη με την ιδιότητα του υπουργού Οικονομικών στο Eurogroup, λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα, ήταν πραγματικά σοκαριστική, όπως αναφέρουν πληροφορίες από καλά δικτυωμένες πηγές στις Βρυξέλλες.

Με έξι νομοσχέδια θα προσπαθήσει ο Τσίπρας να κοροϊδέψει τους "τοκογλύφους"

Απαιτούν κατάθεση και υπερψήφιση νομοσχεδίων μέσα στην εβδομάδα, σχετικά με τα θέματα-«αγκάθια» της νέας συμφωνίας

Μια δύσκολη εβδομάδα περιμένει την κυβέρνηση με το τέλος των διεργασιών του Σαββατοκύριακου.

MAKAΡΙ! Θα είναι ο Καμμένος ο επόμενος Βαρουφάκης;

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην τελευταία του μεταμεσονύκτια ομιλία στην Βουλή, αναφερόμενος στην συμφωνία που επέβαλλαν οι δανειστές χρησιμοποίησε μια λέξη: συνθηκολόγηση. Δεν γνωρίζουμε αν ήθελε να την πει ή του ξέφυγε . Αλλά είπε την αλήθεια. Με βάση τις προεκλογικές θέσεις αλλά και τις μετεκλογικές δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ η συμφωνία άνετα χαρακτηρίζεται συνθηκολόγηση! Η οποία μάλιστα ήρθε μετά από ένα σαρωτικό όχι στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου κι αυτό είναι το παράδοξο!

Der Spiegel: Οι ηγέτες της ΕΕ θα λάβουν τελική απόφαση στο ελληνικό δράμα

«Το ελληνικό δράμα οδεύει προς τη λήψη της τελικής απόφασης», γράφει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel εκτιμώντας ότι αυτή θα ληφθεί στην αυριανή σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Βουλγαράκης: Μονόδρομος η κυβέρνηση εθνικού σκοπού

Ο Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε στο Twitter τη φημολογία περί σύστασης κυβέρνησης ειδικού σκοπού.

Πώς ο κώδικας δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αποκαταστήσει τη κοινοβουλευτική δύναμη και να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές

Ενώ οι πληροφορίες για επικείμενο σαρωτικό ανασχηματισμό ακόμα και μέσα στην εβδομάδα, αλλά και για πρόωρες εκλογές, φουντώνουν, μια μικρή λεπτομέρεια, που δεσμεύει ηθικά όλους του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως αποκαταστήσει τη κοινοβουλευτική δύναμη του κόμματος.