16 Ιουλίου 2015

Ποιος τα γαμ@ει τα μνημόνια και τον Τσίπρα όταν η Έλλη μας αποκαλύπτει με πόσους άντρες έχει πάει

Πικάντικες λεπτομέρειες της σεξουαλικής της ζωής αποκάλυψε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Έλλη Παπαγγελή.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» η όμορφη νεαρή απάντησε σε μια σειρά καυτών ερωτήσεων:

  • Πότε έκανες πρώτη φορά έρωτα;


ΒΙΝΤΕΟ-Η ατάκα του Μεϊμαράκη για τους άεργους τεμπεχανάδες ΣΥΡΙΖΑίους που προκάλεσε τρελό γέλιο

Μπαίνεται σε μια τάξη σιγά σιγά και αστικοποιείστε  γιαυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε αφού κατορθώσατε να ξυπνήσετε...

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ! Τραγουδάει και της πέφτει η σερβιέτα στη σκηνή -Δείτε τι έκανε

Η 42χρονη μεξικανή τραγουδίστρια Πατρίτσια Ναβιντάντ τραγουδούσε σε ένα τηλεοπτικό πρωινό σόου και έζησε το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα: της έφυγε η σερβιέτα.

ΦΩΤΟ-ΝΤΑΞ'! ΚΛΑΙΩ! Greek crisis negotiation mysteries… explained!

[Δυστυχώς είναι στα αγγλικά αλλά λίγο πολύ θα βγάλετε νόημα... εξάλλου οι φώτο είναι όλα τα λεφτά!]

Believe at your own risk!

For just a split second, viewers saw a black cable strapped to the Greek PM’s neck during his interview on national broadcaster ERT on Monday. During the interview, people noted that he had the zombie-like appearance of a man who hasn’t slept.

«Το τέλος των ψευδαισθήσεων ΣΥΡΙΖΑ»

«Η Ελλάδα σήμερα ζει το τέλος των ψευδαισθήσεων» τονίζουν οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζοντας πως «διαψεύδουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι Ευρωπαϊκοί Θεσμοί, τα δικά τους στελέχη και η Τράπεζα της Ελλάδος».

Συνελήφθη γνωστός μπράβος με όπλα στο Παγκράτι

Συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα, τα οποία επέβαιναν στο τζιπ. Μέσα στο τζιπ βρέθηκε ένα πιστόλι CZ με γεμιστήρα και σφαίρες και ένα υποπολυβόλο MP5

Bundestag: «Όχι» στο τρίτο Μνημόνιο για την Ελλάδα θα ψηφίσει ο Πέερ Στάινμπρουκ

Θεωρεί ότι η προτιμότερη λύση είναι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

«Όχι» θα ψηφίσει την Παρασκευή, στη συνεδρίαση της γερμανικής Βουλής για το ελληνικό πρόγραμμα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος καγκελάριος των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) στις εκλογές του 2013, Πέερ Στάινμπρουκ, όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα στην Bild.

Ποιος σταρ του Χόλιγουντ αγόρασε ελληνικό νησί;

Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τουςνησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! H πρώτη προειδοποίηση από τους δανειστές για το ενδεχόμενο εκλογών

Με το εσωτερικό της Ελλάδας να ταλανίζεται ανάμεσα στο κυβερνητικό ρήγμα και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, φαίνεται πως οι δανειστές έχουν αντιληφθεί τι θα σημάνει μία τέτοια προσφυγή στις κάλπες και άρχισαν τις προειδοποιήσεις οι δανειστές.

ΦΩΤΟ-Πολιτικός αρχηγός, συνταξιούχος από τα 45 του... ψήφισε να πάρουν σύνταξη στα 67... οι άλλοι

Ευθεία πρόκληση στο σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων και των ανέργων συνιστά η πρακτική της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά η οποία ψήφισε χθες στην Βουλή τον νόμο της Τρόικας που ανεβάζει τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 έτη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ; Η Ρένα απαντά γιατί ανέθεσε έργα στη Siemens – Λάθη κάνω, αμαρτωλή δεν είμαι

Ερευνα έχει διατάξει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σχετικά με δημοσιεύματα περί ανάθεσης έργων στην Siemens από την Περιφέρεια, αφού όπως υποστηρίζει δεν είχε γνώση (ΚΛΑΙΩ!!).

«Λάθη θα γίνουν, αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όσο είμαι Περιφερειάρχης υπογραφή που θα είναι ενάντια στο δημόσιο συμφέρον δεν πρόκειται να βάλω» υποστήριξε, μιλώντας στο περιφερειακό συμβούλιο.

Εισαγγελική έρευνα του κ@λου μετά από αίτημα Καμμένου για τις παπαιρές του περί "περί μαύρων ταμείων του ΚΕΕΛΠΝΟ”

Ρε βλάκα μην απασχολείς πια τη δικαιοσύνη με μαλ@κίες! Ο δικός σου Χατζηνικολάου (αλήθεια για πες μας πόσο μαύρα του έδινες όταν πρωτο έκανες το κόμμα για να σου κάνει τα live chat) διαφήμιζε την καμπάνια του ΚΕΛΠΝΟ, πληρώθηκε και έκοψε απόδειξη, τι ανοησίες λες; Αλλά κι ο εισαγγελέας ωραίος! Αντί να χάνει την ώρα του δεν ασχολείται λίγο με το σχέδιο Βαρουφάκη για Grexit που μας στοίχισε 85 δις; Κοκοκοκο

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημ. Γκυζης έχει ξεκινήσει ήδη εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σχετικά με την ύπαρξη “μαύρου ταμείου του ΚΕΕΛΠΝΟ”.

Δείτε τι μας «σούρνουν» οι Ολλανδοί στη βουλή τους, σήμερα

Από τη Βουλή της Φινλανδίας και, φυσικά, της Γερμανίας, περίμενε η Ελλάδα να δεχθεί την πιο σκληρή επίθεση για τη συμφωνία με τους θεσμούς, αλλά φαίνεται πως η ολλανδική Βουλή μπορεί να κερδίσει την πρωτοκαθεδρία.

Ο Τέρενς "μνημόνιο λέω και κλαίω" εντυπωσιάζεται με το ότι ο Βαρουφάκης ψήφισε ΟΧΙ και δεν έκανε την κ@λοτούμπα όπως ο ίδιος

Εντυπωσιασμένος από το «όχι» του Γιάνη Βαρουφάκη κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ.

Οι Βρετανοί μας λένε ποιες είναι οι 10 ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας [εικόνες]

Μετά το χθεσινό post του, στο οποίο προέτρεπε τους Βρετανούς να έρθουν φέτος για διακοπές στην Ελλάδα, σήμερα, επέλεξε και προβάλλει τις 10 ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα.

Πώς έφτασαν Ελληνες και Γερμανοί να μισιούνται -Μια συγκλονιστική αφήγηση [εικόνες]

Η Γερμανία και η Ελλάδα διατηρούν ιδιαίτερα έντονες σχέσεις. Μπορεί κανείς να μιλήσει για σχέσεις αγάπης-απέχθειας, γράφει ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Φιλίπ Ντουρού, ο οποίος κάνει ένα εκπληκτικό φλας μπακ στην ιστορία.

Μελετώντας τη γεωλογία του Πλούτωνα: Τι προκύπτει από τις πρώτες εικόνες

Αυτή την εβδομάδα η NASA δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες που τράβηξε κατά τη στενή επαφή του New Horizons με τον Πλούτωνα. Οι εικόνες είναι πραγματικά εκπληκτικές και αποκαλύπτουν αρκετά στοιχεία για τη γεωλογία του μακρινού πλανήτη.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Φοίτηση με «βραχιολάκι» για τον Ρωμανό-Μέχρι και ιντερνετ θα του βάλουμε...

Άνοιξε ο δρόμος για την φοίτηση στα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ της χώρας των φοιτητών-κρατουμένων, αφού υπεγράφη η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Παιδείας που καθορίζει τις λεπτομέρειες, δίνοντας έτσι την δυνατότητα και στον Νίκο Ρωμανό για σπουδές με βραχιολάκι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΠΟ@ΤΑΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ; Επική πρόταση Καμμένου: 50.000 – 60.000 δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να γίνουν αγρότες

[Μια επιδερμική ανάλυση (γιατί δεν αξίζει η βαθιά ανάλυση) 400.000 αγρότες θα μας πουλούσαν 6 δις τρόφιμα λέει ο ξάδερφος Καμμένος: δηλ 6 δις : 400.000 = 15.000 € τζίρο ο κάθε εργαζόμενος - 2.000 εισφορές ΟΓΑ - 3.000 φόροι και ΦΠΑ = 10.000€ ή 850 € μηνιάτικο (με μηδέν έξοδα παραγωγής όπως σπόρους, πετρέλαιο, λιπάσματα ή ζωοτροφές και χωρίς ζημιές από καιρό κ.λπ γιατί αν τα βάλω κι αυτά το μηνιάτικο θα πάει στα 300 ευρώ) για καθημερινή εργασία 12 ωρών 365 μέρες το χρόνο... not bad για ένα ΔΥ που παίρνει 1300€ ξύνοντας τα παπάρια του 35 ώρες τη βδομάδα... σε άλλα νέα: ο προδότης ο Σαμαράς φτωχοποίησε την ελληνική κοινωνία]

Μια πρόταση που δεν έχει ξανακουστεί στην Ελληνική Βουλή έγινε χτες από την κυβέρνηση. Η πρωτότυπη αυτή πρόταση πέρασε όμως στα «ψιλά» καθώς υπερκεράστηκε από την κρισιμότητα της ψηφοφορίας και το μεγάλο «αντάρτικο» εντός του ΣΥΡΙΖΑ που ρηγμάτωσε την κυβερνητική πλειοψηφία.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΛΕΜΕ! Συναλλαγές εξωτερικού αξίας 819,9 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών μέσα σε 18 ημέρες

Που καταντήσαμε! Να ζητάμε έγκριση για να κάνουμε εισαγωγή από εξωτερικό

Εντεκα συνεδριάσεις πραγματοποίησε η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών και δέχθηκε συνολικά 3.243 αιτήματα. Αναψε το πράσινο φως σε 909 αιτήματα.

Ο Τσίπρας τρέμει την επόμενη ψηφοφορία στις 22 Ιουλίου -Φόβοι για νέες «απώλειες» στον ΣΥΡΙΖΑ

Επόμενη ημερομηνία φωτιά για την Ελλάδα είναι σε μόλις μία εβδομάδα και συγκεκριμένα η 22η Ιουλίου καθώς είναι η καταληκτική ημερομηνία που έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση για περάσει το δεύτερο και σκληρότερο πακέτο μέτρων.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όχι» αλλά η καρέκλα…καρέκλα

Πολιτικά ανέντιμο χαρακτήρισε, την αρνητική ψήφο υπουργών της κυβέρνησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο βουλευτής της ΝΔ, δήλωσε ότι...

ΒΕΝΤΟΥΖΑ ο Αυγενάκης για τα 200.000 που σήκωσε η μάνα της Βαλαβάνη

Επιμένει ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης προκειμένου να ξετυλιχθεί το κουβάρι με τον υπουργό της κυβέρνησης που φέρεται να «σήκωσε» 200.000 ευρώ, λίγο πριν κλείσουν οι τράπεζες.

Προβληματισμός στη ΝΔ για το φοροπ@ος ΣΥΡΙΖΑ στους αγρότες

Συνάντηση με περισσότερους από 30 βουλευτές της ΝΔ, από αγροτικές περιοχές, είχε ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Οι βουλευτές εξέφρασαν στον κ. Μεϊμαράκη τον προβληματισμό τους για τις αλλαγές στον ΦΠΑ, που τους αφορούν, και γενικότερα για τη φορολόγησή τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Γιούνκερ: Έβλεπα βουλή, δεν καταλάβαινα Χριστό, αλλά άκουγα το όνομα μου. Δεν ήξερα τι έλεγαν, αλλά περίμενα το αποτέλεσμα

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Κύπρο, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναφέρθηκε και στο πως έζησε την κρίσιμη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τυχερός ο Αντετοκούμπο ... γνώρισε στο Las Vegas τον Κόρφα junior

Συνάντηση… Ελλήνων είχαμε στο Summer League του NBA που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας και καθημερινά παρελαύνουν και αγωνίζονται τα μελλοντικά αστέρια του μπάσκετ. Ο 16χρονος γιος του κορυφαίου Ελληνοαμερικάνου καλαθοσφαιριστή...

ΑΤΥΧΗΣΑΜΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟ-ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ! Δεν θα ανακοινωθεί σήμερα ο ανασχηματισμός

«Καραμπόλες» και σεναριολογία - Ποια ονόματα «παίζουν» ως υποψήφια για υπουργοποίηση

Στο ρυθμό του ανασχηματισμού κινούνται οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Αύξηση του ELΑ από την ΕΚΤ-Ανοίγουν μάλλον οι τράπεζες τη Δευτέρα και αρχίζει το φοροκυνήγι – Τι αλλάζει στο όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ - Πόσα χρήματα και πώς θα τα παίρνετε

Αύξηση του ELΑ από την ΕΚΤ-Ανοίγουν μάλλον οι τράπεζες τη Δευτέρα – Τι αλλάζει στο όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ - Πόσα χρήματα και πώς θα τα παίρνετε

- Ανοιχτά από τη Δευτέρα όλα τα τραπεζικά υποκαταστήματα, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές
- Παραμένει το ημερήσιο όριο αναλήψεων στα 60 ευρώ
- Αλλάζει το σύστημα στα ΑΤΜ – Θα μπορούν να γίνονται αναλήψεις κάθε δύο ή τρεις ημέρες, ύψους 120 ή 180 ευρώ αντίστοιχα
- Αυξάνονται οι τραπεζικές συναλλαγές στα γκισέ των τραπεζών

ΦΩΤΟ-Η Ντόρα όλα τα λεφτά στον ψευτοτσαμπουκά του ψεκασμένου στον Άδωνι

Του 'δωσε μία του ψεκασμένου Κάτανα και τον έκατσε κάτω χωρίς να κουνηθεί καθόλου, ενώ με το άλλο χέρι έπαιζε το μπεγλέρι... τι να λέμε τώρα... δείτε τις φώτο:

Αυτά είναι τα πιο ακριβά πράγματα στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε σκεφθεί ποτέ πως θα ξοδεύατε τα χρήματα σας σε περίπτωση που κερδίζατε το λαχείο;Θα κάνατε συνεχώς ταξίδια ή μήπως θα αγοραζάτε ένα ακριβό αυτοκίνητο;

ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ! Εύβοια: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 40χρονο που εκτέλεσε σκύλο επειδή μπήκε στο κτήμα του

Πρόστιμο, 30.000 ευρώ επέβαλλε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Εϋβοιας στον 40χρονο άνδρα, ο οποίος στις 8 Ιουνίου 2015, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο μιας 35χρονης γυναίκας, επειδή μπήκε στο κτήμα του, στη Νέα Αρτάκη...

«Μπλεκ»: Ξανά στα περίπτερα το περιοδικό που μεγάλωσε γενιές και γενιές...

Ο αγαπημένος ήρωας κυκλοφορεί ανανεωμένος, με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων, μηνιαίους διαγωνισμούς με δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις
«Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι»...

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Κομματόσκυλο ΣΥΡΙΖΑ σε περιπτερά: «Είστε ο αγαπημένος μου δημοσιογράφος από τα παιδικά μου χρόνια»!

Η απίστευτη ατάκα μετά από έναν έντονο διάλογο...

Μια διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του Κώστα Ζαχαριάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε σε αμοιβαίες εκφράσεις συμπάθειας με τον ΣΥΡΙΖΑίο.

Σ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ! Το νέο σποτ του SkySports για την Πρέμιερ Λιγκ βγαλμένο από άλλο πλανήτη [βίντεο]

Ο τηλεοπτικός όμιλος SkySports δεν σταματά να αφήνει τους τηλεθεατές του με το στόμα ανοιχτό. Αποκορύφωμα, το νέο διαφημιστικό σποτ για τη νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ, όπου ο Τιερί Ανρί πρωταγωνιστεί μέσα στην καρδιά των γεγονότων που συνέβησαν όμως την τελευταία 20ετία.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Βαλαβάνη: Εντάξει μωρέ, η μάνα μου σήκωσε τα 200.000 αλλά δεν έχουμε στενή σχέση και δεν της το είπα εγώ

Που καταντάει ο αριστερός για να κουκουλώσει τη λαμογιά... "δεν πολυμιλάω με τη μάνα μου και δεν έχουμε στενή σχέση"... τα είπε όλα αυτή που δήθεν κόπτεται για τους Έλληνες που αυτοκτονούν

Αυτή η ιστορία με τις 200.000 ευρώ που  έφυγαν από τράπεζα στο πάρα πέντε της επιβολής capital controls πολύ με προβλημάτισε.

Είναι δυνατόν, είπα, να συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα, όπως άφηναν να εννοηθεί, από υπουργό ο οποίος εκ της ιδιότητάς του έχει και εσωτερική ενημέρωση;

ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΑΠΕΣ-Nεολαία ΣΥΡΙΖΑ: ΜΑΤ και Δίας μας πήγαν κ@λοφεράντζα από το Σύνταγμα έως το μετρό Φιξ

Ανακοίνωση για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας εξέδωσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτήν κάνει λόγο για όργιο καταστολής, ζητάει (για άλλη μια φορά) την απομάκρυνση του Γιάννη Πανούση και σημειώνει ότι οι νέοι και οι νέες που πάλεψαν για την ανατροπή των μνημονιακών κυβερνήσεων και πάλεψαν για το «Όχι», τώρα γίνονται σάκος του μποξ.

Ανάλυση ταβερνιάρη Βούτση:Προαναγγέλλει εκλογές για το Φθινόπωρο και ορίζει το όριο της δεδηλωμένης στο 120... μετά στο 100, στο 80 κ.λπ μέχρι να μείνει ο Τσίπρας να ψηφίζει μόνος με ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ

Ο αριθμός των 120 θετικών ψήφων είναι το ελάχιστο πολιτικό και ηθικό όριο για την έγκριση νομοσχεδίων και για την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στο Κόκκινο.

Τρικάμερο στήνεται στο Προεδρικό Μέγαρο -Ολες οι εξελίξεις

Αντίστροφα μετρά, πλέον, ο χρόνος για τον ανασχηματισμό, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης αλλά όπως δείχνει και η προετοιμασία που γίνεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τι φώναζε ο Αδωνις στη Βουλή και ενοχλήθηκε ο πηδήκουλας των ψεκασμένων

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς βουλευτές λογομάχησαν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Δείτε για ποιό λόγο.

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό-Σε ποια υπουργεία θα υπάρξουν

Μετά τις απώλειες τις χθεσινοβραδινής ψηφοφορίας για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής «κλείδωσε» η απόφαση του πρωθυπουργού για ανασχηματισμό.

ΚΟΥΙΖ: Ποιος βουλευτής έβγαλε 800.000 δολάρια στο εξωτερικό;

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως βουλευτής μέσα στη δύσκολη συγκυρία, οικονομική και όχι μόνο, για τη χώρα και τους πολίτες έβγαλε ένα τεράστιο ποσό στο εξωτερικό.

ΒΙΝΤΕΟ-Πετράκος: Δεν είμαστε μαλ@κες να παραιτηθούμε να χάσουμε αμάξια, τηλέφωνα και 6.000€-Καυγάς με Φωτήλα

Κόντρα Πετράκου - Φωτήλα για το "όχι" στη Βουλή

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Θανάση Πετράκου και του Ιάσονα Φωτήλα με αφορμή το «όχι» του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή ψηφοφορία στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Ο Φερχόφστατ γράφει στα ελληνικά για ευρωπαϊκό υπουργείο Οικονομικών

Ο Γκι Φερχόφστατ καλεί την Ευρώπη «να αντλήσει διδάγματα» από τις διαβουλεύσεις του Σαββατοκύριακου με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, την οποία έκανε μάλιστα… στα ελληνικά.

Ναι, και από τη Φινλανδική Βουλή-Eurogroup: Συμφωνία για δάνειο – γέφυρα ύψους 7 δισ. στην Ελλάδα

- Η απόφαση ελήφθη στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup
- Η επίσημη ανακοίνωση για το δάνειο – γέφυρα θα γίνει αύριο
- Κομισιόν: Η Ελλάδα "ικανοποίησε" τις απαιτήσεις της συμφωνίας για ένα σχέδιο αρωγής
- Νέα μέτρα προτείνουν οι Θεσμοί λόγω επιδείνωσης της ελληνικής οικονομίας
- Δείτε το σχέδιο για το δάνειο μέσω του EFSM
- Ναι, και από τη Φινλανδική Βουλή

ΑΠΟ 1-1-17 Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΕ 23% ΤΟ ΦΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ! Αλλαγές στο παρά ένα για τον ΦΠΑ -Πού αυξήθηκε και πού μειώθηκε

Πιο «αλμυρό» γίνεται από εδώ και πέρα το μοσχαράκι, αφού πριν μπουν οι τελικές υπογραφές στο νομοσχέδιο με τα πρώτα μέτρα, έγιναν περίεργες τράμπες με τον ΦΠΑ.

Καταζητούμενοι από το FBI!

Η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Μεσογείων έχει διακοπεί. Τεθωρακισμένα οχήματα του στρατού κλείνουν τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στρατιώτες πάνοπλοι σαν αστακοί κόβουν την διάθεση από οποιονδήποτε οδηγό θελήσει να διαμαρτυρηθεί για την απρόβλεπτη αυτή εξέλιξη. Από δύο καμιόνια κατεβαίνουν άνδρες και γυναίκες με πολιτικά ρούχα και κόκκινα περιβραχιόνια. Είναι οι σύντροφοι της αριστερής πλατφόρμας. Στόχος είναι τα 22 δισεκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται στα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας της Ελλάδος. Κυρίες και κύριοι δεν πρόκειται για την "μεγάλη ληστεία", αλλά για το "η επανάσταση μόλις ξεκίνησε".

Παγκόσμια οργή για τον 13χρονο Rajon: Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου - Ανέβασαν το βίντεο στο Facebook

Οι δράστες της δολοφονίας όχι μόνο υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια τον ανήλικο αλλά κατέγραψαν την επίθεση ώστε να δει όλος ο κόσμος τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Τηλεοπτικός "καβγάς" Παπαμιμίκου με μια βλαμμένη - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη λογομαχία, με προσωπικούς χαρακτηρισμούς είχαν σε πρωινή εκπομπή του Μega, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου και ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

ΚΑΛΗ Η ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΚΙΑ! Σε καταυλισμό μεταναστών μετατράπηκε η Ομόνοια -200 Σύροι έστησαν σκηνές [εικόνες]

Μία απίστευτη εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι οι Αθηναίοι το πρωί της Πέμπτης. Η πλατεία Ομόνοιας μετατράπηκε σε καταυλισμό μια και μία ομάδα παράτυπων μεταναστών που έφτασε από την Μυτιλήνη έστησε αντίσκηνα και κατέλυσε εκεί.

Γελάει η Welt: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ στην Ελλάδα

Είτε το θέλει η Ευρώπη είτε όχι, σημειώνει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, στο άμεσο μέλλον δεν υπάρχει καλύτερος εταίρος για τους Ευρωπαίους στην Ελλάδα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.