01 Αυγούστου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 2-08-2015

Δείτε τα:

ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ! Έφυγε διακοπές στην Κέρκυρα ο Τσίπρα - Τι ζήτησε από τις αρχές του νησιού!

Πήγε και καλά για κοινωνική υποχρέωση...

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές - Με ταχύπλοο σκάφος έφτασε στο απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι της Ερείκουσας...

Το Πραξικόπημα των Τσίπρα – Βαρουφάκη: Το δίκτυο προσώπων και οι προετοιμασίες για κόψιμο νομίσματος


Μπαράζ πράξεων νομοθετικού περιεχομένου φέρεται να ετοίμαζε η ομάδα της δραχμής, η οποία με συντονιστή τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ετοίμαζαν τα συγκεριμένα βήματα του Plan B. Σύμφωνα με πληροφορίες, δημιουργήθηκε δίκτυο προσώπων, ειδικών αποστολών σε κύριες θέσεις.

Βόμβες Πανούση: Εσχάτη προδοσία από τον Βαρουφάκη -Η Ζωή θέλει να υποκαταστήσει τον πρωθυπουργό

Σε ευθείες βολές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και όσων επεξεργάζονται σχέδια αλλαγής του πολιτεύματος ή δημοκρατικής εκτροπής, προχώρησε ο Γιάννης Πανούσης.

Ο Βαρουφάκης δίνει συμβουλές στους Ισπανούς: Προσέξτε μην γίνετε Ελλάδα!

"Οι Ισπανοί πρέπει να δουν την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ισπανία και να κρίνουν τι χρειάζεται η κοινωνία τους, ανεξάρτητα από το τι γίνεται στην Ελλάδα, την Γαλλία ή οπουδήποτε αλλού", δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα El Pais και θα δημοσιευτεί ολόκληρη αύριο. Ο ίδιος, μάλιστα, συμβουλεύει τους Ισπανούς, να προσέξουν μην γίνουν... Ελλάδα!

Ρόδος: Γαλλίδα, με καταγωγή από την Τουρκία, φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Η 49χρονη ισχυρίζεται ότι είναι φυσιολάτρης και δεν γνώριζε για το στρατόπεδοΣτα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου βρίσκεται από χθες το απόγευμα 49χρονη Γαλλίδα, η οποία έχει καταγωγή από την Τουρκία, καθώς εντοπίστηκε από στρατονόμους να φωτογραφίζει στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε μονάδα της ανατολικής πλευράς του νησιού μας.

Τα πειραματόζωα του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ελληνες πολίτες

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Δόθηκαν πολλές απαντήσεις προχθες. Είναι κρίμα που η παράσταση στον Κεραμεικό δεν μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά. Οπως εκείνα τα Υπουργικά Συμβούλια που συγκαλούσε ο Γιώργος Παπανδρέου με guest stars, χαρίζοντας ευχάριστο δωρεάν ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Προχθες όσοι από διαστροφή παρακολούθησαν τις τοποθετήσεις των μελών της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα έβγαλαν έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης.

Βίντεο: Δείτε τι μπορεί να προκύψει σε ένα... αθώο pole dancing

O αισθησιακός χορός της κοπέλας διακόπτεται ξαφνικά από έναν απρόσκλητο και απροσδόκητο εισβολέα...

Ανδρέας Εμπειρίκος: Η εκτέλεση από τον ΕΛΑΣ και ο Μεγάλος Ανατολικός

Θεωρείται το πλέον ογκώδες και τολμηρό μυθιστόρημα της ελληνικής λογοτεχνίας του 20ου αιώνα. Ακόμα και αυτοί που δεν γνωρίζουν τίποτε άλλο για την ζωή του Ανδρέα Εμπειρίκου, για την ποίηση, την ψυχανάλυση και τις καινοτόμες απόψεις του, σίγουρα έχουν ακούσει για το πολύτομο έργο που άργησε να εκδοθεί μέχρι και την δεκαετία του '90 «λόγω ελευθεροστομίας» όπως έλεγε και ο ίδιος ο συγγραφεύς του.

Οι Γερμανοί αγαπούν τη… Θεσσαλονίκη!

Ανοδικά κινήθηκαν οι διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη το πρώτο εξάμηνο (Ιανουάριος – Ιούνιος) του 2015. Ωστόσο, η αύξηση φέτος διαμορφώθηκε σε χαμηλότερα  επίπεδα σε σχέση με τα περσινά της αντίστοιχης χρονικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η μεταβολή ήταν της τάξης του 10,74% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2014 (1.006.654 διανυκτερεύσεις φέτος, 909.064 πέρυσι) ενώ η περσινή μεταβολή έναντι του 2013  ήταν μεγαλύτερη και είχε αγγίξει το 15,68%.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ! Γεν Διευθυντή Κοινοβουλευτικού Εργου μεσάνυχτα Παρασκευής διόρισε η Ζωή

Με… ευχάριστες εκπλήξεις θα βρεθούν αντιμέτωποι στο επόμενο διάστημα στο κοινοβούλιο, ο πρωθυπουργός και εν γένει οι κοινοβουλευτικές ομάδες, όταν υπάρξουν δύσκολες διαδικασίες εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, έπειτα από την απόφαση που εξέδωσε για άλλη μια φορά, άγρια μεσάνυχτα η Πρόεδρος της Βουλής.

ΒΑΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕ! Πανικός στην συναυλία του Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου

Δεκάδες πυροτεχνήματα την ώρα που εμφανίστηκε στη σκηνή, η οποία βρισκόταν μέσα στη θάλασσα - Παρούσα και η Λίντσεϊ Λόχαν, μεταξύ δεκάδων επωνύμων και... χιλιάδων ανωνύμων

"Σκληρά" προαπαιτούμενα της τρόικας με... "αντάλλαγμα" ζεστό χρήμα έως 25 δισ. ευρώ - Οι αμφιβολίες των δανειστών για το ταμείο αποκρατικοποιήσεων

- Μέσα στον Αύγουστο πρέπει να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα η κυβέρνηση
- 25 δισ. ευρώ η πρώτη δόση που ζητά το Μαξίμου για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες
- Ο "φιλόδοξος" στόχος για συμφωνία στις 11 Αυγούστου και τα "αγκάθια"
- Τι είχε το... μενού στην χθεσινή, πρώτη συνάντηση Τσακαλώτου - Σταθάκη με την τρόικα
- Στο προσκήνιο το πρωτογενές πλεόνασμα, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το ταμείο αποκρατικοποιήσεων
Ενα μεγάλο πακέτο με προαπαιτούμενα μέτρα καλείται να ψηφίσει η κυβέρνηση εντός του Αυγούστου, με... "αντάλλαγμα" την εκταμίευση μιας μεγάλης πρώτης δόσης που μπορεί να κινηθεί μεταξύ 20-25 δισ. ευρώ.

FT: Οι επενδύσεις στην Ελλάδα σχεδόν σταμάτησαν -Πόσες και ποιες έγιναν φέτος [πίνακας]

Η οικονομική και η πολιτική κατάσταση της χώρας κρατούν μακριά από την Ελλάδα τους επενδυτές, τονίζουν οι Financial Times.

«Οι άμεσες παραγωγικές επενδύσεις στην Ελλάδα έχουν σταματήσει, καθώς η χώρα παραπαίει στο χείλος της χρεοκοπίας και φλερτάρει με την εκδίωξη από την ευρωζώνη.

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ρόδος: Κατέρρευσε σε τράπεζα και πέθανε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο - Σοκ για τους αυτόπτες μάρτυρες!

Ο άτυχος άντρας είχε πάει στην τράπεζα για να πάρει τη σύνταξή του...
Άδικο θάνατο βρήκε ένας 84χρονος Ροδίτης, ο οποίος είχε πάει νωρίς χθες το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Κρεμαστή, προκειμένου να εισπράξει την σύνταξή του.

Στη χλεύη των Ελλήνων

Έχω υπερασπιστεί δημοσίως τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο παρελθόν απέναντι σε σεξιστικές επιθέσεις που δεχόταν. Σήμερα θέλω να γράψω ότι η θητεία της στο υψηλό αξίωμα της Προέδρου της Βουλής αποτελεί αρνητικό πρότυπο για τις γυναίκες και δυσφημεί τον αγώνα τους για ισότιμη συμμετοχή και σεβασμό στη δημόσια ζωή.

Της οικογένειας Μπιν Λάντεν το τζετ που συνετρίβη στη Μ. Βρετανία

Το μικρό αεροσκάφος που συνετρίβη την Παρασκευή στη Μ. Βρετανία θεωρείται ότι ανήκε στην οικογένεια του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Σταθάκης σε … δραχμολάγνους: Είστε περιθωριακοί και αποτυχημένοι

«Ένα κόμμα της δραχμής θα είναι αποτυχημένο και περιθωριακό», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης υποστηρίζοντας επίσης «ότι είναι αναπόδραστη εξέλιξη οι εκλογές, αν χαθεί η πλειοψηφία στη Βουλή».

Η Ελλάδα και οι άλλοι: Οι «επιδόσεις» της χώρας μας σε σύγκριση με τις άλλες που διασώθηκαν


Η Ισπανία ήταν στο χείλος της καταστροφής πριν από τρία χρόνια. Τώρα «καλπάζει».

Η τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης δημοσιοποίησε το όγδοο συνεχόμενο τρίμηνο ανάπτυξης και ο ρυθμός αυξάνεται.


Η Όλγα, ο Τσίπρας και οι… σοκαριστικές αποκαλύψεις

Την … ώρα του πρωθυπουργού σχολίασε η πρώην υπουργός της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη κάνοντας λόγο ότι ο κ. Τσίπρας « ήταν σοκαριστικά αποκαλυπτικός».

Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ένας νεκρός σε λεηλασία σούπερ μάρκετ στη Βενεζουέλα

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκάδες συνελήφθησαν έπειτα από τις λεηλασίες που σημειώθηκαν σε σούπερ μάρκετ στη Σιουδάδ Γκουαγιάνα, στη νότια Βενεζουέλα, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές χθες, καθώς στην πετρελαιοπαραγωγική χώρα-μέλος του ΟΠΕΚ, η οποία πλήττεται από οικονομική ύφεση, σημειώνονται ελλείψεις τροφίμων.

Ούτε η Χιούστον στον «Σωματοφύλακα» δεν είχε τους αστυνομικούς όσους η Ντέλια-ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρή, αγέλαστη και εργατική η επικεφαλής του ΔΝΤ, το γλεντάνε τα υπόλοιπα κλιμάκια!

​Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για το "βαρύ πυροβολικό" του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντέλια Βελκουλέσκου, η οποία έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα.

ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ; ΓΙΑ ΚΑΦΕ Ή ΩΣ ΥΠΟΠΤΟ; ΝΔ: Πέφτει στο κενό…η συκοφαντία σε βάρος του κ. Παπασταύρου

Γιατί αν δεν κάνω λάθος, για "ανωμοτί" κατάθεση καλούν τους λίγο υπόπτους στους οποίους μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες... ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΔ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ... ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

«Η συκοφαντία σε βάρος του κ. Παπασταύρου συνεχίζεται, αλλά πέφτει στο κενό» τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας ότι  «ο έλεγχος της υπόθεσής του, ξεκίνησε από τη Δικαιοσύνη επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης. Αυτό το παραλείπουν. Τώρα απλώς εκδόθηκε το πόρισμα της έρευνας».

Ο Γκάλπρεϊθ στο Spiegel για το Plan B Βαρουφάκη

«Ο Βαρουφάκης τα έδωσε όλα» τιτλοφορείται το άρθρο του οικονομολόγου Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ στο γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Εκλογές τον Νοέμβριο βλέπει η Νέα Δημοκρατία

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η εκτίμηση που υπάρχει στο επιτελείο χάραξης στρατηγικής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας (προ)βλέπει ότι, οι πρόωρες εκλογές -αν τελικά γίνουν-, δεν πρόκειται να διεξαχθούν νωρίτερα απ’ την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι πρόκειται για μία minimum συνεννόηση «μεταξύ κυρίων» Τσίπρα – Μεϊμαράκη και Προκόπη Παυλόπουλου.

Έπεσε χθες το σήμα της ΕΡΤ... δυστυχώς όμως επανήλθε μετά από μια ώρα

Για μια ώρα περίπου έπεσε το σήμα στα τέσσερα κανάλια της ΕΡΤ και στο κανάλι της Βουλής, σε περιοχές της Αττικής, όπως στο Πόρτο Ράφτη αλλά και στο κέντρο, με τους τηλεθεατές να βλέπουν «μαύρο» στις οθόνες τους.

Η Δήμητρα Λάμπρου αρνείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγο της - «Ομολόγησα κατόπιν πίεσης» [βίντεο]

Οτι ομολόγησε κατόπιν πίεσης υποστηρίζει τώρα η Δήμητρα Βούγλαρη Λάμπρη, συζυγοκτόνος του Θανάση Λάμπρου, επιμένοντας ότι δεν σκότωσε αυτή τον άτυχο 42χρονο καπετάνιο και ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.