21 Ιουλίου 2015

Γελάει ο Αδωνις με τον βλάκα Αντώναρο για τον μεσαίο χώρο - ΦΩΤΟ

Δημόσια αντιπαράθεση μέσω... twitter με αφορμή τις παπαριές περί επιστροφής στον μεσαίο χώρο (δεν υπάρχει μεσαίος χώρος σε περιόδους κρίσης ρε βλάκες) που προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης, άνοιξαν ο Αδωνις Γεωργιάδης με τον Ευάγγελο Αντώναρο.

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟΚΕ! Αντώναρος: Σκυλιάζουν οι από ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές...

ΜΙΛΆΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΉΡΙ ΤΟΥ ΤΣΊΠΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ο βλάκας που είδε την καλύτερη συνέντευξη Έλληνα Πρωθυπουργού τα τελευταία 5 χρόνια!! Και η πλάκα είναι ότι μας θεωρεί "περαστικούς"... ποιος ο στόκος που έβγαλε λεφτά από τη ΝΔ

Τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην ΕΡΤ, σχολίασε μέσω twitter, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «σκυλιάζουν οι από ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές γιατί ο Μεϊμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει τον μεσαίο δρόμο».

ΒΑΓΓΕΛΑ ΑΥΤΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ΝΑ ΣΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ! Τατούλης κατά Μεϊμαράκη: Προσβάλλει με κουτσαβακισμό τους ψηφοφόρους της ΝΔ

Ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και υποψήφιος για την θέση του προέδρου της ΝΔ, Πέτρος Τατούλης, κατά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Δίωξη κατά Ρ'εστη και Πάλλη με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Βαριές, κακουργηματικές ποινικές διώξεις άσκησε η Εισαγγελία της Αθήνας μετά από πολύμηνη έρευνα κατά γνωστού εφοπλιστή και στενού του συνεργάτη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται ότι συστήθηκε για να διαπράξει-και φέρεται ότι διέπραξε μία σειρά εγκλημάτων, κυρίως εκβιασμούς, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ακόμη και απόπειρες ανθρωποκτονιών, για οικονομικούς λόγους.

Η απάντηση της Κω/λου σε όσους ζητούν την απομάκρυνσή της - ΒΙΝΤΕΟ

Σε όλους όσους ζητούν την απομάκρυνσή της απάντησε για πρώτη φόρα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, στο συνέδριο για την "Ανάδυση της Δημοκρατίας".

Τατσόπουλος κατά Κατρούγκαλου: Γ...ε μας ρε τζιτζιφιόγκο που μιλάς για Βάρκιζα

«Εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα» έγραψε ο συγγραφέας
«Άστραψε και βρόντηξε» ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος από τις αναφορές του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου ότι η συμφωνία της κυβέρνησης «δεν είναι Βάρκιζα γιατί δεν παραδόθηκαν τα όπλα, δηλαδή η εξουσία...».

ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ! «Το Βήμα»: Θάνατος-μυστήριο για τον αρχηγό του κυκλώματος ηρωίνης με το NOOR-1

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο υπό άγνωστες συνθήκες, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού την Δευτέρα το απόγευμα, ενός Τούρκου κρατουμένου που φερόταν  ως αρχηγός της διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor-1 -από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα-  που αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με tovima.gr.

Παραιτήθηκε ο Ρούντι Ρινάλντι από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Καταγγέλει «ιδεολογική, πολιτική και στρατηγική χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ»

Την παραίτησή του από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω επιστολής του και στα ΜΜΕ, ανακοίνωσε ο Ρούντι Ρινάλντι, επικεφαλής της ΚΟΕ.

Ραγδαία η πτώση της δημοτικότητας της ΣΥΡΙΖΑίας Ρούσεφ μετά το πλιάτσικο στην Petrobras

Η δημοτικότητα της προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ συνεχίζει την κατακόρυφη πτώση της, λόγω ενός σκανδάλου διαφθοράς που δεν σταματά να διευρύνεται και του γεγονότος ότι η βραζιλιάνικη οικονομία εισέρχεται σε ύφεση.

ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΣΥΡΙΖΑ 43% ΘΕΛΑΤΕ! Πάτρα: «Απόβαση» του ΣΔΟΕ στην... παγωμένη αγορά

Διαμαρτυρίες από τους καταστηματάρχες που υποστηρίζουν πως δεν πρόλαβαν να εφαρμόσουν τις αναπροσαρμογές στις τιμές του ΦΠΑ

Πριν καν προλάβει η αγορά της Πάτρας να σταθεί στα πόδια της και να συνέλθει από το σοκ των κλειστών τραπαζών και των εξαφανισμένων πελατών, βρέθηκε αντιμέτωπη με τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ τα οποία έκαναν κανονική...

Πώς θα υπολογίζεται ο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία

Πυροσβεστικά πριν ανάψουν κι άλλες «φωτιές» λόγω αυξήσεων στο ΦΠΑ, έδρασε αυτή τη φορά η ΓΓΔΕ, δίνοντας διευκρινίσεις για το πώς ακριβώς θα υπολογίζεται ο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία που συμπεριλαμβάνουν και διατροφή στην τελική τιμή.

Die Welt: Προβοκάτορας και εθνικιστής ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί εάν θέλει να γίνει ο μεταρρυθμιστής της Ελλάδας… αν και μέχρι τώρα δεν φαινόταν να ήθελε, γράφει σε δημοσίευμα της η Γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Οι συμβασιούχοι της Βουλής καταγγέλλουν τη Ζωή: Παραμένουμε απλήρωτοι και ανασφάλιστοι

Σε καθεστώς εργασιακής ομηρίας έχει υποβάλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους συμβασιούχους εργαζομένους της Βουλής, καθώς δουλεύουν χωρίς πληρωμή και ασφάλεια, σύμφωνα με επιστολή τους προς τον αντιπρόεδρο της Βουλής, κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

«Non paper» της κυβέρνησης: Δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί α' κατοικίας

Μέχρι την εφαρμογή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, που θα ξεκινήσει από την πρώτη μέρα του 2016, θα έχει ψηφιστεί η αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, κάτι που είχε προκαλέσει επιπλέον προβληματισμό στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Κατασχέθηκαν 16 τεθωρακισμένα οχήματα που προορίζονταν για τη Λιβύη

Οκτώ (8) τεθωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα Τyphoon GSS-300 - Πέντε (5) τεθωρακισμένα πολιτικά Toyota Land Cruiser, - Δύο (2) τεθωρακισμένα πολιτικά BMW και -Ένα (1) τεθωρακισμένο πολιτικό Mercedes

ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;) ΔΕΗ: Τακτοποιήστε μέχρι αύριο τις οφειλές σας αλλιώς θα «τρέξουν» τόκοι

Η ευνοϊκή ρύθμιση ώστε να μην επιβαρύνονται με τόκους οι ληξιπρόθεσμες οφειλές λήγει την Τετάρτη ενημερώνει η εταιρεία

Έως αύριο, Τετάρτη, δεν θα επιβαρύνονται με τόκους οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί και οι ληξιπρόθεσμες δόσεις των διακανονισμών υπενθυμίζει η ΔΕΗ με αφορμή τη λήξη της τραπεζικής αργίας.

ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ!Τσίπρας και καλά για Λαφαζάνη-Βαρουφάκη: Κρύβονται πίσω από την υπογραφή μου στο μνημόνιο-Το εναλλακτικό σχέδιό τους ήταν η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ;

ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΙΑΡΡΟΕΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ... ΟΛΟ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ! 

Μηνύματα με…πολλούς αποδέκτες ενόψει της αυριανής κρίσιμης ψηφοφορίας έστειλε ο πρωθυπουργός.

Μιλώντας σήμερα το πρωί σε συνεργάτες του τόνισε μεταξύ άλλων πως  «μέχρι σήμερα αντιδράσεις βλέπω, ηρωικές δηλώσεις διαβάζω, αλλά καμία πρόταση εναλλακτική στο εκβιαστικό δίλημμα της 12ης Ιούλη δεν άκουσα».

Οι φωτογραφίες που θα σας μπερδέψουν - Eσείς τι βλέπετε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε 19 φωτογραφίες οι οποίες θα σας μπερδέψουν καθότι τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή με αποτέλεσμα να προκαλούν οπτική ψευδαίσθηση.

Μία παραλία στο Παρίσι -Ρίχνουν 5.000 τόνους άμμου στις όχθες του Σηκουάνα [εικόνες]

Η άμμος μεταφέρεται και τοποθετείται στις όχθες του ποταμού, επιτρέποντας στους Παριζιάνους να μεταφερθούν έστω και για λίγο σε παραλία.

ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΔ: Όταν ο Βαγγέλης ήταν «περαστικός» και κατήγγειλε τους φυτευτούς συνέδρους

Πως τα φέρνει η ζωή! Χθες βγήκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να μας πει ότι δεν θέλει εκλογή απ'τη βάση γιατί θεωρεί τα μέλη "περαστικούς"... αντίθετα θα τον βόλευε η εκλογή από συνέδριο με (ουσιαστικά) διορισμένα κομματόσκυλα που περιμένουν να έρθουν στην εξουσία για να πέσουν  σαν ακρίδες στο κράτος!

Επειδή εδώ έχουμε μνήμη θα θυμίσουμε στον Βαγγέλη την εποχή που πιτσιρικάς ήθελε συμμετοχή της βάσης ενώ κατήγγειλε τους 200 συνέδρους σαν φυτεμένους από την κομματική εξουσία.

Μιλάμε για το μακρινό 1978 όταν...

ΝΤΕΛΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑίοι-Η "Δρακουλέσκου" νέα επικεφαλής του ΔΝΤ στην Αθήνα

Τα... μεγάλα μέσα φαίνεται πως επιστρατεύει το ΔΝΤ. Η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι ούτε ο Πολ Τόμσεν ούτε ο Ρίσι Γκογιάλ που θα εκπροσωπήσουν το Ταμείο. Θα είναι η "σκληρή Ντέλια" ή για κάποιους η... "Δρακουλέσκου". Μια παλιά γνώριμη και της Κύπρου: η Ντέλια Βελκουλέσκου!

Αυτή η απόδειξη με τον νέο ΦΠΑ...έγινε viral - ΦΩΤΟ

Μια απόδειξη, η οποία αποτυπώνει χαρακτηριστικά την απόγνωση καταναλωτών και επαγγελματιών σχετικά με το πώς υπολογίζονται διαφορετικά οι τιμές στα είδη διατροφής, μετά την εφαρμογή των νέων συντελεστών ΦΠΑ, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Βαλαβάνη ομολογεί ότι τα παιδιά της ήταν συνδικαιούχοι στο λογαριασμό των 200.000 ευρώ της μητέρας της

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
1. Η μάνα της δεν την πιστεύει αλλά πιστεύει την Ντόρα και τους δημοσιογράφους
2. Η μάνα της "έχει λεφτά σε πολλές τράπεζες του Ηρακλείου και ο μεγάλος όγκος δεν είναι στην ΕΘΝΙΚΗ (όπου έχει ΜΟΝΟ 200.000€)"
3. Η Βαλαβάνη είπε ψέμματα στην ανακοίνωσή της ότι η μάνα της δεν επικαλέστηκε το όνομά της στην Τράπεζα
4. Η Βαλαβάνη μέχρι τώρα έλεγε ψέμματα ότι τα λεφτά είναι της μάνας της ενώ είναι συνδικαιούχοι και τα παιδιά της (μέχρι τώρα έλεγε "εγώ και η αδερφή μου δεν είμαστε συνδικαιούχοι" αποκρύπτοντας ότι είναι τα παιδιά της)

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Μega» και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα, για περισσότερη από μία ώρα προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί έγινε η ανάληψη των χρημάτων από τη μητέρα της.

ΒΙΝΤΕΟ-Η... Μέρκελ «λανσάρει» το λεσβιακό περιοδικό «Straight»

«Όλη η Ευρώπη μισεί τη Μέρκελ. Ναι, εκτός από αυτή τη γυναίκα...» - Δείτε το βίντεο

Ένα γυναικείο χέρι ανοίγει μία πόρτα. Μία γυναίκα πηγαίνει προς το μέρος της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία βρίσκεται κοντά στο παράθυρο, με την πλάτη γυρισμένη στο φακό και κρατάει στο χέρι της το κινητό της τηλέφωνο. Και τότε η γυναίκα αυτή με τα μακριά μαλλιά αγκαλιάζει τρυφερά τη Γερμανίδα καγκελάριο και τη φιλάει γλυκά στο λαιμό. Αλλά και η Μέρκελ ανταποδίδει τα χάδια...

Διαψεύδει ο Μπάφετ-Επιμένει ο «μεσίτης»: Απευθείας από τον Μπάφετ η αγορά ελληνικού νησιού

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας, Warren Buffett, και ο Ιταλός εκατομμυριούχος, Alessandro Proto, αγόρασαν το νησί του Αγίου Θωμά στον Κόλπο της Αίγινας.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ! Στον εισαγγελέα ο Μιχελογιαννάκης για το... λόμπι της δραχμής

Στον εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο μετέβη ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης όπου και κατέθεσε υπόμνημα με το οποίο αιτείται «να διερευνηθεί τυχόν σχέση των λόμπι της δραχμής, του χρηματιστηρίου και του ρώσικου χρήματος, με πρακτικές και μεθοδεύσεις οι οποίες αποσκοπούν στο να ρίξουν την Κυβέρνηση Τσίπρα».... άσχετα αν ο ίδιος ο Τσίπρας ήταν ενήμερος για όλα αυτά και ο Μιχελογιαννάκης προσπαθεί να τον βγάλει λάδι

ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΑΝ ΙΣΔΥΝΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ! Κυβέρνηση: Η φορολόγηση των αγροτών δεν είναι στα προαπαιτούμενα

Εκτός «κάδρου» θα βρεθούν οι αγρότες στην επικείμενη ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων, καθώς, όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «κανένα από τα παραπάνω προαπαιτούμενα δεν αφορά την αλλαγή του φορολογικού καθεστώτος για τους αγρότες».

Eρευνα Ελλήνων και Ισπανών αρχαιολόγων πιστοποιεί ότι ο Φίλιππος Β’ είναι θαμμένος στην Βεργίνα

Μια εξαιρετική αρχαιολογική ανακάλυψη έρχεται στο προσκήνιο για τους τάφους της Βεργίνας. Ένα οστό με μια τρύπα στο γόνατο, που βρέθηκε από τους επιστήμονες στον Τάφο Ι της Βεργίνας, επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον τάφο του Μακεδόνα βασιλιά Φιλίππου του Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η Κω/λου προαναγγέλει κινήσεις για την εμπόδιση του… «πραξικοπήματος» Τσίπρα

Για πραξικόπημα, στραγγαλισμό της δημοκρατίας και αμφισβήτηση του αυτεξούσιου της Βουλής έκανε λόγο η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή το περιεχόμενο της νέας συμφωνίας κυβέρνησης – «θεσμών» αλλά και της διαδικασίας ψήφισης των προαπαιτούμενων μέτρων.

ΥΠΟΙΚ: Γι' αυτό παραμένουν τα capital control

Τους λόγους για τους οποίους παραμένουν τα capital control εξηγεί το υπουργείο Οικονομικών, σημειώνοντας ότι «όλα τα υποκαταστήματα άνοιξαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και διευρύνθηκε ο αριθμός των τραπεζικών εργασιών που επιτρέπονται στο πλαίσιο των κεφαλαιακών ελέγχων».

Με υπερ - κατεπείγουσα διαδικασία και το δεύτερο πακέτο μέτρων

Το νομοσχέδιο - γίγας των περίπου 970 σελίδων κατατέθηκε στη μια μετά τα μεσάνυχτα ενώ η συζήτηση και ψήφισή του σε επιτροπές και Ολομέλεια θα γίνει αύριο Τετάρτη

Την υπερ – κατεπείγουσα διαδικασία θα ακολουθήσει και το δεύτερο πακέτο επώδυνων μέτρων προκειμένου να διεκδικήσει την έγκριση της Ολομέλειας της Βουλής.

Νέα φάπα στη Βαλαβάνη από το ΥΠΡΟΠΟ:Τα λέει για να δημιουργήσει εντυπώσεις-Κανείς δεν την παρακολουθεί

Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη περί παρακολουθήσεών της από την ΕΥΠ.

Στη φυλακή ξανά ο Λαγός -Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Την...επιστροφή του Γιάννη Λαγού στις φυλακές ζητούν με βούλευμά τους οι εφέτες του δικαστικού συμβουλίου, αφού ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που τού είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκιση του λόγω παρέλευσης του 18μηνου.

Πανούσης: Είπα στον Τσίπρα να με διώξει -Με πυροβολούν 19χρονα που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους

Απαντήσεις στη βολές που δέχεται συνεχώς έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης.

Μιλώντας στον Alpha 98,9, ο κ.Πανούσης είπε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τον αντικαταστήσει ώστε στη θέση του να έρθει κάποιος καλύτερος.

1300 «ύποπτα» δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας, της περιόδου 2000-2012, ερευνά ο εισαγγελέας!

Στοιχεία «φωτιά» για 1300 «ύποπτα» δάνεια που χορήγησε η Αγροτική Τράπεζα την περίοδο από το 2000 έως το 2012 και που περιέχονται σε πόρισμα της Αρχής για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία.

ΤτΕ: Επιστρέφει σε θετική πορεία η ελληνική οικονομία

Πλεόνασμα 407 εκατ. ευρώ παρουσίασε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το Μάιο του 2015, έναντι ελλείμματος 299 εκατ. ευρώ το Μάιο του 2014, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος. Ωστόσο στο πεντάμηνο το έλλειμμα εμφανίζεται αυξημένο κατά 122 εκατ. στα 2,7 δισ. ευρώ.

Μήνυση Γκλέτσου σε Βαρουφάκη για την «τεράστια βλάβη στην οικονομική ζωή της Ελλάδας» (Video, έγγραφα)

Μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, κατέθεσε το πρωί της Τρίτης στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Εκπληκτικής ομορφιάς ψηφιδωτό με τον Μεγαλέξανδρο ανακαλύφθηκε σε αρχαία εβραϊκή συναγωγή [εικόνες & βίντεο]

Υπάρχει ένας περίεργος Εβραϊκός μύθος για τον Μεγαλέξανδρο.

Η ιστορία ξεκινά αφότου ο διάσημος Ελληνας κατακτητής γνώρισε τον Εβραίο Αρχιερέα, έκανε θυσίες στον θεό των Εβραίων και τούς επέτρεψε να ζήσουν ειρηνικά, σύμφωνα με τα δικά τους αρχαία έθιμα. Είτε ο μύθος αληθεύει είτε όχι, η ιστορία αυτή εμφανίζεται στα γραπτά του ιστορικού Ιώσηπου, που έζησε το πρώτο αιώνα, σύμφωνα με την εβραϊκή μέτρηση, ενώ συναντάται και στη Ραββίνικη λογοτεχνία.

Αυτές είναι οι καλύτερες και πιο ριψοκίνδυνες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με selfie stick [εικόνες]

Έγιναν διάσημα πέρυσι όταν το TΙΜΕ τα είχε χαρακτηρίσει ως την εφεύρεση της χρονιάς.

Ο λόγος για τα selfie stick ή αλλιώς τα τηλεσκοπικά εργαλεία που επιτρέπουν σε όποιον τα χρησιμοποιεί να βγάλει καλύτερες φωτογραφίες, αφού πρώτα προσαρτήσει σε αυτά το κινητό του τηλέφωνο.

ΚΛΑΨΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΥΣ-Iskra: Πονηριές της κυβέρνησης για να μειώσει τα ''όχι''

Η ιστοσελίδα Iskra, της Αριστερής Πλατφόρμας που έχει επικεφαλής τον Λαφαζάνη, κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για πονηριές με στόχο να περιορίσει τα πολλά ''όχι'' στην ψηφοφορία της Βουλής.

Στις 100 δόσεις η πρώτη κόκκινη κάρτα της τρόικας

Του Σπύρου Δημητρέλη

​Τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας αρχίζουν μέσα στις επόμενες ημέρες να καταφθάνουν στην Αθήνα και πολύ σύντομα στη συνέχεια θα έρθουν και οι επικεφαλής της. Στο σκανάρισμα της ελληνικής οικονομίας από τους τροϊκανούς ιδιαίτερη βαρύτητα πρόκειται να δοθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! Η Βαλαβάνη και οι σούπερ κοριοί!

Για τις καταθέσεις της μητέρας της η πρώην υπουργός ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε το παραμικρό, γνωρίζει όμως όπως είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τους σούπερ κοριούς αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για την προηγούμενη κυβέρνηση

ΘΕΟΣ! Παπανδρέου στο Fox: Με τα capital controls δεν μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα από το Amazon

Για επάνοδο σε μια μορφή κανονικότητας και σίγουρα σε μια σταθερότητα, μετά το άνοιγμα των τραπεζών, έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο Fox.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Ο ΣΥΡΙΖΑ "ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"; Bild: Στο «σφυρί» βγάζει η Ελλάδα νησιά, λιμάνια, παραλίες και γήπεδα - ΒΙΝΤΕΟ

Οι διαπραγματεύσεις των πιστωτών με την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με το τρίτο πακέτο διάσωσης ύψους 86 δισ. ευρώ οδεύει προς ολοκλήρωση.

Η δημιουργία του Ταμείου από το ελληνικό κράτος με περιουσιακά στοιχεία 50 δισ. ευρώ αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία της συμφωνίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζουν λίστες για τις εκλογές χωρίς τα ονόματα των διαφωνούντων

Ήδη από την Κουμουνδούρου οι λίστες των εκλογών άρχισαν να καταρτίζονται. Όμως υπάρχουν αρκετά κενά. Αυτά στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας και όχι μόνο που πρέπει να συμπληρωθούν με τα ονόματα άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να πουν το “ναι” για να συμμετάσχουν στις εκλογές.

ΤΑ'ΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ! CNBC: Ποια ελληνική κρίση; Στη Μύκονο το πάρτι δεν σταματάει με τίποτα

«Η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι επιχειρηματίες στο "νησί των ανέμων", γνωστό για τη ζωντανή νυχτερινή του ζωή».

ΕΛΛΕΙΨΗ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ! Η Ραχήλ Μακρή και το φόρεμα με τα γαϊδούρια και τις κότες

Φόρεμα... αντι-ΣΥΡΙΖΑ έραψε η Ραχήλ Μακρή για να δείξει με ακόμη έναν τρόπο την διαμαρτυρία της προς όσους ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου.

Κατατέθηκε στη Βουλή το δεύτερο πακέτο μέτρων του 3ου Μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής του Ν. 4334/2015.

Τo νομοσχέδιο, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής, αναθεωρεί τις πολυάριθμες διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, ενώ περιλαμβάνει και λοιπές διατάξεις των προαπαιτούμενων της τελικής συμφωνίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων.

Όλα είναι έτοιμα για την άφιξη του βασιλικού ζεύγους - Διαβάστε ποιος είναι ο μονάρχηςτου Μαρόκου και ποια η εντυπωσιακή γυναίκα του...

Στην Αχαΐα αναμένεται σήμερα ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ” για ολιγοήμερες διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, o μονάρχης θα φτάσει με τη συνοδεία του στο αεροδρόμιο του Αράξου και θα καταλύσει σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της ευρύτερης περιοχής.

Αποφασίστηκε η μετεγκατάσταση 32.256 αιτούντων άσυλο σε Ελλάδα και Ιταλία

Οι 28 υπουργοί της ΕΕ αρμόδιοι για τα ζητήματα της μετανάστευσης αποφάσισαν χθες στις Βρυξέλλες τη μετεγκατάσταση σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες 32.256 αιτούντων άσυλο που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΦΤΑΙΕΙ! Η ατιμωρησία στο Δημόσιο καλά κρατεί...

Το πάρτι φαίνεται πως συνεχίζεται σε πολλούς τομείς του Δημόσιου Τομέα. Η ετήσια έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, που δόθηκε στη δημοσιότητα καταγράφει αρκετές υποθέσεις υπαλλήλων που «έπεσαν στα μαλακά», παρά τα σοβαρά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν.