25 Ιουλίου 2015

ΦΩΤΟ-Πάτρα: Η φοιτήτρια που εντυπωσιάζει εντός και εκτός του πανεπιστημίου της - Οι αποφάσεις για το μέλλον της

Μπορεί να διαθέτει αυτή την εκρηκτική εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα έχει να επιδείξει και «τετράγωνο» μυαλό...

Ο λόγος για την...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 26-07-2015

Δείτε τα (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση)

ΣΚΙΤΣΟ-Χάθηκε ο έρωτας στο ζευγάρι Τσίπρα-Λαφαζάνη

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Το ακριβό φάντασμα του τεχνοφασισμού

Ε​​ίχε ένα δίκιο ο βουλευτής του Ποταμιού κ. Γιώργος Αμυράς για το οικολογικό έγκλημα της προέδρου της Βουλής, που τύπωσε έναν τόνο χαρτιού (198.000 σελίδες!) για να μοιράσει το πολυνομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε χαράματα της περασμένης Πέμπτης (23.7.2015). Ο ίδιος πρόσθεσε ότι για την παραγωγή του ξοδεύτηκαν 47 κιλοβατώρες, ενώ θυσιάστηκαν 25 έλατα και σπαταλήθηκαν 324 τόνοι νερού! «Κάποιος πρέπει να ενημερώσει την κ. Κωνσταντοπούλου ότι ο 21ος αιώνας έχει τη χαρά να εξυπηρετείται από τα στικάκια», είπε δείχνοντας ένα προς το προεδρείο!

ΠΑΛΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΟΤΑ! Η Δανάη Στράτου μηνύει δύο δημοσιογράφους του «Πρώτου Θέματος» για τα γεγονότα στην Αίγινα

Με μηνύσεις απάντησε η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου, σε δύο δημοσιογράφους του Πρώτου Θέματος, για τα γεγονότα της Αίγινας.

Respect στον Λαφαζάνη

Η ιδέα για αυτό το κείμενο ωρίμαζε μέσα μου και αποκρυσταλλώθηκε όταν άκουσα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να επισημαίνει πολύ ορθά στον Τσίπρα ότι «το "Όχι" είναι ανομοιογενές, ότι άλλο ο Λαφαζάνης που τον ξέρουμε 41 χρόνια και άλλο ο Βαρουφάκης που μας φορτώσατε τελευταία». Θα πρόσθετα ότι εξίσου ανομοιογενές είναι και το "Ναι" και δεν υπάρχει πιο ισχυρή απόδειξη για αυτό από το γεγονός ότι από προχτές τα ξημερώματα κοσμεί εκ νέου τις τάξεις του ο Βαρουφάκης αυτοπροσώπως.

ΑΞΙΟΠΡΠΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Τούρκος υπ. ειρωνεύεται από τη Θράκη:Μπορούμε να βοηθήσουμε αν μας το ζητήσετε!

Μετά την ευχή του να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό,  ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μπόζκιρ, σημείωσε πως η χώρα του είναι σε θέση να βοηθήσει, εφόσον κάτι τέτοιο της ζητηθεί!

Ξάδερφος Τσίπρα: Αν γίνουν εκλογές ποιος ο λόγος να είναι υποψήφιοι όσοι διαφωνούν;

Αφού στόχος θα είναι «να ανακτηθεί η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία» εξηγεί ο εξάδελφος του πρωθυπουργού - Χαρακτηρίζει «κόμμα μέσα στο κόμμα» την Αριστερή Πλατφόρμα

Εξαιρετική κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ είχε η Εθνική ποδοσφαίρου

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου μπορεί να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τον τελευταίο χρόνο όμως η τύχη στάθηκε και πάλι στο πλευρό της στην κλήρωση των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018. Στον 8ο όμιλο με...

ΑΠΕΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ! Plan B Βαρουφάκη: Χακάρισμα ΓΓΔΕ, κλοπή ΑΦΜ και παράλληλο τραπεζικό σύστημα

Διαβάστε πώς θα λειτουργούσε το σχέδιο του τέως ΥΠΟΙΚ όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής - Ζητά και την παραίτηση της κυβέρνησης - Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο ίδιος μιλά για προβοκάτσιες

ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ! Κουρουμπλής: Η εναλλακτική του Λαφαζάνη θα έπαιρνε στο λαιμό της μια ολόκληρη κοινωνία

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής και μέσα από συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews ξεκαθαρίζει ότι στην πολιτική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ «δεν χωρά ούτε παραίτηση, ούτε δραπέτευση».

Reuters: Η τρόικα πήρε το "κλειδί" του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους - Τη Δευτέρα μπουκάρουν μέσα

Ανοίξανε... και τους περιμένουν. Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν επισήμως, σύμφωνα με το Reuters, οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, εκπρόσωποι της οποίας αναμένονται τα επόμενα δύο 24ωρα στην Αθήνα.

Αυτή είναι η... προίκα της Ελλάδας που Τσίπρας-Καμμένος βγάζουν στο «σφυρί» - ΛΙΣΤΑ

Στο νέο Ταμείο, όπου πρέπει να καταλήξουν 50 δισ. από τις αποκρατικοποιήσεις, θα παραχωρηθούν ακίνητα – φιλέτα που παραμένουν εδώ και δεκαετίες ανεκμετάλλευτα.

Σύμφωνα με την Ημερησία του Σαββάτου, βασικός κορμός της νέας «προίκας» του Ταμείου των 50 δισ. ευρώ θα είναι τα 1.000 ακίνητα που είχαν περάσει στον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ. Παράλληλα...

ΚΛΑΙΩ! Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ!! Καυγάς Βαρουφάκη - Χατζηνικολάου μέσω... tweets!

Έλα ρε Νικολάκη! Τώρα κατάλαβες ότι ο ψυχάκιας είναι σε σύγχιση; Όταν τον καλούσες στην εκπομπή και μας παραμυθιάζατε (οκ καλά να το πω αλλιώς για να μην παραξηγηθείς: του έδινες τη δυνατότητα να μας παραμυθιάζει) δεν είχες καταλάβει τίποτα;

Ο τίτλος: "Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί" ήταν η αιτία για να... πάρει φωτιά του twitter και να ανταλλάξουν "κουβέντες βαριές" ο πρώην υπουργός ΟικονομικώνΓιάνης Βαρουφάκης με τον δημοσιογράφο και εκδότη Νίκο Χατζηνικολάου.

ΦΩΤΟ-Άδωνις: Δεν τον χειροκροτώ ποτέ, αλλά έχει πλάκα!


Μια σατιρικά επεξεργασμένη φωτογραφία που τον …αφορά ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης. Εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα να...

Το ξημέρωμα στην Επίδαυρο και το "Kάλεσμα στον Ήλιο" - Βίντεο της Δ. Ματσούκα από αρχαίο τελετουργικό στην Επίδαυρο!

Μια μοναδική εμπειρία έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η Δήμητρα Ματσούκα στο θέατρο της Επιδαύρου. Στο πλαίσιο της παράστασης «Νέκυια», μίας σύμπραξης του Φεστιβάλ Αθηνών και του ιαπωνικού θεάτρου Νο σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, πραγματοποιήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου μία ιεροτελεστία, που αποκαλείται Κάλεσμα στον Ήλιο.

Βρέθηκε πλοίο-φάντασμα μετά από 116 χρόνια - Ανήκε σε ένα εκ των θυμάτων του Τιτανικού [βίντεο]

Ενα πλοίο ηλικίας 127 ετών βρήκαν βυθισμένο στη λίμνη Μίσιγκαν στις βόρεις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, δύτες, το οποίο άνηκε στον Εντουαρντ Γκίφορντ Κρόσμπι, έναν εκ των θυμάτων του Τιτανικού.

Τρόικα: Ο έρωτας και η συμφωνία περνάνε από το... ξενοδοχείο!

Το παιχνίδι του “παπά” παίζεται με τη διαμονή των εκπροσώπων της τρόικας, όταν και εφόσον φθάσουν επί ελληνικού εδάφους. Οι διαβουλεύσεις θα γίνονται σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, κάπου παραλιακά ή στα υπουργεία, όπως επιθυμούν οι ευρωπαίοι; Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, σύμφωνα με τους Financial Times, η συμφωνιά διάσωσης 86 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, “σκαλώνει” και στο ζήτημα της διαμονής!

Βραβείο …μυθοπλασίας δίνει η κότα ο Λαφαζάνης στους FΤ που τον ξεβράκωσαν ότι σχεδίαζε σύλληψη Στουρνάρα και ντού στο θησαυροφυλάκιο της ΤτΕ

Διαψεύδουν συνεργάτες του βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη δημοσίευμα των Financial Times για το «σχέδιο Λαφαζάνη και Αριστερής Πλατφόρμας περί δραχμής».

Βαρουφάκης: Δήλωσε "η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί" και το διέψευσε πριν καν δημοσιευθεί! Τι απαντά ο δημοσιογράφος

Μία δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη πριν καν δημοσιευθεί, ήταν η αφορμή για μέα νέαδιάψευση από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, μέσα από απανωτά "χτυπήματα" στο twitter.

Αυτοί είναι οι 10 πιο σημαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου!

Τους 10 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο επέλεξε το αμερικανικό δίκτυο ESPN, και στην κορυφή δε βρίσκεται ούτε ο Μέσι ούτε ο Ρονάλντο!

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή γύφτων στο Ζεφύρι

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς χθες το βράδυ σε μίνι μάρκετ στο Ζεφύρι, μεταξύ δυο οικογενειών Ρομά, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 11 ατόμων, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από κάμερα ασφαλείας μαγαζιού.

ΤΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΗΤΑΝ! Αλεξιάδης: Μέχρι και.. σκελετούς βρήκαμε στις ντουλάπες του ΥΠΟΙΚ - ΒΙΝΤΕΟ

«Οι σχεδιασμοί ήδη ξεκίνησαν στο υπουργείο Οικονομικών. Από την οικονομία στη λειτουργία του υπουργείου, όπου βρήκαμε σκελετούς στις ντουλάπες, μέχρι ένα σωρό πράγματα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Σοκ και απόγνωση στο Λευκό Οίκο: Αγνωστα στιγμιότυπα από τη στιγμή της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους [εικόνες]

Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους ήταν το πιο τρομακτικό γεγονός της δεκαετίας, δίνοντας το έναυσμα για ένα παγκόσμιο κύμα τρομοφοβίας. Τώρα φωτογραφίες που δημοσιεύονται για πρώτη φορά, δείχνουν πώς αντέδρασε ο Λευκός Οίκος και ο τότε πρόεδρος Μπους στο άκουσμα της είδησης.

Η δημοσιογράφος που απαίτησε από τον Αλέξη Τσίπρα μια συγγνώμη

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 41 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλησε να κάνει χιούμορ αλλά μάλλον το μετάνιωσε.

Ένα ως τρία δισ. ευρώ το μήνα η «αιμορραγία» της οικονομίας λόγω των capital controls

Η αναγωγή των προβλέψεων συρρίκνωσης του ΑΕΠ σε δισεκατομμύρια οδηγεί σε εκτιμήσεις απωλειών από 7 έως και 18 δισ. ευρώ το 2015

Στις 29 Ιουνίου η αιμοδοσία της ελληνικής οικονομίας με χρήμα από τις τράπεζες κόπηκε. Και τώρα, σχεδόν έναν μήνα μετά, υπάρχουν πλέον οι πρώτες ενδείξεις για το μέγεθος της καταστροφής στην οικονομία, με τις προβλέψεις να είναι από δυσοίωνες έως εφιαλτικές.

ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ Η ΑΓΚΕΛΑ! Ο Σπαλιάρας ρίχνει άκυρο στην…Μέρκελ

Για τη μοναδική γυναίκα που δεν θα έκανε ποτέ σεξ μαζί της μιλά το μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του για τις 4.000 που … έχει κοιμηθεί μαζί τους.

Τα πάνω - κάτω ξανά στο Δημόσιο με "τσεκούρι" ΣΥΡΙΖΑ έως 20% σε επιδόματα!

- Νέες αλλαγές στο Δημόσιο φέρνουν οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - δανειστών
- Σκληρό πόκερ με τους εταίρους να ζητούν... "αίμα" και την κυβέρνηση να προσπαθεί να μην αγγίξει τους βασικούς μισθούς
- Τι θα ισχύει για το ενιαίο μισθολόγιο
- Τι προβλέπει ο εξορθολογισμός των ειδικών μισθολογίων που αφορούν σε 250.000 δημοσίους λειτουργούς
- Τα επιδόματα που θα αποτελέσουν την ανάμνηση μιας... άλλης εποχής
- Αναλυτικά ο σχεδιασμός για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο

Η τόπλες φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ που "έριξε" το διαδίκτυο (φωτό)

Η Σίντι Κρόφορντ, απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές στο Muskoka του Καναδά και για να τιμήσει το social trend «Throwback Thursday», το οποίο θέλει τους χρήστες να ανεβάζουν αγαπημένες τους φωτογραφίες από το παρελθόν, ανέβασε μια σέξι εικόνα της.

ΦΩΤΟ-Σε άλλα νέα: Ο πραξικοπηματίας Γιούνκερ ευχαριστεί ευρωπαίους ηγέτες για πάρτη μας

Και ο ηλίθιος πατριώτης του κ@λου τον θεωρεί εχθρό του:

ΒΙΝΤΕΟ-Λιβυκά MIG 23 πετάνε 10 μέτρα πάνω απ'την ακτή

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΨΤΕ! Σπαλιάρας: «Μπορεί να πέφτω κι έξω-Δε μετανιώνω που το είπα αλλά μετανιώνω που το έκανα...»

«Δεν μετανιώνω που το είπα γιατί ήταν αληθινό. Μετανιώνω που το έκανα, γιατί το θεωρώ ως ένα σημείο ξόδεμα»

Μετά το απίστευτο τρολάρισμα που δέχτηκε από τα social media και τα σχόλια που άκουσε ακόμα και από τις ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης για τη φράση του...

Φλεγόμενος σέρφερ - Δαμάζει τα κύματα ενώ καίγεται [εικόνες&βίντεο]

Σέρφινγκ τυλιγμένος στις φλόγες έκανε ο χαβανέζος Τζέιμι Ο’ Μπράιεν.

Εχει δαμάσει τα μεγαλύτερα και τα πιο ατίθασα κύματα και έχει επισκεφτεί τις πιο άγριες θάλασσες. Χαβανέζος στην καταγωγή, ο Ο’ Μπράιεν ήταν γιος ναυαγοσώστη που μεγάλωσε ζηλεύοντας τους σέρφερ.

Μυστήριο με τα οστά του Φιλίππου

Προβληματισμό και διαφωνίες στους κόλπους της παγκόσμιας αρχαιολογικής κοινότητας έχουν προκαλέσει οι νέες αποκαλύψεις, που έκαναν Έλληνες και Ισπανοί διακεκριμένοι επιστήμονες οι οποίες αφορούν τον Φίλιππο Β', πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και τον ίδιο τον Στρατηλάτη.

Βίντεο: 17χρονος παραλίγο να πνιγεί πηδώντας από την Tower Bridge στο Λονδίνο

Το ρεύμα ήταν πολύ ισχυρό, παρέσυρε το νεαρό, που δεν μπορούσε να κολυμπήσει για να σωθεί - Όταν οι διασώστες τον έβγαλαν έξω, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Ένας έφηβος κόντεψε να... πνιγεί όταν τον παρέσυρε το ισχυρό ρεύμα του ποταμού Τάμεση αφού πήδηξε από την Tower Bridge, θέλοντας να κάνει... επίδειξη στα κοινωνικά δίκτυα.

Η απίστευτη εξήγηση του μπάρμπα Αλέκου ναούμ για την προσπάθεια «εξορίας» της Τρόικα

Με ένα απίστευτο επιχείρημα εξήγησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης την πρόταση της κυβέρνησης να πάνε τα στελέχη της Τρόικα σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών.

To νέο σκίτσο του Αρκά - ΦΩΤΟ

Ένα νέο σκίτσο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook πόσταρε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς.

Μύκονος: Την είδε να χορεύει και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί - Χαμός στο Nammos με την καλλονή που βλέπετε (Βίντεο)!

Από εντυπωσιακές παρουσίες στη Μύκονο άλλο τίποτα, όμως αυτή η γυναίκα είχε κάτι... το διαφορετικό!

Η καλλονή που θα δείτε στο βίντεο να χορεύει στα πρώτα τραπέζια του Nammos μαζί με καυτές φίλες, κέντρισε τα βλέμματα όλων.

ΒΙΝΤΕΟ-Φλαμπουράρης προς «αντάρτες»: Συνέλθετε, κάντε την κ@λοτούμπα, γιατί θα χάσουμε τις καρέκλες

Ο πρωθυπουργός πικράθηκε από τη στάση τους - Οι επιλογές τους είναι «ή μένεις και διευκολύνεις ή φεύγεις» - Αναφορικά με τις εκλογές ο υπουργός Επικρατείας είπε: «Ας μην τις δαιμονοποιούμε, μπορούν να γίνουν σε 20-25 μέρες» - «Ποτέ δεν συζητήθηκε μπροστά στον Τσίπρα το θέμα της δραχμής»

Γιατί αποχώρησε από το Μαξίμου το κομματόσκυλο δημοσιοκάφρος Μιχόπουλος -Το παρασκήνιο

Για ένα και πλέον χρόνο μας ζάλιζε τα παπάρια από το ΣΚΑΪ και έκανε τον αντικειμενικό δημοσιογράφο που έκρινε την κυβέρνηση Σαμαρά, για να αποδειχθεί ότι είναι κομματόσκυλο απ΄τα λίγα... μετά έχουν το θράσος να κρίνουν τον Πρετεντέρη ξερωγω...

«Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας και συγνώμη για τις αρκετές φορές που δεν σας ενημέρωσα. Καλή συνέχεια». Αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο sms του Θοδωρή Μιχόπουλου στους πολιτικούς συντάκτες, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, με το οποίο και επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τη θέση του διευθυντή στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Guardian: Το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας απ'τον ΣΥΡΙΖΑ

Τις πρώτες ημέρες της ελληνικής κρίσης, δύο Γερμανοί πολιτικοί σκέφτηκαν μία ριζοσπαστική λύση: η Ελλάδα θα έπρεπε να πουλήσει μερικά από τα ακατοίκητα νησιά της και άλλα περιουσιακά στοιχεία για να ξεπληρώσει τους δανειστές. «Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Ελληνες! Πουλήστε και την Ακρόπολη!», ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Bild συνόψισε την ιδέα τους.

Αινιγματική απάντηση του ΔΝΤ στην επιστολή της Αθήνας

Μπορεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο ότι παρέλαβε την επιστολή Τσακαλώτου με την οποία ζητείται από τον διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό νέα δανειακή διευκόλυνση ωστόσο στη σύντομη ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει ότι παραμένει ανοιχτό το θέμα του πού και του πότε των διαπραγματεύσεων επί του ελληνικού εδάφους.

ΦΩΤΟ-Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος άλλαξε την υπογραφή του για να μην τον... χλευάζουν

Αναγκάστηκε να αλλάξει την υπογραφή του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά τα όσα άκουσε για το περίεργο σχήμα που είχε η προηγούμενη!

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΟΣ! Σαΐνι της ΕΡΤ ανακάλυψε που είναι η κορυφή στην ροτόντα!

Πώς κάθισαν οι πολιτικοί αρχηγοί γύρω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Ρεπορτάζ από το Προεδρικό Μέγαρο και το γεύμα των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετέδιδε η δημοσιογράφος Χρύσα Ρουμελιώτη, όταν θέλησε να αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο κάθονται στο τραπέζι. Εκεί ήταν που έκανε τη γκάφα.

Γελάνε και οι πέτρες: Ήθελαν η τρόικα να μείνει σε ξενοδοχείο στο Σούνιο για να μη… φαίνεται! Δείτε που θα μείνουν τελικά

​Σε θέματα όπως… που θα διαμείνουν οι εκπρόσωποί της τρόικας, εάν θα επισκέπτονται τους υπουργούς καθώς και το σε ποια υπουργεία θα πηγαίνουν κόλλησε (όσο απίστευτο κι αν φαίνεται) αρχικά το θέμα με την επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα!

Σε ποιο δημόσιο Οργανισμό δεν έφτασε ποτέ το μνημόνιο: Παίρνουν ακόμη 15 μισθούς

Ποινική δίωξη για τη μη εφαρμογή περικοπών σε μισθούς και επιδόματα για τους εργαζόμενους του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Υπουργείου Ανάπτυξης άσκησε η εισαγγελέας διαφθοράς. Οι εργαζόμενοι του Οργανισμού λάμβαναν μέχρι σήμερα 15 μισθούς και «ανύπαρκτα» επιδόματα.

«Καμπανάκι» από FTSE: Αν δεν ανοίξει το Ελληνικό Χρηματιστήριο σε 10 ημέρες...

«Καμπανάκι» χτύπησε ο οίκος FTSE για την επαναλειτουργία του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά από 20 μέρες που παραμένει κλειστό εν μέσω capital controls.

FT: Αυτό ήταν το σχέδιο Λαφαζάνη για επιστροφή στη δραχμή

Τα σχέδια των «επιθετικών αριστερών» του ΣΥΡΙΖΑ, που με επικεφαλής τον πρώην υπουργό σχεδίαζαν «εισβολή» στο Νομισματοκοπείο - Γιατί δεν τέθηκαν σε εφαρμογή - Τι συνέβη με την «αναμενόμενη» βοήθεια από τη Μόσχα

Η ΤΡΟΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ 4 ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και θέλει να εργαζόμαστε ως τα 72 έτη για σύνταξη!

Ζητά να συνδεθεί το συνταξιοδοτικό με το προσδόκιμο ζωής!

​Μια απίστευτη αποκάλυψη για το συνταξιοδοτικό κάνει η εφημερίδα Αγορά που κυκλοφορεί αύριο.

Φαρμάκι έσταξε η Ζωή για το «εμπάργκο» στην εκδήλωση: «Πάμε για διακοπές με μνημόνιο...».

Φαίνεται ότι το «εμπάργκο» του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των άλλων πολιτικών αρχηγών στην εκδήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ενόχλησε ιδιαίτερα την πρόεδρο της Βουλής.

ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ! Στα 2.000 ευρώ το όριο για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό

Το... ελεύθερο σε όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό να έχουν μαζί τους χαρτονομίσματα -σε ευρώ ή άλλο νόμισμα- μέχρι του ορίου των 2.000 ευρώ δίνει η υπουργική απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου η οποία δημοσιεύτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΦΕΚ.

Fitch: Αναβάθμισε την Ισλανδία-Μετά από 7 χρόνια κοντά σε άρση των capital controls

Κατά μία βαθμίδα, σε «ΒΒΒ+» από «ΒΒΒ» που βρισκόταν πριν, αναβάθμισε την αξιολόγηση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Ισλανδίας ο οίκος Fitch, διατηρώντας το outlook σε «σταθερό».