27 Ιουλίου 2015

ΜΑΝΑΡΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! Η σ@ξι αθλήτρια, οπαδός του Άρη που έχει τρελάνει τους ακολούθους της στο instagram

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, είναι αθλήτρια του beach volley και φίλαθλος του Άρη. O λόγος για την Νίνα Έππα, η οποία έχει τρελάνει τους ακόλουθούς της στο instagram.

Σφίγγει ο κλοιός για Βαρουφάκη: ΕΔΕ από Σαββαΐδου - Την πάπια κάνει ο ΑΠ

Τι θα πει "το σκέφτονται" αυτοί στον Άρειο Πάγο; Τι "σκέφτονται και μελετάνε"; Πως θα κάνουν έρευνα για να βάλουν την υπόθεση στο αρχείο και να τον ξεπλύνουν;

Έντονος προβληματισμός στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το εναλλακτικό σχέδιο του τέως ΥΠΟΙΚ - Προς τη Βουλή οι δύο μηνυτήριες αναφορές εις βάρος του - Ποια περιθώρια υπάρχουν ώστε να αναλάβει η Δικαιοσύνη με όσα λέγονται και γράφονται - Συνέντευξη Τύπου Αλεξιάδη την Τετάρτη

ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Λαφαζάνης: Ο Πανελλήνιος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το μεγάλο "όχι" - ΒΙΝΤΕΟ

«Χαιρετίζω την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα της Iskra, της ιστοσελίδας μας. Της ιστοσελίδας μας που έχει κρατήσει ψηλά τη σημαία του αντιμνημονιακού προοδευτικού αγώνα που κράτησε στα ύψη τη σημαία του “ΌΧΙ”  και που θα δώσει τον αγώνα αυτό, μέχρι το τέλος, μέχρι  να κερδίσουμε», δήλωσε Παναγιώτης Λαφαζάνης, στην...

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΧΩΡΑ! Ο Άρης απέδρασε στη Μύκονο!

Από τις μεγαλύτερες μαλ@κίες του Σαμαρά!!

Σταθερός καλοκαιρινός προορισμός είναι το νησί των Ανέμων για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο πρώην Υπουργός το επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο με την παρέα του.

Οταν το γυναικείο σώμα αψηφά τη βαρύτητα και μαγεύει [εικόνες]

Χορεύτριες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Ειρωνικό σχόλιο Τατσόπουλου για την Αριστερή Πλατφόρμα: Ομάδα «σας δουλεύουμε ψιλό γαζί» σε νέες περιπέτειες

Την Αριστερή Πλατφόρμα ειρωνεύεται ο Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τη συγκέντρωση.

«Aπόψε η μεγάλη συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook.

ΡΙΞΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ ΜΠΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ! Ο Ε. Μεϊμαράκης στην ΟΝΝΕΔ


Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έχει στήσει διαδικτυακό στρατό που ισοπεδώνει όποιον έχει αντίθετη άποψη και οι περισσότεροι ΟΝΝΕΔίτες χαζολογάνε στο Facebook

Στη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείο της ΟΝΝΕΔ βρέθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Θεσσαλονίκη: Η αμίμητη ατάκα του Γιάννη Μπουτάρη για το σώμα του - Άφθονο γέλιο στο δημοτικό συμβούλιο!

Ο Γιάννης Μπουτάρης κατάφερε να κλέψει για ακόμα μια φορά την παράσταση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΦΤΗΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! Επίσκεψη Γιώργου Τσίπρα στη Βενεζουέλα

Επίσκεψη για 5 μέρες στη Βενεζουέλα θα πραγματοποιήσει αύριο (ημέρα Τρίτη) ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας.

Νικολούδης: Ζητά ελέγχους Τραπεζικών λογαριασμών αλλά μετά τα capital controls!

Σε ελέγχους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πολιτικά και μη πρόσωπα, σε συνεργασία με τραπεζικά στελέχη, παραβίασαν τα capital controls και απέσυραν τις καταθέσεις τους, διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδας.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ! Βουλευτές της ΝΔ εκπέμπουν SOS για το ακτινοθεραπευτικό τμήμα στο Νοσοκομείο Παίδων

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, έκαναν 27 βουλευτές της ΝΔ, εκπέμποντας SOS για το ακτινοθεραπευτικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Σκουρλέτης: «Ναι» στη συνεργασία Ελλάδας-Βενεζουέλας... για 1000% πληθωρισμό

Επαφές με τον Πρεσβευτή της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Farid Fernández- Οι δύο χώρες έχουν ήδη συνομολογήσει την πρόθεσή τους να συνεργαστούν στον ενεργειακό τομέα και ειδικότερα στο πεδίο των υδρογονανθράκων

Η δημοσιογράφος που «τα άκουσε» από τον Θηβαίο απαντά: Ήταν δείγμα «αριστερού» φασισμού

Η Δέσποινα Αυγερίδου που δέχθηκε προσβλητικά σχόλια από τον τραγουδιστή Χρήστο Θηβαίο απαντά: «Δε δέχομαι τη συγνώμη του γιατί δεν έχει ούτε αλήθεια ούτε ουσία»

Οι 29 δρχμολάγνοι του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων

Γιατί μέχρι τώρα δεν είχαν 5πλάσια έσοδα δεν μας το λένε όμως, όπως δεν μας λένε και πως θα βγάλουν 5πλάσια έσοδα τα σημερινά αχούρια αεροδρόμια

Την αντίθεση τους στη δρομολογούμενη εκποίηση των 14 Περιφερειακών Αερολιμένων εκφράζουν, με ερώτηση τους προς τους αρμόδιους υπουργούς, 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (10 εκ των οποίων έχουν υπερψηφίσει τα δύο πακέτα προαπαιτούμενων μέτρων) κάνοντας λόγο για τεράστια και αδικαιολόγητη οικονομική ζημία.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ! Διώξεις - φωτιά σε βάρος της διοίκησης του Γηροκομείου Αθηνών για υπεξαίρεση και απιστία

Από την έρευνα των δυο εισαγγελέων προέκυψε σωρεία σοβαρών διαχειριστικών παραβάσεων, οι οποίες αφορούν στην κινητή και ακίνητη περιουσία του Γηροκομείου

«Ξαναχτύπησε» ο Γιάνης Βαρουφάκης – Τι λέει για Τσίπρα – Το «χακάρισμα» των ΑΦΜ και τη δραχμή

Με νέα του δήλωση την οποία ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης «ξαναχτύπησε» πριν από λίγο υποστηρίζοντας ξανά πως ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε όλα όσα έκανε ο ίδιος αφού όπως αναφέρει ο Γ. Βαρουφάκης:

ΟΑΣΗ ΗΘΙΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Συνάντηση Βουλγαράκη-Μεϊμαράκη: Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της ΝΔ

Λασπώθηκε όσο κανείς άλλος επειδή του ξέφυγε μια βλακεία, ψάχτηκε όσο κανείς άλλος και τελικά δεν βρέθηκε ποτέ τίποτα αφού δεν είχε και ποτέ τίποτα όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα... ούτε offshore, ούτε μίζες, ούτε απαγωγές Πακιστανών ούτε τίποτα... απλά τον φάγανε οι αμερικάνοι από την ώρα που έδειξε τον χάρτη με την αμερικάνικη πρεσβεία στο κέντρο του τριγώνου των υποκλοπών... μπορεί να προσφέρει στη ΝΔ και ειδικά στο επικοινωνιακό αφού μπορεί να αντιμετωπίσει χαλαρά τους ΣΥΡΙΖΑίους

Με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή ο Γιώργος Βουλγαράκης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι τον συνδέει μακρά φιλία με τον πρόεδρο της ΝΔ και ότι ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για συστράτευση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος.

ΤΡΕΛΟΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ! New Yorker: Όταν ο Βαρουφάκης είπε στη Δανάη: Αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες

Συγκλονιστικά στοιχεία που μοιάζουν με καλοκαιρινό αφήγημα, δίνει ο New Yorker σε ένα εκτενέστατο κείμενο αφιερωμένο στον Γιάνη Βαρουφάκη υπό τον τίτλο «Ο Έλληνας πολεμιστής».

Η διαβολική χήρα του Θανάση Λάμπρου: Οργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγή συντρόφων

Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων περιλάμβαναν οι συχνές συναντήσεις στο απομακρυσμένο σπίτι της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας, στην αυλή του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος με δύο σφαίρες ο ναυτικός Θανάσης Λάμπρου από τα χέρια της συζύγου του.

Πασίγνωστος ηθοποιός: «Όταν μίλησα για τα μνημόνια όρμηξαν να με φάνε! Το θέατρο τότε άδειασε»

«Ο Αντώνης Σαμαράς θα δικαιωθεί πάντως από τον ιστορικό του μέλλοντος».

Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει για την εμπλοκή του με την πολιτική: «Προσπάθησε να συνεισφέρω για το καλύτερο. Το κόστος που πλήρωσα δεν με ενδιαφέρει γιατί έκανα χρέος μου στην κοινωνία. Μου κόστισε για λίγο τότε...»

Ο...

Οι δέκα τάσεις που έγιναν παγκόσμιο φαινόμενο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς ξέρετε το πρώτο άτομο που έβγαλε selfie φωτογραφία ή μήπως πως ξεκίνησε το Planking;
Μην ψάχνετε άδικα στο google. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε την απάντηση, δεν είστε ο μόνος, καθώς οι νέες τάσεις διοχετεύονται στα social media, όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις βλέπουν με αποτέλεσμα να επικρατεί το φαινόμενο του μιμητισμού.

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας: Μαγικά μέρη που μοιάζουν ψεύτικα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε δει ποτέ στη ζωή σας λίμνη που το χρώμα του νερού της να είναι ροζ; Κι όμως υπάρχουν, όσο περίεργο και αν ηχεί στα αυτιά σας.

Φαήλος: Μνημόνιο ΙΙΙ, Σία και εθνική αφασία

Σπάνια στο παρελθόν ο Ελληνισμός σε τόσο δύσκολες στιγμές είχε τόσο μικρή ηγεσία

Οσο εμείς χαζεύουμε τα σουρεαλιστικά αεροπλανικά των συριζαίων, ακούμε τα ναπολεόντεια παραληρήματα της μαντάμ προέδρου, τις παιδικές δικαιολογίες της Βαλαβάνη ή τις μπουκωμένες πομφόλυγες του ακομβίωτου στρατάρχη, που θα τσακίσει τη διαπλοκή μπουσουλώντας, η τύχη μας κι ο τουρκικός ισλαμοφασισμός δουλεύουν. Ντούκου πέρασε η δήλωση του Ερντογάν ότι μια επιχείρηση σαν τον «Αττίλα» δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί να επαναληφθεί στην Κύπρο. Αυτό, ενώ ο Αναστασιάδης κάνει ρεβεράντζες στον Ακιντζί, γιατί είπε ότι από την εισβολή «υπέφεραν περισσότερο οι Ελληνοκύπριοι». Μα τι γενναιοφροσύνη. Μάθαμε κάτι που δεν ξέραμε.

Τι πραγματικά σημαίνει «υποκλοπή των ΑΦΜ»;

του Διομήδη Σπινέλλη

Αν αληθεύουν τα όσα απίστευτα γράφονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κυριακής, σχετικά με σχέδιο «υποκλοπής» των ΑΦΜ για να γίνονται πληρωμές, χρήσιμο είναι να επιχειρήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε, με βάση αυτά που έχουν δημοσιευτεί, ποιο θα ήταν πραγματικά το σχέδιο. Παραθέτω λοιπόν μερικές εύλογες ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους.

Γιατί ήθελε ο κ. Γ. Βαρουφάκης να υποκλέψει τους ΑΦΜ;

Ο φερετζές των αριστερών αγώνων

Τ​​ο πιο ενδιαφέρον σημείο της ομιλίας του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη κατά τη διάρκεια της παράδοσης του υπουργείου του στον κ. Πάνο Σκουρλέτη δεν ήταν τα «φεύγω αλλά μένω» και «στηρίζω την κυβέρνηση για να εφαρμόσει μέτρα που δεν στηρίζω». Αυτό ήταν το διασκεδαστικό κομμάτι. Το πιο ενδιαφέρον μέρος της ομιλίας ήταν η παρουσίαση «του Πάνου του Σκουρλέτη», όπως την έκανε ο πρώην υπουργός:

Κασιμάτης: Ανακωχή για διακοπές

Ε​​ξι μήνες με πρώτη φορά Αριστερά ή, αν προτιμάτε, με κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και, καθώς από σήμερα ξεκινά η άδειά μου και για μένα τυπικά κλείνει η φετινή «σεζόν», λέω να κάνω τον απολογισμό.

Αυτός είναι ο “παιδικός φίλος” Βαρουφάκη που επιχείρησε να χακάρει τα ΑΦΜ

Αυτός είναι ο άνθρωπος που επιχείρησε να χακάρει τα ΑΦΜ στην Γενική Γραμματεία Εσόδων;

Ιδού πως ο πρώην υπουργός είχε παρουσιάσει τον νέο Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Μιχάλη Χατζηθεοδώρου:

Βουλευτές ΝΔ ρωτούν τον Τσίπρα αν ήξερε για το Plan B Βαρουφάκη -Να καταθέσει στην Εξεταστική ο τέως ΥΠΟΙΚ

Οι βουλευτές της ΝΔ επισημαίνουν ότι οι ενέργειες που αποδίδονται στον πρώην υπουργό Οικονομικών, συνιστούν εκτροπή που επισείουν την απόδοση όχι μόνο πολιτικών αλλά τυχόν και ποινικών ευθυνών

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Ακούστε τι είπε ο Βαρουφάκης για υποκλοπή ΑΦΜ και σχέδιο Β για μετάβαση σε δραχμή

Το σχέδιο το κατάστρωσε προεκλογικά και από τα λεγόμενά του άρχισε να το εφαρμόζει με τον φίλο του μόλις έγιναν κυβέρνηση... είναι λοιπόν δυνατόν να μην ήξερε τίποτα ο Τσίπρας; Δηλ. του είπε "φτιάξε ένα σχέδιο Β" και μετά δεν τον ρώτησε τι έφτιαξε; Άρα λοιπόν ο Τσίπρας ήταν ενήμερος για υποκλοπή ΑΦΜ και μετάβαση στη δραχμή και μ'αυτό το σχέδιο Β διαπραγματευόταν

Όλα τα λεφτά η ατάκα του ηλίθιου "ΟΚ μας ακούνε (υποκλέπτουν τη συνομιλία εννοεί), αλλά αν το βγάλουν στη φόρα (τη συνομιλία) θα το διαψεύσω"

Το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα από την τηλεδιάσκεψη του τέως υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με hedge funds, για το οποίο η «Καθημερινή» έγραψε την Κυριακή ότι αποκαλύπτει πως ο κ. Βαρουφάκης είχε μιλήσει για σχέδιο «χακαρίσματος» των ΑΦΜ και δημιουργίας ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος, που θα μπορούσε να οδηγήσει στη δραχμή, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το φόρουμ OMFIF, με την άδεια του κ. Βαρουφάκη.

Κομισιόν: Μόνο με νέα μέτρα θα εκταμιευθεί δόση προς την Ελλάδα (Video)

Η Κομισιόν περιμένει νέες μεταρρυθμίσεις από την ελληνική κυβέρνηση ώστε να υπάρξει γρήγορη αποδέσμευση της δόσης από τον ESM δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπρόσωπος του προέδρου Γιούνκερ Μίνα Αντρέεβα.


Bild: “Τι γνώριζε ο Τσίπρας για το Πραξικόπημα της Δραχμής που ετοίμαζε ο Λαφαζάνης με Ρώσους;”

Την ώρα που τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν με ενδιαφέρον την άφιξη των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα και την έναρξη των διαπραγματεύσεων το Spiegel Online και η εφημερίδα Bild δημοσιεύουν άρθρα γύρω από σχέδια για μια επιστροφή στη δραχμή, καθώς και τη δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα, που φέρεται να εκπόνησαν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Λάκης: Κι έμενα μου ζήτησαν 4.000 γυναίκες να κάνουμε έρωτα... τις απέρριψα όλες [βίντεο]

Την ανάγκη να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Γιάννη Σπαλιάρα πως έχει συνευρεθεί ερωτικά με περίπου 4.000 γυναίκες ένιωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Παραδέχεται την κατάρρευση της Παιδείας ο καταθληπτικός: 20.000 οι κενές θέσεις των εκπαιδευτικών

Προσπάθεια για πλήρη λειτουργία των σχολείων σε όλη την επικράτεια σε επίπεδο καθηγητών, βιβλίων, μαθητών κανονικά από την έναρξη του νέου σχολικού έτους καταβάλλει το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο Αριστείδης Μπαλτάς, κάνοντας, ωστόσο, λόγο για μεγάλες δυσκολίες.

Αριζόνα: Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, τα δυο τους σκυλιά, έκοψε το χέρι του και έβγαλε και το μάτι του [βίντεο]

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Φοίνιξ στην Αριζόνα των ΗΠΑ από μια φρικτή δολοφονία που σημειώθηκε το Σάββατο.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο γείτονας ενός ζευγαριού βρήκε τον 43χρονο άνδρα να είναι...

Ναυάγιο των Αντικυθήρων: Το εκπληκτικό 3D βίντεο με την άγκυρα του πλοίου

Το 2012 ο ενάλιος αρχαιολόγος Μπρένταν Π. Φόλεϊ (Brendan P. Foley) του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Γουντς στις ΗΠΑ πήρε άδεια από την ελληνική κυβέρνηση να διεξάγει σειρά καταδύσεων γύρω από τις βαθιές ξέρες των Αντικυθήρων.

35 γυναίκες-θύματα του Μπιλ Κόσμπι στο εξώφυλλο του New York Magazine [εικόνες]

Οι αποκαλύψεις για τις αμαρτίες του Μπιλ Κόσμπι διαδέχονται η μία την άλλη, με τον διάσημο κωμικό να κατηγορείται για κακοποιήσεις γυναικών.

Μέχρι και σήμερα 46 γυναίκες έλυσαν την σιωπή τους και μίλησαν για την σεξουαλική τους κακοποίηση.

Συγκλονίζει η αυτοθυσία μητέρας στην Κίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναίκα σκοτώθηκε όταν υποχώρησαν οι κυλιόμενες σκάλες και την "κατάπιαν" σε πολυκατάστημα στην Κίνα, ενώ πρόλαβε να σπρώξει προς την σωτηρία του τον μικρό γιο της που κρατούσε από το χέρι, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Μεγάλη ανασκαφή στη Λευκωσία για να βρεθούν σοροί 19 ελλήνων καταδρομέων

Υπήρξε μόνο ένας επιζών, ο Θανάσης Ζαφειρίου

Ξεκίνησε σήμερα στο Τύμβο της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία η διαδικασία ανασκαφής του χώρου στον οποίο έχει ταφεί το μεταγωγικό αεροσκάφος ΝΟΡΑΤΛΑΣ, που καταρρίφθηκε στις 22 Ιουλίου 1974.

ΕΡΤ: Θέλουν να μειώσουν τους περιφερειακούς σταθμούς, για να αυξήσουν τους… διευθυντάδες!

Στην τελική επεξεργασία βρίσκεται το οργανόγραμμα της ΕΡΤ με σκοπό να κατατεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιες… διευκρινίσεις που πρέπει να γίνουν, όπως για τον αριθμό των διευθύνσεων και των διευθυντών αυτών, ίσως τελικά καθυστερήσει και ανακοινωθεί την επόμενη βδομάδα.

Reuters: «Καπνός» έγιναν 8 δισ. καταθέσεων τον Ιούνιο-Μας επέστρεψαν στο 2003!

Τα 127,5 δισ. ευρώ αποτελούν ιστορικό χαμηλό από το 2003 - Αποτυπώνουν την δραματική κατάσταση των τραπεζών, γράφει το πρακτορείο ειδήσεων

Ο Μπάλος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί -Βίντεο από drone δείχνει την πραγματική ομορφιά του τοπίου

Μπάλος, μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης και του κόσμου. Για πολλούς ίσως η καλύτερη.

Απίθανες ιστορίες: Ευφάνταστα κόλπα για... ανεύρεση μετρητών εν μέσω capital controls

Είναι ζήτημα προσαρμοστικότητας; Ευρηματικότητας; Μιας διάχυτης -εδώ και αιώνες- κουλτούρας της επιβίωσης; Είναι όλα μαζί; Μπορεί ναι. Μπορεί και όχι.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ! Γερμανικός Τύπος: Το σχέδιο Λαφαζάνη και το «πραξικόπημα της δραχμής»

Σύλληψη του κεντρικού τραπεζίτη και άδειασμα του Νομισματοκοπείου περιελάμβανε το σχέδιο του τέως υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας

«Για πραξικόπημα της δραχμής» κάνει λόγο ο γερμανικός Τύπος αναφερόμενος στο σχέδιο του τέως υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, σύλληψη του κεντρικού τραπεζίτη και άδειασμα του Νομισματοκοπείου. Στόχος του σχεδίου αυτού, όπως επισημαίνει ο γερμανικός Τύπος, ήταν μία εξέγερση κατά του ευρώ αλλά και κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ! Η Φωτίου για το χάκινγκ του Βαρουφάκη: Προς τι όλο αυτό το μυθιστόρημα; - ΒΙΝΤΕΟ

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ: Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ... ΠΧ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 4-5 ΔΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (οι παραλήπτες με τησειρά τους θα πλήρωναν με "email" όσους χρωστούσαν κ.λπ)

"Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα γινόταν με αυτό το 'ριφιφί'. Έτσι κι έπαιρνε λοιπόν τα ΑΦΜ ο κ. Βαρουφάκης τι θα έκανε ακριβώς; Δεν έχω καταλάβει προς τι όλη αυτή η ιστορία, όπως όλο αυτό το μυθιστόρημα το οποίο εξελίσσεται" ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στο MEGA, σχετικά με το σάλο που έχει ξεσπάσει από το δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή" για το plan B του Γιάνη Βαρουφάκη.

Μέχρι κι ο σταλίνας Μηλιός τα «χώνει» στον Βαρουφάκη: H φημολογία για υποκλοπές κωδικών είναι στο όριο πολιτικού σήριαλ/παρωδίας

Ένα δηλητηριώδες σχόλιο έκανε μέσω του Twitter ο Γιάννης Μηλιός, πρώην υπεύθυνος οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, για τον τέως ΥΠΟΙΚ, έπειτα από την ομολογία του για το σχέδιο «κλοπής» ΑΦΜ για προσομοίωση σε δραχμή

The New Yorker: Ετσι θα ανακάμψει η Ελλάδα

Τους τρόπους με τους οποίους η Ελλάδα μπορεί να ανακάμψει εντός Eυρωζώνης, αλλά στηριζόμενη στα δικά της μέσα, αναλύει ο James Surowiecki στο περιοδικό The New Yorker.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Ο Βαρουφάκης έκανε διακοπές στην Αίγινα [εικόνα]

Μπορεί η αποκάλυψη του απίστευτου plan B Βαρουφάκη για παράλληλο τραπεζικό σύστημα και «κλοπή» των ΑΦΜ των πολιτών, που κατάστρωνε με τη βοήθεια συνεργατών του και ενός παιδικού του φίλου να προκάλεσε θύελλα και σοκ, ωστόσο ο πρώην ΥΠΟΙΚ τις τελευταίες δύο ημέρες φαίνεται ότι απολάμβανε χαλαρός τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο Μάρδας παραδέχεται το μπάχαλο: Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την άρση των capital controls

Το plan B που αποκάλυψε ο Γιάνης Βαρουφάκης και το οποίο θα δημιουργούσε ένα παράλληλο σύστημα πληρωμών ποτέ δεν τέθηκε σε επίπεδο θεσμικών κυβερνητικών οργάνων και ουδέποτε αποτέλεσε μέρος της οικονομικής πολιτικής, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

ΜΗΤΣΟ ΠΕΣ "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ" ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΡΕ! "Το tweet του Παπαδημούλη για τις... αντιφάσεις του Βαρουφάκη

Τις αντιφάσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σχολίασε στο λογαριασμό στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ! Ρωμανιάς: Παρακράτος ο Βαρουφάκης αν ισχύουν οσα ακούγονται-Η τρόικα ζητά αλλαγές στο νόμο για τις συντάξεις

Στο Plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη που αποκάλυψε η εφημερίδα "Καθημερινή" αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρωμανιάς.

H Νέα Δημοκρατία επιστρέφει στη Ρηγίλλης -Λόγω ακριβού ενοικίου στα γραφεία της Συγγρού

Πέραν της σημειολογίας που δημιουργεί η επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της οδού Ρηγίλλης, στην παραδοσιακή της βάση, υπάρχει και μια οικονομική διάσταση της μετακόμισης που δεν είναι αμελητέα.

Υπουργός ερωτευμένος με την πληθωρική, κοκκινομάλλα φρουρό του-Να πως ξεκίνησε το ειδύλλιo

Στην μικρή οθόνη, όπου πρωταγωνιστεί τις τελευταίες δεκαετίες, τον έχουμε δει πλάι σε πολλές κυρίες, ωστόσο όταν τα φώτα σβήνουν και οι κάμερες κλείνουν ο υφυπουργός Κοινωνικών ασφαλίσεων και αγαπημένος κωμικός ηθοποιός έχει μάτια μόνο για μία γυναίκα. Ο λόγος για τον...