19 Ιουλίου 2015

Τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα μας;

Του Άγη Βερούτη

Πώς η Ελλάδα, το πανευρωπαϊκό θαύμα του 7%-9% ετήσιας ανάπτυξης της δεκαετίας του 1960, έφτασε να έχει bank run στις 4 εναπομείνασσες τράπεζες από τις 18 που είχε πριν την κρίση.

Πώς φτάσαμε στο business run των 60.000 πιο υγιών από τις 400.000 επιχειρήσεις που απέμειναν μετά 6 χρόνια ύφεσης που διέλυσαν πάνω από τις μισές ελληνικές επιχειρήσεις;

Πόσο πληρώθηκαν οι συνεργάτες της κυβέρνησης τα…νυχτερινά και τις υπερωρίες για να φέρουν τελικά νέο μνημόνιο

Υπάλληλοι, ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες των γραφείων του πρωθυπουργού φαίνεται ότι πληρώθηκαν «χρυσάφι» τις υπερωρίες που «χτύπησαν» λόγω των κρίσιμων εξελίξεων.

Τα πιο παράξενα και άλυτα μυστήρια του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τα δέκα πιο περίεργα μυστήρια του κόσμου που τα περισσότερα παραμένουν άλυτα ακόμη και σήμερα, προκαλώντας ερωτηματικά.

Άδωνις: Τώρα να μπουκάρεις Παναγιώτη! Έχει άλλα 7 δις μέσα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στο Twitter με δηκτικό τρόπο τα όσα είχε υποστηρίξει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο.

Και αλλοδαποί στις «γραμμές κρούσης» αντιεξουσιαστών

Επιβεβαιώνονται εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για συμμετοχή αλλοδαπών σε συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με τα ΜΑΤ, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τον Ιούλιο έχουν συλληφθεί για συγκρούσεις με την αστυνομία ένας...

Στα 170 δισ. η ζημία της Ελλάδος στους 6 μήνες παταγώδους αποτυχίας της αριστεράς - Η πρωτογενής ζημία 87 δισ. το δάνειο 83 δισ

Αυτή η παταγώδης οικονομική αποτυχία θα μείνει ανεξίτηλη για να θυμίζει στην Αριστερά ότι απέτυχε.
Παρήλθαν 6 μήνες επιπόλαιων, αφρόνων και απερίσκεπτων διαπραγματεύσεων από την ελληνική κυβέρνηση με το αποτέλεσμα να είναι πλέον γνωστό, φιάσκο.

Στα 13 εκ. ευρώ η άδεια για κάθε τηλεοπτικό σταθμό

Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση νομοσχέδιο των Υπουργείων Υποδομών και Επικρατείας, που θα αφορά στις τηλεοπτικές άδειες και τη λειτουργία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ! Η Τρόικα (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ!) επιστρέφει για τo τρίτο Μνημόνιο

Καταφτάνουν από αύριο τα τεχνικά κλιμάκια των ελεγκτών για μια πρώτη επισκόπηση της κατάστασης, ενώ σε λίγες ημέρες θα έρθουν και οι πρωτοκλασάτοι των δανειστών

ΦΩΤΟ-Βιομηχανία διορισμών απ'τον Καμμένο

Δεν προλαβαίνει να υπογράφει ΦΕΚ διορισμών στο γραφείο του στο Υπουργείο όπου διόρισε κομματόσκυλα μέχρι και στις 6 Ιουλίου και ενώ η χώρα ήταν στον αέρα!! Δείτε πόσους έχει διορίσει μέχρι τώρα:

Aπειλή ΣΟΚ από Βαρουφάκη: Επιστρέφω, είμαι πρώτος βουλευτής στην χώρα

- Ο Τσίπρας δεν ήθελε να με διώξει, λάθος της κυβέρνησης που δεν χρησιμοποίησε το "όχι" στο δημοψήφισμα, δηλώνει ο Γ. Βαρουφάκης
- Λέει με νόημα πως είναι ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε σταυρούς σε όλη την Ελλάδα
- Ο κ. Βαρουφάκης εξηγεί γιατί παραιτήθηκε τη νύχτα του δημοψηφίσματος
- "Ούτε ο Τσίπρας πιστεύει στη συμφωνία, ούτε καν ο ίδιος ο Σόιμπλε"

ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ->Η ταλιάτα των 21€ του Κουρουμπλή με αιθέρια ύπαρξη σε «στέκι» του Ψυχικού

Για «lunch» στο μοδάτο Albion του Ψυχικού εθεάθη το μεσημέρι της Κυριακής ο υπουργός Υγείας - Παρήγγειλε ταλιάτα των 21 ευρώ και παγωμένη Stella Artois - Την παράσταση έκλεψε η άγνωστη μελαχρινή που βρισκόταν στην παρέα του

Tο μυστικό σχέδιο για τη δραχμή - Το ραντεβού στο Κολωνάκι και ο καβγάς στο Μαξίμου-Η εισβολή στον Χολαργό, οι «μυστικές» συνάξεις και οι απίστευτοι διάλογοι

Eίναι λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Iανουαρίου σε ένα πολυτελές εστιατόριο του Kολωνακίου. Oι θαμώνες, όπως και όλοι οι Eλληνες, συζητούν για τις πολιτικές εξελίξεις και τη διαφαινόμενη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού με την έλευση του ΣYPIZA.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! Συνεργάτη της Ζωής Κω/λου προτρέπει σε ανατροπή Τσίπρα στο Κανάλι της Βουλής

Βόμβα πέταξε ο συνεργάτης-ομιλητής της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατά τη συζήτηση στην λεγόμενη Επιτροπή Αλήθειας για το Ελληνικό Χρέος, ενώ εκείνη στεκόταν δίπλα του χωρίς να αντιδράσει!

CIA: Σταματήστε τις έρευνες για την «Πυθία»

Σάλο έχει προκαλέσει στους κόλπους της Δικαιοσύνης η καταγραφή στο πόρισμα του ανακριτή, Δημήτρη Φούκα, της παρέμβασης πρώην στελέχους της ΕΥΠ, προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για το σχέδιο «Πυθία»«κατόπιν επιθυμίας της CIA», έτσι ώστε να μη διαταραχθούν οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Σοκαριστικές φωτογραφίες από τη Λακωνία: Πριν και μετά την πυρκαγιά

Απίστευτα στιγμιότυπα που δείχνουν ότι η φωτιά δεν άφησε τίποτε όρθιο στο πέρασμά της

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Στην περίπτωση της τεράστιας πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Δήμο Μονεμβασιάς τίποτε δε θα μπορούσε να αποτυπώσει πιο ρεαλιστικά την τραγωδία που ζουν οι κάτοικοι από τις εικόνες της επόμενης ημέρας.

Τα ευτράπελα με τους νέους συντελεστές ΦΠΑ

Του Σπύρου Δημητρέλη

Αγοράζετε σουβλάκια χοιρινά, και επιβαρύνεστε με συντελεστή 13%. Αν όμως ο χασάπης τα έχει αλατίσει ή έχει περάσει ανάμεσά τους πιπεριές τότε υπάγονται σε συντελεστή ΦΠΑ 23%.

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ: ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ VOLVO ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠ'ΤΗ ΒΟΥΛΗ; Διαμαντόπουλος: Είμαστε πάνω στα σκουπόξυλα μας και σας περιμένουμε!

Σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ' ΟΙ ΤΙΧΕΣ! Επίθεση Λαφαζάνη σε ΜΜΕ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με γραπτή του δήλωση εξαπολύει επίθεση εναντίον ορισμένων ΜΜΕ και τονίζει οτι η σκληρή κριτική που δέχεται

Σκασμός Βαρουφάκη!

Σκασμός Βαρουφάκη. Επιτέλους να σιωπήσεις. Να φύγεις από το προσκήνιο. Να βάλεις τον εαυτό σου σε διαδικασία αυτογνωσίας, αντί να μιλάς και να αερολογείς, φορτώνοντας τα λάθη σου σε άλλους με πονηρό πολιτικάντικο παλαιάς κοπής τρόπο.

Άδωνις για Βαρουφάκη: Εκτελούσε συγκεκριμένη υπηρεσία

«Όποιος ελέγξει την πορεία του Γιάνη Βαρουφάκη, στους πέντε μήνες που ήταν υπουργός Οικονομικών θα διαπιστώσει ότι ή πρόκειται περί ενός ηλιθίου -και ηλίθιος δεν είναι- ή...

ΓΓ Δημοσίων Εσόδων: Ημερομηνίες για ΦΠΑ και φορολογικές δηλώσεις

Νέες διευκρινίσεις δίνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για την έναρξη ισχύος των αλλαγών στο ΦΠΑ καθώς και για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων επισημαίνοντας ότι η 31 Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος.

ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ-Μεγάλη πτώση των Podemos σε 2 δημοσκοπήσεις

Μεγάλο προβάδισμα καταγράφουν το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα (PP) και οι Σοσιαλιστές (PSOE) της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ισπανία έναντι του κόμματος των Podemos, ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν το Νοέμβριο, σύμφωνα με δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν σήμερα, Κυριακή.

ΑΜΑ ΤΟΥ ΧΩΝΕΙ ΚΙ Η ΑΥΓΗ... ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ-«Αυγή» κατά Βαρουφάκη: O μεταξεταστέος της πολιτικής που… διέψευδε τις διαψεύσεις

Η «Αυγή» κατακεραυνώνει τον τέως υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη! Επιλέγοντας τον τίτλο «Από γκουρού των οικονομικών… μεταξεταστέος της πολιτικής», στην  κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας, κάνει αναδρομή στην πορεία του «αδειάζοντας» τις κινήσεις του.

ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ! Χορός εκατομμυρίων γύρω από το φάρμακο το κρίσιμο διάστημα του δημοψηφίσματος

Χορός εκατομμυρίων γύρω από το φάρμακο το κρίσιμο διάστημα του δημοψηφίσματος
Εκτινάχθηκαν την εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα οι παράλληλες εξαγωγές φαρμάκων -και ο τζίρος των φαρμακαποθηκών- την ώρα που τα φαρμακεία εκλιπαρούσαν για προμήθειες

Τιμή στους πεσόντες της ΕΛΔΥΚ από την κυπριακή πολιτεία

Τιμή στους πεσόντες και αγνοουμένους της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου απέτισε η κυπριακή πολιτεία και η σημερινή ηγεσία της Δύναμης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων παρέστησαν στην τελετή που έγινε στο στρατοπεδο της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Μουρούτης με τις κ@λοτούμπες του Ευάγγελου

Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, έκανε ένα καυστικό σχόλιο απευθυνόμενος προς τον Ευάγγελο Αντώναρο του οποίου το κόμπλεξ με τον Σαμαρά, είναι τέτοιο, που έφτασε σε σημείο να αποθεώνει τον Τσίπρα .

Μέσα σε πέντε μήνες χάθηκαν όλα...

Τι μπορεί να συμβεί μέσα σε πέντε μήνες σε μία οικονομία; Από την απογείωση μέχρι και την καταστροφή της, θα μπορούσε να πει κανείς.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, το μόνο σίγουρο είναι ότι –στην κυριολεξία– την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε το σενάριο της πλήρους καταστροφής. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι επιπτώσεις των τελευταίων 5 μηνών δεν αποτελούν ένα σοβαρό πισωγύρισμα στα οικονομικά μεγέθη της χώρας, τη στιγμή, δε, που η κατάσταση στο τέλος του 2014 έδειχνε –αν μη τι άλλο– να σταθεροποιείται.

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ! Επίθεση του Κουίκ στον Λαφαζάνη

«Δεν μπορεί να έχουμε στην κυβέρνηση εκείνους που απειλούσαν με ριφιφί το Νομισματοκοπείο» ανέφερε ο υφυπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή και πρόσθεσε:

ΒΙΝΤΕΟ-«Χαμός» στην TV με Α. Γεωργιάδη και Δ. Καμμένο

«Χαμός» έγινε σήμερα το πρωί μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Δημήτρη Καμμένου,  που ήταν φιλοξενούμενοι  σε τηλεοπτικό πάνελ με  στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» (που παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης)

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!Επαναλειτουργεί η Σχολή Αστυνομίας της Ξάνθης που είχαν κλείσει οι μ@λάκες της ΝΔ. Διαταγή Πανούση για όλες τις σχολές στη Θράκη!

Με ανάρτηση της Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά, στο facebook, έγινε γνωστό ότι η Αστυνομική Σχολή της Ξάνθης, επαναλειτουργεί.

Άδωνις: Ο Βαρουφάκης θα βρεθεί σε Ειδικό Δικαστήριο

Τη διερεύνηση των ευθυνών του Γιάνη Βαρουφάκ από ένα μελλοντικό Ειδικό Δικαστήριο, προβλέπει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εφημερίδα “Real News” και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή.

Τα social media «γλεντάνε» ασυστόλως τη Ζωή

Προαναγγελία «Στέψης της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως βασίλισσας της Ελλάδος» στο facebook. - Πλημμύρα πειραγμένων εικόνων με εξορκισμούς, Ζωη-νομίσματα και τηλεφωνήματα στον Τσίπρα. - Χαμός στα hashtag #Zoiexit, #mourlozoi, #zoitsa, #konstantopoulouForPresident 

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις: «Ο Βρούτσης ρεζιλεύει τον ψευτόμαγκα Πολάκη»

 Εκτός από τον Χαϊκάλη τρελό γέλιο πέφτει και με τον άλλο παλαβό που ο Τσίπρας έκανε υφυπουργό Εσωτερικών μπλα μπλα μπαλα. Ο Κνίτης Παύλος Πολάκης τον οποίο οι μαλ@κες Σφακιανοί εξέλεγξαν δήμαρχο ενώ μένει στην Αθήνα (είναι γιατρός τρομάρα του!), έχει προσφέρει άπειρο γέλιο με μια μαντινάδα του στο twitter πριν 10 μέρες περίπου, όπου μίλαγε για...

Έλεος! Ναι, για τον Χαϊκάλη μιλάω...

Δεν πάει άλλο! Έχει όρια η πλάκα. Και στην Ελλάδα τα έχουμε υπερβεί από καιρό. Δεν μπορεί να απαιτείται από έναν πολίτη, προκειμένου να αναλάβει ένα αξίωμα σε οποιαδήποτε θέση του δημοσίου (καλά, για τον ιδιωτικό τομέα δεν το συζητώ) να πληροί τις βασικές προϋποθέσεις, να μην ισχύει τουλάχιστον το ίδιο και για τους πολιτικούς.

Πόσο μας κόστισε ο Τσίπρας

ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΕΤΣΑΣ

«Οι αυταπάτες και τα μεγάλα λόγια δεν χόρτασαν ποτέ κανέναν. Τόσα περάσαμε, θα έπρεπε να το ξέρουμε». Με αυτές τις φράσεις ολοκλήρωνα το σημείωμά μου «2015: Προβλεπόταν ανάπτυξη 2,9%. Τώρα τι θα γίνει;», που δημοσιεύτηκε αμέσως μετά την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη των εκλογών.

ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ->Πρόεδρος ΔΗΣΥ: Η τρόικα είναι συνεργάτες μας για μια καλύτερη Κύπρο

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά από συνάντηση, που είχε το Σάββατο με εκπροσώπους της τρόικας στην Λευκωσία για ζητήματα οικονομίας, ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, τόνισε ότι για το ΔΗΣΥ και την κυβέρνηση «η Τρόικα δεν είναι κατάρα. Είναι συνεργάτες μας στην προσπάθεια για να κτίσουμε μια καλύτερη Κύπρο. Μια Κύπρο που βαδίζει στη σωστή πορεία, με σταθεροποίηση του τραπεζικού τομέα.»

Άδωνις: Μόνο υπ' αυτές τις προυποθέσεις να ψηφίσουμε στις 22 Ιουλίου

Τις προυποθέσεις υπό τις οποίες η ΝΔ πρέπει να ψηφίσει τους μνημονιακούς νόμους Τσίπρα-Καμμένου που θα έρθουν στις 22 Ιουλίου, έθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού εξήγησε ποιους φόρους κατάφερε να μειώσει η ΝΔ για να έρθει τον μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου να τους ξανανεβάσει.

Έγραψε συγκεκριμένα:

Θέμος Αναστασιάδης: Ζήτα και μια συγγνώμη, ρε Αλέξη…

Παραμένει η πιο παρεμβατική γραφίδα της ελληνικής δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια της “Μαύρης Τρύπας” στην… κανονική “Ελευθεροτυπία” άλλωστε, ο Θέμος Αναστασιάδης έπειθε ότι θα μας συνοδεύει για πολλά χρόνια.

Το καψόνι της Ζωής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν γλίτωσε από τα «καψόνια» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη», άφησε τον Προκόπη Παυλόπουλο να περιμένει μέχρι τα ξημερώματα, το βράδυ της κρίσιμης ψηφοφορίας στη βουλή, την περασμένη Τετάρτη.

BINTEO-Φίλης: Αφού πλακώθηκε με τον Κορκίδη μας ενημέρωσε ότι η κομμουνιστική πλειοψηφία είναι 120 βουλευτές

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

ΣΚΙΤΣΟ: Δεν ήθελαν «αριστερή παρένθεση» και έγιναν αριστεροί σε… εισαγωγικά

Ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε η κυβέρνηση του να μην γίνει… «αριστερή παρένθεση» αλλά τελικά έγινε… αριστερά σε εισαγωγικά.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Ρωμανιάς: Αύριο παραιτούμαι-Ερασιτεχνισμός και αγραμματοσύνη κυριαρχούν στο νόμο για το ασφαλιστικό-Εγώ δεν θα δώσω 87 ευρώ σύνταξη σε ανάπηρο

Ερασιτεχνισμός και αγραμματοσύνη κυριαρχούν στο νόμο για το ασφαλιστικό - Μάθαινα τα νομοσχέδια από φίλους δημοσιογράφους - Τα μετέφραζαν από το google translate και δεν έβγαζαν νόημα - Δεν θα εφαρμόσω νόμο που δεν πιστεύω -  Οι συντάξεις θα ξεκινούν από τα 180 ευρώ

Μεϊμαράκης: « Εκλογές; Με ποιο διακύβευμα και με ποιο κόστος;»

Μήνυμα στον Αλ. Τσίπρα ότι οι όποιες σκέψεις για εκ νέου προσφυγή στις κάλπες θα σημάνει την οριστική καταστροφή της χώρας στέλνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνελήφθη πασίγνωστος πρωταγωνιστής γνωστής διαφήμισης για εισαγωγή ηρωίνης-Δείτε ποιος είναι

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό για τη συμμετοχή του σε παλαιότερες δημοφιλείς διαφημίσεις, άνδρας νιγηριανής καταγωγής, ο οποίος αποπειράθηκε να μεταφέρει 1.300 γραμμάρια ηρωίνης.

H υπουργοποίηση Χαϊκάλη εντάσσεται στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας;

Για αθέμιτο ανταγωνισμό κατηγορεί την κυβέρνηση το Δελφινάριο

Είμαστε σίγουροι πως αυτή τη στιγμή έχει πιάσει κατάθλιψη τον Μάρκο Σεφερλή. Όμως δε θέλουμε να στεναχωριέται. Με βάση έγκυρες πληροφορίες, η υπουργοποίηση Χαϊκάλη ήρθε μετά από καραμπόλα, καθώς δεν δέχτηκαν οι -αρχικά προτεινόμενοι για τη θέση- Γ. Πάντζας και Α. Βαγενά.

ΦΩΤΟ-Κάηκε το Canadair που κατέπεσε στη Νεάπολη

Το αεροσκάφος Canadair CL-215 sn 1070, που έκανε αναγκαστική προσγείωση προχθες στη Νεάπολη, κάηκε ολοσχερώς μισή ώρα μετά. Δείτε τη φώτο:

Ο Ε. Τσακαλώτος απέκτησε ομοϊδεάτη ΠΑΟΚτσή στο υπουργικό συμβούλιο (ΦΩΤΟ)


Δε ξέρουμε εάν ο Α. Τσίπρας και ο Ελληνικός λαός θα βγουν  κερδισμένοι από τον ανασχηματισμό όμως οπως φαίνεται κερδισμένος βγαίνει ο δικέφαλος

«Ο Βαρουφάκης ήταν ο πιο ακριβός υπουργός Οικονομικών στην Ιστορία!»

Οχι, δεν πρόκειται για δήλωση κάποιου πολέμιου του τέως υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, ούτε για κάποιο κακεντρεχές σχόλιο στο διαδίκτυο.

Μιχελογιαννάκης: Αντίπαλος μας δεν είναι οι 39, αλλά το τούρμπο μνημόνιο

Τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ο αντίπαλος  είναι το «τούρμπο μνημόνιο».

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ! Η Νάντια Βαλαβάνη με τη μητέρα της τότε που... δεν της μιλούσε [εικόνα]

Η Νάντια Βαλαβάνη είχε δηλώσει, για να δικαιολογηθεί για τα 200.000 ευρώ που σήκωσε η μητέρα της δύο ημέρες πριν από τα capital controls, τις ημέρες που βοούσε η Ελλάδα για την ανάληψή τους, ότι με τη μητέρα της που ζει στο Ηράκλειο δεν πολυμιλούσε εδώ και χρόνια.

Ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλο για τη φωτιά στον Υμηττό - ΒΙΝΤΕΟ

Σκοτείνιασε την Παρασκευή ο ουρανός σε Αττική, Λακωνία και Εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να αφήνουν πίσω τους θλιβερές εικόνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε 24 ώρες ξέσπασαν 79 πυρκαγιές.

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ! 28.260 μετανάστες περασαν στο Αιγαίο σε 20 μέρες!

Τρεις μεγάλες κωμοπόλεις πέρασαν από το Αιγαίο μέσα σ΄ ένα 20ήμερο! 28.260 παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν σε ακτές ελληνικών νησιών,από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου! Η κατάσταση έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια με το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα να παλεύουν χωρίς καμία απολύτως βοήθεια!

Αλέξης... Κερένσκι

Άραγε θα διαφύγει και ο Αλεξέι Τσίπρας με αμερικάνικη σημαία στο αυτοκίνητο;

Μέσα στα γραφεία πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε πολλά υπουργικά γραφεία, μπορεί κανείς να εντοπίσει τις προσωπογραφίες σημαντικών ανθρώπων που χάραξαν την διαδρομή της Αριστεράς, παγκοσμίως. Τα κάδρα που κυριαρχούν περιλαμβάνουν τον Λένιν, τον Τσε, τον Μαρξ. Μήπως όμως σιγά-σιγά θα έπρεπε να τα κατεβάσουν και να βάλουν ένα μεγάλο πορτρέτο του Αλεξέι Κερένσκι;