18 Ιουλίου 2015

Kάνει σ@ξ με δύο άντρες, την βιντεοσκοπούν αλλά τους εκδικείται [εικόνες+βίντεο]

H Alexis Frulling, μια 20χρονη Καναδέζα, πήγαινε σε μια συναυλία του Wiz Khalifa με τους φίλους της όταν αποφάσισαν να κάνουν ένα σεξουαλικό τρίο, σε ένα σοκάκι. Κάποιος όμως βιντεοσκόπησε τη σκηνή και την ανέβασε στο Reddit. Ετσι την είδε όλος ο κόσμος.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 19-07-2015

Δείτε τα (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

Η πόρτα του φρενοκομείου έκλεισε…

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Δυστυχώς δεν άνοιξε η πόρτα του φρενοκομείου, αλλά, όπως όλα δείχνουν, η πόρτα έκλεισε πίσω μας για τα καλά. Και όλοι βρισκόμαστε πια εγκλωβισμένοι σε αυτό το φρενοκομείο ημίτρελων, συμπλεγματικών, φρενοβλαβών.

ΚΛΑΙΩ! Η ναυτιλιακή απέλυσε το στόκο της Κω/λου! Τι μήνυμα στέλνει στη Ζωή

Η φωτογραφία με το γαμήλιο φιλί αναρτήθηκε ξανά, με τον ίδιο να τη συνοδεύει με το εξής μήνυμα: «Θυμάσαι το 2004 τι σου είχα πει? Μην απογοητευτείς ποτέ… Θα είμαι δίπλα σου για πάντα σε ότι και αν σου φέρει η ζωή... Be strong..!»

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στον Υμηττό

Στο μικροσκόπιο της πυροσβεστικής και της αστυνομίας βρίσκεται ένα βίντεο από τη φωτιά στον Υμηττό, το οποίο αποκάλυψε το STAR.

O Βαρουφάκης εξηγεί ποια είναι η σχέση του με τον Τζορτζ Σόρος -«Δεν ιδρύω κόμμα», ξεκαθαρίζει

Για τη σχέση του με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, αλλά και για την απουσία του από την κρίσιμη ψηφοφορία της 10ης Ιουλίου στη Βουλή μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

H μικρή Παλαιστίνια που έκλαψε μπροστά στη Μέρκελ θα μείνει τελικά στη Γερμανία

Βρέθηκε λύση για τη Ριμ, τη μικρή Παλαιστίνια που ξέσπασε σε κλάματα την περασμένη Τετάρτη όταν η Ανγκελα Μέρκελ της εξήγησε ότι θα πρέπει μάλλον να επιστρέψει στον Λίβανο με τους γονείς της.

Αποκάλυψη: Το σχέδιο Σόιμπλε για Grexit βρίσκεται σε χρηματοκιβώτιο, σε ειδικό δωμάτιο ασφαλείας στο κτίριο της Κομισιόν

Το πολυσέλιδο σχέδιο της Κομισιόν βρίσκεται σε χρηματοκιβώτιο σε ειδικό δωμάτιο ασφαλείας στο κτήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κοντά στο γραφείο του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως αποκαλύπτει η Ελένη Βαρβιτσιώτη στην Καθημερινή της Κυριακής.

ΒΙΝΤΕΟ-Λιποθύμησε ρεπόρτερ την ώρα του δελτίου

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος Silvana Aversa μετέδιδε στο δελτίο ειδήσεων όλα τα νεότερα από τα επεισόδια στην περιφέρεια της Ρώμης Casale San Nicola, όπου κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονταν κατά της μεταφοράς μεταναστών στην περιοχή τους. Η αδιαθεσία όμως που ένιωσε ξαφνικά, την ανάγκασε να ενημερώσει την παρουσιάστρια...

Ο μεγιστάνας Γουόρεν Μπάφετ αγόρασε νησί στον Σαρωνικό! -Στα 15 εκατ. ευρώ το τίμημα [εικόνες]

Ο Αμερικανός μεγιστάνας Γουόρεν Μπάφετ και ο Ιταλός εκατομμυριούχος Αλεσάντρο Πρότο αγόρασαν το νησί Άγιος Θωμάς στον κόλπο της Αίγινας, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας Proto Group Ltd, που δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate.

Διαψεύδει ο Σόιμπλε: Παραίτηση; Πώς σας ήρθε αυτή η ιδέα;-Ο πατέρας μου έλεγε ότι ο πιο δυνατός πρέπει να υποχωρεί


Η Γερμανία και η Γαλλία δεν είναι παντρεμένες, λέει ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ και αποκαλύπτει ότι διαφωνεί ακόμη και με τη γυναίκα του - Το μήνυμά του στον ελληνικό λαό - Πώς προέκυψαν οι φήμες ότι ο Σόιμπλε σκέφτεται να παραιτηθεί - Γιατί δεν έχει Twitter

Τα μαθήματα που έλαβε από τον πατέρα του μεγαλώνοντας μια οικογένεια με άλλα δύο αδέλφια, αλλά και τη σχέση με τη σύζυγό του χρησιμοποίησε ως παραδείγματα για να περιγράψει το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

H ΒαλαΒΓΑΝΕΙ της Νάντιας ομολόγησε: Εγώ σήκωσα τα 200.000 € αλλά δεν τα έβγαλα στο εξωτερικό όπως η κόρη μου!

Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ Ν. Βαλαβάνη, γνωρίζοντας προφανώς ότι θα αποκαλυφθεί η υπόθεση, δήλωνε δεξιά και αριστερά ότι τα τελευταία χρόνια δεν πολυμιλούσε με τη μητέρα της... ΤΡΑΤΖΙΚ! 
Η μητέρα της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη, Αρτεμις, με δήλωσή της στο «Πρώτο Θέμα» ομολογεί ότι λίγες μέρες πριν από το κλείσιμο των τραπεζών σήκωσε 200.000 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα του Ηρακλείου.

Το tweet του Άδωνι για τον Χαϊκάλη που προκαλεί πολύ γέλιο!

Από χθες που έγινε γνωστό ότι υπουργοποιείται ο Παύλος Χαϊκάλης, έχει πάρει… φωτιά το διαδίκτυο. Έτσι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανάρτησε μία άκρως χιουμοριστική φωτογραφία που έχει φυσικά παραποιηθεί από τους…

Ενας άνδρας νεκρός από τη φωτιά στον Καρέα -Βρέθηκε απανθρακωμένος

Ενας νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στον Καρέα και συγκεκριμένα σε περιοχή η οποία κάηκε κατά τη μεγάλη πυρκαγιά της Παρασκευής.

H σορός του εντοπίστηκε μέσα στα αποκαΐδια πολύ κοντά στο μνημείο πεσόντων πυροσβεστών.

Βίντεο: Βρετανοί κάνουν σ@ξ δημόσια σε δρόμο του Μαγκαλούφ

Τουρίστες πρωταγωνιστούν σε εικόνες ντροπής, συμμετέχοντας δημοσίως σε ερωτικά όργια και κυκλοφορώντας γυμνοί στους δρόμους του δημοφιλούς θερέτρου

Ποια ορκωμοσία και ποιος Χαϊκάλης; Μια πλυμένη (παραδόξως) ΣΥΡΙΖΑ έκλεψε την παράσταση! (ΦΩΤΟ)

Λίγο το ότι δεν υπήρχε live εικόνα μέσα από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, λίγο οι δηλώσεις με το... σταγονόμετρο, αναπόφευκτα το ενδιαφέρον και τα... βλέμματα στοΠροεδρικό Μέγαρο στράφηκαν αλλού...

Ήταν μία ακόμη... "πρώτη φορά" για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Σόιμπλε: Αν με πιέσουν για άτι που δεν πιστεύω θα παραιτηθώ-Πιστεύω τον Τσίπρα που είπε ότι θα εφαρμόσει το πρόγραμμα παρότι δεν συμφωνεί μ'αυτό

Ορθάνοιχτο ακόμα και το ενδεχόμενο της παραίτησής του αφήνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αναβρασμός στη ΝΔ μετά τον ανασχηματισμό του κ@λου: Πολλοί βουλευτές εισηγούνται καταψήφιση ή αποχή στην ψηφοφορία της ερχόμενης Τετάρτης

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό.

Κι αυτό επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από....

ΚΑΡΤΕΣ-Δημοσκόπηση Palmos gia ton Po@tso: Μόνο 42% ΣΥΡΙΖΑ... να εκκαθαριστούν οι δωσίλογοι που δίνουν κάτω από 50%

[Πως γίνεται να τους ψηφίζει το 42% δίνοντάς τους αυτοδυναμία, αλλά το 24% να θέλει να κυβερνάνε με ΑΝΕΛ, άλλο 24% να θέλει να κάνουν οικουμενική και άλλο 36% να θέλει άλλη κυβέρνηση (προφανώς χωρίς ΣΥΡΙΖΑ) και κανείς να μη θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μόνο οι ΣΥΡΙΖΑίοι που έφτιαξαν τη δημοσκόπηση ξέρουν]

Με 42,5%, έναντι ...

Γλέντι στα social media για με τον ηλίθιο Χαϊκάλη και την... "καυτή" πατάτα του!

Ήταν η έκπληξη του ανασχηματισμού που έγινε εν μέσω πυρκαγιών και με non paper (για πρώτη φορά... Αριστερά). Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει υφυπουργός Εργασίας και φυσικά μόλις ανακοινώθηκε η ένταξή του στη νέα κυβέρνηση τα social media... ξεσάλωσαν!

ΖΑΚΕΤΑ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ! Μητέρα Τσίπρα: Στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο ο Αλέξης [εικόνες]

Το γέλιο είναι ότι τα αδέρφια και η μάνα μένου Διόνυσο... όπου έμενε και ο Τσίπρας μέχρι να γίνει αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ... μετά έπρεπε να μετακομίσει στην Κυψέλη... για λόγους λαϊκής κατανάλωσης

Από τον Ιανουάριο, αλλά ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, όλα τα βλέμματα- εντός και εκτός χώρας- είναι πάνω στον Αλέξη Τσίπρα.

Την ίδια ώρα, η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, ζει την αγωνία κάθε μητέρας.

ΚΡΙΜΑ! ΑΞΙΖΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ! Η Ραχήλ τα βάζει με τους δικούς της


Με 15 λέξεις η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, αναφέρεται στον ανασχηματισμό και τα νέα πρόσωπα στο υπουργικό συμβούλιο κάνοντας λόγο για «τους γραφικούς και ακραίους τόσο χρήμα στα ΜΜΕ;».

Bild: Σκάνδαλο η υπουργοποίηση

Ο Δεξιός (ΔΕ: τι δεξιός ρε μαλάκ@ς κι εσείς! τα άτομα είναι μόνο για την πάρτη τους και την τσέπη τους! Άμα τους τα ακουμπήσεις γίνονται και κομμούνια!) λαϊκιστής Παύλος Χαϊκάλης που παρομοίασε την Α. Μέρκελ με τον Χίτλερ αποτελεί το επόμενο σκάνδαλο στην κυβέρνηση Τσίπρα αναφέρει η Bild...

Ειδικότερα στο άρθρο αναγράφεται πως o Τσίπρας θέλει να κερδίσει τον αγώνα με τους διαφωνούντες αλλά αντ' αυτού φέρνει πολιτικούς σκάνδαλο στην κυβέρνηση!

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση και πληρωμής του φόρου!

Παρατείνεται έως την 31η Αυγούστου η ημερομηνία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου που θα προκύψει από τις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν εφέτος.

Επίθεση με τόξο στο εξοχικό του κινέζου - Φόβοι και έρευνες για τρομοκρατικό χτύπημα!

Όλα έγιναν την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, βρισκόταν μέσα στοεξοχικό του, στους Αγίους Θεοδώρους...

Σωρευτικές αναλήψεις μέχρι 420 ευρώ

Κανονικά θα ανοίξουν την προσεχή Δευτέρα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την Επικράτεια σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ορίζει ποιες συναλλαγές επιτρέπονται αλλά και ποιες είναι οι αλλαγές που θα εφαρμοστούν στις αναλήψεις μετρητών.

ΠΕΣΑΝ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! Σάλος με το ναζιστικό χαιρετισμό της Ελισάβετ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

[Για όσους δεν γνωρίζουν η καταγωγή της Ελισάβετ είναι από τη Γερμανία και μέχρι τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο το όνομα της οικογένειας (ο παππούς της) ήταν Ζάξεν-Γκότα-Κομπουργκ με καταγωγή από την "ανατολική" Γερμανία (ο Κάρολος έχει επισκευθεί επανειλημμένα τον τόπο καταγωγής του). Μετά τον Α ΠΠ το άλλαξαν σε Γουίντσορ για ευνοήτους λόγους...] 

 Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επέκριναν σήμερα την ταμπλόιντ Sun, την εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Βρετανία, επειδή δημοσιοποίησε μια έως τώρα άγνωστη ερασιτεχνική ταινία του 1933, στην οποία η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ εμφανίζεται σε ηλικία περίπου επτά ετών να χαιρετά με τον ναζιστικό τρόπο.

Παρασκήνιο: Σε ποιους πρότεινε υπουργείο ο Τσίπρας, ποιοι δεν δέχτηκαν

Έντονες ζυμώσεις και πλούσιο παρασκήνιο προηγήθηκε των ανακοινώσεων του νέου κυβερνητικού σχήματος, αφού τα παζάρια και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

ΦΩΤΟ-Ο κατσούφης Τσίπρας δεν πιστεύει στα μάτια του βλέποντας τον Χαϊκάλη να ορκίζεται υπουργός

Μια απίστευτη ματιά συγκατάβασης, σαν να το διασκεδάζει ο ίδιος, έριξε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας στον Παύλο Χαϊκάλη, την ώρα της ορκομωσίας.

Οι τρεις νέοι υπουργοί Χαϊκάλης, Αμανατίδης και Αλεξιάδης στέκονταν μπροστά στον πρωθυπουργό και έκαναν θρησκευτικό όρκο.

Σοκαριστικό: 12χρονο παιδί αποκεφαλίζει όμηρο του ISIS [εικόνες]

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε το ISIS και δείχνουν ένα αγόρι το πολύ 12 ετών να εκτελεί όμηρο δια αποκεφαλισμού.

Λαφαζάνης προκαλεί τον όμηρο Τσίπρα

Για «ξεπεσμένη Αριστερά που επιπλέει παντός καιρού» κάνει λόγο ο πρώην υπουργός  Παναγιώτης Λαφαζάνης σε άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο». Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας...

ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΜΕ! Ιδού το σχέδιο της «ευρωδραχμής» – Η πολυεθνική που συμβούλευε τον Βαρουφάκη

Το σχέδιο για την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος στην Ελλάδα με την ονομασία «Ευρωδραχμή», που υπέβαλε πολυεθνική εταιρεία σε εξωτερικούς συμβούλους του τέως υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη αποκαλύπτει η «Αγορά».

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τη φωτιά στον Υμηττό

Στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για τη φωτιά στον Υμηττό, από όπου πήραν προθεσμία και αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΛΕΜΕ! Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας το βράδυ του δημοψηφίσματος αποφάσισε για μνημόνιο

Την αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ του δημοψηφίσματος έκρινε ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από το μνημόνιο έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης μέσω άρθρου του στην Εφημερίδα των Συντακτών. Το άρθρο έχει τον τίτλο «Γιατί καταψήφισα» και σε αυτό ο τέως υπουργός Οικονομικών μιλάει για όσα έζησε τους τελευταίους μήνες.

Το tweet του νέου υφυπουργού Παύλου Πολάκη για...προδότες και κότες που σαρώνει το διαδίκτυο

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση στην κυβέρνηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ.Παύλου Πολάκη στη θέση του υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ο κ.Πολάκης εκτός του ότι στο παρελθόν είχε παραδεχθεί ότι ως δήμαρχος Σφακίων διατηρούσε δύο ταμεία, ένα άσπρο κι ένα..μαύρο προκαλεί αρνητική εντύπωση και με τα tweet που έχει κάνει στην προσωπική του σελίδα όπου εμφανίζεται τουλάχιστον διχαστικός και δραχμολάγνος.

ΦΩΤΟ-ΠΑΝΑΡΑ ΠΕΣ CDS ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Καταδικάστηκε ο Καμμένος σε 100.000€ αποζημίωση για τα CDS

Ο Π. Καμμένος καλείται να καταβάλλει αποζημίωση 100 χιλιάδων ευρώ για ηθική βλάβη που προκάλεσε στην ελβετική εταιρεία, IJ PARTNERS.

Ψευδείς και συκοφαντικοί είναι σύμφωνα με το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας οι ισχυρισμοί του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στην αγοραπωλησία για τα CDS, περί εμπλοκής σε αυτή την «κερδοσκοπική διαδικασία προσώπων που παραπέμπουν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και στον αδελφό του Ανδρίκο».

ΦΩΤΟ-Νίκο σε κατάλαβαν όλοι... όσο κι αν προσπαθείς να πηδήξεις απ'το καράβι ΣΥΡΙΖΑ

αναρωτήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου... 
για να του απαντήσει ο πολίτης:

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ--Κι όμως αυτός ο αριστεροφασίστας κάφρος έγινε υφυπουργός

Παύλος Πολάκης εναντίον Άδωνι στις 22 Φεβρουαρίου 2015... Φυσικά σήμερα γελάς με όλα αυτά που θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στους 4 μήνες της παράτασης που είχε πάρει 2 μέρες πιο πριν:

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «Ανοιξη της Πράγας» στο υπουργείο Παιδείας

[Αν έδειχναν τη φωτογραφία αυτή σε έναν ξένο, του εξηγούσαν ότι το εικονιζόμενο πρόσωπο έχει φωτογραφηθεί κατά την προσέλευσή του στο γραφείο του πρωθυπουργού της χώρας, και του ζητούσαν να μαντέψει την ιδιότητά του, εκείνος θα έλεγε ότι είναι ο υδραυλικός ή κάτι παρεμφερές...]

Κάτι που προσπαθεί να μοιάσει με πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας γίνεται αισθητό τον τελευταίο καιρό στο υπουργείο Παιδείας. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση minedu.gr και θα δείτε να σας υποδέχεται η ζοφερή μορφή του Αριστείδη Μπαλτά σε πόζα τριών τετάρτων και από πάνω (ή από κάτω, δεν έχει σημασία...) τη φράση «ο υπουργός σάς καλωσορίζει».

Ο Αρκάς ξαναχτυπά: Τι λέει για το IQ της κυβέρνησης

Κριτική ή στήριξη; Βιτριολικός υπαινιγμός ή συγκαλυμμένη επιδοκιμασία; Δείτε και διαβάστε το σχόλιο του αιρετικού σκιτσογράφου για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

ΦΩΤΟ-Ο Άδωνις έχει μνήμη και γελάει με τον Χαϊκάλη!

Την υπουργοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαικάλη σχολιάζει μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφήστε τη Ραχήλ να μας σώσει από το χρέος. Αυτή ξέρει…

Προσοχή μη διαβάσει η Ραχήλ Μακρή για την Αμερικανίδα που τύπωνε δολάρια. Η γυναίκα από το Τενεσί των ΗΠΑ όταν συνελήφθη με πλαστά δολάρια δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια και φυσικότητα: Αφού τυπώνουν οι άλλοι γιατί να μην τυπώσω κι εγώ;

Πάνω από 3 δισ. ευρώ το κόστος των capital controls στην οικονομία και 8 δις μείωση ΑΕΠ

Από τη Δευτέρα, αρχίζει η αποκατάσταση της λειτουργίας των ελληνικών τραπεζών. Ομως, οι «πληγές» των τελευταίων τριών εβδομάδων δύσκολα θα επουλωθούν πλήρως.

ΕΣΒΗΣΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ! Σε ύφεση οι πυρκαγιές σε Υμηττό, Λακωνία, Μαλακάσα, Κορινθία

Σε ύφεση βρίσκονται  οι πυρκαγιές που ξέσπασαν από χθες στον Υμηττό, τη Νεάπολη Λακωνίας, τη Μαλακάσα και το Σπαθοβούνι Κορινθίας, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής.

Μπηχτή από Θεανώ Φωτίου για Ζωή Κω/λου

"Εγώ είμαι μαχόμενη πολιτικός, δεν μπορώ να παίξω διαδικαστικούς ρόλους", απάντησε η Θεανώ Φωτίου όταν ρωτήθηκε αν φαντάζεται τον εαυτό της ως Πρόεδρο της Βουλής, με τους συνειρμούς για την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνουν την εμφάνισή τους!

ΚΙ ΕΓΩ 36 ΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ-Απίστευτη δήλωση Χαϊκάλη: Έχω 35 χρόνια ένσημα-Αναλαμβάνω μία καυτή πατάτα -Αν μπορώ θα τη δροσίσω

Πρώτος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Παύλος Χαϊκάλης, για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει υφυπουργός για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων και η επιλογή του ήταν ίσως εκείνη που σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη μετά από τον ανασχηματισμό.

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία! Ποιοι ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο

Ενώπιον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εγκύκλιος για τον ΦΠΑ ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που θα υπάγονται από τη Δευτέρα στους τρεις συντελεστές

- Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπάγονται στους τρεις συντελεστές ΦΠΑ
- Τι καταγράφει σε εγκύκλιό της η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου
- Όλες οι αλλαγές που προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε στη Βουλή
- Κρέατα, ψάρια και γαλακτοκομικά στον μειωμένο συντελεστή του 13%
- Καφές, λάδι, ζάχαρη και λαχανικά στο 23%
- Φάρμακα, βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά στον κατώτατο συντελεστή του 6%

Μητρόπουλος: Δεν μπορούσα να υποστηρίξω το σφοδρό πακέτο και μετά να υποδεχθώ την τρόικα - BINTEO

«Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό το σφοδρό πακέτο και τη Δευτέρα να υποδεχθώ την τρόικα», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος τονίζοντας ότι «ποτέ στην ιστορία της αριστερά δεν υποχρεώθηκε να εφαρμόσει τέτοιο σκληρό αντικοινωνικό πακέτο».

ΒΙΝΤΕΟ-Παύλος Πολάκης: Οταν ο νέος υφυπουργός ομολογούσε ότι είχε «μαύρο» ταμείο ως δήμαρχος

Ο βουλευτής των Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ανέλαβε χρέη υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Πριν μερικά χρόνια, ήταν δήμαρχος Σφακίων και δήλωνε δημοσίως ότι διατηρεί... μαύρο ταμείο.

Περί ευθυνών του κ. Βαρουφάκη

ΠΑΝΟΣ ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ*

Δεν ήταν μόνο ο κ. Σόιμπλε που είχε μετρημένο σχέδιο για έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ. Ηταν και ο κ. Βαρουφάκης, όπως ο ίδιος ομολόγησε. Σχέδιο που ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσει, και προς το παρόν παραμένει ασαφές αν και σε ποιο βαθμό το ήξερε. Ο κ. Βαρουφάκης σε κάθε περίπτωση φέρει βαρύτατες ευθύνες, διότι: