06 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Οι κ@λοτούμπες Τσίπρα-Καμμένου

Ο Αλέξης Τσίπρας διηγείται πως παραπλάνησε τον λαό. Ότι και να λέμε δεν έχουν ειπωθεί καλύτερα ψέματα και δεν έχουν γίνει ωραιότερες κωλ@τούμπες απ'ότι από Τσίπρα και Καμμένο... εις υγείαν των κορόιδων:

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ! Οι λαμογιές της... «πρώτης φοράς αριστερά» με το «ηθικό πλεονέκτημα»

Από τα 200.000 ευρώ της Βαλαβάνη και τον ανυπότακτο Κορωνάκη μέχρι την παράνομη ενοικίαση της βίλας Βαρουφάκη, τα εμβάσματα του Μάρδα και τα διπλά ταμεία του Πολάκη...

Το μακρύ κατάλογο ηθικών παραπτωμάτων, στα οποία έχουν υποπέσει τα μέλη της νέας κυβέρνησης μέσα σε μόλις ένα εξάμηνο, καταγράφει ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε νέα του ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, που συνυπογράφουν και άλλοι 36 βουλευτές της ΝΔ.

Ο Βαρουφάκης σε ρόλο Κωνσταντάρα – Το βίντεο που τα «σπάει» στο διαδίκτυο

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε μία από τις αγαπημένες ταινίες της καριέρας του. Τί 30, τι 40, τι 50. Μία από τις χαρακτηριστικές στιγμές της ταινίας, είναι όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπαίνει και βλέπει την…

Βουλή: Όλος ο διάλογος Ζωής - Παππά στην επεισοδιακή συνεδρίαση για το ΕΣΡ

Ορισμένα αποσπάσματα αποκαλύπτουν το τεταμένο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Τα πρακτικά της επεισοδιακής Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής της περασμένης Τρίτης, όπου η Πρόεδρος του κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ Νίκος Παππάς ήρθαν σε σύγκρουση για το θέμα του ΕΣΡ, αναρτήθηκαν στο site της Βουλής.

ΕΤΣΙ! Τασία: Οι λάθρο «θα μπαίνουν και θα βγαίνουν ό,τι ώρα θέλουν»

Τον χώρο της Αμυγδαλέζας με εκείνον στον Βοτανικό, όπου αναμένεται να μεταφερθούν οι πρόσφυγες από το κέντρο της Αθήνας, διαχώρισε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας σήμερα το στο Mega.

Δες την καταστροφή που θα προκαλούσε η βόμβα της Χιροσίμα αν έπεφτε στην πόλη σου!

Η ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του 20ου αιώνα που σφράγισαν την νίκη των συμμάχων κατά του Άξονα.

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Σε δύο δόσεις θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι την αυξημένη «λυπητερή» της νέας έκτακτης εισφοράς

Νέα οικονομικά «βάρη» και νέο «ψαλίδι» στα έσοδα των φορολογουμένων το 2015 και το 2016 με την νέα ειδική εισφορά αλληλεγγύης.

Παγκόσμια πρωτοτυπία Κουρουπλή η υποχρεωτική συμμετοχή των Ελλήνων σε εξετάσεις για τον καρκίνο!

Οι προληπτικές εξετάσεις έχουν προφανώς πλεονεκτήματα, αλλά συνοδεύονται και από μία σειρά μειονεκτημάτων, όπως είναι τα πρόσθετα κόστη και ταλαιπωρία εξαιτίας της ανάγκης πρόσθετων ελέγχων στις περιπτώσεις ασαφών ευρημάτων, κατά τους ειδικούς

Iskra: Η κυβέρνηση σε παραζάλη προσπαθεί να χρυσώσει το «χάπι»

Συνεχίζει να βαθαίνει το χάσμα μεταξύ της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερή Πλατφόρμα, η οποία μέσω της ιστοσελίδας «Iskra» επιτίθεται στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας «πως χρυσώνει το χάπι της λεηλασίας».

ΤΑ ΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ! Reuters: «Κρίση; Ποια κρίση;» λένε τουρίστες που συρρέουν στην Ελλάδα

Τουρίστες που επισκέπτονται είτε την Αθήνα είτε τα ελληνικά νησιά, υποστηρίζουν στο πρακτορείο ότι για τους ίδιους δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να επισκεφθούν την Ελλάδα

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Jennifer Aniston-Justin Theroux: Επιτέλους παντρεύτηκαν!

«Βουίζει» ο τόπος - Η «δικιά μας» Τζένιφερ ντύθηκε νύφη στα 46 της χρόνια και πρέπει να είναι πλέον η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον πλανήτη - Διαβάστε τι «διαρρέει» για το μυστήριο και ποιοι ήταν καλεσμένοι

Αποζημίωση-μαμούθ από νοσοκομείο σε εργαζομένη που τραυματίστηκε από πτώση δέντρου

Αποζημίωση 60.150 ευρώ εφάπαξ και υποχρέωση καταβολής μηνιαίως 500 ευρώ έως του ποσού των 266.000 ευρώ

Το ποσό των 60.150 ευρώ εφάπαξ υποχρεούται να καταβάλει διοίκηση νοσοκομείου σε εργαζομένη του, προκειμένου να την αποζημιώσει για τα όσα υπέστη όταν έπεσε πάνω της μεγάλο κλαδί δέντρου, το οποίο βρίσκονταν στο προαύλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το κόμμα της δραχμής εξήγγειλε ο Στρατούλης

«Καλούμε όλες τις αντιμνημονιακές και αριστερές δυνάμεις, το λαό και τη νεολαία σε κοινές δράσεις για τη συγκρότηση ενός μεγάλου, δημοκρατικού, πατριωτικού, προοδευτικού μετώπου του ΟΧΙ» - Το τρίτο Μνημόνιο «θα είναι πολιτική ταφόπετρα όχι μόνο για την κυβέρνηση, το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά, αλλά κυρίως για το λαό, την πατρίδα και την ίδια τη δημοκρατία»

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Στα 238 εκ. το πρωτογενές πλεόνασμα από 1,8 πέρσι-1 δις χρέος τα Ταμεία από 400 εκ πλεόνασμα πέρσι

Στα ασφαλιστικά ταμεία υπάρχει έλλειμμα ένα δισ. ευρώ - Οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες έφθασαν τον Ιούνιο στα 5,3 δισ. ευρώ

Σε... ελεύθερη πτώση βρέθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα κατά τη διάρκεια του α' εξαμήνου, καθώς διαμορφώθηκε στα 238 εκατ. ευρώ από 1,8 δισ. που ήταν στο αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους, βάσει στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών.

Ανάσα για το Χρηματιστήριο μετά το τριήμερο σφυροκόπημα – Εκλεισε με +3,65%

Ανοδική αντίδραση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά τη δραματική πτώση των τριών τελευταίων συνεδριάσεων, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε υποχωρήσει κατά 19,35% και ο δείκτης των τραπεζών κατά 63,81%.

Παραδοχή – σοκ: Το μυστικό σχέδιο Βαρουφάκη για Grexit ξεκίνησε τον Μάρτιο

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό Spiegel, ο  οικονομολόγος και στενός συνεργάτης του Γιάνη Βαρουφάκη, Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, παραδέχεται ότι ήταν μέλος της μυστικής ομάδας υπό τον Γιάνη Βαρουφάκη που προετοίμαζε το απόρρητο σχέδιο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι οι σχετικές συζητήσεις ξεκίνησαν στο τέλος Μαρτίου και διήρκεσαν μέχρι την πρώτη βδομάδα του Μαΐου.

Πώς να αποφύγετε τα πλαστά χαρτονομίσματα – Τι συμβουλεύει η ΕΛ.ΑΣ

Χρήσιμες συμβουλές προς ενημέρωση των πολιτών και αποφυγή εξαπάτησης τους από άτομα που χρησιμοποιούν αμφίβολου γνησιότητας χαρτονομίσματα δίνει στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή δύο σχετικές υποθέσεις που έγιναν γνωστές σήμερα.

Ο Καμμένος επιβεβαίωσε (έμμεσα) ότι λάθρο "πολιορκούν" στρατιωτικά φυλάκια σε μικρά νησιά

Σε έμμεση επιβεβαίωση των καταγγελιών των τελευταίων ημερών που ήθελαν στρατιωτικά φυλάκια να περνούν δύσκολες ώρες από την αθρόα εισβολή παράνομων μεταναστών και προσφύγων προχώρησε ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος.

Μαξίμου: Δεν υπάρχει συνέντευξη του Τσίπρα στη Neues Deutschland

Διαψεύδεται από το Μέγαρο Μαξίμου ότι ο Πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Neues Deutschland. Συγκεκριμένα, κυβερνητικές πηγές, αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη στην εφημερίδα Neues Deutschland.

ΣΙΓΑ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΠΕΝ! Η νταντά που φημολογείται ότι έχει σχέση ο Ben Affleck καλοπερνά κι εκείνος πληρώνει!

Τι γίνεται τέλος πάντων στο Hollywood με τις νταντάδες και είναι πάντα οι πέτρες των σκανδάλων; Λίγο μετά τον χωρισμό της, η Jennifer Garner από τον Ben Affleck, ανακάλυψε πως ο επί δέκα χρόνια σύζυγός της, είχε μάλλον σχέση με την νταντά των τριών παιδιών τους, την 28χρονη Christine Ouzounian.

Τον χάκερ των email ψάχνει η ΕΥΠ

Στους 15.000 ανέρχονται οι πολίτες χρήστες email, που ενδέχεται να έχουν πέσει θύμα χάκερ. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, μετά την ενημέρωση που είχαν οι ελληνικές αρχές από ξένη υπηρεσία ασφαλείας, ότι τα mail χιλιάδων Ελλήνων πολιτών είναι παραβιασμένα.

Σάλος στη Μύκονο με την κόρη του Πρίγκιπα Αλβέρτου - Έβαλε την προσωπική της ασφάλεια να κατασχέσει φωτογραφικές μηχανές!

Aκόμη μία λαμπερή προσωπικότητα βρίσκεται στην χώρα μας κι όσο κι αν προσπάθησε να μείνει κρυφό, σε σχέση με τους υπόλοιπους διάσημους που κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά, δεν τα κατάφερε!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ 3,5δις! Στα 5,33 δισ. πήγε ο Τσίπρας τα «φέσια» του Δημοσίου τον Ιούνιο

«Πρωταθλητές» αναδεικνύονται οι οργανισμοί κοινωνικής ασφάλισης, οι οφειλές των οποίων αγγίζουν τα 2,34 δισ. ευρώ

Στο επίπεδο των 5,33 δισεκατομμυρίων ευρώ διαμορφώθηκαν τον Ιούνιο οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΗΠΕΔΟ! Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στην ΑΕΚ: 4 εμπόδια για το νέο γήπεδο

Τι και αν δικαιώθηκε πρόσφατα η ΑΕΚ από το ΣτΕ για την διπλή προσφυγή, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζει την πολεμική του απέναντι στην Ενωση.

Συγκλονιστικό βίντεο: 47χρονος εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο και κάηκε ζωντανός!

Πρόκειται για έναν τελωνειακό υπάλληλο ο οποίος απανθρακώθηκε χωρίς να μπορεί να βγει από τις λαμαρίνες - Διαβάστε πώς συνέβη η τραγωδία

Τραγικό θάνατο μέσα στα συντρίμμια αυτοκινήτου βρήκε το πρωί ένας 47χρονος τελωνειακός υπάλληλος. Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και ο άνδρας απανθρακώθηκε χωρίς να μπορεί να βγει από τις λαμαρίνες. Το δυστύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Πάφου.

Εγκαίνια νέας διώρυγας Σουέζ: Τιμητική διέλευση και από την φρεγάτα «Σπέτσαι»

Εντυπωσιακές εικόνες - Ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο προσκεκλημένοι για την ιστορική ημέρα - Το «παρών» δίνει και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Εντυπωσιακές εικόνες φτάνουν από τα εγκαίνια της διώρυγας του Σουέζ που πραγματοποιούνται σήμερα από τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, παρουσία ηγετών από όλο τον κόσμο.

Ποιά γυναίκα θέλουν στα χαρτονομίσματά τους οι Αμερικανοί

Περισσότεροι από έναν στους τέσσερις Αμερικανούς ελπίζουν ότι στο νέο χαρτονόμισμα των 10 δολαρίων θα εικονίζεται η Έλινορ Ρούζβελτ, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εταιρείας McClatchy-Marist που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σταμάτης Κριμιζής ο μέγιστος αστροφυσικός της NASA ξεσπά: Γίναμε ρεζίλι σε όλον τον κόσμο για ανοησίες, αδιανόητα σε άλλες χώρες

Το διαστημικό σκάφος Νew Horizons συνεχίζει να σαγηνεύει τη Γη αποστέλλοντας έγχρωμες φωτογραφίες (στις αποχρώσεις του καφέ και του κόκκινου) από τον Πλούτωνα. Ο διακεκριμένος αστροφυσικός της NASA Σταμάτης («Τομ») Κριμιζής, ο «νονός» του παρθενικού στην Ιστορία περάσματος από τον Πλούτωνα (στις 14 Ιουλίου 2015) αλλά και ο μοναδικός επιστήμονας που επισκέφθηκε (μέσα από τα όργανα και τα διαστημικά οχήματα που κατασκεύασε) και τους εννέα πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, μιλάει στο BΗΜΑgazino για το τελευταίο μεγάλο βήμα της ανθρωπότητας στην κατάκτηση του Διαστήματος.

Με ελβετικό “βρώμικο” μελάνι θα τύπωναν δραχμές ή IOU Αλέξης και Γιάνης!

Το ξαναλέμε: Κώλωσαν τελευταία στιγμή γιατί δε βρήκαν στήριξη από πουθενά και ο Πούτιν που τους είχε αφήσει ελπίδες για δικούς του λόγους τους κρέμασε τη μέρα του δημοψηφίσματος, οπότε ο Τσίπρας φοβήθηκε και άλλαξε ρότα από τη μια στιγμή στην άλλη

Σχεδίαζαν Grexit... μέσω Ελβετίας. Την τύπωση είτε δραχμών είτε IOU (παράλληλου νομίσματος) θα αναλάμβανε ελβετική εταιρεία που έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο, σύμφωνα με ελβετικά ρεπορτάζ.

«Όχι άλλους τσομπάνηδες»

ΝΙΚΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ
   
Στην Ελλάδα ασχολείται με την αγροτική παραγωγή το 14,5% του πληθυσμού και αποδίδει το 6,6% του ΑΕΠ, σε αντίθεση με τα ποσοστά σε όλη την Ευρώπη που είναι 2,9 με 3,5% απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού με αποτελέσματα καλύτερα στα ΑΕΠ (από 7,5 έως 9,5%).

Από το σοβιετικό λαϊκισμό στις σταλινικές αποφάσεις

Ν. Λυγερός

Όταν δεν είσαι ικανός να δώσεις προτεραιότητα στην πατρίδα και προτιμάς το κόμμα σου, γιατί μια ζωή δεν μπόρεσες να σκεφτείς αλλιώς, αρχίζεις τον σοβιετικό λαϊκισμό που απέρριψαν ακόμα και οι Ρώσοι. Όταν ξέρεις ότι ακόμα και ο Λένιν αναγκάστηκε ν’ αλλάξει πολιτική περί οικονομίας, γιατί δεν γινόταν αλλιώς, πώς μπορείς να επιμένεις ενάντια στην ιστορία.

Δεν ηττηθήκατε, σύντροφοι

Αρίστος Δοξιάδης

«Ηττηθήκαμε», γράφουν οι διανοούμενοι και τα πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και ψάχνουν να βρουν πού έκαναν το λάθος στις διαπραγματεύσεις. Αναζητούν απαντήσεις στο συσχετισμό δυνάμεων, σε τεχνικές ανεπάρκειες, σε γεωπολιτικούς παράγοντες.

Ο σοσιαλισμός της ανευθυνότητας

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την πρόταση του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή να κάνει κατ’ ουσίαν υποχρεωτικές τις προληπτικές εξετάσεις για τέσσερα είδη καρκίνου, αλλιώς αν ασθενήσουν θα υποχρεώνονται να πληρώνουν το 50% των εξόδων νοσηλείας τους. «Σαν λαός είμαστε αμελείς σε ό,τι αφορά την υγεία μας... Πρόσφατα υλοποιήθηκε πρόγραμμα αντικαρκινικών εξετάσεων για 60.000 ωφελούμενους στο οποίο προσήλθαν μόλις 7.000 άτομα», είπε ο ίδιος («Ελεύθερος Τύπος» 4.8.2015).

Όργια, κα@λες και γαμ@σια: Το άρθρο που προκάλεσε την αντίδραση της ΓΓ Ισότητας των φύλων

Η Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, έστειλε επιστολή στην Εφημερίδα των Συντακτών, όπου χαρακτηρίζει το περιεχόμενο χιουμοριστικού άρθρου ως άκρως σεξιστικό. Διαβάστε γιατί

ΚΛΑΙΩ! Επική πρόταση Κέλλα

Ο βουλευτής Λάρισας με τη ΝΔ, έγραψε στο Facebook:

Προτείνω,υποχρεωτικές προληπτικές...

Τσίπρας: Ήθελα να χτυπήσω τη γροθιά στο τραπέζι και να φύγω, αλλά… φοβήθηκα μη μου σκιστεί το καλσόν

Μεγάλη συνέντευξη στην Αριστερή εφημερίδα Neues Deutschland παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, όπου μιλάει για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τους λόγους που τον οδήγησαν στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, αλλά και για τη μεγάλη βραδιά της έκτακτης Συνόδου Κορυφής.

Το tweet του Αλέξη Τσίπρα από την Αίγυπτο

Στην Αίγυπτο για τα εγκαίνια της νέας διώρυγας του Σουέζ βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει σημαντικές διμερείς συναντήσεις με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Αιγύπτου και τον πρωθυπουργό της Ρωσίας.

Σόιμπλε, ο πιο συζητημένος πολιτικός της Ευρώπης -Αγνωστες πτυχές και σπάνιες φωτογραφίες

Ένα λογοπαίγνιο που στα αγγλικά μπορεί να αποδοθεί με απόλυτη πιστότητα, στα ελληνικά χάνει, μεν, τη σημασιολογική του αξία, αλλά όχι και τη δύναμη του. Ειδικά όταν πρόκειται για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το «θαύμα» της Διώρυγας του Σουέζ. Η κατασκευή, ο πόλεμος για τον έλεγχό της και η «δίδυμη» αδερφή της

Λίγα κατασκευαστικά έργα έχουν αλλάξει τόσο πολύ τον ρου της ιστορίας όσο η διάνοιξη της Διώρυγας του Σουέζ η οποία δεν αναμόρφωσε μόνο τα δεδομένα στην παγκόσμια ναυσιπλοϊα και στη διακίνηση αγαθών...

Επίδειξη από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων σαρώνει στο ίντερνετ

Ένα βίντεο από το 2013 που έχει σαρώσει στο ίντερνετ τις τελευταίες ώρες αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την υψηλή κατάρτιση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑΖΙ; ΣΔΟΕ: Ο μάνατζερ ποδοσφαίρου που… σκόραρε στη φοροδιαφυγή

Πλαστά τιμολόγια αξίας εκατομμυρίων ευρώ αποκάλυψαν νέοι έλεγχοι του ΣΔΟΕ. Γιατροί, επιχειρηματίες, γεωργοί, διευθύνοντες σύμβουλοι, συνταξιούχοι και... ανεπάγγελτοι «πιάστηκαν» από τις διασταυρώσεις τραπεζικών καταθέσεων με φορολογικές δηλώσεις.

Καρχαρίας πηδά έξω από το νερό μπροστά στα τρομαγμένα μάτια ενός ψαρά - ΒΙΝΤΕΟ

Σίγουρα αυτός ο ψαράς δεν φανταζόταν σε καμία περίπτωση ότι την ώρα που θα έριχνε πετονιά, θα έβλεπε μπροστά του έναν καρχαρία να πηδάει έξω από το νερό.

Βίντεο-ΣΟΚ! ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΡΑΧΗΛ! Κατέλαβε δαίμονας τον Ομπάμα στην Κένυα;

Η αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα WND έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο από την επίσημη επίσκεψη του Ομπάμα στην Κένυα τον Ιούλιο - Ποιο είναι το «φάντασμα» δίπλα στον πρόεδρο των ΗΠΑ;

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Ο Φίλης "δείχνει" Λαφαζάνη για εκλογές και "αδειάζει" Κουρουμπλή

Τον "μουτζούρη" της πρόωρης κάλπης επιχειρεί να αφήσει στην Αριστερή Πτέρυγα και τον επικεφαλής της ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ενώ παράλληλα "αδειάζει" και τον υπουργό Υγείας θέτοντας την πρότασή του εκτός φιλοσοφίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαλαισία: Κι άλλα συντρίμμια αεροσκάφους βρέθηκαν στο νησί Ρεϊνιόν

Κι άλλα συντρίμμια αεροσκάφους φέρεται να βρέθηκαν στο νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας.

Τι λέει ο Μεϊμαράκης για τον εκλογικό νόμο

Με δυσπιστία αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τις κυβερνητικές αναφορές περί πλήρους κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα. Συνομιλώντας χθες με δημοσιογράφους επεσήμανε πως ανέκαθεν τάσσονταν υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής αλλά με μέτρο, δηλαδή...

Εξήντα δισ. για… μαθητεία δεν είναι πολλά;

Καλημέρα, κ. πρόεδρε

Θα μου επιτρέψετε, κ. πρόεδρε, να ξεκινήσω θυμίζοντάς σας μια φιλική συζήτηση που είχατε το 2012 με έναν από τους σημερινούς πολιτικούς ηγέτες, που τότε δεν ήταν καν πολιτικός. Σας είχε ρωτήσει τι σκοπεύετε να κάνετε με τη συγκροτημένη εσωτερική σας αντιπολίτευση. Και σας είχε τονίσει ότι όλοι οι πρωθυπουργοί, αλλά και αρχηγοί κομμάτων, στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, πλην του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είχαν τελικώς υποκύψει σε εσωκομματικούς εκβιασμούς. Ότι έχασαν την ηγεσία τους από εσωτερική υπονόμευση.

Η Ελληνίδα που έγινε το νέο αστέρι του Bollywood [εικόνες & βίντεο]

Μεγάλωσε στη Στοκχόλμη με μητέρα Σουηδέζα και πατέρα Έλληνα, αλλά πλέον θεωρείται το νέο ανερχόμενο αστέρι της ινδικής βιομηχανίας του θεάματος.

Ο ΑΝΤ1 λέει τώρα πως θα προσλάβει και πάλι όλους τους απολυμένους τεχνικούς

Ο ΑΝΤ1 δεν θα προχωρήσει σε προγραμματισμένες απολύσεις και θα προσλάβει τους τεχνικούς που απέλυσε έως τις αρχές Οκτωβρίου.

ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΡΟΥΤΣΗ-Στο 25% η ανεργία τον Μάιο

Σε 25% διαμορφώθηκε το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Μάιο του 2015 έναντι 27% τον Μάιο του 2014 και 25,6% τον Απρίλιο του 2015, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Αίσχος και πρόκληση η αποζημίωση των 300.000 του αυτιάγγουρα που δήθεξν αγαπάει την Εθνική

Αν αυτό δεν είναι πρόκληση και σκάνδαλο, ειδικά στις μέρες των μνημονίων, τότε οι λέξεις έχασαν τη σημασία τους.

Πανηγυρίζουν οι εργαζόμενοι της ΕΛΣΤΑΤ για την αποχώρηση Γεωργίου: Διοικούσε χωρίς κανένα έλεγχο και λογοδοσία

ΟΚ ο τύπος ήταν λαμόγιο... αλλά οι εργαζόμενοι ποιον ήθελαν να ελέγχουν; Είναι δυνατόν να ελέγχουν οι εργαζόμενοι τον διευθυντή και να του ζητάνε το λόγο; Έχει χαθεί η μπάλα...

Την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του κ. Ανδρέα Γεωργίου από την προεδρία της ΕΛΣΤΑΤ μετά από 5 χρόνια, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική για τις ενέργειές του και την στάση του απέναντι στο προσωπικό, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Αρχής.

ΠΕ@Σ ΕΝΦΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη αύξηση του φόρου για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων

Με μεταφορά βαρών του φόρου ακινήτων προσπαθεί η κυβέρνηση να δείξει πιο... κοινωνικό πρόσωπο διαρρέοντας απ' τη μια μειώσεις ως και 40% στον ΕΝΦΙΑ για όσους έχουν μικρή ακίνητη περιουσία και απ' την άλλη αυξήσεις για εκατοντάδες άλλους που έχουν μεσαία περιουσία

Ολα καλά για την Τασία στο Πεδίον του Άρεως: "Έτσι μένουν και στη Γερμανία"-31.000 λάθρο μπούκαραν στη χώρα τον Ιούνιο

«Αυτή τη στιγμή Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και αλληλέγγυοι καλύπτουν τα κενά του κράτους. Χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου παραδεχόμενη ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους μετανάστες στο Πεδίον του Άρεως.

Η μεταμόρφωση της Χιροσίμα, 70 χρόνια μετά

Δείτε εκπληκτικές εικόνες από το διάσημο κτίριο που έπεσε η πρώτη βόμβα, το ποτάμι που διανύει την πόλη, τα χαμόγελα του σήμερα και τον πόνο του χθες – Εικόνες που προκαλούν δέος και αναδεικνύουν την αποφασιστικότητα του ανθρώπου, ακόμη και στις πιο ακραία αντίξοες συνθήκες

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΙΔΙ; Ο ΟΤΕ πέτυχε τις καλύτερες επιδόσεις από το 2008

Τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα πέτυχε ο ΟΤΕ από το 2008 σε επίπεδο τριμήνου και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Μιχάλης Τσαμάζ δηλώνει ότι: «Η σταθεροποίηση των επιδόσεών μας τους ερχόμενους μήνες θα εξαρτηθεί και από τις εξελίξεις στη χώρα μας. Η υψηλότερη φορολογία ενδέχεται να επηρεάσει την καταναλωτική δαπάνη.