03 Αυγούστου 2015

Φωτογραφίες: Κόρη γνωστού ηθοποιού τα πέταξε όλα έξω στο Instagram

Η 19χρονη καλλονή, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στις Κάννες για ολιγοήμερες διακοπές, φαίνεται πως βαρέθηκε μόνη της στο δωμάτιό της και αποφάσισε να κάνει μία αυτοσχέδια φωτογράφηση μόδας

ΜΟΥΓΓΑ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Ο λουφαδόρος αιώνιος φοιτητής του ΣΥΡΙΖΑ, Κορωνάκης

Σαράντα χρόνων ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στρατιώτης δεν πήγε και δεν το διαψεύδει... Αυτοί οι φλώροι είναι και λάτρεις των επαναστατών του FARC και της Λατινικής Αμερικής... λες και η επανάσταση θα γίνει με κοτσίδες
Δέκα χρόνια τον ψάχνει η Στρατολογία, αλλά δεν βρίσκει τη διεύθυνσή του - Το 2005 είχε πάρει για τελευταία φορά εξάμηνη αναβολή κατάταξης - Στις 8 Ιουλίου κλήθηκε ξανά να παρουσιαστεί, αλλά αν κρίνουμε από την... κοτσίδα του και την παρουσία στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον γλίτωσε και πάλι

Λίστα Σπαλιάρα: Οι διάσημες γυναίκες του άοκνου εραστή

Ποια γνωστά κορίτσια είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν λίγο καλύτερα;

Μπαίνουμε αισίως στην τρίτη εβδομάδα Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς ο θόρυβος που προκάλεσε η δήλωσή του για τις 4.000 κοπέλες με τις οποίες έχει κάνει έρωτα, όχι μόνο δεν λέει να κοπάσει αλλά έρχονται στην επιφάνεια και νέα πιπεράτα στοιχεία.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Κλαίει το Twitter: Ο Μπέος με 4 κακουργήματα στην πλάτη, σήκωσε το κύπελο και πήρε μετάλλιο με τους διεθνείς της Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στο Βόλο, ο κόσμος το γιόρτασε, αλλά υπήρξε και μια... παράξενη στιγμή.

Οταν ο Αχιλλέας Μπέος πλησίασε τους διεθνείς, πήρε κανονικά μετάλλιο μαζί τους και σήκωσε και το τρόπαιο. Σαν να ήταν αθλητής ή προπονητής και να συνέβαλλε στην μεγάλη αγωνιστική επιτυχία.

Βίντεο-σοκ: Γερανοί καταπλακώνουν σπίτια στην Ολλανδία

Πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες και εγκλωβισμένους - Συναγερμός στα σωστικά συνεργεία

Ένα απίστευτο ατύχημα έγινε πριν λίγο στην Ολλανδία, όταν δύο γερανοί στην προσπάθειά τους να τοποθετήσουν ένα κομμάτι μιας μεταλλικής γέφυρας, έγειραν και έπεσαν πάνω σε σπίτια.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Πρόκληση Κατρούγκαλου: Λέει ότι συζητά με τους δανειστές για... αναστροφή της απορρύθμισης της μνημονιακής πενταετίας!

Εκείνοι επιμένουν: Κλείστε την «πόρτα» για πρόωρες συντάξεις - Ζητούν τα όρια ηλικίας να αυξάνονται έως και δύο χρόνια ανά έτος, για να κλείσει η δυνατότητα συνταξιοδότησης πριν τα 62

Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καλείται να εφαρμόσει το πιο άγριο Μνημόνιο και οι δανειστές πιέζουν για νέα προαπαιτούμενα, ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος υποστηρίζει ότι διαπραματεύεται μαζί τους, προκειμένου να... απαλύνει τις επιπτώσεις των προηγούμενων μνημονίων στις εργασιακές σχέσεις.

Τατσόπουλος για το ραντεβού Κατρούγκαλου-δανειστών: Την κάλεσα στο γραφείο μου, έκανε κόνξες, φοβόταν να έρθει...

Με μία γερή δόση ειρωνείας σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος το ραντεβού του Γιώργου Κατρούγκαλου με τους δανειστές, στο υπουργείο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! Με ρολόι αξίας 500.000 ευρώ παντρεύτηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πούτιν! ΒΙΝΤΕΟ

Oι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, να φοράει στο γάμο του με μια πρωταθλήτρια του πατινάζ ένα ρολόι, η αξία του οποίου υπολογίζεται, σύμφωνα με έναν βουλευτή της αντιπολίτευσης, σε περισσότερα από 500.000 ευρώ προκάλεσε μια δημόσια αντιπαράθεση στη Ρωσία, που μαστίζεται από οικονομική κρίση.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! Νέα "βόμβα" Βαρουφάκη: Ο Τσίπρας πιέστηκε από στελέχη της κυβέρνησης να παραδοθούμε

Για το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων στο Εurogroup, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το δημοψήφισμα και τους λόγους της παραίτησής του μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ελληνοαυστραλό πεζογράφο, Χρήστο Τσιόλκα που δημοσιεύεται στο μηνιαίο περιοδικό Monthly

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ! Μήνυση Χαϊκάλη κατά Ντογιάκου και Παναγιωτόπουλου

Της Άννας Κανδύλη

Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Ισιδώρου Ντογιάκου και κατά του αντεισαγγελέα εφετών Π. Παναγιωτόπουλου κατέθεσε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Π. Χαϊκάλης.

Χάος…με τους συμβασιούχους της Βουλής-Ανασφάλιστοι και απλήρωτοι απ'τη Ζωή

Χοντραίνει …το θέμα με τους συμβασιούχους στη Βουλή καθώς η μη ανανέωση των συμβάσεων από τη Πρόεδρο της Βουλής , τους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. Έτσι λοιπόν καθημερινά πλέον διαμαρτύρονται με διάφορους τρόπους.

Βίντεο: ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΊ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ! Ξύλο από νεοναζί οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας σε παίκτες ισραηλινής ομάδας!

[Επί μήνες μας ζάλιζαν οι πατριώτες του κ@λου ότι οι ουκρανοί είναι ναζί και οι ρώσοι δημοκράτες...]

Κατά τ' άλλα, ο αγώνας ήταν φιλικός... - Αφορμή ήταν ένα φάουλ και από κει ξεκίνησαν όλα...

Το φαινόμενο του νεοναζισμού «ανθεί» σε όλη την Ευρώπη. Και ένας από τους χώρους που βρίσκει πρόσφορο έδαφος είναι τα γήπεδα. Κάτι τέτοιο έγινε και στην περίπτωση του φιλικού αγώνα μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της ισραηλινής ομάδας Αshdod, που έγινε την Κυριακή.

Tετραώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στην Ισπανία [εικόνες & βίντεο]

Από... θαύμα σώθηκαν οι κάτοικοι μιας τετραόροφης πολυκατοικίας στο Καραμπαντσέλ της Μαδρίτης.

Η πολυκατοικία κατέρρευσε σήμερα το πρωί αφού τις προηγούμενες ώρες οι 57 κάτοικοι της άκουγαν επικίνδυνους ήχους.

Iskra: Στενή συνεργάτης του Λαφαζάνη κατά Μαξίμου και ευρώ

Μπορεί λόγω Αυγούστου να έχει κοπάσει ο θόρυβος από το αγεφύρωτο ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι φωνές και οι κόντρες δεν σταματούν με το βλέμμα όλων πλέον να είναι στην ψήφιση της συμφωνίας με τους δανειστές, όπου δεν αποκλείεται το κυβερνών κόμμα να πέσει και κάτω από τους 120 βουλευτές.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Η μεγαλύτερη πτωση στην ιστορία του Χρηματιστηρίου-Μεγαλύτερη κι απ'τη "μαύρη" Δευτέρα του 1987 - Γκρεμίστηκαν οι μετοχές των τραπεζών - Όλοι οι περιορισμοί για τους Έλληνες επενδυτές

- O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 668,06 μονάδες, με δραματική πτώση 16,23%
- Ανοδικά κινήθηκαν 9 μετοχές, 90 πτωτικά και 3 παρέμειναν σταθερές
- Πτωτικά κινήθηκαν όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-29,92%), της Υγείας (-28,48%), των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-24,62%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-19,42%)
- Το Χρηματιστήριο επαναλειτούργησε ύστερα από πέντε εβδομάδες αργίας, λόγω των Capital controls
- ΔΕΙΤΕ ΣΕ INFOGRAPHIC ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ-Ρεπόρτερ σοκάρεται στον αέρα από την εμφάνιση videobomber

Ρεπόρτερ τοπικού καναλιού στο Los Angeles, ουρλιάζει και πηδά στον αέρα όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία ενός άνδρα ακριβώς πίσω της.

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ; Φλαμπουράρης: Θα γίνει μετεγκατάσταση των προσφύγων από το Πεδίον του Aρεως στον Ελαιώνα

Καταλάβατε γιατί δεν ήθελαν γήπεδο Παναθηναϊκού στον Ελαιώνα;

Στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα, στα όρια του Δήμου Αθηναίων και σε απόσταση από κατοικημένες περιοχές, έχει ξεκινήσει η δημιουργία δομής φιλοξενίας για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων από το Πεδίον του Άρεως.

Η απίστευτη ιστορία του ιδρυτή της Atari: «Γιατί η ζωή είναι παιχνίδι»

Ο 72χρονος Nolan Bushnell ίδρυσε την Atari το 1972 και είχε προσλάβει τον Στηβ Τζομπς - Πώς καταστράφηκε οικονομικά και με ποιο τρόπο πιστεύει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις αναποδιές της ζωής

Τα e-mail της Χίλαρι αποκαλύπτουν: «Άπειρος» ο Ντέιβιντ Κάμερον, «κλόουν» ο Μπόρις Τζόνσον

Μετά την απόφαση της πρώην υπουργού Εξωτερικών και υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, να δοθούν στη δημοσιότητα τα e-mails της από την περίοδο που ήταν επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλώντας αμηχανία στις αμερικανο-βρετανικές σχέσεις.

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"-«Λουκέτο» σε επιχειρήσεις που αρνήθηκαν έλεγχο της εφορίας

Το κλείσιμο των επιχειρήσεων (που συχνά λειτουργούν και πάλι παρά τις ταινίες και τα λουκέτα) "θυμήθηκε" το υπουργείο Οικονομικών, για επιχειρήσεις που αρνούνται να δεχτούν τον φορολογικό έλεγχο. Στο στόχαστρο μπήκαν από την πρώτη στιγμή κουρεία, καφέ μπαρ, οδοντιατρεία αλλά και ... τα τυροπιτάδικα, που κλείνουν για 5 έως και 30 μέρες, ανάλογα με την παράβαση.

Το νέο σκίτσο του Αρκά που σαρώνει στο ίντερνετ

Ο πάντα καυστικός σκιτσογράφος, Αρκάς, βάζει τις δικές του πινελιές στην πολιτική επικαιρότητα των ημερών...

Βίντεο: Ανεμοστρόβιλος στο ορυχείο Καρδιάς της ΔΕΗ στην Κοζάνη

Το φυσικό φαινόμενο κατέγραψε εργαζόμενος στα ορυχεία

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι αναφορές για ανεμοστρόβιλους στην ελληνική επικράτεια. Εργαζόμενος στο ορυχείο Καρδιάς της ΔΕΗ στην Κοζάνη κατέγραψε σε βίντεο το εντυπωσιακό φαινόμενο, το οποίο εκδηλώθηκε εντός των εγκαταστάσεων και διήρκεσε λίγα λεπτά.

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ! Κατέρρευσε η μεταποίηση από τα capital controls τον Ιούλιο - "Βουτιά" στις 30,2 μονάδες

Συρρίκνωση ρεκόρ της μεταποιητικής παραγωγής κατέγραψε η ελληνική οικονομία τον Ιούλιο, υποχωρώντας περαιτέρω στην ύφεση που ταλανίζει τη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Όλοι οι άνθρωποι του (νέου) προέδρου

Του Πάρη Κουρτζίδη

Έχοντας είκοσι έξι χρόνια στα κοινοβουλευτικά έδρανα, ξεκινώντας απ’ την πρώτη γραμμή της ΟΝΝΕΔ, και αφού ανέλαβε πρώτος –και ομολογουμένως επιτυχημένος– γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας επί Κώστα Καραμανλή, αλλά και πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Ευ. Μεϊμαράκης δείχνει σήμερα να αποτελεί για ακόμα μία φορά τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή…

Τι λένε οι ξένοι απεσταλμένοι για την Ελλάδα στους φίλους τους: Με κάνει να ονειρεύομαι [εικόνες]

Μια Αμερικανίδα, ένας Βέλγος, ένας Γερμανός και ένας Ολλανδός που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα μάς μιλούν για τις καθημερινές, άτυπες «ανταποκρίσεις» που στέλνουν στις πατρίδες τους.

ΦΩΤΟ-Τα παιδιά της Εθνικής έκαναν εμάς περΗφανους και τον Καμμένο περΙγελο

Εκεί που λες "χάθηκε κι ο Πανάρας ρε πστη μου και έχουμε μέρες να γελάσουμε" νάτος πετιέται και σου φτιάχνει τη διάθεση...

Άλλο ένα ρεσιτάλ έδωσε χθες το βράδυ ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την πρωτιά της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ με τη γνωστή του...

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! Οι γονείς του επαναστάτη ληστή για μπάνιο στο Σούνιο

Στο Σούνιο για μία σύντομη απόδραση βρέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Παπάζογλου.

Ο κ. Βούτσης επέλεξε για τη διαμονή του το πολυτελές ξενοδοχείο «Aegeon Beach Hotel», το Σάββατο 25 Ιουλίου.

ΓΑΤΑ ο Τατσόπουλος: Ο Λαφαζάνης το «βούλωσε» μέχρι την υπογραφή της συμφωνίας.. μετά θα κάνει πάλι τον επαναστάτη

Με σκληρά λόγια χαρακτήρισε την τακτική του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο βουλευτής του Ποταμιού Πέτρος Τατσόπουλος. «Ο Λαφαζάνης το »βούλωσε» μέχρι να πάρουμε τη συμφωνία. Ετσι του είπε ο Τσίπρας.Του έλεγε δεν είναι της ώρας, περίμενε…»  δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΝΔ : Η κυβέρνηση να γυρίσει από τις παραλίες και να δώσει άμεσες λύσεις

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά, οφείλουν να γυρίσουν από τις παραλίες, να δώσουν προτεραιότητα στη διακυβέρνηση της χώρας -και όχι στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ-, να δώσουν άμεσες λύσεις σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς. Ειδάλλως τα χειρότερα είναι μπροστά», δήλωσε ο υπεύθυνος του τομέα υγείας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας με αφορμή την επίσχεση εργασίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ 13η ΣΥΝΤΑΧΑΧΑΧΑΧΑ->Μεγάλο... ψαλίδι σε όλες τις συντάξεις του ΙΚΑ τον Σεπτέμβριο! - Μείωση μέχρι και 180 ευρώ

- H αύξηση στις κρατήσεις υπέρ του ΕΟΠΥΥ ισχύει από την 1η Ιουλίου - Tα ποσά της εισφοράς που προκύπτουν, ως διαφορά, για τις συντάξεις Ιουλίου και Αυγούστου, παρακρατούνται από την σύνταξη του Σεπτεμβρίου
- Aπό τον Οκτώβριο οι νέες υψηλότερες κρατήσεις θα γίνονται σε μηνιαία βάση
- Παρόμοια απόφαση αναμένεται να εκδώσει και το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης για τις επικουρικές συντάξεις

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ! Στρατούλης: Αν είναι να πεθάνουμε από την πείνα μέσα στο ευρώ, να δούμε και τη δραχμή

Να μείνει «μια μικρή παρένθεση στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ» η συμφωνία των Βρυξελλών, ζήτησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Γεωργιάδης: Δεν είναι στις προθέσεις μου να διεκδικήσω την ηγεσία της ΝΔ

«Ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Σαμαράς, έφεραν Μνημόνιο σαν της Αριστεράς. Οι ακρίδες και τα βατράχια να έπεφταν στη χώρα, τέτοια ζημιά δεν μας έκαναν, όση ο Τσίπρας. Ο Τσίπρας είναι συμφορά. Το μόνο θετικό που έχει...

ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ->! Εως και 70% η πτώση του τζίρου στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω capital controls

Τις δυσμενείς επιπτώσεις που υφίστανται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω της επιβολής κεφαλαιακών έλεγχων καταγράφει έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ΓΣΕΒΕΕ.

Το Μαξίμου μπορεί να διαψεύδει, αλλά εναγωνίως αναζητά “συγγραφείς” Μνημονίων

Η κυβέρνηση δεν αναζητεί κανέναν ξένο εμπειρογνώμονα για να συγγράψει το Μνημόνιο, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή σχετικό σημερινό δημοσίευμα.

O κρίσιμος ρόλος της Σαββαΐδου στις διαπραγματεύσεις

Το «νομισματικό πραξικόπημα», που τόσο συστηματικά προετοίμαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης, θα ξεκινούσε από την κατάληψη της οδού Καραγιώργη Σερβίας 8, εκεί που είναι η έδρα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και το γραφείο της κας Κατερίνας Σαββαΐδου.

ΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη: Κάνε στροφή 360 μοιρών στην πόλη με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Ενα εκπληκτικό βίντεο με θέμα τη Θεσσαλονίκη δημιούργησε η ομάδα Experience Greece.

Στο βίντεο, ο θεατής κάνει μια βόλτα από τον Λευκό Πύργο στην Πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποιώντας μέσω του φακού μια στροφή 360 μοιρών.

ΝΔ: Η κυβέρνηση επιχαίρει για ανύπαρκτα μέτρα στο μεταναστευτικό

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδείνωσε δραματικά το μεταναστευτικό πρόβλημα, και τώρα παρουσιάζει ως «έργα» τα ευφυολογήματα και την αδράνεια της αρμόδιας υπουργού, καταγγέλλουν τέσσερις Υπεύθυνοι  Τομέων της ΝΔ.

ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ! Δραστικές περικοπές ζητάει η κυβέρνηση από τους δήμους: Στο στόχαστρο υπερωρίες, μετακινήσεις, ακόμα και κινητά

Σε μια σαφή εντολή να περικόψουν περαιτέρω τις δαπάνες τους, προχώρησε η κυβέρνηση προς τους Δήμους όλης της χώρας.

Σχετική εγκύκλιος που υπογράφεται από τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση και τον αναπληρωτή του υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, αναφέρει πως...

Ειρωνεία Τατσόπουλου για Iskra: Κρίμα και είχαν «σελώσει ήδη τα άλογα»

Ειρωνική ανάρτηση για τον Iskra, τον ιστότοπο της Αριστερής Πλατφόρμας, έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Βρούτσης: Σε 6 μήνες έκαναν την Ελλάδα πάλι πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων

«Χρειάστηκαν μόνο 6 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να καταφέρουν να στέψουν την Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων στην Ευρώπη», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Άδωνις: Εικόνα πτώχευσης στο Χρηματιστήριο

Εικόνα πτώχευσης παρουσιάζει το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του μετά από 5 εβδομάδες, σημειώνει σε ανάρτηση του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ένταση στον αέρα με Παππά – Άδωνι για 3ο μνημόνιο και εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

«Αντιμνημόνιο, αντιμνημόνιο, αντιμνημόνιο, και μόλις γίνατε κυβέρνηση ένα μνημόνιο “να”, σχολίασε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Παππά, ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Λαπαβίτσας: Η πολιτική στρατηγική μας κατέρρευσε ολοκληρωτικά

Με άρθρο που ανέβασε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας εξηγεί πιο είναι σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ... από τη σκοπιά ενός δραχμολάγνου

Γεωργιάδης: Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές γιατί αν κερδίσει ο Τσίπρας η χώρα θα καταστραφεί - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι εάν η χώρα πάει σε εκλογές και ξανακερδίσει ο Αλέξης Τσίπρας θα καταστραφεί.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΛΕΜΕ! Από την Τετάρτη οι αιτήσεις για δωρεάν παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων γυναικών, να πάνε τα παιδιά τους σε παιδικούς με τα βαμμένα με αίμα λεφτά των τοκογλύφων, θα ξεκινήσει να διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή

Από την Τετάρτη 5 Αυγούστου έως την Τρίτη 18 Αυγούστου μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής όσοι ενδιαφέρονται για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς, μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ.

ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ "ΣΥΜΜΟΡΙΑ"!Γκαλμπρέιθ: Αρνούμαι ότι υπήρξα μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης -Δεν σκοπεύαμε να βγάλουμε την Ελλάδα από το ευρώ

Με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, ο γνωστός οικονομολόγος και επιστήθιος φίλος του Γιάνη Βαρουφάκη, αρνείται ότι ήταν μέλος μιας «εγκληματικής οργάνωσης» που είχε σκοπό να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.

ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ; ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ Ή ΑΠΛΑ ΜΑΛ@ΚΑΣ; Ο Κατρούγκαλος ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στην τρόικα

Ζήτησε να έχει άτυπη συνάντηση με εκπροσώπους των θεσμών στο υπουργείο Εργασίας

Πειραιώς: Ακόμη δεν μπορούν να προσδιοριστούν οι επιπτώσεις των capital controls

Οι επιπτώσεις των capital controls για την οικονομία δεν μπορούν ακόμη να προσδιορισθούν επακριβώς, αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς.

ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! "Αιματοχυσία" στο ΧΑ - Στο 20% - Sell σε όλα από τους επενδυτές - Μηδενίστηκαν τα παράγωγα των τραπεζών

Το σοκ της "αιματοχυσίας" και το τίμημα της επανέναρξης της χρηματιστηριακής αγοράς είναι τεράστιο. Οι περιουσίες των Ελλήνων επενδυτών καταστρέφονται σε ζωντανή μετάδοση δίχως αγοραστές.

Τραγική η κατάσταση των γερασμένων Canadair-Από τα 19 πετούν μόνο τα 11!

Είναι που είναι παλιά, έμειναν φέτος και χωρίς συντήρηση από τους ΣΥΡΙΖΑίους (αφού μάζεψαν ότι λεφτό υπήρχε για να κάνουν επί 6 μήνες τους άνετους στο ΔΝΤ), πόσο ν' αντέξουν;

Τραγική είναι η εικόνα του στόλου των πυροσβεστικών αεροσκαφών αφού όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ από τα 19 διαθέσιμα Canadair μόλις τα 11 βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.