30 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΖΜΠΟ@ΤΣΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Στο καράβι για την Αίγινα ο Βαρουφάκης κι οι άλλοι πλακώνονται για πάρτη του

Την ώρα που η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη, ο τέως υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, πηγαίνει στην Αίγινα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mega, ο Γιάνης Βαρουφάκης, παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε το καράβι με προορισμό την εξοχική του κατοικία στην Αίγινα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, φορούσε ένα φανταχτερό πουκάμισο και ήταν απασχολημένος με τον φορητό ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Δείτε το βίντεο από το Mega

ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! Ξεκινούν 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στη… ΝΔ

Ξεκινούν από την 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές παλαιών και νέων μελών στη Νέα Δημοκρατία όπως αποφάσισε μεταξύ άλλων το Διαγραμματειακό Συντονιστικό Όργανο του κόμματος που συνεδρίασε υπό την προεδρία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκου.

... Οταν οι τροϊκανοί συνάντησαν και τους συνεργάτες του Κουρουμπλή!

Πέφτουν ένα - ένα τα "κάστρα"- Σε καλό κλίμα η «γνωριμία» - Συζητήθηκαν φάρμακο, δραστική ουσία και μειώσεις τιμών στις εξετάσεις

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ! Επιστολή παραίτησης 17 μελών (3 βουλευτές) της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Μεταξύ αυτών οι βουλευτές που ψήφισαν «όχι» Κοδέλας, Χατζηλάμπρου, Σωτηρίου

Την παραίτησή τους δηλώνουν με επιστολή τους 17 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών, οι βουλευτές του κόμματος που ψήφισαν «όχι» κατά την πρόσφατη ψήφιση των προαπαιτούμενων, Ελένη Σωτηρίου, Βασίλης Χατζηλάμπρου και Δημήτρης Κοδέλας.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΤΟΚΟΣ! Λαφαζάνης: Υπάρχουν 35 δισ. ευρώ σε χαρτονομίσματα για να πάμε σε εθνικό νόμισμα

Λέγοντας ότι δεν έχουμε δημοκρατία αλλά δικτατορία του ευρώ, ξεκίνησε την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος και από αυτό το βήμα επέμεινε ότι υπάρχουν 35 δισ. ευρώ σε χαρτονομίσματα τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τη μετάβαση σε εθνικό νόμισμα.

«Αυτοκρατορική» άφιξη της Βελκουλέσκου στην Αθήνα

Η Ρουμάνα εκπρόσωπος του Ταμείου εισήλθε στο Hilton συνοδευόμενη από 20 άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας και υπαλλήλους του υπ. Οικονομικών και κατευθύνθηκε αμέσως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Βλέπει Τσακαλώτο - Σταθάκη αύριο η Τρόικα... που δεν θα'βλεπε υπουργούς

Οι δανειστές ζητούν κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων και της έκτακτης εισφοράς 8% στα εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ - Ανοίγουν και τα εργασιακά - Στο «Χίλτον» και όχι στο ΥΠΟΙΚ η συνάντηση με Κοστέλο, Βελκουλέσκου, Ρέφερ και Τζιαμαρόλι

Επίθεση Ζωής Κω/λου στον Τσίπρα: Εμμέσως τον είπε ψεύτη

Το χάσμα πλέον αγεφύρωτο ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία από το βήμα της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε εμμέσως πλην σαφώς να αποκαλύψει ψεύτη τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης 8% για εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ ζητά η τρόικα

Με στόχο να καθορίσουν τον μακροπρόθεσμο ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας καθώς και τους παράγοντες που τον καθορίζουν, συνέχισαν και σήμερα τις εργασίες τους τα τεχνικά κλιμάκια.

Ο αιώνιος φοιτητής Κορωνάκης είναι και ανυπότακτος ενώ έχει δώσει ψευδή διεύθυνση για να μην τον βρίσκουν

Με ερώτησή του την οποία συνυπογράφουν 22 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, κάνει λόγο για ζήτημα μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων του Τάσου Κορωνάκη.

Μέχρι κι οι Αλβανοί μας έχουν για το π@ος! Διεκδικούν ελληνικά θαλάσσια ύδατα

Στο θέμα της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας αναφέρθηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, στα Τίρανα, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, τονίζοντας ότι "εάν δεν υπάρξει συναίνεση μέσω των διαβουλεύσεων, όπως συμφωνήσαμε, τότε θα κριθεί από τρίτους, για τους οποίους θα αποφασίσουμε από κοινού".

Ο βούβαλος ο Ρινάλντι μάλωσε τον βούβαλο Φίλη για τα μακαρόνια και παραιτήθηκε

Η χώρα οδεύει σε εθνική και κοινωνική καταστροφή και γι' αυτή την εξέλιξη είναι τεράστιες οι ευθύνες του Μαξίμου, της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα και όσων ψήφισαν «Ναι» (στην Βουλή), ανέφερε στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρούντι Ρινάλντι.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Μπαλτάς: Να μοιράζουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ νερά στις ουρές των τραπεζών

«Λύση» για τις ουρές που δημιουργούνται στις τράπεζες λόγω των capital controls βρήκε ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς.

Νίκος Στραβελάκης: Το τελευταίο... δελτίο ειδήσεων στο Mega

Παραιτήθηκε μετά από 26 χρόνια στο Mega...

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega για την παραίτηση του Νίκου Στραβελάκη από τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού και την αντικατάστασή του από τον Μανώλη Καψή, ο δημοσιογράφος έκανε γραπτή δήλωση με τίτλο "Το τελευταίο... δελτίο ειδήσεων στο Mega".

Αγνώριστη στις διακοπές η Μέρκελ - Σαν τον φτωχό συγγενή η "σιδηρά" κυρία (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαντλημένη φαίνεται η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ που έφυγε διακοπέςμε τον σύζυγό της στο νότιο Τιρόλο.

Δήλωση "βόμβα" στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

«Ζούμε τις τελευταίες πράξεις ενός προαναγγελλόμενου τέλους του ΣΥΡΙΖΑ», είπε στην Κεντρική Επιτροπή η Ελένη Πορτάλιου. «Υποστήκαμε μια οδυνηρή ήττα», είπε και προσέθεσε πως στην πραγματικότητα δεν υπήρχε ούτε plan A σοβαρό.

Βαλαβάνη κατά συντρόφων που δεν κουκούλωσαν την υπόθεση με την ανάληψη της μητέρας της

Μίλησε αορίστως για δύναμεις που την έχουν στοχοποιήσει - Ζήτησε δημόσια έκφραση στήριξης από το κόμμα της - Είπε ότι «Αυγή» και «Εφημερίδα των Συντακτών» δεν δημοσίευσαν επιστολή στήριξής της από πολίτες

Χάνονται έως 2,8 δισ. ευρώ την εβδομάδα από τα capital controls

Σοκάρουν οι απώλειες από την επιβολή των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) σε συνδυασμό με την κατάσταση της οικονομίας, καθώς υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε 4 έως 10 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ το 2015, ανάλογα με το ποσοστό της ύφεσης, βάσει και των προβλέψεων της Κομισιόν.

Ψαράς δίνει τιτάνια μάχη με ροφό-τέρας 2 μέτρων [βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μια τεράστια αλλά και κάπως... τρομακτική ψαριά.

Ενας ψαράς στη Φλόριντα έδωσε μάχη με έναν γιγάντιο ροφό μήκους 2,1 μέτρων και βάρους 180 κιλών.

Το ΔΝΤ "χάσαμε 25% του ΑΕΠ" πέρασε τις πύλες του υπουργείου Οικονομικών

Το δρόμο για τη Ντέλια Βελκουλέσκου, που προσγειώνεται αυτήν την ώρα στην Αθήνα, άνοιξε ο επικεφαλής της μόνιμης αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στη χώρα μας, περνώντας την πόρτα του υπουργείου Οικονομικών.

Ιδιωτικά κανάλια: Είμαστε νόμιμοι - Ψέματα ότι δεν έχουμε αποδώσει ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο

Συνέντευξη Τύπου της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας ως απάντηση στα κυβερνητικά σχέδια για την ολική αναδιάταξη του τοπίου των ελληνικών ΜΜΕ

Την επί της αρχής διαφωνία τους με το νέο νομοσχέδιο για την ολική αναδιάταξη του τοπίου των ελληνικών ΜΜΕ που προωθεί η κυβέρνηση θέλησαν να εκφράσουν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ).

Ρωσία: Ξεκίνησε η δίκη της ηρωίδας Ουκρανής πιλότου!

Η συγκλονιστική ιστορία της αιχμάλωτης Ουκρανής πιλότου εχει καθηλώσει τους πάντες.
Ξεκίνησε σήμερα στη νότια Ρωσία, η δίκη της Ουκρανής πιλότου Νάντια Σαβτσένκο η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε δύο Ρώσους δημοσιογράφους.

Ο καλύτερος οδηγός λεωφορείου στον κόσμο - Δεν θα πιστεύετε από που πέρασε (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ίσως τον καλύτερο οδηγό λεωφορείου που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Παρέμβαση Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή για τις Σκουριές

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρενέβη προ ολίγου «επί προσωπικού»,στην εν εξελίξει συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ,μετά την τοποθέτηση της βουλευτίνας του κόμματος Κατερίνας Ιγγλέζη, η οποία ανέγνωσε ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών Ιερισσού Χαλκιδικής, στην οποία διατυπώνονται ενστάσεις για όσα είπε για τις Σκουριές, ο Α. Τσίπρας στην χθεσινή του ραδιοφωνική συνέντευξη «Στο Κόκκινο».

Δημοψήφισμα ΣΥΡΙΖΑ (που μάλλον δεν θα γίνει): Ποιοι ψηφίζουν και ποιο ερώτημα θα τεθεί

Γράφει ο καταδικασμένος ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης

Με διαδικασίες-εξπρές, την Κυριακή 2 Αυγούστου, θα στηθούν οι κάλπες για 30.000 μέλη του κόμματος, που καλούνται ουσιαστικά να αποφασίσουν για την τύχη της χώρας, αφού το διακύβευμα αφορά στους χειρισμούς Τσίπρα, που θα οδηγήσουν στο τρίτο Μνημόνιο

Η κυβέρνηση Τσίπρα στηρίζει το "εφοπλιστικό κεφάλαιο"... το οποί δεν θα φορολογήσει τελικά

Την περασμένη Κυριακή, ο πρόεδρος της ΕΕΕ, Θεόδωρος Βενιάμης μέσω της εφημερίδας «Πρώτο ΘΕΜΑ», είχε απευθύνει κάλεσμα προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον  «να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση ότι στηρίζει τη ναυτιλία»

ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ! Και αύξηση θητείας και γυναίκες στο στρατό και μειώσεις αποδοχών ο Καμμένος... κι ας τα αμφισβητεί όπως έκανε με την αύξηση ΦΠΑ στα νησιά που την κατάπιε αμάσητη

Δεν πρόκειται να δεχτώ μείωση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

«Όσο εγώ είμαι υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν πρόκειται να δεχτώ μείωση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες έχουν μειωθεί πάρα πολύ, πάνω από 60%» δήλωσε σήμερα από την Τρίπολη ο Πάνος Καμμένος.

Φίλης για Βαρουφάκη: Εχει πει πολλές μαλ@....

Στα ύψη ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο ο Νίκος Φίλης, ο οποίος υπερασπίστηκε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Γιάνη Βαρουφάκη.

Τα πειστήρια του σχεδίου Βαρουφάκη υπάρχουν στη φωτογραφία του Paris Match!

Τρεις λεπτομέρειες από τη φωτογράφιση του τότε υπουργού Οικονομικών και της συζύγου του για το γαλλικό περιοδικό, που πέρασαν τότε απαρατήρητες, δίνουν νέα διάσταση στο θέμα του σχεδιαζόμενου Grexit!

Τα ομορφότερα γκολ που μπήκαν ποτέ στο Champions League! (VIDEO)

Στη ζωή, ιστορία γράφουν οι στιγμές. Στο ποδόσφαιρο, ιστορία γράφουν τα γκολ!

Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη με την τόση «λάμψη», είναι, φυσικά... συνυφασμένο με το γκολ και δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα!

Έλληνας προγραμματιστής-ταβλαδόρος κέρδισε, για δεύτερη φορά, χρυσό μετάλλιο

Οι Έλληνες διακρίνονται παραδοσιακά στο τάβλι, έτσι δεν είναι παράξενο που ένας συμπατριώτης μας προγραμματιστής και εξπέρ στο ηλεκτρονικό τάβλι κέρδισε -και μάλιστα για δεύτερη φορά- χρυσό μετάλλιο στον 18ο παγκόσμιο διαγωνισμό επιτραπέζιων παιχνιδιών για προγράμματα υπολογιστών, γνωστό και ως «Ολυμπιάδα Υπολογιστών».

Μεϊμαράκης: Θα βάλω αντιπρόεδρο την… – Η απίστευτη ατάκα του προέδρου της ΝΔ

Μία απίστευτη … ατάκα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης  σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση, όπως γράφει ο «Βηματοδότης».

ΒΙΝΤΕΟ-9 φορές που ο Τσίπρας υποσχέθηκε σκίσιμο μνημονίων με ένα νόμο και άρθρο και Ρωσίδες

Χθες ο σωσίας του στο ραδιόφωνο είπε ότι ποτέ δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο πριν τις εκλογές...

«Πριν από τις εκλογές, εγώ δεν είπα ότι θα σκιστούν τα μνημόνια με έναν νόμο και κανένας δεν το είπε. Δεν υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό "περίπατο στο δάσος", δεν είπα ότι θα είναι όλα εύκολα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του Στο Κόκκινο.

Αλέξης, ο εθνικός μας κανακάρης

Μόνο το «σύνδρομο της Ελληνίδας μάνας» μπορεί να ερμηνεύσει την εντυπωσιακή αποδοχή του πρωθυπουργού απ' το 62% των ψηφοφόρων. Εκείνη τη μάνα εννοώ, που δικαιολογεί στον κανακάρη της τα πάντα και βγάζει νύχια να τον προστατέψει. Που κλείνει μάτια και αυτιά στην ξεροκεφαλιά του, στις αυτοκαταστροφικές επιλογές του, στη μετριότητα και στις εξόφθαλμες αδυναμίες του.

Το Twitter «υποδέχεται» τη Βελκουλέσκου: #Erxetai_i_Delia, άρχισαν τα τσιφτετέλια [εικόνες]

Την άφιξη της Σιδηράς Κυρίας του ΔΝΤ, της Ρουμάνας Ντέλια Βελκουλέσκου, σχολιάζουν με απανωτά tweets οι χρήστες του Twitter.

Η «Bίβλος» του ταξιδιώτη: Τα δικαιώματα για το ταξίδι με τρένο-ΚΤΕΛ-ταξί [λίστα]

Το ότι φέτος οι διακοπές των περισσότερων συρρικνώθηκαν, αυτό δεν σημαίνει και ότι συρρικνώθηκαν και τα δικαιώματά τους.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της τα βασικά δικαιώματα των καταναλωτών κατά τη μετακίνησή τους με τρένο, ΚΤΕΛ ή ταξί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Φυλακισμένοι για εξώφυλλο περιοδικών ομορφιάς: Κακοποιοί με αγγελικά πρόσωπα [εικόνες]

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία του εντυπωσιακού κακοποιού Τζέρεμι Μικς, το κοινό του διαδικτύου, ανακάλυψε κι άλλα κρυμμένα διαμάντια στις φωτογραφίες συλληφθέντων στο αρχείο των ΗΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ! Η Όλγα… μαγνήτισε τα βλέμματα και στη Μύκονο

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε να το ρίξει λίγο έξω κάνοντας διακοπές -πού αλλού;- στην Μύκονο πραγματοποιώντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετό δύσκολο και πιεστικό για την νέα και όμορφη βουλευτίνα.

Νέο δημοψήφισμα, στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά -Το twitter τρελάθηκε!

Σαν βόμβα έπεσε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κομματικό δημοψήφισμα για το αν είναι υπέρ ή κατά της συμφωνίας με τους δανειστές.

ΝΥ Times: Η Σλοβενία ήταν η πρώτη που ζήτησε Plan B -Παρομοίαζε τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Τίτο

Δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς τον ιστορικό του μέλλοντος για να μάθει όλη τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που προηγήθηκαν ή επακολούθησαν της συμφωνία ανάμεσα στην Αθήνα και την Ελλάδα. Σιγά-σιγά αποκαλύπτονται από τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Βαρουφάκης «ξαναχτυπά» με άρθρο κατά των δανειστών: Ο μόνος στόχος ήταν η ταπείνωση

Μετά τις συνεντεύξεις του στα γερμανικά ΜΜΕ, σειρά έχει η γαλλική εφημερίδα Le Monde Diplomatique - Ακόμα και τη Γαλλία ταπείνωνε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, σχολιάζει , μεταξύ άλλων, στο άρθρο του

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ! Σκληρές εικόνες: Ταύρος επιτέθηκε σε ταυρομάχο και τον τραυμάτισε στον λαιμό! (βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες λώρες. Ο τραυματισμός τοιυ ταυρομάχου κόβει πραγματικά την ανάσα... Ο ταυτομάχος γύρισε την πλάτη στον ταύρο, και εκείνος του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο λαιμό!

Die Welt: Ο Βαρουφάκης είναι η... Κιμ Καρντάσιαν της διεθνούς πολιτικής

Στον πρώην υπουργό Οικονομικών αναφέρεται εκτενώς και η εφημερίδα Die Welt σε άρθρο της, σχολιάζοντας τις κινήσεις του με καυστικό, σχεδόν σατιρικό ύφος.

Φωτογραφία: Στα Χανιά η κόρη της Μαντόνα

H Λούρδη φωτογραφήθηκε με γνωστό Χανιώτη σε club της περιοχής Μπορεί οι επώνυμες αφίξεις στα Χανιά να άργησαν λιγάκι, αλλά η άφιξη των τελευταίων ημερών είναι αυτό που λέμε «ηχηρή».

Άμεση κατάργηση των πρόωρων συντάξεων ζήτησε η Τρόικα

Αξίωσαν η ρύθμιση να κατατεθεί στη Βουλή ως τρίτο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων - Από το υπουργείο Εργασίας λένε ότι απέκρουσαν το συγκεκριμένο αίτημα

Μύκονος: Ανέβηκε στη μπάρα και τρέλανε τους πάντες - Ο αισθησιακός χορός της νεαρής που κάνει θραύση στο youtube (Βίντεο)!

Η καλλονή ανέβηκε στη μπάρα πασίγνωστου beach club και τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά...
Η καλλονή είναι χορεύτρια στο διάσημο Super Paradise, το beach club με τις καλύτερες και ομορφότερες dancers του νησιού.

ΑΡΙΣΕΡΟΙ ΛΕΜΕ! ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ 10πμ, ΞΥΠΝΗΣΑΝ 11πμ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ 12πμ-Τσίπρας: Εσωκομματικό δημοψήφισμα και συνέδριο-Να μας αναλύσετε όμως και τον άλλο δρόμο

Η συνεδρίαση ήταν να ξεκινήσει στις 10 το πρωί αλλά ως γνωστόν οι αριστεροί τέτοιες ώρες κοιμούνται, οπότε ξεκίνησαν 12 και βάλε

Αυτη την Κυριακή το δημοψήφισμα για ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην συμφωνία - Σύγκληση έκτακτου συνεδρίου τον Σεπτέμβριο - Όποιος θέλει άλλη κυβέρνηση και άλλο πρωθυπουργό να το πει- Όσοι πιστεύουν ότι αυτό είναι το χειρότερο Μνημόνιο να το πουν τώρα -Τακτική υποχώρηση ή άτακτη χρεοκοπία και Grexit - Δεν μιλούσαν για επιστροφή στη δραχμή οι αποφάσεις του κόμματος

ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ! Ελληνικός Χρυσός: Σε 600 νέες προσλήψεις και αύξηση του πριμ παραγωγικότητας

Η Ελληνικός Χρυσός προχωρά άμεσα σε 60 προσλήψεις καθώς και αυξήσεις στα πριμ παραγωγικότητας λόγω της εφαρμογής προγράμματος 7ήμερης λειτουργίας στην παραγωγική διαδικασία.

Επίθεση Φίλη σε Λαφαζάνη: Δεν μπορεί να κάνει τον ιδιοκτήτη της αριστεροσύνης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι. Δεν θα κάνω εγώ τον ιδιοκτήτη του. Δεν μπορεί να κάνει τον ιδιοκτήτη της αριστεροσύνης ο Λαφαζάνης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ! ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ->Ο Πανίκας θέλει να επιστρέψει στη ΝΔ και θέτει όρους!

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε πως επιθυμεί να γυρίσει, αλλά με τους δικούς του όρους.