07 Αυγούστου 2015

Κρυφή κάμερα «έπιασε» γνωστή ηθοποιό ολόγυμνη στο ντουζ!(VIDEO)

Οι σταρ γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί σε κάθε τους κίνηση αφού οι επιτήδειοι που θέλουν να εκμεταλλευθούν την οποιαδήποτε παρασπονδία τους και να την δώσουν στα media είναι αρκετοί.

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ! Πάλι παρανομεί ο Λιάπης! Ζητάει 12.600 € cash για 7 νύχτες στη βίλα του

[Ζητάει μετρητά 12.600€ ενώ πληρωμές πάνω από 500 € πρέπει να γίνονται μέσω τραπεζών!!]

Μετρητά λόγω capital controls ζητά από τους τουρίστες για να μείνουν στη βίλα του στη Μύκονο ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης μέσω γερμανικού τουριστικού πρακτορείου που ειδικεύεται στην ενοικίαση πολυτελών κατοικιών στα ελληνικά νησιά

Ενοικιάζει και επίσημα πλέον τη βίλα του στη Μύκονο ο κ. Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: Βίντεο από τον προπηλακισμό των εφοριακών στη Ρόδο

«Δεν ντρέπεστε. Σκορπιστείτε να φύγετε», ακούγεται να λέει ένας άντρας, καλώντας τους συμπολίτες του να πλακώσουν στο ξύλο τους εφοριακούς

ΜΑΛ@ΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ Έλληνας παρουσιαστής: Έκανε βουτιά από το στέγαστρο στην πισίνα! - ΒΙΝΤΕΟ

Έχει κάνει πολλές τρέλες μέσα από την εκπομπή World Party ο Γιώργος Μαυρίδης, αλλά αυτή τη φορά μάλλον το τράβηξε λιγάκι παραπάνω...

Ο παρουσιαστής που απολαμβάνει τις διακοπές του στα Χανιά, ανέβασε στο instagram ένα βίντεο που δεν έχει προηγούμενο.

Η 10χρονη κολυμβήτρια σταρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Το γεγονός ότι κατετάγη 64η μικρή σημασία έχει... Η Αλζέιν Τάρεκ είναι η ατραξιόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν. Εγραψε ιστορία ως η μικρότερη κολυμβήτρια που λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση.

Βενιζέλος κατά Ζωής στο Facebook: Ζητά πρόταση μομφής και την αποκαλεί «καρικατούρα Ιαβέρη»

Ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τους πάντες να στηρίξουν τη διαδικτυακή κίνηση, που ζητά πρόταση μομφής εις βάρος της προέδρου της Βουλής

Προπηλάκισαν δύο γυναίκες γιατί «προσέβαλαν» το ισλάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον «Χάρο» με τα μάτια τους είδαν δύο γυναίκες στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, μετά από τον αναπάντεχο και… περίεργο προπηλακισμό που δέχθηκαν στο δρόμο από μαινόμενους άντρες.

Απίστευτη τροπή! Έγκλημα και όχι αλκοόλ πίσω από τον θάνατο Βρετανού τουρίστα στην Κρήτη

- Ο νεαρός Βρετανός έκανε διακοπές στην περιοχή του Σισίου
- Το βράδυ της Τετάρτης βγήκε για νυχτερινή διασκέδαση και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ
- Το μεσημέρι της Πέμπτης οι φίλοι του διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός
- Η Αστυνομία, ύστερα από έρευνες, διαπίστωσε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Ασυλο στη Σουηδία ζήτησε ο Ασάνζ

Ο Τζούλιαν Ασάνζ ζήτησε άσυλο από τη Στοκχόλμη προκειμένου να καταθέσει για τις κατηγορίες για βιασμό που τον βαρύνουν.

Απόφαση - κόλαφος για όσους δεν πληρώνουν τα ενοίκια

Η οικονομική δυσχέρεια, δεν αποτελεί εύλογη αιτία μη καταβολής ενός μισθώματος, ούτε απαλλάσσει έναν ενοικιαστή από τις συνέπειες της υπερημερίας - αποφάσισε ο Άρειος Πάγος αποφαινόμενος σε μια περίπτωση αντιδικίας Δήμου της Βορείου Ελλάδος με ιδιώτη ενοικιαστή, που αφορούσε την τύχη ενός ενοικιαζομένου ακινήτου.

Ξεσπά ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ κατά όσων των επικρίνουν για την ένταξή του στο κόμμα του Λεβέντη!

«Εργάστηκα ατελείωτα όλα αυτά τα χρόνια για να σας παρέχω ένα αξιοπρεπές δελτίο καιρού και είμαι υπερήφανος για αυτό».

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Γιάννης Καλλιάνος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με την ¨Ενωση Κεντρώων, ακολούθησαν και κάποια αρνητικά σχόλια. Ο ίδιος, μέσα από το λογαριασμό του στο facebook δίνει αιχμηρή απάντηση στους επικριτές του:

Σάλος από το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τα θύματα της Malaysia Airlines [εικόνα]

Για ακόμη μια φορά το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo προκαλεί με το εξώφυλλο του.

Με ένα μακάβριο σκίτσο με δύο διαμελισμένα χέρια που αγγίζουν δύο στήθη, το επίμαχο εξώφυλλο του περιοδικού έχει τίτλο:

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας δεν πείθει κανέναν πια

Δήλωση με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για το μεταναστευτικό, προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

Απίστευτες καταγγελίες για υπόγειες σχέσεις Καρατζαφέρη-Ζωής διαδίδονται από ψευδές μέιλ του Κυριάκου!

- Απίστευτες καταγγελίες έφτασαν σε δημοσιογράφους από πλαστό email του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος διέψευσε την κατοχή του εν λόγω λογαριασμού
- "Η γνώριμη από την θητεία της στο ΤΑΙΠΕΔ, κυρία Άννα Ζωηρού, είχε διοριστεί στο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έπειτα από πρόταση του κ. Καρατζαφέρη", αναφέρει το μαϊμού μέιλ και κάνει λόγο για "στενή συνεργασία μεταξύ οικογένειας Κωνσταντόπουλου και του προέδρου του ΛΑΟΣ"
- Πέρα από τη διάψευση του Κυριάκου (φαίνεται και από το ύφος και τα υποννοούμενα ότι η καταγγελία δεν μπορεί να είναι από αυτόν), το θέμα είναι αν ευσταθούν οι συγκεκριμένες καταγγελίες!!

Διαβάστε το αρχικό άρθρο του newsit.gr και στη συνέχεια τη διάψευση του Κυριάκου:

O Αρκάς άφησε την πολιτική και "έπιασε" την ανταλλαγή συντρόφων - ΦΩΤΟ

Ο σκιτσογράφος Αρκάς άφησε για λίγο την πολιτική σάτιρα και σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την ανταλλαγή συντρόφων.

Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη της πο@τσας! Δεν ανακοινώθηκε κανένα συγκεκριμένο μέτρο! Μόνο παρακάλια στους τοκογλύφους

«Δεν είναι στη λογική μας να βουλιάζουμε πλοία με μικρά παιδιά και ανυπεράσπιστους ανθρώπους» - Προειδοποίησε ότι στην Τουρκία 2.000.000 πρόσφυγες περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα -Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση «παίζει την κολοκυθιά» με την Κομισιόν για τα 500 εκατ. ευρώ από τα κοινοτικά κονδύλια

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΧΟΥΡΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΟ, ΠΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ! Ε; Τριτοκοσμική εικόνα το αεροδρόμιο Μυκόνου!

Τραγική είναι η εικόνα που εμφανίζει το αεροδρόμιο σε έναν από τους πλέον δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς, την Μύκονο.

"ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΣΥΡΙΖΑ: Έσοδα και από την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ταμείο των 50 δισ.

Ως ένα κρατικό επενδυτικό κεφάλαιο, με τελείως διαφορετική λειτουργία και λογική από το ΤΑΙΠΕΔ, παρόμοιο μ' αυτά που έχουν δημιουργήσει αρκετά κράτη σε όλα τα μέρη του πλανήτη -Νορβηγία, Αυστραλία, κ.λπ, περιγράφουν κυβερνητικές πηγές το νέο υπερ-ταμείο στο οποίο προβλέπεται να δημιουργηθεί , με ορίζοντα 30ετίας, ένα αποθεματικό ύψους 50 δισ. ευρώ, ως αξία των περιουσιακών του στοιχείων από ακίνητα, μετοχές, κ.λπ.

ΝΔ: Έξι μήνες αδράνειας και ανικανότητας συγκρότησης αξιόπιστου σχεδίου για το μεταναστευτικό

Ο Συντονιστής Εκτελεστικής Γραμματείας και Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, για το εκρηκτικό πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στα νησιά του Αιγαίου, δήλωσε:

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΝΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ; Διαγωνισμός «selfie με τον...Λένιν» στη Ρωσία από την κομμουνιστική νεολαία

Οι Ρώσοι έχουν μια περίεργη σχέση αγάπης και μίσους με τις selfies και μία ανάλογη «σχέση» με τον Βλαντιμίρ Λένιν..Με δεδομένο πως το πρόσωπο του ηγέτη της Ρωσικής Επανάστασης είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα παγκοσμίως, η νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος σκαρφίστηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τον καταστήσει πιο δημοφιλή και μαζί με αυτόν και τα όσα πρεσβεύει.

Ο δράκος, που θα μας δάνειζε στο χαλαρό σύμφωνα με τους σκ@τόμυαλους, δεν βγάζει πια φωτιές

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που διαβάζαμε τίτλους όπως «η Κίνα αγοράζει τον κόσμο» ή ο «ασιατικός δράκος δείχνει τα δόντια του».

ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ! Πρωτοφανές όργιο φοροδιαφυγής στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού

Ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία το όργιο φοροδιαφυγής που είχε στηθεί στο πωλητήριο που βρίσκεται μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και ανήκει στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων του Υπουργείου Πολιτισμού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tvxs, Υστερα από σχετικό έλεγχο της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών διαπιστώθηκε ότι...

Αποκαλύψεις από πόρνη πολυτελείας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ)

Ένα βίβλιο που αναμένεται να... κάψει πολύ κόσμο, γράφει η Andressa Urach. Το "καυτό" μοντέλο και πόρνη πολυτελείας - όπως η ίδια παραδέχεται- αποκαλύπτει ότι είχε κάνει σεξ με πολλούς ελέυθερους και παντρεμένους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Βραζιλίας. 

Τα εντυπωσιακά ερείπια της Ευρώπης: Δέκα εγκαταλελειμμένα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε [εικόνες]

Η Ευρώπη έχει πολλούς κρυμμένους θησαυρούς. Μέρη από τα οποία λείπει η ανθρώπινη παρουσία κι έτσι η φύση είχε την ευκαιρία να κάνει ανακατάληψη του χώρου δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο.

Η Ελληνίδα «Μις Πορτογαλία» παραθερίζει στη Μύκονο

Η νεαρή καλλονή το 2013 στέφθηκε «Μις Πορτογαλία»

Η Κατερίνα Σικινιώτη, που ζει στην Πορτογαλία αλλά κατάγεται από τη Μύκονο, ο πατέρας της, Δαμιανός, είναι βέρος Μυκονιάτης, ενώ η μητέρα της Πορτογαλίδα, δεν μπορεί χωρίς τον ήλιο της Ελλάδας και τις ομορφιές της χώρας μας.΄

Η Ρωσίδα θεά «λούζεται» με σαμπάνια και απογειώνει τη Μύκονο

Μοίραζε καρδιακά επεισόδια και εγκεφαλικά η Ρωσίδα καλλονή που βρέθηκε να διασκεδάζει στο Nammos στη Μύκονο.

Αυτές είναι οι σύντροφοι πέντε μπαλαδόρων της Super League

Οι φετινές «υποψήφιες» για τον άτυπο τίτλο της πιο σέξι συντρόφου ποδοσφαιριστή - Η Ελίζαμπεθ Ρέγιες του Σέρχιο Σάντσεθ, η Τζαστίν του Ρόναλντ Βάργκας, η Σόφι Μοραντέγιο του Ράσμους Θελάντερ, η Γκάμπι Ραμίρες του Αλαν Πουλίδο και η Μαρκέτα Βιδάλη του Στέφανου Καπίνο

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Αντί να κάνουν ασκήσεις με πυρά, οι Ολλανδοί στρατιωτικοί φωνάζουν μπαμ-μπαμ!

Ένα email που διέρρευσε από το ολλανδικό υπουργείο Άμυνας αποκαλύπτει γιατί οι στρατιώτες δεν έχουν σφαίρες - Τι απαντά το υπουργείοΟι Ολλανδοί στρατιώτες, που λαμβάνουν μέρος σε γυμνάσια, όταν πυροβολούν φωνάζουν ταυτόχρονα μπαμ - μπαμ...

“Ρεκόρ” κάθειρξης για υβριστικό μήνυμα στο Facebook

Σε κάθειρξη 30 ετών καταδικάστηκε σήμερα ένας άνδρας στην Ταϊλάνδη για την δημοσίευση στο Facebook μηνυμάτων τα οποία κρίθηκαν υβριστικά για την βασιλική οικογένεια, σε μια από τις πιο αυστηρές ποινές που έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια σε κάποιον για εξύβριση των βασιλέων στην χώρα.

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων στο Europa League

Τους αντιπάλους τους στο τελευταίο εμπόδιο πριν την είσοδο στους ομίλους του Europa League έμαθαν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την...

ΙΣΑ ΡΕ ΒΟΔΙ! Λεουτσάκος: Δεν δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε μνημονικές λογικές - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε μνημονιακές λογικές» υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ενώ συμπλήρωσε πως «η εντολή που έχουμε από τον ελληνικό λαό είναι να καταργήσουμε τα μνημόνια».


ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΛΕΞΗ; Έκκληση Τσίπρα προς ΕΕ: Αντιμετωπίζουμε το μεταναστευτικό από το υστέρημά μας

Το μεταναστευτικό είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα για όλη τη Ευρώπη και όχι μόνο για την Ελλάδα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη υπό την προεδρία του για τη διαχείριση των ζητημάτων που σχετίζονται με τις προσφυγικές ροές στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Παρέμβαση Πλεύρη για τους μετανάστες: Αυθαίρετη η απόφαση Καμίνη

Το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού θέλει να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ο Θάνος Πλεύρης.

Ο γνωστός νομικός και δημοτικός σύμβουλος κατέθεσε αίτημα στο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβούλιο για το θέμα των μεταναστών.

Βρούτσης: Αφήνουν ερείπια και συντρίμμια

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης και τη μεγάλη πτώση των εσόδων από τις ασφαλιστικές εισφορές.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ! Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Δεν υπήρξε «χακάρισμα» των ΑΦΜ

Έπειτα από την ολοκλήρωση του ελέγχου που διενήργησαν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα πληροφοριακά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Εσόδων, αποδείχθηκε πως δεν έχει υπάρξει χακάρισμα των ΑΦΜ.

ΕΛΣΤΑΤ: Σημαντική άνοδος στις εξαγωγές κατά τον Ιούνιο

Σημαντική άνοδο εμφάνισαν τον Ιούνιο οι εξαγωγές, χωρίς τα πετρελαιοειδή, καθώς ανήλθαν στα 1,639 δισ. ευρώ, ενισχυμένες κατά 250,3 εκατ. ευρώ ή κατά 18%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟΙ; ΓΕΝΟΠ: Κοινοί απατεώνες όσοι δεν εξοφλούν τους λογαριασμούς ρεύματος ενώ μπορούν

Ως κοινούς απατεώνες καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ όσους δεν εξοφλούν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού, ενώ έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Επιφυλάσσεται μάλιστα να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Το πόρισμα – φωτιά για το πάρτυ εκατομμυρίων στον «Αθήνα 9.84»: Από μανικετόκουμπα μέχρι τσάντες και φουλάρια

Στοιχεία για το «πάρτυ» που είχε στηθεί για χρόνια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» φέρνει στο φως το πόρισμα των ελεγκτών, οι οποίοι προτείνουν στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος την άσκηση ποινικών διώξεων σε όσους συμμετείχαν στο διοικητικό συμβούλιο του σταθμού για το επίμαχο χρονικό διάστημα, με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

Δημοσκόπηση Λαφαζάνη: Τεράστια απογοήτευση με Τσίπρα και 13,4% διαφορά... με αύξηση δραχμολάγνων όπως βολεύει τον Παναή (κάρτες)

Δημοσκόπηση – κόλαφο για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η έρευνα που διενήργησε το φιλο-Λαφαζανικό (ελληνικό) think tank “Bridging Europe”.

Εκεί ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται να καταρρέουν δημοσκοπικά, όχι στην πρόθεση ψήφου, αλλά σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας που έχουν να κάνουν, κυρίως με τον τρόπο που κατέληξε η διαδικασία διαπραγμάτευσης – παράδοσης του Τσίπρα στις ορέξεις των δανειστών.

Ομογενής από τη Γερμανία δώρισε ασθενοφόρο στο δήμο Αθήνας

Παραδόθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης για τις ανάγκες των πολιτών της πρωτεύουσας

Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο δώρισε στον δήμο της Αθήνας ένας ομογενής από την Γερμανία.

Το Curiosity συμπληρώνει 3 χρόνια στον Αρη και η NASA παρουσιάζει τις καλύτερες φωτογραφίες του κόκκινου πλανήτη [εικόνες]

Αυτή την εβδομάδα συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που το Curiosity προσγειώθηκε στο έδαφος του Αρη. Για να γιορτάσει την επέτειο και ενώ ετοιμάζεται να στείλει το επόμενο Rover της, η NASA παρουσιάζει τις καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον κόκκινο πλανήτη από το 2012.

Δύο τραγωδίες με πνιγμούς μικρών παιδιών συγκλονίζουν Αρτέμιδα Αττικής και Κρήτη

Νεκρή ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας 10χρονη που είχε πάει για μπάνιο με τη μητέρα της το απόγευμα της Πέμπτης. Συγγενικό πρόσωπο επικοινώνησε με το κέντρο Άμεσης Δράσης και στο σημείο έσπευσε δύναμη του Λιμενικού, όπου διαπίστωσε ότι το άτυχο παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και ότι ήταν νεκρό.

Το Reuters στη Νάξο: Οι ημέρες των Ελλήνων αγροτών είναι μετρημένες -Με τα νέα μέτρα επιστρέφουν στο 1970

30% ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν οι αγρότες... περαστικά τους και την άλλη φορά να ψηφίσουν περισσότερο Αλέξη

Η οικογένεια του Στέλιου Βαθροκήλη ζει στη Νάξο εδώ και 200 χρόνια. Από πάππου προς πάππου, όλοι ήταν γεωργοί. Και ο ίδιος αυτό κάνει – είναι παραγωγός πατάτας και ζει με τις αναπόφευκτες συνθήκες του επαγγέλματος: το Θεό, τις κακές καιρικές συνθήκες και τις φυσικές καταστροφές.

ΑΛΕΞΗ-ΤΑΣΙΑ ΓΕΡΑ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ! Μόνο 54899 λάθρο σ΄ ένα μήνα -Ιούλιο- πέρασαν στην Ελλάδα μέσω Αιγαίου!

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Μέσα σ΄ έναν μόλις μήνα, τον Ιούλιο,54.899 μετανάστες ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα.Τα στοιχεία είναι επίσημα και προέρχονται από το Λιμενικό, το οποίο μαζί με τα πλοία του ΠΝ κλήθηκαν να διαχειριστούν αυτό το “μεταναστευτικό ρεύμα”.

ΚΡΙΜΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑ! Οι Ρώσοι κόβουν τα ταξίδια λόγω κρίσης

Ελλάδα 2014: 2,5 εκ Γερμανοί τουρίστες και 1,2 εκ Ρώσοι
Τουρκία 2014: 5,2 εκ Γερμανοί τουρίστες και 4,5 εκ Ρώσοι
Ενώ στη Ελλάδα δηλ έρχονται οι μισοί Ρώσοι απ' ότι Γερμανοί, στην Τουρκία πάνε σχεδόν οι ίδιοι...

Αν και η Ελλάδα είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για τους Ρώσους τουρίστες, οι διεθνείς κυρώσεις, οι τιμές του πετρελαίου και η οικονομική ύφεση, τους αποτρέπει από το να ταξιδέψουν τόσο εδώ όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 13η ΣΥΝΤΑχαχαχαχα! 3 μειώσεις συντάξεων: 10% κούρεμα στη βασική του ΙΚΑ,10% μείωση στις άνω των 1.000€ και αυξήσεις κρατήσεων

- Η βασική σύνταξη του ΙΚΑ μειώνεται 10% στο όριο της φτώχειας
- 10% και η μείωση που έρχεται σε συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ
- Η τρίτη μείωση θα γίνει μέσω της αύξηση των κρατήσεων για την υγεία
- Σήμερα δίνει η ελληνική πλευρά το σχέδιο για τις πρόωρες συντάξεις στο κουαρτέτο

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αλλάζει και την ώρα στη Βόρεια Κορέα

Η απόφαση ελήφθη την Τετάρτη και θα τεθεί σε εφαρμογή στις 15 Αυγούστου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την απελευθέρωση της κορεατικής χερσονήσου από την αποικιακή κυριαρχία της Ιαπωνίας

Φταίει και ο… Χατζηπετρής!

Της Μ. Καραπαναγιωτίδου / melkar4@yahoo.gr

Τι φταίει που η μία στις τρεις επιταγές είναι ακάλυπτη, που το χρηματιστήριο συμπλήρωσε μήνα-αργία, που οι καταθέτες-αποταμιευτές παίρνουν με το σταγονόμετρο τα χρήματά τους (capital controls) και που στα λιμάνια έχουμε χιλιάδες ακτελώνιστα κοντέινερς;

Έκτακτη εισφορά ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί μετά τις αλλαγές – Ποιοι και πόσα χρήματα χάνουν

- Από ποιο ποσό και πάνω αυξάνεται η έκτακτη εισφορά και πόσο μειώνεται ο μισθός ή η σύνταξη
- Με διαφορετικό τρόπο υπολογίζονται τα ποσά στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα
- Δείτε παραδείγματα με τους νέους μισθούς στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα

Εκλογική ετοιμότητα στη Συγγρού

Σε εκλογικούς ρυθμούς κινείται, εκ των πραγμάτων, η αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς οι διαδοχικές δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών αλλά και οι κινήσεις της Αριστερής Πλατφόρμας προοιωνίζονται ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ και νέες πρόωρες εκλογές.