13 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΕΕ ΜΟΥ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ! Η Ξουλίδου είδε όραμα με τον Αγιο Εφραίμ και της είπε να μην ψηφίσει αλλά ο πολιτικός της Γέροντας την έπεισε να ψηφίσει

Κακομοίρη Σόιμπλε που δίνεις τα λεφτά σου!!

Η κυρία Ξουλίδου, στην ψηφοφορία, τα ξημερώματα της 11 Ιουλίου 2015, πήγε κόντρα όχι μόνο στη συνείδησή της αλλά και στο όραμα που είχε δει λίγο νωρίτερα.

Το απόγευμα και ενώ υπήρχε σε εξέλιξη κοινοβουλευτική ομάδα, είχε φύγει ο κύριος Καμμένος, εκεί που καθόταν στην καρέκλα της είδε ένα όραμα, εμφανίστηκε μπροστά της ο Αγιος Εφραίμ, και της είπε ότι πρέπει να καταψηφίσει!

ΦΩΤΟ-Έλεος ρε Βαγγέλα! Διώξε το λαμόγιο από δίπλα σου πριν πας τη ΝΔ στο 10%

Πονάνε τα μυαλά μας με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που εμφανίζεται έχοντας δίπλα του τον ηλίθιο που όπου έχει πάει τον σουτάρουν όλοι με αποκορύφωμα τη λαμογιά στον ΕΟΤ.

Δεν μπορεί να είναι όλοι μαλ@κες και εσύ ρε Βαγγέλα ο έξυπνος που...

Γελάει μέχρι κι ο Λιάγκας μετά τις δηλώσεις Καμμένου!

Τι έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής;

Μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου πως δεν δέχεται τη συμφωνία, αλλά θέλει να παραμείνει στην κυβέρνηση, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε νέο σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Η συμφωνία με τους εταίρους φέρνει μειώσεις μισθών στο δημόσιο από το 2016 – Ποιοι υπάλληλοι θα είναι οι κερδισμένοι

Μείωση του μισθολογικού κόστους στο δημόσιο με εφαρμογή του νέου μισθολογίου από 1.1.2016 προβλέπει η συμφωνία* της κυβέρνησης με τους εταίρους. Παράλληλα η χώρα μας καλείται «να εκσυγχρονίσει και να ενισχύσει σημαντικά την ελληνική διοίκηση, και να θέσει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για τη δημιουργία ικανοτήτων και αποπολιτικοποίηση της ελληνικής διοίκησης» και μάλιστα η συγκεκριμένη πρόταση να είναι έτοιμη στις 20 Ιουλίου.

Μπακογιάννης: Ας δώσουν το παράδειγμα οι Έλληνες βουλευτές

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης κάλεσε τους Έλληνες βουλευτές να «δώσουν το παράδειγμα» και «πριν ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο να ξεκινήσουν με περικοπές στους μισθούς, τα προνόμια και τις φοροαπαλλαγές τους.»:

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΟΒΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Καταναλωτές σε ντελίριο λόγω... capital control! Εισπράξεις 80 χιλιάδων έκανε σε μια μέρα μαγαζί της Πάτρας!

Θα κλαίνε τα λεφτά τους μόλις ανοίξουν οι τράπεζες...

Σε απίστευτες αγορές προχώρησαν πατρινοί, φοβούμενοι μη χάσουν τα χρήματα που είχαν στις τράπεζες, είτε λόγω χρεοκοπίας, είτε λόγω "κουρέματος"!

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ! H Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνει και καλά κατά της κυβέρνησης

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται σε εξέλιξη κατά τξης συμφωνίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά από μία δραματική Σύνοδο Κορυφής.

Γελάει ο Μπέπε Γκρίλο: Ο Τσίπρας έδωσε ακόμη και το σακάκι του στην Μέρκελ και τον Ολάντ

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς σκιαγράφησε τη συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές της, ο γνωστός εκκεντρικός Μπέμπε Γκρίλο.

Δεν κατατέθηκε πρόταση μομφής για την ψυχασθενή – Φήμες για Μητρόπουλο και παραίτηση της

Η κυβέρνηση πρέπει πλέον μετά την συμφωνία της με την Ευρωζώνη να... τρέξει τις διαδικασίες ψήφισης μέτρων την Τετάρτη, για να μπορέσει άμεσα να εκταμιεύσει χρηματοδότηση λόγω των τεράστιων αναγκών της.

FT: Ολο το παρασκήνιο -Στις 7 το πρωί Τσίπρας-Μέρκελ τα 'σπασαν -«Μη φύγει κανείς από το δωμάτιο!»

Economist: Οταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Τσίπρας έφυγε από το κτίριο όπου γινόταν η Σύνοδος

Την ώρα που χάραζε στις Βρυξέλλες, στις 6 το πρωί (σ.σ. 7 ώρα Ελλάδος) Ελλάδα και Ευρωζώνη έφθαναν μια ανάσα από το... διαζύγιο. Η στιγμή στη διαπραγμάτευση θρίλερ που η Ελλάδα έφτασε πιο κοντά στο Grexit. Οι Financial Times μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο.

ΣτΕ: Δεν μπορεί να συσταθεί ΓΓ Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής

«Θα υποβοηθούσε και θα υποστήριζε το έργο του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής το οποίο συγκροτήθηκε με πράξη του υπουργικού συμβουλίου της 6ης Φεβρουαρίου 2015»

ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΑΙΜΑ! Επανεξελέγη ο Ντάισελμπλουμ στην προεδρία του Eurogroup

Για ακόμα δυόμισι χρόνια στην ηγεσία του πανίσχυρου συμβουλίου των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης – Μοναδικός αντίπαλός του ο Ισπανός ΥΠΟΙΚ Λουίς ντε Γκίντος

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, Γερούν Ντάισελμπλουμ επανεξελέγη πρόεδρος του Eurogroup, διασφαλίζοντας μία ακόμα θητεία δυόμισι ακόμα ετών στο πανίσχυρο συμβούλιο των ΥΠΟΙΚ των 19 κρατών-μελών της Ευρωζώνης.

Παραιτήθηκε από την θέση του αναπληρωτή υπ. Εξωτερικών ο Νίκος Χουντής

Ήταν ένας από τους 15 βουλευτές που συνυπέγραψε τη δήλωση κατά της εξουσιοδότησης της κυβέρνησης, τα ξημερώματα του Σαββάτου

Την παραίτησή του από την θέση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών υπέβαλλε ο κ. Νίκος Χουντής ο οποίος θα καταλάβει την θέση του κ. Μανώλη Γλέζου στην Ευρωβουλή.

Η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει τη συμφωνία

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες δεν υπάρχουν σκέψεις να παραιτηθεί από υπουργός ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκτός αν του το ζητήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! "Ερμαφρόδιτη" δήλωση Καμμένου που όμως δεν ξεκολάει απ'την καρέκλα

Εντάξει Πανάρα το πιάσαμε το υπονοούμενο ;) Θα σου κάνουμε ένα νέο συμβούλιο αρχηγων για να λες στα γίδια εγώ δεν θα ψήφιζα αλλά οι άλλοι φταίνε... Επίσης καταλάβαμε ότι δεν θες εθνική συνεννόηση αλλά αυτό ΄ταν γνωστό... Αλλά έχω μια απορία: Γιατί εκβιάστηκε ο Τσίπρας με τις Τράπεζες; Αφού εσύ τόσα χρόνια αναθεμάτιζες τους τραπεζίτες! Δηλ. ο Αλέξης αποφάσισε να σώσει τους τραπεζίτες;

Σύγχυση προκάλεσε ο κ.. Πάνος Καμμένος με την επαμφοτερίζουσα δήλωση που έκανε βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ρούντι Ρινάλντι του ΣΥΡΙΖΑ: «Η "αποικία χρέους" συνεχίζεται, τα μνημόνια κυβερνούν την Ελλάδα»

«Η κυβέρνηση Τσίπρα χρεώνεται ιστορικές ευθύνες με την κατάπτυστη νεοαποικιοκρατική συμφωνία-μνημόνιο που φέρνει. Δεν σώζει την χώρα, την βυθίζει ακόμα πιο πολύ. Οδηγεί τον πολιτικό φορέα σε μνημονιακή μετάλλαξη» δηλώνει ο επικεφαλής της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Η S&P βλέπει Grexit αλλά αναβαθμίζει το αξιόχρεο της Ελλάδας!

Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's ενδέχεται να αναβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας "πολύ σύντομα" εφόσον η συμφωνία που έγινε τα ξημερώματα στις Βρυξέλλες μοιάζει ευσταθής, δήλωσε ο κορυφαίος Ευρωπαίος οικονομικός αναλυτής της χρηματοοικονομικής υπηρεσίας.

Ο στόκος της Ζωής Κω/λου μαζεύει υπογραφές για να περικοπούν οι βουλευτικοί μισθοί

Ο κ. Μαντής διαβεβαίωσε μέσω facebook ότι «εγώ από την πλευρά μου θα φροντίσω να ειδοποιηθεί εγκαίρως η σύζυγος μου και να πράξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες»

Μαζεύει υπογραφές ο σύζυγος της προέδρου της Βουλής, κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού, κ. Απόστολος Μαντής, για να περικοπούν οι βουλευτικοί μισθοί και τα προνόμια των Εθνοπατέρων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕ! Αυξήσεις σε καθηγητές έδωσε ο καταθληπτικός-Με φώτο τη φάτσα του ανοίγει η ιστοσελίδα του Υπουργείου!!

Αύξηση 50 ευρώ στον πρόεδρο του Κέντρου Έρευνας, Επιστήμης και Εκπαίδευσης - Με φωτογραφία του Μπαλτά «ανοίγει» πλέον η ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας

Αυξήσεις της τάξης του 10% σε εκπαιδευτικούς, βαθμολογητές και συμμετέχοντες στις εξετάσεις Πιστοποιήσης του ΕΟΠΕΠ έδωσε ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, με σχετικλη υπουργική απόφαση προ δύο ημερών, την ώρα που όλη η Ελλάδα συνωστίζεται στα ΑΤΜ.

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ! 30 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασαν στη Βουλή-Δεν παραιτούνται οικειοθελώς

Σε τροχιά διάσπασης κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συμφωνία που πέτυχε ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα στο γραφείο της αντιπροέδρου της Βουλής Βάσως Χαραλαμπίδου συνεδρίασαν περίπου 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι στις εξελίξεις.

Η Ν.Δ. δεν καταθέτει πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Είναι θέμα του Αλέξη Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου δυόμιση ώρες η συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον πρόεδρο, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, όπου συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις του κόμματος σχετικά με τη συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

To σκίτσο του Αρκά για τη συμφωνία - ΦΩΤΟ

Με ένα σκίτσο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Αρκάς σχολιάζει την επίτευξη της συμφωνίας. Στην πρώτη εικόνα ο ήρωας γλιτώνει την τελευταία στιγμή από ένα διερχόμενο φορτηγό που έρχεται κατά πάνω του και στην δεύτερη φωτογραφία...

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

Ειλικρινά εύχομαι και προσεύχομαι να έχουμε βάλει – έστω οι περισσότεροι – μυαλό, να ανοίξουμε τον εγκέφαλο μας και να αντιληφθούμε τι συνέβη και τι συμβαίνει. Για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και για να βελτιώσουμε την κοινωνικοπολιτική μας ζωή. Αν δεν τα καταφέρουμε ούτε τώρα, ας καταστραφούμε να τελειώνουμε. Αν μετά την επίσημη χρεοκοπία μας στις 6 Μαϊου του 2010, φτάσαμε τον Ιούλιο του 2015 και δεν πήραμε τίποτα χαμπάρι, είμαστε βάρος στην ανθρωπότητα και λερώνουμε το καταπληκτικό κομμάτι γης που λέγεται Ελλάδα.

Συμφωνία: Οι φωτογραφίες που σαρώνουν στο διαδίκτυο

Η επιλογή ανάμεσα σε συμφωνία ή καταστροφή κράτησε τους Ευρωπαίους ηγέτες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων 17 ώρες και ο κόσμος πήρε το βήμα των social media για να σχολιάσει το αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟ-Ο περίγελος του Twitter

Ποιος άλλος; Ο μέγας ρεπόρτερ που νομίζει ότι η Θεσπρωτία είναι στην Αλβανία (εδώ κι εδώ) και κάνει ρεπορτάζ για το πόσοι "ασφαλίτες" κατουρ@νε στην Αττική Οδό... και βέβαια μιλάμε για τον στόκο με περικεφαλαία Γιώργο Καραμέρο, τον αντιπεριφερειάρχη της Δούρου...

Η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα όπως αποδέχθηκε ο Τσίπρας χθες... ότι ακριβώς έλεγε ο Γιώργαρος στις 1 Φεβρουαρίου 2015...

ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ! Καρτερός (Αυγή): Πολλά ήταν τα ψέματα που είπαμε ως εδώ...

Το άρθρο του Θανάση Καρτερού στην Αυγή, μία ημέρα μετά την συμφωνία της 12ης Ιουλίου μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.

Πολλά ήταν τα ψέματα που είπαμε έως εδώ

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Παρατείνεται η τραπεζική αργία, αμετάβλητος ο ELA προς τις ελληνικές τράπεζες

Παράταση της τραπεζικής αργίας αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Οικονομικών.

Ακόμα δεν έχει γνωστό μέχρι πότε θα μείνουν κλειστές οι τράπεζες.

ΣΚΑΣΕ! ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ! Βαρουφάκης: Πρότεινα Grexit και IOU

Σπαταλήθηκε το δημοψήφισμα λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την παραίτησή του από υπουργός Οικονομικών στο Newstatesman και σημειώνει ότι το Eurogroup ελέγχεται «εντελώς και απολύτως» από τη Γερμανία και ότι «την έστησαν» στην Ελλάδα.

ΒΑΣΤΑ ΡΟΥΤΕ! Οι Ολλανδοί απαιτούν να κλείσει η ΕΡΤ


Τι θα γίνει τώρα με το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ, το οποίο η κυβέρνηση άνοιξε εκ νέου, απασχολεί τους δημοσιογράφους, αλλά φαίνεται ότι απασχολεί και τους δανειστές.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: Με το τρίτο Μνημόνιο ξανάρχεται και η Τρόικα

Περνάνε αλλαγές όπως η κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς, οι ομαδικές απολύσεις, ανατροπές σε σειρά επαγγελμάτων ενώ πρέπει να απολυθούν (ξανά) οι εργαζόμενοι σε ΕΡΤ και οι καθαρίστρες - σύμβολο

Σε εξέλιξη το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ -Βουλευτές απειλούν να καταψηφίσουν τα μέτρα

Αυτή την ώρα συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ με τη διευρυμένη του σύνθεση στα γραφεία του κόμματος, υπό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ! Ζάιμπερτ: Το πλάνο του Σόιμπλε για 5ετές Grexit ήταν σε συνεργασία με τη Μέρκελ

Σε μια... μικρή αποκάλυψη (σχεδόν αναμενόμενη) προχώρησε ο εκπρόσωπος της Άνγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, λίγες ώρες μετά την επίτευξη συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής.

ΚΑΛΙΩ! Σοκ στο στρατόπεδο Λαφαζάνη-Έκτακτη συνεδρίαση δραχμολάγνων στην Βουλή

Αντάρτικο από την Αριστερή Πλατφόρμα – Έκτακτη συνεδρίαση στην Βουλή

Αυτή την ώρα μάλιστα, μεσημέρι Δευτέρας, πραγματοποιείται σύσκεψη στο γραφείο της αντιπροέδρου της Βουλής Χαραλαμπίδου, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη συμμετοχή των βουλευτών Λεουτσάκου, Στάθα και Πετράκου, καθώς και στελεχών που ανήκουν στην ισχυρότερη εσωκομματική τάση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθούν Λαφαζάνης, Στρατούλης -Αν δεν φύγει η Ζωή, θα κάνουμε πρόταση μομφής

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος κάλεσε τους υπουργούς Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη να παραιτηθούν, ενώ προανήγγειλε πρόταση μομφής για την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μινχάου-FT: Η ταπεινωτική ήττα Τσίπρα διαλύει την ευρωζώνη που ξέραμε

Αναγκάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα σε μια ταπεινωτική ήττα, οι πιστωτές της Ελλάδας έχουν κάνει πολλά περισσότερα από το να φέρουν μια αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα ή να θέσουν σε κίνδυνο τις σχέσεις τους με την ευρωζώνη, γράφει ο Βόλφγκανγκ Μινχάου στους Financial Times μετά τη συμφωνία. Κατέστρεψαν την Ευρωζώνη όπως την ξέραμε.

Δείτε το πλήρες κείμενο της συμφωνίας στα ελληνικά (Έγγραφο)

Το φως της δημοσιότητας είδε το κείμενο της συμφωνίας μεταφρασμένο στα ελληνικά. Σε αυτό περιλαμβάνονται αναλυτικά τα μέτρα που θα πρέπει να αναληφθούν από την ελληνική πλευρά.

Ο Σάιμον Νίξον της WSJ αναρωτιέται αν θα μπορέσει ο Τσίπρας να κρατήσει το 1/3 του ΣΥΡΙΖΑ

Τα μάτια όλων είναι τώρα στραμμένα στην επόμενη μέρα και στην υπερψήφιση των προαπαιτούμενων της συμφωνίας από τη βουλή.

Ο Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Όψιμος οπαδός του Τσίπρα ο Νίκος Νικολόπουλος

Αντίθετα με τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής Αχαΐας υποδέχεται με... παιάνες κάθε κίνηση του πρωθυπουργού

Έναν ένθερμο υποστηρικτή των (οιωνδήποτε) επιλογών του απέκτησε εσχάτως ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πιο διακεκριμένος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Νίκος Νικολόπουλος, υποδέχεται στο twiter με... παιάνες κάθε κίνηση του πρωθυπουργού.

Νωρίς το απόγευμα στο Μαξίμου ο Τσίπρας: Αύριο συνεδριάζει η KO του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν γαργάρες

Εντολή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται όλοι τις επόμενες ώρες στην Αθήνα έχει δοθεί από την κυβέρνηση, καθώς αύριο το πρωί συγκαλείται εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Δεδομένης της δυστοκίας που υπάρχει στο εσωκομματικό πεδίο του κυβερνώντος κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας θα....

Έτοιμη για ΑΝΤΑΡΣΥΑ η φρενοβλαβής: Έμαθε και το "Ραντεβού στα γουναράδικα"

Την αντίθεσή της στους χειρισμούς της κυβέρνησης εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, με ανάρτησή της στο Facebook.

Τα καλά της συμφωνίας: 25 δις στις τράπεζες-Απεφεύχθη το "κούρεμα" καταθέσεων-Stress tests τον Αύγουστο

Κεφάλαια έως 25 δισ. ευρώ θα διατεθούν από τον ESM για την ανακεφαλαιοποίηση των εγχώριων τραπεζών, το ύψος της οποίας θα αποφασιστεί μετά τη διενέργεια άσκησης προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων.

Απομακρύνεται το λαμόγιο που είχε διορίσει ο Βαρουφάκης Πρόεδρο της Αρχής Ελέγχου Παιγνίων

Ζήτημα χρόνου είναι η απομάκρυνση του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων Αντώνη Στεργιώτη ο οποίος είχε τοποθετηθεί από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Μεϊμαράκης: Με την επιλογή της συμφωνίας η Ελλάδα πήρε ανάσα

«Με την επιλογή της συμφωνίας, η Ελλάδα πήρε μία ανάσα, ώστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να προσπαθήσει να ξαναβρεί το βηματισμό της μέσα στην Ευρώπη» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφορικά με τη συμφωνία που επετεύχθη τελικά ανάμεσα σε κυβέρνηση και εταίρους.

ΕΛΑ ΑΛΕΞΗ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση υποτάχθηκε – Συνέδριο για νέα ηγεσία

«Η κυβέρνηση και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υποτάχθηκαν», αναφέρει ηΚομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Παράλληλα καλεί όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν τη «μνημονιακή συμφωνία και όλα τα σχέδια νόμου που τη συνοδεύουν» και ζητά «έκτακτο συνέδριο που θα καταγγείλει πολιτικά την κυβέρνηση, θα υιοθετήσει νέο πρόγραμμα, νέα πολιτική και θα εκλέξει νέα ηγεσία».

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Ο Τσίπρας δέχτηκε να ανακαλέσει τις επαναπροσλήψεις 9.000 ΣΥΡΙΖΑίων-Γελάει ο Guardian

Οι επαναπρολήψεις «διαθέσιμων» και απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και μέρος αυτών στην ΕΡΤ είναι από τις μονομερείς ενέργειες που, σύμφωνα με την πρόταση των δανειστών, η κυβέρνηση θα πρέπει να ανακαλέσει.

Εκεί μας κατάντησαν! Συγχαρητήρια Άδωνι σε Τσίπρα επειδή δεν διέλυσε τη χώρα-Ζήτησε να μην αδικούν τον Σαμαρά [εικόνα]

Η δικαίωση Σαμαρά θα έρθει όταν ο ηλίθιος Ελληνας συνειδητοποιήσει ότι ο Σαμαράς "στα τέσσερα" έριξε το ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% και ο Τσίπρας "όρθιος, με σκληρή διαπραγμάτευση" το ξανανέβασε στο 23%

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο Αδωνις Γεωργιάδης έδωσε συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ! Κατρούγκαλος: Να διατηρήσουμε την πολιτική και δημοσιονομική μας κυριαρχία

Το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων σχολίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Πρωθυπουργός Πολωνίας: Η συμφωνία, το τίμημα της Ελλάδας για τη λαϊκίστικη κι ανεύθυνη κυβέρνηση

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής είναι «το τίμημα που πληρώνει η Ελλάδα για την 7μηνη λαϊκίστικη διακυβέρνησή της» από την «ανεύθυνη κυβέρνησή» της.

ΑΥΤΗ Η ΨΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ: Άμεσα μέτρα 8-10 δισ. μέσα σε 3 μέρες

Ενα νέο 3ετές Μνημόνιο συμφώνησε να διαπραγματευθεί ο Αλέξης Τσίπρας με τους Ευρωπαίους εταίρους. Η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει μετά την ψήφιση από τη Βουλή των προαπαιτούμενων μέτρων.

ΦΩΤΟ-ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΥ! Πως προαναγγέλει ο Πανάρας το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ-Το απόγευμα θα τον ενημερώσει ο Τσίπρας

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

ΣΥΡΙΖΑ ΗΘΕΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΑΛ@ΚΑ!! Λουράντος (ΠΦΣ): Το περήφανο «Οχι» μετατράπηκε σε ένα υπόδουλο «Ναι σε όλα»

Η πρώτη αντίδραση σωματείου εργαζομένων, αμέσως μετά τη συμφωνία στις Βρυξέλλες, προήλθε από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον πρόεδρό του, Κώστα Λουράντο.