23 Ιουλίου 2015

ΦΩΤΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ετών 64 ποζάρει με μπικίνι στην πισίνα

Ποζάρει στην πισίνα του σπιτιού της στον Άλιμο και δείχνει να είναι σε άψογη φόρμα

Η τραγουδίστρια, Έφη Σαρρή, έχει πατήσει τα εξήντα, αλλά όπως θα δείτε δεν διστάζει να ποζάρει με μπικίνι στην πισίνα του σπιτιού της.

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς  να έχει εισπράξει ούτε  ένα (1) ευρώ άμεσο φόρο . ο  ΣΥΡΙΖΑ θα πάει για εκλογές Σεπτέμβριο -Οκτώβριο και θα πάρει πάνω από 40 %.
      Ξέρετε γιατί ? Απλά, γιατί μη πληρώνοντας φόρους ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ,βρίσκεται στον ένατο παράδεισο.

ΦΩΤΟ-Όλοι ψηφίζουν …Όλγα στην Νέα Δημοκρατία

Μπορεί στην ΝΔ να υπάρχουν δύο «στρατόπεδα» σχετικά με το αν πρέπει η αξιωματική αντιπολίτευση να συνεχίσει με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως την άνοιξη του 2016 ή να πάει άμεσα σε εκλογή νέου προέδρου όμως σίγουρα ομόφωνη είναι η απόφαση πως...

ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ! Αγκαλιές, φιλιά και γέλια Τσίπρα-Ζωής Κω/λου...

Δίπλα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έκατσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκδήλωση μνήμης για τα 41 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας, η οποία διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών στο Πάρκο Ελευθερίας, εκεί όπου βρίσκονταν τα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ.

ΦΩΤΟ-Τι του είπες τώρα του ηλίθιου πατριώτη της πο@τσας!

Βρε δεν τους νοιάζει τίποτα τους καραγκιόζηδες που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα στην εξουσία και βρίζουν σαν προδότες τον Σαμαρά και τους ΝΔίτες.... ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ τους νοιάζει και στα παπάρια τους αν αυξήθηκαν κατά 300% οι...

Βρέθηκε ο... μεγάλος "αδελφός" της Γης!

Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν έναν νέο εξωπλανήτη, τον πιο παρόμοιο με τη Γη που έχει παρατηρηθεί ποτέ μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε η NASA.
Ο πλανήτης αυτός, που εντοπίστηκε χάρη στο τηλεσκόπιο Kepler, είναι κατά περίπου 60% μεγαλύτερος από τη Γη, απέχει 1.400 έτη φωτός και βρίσκεται στον αστερισμό του Κύκνου, ανακοίνωσαν οι επιστήμονες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν. Απέχει επίσης από το άστρο του ίση απόσταση με αυτήν που βρίσκεται η Γη από τον Ήλιο. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατό να διαθέτει νερό σε υγρή μορφή, κάτι που θα επέτρεπε την ύπαρξη ζωής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ! Καταστηματάρχες την «έπεσαν» στον Βαρουφάκη

Έμποροι που βλέπουν τα μαγαζιά τους να απειλούνται με λουκέτο “στρίμωξαν” σε στοά της Αθήνας τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

ΦΩΤΟ-Πάλι ναρκωτικά έκανες Δημητράκη;

Γελάει ο κόσμος με τον εθισμένο στην κοκκαϊνη που από την ώα που έχασε τη μάσα από το φάρμακο στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ:

Γράφει ο Δημητράκης στη σελίδα των ψεκασμένων και γελάει και το παρδαλό κατσίκι:

Στον ιαπωνικό όμιλο Nikkei πωλήθηκαν οι Financial Times έναντι 1,2 δισ. ευρώ

Ο ιαπωνικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Nikkei συμφώνησε σήμερα να αγοράσει από τον εκδοτικό οίκο Pearson την εφημερίδα Financial Times, έναντι τιμήματος 844 εκατ. λιρών (1,3 δισεκ. δολάρια, 1,2 δισεκ. ευρώ), όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες.

ΝΔ: Εκλογές για πρόεδρο από τη βάση μέχρι την άνοιξη του 2016

Ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας - Το πότε θα καθοριστεί από τις πολιτικές εξελίξεις

Στον απόηχο του κειμένου με τις υπογραφές 58 από τους 76 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ζητούν την παραμονή στην ηγεσία του κόμματος του νυν προέδρου Ευάγγελου Μεϊμαράκη συνεδρίασαν σήμερα, από κοινού, η Εκτελεστική Γραμματεία και το διευρυμένο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το παρασκήνιο της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Κόπωση, στιγμές αδυναμίας, εντάσεις αλλά και "πηγαδάκια" μεταξύ βουλευτών δημιουργήθηκαν στη χθεσινή μαραθώνια ψηφοφορία στη Βουλή με το φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τις στιγμές αυτές.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Ποιοι είναι οι 250 εκατομμυριούχοι των 100 δόσεων;

Έντεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν την κυβέρνηση για μεθόδευση στο ζήτημα των 100 δόσεων υπέρ 250 οφειλετών με ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω του 1.000.000 ευρώ.

ΜΟΝΟ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΝΠ! ΥΠΟΙΚ: Νέα ΠΝΠ για να «ξεμπλοκάρει» η αγορά από τα capital controls

Θα γίνονται εισαγωγές ανά επιχειρήση και ανά ημέρα 100.000 ευρώ - Αυξάνεται το ημερήσιο όριο που μπορούν οι τράπεζες να πραγματοποιούν πληρωμές στα 5 εκατ. ευρώ - Αναμένεται να δοθεί παράταση στις επιταγές που θα σφραγιστούν

Ερώτηση Αυγενάκη για την τοποθέτηση του γκ@μενου της Ρένας ως διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με την επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε μόνιμη ψυχολογική διαταραχή η ελληνική αριστερά: «Γερμανοτσολιάς», «χούντα», «κατοχή», «αποικιοκρατία»

Δ​​εν γνωρίζουμε αν οι μεγαλοστομίες που χρησιμοποιεί στον δημόσιο λόγο η Αριστερά είναι απλώς προϊόν φτωχής ανάλυσης ή απαντά σε ψυχολογικές ανάγκες των στελεχών να δείξουν πως κρατούν από γενιά τρανή. Ισως να ’ναι και τα δύο. Δηλαδή, όπως και να το κάνουμε, είναι άλλο να παλεύεις κατά του Μνημονίου κι άλλο κατά της «χούντας του Μνημονίου». Το πρώτο σε κάνει απλώς πολιτικό· καλό ή κακό, δεν έχει σημασία. Με το δεύτερο νομίζεις ότι γίνεσαι Αλέκος Παναγούλης.

Ειρωνικό σχόλιο Άδωνι για τον Τσίπρα

Ένα αιχμηρό σχόλιο έκανε μέσω του προσωπικό του λογαριασμό στα social media, για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Με αφορμή,τη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.


ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ! Νέος ηγέτης της νεολαίας του ΑΚΕΛ ο γιος του Δημήτρη Χριστόφια

Τον περασμένο Ιούνιο ο Δημήτρης Χριστόφιας αποχώρησε από την Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, αλλά εκλέχτηκαν ο γιος του Χρήστος και ο γαμπρός του, Νίκος Μούδουρος

ΤΑΒΛΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ! Ο κορυφαίος e-ταβλαδόρος είναι Έλληνας και λέγεται «Παλαμήδης»

Ο τεχνητός εγκέφαλος που αναπτύχθηκε από την ερευνητική ομάδα Τεχνητής Νοημοσύνης του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εξασφάλισε για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Υπολογιστών

Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση διάσωσης στο Πόρτο Ράφτη

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες απο την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που έγινε στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, στο Αυλάκι απο ελικόπτερο τύπου AEGEAN HAWK του Πολεμικού Ναυτικού που ανταποκρίθηκε άμεσα και επιτυχώς μετά από σχετικό αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) .

Επτά ελληνικά πανεπιστήμια στα 1.000 καλύτερα του κόσμου [λίστα]

Στην 301η θέση βρίσκεται το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη λίστα με τα 1.000 καλύτερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που δημοσίευσε το Center for World University Rankings.

ΒΙΝΤΕΟ-Τυχερός ο Τσίπρας! Οι αναρχικοί δεν ήθελαν να «καταλάβουν» το Μαξίμου και απλά πέταξαν φυλλάδια

Πρόκειται για τα μέλη της ίδιας ομάδας που εισέβαλε στο προαύλιο της Βουλής - Πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα όπως: «Πάνω στα όχι των λαών γίνονται κωλοτούμπες των αριστερών» - Οχτώ προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

Φυλλάδια με συνθήματα υπέρ της διαγραφής του χρέους, της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και τις κωλοτούμπες των αριστερών πέταξαν στο Μαξίμου αναρχικοί το απόγευμα της Πέμπτης.

Αίλουρος ο Βαρουφάκης!

Βρε, βρε καλώς τον αίλουρο τον Βαρουφάκη. Ο Γιάνης μας εξέπληξε πάλι με την ικανότητα των ελιγμών, των αλμάτων και την πλαστικότητα των κινήσεων, που θυμίζουν Νάντια Κομανέντσι στα καλύτερά της.

Τσίπρας: Ζωή σεβαστή η επιλογή σου να διαφοροποιείσαι από την πλειοψηφία που μου δίνουν οι βλάκες ΝΔ-ΠΑΣΟκ-ΠΟΤΑΜΙ

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση του με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, της εξέφρασε, όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, τον προβληματισμό του για τη θεσμική δυσαρμονία που προκαλείται από...

ΔΝΤ: Δεν ξέρουμε αν θα μετάσχουμε στο νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα

«Η συμμετοχή μας θα εξαρτηθεί από την ισορροπημένη προσέγγιση στα ζητήματα των μεταρρυθμίσεων και της ελάφρυνσης χρέους» - Ο εκπρόσωπος του Ταμείου δεν επιβεβαιώνει την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων της Αθήνας με την Τρόικα την Παρασκευή

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ->Γάλλοι τουρίστες: «Μας ανήκουν όλα στην Ελλάδα»

Αρνήθηκαν να κόψουν εισιτήριο σε αρχαιολογικό χώρο στην Ρόδο

Ένα απίστευτο περιστατικό που αντικατοπτρίζει την άποψη των Ευρωπαίων για τους Έλληνες και την Ελλάδα διαδραματίστηκε στη Ρόδο.

Ο πίνακας που δείχνει την απόλυτη κατάρρευση της οικονομίας μετά την πτώση Σαμαρά

Δείτε το γράφημα με τον δείκτη οικονομικού κλίματος που αποτυπώνει την πρωτοφανή κατάρρευση - Σπαραγμός στην αγορά και στα νοικοκυριά - Χωρίς μετρητά οι επιχειρήσεις - Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι - Σκάνε επιταγές από παντού - Τρομακτικό κύμα ακρίβειας ενώ ο κόσμος μετρά τα μονόευρα

Ρωσικά μαχητικά πέταξαν κοντά στην Καλιφόρνια!

Πέταξαν και είπαν καλημέρα στους Αμερικανούς πιλότους οι Ρώσοι συνάδελφοι τους, κατά την διάρκεια της Ημέρας Ανεξαρτησίας. Οι πιλότοι των τεσσάρων βομβαρδιστικών έκαναν μια …φιλική εισβολή στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

«Πώς ο Τσίπρας κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη αποτυχία»

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές, είχε δύο επιλογές: Η μία ήταν να συνεργαστεί με το σοσιαλιστικό Πασόκ και το μεταρρυθμιστικό Ποτάμι -και τα δύο βαθιά ευρωπαϊκά κόμματα- ώστε να μπορέσει να συνεργαστεί με την Ευρώπη, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος και βάζοντας τη χώρα στο μονοπάτι της οικονομικής και κοινωνικής ανάκαμψης.

Θύματα των capital controls τα ζώα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

​Τα 2.000 ζώα που φιλοξενούνται στο Αττικό ζωολογικό πάρκο έχουν πέσει κι αυτά θύματα των capital controls... Αρκετές τροφές εισάγονται και οι υπεύθυνοι του πάρκου δεν μπορούν να πληρώσουν τους προμηθευτές από το εξωτερικό.

ΦΩΤΟ-Γελάει όλη η Ελλάδα με το ΝΑΙ του Βαρουφάκη

 Δείτε πως σχολίασε ο Άδωνις και άλλοι φίλοι το ΝΑΙ του Γιάνη Βαρουφάκη στο χθεσινό νομοσχέδιο:

ΦΩΤΟ: Σύντροφε Αλέξη που θα πάει αυτό το πράμα με τον πόλεμο των νταβατζήδων στον ΣΥΡΙΖΑ;

Κάτι πρέπει να κάνεις Αλέξη! ΕΛΕΟΣ δηλ.:

Ταξιδεύοντας από την Τουρκία στην Ελλάδα με το drone ενός Κορεάτη

Ο Hyungkun Lee, ένας Νοτιοκορεάτης film maker, ταξίδεψε στις αρχές Ιουλίου στα τουρκικά παράλια και την Ελλάδα.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΛΕΜΕ! Η Ζωή Κω/λου συνεχίζει σα να μην τρέχει τίποτα-Δεν παραιτείται, δεν τη διώχνουν

Το ότι ο Τσίπρας δεν διαγράφει όσους φαινομενικά τον ξεφτιλίζουν αποδεικνύει ότι ο καυγάς είναι στημένος. Ξέρουν ότι θα ψηφίζουν οι βλάκες της αντιπολίτευσης και οι διαφωνούντες ΣΥΡΙΖΑίοι προσφέρουν άλλοθι στον Τσίπρα ώστε το χειμώνα που η τρόικα θα δει τα πρώτα νούμερα αποτυχίας και θα μας πουνε "πάτε αγόρια μου από κει που ήρθατε", ο Τσίπρας θα πει "το πάλεψα, υπέγραψα σκληρά μέτρα, τα ψήφισα, ερχόμενος σε ρήξη με το κόμμα μου, αλλά δε μας θέλουν, οπότε πάμε όλοι μαζί στη δραχμή, όπως λέει ο Λαφαζάνης και η Ζωή"... και τα γίδια από κάτω θα πανηγυρίζουν

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν δύο ώρες η συνάντηση του πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Βουλής.

Η Ζωή Κωνστντοπούλου εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου είπε πως δοκιμάζεται η δημοκρατία στην Ελλάδα.

Πώς εξαπλώθηκαν οι 5 μεγαλύτερες θρησκείες - ΒΙΝΤΕΟ

O Ινδουισμός, ο Βουδισμός, ο Χριστιανισμός, ο Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ είναι πέντε από τις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου. Στο πέρασμα χιλιάδων ετών, αυτές οι θρησκευτικές ομάδες έχουν διαμορφώσει την πορεία της Ιστορίας και είχαν βαθιά επίδραση στην πορεία της ανθρώπινης φυλής.

ΣΩΣΤΟΣ! Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ; Λοβέρδος: Δεν στηρίζω άλλο την συγκυβέρνηση

Δεν πρόκειται να συνεχίσει να στηρίζει την συγκυβέρνηση, ανακοίνωσε μέσω twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Η πρώτη δήλωση του Φωτόπουλου της ΓΕΝΟΠ μετά την παραπομπή του σε δίκη

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη εκφράζει με σημερινή δήλωσή του ο Νίκος Φωτόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ και πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου με την οποία παραπέμπονται σε δίκη 59 πρόσωπα για την υπόθεση των χρηματοδοτήσεων και της οικονομικής διαχείρισης της ΓΕΝΟΠ.

Die Zeit: «Το δίλημμα του Τσίπρα με τις καθαρίστριες»

«Το δίλημμα του Τσίπρα με τις καθαρίστριες», είναι ο τίτλος άρθρου στην Die Zeit.

Στο άρθρο της γερμανικής επισημαίνεται ότι στη βάση της πρόσφατης συμφωνίας των Βρυξελλών ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πρέπει ενδεχομένως να πάρει πίσω ορισμένα από τα μέτρα που έλαβε κατά τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής του.

ΒΙΝΤΕΟ- ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Πανικός στο Μαξίμου από άντρα που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί-Τον πήραν σηκωτό

Τον «έσωσαν» με μια... σύλληψη

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί διαδραματίστηκαν το μεσημέρι έξω από Μέγαρο Μαξίμου.

ΦΩΤΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, Κ@ΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! Η Αντα αποθεώνει τον Τσακαλώτο με sms στον Φλαμπουράρη

Προφανώς και πρόκειται για την Άντα Ψαρρά από την Φυλλάδα των Συντακτών (είναι και στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και κρίνει συναδέλφους της για την αντικειμενικότητά τους), την αδερφή του γνωστού αριστερομαλ@κα Ψαρρά γνωστού ως ΙΟΥ της Ελευθεροτυπίας
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν η αρνητική έκπληξη της χθεσινής διαδικασίας στη Βουλή, αφού τον είδαμε για πρώτη φορά να ανεβάζει τους τόνους και να κάνει την ελληνική γλώσσα σαλάτα. Μάλιστα, όπως φαίνεται, η... επίθεση που έκανε στον Ανδρέα Λοβέρδο άρεσε ιδιαίτερα σε ορισμένους που έσπευσαν να τον γλύψουν και να του δώσουν πληροφορίες για το πως θα στριμώξει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Πλάι-πλάι χθες στη Βουλή Σαμαράς-Καραμανλής -Το πηγαδάκι και τα γέλια

Ο Κώστας Καραμανλής τα τελευταία χρόνια προτιμά τα... ορεινά της Βουλής. Κάπου εκεί τον συνάντησε χθες και ο Αντώνης Σαμαράς.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ! Πωλούνται οι Financial Times

Ο βρετανικός εκδοτικός όμιλος Pearson αποφάσισε να πουλήσει την εφημερίδα Financial Times σε μια διεθνή εταιρία ψηφιακών Mέσων Eνημέρωσης, είπε σήμερα στο Reuters άτομο με γνώση της συμφωνίας.

ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΤΣΕ ΟΣΟ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ! ΝΔ: Την Παρασκευή η κρίσιμη απόφαση για την παραμονή Μεϊμαράκη στο κομματικό τιμόνι

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτελεί τη συνείδηση της παράταξης» και «πρέπει να στηριχθεί από όλους», αναφέρει το κείμενο υπέρ της παραμονής του νυν προέδρου που υπέγραψαν 58 γαλάζιοι βουλευτές ενόψει της συνόδου της Πολιτικής Επιτροπής που συνέρχεται την Παρασκευή

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-> Ύφεση 2-2,5% φέτος αν κλείσει άμεσα η συμφωνία για το νέο πρόγραμμα

Το τρίτο πακέτο χρηματοδότησης δεν θα αποτρέψει την ελληνική οικονομία απ' το να βυθιστεί και φέτος στην ύφεση, προειδοποιεί το ΙΟΒΕ.

Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αύριο υπό τον Προκόπη Παυλόπουλο

Μετά το συμβούλιο της 6ης Ιουλίου - Αφορμή το γεύμα για τη συμπλήρωση 41 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα

ΕΛΑ ΡΕ ΘΕΕ! Μπερλουσκόνι: Ο Πούτιν ήθελε να μου δώσει τη ρωσική υπηκοότητα και να με κάνει υπουργό Οικονομικών

«Ο Πούτιν ήθελε να μου δώσει την ρωσική υπηκοότητα και να με κάνει υπουργό Οικονομικών», δηλώνει ο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την εφημερίδα του Τορίνο «La Stampa».

Και τώρα επιστροφή στα παλιά

Κύρα Αδάμ

Και τώρα η νεο-μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα, βασιζόμενη στις ψήφους  της παλαιο-μνημονιακής αντιπολίτευσης, μπαίνει για τα καλά στο χορό των Μνημονίων.

H καμπάνια του Ενυδρείου Κρήτης: Το εκπληκτικό βίντεο-promo του CretAquarium

Ολοι γνωρίζουμε ότι η Κρήτη έχει να επιδείξει πανέμορφες θάλασσες, καταπληκτικό φαγητό, καλή ρακή, και αρχαία ιστορία. Λίγοι όμως την επισκέπτονται για να δουν από κοντά το μεγαλύτερο συγκρότημα θαλάσσιας έρευνας, τεχνολογίας και αναψυχής στη Μεσόγειο, το πάρκο Θαλασσόκοσμος.

Έτσι θα ήταν η Ελλάδα με τη Δραχμή

Κλειστές τράπεζες για μεγάλο διάστημα - Υποτίμηση του νέου νομίσματος κατά 50% - Πτώση έως 20% στο ΑΕΠ - Τουλάχιστον στο 30% η ανεργία - Με δελτίο καύσιμα, φάρμακα, τρόφιμα

Υπέρ της παραμονής του Μεϊμαράκη και ο Δένδιας

"Δεν έχουμε χρόνο να οδηγήσουμε το κόμμα αυτή την ώρα σε μια εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου» δήλωσε στo ραδιοσταθμό Παραπολιτικά ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Ασύλληπτες εικόνες: Βουλιάζουν από κόσμο οι παραλίες της Ισπανίας

Οι απίστευτες εικόνες δείχνουν τεράστια πλήθη Βρετανών τουριστών να στριμώχνονται στις παραλίες της Ισπανίας, στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τυνησία

Με τον Χουλιαράκη θα διαπραγματεύονται οι επικεφαλής της Τρόικας

Οι εκπρόσωποι ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ και ESM φτάνουν την Παρασκευή στην Αθήνα - Στη διαπραγμάτευση το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων μέχρι το 2018

Ζωή Κω/λου; Δείπνο με κοψίδια σε ομογενείς βουλευτές, αφού τους έστησε επί μία ώρα

Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης επέλεξε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου για το δείπνο που παρέθεσε στους ομογενείς βουλευτές.

«Τρύπα» 2,36 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό αλλά τα ΣΥΡΙΖΑ statistcs βγάζουν πλεόνασμα 1,8 δις αφού δεν πλήρωσαν δαπάνες 4 δις

20% πτώση στα έσοδα τον Ιούνιο... και που να δεις τον Ιούλιο...

Τα στοιχεία της εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το πρώτο εξάμηνο του έτους, μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.

Κυριάκος: Εκλογή νέου προέδρου πριν από το τέλος του 2015

Θέση πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Ν.Δ.

Πώς ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ

Στον πίνακα που δημοσιεύει σήμερα η "Εφημερίδα των συντακτών" παρουσιάζεται αναλυτικά πώς ψήφισαν στην χθεσινή ψηφοφορία οι διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ποιοί άλλαξαν στάση και ποιοί επέμειναν στο "όχι" και το "παρών".