14 Ιουλίου 2015

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Λίγες μέρες μετά τη διαφοροποίησή του στο θέμα της παροχής εξουσιοδότησης στον Πρωθυπουργό τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αρνούμενος να παραιτηθεί και ενώ είναι γνωστό ότι θα βρεθεί εκτός κυβέρνησης στον αμέσως επικείμενο ανασχηματισμό, από κοινού με τη Νάντια Βαλαβάνη, η οποία επίσης έχει δηλώσει ότι διαφοροποιείται από την επιλογή του Πρωθυπουργού, σπεύδουν λίγες ώρες πριν φύγουν να βολέψουν ημετέρους σε δημόσιες θέσεις.

ΛΙΣΤΑ! Αυτούς τάιζαν οι βλάκες της ΝΔ... για να τους βρίζουν-Κλαίω με την απάντηση Χατζηνικολάου

Πόσο μαλ@κες μας περνάς ρε Χαζτηνικολάου; Πόσο; Δεν ντρέπεσαι να λες ότι τα πήραν οι εταιρίες σου και όχι εσύ δεν σχετίζεσαι με αυτά τα ποσά; Έλεος ρε!

Το μόνο που βγαίνει από τη λίστα Καμμένου είναι ότι οι βλάκες (ως συνήθως) της ΝΔ έδιναν διαφήμιση σε "αντιμνημονιακούς" για να τους βρίζουν μέρα νύχτα. Δείτε τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα που έδωσε ο Καμμένος στην ΕΣΗΕΑ με τον Χατζηνικολάου ("γαμωμνημόνιο"), τον...

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ! Επεισόδιο… ανάμεσα σε Λεουτσάκο και δημοσιογράφους

Πάτε  "ακάλεστοι" σε δημόσιο χώρο (πεζοδρόμιο, δρόμο, πλατεία); Έγκλημα στη Βόρεια Κορέα και στο μυαλό του Λεουτσάκου! Πάμε μόνο όπου μας καλεί και δίνει άδεια το κόμμα! Τέλος!

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της «Αριστερής Πλατφόρμας» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Προσερχόμενος, στη συνεδρίαση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος διαπληκτίστηκε με τους δημοσιογράφους που ήταν έξω από τη συνεδρίαση για να την καλύψουν.

Δημοσκόπηση: Το 64,5% δεν θέλει εκλογές -Προτιμούν νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό Τσίπρα

Κατά των πρόωρων εκλογών τάσσεται η πλειονότητα των Ελλήνων σε νέα δημοσκόπηση, καθώς προτιμούν σχηματισμό νέας κυβέρνησης, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, για το «Βήμα», το 51,5% των πολιτών θεωρεί θετική τη συμφωνία που επιτεύχθηκε. Ακόμη, το 70,1% θέλει να ψηφιστεί αυτή στη βουλή, ενώ το 25,3% εκφράζει διαφορετική άποψη.

Τα 13 βήματα για να πάρει η Ελλάδα το δάνειο του ESM – Αναλυτικά όλη η διαδικασία

Αναλυτικά, σε 13 βήματα περιγράφονται, ο ρόλος της Κομισιόν και της ΕΚΤ, η συνδρομή του ΔΝΤ, οι αποφάσεις του Eurogroup και η υπογραφή μνημονίου έτσι ώστε η Ελλάδα να πάρει τελικά τα 82 – 86 δισ. ευρώ από τον ESM.

Το απόλυτο χαοτικό θαύμα μιας χρεοκοπημένης χώρας

Να δείτε πως στο τέλος θα τους… τρελάνουμε όλους…

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν έχει κυβέρνηση – έχει χάσει από χθες τη δεδηλωμένη.

Μαξίμου γλύφει «αντάρτες» – Αυτή είναι η συμφωνία, αυτά κερδίζουμε, ο Σόιμπλε θέλει Grexit

Με ένα non-paper που απαντά σημείο προς σημείο στους «αντάρτες» βουλευτές το Μέγαρο Μαξίμου παρουσιάζει τι φέρνει κατά την κυβέρνηση η συμφωνία, πώς διασφαλίζει καταθέσεις και την πορεία της χώρας στο Ευρώ και «καρφώνει» όσους επιλέγουν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο τονίζοντας πως οπαδός του Grexit είναι ο Β. Σόιμπλε.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΙΛΙΑΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ-ΔΡΑΧΜΗ! Βαρουφάκης: «Ο Τσίπρας μού έδωσε εντολή για τα IOUs»

«Θα συνεχίσω να υπηρετώ το "όχι" της μεγαλειώδους Κυριακής» - Είπε ότι η κυβέρνηση ετοιμαζόταν «για κάθε ενδεχόμενο και για κάθε απειλή» - Συνέντευξη στο Mega

Διάσημος συναπόφοιτος του Γιάνη Βαρουφάκη: «Έπαιξε ένα μοιραίο, πιθανώς ολέθριο ρόλο...»

«Βεβαίως και θα με τρόμαζε ένα Grexit. Είμαι από αυτούς που θεωρούσαν ότι η Ευρώπη είναι μονόδρομος, χωρίς να θέλω να κατακρίνω και κάποιους άλλους που μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη από αυτό» είπε ο...

ΓΕΡΜΑΝΟΣ; ΓΕΡΜΑΝΟΣ; Επαιρνε παράνομα τη σύνταξη της πεθαμένης μητέρας του – 130.000 ευρώ η ζημιά για το δημόσιο

Για έξι ολόκληρα χρόνια ένας 50χρονος ημεδαπός λάμβανε παράνομα τη σύνταξη της πεθαμένης μητέρας του.

ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ! ΚΕΕΛΠΝΟ: Ανυπόστατη η λίστα Καμμένου

«Ως Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ για την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ σε πρωινές δηλώσεις του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Π.Καμμένου  και να τονίσω ότι ο Οργανισμός αυτός του Υπουργείου Υγείας επιτελεί ένα υψηλότατο επιστημονικό έργο στο χώρο της δημόσιας υγείας», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος για τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου και προσθέτει:

ΦΟΡΟΠΟ@ΤΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑ της τελευταίας στιγμής-Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο - Ποιους πλήττει - Δείτε αναλυτικά

Την «φύλαγαν» σε ελεύθερους επαγγελματίες και μπλοκάκια - Φόρος 29% και διπλάσια προκαταβολή χωρίς αφορολόγητο – Τι αλλάζει στις πρόωρες και τα όρια ηλικίας – Την «γλιτώνουν» τα νησιά του Αιγαίου;

ΑΦΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΤΗΣ ΝΔ! Καταψηφίζουν Μιχελογιαννάκης-Σωτηρίου

Και ο Μιχελογιαννάκης θα καταψηφίσει

Την απόφασή του να καταψηφίσει τη συμφωνία ανακοίνωσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

ΠΕΦΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 200.000 ευρώ λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των τραπεζών;

Με ερώτησή του, ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύουν οι πληροφορίες ότι προβεβλημένος υπουργός έσπευσε να αποσύρει 200.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό λίγες ώρες πριν την επιβολή των capital controls!

ΕΣΗΕΑ: Για το πε@ς καβάλα η λίστα Καμμένου

Σε ανακοίνωση για τις "καταγγελίες" που έκανε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, περί χρηματισμού δημοσιογράφων από το ΚΕΕΛΠΝΟ παραδίδοντας μάλιστα και σχετική λίστα, εξέδωσε το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, τονίζοντας ότι «Στην παρούσα φάση και με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν ονόματα με τυχόν χρηματισμό».

Ποινική δίωξη του Βαρουφάκη ζητά ο Γκλέτσος

Άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Γιάνη Βαρουφάκη ζητά ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία», Απόστολος Γκλέτσος, ενώ ζητά να τιμωρηθεί «παραδειγματικά, γιατί με την εξαιρετικά δυσμενή του συμπεριφορά, κινούμενος από δόλο ή βαριά αμέλεια, εξέθεσε το ελληνικό κράτος και τους πολίτες του σε αρνητική συμπεριφορά τρίτων κρατών και σε λήψη οικονομικών μέτρων εναντίον της χώρας και με τις ενέργειές του διατάραξε τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκαλώντας τεράστια βλάβη στην οικονομική ζωή της Ελλάδας».

Άτυπη στάση πληρωμών 4 δισ. (και βάλε) κήρυξε το δημόσιο και έχουν το θράσος να μιλάνε για πλεόνασμα

Στα 19,79 δισ. ευρώ τα έσοδα στο πρώτο εξάμηνο μειωμένα κατά 1,66 δισ. ευρώ έναντι του στόχου - Στo 1,87 δισ. ευρώ διαμορφώνεται το πρωτογενές πλεόνασμα

Τρύπα 1,6 δις ευρώ παρουσιάζουν τα κρατικά έσοδα στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τα έσοδα διαμορφωθηκαν 19,8 δις ευρώ έναντι στόχου 21,4 δις ευρώ.

ΠΑΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΑΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΜΕ! Ραχήλ Μακρή: Τα άκουσες τα νέα Γιάννη;

Στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη συντάσσεται η Ραχήλ Μακρή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται με σκληρά λόγια σε όσους επέλεξαν να κλείσουν τις τράπεζες για να βγει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και να «φέρουν» το «σκληρό μνημόνιο».

Ο Πούτιν απέλυσε 110.000 δημοσίους υπαλλήλους για να μας δώσει 5 δις να διορίσουμε εμείς καθαρίστριες

Είναι που ρέει το χρήμα στη Ρωσία και θα μας δάνειζαν...

Στην απόλυση 110.000 δημοσίων υπαλλήλων προχώρησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με προεδρικό διάταγμα λόγω της λιτότητας και της οικονομικής ύφεσης στη Ρωσία. Ο Πρόεδρος της χώρας υπέγραψε χθες διάταγμα με το οποίο μειώνεται κατά 10% ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που απασχολούνται στο υπουργείο Εσωτερικών, κάτι που σημαίνει ότι 110.000 άνθρωποι θα βρεθούν εκτός μισθοδοσίας.

«Σφάζονται» για όλα στον ΣΥΡΙΖΑ – 24 βουλευτές κατά Βούτση (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Έχουν βγει για τα καλά τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ και η αντιπολίτευση που ασκείται κατά των υπουργών από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι σκληρότερη από αυτή που ασκεί η αντιπολίτευση.

ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Υδρογονάνθρακες: Τρεις προσφορές για τις 20 θαλάσσιες περιοχές

Οι αιτούμενες περιοχές στις οποίες αναφέρονται οι προσφορές καθώς και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα ανακοινωθούν μετά την αποσφράγιση των προσφορών

Τρεις προσφορές κατατέθηκαν για το διαγωνισμό των ελληνικών πετρελαίων. Σήμερα το μεσημέρι...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ! Τσίπρας: Όποιος υπουργός δεν υπογράψει, να μου φέρει την παραίτησή του

Δεν θα αντικατασταθούν σήμερα οι υπουργοί Λαφαζάνης και Στρατούλης - Σαρωτικός ανασχηματισμός μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου

Στην επίθεση αναμένεται να βγει τις επόμενες ώρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να αντιμετωπίσει δραστικά κάθε διαφωνία στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Τσίπρας: Δεν έχω την πρόθεση να εγκαταλείψω-Θα συνεχίσω με Καμμένο

Δηλ. θα ψηφίζουν τα ζώα ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ και θα κυβερνάνε ΣΥΡΙΖΑίοι και ψεκασμένοι που δεν ψηφίζουν και μιλάνε και για "ΝΑΙΝΑΙκους προδότες στα τέσσερα"; Δε στο είπαν καλά το ποίημα Αλέξη...

Ο Αλ.Τσίπρας θα φέρει την συμφωνία στη Βουλή και θα την στηρίξει, λένε από το Μέγαρο Μαξίμου - Διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο παραίτησης του πρωθυπουργού καθώς δεν θεωρεί κάτι τέτοιο ηθικό και σκόπιμο

Μήνυμα Αλαβάνου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Ελάτε σε μένα να κυβερνήσω να υπογράψω κι εγώ ένα μνημόνιο

"Θα κάνουν ό,τι τους πει η συνείδησή τους, αυτό σημαίνει “είμαι αριστερός”. Πιστεύω ότι έχουν συναίσθηση των ευθυνών τους απέναντι στην ιστορία, απέναντι στην αριστερά και τους αγώνες  τους και θα κάνουν το σωστό που αυτοί νομίζουν" δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος για το ενδεχόμενο παραιτήσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προ της διάσπασης ο ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφο-ψήφο μετράνε τα «όχι» κι ο Τσίπρας δεν τολμάει να πει ότι θα τους διαγράψει

«Τρόμος» στην Κουμουνδούρου για τους βουλευτές που διαφοροποιούνται ανοιχτά από τη συμφωνία με τους δανειστές και καταψηφίζουν τα μέτρα - Ποιοι θεωρούνται επίφοβοι - Τα σενάρια διάσπασης και ο ρόλος Λαφαζάνη και Στρατούλη

ΘΑΥΜΑ:Η τρόικα που σκότωσε ο Βαρουφάκης ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ και ΕΡΧΕΤΑΙ μόνιμα στην Αθήνα!

Η τρόικα που "σκότωσαν" ο Γιάνης Βαρουφάκης και η κυβέρνηση «ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ»!

Οι… Θεσμοί, όπως συνήθιζαν πολλοί να αποκαλούν την τριάδα των δανειστών, που αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είναι παρελθόν!

Ο μύθος για τις ζημιές των ασφαλιστικών ταμείων από το PSI

του Γιώργου Στρατόπουλου

Πολλοί θεωρούν πως οι ζημιές από το PSI αποδεκάτισαν τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων, γονάτισαν την ευρωστία τους και θα έπρεπε ή να είχαν εξαιρεθεί από το PSI ή να αποζημιωθούν για τις ζημιές που υπέστησαν. Κυκλοφορεί μάλιστα και αστικός μύθος, πως οι συντάξεις μειώθηκαν λόγω του PSI.

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Τα είπε με τον Πρέσβη της Βενεζουέλας ο Διονύσης Τσακνής!

Με τον Πρέσβη της Βενεζουέλας κ. Φαρίντ Φερνάντες συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Διονύσης Τσακνής, στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠ'ΤΑ ΛΙΓΑ! Βαρουφάκης: Δραχμή = Νεολιθική εποχή

Χθες μας αποκάλυψε ότι εργαζόταν πάνω στην επιστροφή μας στη νεολιθική εποχή από την πρώτη στιγμή... και το χειρότερο όλα αυτά ήταν εν γνώση του Τσίπρα:

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Η υπογραφή είναι του Βαρουφάκη

Ο εξευτελισμός για το όνομα της χώρας μας και των κατοίκων της ήταν εκεί από την αρχή, αλλά εμείς νομίζαμε ότι μπορούσε να περιμένει. Διότι, αφότου ξεκίνησε η ραγδαία κατρακύλα προς τη ρήξη, η προσοχή όσων αντιλαμβάνονται την κατάσταση ήταν προσηλωμένη αποκλειστικά στο ενδεχόμενο της απότομης κατάρρευσης του κράτους και της οικονομίας, καθώς και στα ζητήματα εξωτερικής και εσωτερικής ασφαλείας που αυτή θα επέφερε αμέσως.

Αν υπάρχει ένα πραξικόπημα, τότε, αυτό είναι στο μυαλό τους

Θέµος Αναστασιάδης

Στον θαυμαστό εικονικό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, προβάλλεται από χθες η θεωρία ότι η κυβέρνηση ΕΠΕΣΕ θύμα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ των Βρυξελλών, ώστε να δικαιολογηθεί το πιο ταπεινωτικό μνημόνιο απ’ όλα όσα έχουν υπογραφεί ως σήμερα. (Γιατί κανένα απ’ τα προηγούμενα δεν απαιτούσε αλλαγή πορείας 180 μοιρών εντός τριών ημερών και δεν επέβαλε τόσα μέτρα σε τόσες ώρες). Είναι προφανές ότι η θεωρία ότι έπεσαν θύμα «πραξικοπήματος» εξυπηρετεί την ανάγκη να στηριχθεί η «δήθεν» πρώτη φορά Αριστερά-κυβέρνηση με έναν ευρηματικό τρόπο: Διαφωνούν με τα μέτρα που αυτοί συμφώνησαν αλλά θέλουν να μείνουν στις καρέκλες τους για να τα εφαρμόσουν (;), με τις ψήφους της αντιπολίτευσης! Ομολογούμε ότι τόσο κωμικοτραγικό σκηνικό δεν έχουμε ξαναδεί.

Γεωργιάδης: «Εθνική συναίνεση με τον Καμμένο να μας βρίζει δεν υπάρχει»- ΒΙΝΤΕΟ

Κάνε λίγο ακόμα τον μ@λάκα ρε ΣΥΡΙΖΑίε Οικονομέα!! Σου πάει...

"Εθνική συναίνεση με τον Καμμένο να βγαίνει και να βρίζει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας από το Μέγαρο Μαξίμου δεν υπάρχει" τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Γελάει ο Μουρούτης με το λαμόγιο τον Λαζόπουλο για το… πραξικόπημα και τα 3 εκατ. ευρώ

Ο Λάκης Λαζόπουλος με άρθρο του στο altsantiri.gr αναφέρθηκε στη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να μιλήσει και για «πραξικόπημα». Ο Γιώργος Μουρούτης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, σχολίασε το συγκεκριμένο άρθρο με ανάρτηση του στα social media κάνοντας του σκληρή κριτική.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Σε ξενοδοχείο η Αριστερή Πτέρυγα αποφασίζει για την τύχη της κυβέρνησης

Στις 7 η ώρα το απόγευμα η Αριστερή Πτέρυγα συνεδριάζει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να αποφασίσει πώς θα κινηθεί απέναντι στις εξελίξεις.

Προς νέο κόμμα;

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΩΑΙΔΡΑΙ ΚΕ ΤΑ ΝΟΥΜΑΙΡΑ ΑΠΩ ΤΑ CDS ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ! Πάνος Καμμένος: Κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ την έκθεση με τα ποσά του ΚΕΕΛΠΝΟ για διαφήμιση στα ΜΜΕ

Δείτε όλα όσα δήλωσε... για μια αστεία ιστορία διαφημιστικής καμπάνιας σε τηλεόραση, εφημερίδες και ιστολόγια, πληρωμένης με κονδύλια της ΕΕ
 
Στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος, την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά στα χρηματικά ποσά, τα οποία διατέθηκαν σε δημοσιογράφους, τηλεοπτικούς διαύλους και εταιρείες ΜΜΕ.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ! Με εισιτήριο από την Τετάρτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Και που να δείτε τι κυνήγι για πληρωμές φόρων δανείων λογαριασμών κ.λπ θα πέσει μόλις ανοίξουν οι τράπεζες...

Με εισιτήριο θα μετακινούνται από αύριο οι πολίτες στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ! Δεν θα προεδρεύσει αύριο, στη συνεδρίαση για το πολυνομοσχέδιο, η Ζωή Κω/λου

Χωρίς να βρίσκεται στην έδρα της προέδρου η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα γίνει αύριο η κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, όπου θα συζητηθεί το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα.

Ξύπνησε ο ΠΑΣΟκος μέσα στον Πάγκαλο: Αν ο Τσίπρας ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα γίνει ένας νέος Χαρίλαος Τρικούπης

Κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «ημιμαθέστατο», αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως υπάρχουν τρεις ομάδες που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους, έκανε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

ΗΘΕΛΕ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΓΚΡΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩ! Προς παραίτηση η Νάντια Βαλαβάνη

Κρίμα ρε παιδία! Πάνω που είχε μάθει να κάνει μόνη της τη δήλωση!

Την παραίτησή της αναμένεται να υποβάλλει η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη σύμφωνα με πληροφορίες.

Μυστικό έγγραφο του ΔΝΤ: Το ελληνικό χρέος έγινε μη βιώσιμο την τελευταία χρονιά

Αποκαλύπτει πού οφείλεται η μη βιωσιμότητα, κατά το Ταμείο, και πώς μπορεί να υπάρξει «ανακούφιση» του χρέους

Επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα στα 60 έτη προτείνει το ΔΝΤ, προκειμένου το χρέος της χώρας να καταστεί βιώσιμο.

Μπλόφα των Γερμανών η πρόταση για 5ετές Grexit, λέει το Stratfor

Ανάλυση του George Friedman: «Μια αυτοκρατορία αντεπιτίθεται: Η Γερμανία και η ελληνική κρίση»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση πραγματοποίησε σήμερα το Stratfor και ο διάσημος αναλυτής George Friedman αναφορικά με τις σκληρές διαπραγματεύσεις Γερμανίας (σ.σ. όπως αναφέρει δεν επρόκειτο για διαπραγματεύσεις της Ευρώπης) κι Ελλάδας.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Τσίπρας: Όποιος υπουργός δεν υπογράψει, να μου φέρει την παραίτησή του

Ειλημμένη η απόφαση του ανασχηματισμού - Κενά τα σημεία των ονομάτων των υπουργών, που πιθανόν αρνηθούν να υπογράψουν το νομοσχέδιο και των νέων, που θα κληθούν να αναλάβουν καθήκοντα

Γερμανικό video που σαρώνει: Ευκαιρια να μη φανούμε μ@λ@κ@ς

Εμείς θα φτιάξουμε κανα τέτοιο βίντεο με τα πρωτοσέλιδα της Kontranews, της Δημοκρατίας ή τα σκίτσα της ΑΥΓΗΣ; Ή τα δικά μας είναι όλα καλά;

Ένα (γερμανικό) video, που καυτηριάζει τη στάση των γερμανικών media προς την Ελλάδα και μέσα σε τέσσερις μέρες έχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο views στο YouTube. Γιατί μπορεί σε επίπεδο πολιτικών η αλληλεγγύη να είναι άγνωστη λέξη αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους λαούς.

Ποιες χώρες θα δώσουν τα 89 δισ. στην Ελλάδα και πού θα πάνε τα χρήματα αυτά [γράφημα]

Οι Financial Times με ένα άκρως κατατοπιστικό γράφημα εξηγούν από ποιους πόρους θα προέλθουν τα χρήματα του νέου Μνημονίου, ποιες χώρες θα επιβαρυνθούν περισσότερο, αλλά και σε ποιους τομείς θα δοθούν τα χρήματα στην Ελλάδα.

Ο Βαρουφάκης γελάει και ειρωνεύεται τον «σύντροφο Τσίπρα»

Ανέβασε στο μπλογκ του άρθρο με τις πρώτες, όπως λέει, σκέψεις του για τη Συμφωνία τις οποίες ήδη έχει μεταφέρει σε συνεντεύξεις του - Περιμένει λέει με ανυπομονησία να ακούσει τον πρωθυπουργό στη Βουλή να μιλάει για τη συμφωνία.

Η Ελλάδα και η Ευρωπαική Ένωση

Συνέπεια του Δημοψηφίσματος των αρχών Ιουλίου η τύχη της Ελλάδας στην Ευρωπαική Ένωση κρεμόταν σε μια κλωστή. Ενώ η κυβέρνηση βεβαίωναι ότι δεν τίθεται θέμα παραμονής μας ή όχι στην Ευρωζώνη (και στην ΕΕ διότι μέχρι σήμερα δεν προβλέπεται έξοδος απο την ΕΖ αλλά μόνο απο την ΕΕ και άρα de facto απο την EZ) οι Ευρωπαίοι μας καλούσαν να σκεφτούμε σοβαρά την επιλογή μας διότι το αποτέλεσμα μπορούσε να επηρεάσει την συμμετοχή μας στην ΕΕ

Η συνέχεια στο http://imperatorlex.blogspot.de/2015/07/blog-post_12.html

ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ! 15 χώρες εναντίον της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τον Πάντοαν (Ιταλός ΥΠΟΙΚ)

Δύο ημέρες μετά τις κοπιώδεις και μαραθώνιες συζητήσεις στις Βρυξέλλες, ο Ιταλός ΥΠΟΙΚ Πιέρ Κάρλο Πάντοαν δεν μπορεί να συνέλθει.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ; Στα 10 εκατ. ευρώ οι απώλειες από την έναρξη του μέτρου της δωρεάν μετακίνησης

Σε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι απώλειες στα έσοδα των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας καθ' όλη τη διάρκεια του μέτρου των δωρεάν μετακινήσεων, που θεσπίστηκε εξ αιτίας της τραπεζικής αργίας.

Ο αριθμός είναι σύμφωνα με υπολογισμούς των εργαζομένων.

Κόρη πρώην πρωθυπουργού τόπλες σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες]

Κρατώντας μια κιθάρα στο χέρι, φορώντας ένα σέξι κορμάκι και ούσα τοπλες κατά το ήμισυ η κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν, ποζάρει για το εξώφυλλο αντρικού περιοδικού.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ! TIME: Προκλητικό δημοσίευμα για πώληση νησιών και αρχαιοτήτων – (ΦΩΤΟ)

Τουλάχιστον δυσάρεστο είναι το άρθρο του περιοδικού TIME με θέμα το ενδεχόμενο πώλησης Ελληνικών νησιών και μνημείων αρχαιοτήτων για να συμπληρωθούν τα 50 δις του ταμείου ιδιωτικοποιήσεων. Νησιά και αρχαιότητες φαίνεται να εμπίπτουν στην κατηγορία των «πολύτιμων Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων» που πρέπει να πουληθούν σύμφωνα με τους δανειστές.

«Βιτριολικό» σχόλιο Τατσόπουλου για τον Καμμένο

Τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ σχολιάζει με ανάρτηση του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος.