28 Ιουλίου 2015

Η μελαχρινή Χριστίνα από τους Ράδιο Αρβύλα μοιράζει εγκεφαλικά σε παραλία της Αττικής [εικόνες]

Tη Χριστίνα Μουστάκα τη γνωρίσαμε στο... τηλεοπτικό πλευρό του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στο Ράδιο Αρβύλα.

Έρευνα: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας προτιμούν το ομαδικό σ@ξ; (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα πιο διαδεδομένα και πιο συνηθισμένα ταμπού στις σ@ξουαλικές σχέσεις των δύο φύλων είναι το ομαδικό σ@ξ.

Το BlindChat έθεσε το ερώτημα: "Θα έκανες ομαδικό (με 3 ή περισσότερα άτομα);".

Πόσο θα μας κοστίζει το διάβασμα των φυλλάδων από τη Δούρου; (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ενημέρωση για τα πάντα θέλει η Περιφέρεια Αττικής και για αυτό προχωρά στην διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής αποδελτίωσης για ένα χρόνο για τις ανάγκες του αυτοτελούς γραφείου τύπου της Περιφέρειας Αττικής προυπολογισμού...

«Πού είναι τώρα η επαναστάτρια Μπέτυ;» («και πώς ζει τη μνημονιακή κ@λοτούμπα;»)

Η σύντροφος του πρωθυπουργού είναι το καυτό θέμα στα ξένα μίντια, τα οποία αναρωτιούνται αν ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από την πίεση των δανειστών και τις αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, «έχει να αντιμετωπίσει και... κρεβατομουρμούρα»

Στο ούτως ή άλλως τεράστιο ενδιαφέρον που εδώ και καιρό δείχνουν τα διεθνή Μέσα για την Ελλάδα, το τελευταίο διάστημα, ό,τι σχετίζεται με την πρωθυπουργική σύντροφο Μπέτυ Μπαζιάνα αναδεικνύεται ως το πιο καυτό θέμα για ρεπορτάζ.

Βουλγαράκης: Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της ΝΔ

Με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή ο Γιώργος Βουλγαράκης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι τον συνδέει μακρά φιλία με τον πρόεδρο της ΝΔ και ότι ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για συστράτευση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος.

Διορισμός ακτινοθεραπεύτριας στο… και πέντε από το υπουργείο Υγείας στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Καθοριστική η συμβολή του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», ο οποίος απηύθυνε έκκληση στο υπουργείο Υγείας και το θέμα αναζωπυρώθηκε

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ! Μεϊμαράκης για υποκλοπέα Βαρουφάκη: Ζητάμε πολιτκές ευθύνες και όχι ποινικές

Πάντως εγώ πιστεύω πως δεν είναι ώρα για μαλθακότητες στυλ "να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες και όχι ποινικές" και συναίνεση... αυτοί αν δεν τους απειλήσεις δεν θα συνετιστούν και θα συνεχίσουν το δρόμο της αδράνειας ώστε όπως πολύ σωστά είπε ο Βαγγέλας «να μεγαλώσει η δυσανασχέτηση του λαού έναντι στους εταίρους»... το θέμα φίλε Βαγγέλα είναι πως θα ανακόψουμε αυτό το δρόμο στο τέλος του οποίου ο λαός θα ικετεύει τον Τσίπρα για δραχμή... και με μαλθακότητες και συναίνεση όχι μόνο οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν αλλάζουν μυαλά, έστω υπό τον φόβο να τους πάρει ο κόσμος στο κυνήγι, αλλά γινεστε και συνένοχοι με κίνδυνο οι ΣΥΡΙΖαίοι να σας φορτώσουν την κατάρρευση της χώρας... Αυτά!

Δεν μπορεί να πηγαίνεις σε εκλογές για να ζήσεις τα εσωτερικά σου προβλήματα εις βάρος της χώρας, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας - Ζητάμε πολιτική απόδοση ευθυνών, όχι ποινική διερεύνηση, πρόσθεσε

«Δεν αρκεί μόνο η ψήφιση του τρίτου μνημονίου…»

Ακούστηκε πως θα είναι… υποψήφιος αρχηγός για τη Νέα Δημοκρατία, όταν ξεκινήσουν οι εσωκομματικές διαδικασίες. Ο ίδιος, μιλώντας στην Karfitsa ούτε το διαψεύδει, ούτε το επιβεβαιώνει απαντώντας με μια φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή περί ηγετών.

Ο Άκης της Νιγηρίας: Υπουργός υπεξαίρεσε 6 δισεκατομμύρια δολάρια!

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στη Νιγηρία η πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων

Τι αλλάζει στις αναλήψεις - Ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ

"Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι για τη διευκόλυνση των καταθετών και των συνταξιούχων από αύριο Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 και μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 θα είναι δυνατή  οποιαδήποτε από τις τρεις ημέρες η ανάληψη από τα γκισέ των τραπεζών (τις εργάσιμες ημέρες) ή από τα ΑΤΜ  (όλο το 24ωρο) ποσού μέχρι το όριο των 420 ευρώ ανά καταθέτη και ανά πιστωτικό ίδρυμα", αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του.

Παντρεύεται ο Κλάους την καλή του Δώρα Γουγούση [εικόνες]

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι.

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ μέσω instagram έκανε την αποκάλυψη ότι σχεδιάζει να παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα Γουγούση.

Iερόδουλη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι κατά συρροή δολοφόνο -Θα ήταν το δέκατο θύμα του [εικόνες]

Μια νεαρή γυναίκα που σύμφωνα με τα διεθνή μέσα είναι ιερόδουλη και αποκαλείται Χέδερ φαίνεται να σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι έναν κατά συρροή δολοφόνο που της επιτέθηκε στο ίδιο της το σπίτι στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνιας.

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Ο Τσίπρας πετάει το γάντι: Συνέδριο αυτό το Σάββατο για να τελειώνουμε

Το «χαρτί» του διαρκούς συνεδρίου αυτό το σαββατοκύριακο έπεσε αιφνιδιαστικά στο τραπέζι του διαλόγου, στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα.

Η κερατωμένη πρώην του Σπαλιάρα τον «δίνει» μετά τη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες

Αυτή αν ήταν μαζί του για κανα χρόνο πρέπει να έφαγε χαλαρά 200 φορές κέρατο αφού ο Σπαλιάρας πηδάει 200-300 γυναίκες το χρόνο..

Η Τάμτα Μαστοράκη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, «Με το καλημέρα» και αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα του Γιάννη Σπαλιάρα.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑίας ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ-"Μια ρηξικέλευθη (;) πρόταση ενωτικής δράσης"

Η συντρόφισσα Κουλουφάκου Χρύσα, από το ρημαγμένο απ'την κρίση Νέο Ψυχικό, προτείνει να κληρώνονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να ψηφίζουν "αναγκαστικά ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"... και αυτή τη γελοιότητα την αναδημοσιεύει σαν σοβαρή λύση η κομματική φυλλάδα των αστείων που μας κυβερνάνε...

Διαβάστε και γελάστε:

"Μια ρηξικέλευθη (;) πρόταση ενωτικής δράσης"

Πώς να γλυτώσουμε από το ''Κατά διαβόλου Ευαγγέλιο'' που σερβίρουμε τελευταία ο ένας στον άλλο.

Πρωταγωνιστής σε θρίλερ κατασκοπείας ο Βαρουφάκης με μυστικά ραντεβού και κρυπτογραφημένα mails

Γκάλμπρεϊθ: Έτσι δρούσε η «ομάδα Βαρουφάκη» που ετοίμαζε το «plan B»

Ανταλλαγή πληροφοριών με κρυπτογραφημένα email, συναντήσεις σε απομακρυσμένα σημεία και κυρίως «κανείς δεν μιλούσε για όσα συζητούσαμε με κανέναν εκτός κύκλου», υποστηρίζει στο περιοδικό ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού, Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ

Υπουργός για γέλια έκανε και καλά αιφνιδιαστικούς ελέγχους με τελωνειακούς στη Θεσσαλονίκη!

Μαζί με τα νέα μεικτά κλιμάκια τελωνειακών ελέγχων και δίωξης οικονομικού εγκλήματος, που ξεκίνησαν αιφνιδιαστικά τη πρώτη εμφάνισή τους σήμερα (28.07.15) στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το παρών ο Υφυπουργός στο Πρωθυπουργό και μέλος της Διυπουργικής Επιτροπής για τη πάταξη της Διαφθοράς Τέρενς Κουίκ, αμέσως μόλις επέστρεψε από το Παρίσι. (Εκδόθηκε σχετικό ΔΤ)

Συνεχίζονται οι… κινήσεις Μεϊμαράκη – Με ποιον «καραμανλικό» υπουργό θα έχει συνάντηση

Κινήσεις συσπείρωσης των δυνάμεων και ανοίγματος σε παλαιά στελέχη που έχουν προσφέρει στη ΝΔ, πραγματοποιεί ο Ευάγγελος Μειμαράκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ, μετά τη συνάντηση με τον πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη,θα έχει συνάντηση με πρώην «καραμανλικό» υπουργό, που μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους κατά την πρωθυπουργική θητεία του Κώστα Καραμανλή.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΗ ΦΑΠΑ Ο "ΤΙΓΡΗΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Η απάντηση Μελισσανίδη στην ΕΕΑ: Τους πάει στα δικαστήρια - «Δεν θα μου απαγορεύσει κανείς να αγαπώ την ΑΕΚ»

Η απόφαση της ΕΕΑ για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν αρνητική.

Ετσι, η Ενωση καλείται πιθανότατα να πληρώσει πρόστιμο και να μην μπαίνει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ (όπως για αρκετά χρόνια και ο Ολυμπιακός) από τη νέα σεζόν λόγω της παρουσίας του γιου του Μελισσανίδη στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΠΑΠ και της παρουσίας «Τίγρη» στην ΑΕΚ (εξωθεσμικά).

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ! Όταν ο Βαρουφάκης δεν είχε ούτε χαρτί υγείας για την ανάγκη του αλλά βρήκε 7 δις για ΔΝΤ και χρέος!

Δεν βρήκε χαρτί υγείας αλλά επί μήνες έκανε πλιάτσικο και άδειασε όλα τα ταμεία πληρώνοντας κοντά 7 δις για το χρέος στο 6μηνο που ήταν υπουργός...

​Την θλίψη του για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μεταδώσει στη γερμανική κοινή γνώμη τη στενή του σύνδεση με τη Γερμανία εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη στο περιοδικό ZEITmagazin και στην ZEIT ONLINE, σε μια στιγμή που στην πατρίδα του γίνεται ο κακός χαμός μετά την αποκάλυψη για το Plan Β που σχεδίαζε με την δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος, χακάρισμα των ΑΦΜ και επιστροφή στην δραχμή!

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις δικογραφίες Βαρουφάκη

Τέσσερις δικογραφίες που αφορούν στο σχέδιο «υποκλοπής» ΑΦΜ -και όχι μόνο- προωθούνται στη Βουλή από τη Δικαιοσύνη - Οι διαδικασίες για σύσταση προανακριτικής ή εξεταστικής επιτροπής

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Γεροβασίλη: Θα ήταν ανεύθυνος ο Τσίπρας αν δεν εξέταζε εναλλακτικά σενάρια

"Με καλή διάθεση - προαίρεση, μπορούμε να έχουμε μια συμφωνία μέχρι τις 18 του μηνός", εκτίμησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία σε σημερινή της συνέντευξη στο ραδιοσταθμό "Real" σημείωσε ότι τα όσα έχουν συμφωνηθεί και διατυπωθεί και εγγράφως, "μιλούσαν" για δύο πακέτα προαπαιτούμενων με τα τέσσερα και δύο σημεία τα οποία ψηφίστηκαν από το ελληνικό Κοινοβούλιο και το επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας.

26 βουλευτές της ΝΔ επανέρχονται για τον δεύτερο υπουργό που διατηρεί offshore στην Κύπρο

Με νέα ερώτησή που κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης και απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό, κάνει λόγο για υπουργό της κυβέρνησης που διατηρεί offshore εταιρεία στην Κύπρο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΣ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! Τροϊκανός κλείστηκε στο ασανσέρ στο ΓΛΚ

Μέλος κλιμακίου της τρόικας, μαζί με τη συνεργάτιδα του, εγκλωβίστηκε στο ασανσέρτου Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, γεγονός που οδήγησε στην άμεση κινητοποίηση των αρχών, την ώρα που οι εργασίες βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Ελλάδα "ψηφίζουν" για διακοπές Γερμανοί, Γάλλοι και Άγγλοι

Η Ελλάδα, παραμένει στην κορυφή των επιλογών για τους ξένους τουρίστες, όπως κατέδειξε έρευνα της διαδικτυακής μηχανής κρατήσεων Trivago, με τις κύριες αγορές τουριστών για τη χώρα μας, Γερμανία Αγγλία και Γαλλία, να εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν και φέτος.

Εγκατάλειψη -Το ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης όπου θα επιστρέψει η ΝΔ, τώρα μαραζώνει [εικόνες]

Στα γραφεία της οδού Ρηγίλλης, στην παραδοσιακή της βάση, επιστρέφει η ΝΔ. Πέραν της σημειολογίας, υπάρχει και μια οικονομική διάσταση της μετακόμισης που δεν είναι αμελητέα.

Παίχτηκε παιχνίδι με το συνάλλαγμα και το ευρώ τους τελευταίους έξι μήνες;

Διότι όταν ο υπουργός μιας χώρας ενημερώνει hedge fund για έξοδο της χώρας από το κοινό νόμισμα τότε οφείλουμε να ρωτήσουμε αν κάποιοι έβγαλαν τεράστια ποσά από αυτή την πληροφορία...

Παπαγεωργόπουλος: Με αδίκησαν όσο ελάχιστους ανθρώπους - ΒΙΝΤΕΟ

Την πύλη εξόδου των φυλακών Διαβατών πέρασε, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος κρατείτο για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του κεντρικού Δήμου.

Στο Τσέρνομπιλ, 29 χρόνια μετά τις φράουλες που έτρωγαν οι Κνίτες: Στη ζώνη αποκλεισμού, εκεί που σταμάτησε ο χρόνος [εικόνες]

Δείτε την Monica Bellucci να ποζάρει τόπλες στο περιοδικό GQ

Ο ορισμός της γυναικείας, μεσογειακής ομορφιάς ακούει μόνο στο όνομα Monica Bellucci.

Η εντυπωσιακή της φωτογράφιση για την ιταλική έκδοση του περιοδικού «GQ» στο τεύχος Αυγούστου, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι σε κάποιες περιπτώσεις, η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο και έτσι η 50χρονη καλλονή προκάλεσε «εγκεφαλικά», ποζάροντας τοπλες.

Ρωμιο -Anonymous χάκερς

Ας​ το πούμε όσο πιο ευγενικά και ήπια μπορούμε: ο άνθρωπος είναι για δέσιμο. Οχι γιατί είχε σχέδιο δραχμής, που κανείς δεν του ζήτησε, ούτε επειδή τα είπε φόρα παρτίδα σε μια τηλεδιάσκεψη η οποία μαγνητοσκοπείτο και το ήξερε. Είναι για δέσιμο επειδή πίστευε ότι με ένα χάκερ και την ασύγκριτη -για τον ίδιο- ευφυΐα του, το ελληνικό κράτος θα άλλαζε εν μια νυκτί και θα γινόταν ένας υπεραποτελεσματικός μηχανισμός που θα μπορούσε να διαχειριστεί τη μετάβαση σε άλλο νομισματικό σύστημα.

Η διαμάχη για τον τάφο του Φιλίππου φέρνει αποκαλύψεις

Νέα τροπή, άκρως αποκαλυπτική, με διαστάσεις που άπτονται Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης παίρνει η πρόσφατη διαμάχη γύρω από το σκελετικό υλικό των Αιγών. «Το συνοστεωμένο μηριαίο με κνήμη, το οποίο με πρόσφατη μελέτη αποδίδεται στον Φίλιππο Β΄, όχι μόνο δεν προέρχεται από τον τάφο Ι της Βεργίνας αλλά από ανασκαφή άλλης αρχαιολογικής θέσης της χώρας».

Τζήμερος: Ο (Ran Tan) Plan B είναι η Ντούβλη της πολιτικής

Ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος, «φωτογράφησε» τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με ένα tweet του.

Το… asset Βαρουφάκης, το (κρυφό;) Plan B και οι ευθύνες Ταίπρα

Το σκάνδαλο Βαρουφάκη αγγίζει πλέον και τον πρωθυπουργό – Χρειάζονται εξηγήσεις και ξεκάθαρες απαντήσεις

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, περιθώρια για άλλες δικαιολογίες, μυστικά, ψέματα, non paper και άλλα τέτοια δεν χωράνε, ούτε μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

Alien made in Greece

Εμφανίστηκε από το πουθενά στο καταθλιπτικό τοπίο της ελληνικής κρίσης. Ξεχώριζε με το ξυρισμένο του κεφάλι, το πανάκριβο ατημέλητο ντύσιμο και το σώμα Ρωμαίου μονομάχου που καβαλάει κυβικά. Δεν έμοιαζε με κανέναν από τους συνομιλητές του, ακόμη και πριν βρεθεί ανάμεσα στα γκρίζα κοστούμια των συνόδων. Διέπρεψε ως κήρυκας της Αποκάλυψης.

ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ! Στο ΣτΕ και στα διεθνή δικαστήρια προσφεύγουν οι έμποροι για τον ΦΠΑ στα νησιά

Προσφυγή αρχικά στο Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά και στη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, για την κατάργηση της έκπτωσης του συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά και την παρακράτηση όλου του ποσοστού του ΦΠΑ, μελετά η ΕΣΕΕ.

Κομισιόν: Ψευδείς οι ισχυρισμοί Βαρουφάκη ότι ελέγχουμε τη ΓΓΔΕ

Μίνα Αντρέεβα: Λάθος και αβάσιμοι οι χαρακτηρισμοί αυτοί - Παρέχουμε μόνο τεχνική βοήθεια - Η υπόθεση εξελίσσεται σε «ανοιχτή πληγή» για την κυβέρνηση - ΝΔ: Να καταθέσει ο πρώην ΥΠΟΙΚ στην εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια

ΠΡΩΤΗ ΦΑΠΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΤΟΝ "ΤΙΓΡΗ"! Πέρασε η καταγγελία του Ολυμπιακού - Εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ η ΑΕΚ λόγω ασυμβίβαστου με τον Μελισσανίδη

Εδώ τώρα έχει απόλυτο δίκιο ο Βαγγέλας! είναι δυνατόν να είναι η ΑΕΚ στο κουπόνι κι ο άλλος να είναι μέτοχος του ΟΠΑΠ! είπαμε είμαστε μπο@ρδέλο αλλά όχι κι έτσι!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4 - 3 έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ασυμβίβαστο που υποστηρίζει ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και πλέον αποφάσισε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ; Φωτήλας (Το Ποτάμι): «Ψυχάκιας» ο Βαρουφάκης, «Ζαν Ντ’ Αρκ» η Κωνσταντοπούλου!

«Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με την Πρόεδρο της Βουλής μοιάζει σαν την Ζαν Ντ’ Αρκ που άκουγε φωνές» είπε για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ "ΞΥΛΟ" ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ->Ανοίγει το Χρηματιστήριο με πλήρη ελευθερία των ξένων και περιορισμούς για τους μαλ@κες τους Έλληνες

Με περιορισμούς στις κινήσεις των Ελλήνων επενδυτών και πλήρη ελευθερία στις κινήσεις των ξένων αναμένεται να επαναλειτουργήσει το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη.

Σαμαράς για το plan B Βαρουφάκη: Αν ο κ.Τσίπρας το ήξερε είναι συνένοχος, αν δεν το ήξερε είναι επικίνδυνος

Κύκλοι του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Προσπαθεί να διαψεύσει τον Βαρουφάκη ο "παιδικός φίλος" - «Εγώ δεν έκανα τίποτα»

Να γιατί χρειάζεται εισαγγελέας... για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει...

Τονίζεται επίσης, ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει θεσπίσει διαδικασίες αυστηρών προδιαγραφών που εγγυώνται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Καταδικάστηκε σε θάνατο ο γιος του Καντάφι -Κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου

Στην εσχάτη των ποινών καταδικάστηκε από δικαστήριο της Λιβύης ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Σαΐφ αλ Ισλάμ, καθώς και άλλα οκτώ άτομα, που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου που σχετίζονται με την εξέγερση του 2011.

Δικαστήρια Ναυπλίου: Βρισιές και αποδοκιμασίες για την συζυγοκτόνο – (VIDEO)

Με αποδοκιμασίες και βρισιές συνοδεύτηκε η μεταγωγή της συζυγοκτόνου από την Ερμιόνη, Αργολίδας στα δικαστήρια Ναυπλίου στις 9:30 το πρωί της Τρίτης, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί. Η 38χρονη Δήμητρα Βουλγαρέλη βγήκε από το κτήριο υποβασταζόμενη και σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.

Σουηδία: Βρέθηκε το ρώσικο υποβρύχιο "φάντασμα" στη Βαλτική; ΒΙΝΤΕΟ

Σουηδοί "κυνηγοί ναυαγίων" πιστεύουν ότι έχουν βρει το ναυάγιο ενός ρωσικού υποβρυχίου. Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι μελετούν το βίντεο που έλαβαν από δύτες στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Σουηδίας, οι οποίοι λένε οτι στο μοντέρνο σκάφος υπάρχει κυριλλική γραφή.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΓΓΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ! Νέες μηνύσεις για σύσταση συμμορίας(!) στον υποκλοπέα

Μηνυτήριες αναφορές για το plan B του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και των μη πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου συνολικά έξι δικηγόροι.

To Slate γελάει με Τσίπρα και Ντόναλντ Τραμπ: Δύο παγκόσμιες μασκαράτες σε πλήρη δράση

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχουν τίποτα κοινό. Ο πρώτος είναι ένας διάσημος 70χρονος με περιουσία 10 δις.

Ο δεύτερος, 40 ετών, είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός της Ελλάδας, γράφει η γαλλική έκδοση της διάσημης και έγκυρης ιστοσελίδας Slate, στο πιο σκληρό άρθρο που έχει γράψει ως σήμερα για τον Ελληνα πρωθυπουργό.

Capital controls: 34 νέες ερωτήσεις - απαντήσεις για καταθέσεις και δάνεια

Νέο οδηγό χρήσης για τις τράπεζες έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών - Τι ισχύει τώρα στις συναλλαγές στα ταμεία και τα ΑΤΜ

Τα capital controls έχουν αλλάξει άρδην τη ζωή των Ελλήνων που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές πληρωμένες των υποχρεώσεών τους, καθώς πρέπει επί μέρες να στηθούν στις ουρές των τραπεζών για να συγκεντρώσουν το ποσό που επιθυμούν.

Αεροπλάνο επιχειρεί προσγείωση και στροβιλίζεται σαν καρυδότσουφλο

Εν μέσω καταιγίδας επιχείρησε το περασμένο Σάββατο, το Boeing 777 της KLM, που εκτελούσε την πτήση PH-BVB, να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Αμστερνταμ.

Μέχρι πότε θα χρωστάμε στους δανειστές

Θα πληρώνουν μέχρι και τα εγγόνια μας!

Όπως αναφέρει το Business Insider, προφανώς κάποια κράτη μέσα στην Ευρωζώνη εξακολουθούν να έχουν περισσότερες απαιτήσεις που υπερβαίνουν τα μέτρα λιτότητας που ψήφισε πρόσφατα η ελληνική Βουλή.

Οι ειδήσεις από το 1895 έως σήμερα

Τo Associated Press, το πρώτο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο που δημιουργήθηκε στον κόσμο, μοιράζεται το αρχείο του από το 1895 έως σήμερα.

Αποφυλακίζεται με το νέο νόμο, λόγω αναπηρίας, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

Αποφυλακίζεται σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφση του συμβουλίου πλημμελειοδικών, ύστερα από 2,5 χρόνια στη φυλακή, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.