20 Ιουλίου 2015

Η σ@ξι καθαρίστρια που τρέλανε το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Φωτιές έχει ανάψει με την εμφάνισή της η 23χρονη καθαρίστρια Rita Mattos που προτίθεται να ποζάρει γυμνή με μια πολύ καλή προσφορά.

ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! Ο Τσίπρας ζήτησε δάνειο 10 δις από Πούτιν για να μας πάει στη δραχμή

Φρικιαστικά τα όσα αποκαλύπτει το ΒΗΜΑ και το φρικιαστικότερο όλων είναι ότι η Ρωσία για άλλη μια φορά χρησιμοποίησε την Ελλάδα για τα δικά της συμφέροντα και την άφησε ξεκρέμαστη μόλις έκανε τη δουλειά της! Οι πατριώτες του κ@λου ας προσέξουν το σημείο που λέει πως ο Πούτιν πούλησε την Ελλάδα (άσχετα αν για εμάς καλά έκανε και την πούλησε) για το Ντόνετσκ και την Ανατολική Ουκρανία!!

Ενα δημοσίευμα-«βόμβα», του Βήματος, αποκαλύπτει πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει δάνειο ύψους 10 δισ. δολαρίων από την Μόσχα προκειμένου να τυπώσει νέο εθνικό νόμισμα.

Οπως αναφέρει το Βήμα, επικαλούμενο όσα είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην τελευταία του συνέντευξη στην ΕΡΤ «γνώριζε πως η εισαγωγή εθνικού νομίσματος δεν νοείται χωρίς το κράτος να διαθέτει ισχυρά συναλλαγματικά διαθέσιμα» και υποστηρίζει:

Το πολεμικό ανακοινωθέν που ακόμα και σήμερα προκαλεί ρίγος (VIDEO)

Το πολεμικό ανακοινωθέν που και σήμερα προκαλεί ρίγος στις καρδιές και τις ψυχές τόσο όσων βίωσαν τις τραγικές εκείνες στιγμές, αλλά και όσους παρότι δεν ζούσαν τότε έχουν συναίσθηση των γεγονότων και των επιπτώσεών τους στο σήμερα...

H ερώτηση για την Ελλάδα που έκανε τον εκπρόσωπο του Σόιμπλε να κλάψει – ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα νευρικό γέλιο αντέδρασε ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών από την ερώτηση ενός δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο δημοσιογραφος ρώτησε τον Μάρτιν Γέγκερ εάν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι...

Τσογλανάκι που έπαιξε στον Ολυμπιακό είπε τα Σκόπια «Μακεδονία»

Πολύ έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα tweet του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! Μ. Ακιντζί: Το 1974 έγινε πόλεμος και όχι «ειρηνευτική επιχείρηση»

[Ωραία και καλά πέταγε πυροτεχνήματα σήμερα με τον Ερντογάν... άρα μη μας δουλεύει ότι θέλει λύση... αν δεν αποφασίσει λύση ο Ερντογάν ότι και να λέει ο Ακιντζί είναι λόγια καφενέ]

του Μανώλη Καλατζή

Κι αν εμείς το ονομάσαμε "ειρηνευτική επιχείρηση", αναμφίβολα αυτό ήταν πόλεμος, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μ. Ακιντζί, προσθέτοντας ότι "τα δεδομένα του πολέμου χωρίς αμφιβολία ήταν δύσκολα και σκληρά. Κάποιοι από μας έχασαν τη ζωή τους, κάποιοι από μας έχασαν τους δικούς τους. Έκλεισαν σπίτια, διαλύθηκαν οικογένειες. Επιπλέον χιλιάδες αναγκαστήκαμε να ζήσουμε το τραύμα της προσφυγοποίησης".

Άπλυτα τσογλανάκια ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά της συμφωνίας – Καλούν τον Τσίπρα σε έκτακτο συνέδριο

Την αντίθεσή της στη συμφωνία εκφράζει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής και την πραγματοποίηση έκτακτου συνεδρίου.

ΣΤΗ ΓΕΛΙΑ ΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΠΕΣΤΑ! Πανούσης: Το ζήτημα με τις μεταναστευτικές ροές αποτελεί ανθρωπιστική κρίση

«Έχουμε μια ανθρωπιστική κρίση και είναι θέμα και του ΟΗΕ, ούτε καν μόνο της Ευρώπης», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, σχετικά με τα «μέτρα προς αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής λόγω της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά».

Ποτάμι: Γελοιοποιούνται οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Οι υπουργοί που θέλουν να είναι αντιπολίτευση δεν έχουν παρά να παραιτηθούν και να συνταχθούν με το λόμπι της δραχμής» αναφέρει σε ανακοίνωση του Το Ποτάμι προφανώς ορμώμενο από τις γελοίες δηλώσεις υπουργών όπως του Κατρούγκαλου ότι δεν θα γίνει "νεκροθάφτης της ελπίδας".

Ο Στίβεν Χόκινγκ ξεκίνησε «σαφάρι» για εξωγήινους –Ο Ρώσος μεγιστάνας που τον δελέασε με 100 εκατ. δολάρια

Η αναζήτηση άλλων ειδών ζωής, μακριά από τον πλανήτη μας, απασχολεί ένα τεράστιο μερίδιο των ανθρώπων. Πολλοί, επιστήμονες και μη, έχουν αφιερωθεί στην εξερεύνηση του διαστήματος, με στόχο να βρουν έναν πολιτισμό πέραν του ανθρώπινου.

Κράξιμο στον Τσίπρα από στενό του συνεργάτη για το «αποκλείεται να μας πουν όχι»

Με μια τοποθέτηση που διακρίνεται, όπως πάντα, για την ειλικρίνεια της ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα απο τα πρώτα του βήματα στην πολιτική Ανδρέας Καρίτζης (γαμπρός του Τσουκαλά και για μια περίοδο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ) σημειώνει σε όσους προτείνουν έναν «επαναστατικό» δρόμο με οδηγό το πάθος και προορισμό το άγνωστο να αναλογιστούν πως «έπρεπε, από το 2012, στελέχη μας να αναλάβουν αποκλειστικά τη συστηματική προετοιμασία τόσο της επικείμενης διακυβέρνησης ανά τομέα όσο και της διαπραγμάτευσης με επιχειρησιακούς όρους. Αντ” αυτού αναλωθήκαμε...

Αντίθετη η Νέα Δημοκρατία στη υπερφορολόγηση των αγροτών

Την αντίθεσή της στην φορολόγηση του αγροτικού τομέα (από 13% φόρο από το πρώτο ευρώ στο 23%) τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, μετά την συνεδρίαση στελεχών του κόμματος για το ζήτημα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Τα Super Puma της ΠΑ πηγαινοφέρνουν τον Καμμένο για διακοπές στην Ικαρία

Τα 'χουμε ξαναγράψει: Όταν ήταν υφυπουργός επί ΝΔ πήγαινε βόλτα στη Μύκονο με στρατιωτικά ελικόπτερα

Τα «ταξίδια» του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου από και προς την Ικαρία τις προηγούμενες ημέρες με αεροσκάφη και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας σχολιάζει σε δήλωση του ο Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τασούλας.

ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΡΙΖΑίων! 99,97% εμπιστοσύνη στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Δεν υπήρξε πολίτης της Βόρειας Κορέας που δεν πήγε να ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ.

Ο Αγγελος Τσέκερης νέος διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Τσίπρα

Μετά τον ανασχηματισμό με τις πολλές αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο, ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση.

Παραιτήθηκε ο δραχμολάγνος γ.γ. Βιομηχανίας Γιάννης Τόλιος... και που υπήρχε βέβαια δεν έκανε τίποτα

Στα χέρια του νέου υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας βρίσκεται η παραίτηση του Γενικού  Γραμματέα Γιάννη Τόλιου, ο οποίος να σημειωθεί ότι ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκαρισμένοι έβλεπαν πτώματα να πέφτουν από τον ουρανό -Νέο ντοκουμέντο από την κατάρριψη του boeing της Malaysia Airlines

Δεν έχει περάσει πολύ ώρα από τη στιγμή που είχε καταρριφθεί προφανώς με πύραυλο το μοιραίο boeing της Malaysia Airlines στην Ουκρανία και ένα ζευγάρι βρέθηκε κοντά στο σημείο της συντριβής με το αυτοκίνητο του.

ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗ ΜΟΥ!! Βαριές κακουργηματικές διώξεις σε πρώην μέλη του ΤΑΙΠΕΔ για πωλήσεις 28 ακινήτων

Ποινικές διώξεις για υπεξαίρεση και απιστία σε βαθμό κακουργήματος με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου άσκησε η Εισαγγελία Διαφθοράς (επικεφαλής η Ελένη Ράικου) για πωλήσεις ακινήτων που έγιναν από το ΤΑΙΠΕΔ στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων.

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στην Τουρκία! - Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί σε ένα βίντεο από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σήμερα και σκόρπισε τον θάνατο στην τουρκική πόλη Σουρούτς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

"Έλληνες πιλότοι F-16 προσγειώθηκαν στην Τουρκία για να πάνε σε ATM"! Ποιος το γράφει!

Έλληνας πιλότος μαχητικού F-16 προσγείωσε παράνομα το αεροπλάνο του στο Σόκε της Τουρκίας, και πήρε από ΑΤΜ μετρητά - και συγκεκριμένα 6.000 τουρκικές λίρες! Μια αποστολή που συνεχίστηκε και από άλλους Ελληνες πιλότους της ίδιας Μοίρας!

Στο τέλος της εβδομάδας η τρόικα στην Αθήνα

Του Τάσου Δασόπουλου

Περί το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η άφιξη της ηγεσίας των ελεγκτών στην Αθήνα αν και η Κυβέρνηση ψάχνει ακόμη φόρμουλα προκειμένου να τηρήσει την αρχική δέσμευσή της ότι η τρόικα δεν θα καταλάβει και πάλι τα ελληνικά υπουργεία.

To νέο σκίτσο του Αρκά - ΦΩΤΟ

Ένα νέο σκίτσο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook πόσταρε η ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς.

Πειθαρχικές διώξεις για διαφθορά και κακοδιοίκηση

Απίθανος τύπος αυτός ο Ρακιντζής!! Έχει επιβιώσει 5 Πρωθυπουργών από το 2008

Πειθαρχική δίωξη κατά 22 υπαλλήλων ή λειτουργών του δημόσιου τομέα για διάφορα πειθαρχικά παραπτώματα, ασκήθηκε από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και για επίσπευση της πειθαρχικής διαδικασίας σε 1.827 περιπτώσεις και την παράσταση πολιτικής αγωγής του θιγόμενου φορέα του δημοσίου σε 41 περιπτώσεις.

Με το φόβο της καταψήφισης από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της κατάρρευσης της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, πάνε για Αύγουστο, πρόωρες συντάξεις και φορολόγηση αγροτών

Εκτός του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που θα ψηφιστεί την Τετάρτη από τη Βουλή βρίσκονται οι ρυθμίσεις για την αύξηση της φορολόγησης των αγροτών και για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε κτίριο στη Θεσσαλονίκη!

Ένας νεκρός, 45χρονος είναι ο τραγικός απολογισμός πυρκαγιάς που ξέσπασε σε κατάστημα μουσικών οργάνων στην οδό Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη.

Άδωνις: Οι επτά πληγές του Τσίπρα

«Μεγαλύτερη συμφορά από τις επτά πληγές του Φαραώ έφεραν στη χώρα μέσα σε έξι μήνες» αναφέρει σε σχόλιο του στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Σύντροφε μόνος σου τα έκανε θάλασσα... τώρα κλάψε στους ώμους της Ραχήλ και του Χαϊκάλη

Άκου σύντροφε,
όταν άρχισες να αποδομείς τη Σώτη Τριανταφύλλου στην αρχή χαριτολογώντας και μετά βρίζοντας απροκάλυπτα ομολογώ το διασκέδασα ,γιατί τη Σώτη και το ''Εργοστάσιο των μολυβιών'' της δεν την γούσταρα και γώ.Συνέχισες αρπάζοντας τη Διβάνη.Μιά από τα ίδια,με έπιασες μπόσικο και κει.Tο κατάπια ίσως και να υπερθεμάτισα και γω σε μια δυο παρέες,παρασυρμένος απ'τον καταρρακτώδη οίστρο των διάσημων αριστερίστικων τρολ.

Ουκρανός φωτογράφος στη Νίσυρο -Το απίστευτο βίντεό του για την Ελλάδα

Οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας και το τι μεταφέρουν στην πατρίδα τους είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό.

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ; Έλενα Ακρίτα κατά Αριστερής πλατφόρμας: «Στην εξουσία μαζί, στις ευθύνες χώρια»

«Στην επιτομή της νεύρωσής μας, βλέπαμε να ποζάρουνε Τετάρτη βράδυ στο περιστύλιο διάφοροι τύποι με υπερτροφικό εγώ και να δηλώνουν...»

Ο τραγικός θάνατος του άτυχου αστυνομικού που κάηκε ζωντανός – Τι συνέβη από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του

Θρηνεί το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ τον άδικο χαμό του αρχιφύλακα Γιάννη Καλιντεράκη, ο οποίος βρήκε φριχτό θάνατο στη μεγάλη φωτιά στον Υμηττό, την περασμένη Παρασκευή.

Το βίντεο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το θρίλερ των διαπραγματεύσεων

Ένα  βίντεο με το θρίλερ της διαπραγμάτευσης για το ελληνικό ζήτημα έδωσε στη δημοσιότητα το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!Σε πρόγραμμα ελέγχου του νου υποβλήθηκε ο Τσίπρας μέσω νευρογλωσσικού προγραμματισμού

Πιστεύω ότι το επόμενο μνημόνιο πρέπει να έχει διάρκεια 400-500 χρόνια... μόνο τότε θα έχουμε ελπίδες σωτηρίας... εν τω μεταξύ διαβάστε και γελάστε:

Σε πρόγραμμα ελέγχου του νου υποβλήθηκε ο Ελληνας Πρωθυπουργός

Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που μίλησε στο Ερωκοινοβούλιο για τις φρικαλεότητες των Ευρωπαίων, που θέλουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα, με αυτόν που μίλησε σήμερα το πρωί μετά την "ολονύκτια" σύνοδο κορυφής.

ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ :

ΒΙΝΤΕΟ-Θαλάσσια καταδίωξη και σύλληψη διακινητή λαθρομεταναστών στην Σάμο on camera

Στην σύλληψη ενός 45χρονου Τούρκου διακινητή λαθρομεταναστών προέβη το Λιμεναρχείο Σάμου το μεσημέρι της Κυριακής, στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου λίγο νωρίτερα είχε αποβιβάσει 22 λαθρομετανάστες.

ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΤΑΡΡΕΙ! Έσβησαν τα φώτα όταν μιλούσε ο Στρατούλης - ΒΙΝΤΕΟ

Την στιγμή που μιλούσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης έσβησαν τα φώτα με τον κ. Στρατούλη να λέει "κάποιος ακούμπησε πάνω στο διακόπτη".

ΒΙΝΤΕΟ-H κυρία Τασία για τις σκηνές λάθρο: Πάρτε στο υπουργείο, εγώ είμαι Βρυξέλλες

«Ε, και τι να κάνω τώρα» η άποψη της υπουργού για τις σκηνές στο Πεδίον του Άρεως«Ε, και τι να κάνω τώρα, τι να σας πω. Πάρτε στο υπουργείο να σας εξυπηρετήσουν».

ΜΑΛ@ΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Ρωμανιάς: Παραμένω για ένα μεταβατικό διάστημα- ΒΙΝΤΕΟ

«Η παραίτησή μου είναι ισχυρή, αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγω αύριο το πρωί», δήλωσε ο απερχόμενος γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς και εξήγησε ότι θα παραμείνει στη θέση του το μεταβατικό διάστημα που του ζήτησε ο νέος υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Για έγκλημα κατά του ελληνικού λαού η μήνυση του Απόστολου Γκλέτσου στον Γιάνη Βαρουφάκη!

Ο Απόστολος Γκλέτσος θα καταθέσει στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου μήνυση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη...
Αύριο το πρωί τελικά, στις 10.30, ο Απόστολος Γκλέτσος θα καταθέσει στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου μήνυση κατά του Γ.Βαρουφάκη, για έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κόμματός του.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΔΙΑ! Κατρούγκαλος: Τελειώνουν οι πρόωρες συντάξεις

«Οι πρόωρες συντάξεις, εκτός από εξαιρέσεις που αφορούν βαρέα και ανθυγιεινά, γονείς που έχουν παιδιά ανάπηρα, πράγματι πρόκειται να τελειώσουν» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Αλέξης Τσίπρας, ο άνθρωπος που κόστισε 30 δις στην Ελλάδα

Για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε πρόβλημα στο να πάρει μια απόφαση. Στις 13 Ιουλίου, ο Έλληνας πρωθυπουργός και οι ηγέτες της Ευρώπης προσπάθησαν να καταλήξουν σε μια συμφωνία.

Λαφαζάνης: Θα αγωνιστώ να γίνει το μνημόνιο μικρή παρένθεση - ΒΙΝΤΕΟ

Φεύγει και αφήνει ΜΗΔΕΝ έργο! Ο μόνος υπουργός που δεν είχε τίποτα ουσιαστικό να αναφέρει για την 6μηνη θητεία του!

«Φεύγω διαφωνώντας με την πολιτική συμφωνία με τους θεσμούς, αλλά θα συνεχίσω να είμαι παρών στη μάχη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο απερχόμενος υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! Συναγερμός στην ΕΥΠ: Συνελήφθη Ιρανός ισλαμιστής τρομοκράτης στη Μυτιλήνη

Ένας 51χρονος Ιρανός μετανάστης κρατείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης κατηγορούμενος για διευκόλυνση εξόδου μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα.

ΔΑΚΕ κατά γκόμενου Δούρου: Ετοιμάζεται να κάνει προσλήψεις ημετέρων

Για κινήσεις που έχουν ως στόχο την πρόσληψη «ημετέρων» κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ-ΕΥΔΑΠ, επισημαίνοντας πως ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Μπενίσης ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τα υπάρχοντα στελέχη προτάσσοντας κομματικές επιλογές.

Οι «ακροβασίες» του Κουβέλη έφεραν την Ελλάδα ανάποδα

Του Λάζαρου Λασκαρίδη

Σε μοιραίο πρόσωπο για το σύνολο του πολιτικού συστήματος, αλλά και για τις ιδέες που επιχείρησε να εκφράσει εξελίσσεται ο Φώτης Κουβέλης.

Βαλαβάνη: Δεν παραδίδω τα 6.000€ το αμάξι το τηλέωνο και τα ρουσφέτια που έχω διορίσει σαν βουλευτής - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν είχα κάποιες ταλαντεύσεις το τι θα κάνω με την έδρα μου, μετά από αυτό είναι σίγουρο ότι θα την κρατήσω», ανέφερε στην ομιλία της η απερχόμενη αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗ΅ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ! Ο Σόιμπλε έδινε 50 δισ. στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για ένα Grexit

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ υπέθετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λόγω και της ιδεολογίας της θα προτιμούσε την έξοδο απ' την Ευρωζώνη - Φέρεται, μάλιστα, να ρώτησε πόσα θέλει η Ελλάδα για να εγκαταλείψει το ευρώ

ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! ! Κατρούγκαλος: Η συμφωνία δεν είναι Βάρκιζα γιατί δεν παραδόσαμε τις καρέκλες μας

Δεν θα γίνω εγώ ο νεκροθάφτης της ελπίδας, διαβεβαίωσε (και γέλαγαν όλοι) παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο από τον Πάνο Σκουρλέτη και παραδέχθηκε ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η εξουσία στην οποία παραμένουν γατζωμένοι

Δεν θα γίνω εγώ ο νεκροθάφτης της ελπίδας, είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εργασίας από τον απερχόμενο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

O Χούγκο Ντίξον επιτίθεται στον ηλίθιο Κρούγκαν που τώρα κατάλαβε τι εστί ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας δεν είχε ούτε Plan A, ούτε Plan B

Η συνέντευξη του Πολ Κρούγκμαν στο CNN δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς σε αυτήν ο νομπελίστας οικονομολόγος παραδέχθηκε πως μπορεί να υπερεκτίμησε τις δυνατότητες της ελληνικής κυβέρνησης.

Κινδυνεύει να χάσει τον Σκορπιό ο Ριμπολόβλεφ -Τον διεκδικεί η πρώην σύζυγός του [εικόνες]

Δύο χρόνια µετά την αγορά του Σκορπιού από τον Ρώσο µεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο άλλοτε ιδιωτικός παράδεισος του αξέχαστου Αριστοτέλη Ωνάση ίσως αλλάξει και πάλι χέρια.

ΨΙΤ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ 17ΝΟΕΜΒΡΗ! Χαϊκάλης: Θα μιλούν οι πράξεις από εδώ και πέρα -Θα είμαι φειδωλός στις δηλώσεις μου

Την ανακοίνωση πως από εδώ και πέρα δεν θα προβαίνει σε δηλώσεις αλλά σε έργα έκανε κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας ο Παύλος Χαϊκάλης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Χαϊκάλης να παραμείνει…ηθοποιός γιατί από πολιτική είναι άσχετος

«Παντελώς ακατάλληλο» για τη θέση του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων χαρακτήρισε τον Παύλο Χαϊκάλη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και αναδρομικά θα πληρώσουν τις αυξήσεις ΦΠΑ οι καταναλωτές-Για ποιες υπηρεσίες αλλάζει το ΦΠΑ

Του Κωστή Πλάντζου

Και αναδρομικά θα πληρώσουν τον ΦΠΑ οι καταναλωτές, για υπηρεσίες που απολάμβαναν αλλά δεν είχε ακόμα εκδοθεί ως σήμερα απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς. Για παράδειγμα, αν κάποιοι κάνουν μαθήματα αγγλικών και πληρώσουν στο τέλος του μηνός για τις υπηρεσίες Ιουλίου, θα επιβαρυνθούν και με 23% ΦΠΑ (ή 16% αν κατοικούν σε νησιά).

Ισως δεν είναι στο νέο πολυνομοσχέδιο η φορολόγηση των αγροτών, λέει ο αν. υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

«Είναι ένα ζήτημα που θα το δούμε σταδιακά μέχρι το 2017 και μέσα από προϋποθέσεις, από συζητήσεις που έχουν σχέση με το κατά κύριο επάγγελμα αγρότη να δούμε πως θα διαχειριστούμε φορολογικά τις ενισχύσεις του αγροτικού χώρου» σημειώνει ο κ. Αποστόλου