08 Αυγούστου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 9-08-2015

Δείτε τα (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση)

ΕΠΙΚΟ! ΠΟΕ-ΔΟΥ: Δεν είναι κακό να πέφτει... σύρμα και να δουλεύουν οι ταμειακές μηχανές

«Δεν είναι κακό να ''πέφτει σύρμα'' και να δουλεύουν οι ταμειακές μηχανές... Είναι καλύτερο να δουλεύουν επί οχτάωρο οι μηχανές για φρέσκο χρήμα από το να βεβαιώσεις ένα πρόστιμο» λέει χαρακτηριστικά η γενική γραμματέας της Ομοσπονδίας των Εφοριακών.

ΤΙ; ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ; Συνελήφθη γιατί αυνανιζόταν στην παραλία - Η απίστευτη δικαιολογία του

Ένας 44χρονος άντρας συνελήφθη από αστυνομικούς όταν τον εντόπισαν να αυνανίζεται σε παραλία της Φλόριντα.

Εκπληκτικό: Στην Ουκρανία έφτιαξαν πορτραίτο του Πούτιν από... κάλυκες!

«Το πρόσωπο του πολέμου» ονομάζει το έργο της μια διάσημη Ουκρανή καλλιτέχνις, το οποίο παρουσιάζει μια εικόνα του Πούτιν φτιαγμένη από 5.000 κάλυκες σφαιρών

Spiegel: Κινδυνεύουν με κατάρρευση οι ελληνικές τράπεζες -Χρειάζεται άμεση λύση

Με κατάρρευση κινδυνεύουν οι ελληνικές τράπεζες εάν δεν βρεθεί έως την ερχόμενη εβδομάδα λύση της κυβέρνησης με τους δανειστές, υποστηρίζει το γερμανικό Spiegel επικαλούμενο εκτιμήσεις στελεχών διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων.

ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ 55.000€ ΤΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ; Κουίκ: Άμεση απόλυση για τους κλέφτες της Κνωσού

Κάνει τον αυστηρό ο Τέρενς... ποιος; Ο Τέρενς που άρπαξε αργομισθία 55.000 επί Καραμανλή για το Agrochannel που δεν λειτούργησε ποτέ!

Την απόλυση με συνοπτικές διαδικασίες των υπευθύνων της φοροδιαφυγής στην Κνωσό προτείνει ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Σταθάκης: Είμαστε στην τελική ευθεία στα τέσσερα, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μας δώσουν μνημόνιο

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, πριν τη συνάντηση με το κουαρτέτο των Θεσμών.

Η Αριστερά Πλατφόρμα βλέπει εκλογές “εδώ και τώρα” και ετοιμάζεται πυρετωδώς (κείμενο)

Βέβαιο θεωρεί έναν εκλογικό αιφνιδιασμό η πλευρά Λαφαζάνη, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως σκέφτεται και πως λειτουργεί η πλευρά Τσίπρα.

Ο Αρκάς για το διάγγελμα του Πρωθυπουργού - ΦΩΤΟ

Το νέο σκίτσο του Αρκά στο facebook σατιρίζει το διάγγελμα του Πρωθυπουργού.

Δείτε εδώ:

Ο άνθρωπος που εφηύρε το selfie stick είναι σήμερα εκατομμυριούχος - ΦΩΤΟ

Τα selfie sticks θεωρούνται από πολλούς μία χρήσιμη εφεύρεση και από τους υπόλοιπους μία ενοχλητική μανία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο εφευρέτης τους, ο Καναδός Γουέιν Φρομ, έχει γίνει εκατομμυριούχος.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ! Selfies Άρη-Λεπά από τις διακοπές τους στη Μύκονο

Άντε να 'ρθει Νοέμβριος να γυρίσει ο Άρης από τη Μύκονο να μας γράψει κανα άρθρο "παρέμβαση" για το πως η ΝΔ πρέπει να κυριεύσει το μεσαίο χώρο για να γίνει κυβέρνηση!!

Ένα μικρό διάλειμμα από τις live εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα, έκανε ο Λευτέρης Πανταζής, θέλοντας να απολαύσει λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Θεός να λυπηθεί τους ηλίθιους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ! Κάτοικοι σε απόγνωση εναντίον 5.500 λάθρο στην Κω!

Ο θεός να λυπηθεί τους κατοίκους που έμπλεξαν σε μια κατάσταση χωρίς να την επιλέξουν... γιατί οι λαθρομετανάστες ξέρουν πολύ καλά τους κινδύνους του εγχειρήματός τους

- Στα όρια της αντοχής τους βρίσκονται κάτοικοι και επιχειρηματίες του νησιού
- Αυτήν την ώρα στην Κω εκτιμάται ότι βρίσκονται περίπου 5.500 πρόσφυγες και μετανάστες λαθρομετανάστες (δεν υπάρχουν "πρόσφυγες και μετανάστες"! η απόκτηση του status του πρόσφυγα ή του μετανάστη προυποθέτει κάποιον έλεγχο και κάποια διαδικασία η οποία δεν έχει γίνει για όλους αυτούς και σίγουρα την ιδιότητα δεν την δίνουν οι δημοσιοκάφροι)
- Με κεντρικό σύνθημα "Θέλουμε να φύγουμε" δεκάδες πρόσφυγες λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Κω

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ! Δωρεά 100.000 δολάρια από ΗΠΑ στα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS ΗΠΑ συγκέντρωσαν περισσότερα από 100.000 δολάρια σε μόλις δύο ημέρες για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η οργάνωση αυτή.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσακαλώτου - Σταθάκη με το "κουαρτέτο" - Συμφωνία μέχρι την Τρίτη βλέπουν οι δανειστές

Με τους εκπροσώπους των θεσμών συναντώνται αυτήν την ώρα οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00 και γίνεται στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν τα μέλη του "κουαρτέτου".

Έρχεται φοροεπιδρομή ΣΥΡΙΖΑ για μικρομεσαίους και μπλοκάκια: Τι συμφωνήθηκε με τους δανειστές

Περισσότερους από 700.000 μικρομεσαίους επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες θα πλήξουν τα μέτρα στα οποία συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑ Ο ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ 24 ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ;;; «Βόμβα» Ρομπόλη: Λείπουν 3,7 δισ. ευρώ για τις συντάξεις ως το 2016

Πόσο καραγκιόζης αποδεικνύεται πλέον το λαμόγιο ο Ρωμανιάς που αποτελεί την επιτομή του λαϊκισμού!!

Σύμφωνα με τον πρώην επιστημονικό διευθυντή του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, στο τέλος του 2016 το ποσοστό της ανεργίας θα βρίσκεται στο 28%

Το ξύλο της αρκούδας σε παραλία - Πιάστηκαν στα χέρια με ναυαγοσώστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνικό απείρου κάλλους στην παραλία Venice στο Λας Βέγκας με 3 πολίτες να πιάνονται στα χέρια με ναυαγοσώστη και έναν εξ αυτών να βγαίνει νοκ άουτ.

Τιραμόλας: O ήρωας των παιδικών μας χρόνων!

O Τιραμόλα μια από τις πιο περίεργες αλλά αγαπημένες φιγούρες των κινουμένων σχεδίων, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σαν σήμερα 8 Αυγούστου του 1952.

Οταν η Μέρκελ διαβάζει ελληνική μυθολογία -Το σκίτσο των NY Times για το χρέος [εικόνα]

Τι σχέση μπορεί να έχει η ελληνική μυθολογία με το χρέος της χώρας μας; Στα μάτια του Πάτρικ Τσαπέιν, μεγάλη.

Κλαίει ο Άδωνις με το πέσιμο Τσίπρα στα τέσσερα

Τα εσωκομματικά της Κουμουνδούρου , το μνημόνιο αλλά και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχολιάζει μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπόθεση Noratlas: Μια ιστορία ηρωισμού, ντροπής και αναλγησίας

Τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα της 21ης Ιουλίου 1974 - Η προδοσία των ηρώων καταδρομέων και αεροπόρων - Η αναλγησία των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου

Χρειάστηκαν 41 χρόνια για να σκαφτεί η ιστορία και να αποκαλυφθούν οι πτυχές της ήττας του 1974 στην Κύπρο. Το θαμμένο κουφάρι του αεροσκάφους Noratlas, σύντομα θα μας φέρει απέναντι από τον καθρέφτη, χωρίς να έχουμε δικαιολογίες για την απίστευτη αναλγησία που επεδείχθη απέναντι στα κορμιά των καταδρομέων και των αεροπόρων που σκεπάστηκαν με χώμα, όπως σκεπάστηκαν και οι ευθύνες για τον θάνατό τους. Ούτε καν μια αξιοπρεπή κηδεία. Ούτε καν το τελευταίο αντίο από τους γονείς τα παιδιά τις γυναίκες και τα αδέλφια τους. Κανείς μέχρι σήμερα δεν ξέρει γιατί Κύπρος και Ελλάδα έδειξαν τέτοια ασέβεια, απέναντι σε ήρωες.

Οι κορμοράνοι, οι μετανάστες και ο Βωβός

Από την εποχή που οι συμπαθείς κορμοράνοι, έπρεπε να προστατευτούν (!) από την λαίλαπα Βωβού στο Βοτανικό, είχε να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Ελαιώνα. Να όμως που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Απίστευτες αεροφωτογραφίες πόλεων που κόβουν την ανάσα

Μοναδικές φωτογραφίες εξαιρετικής αισθητικής και έμπνευσης έδωσαν στην δημοσιότητα μια ομάδα ρώσων φωτογράφων με την ονομασία AirPano

Η ιδεολογική περιπέτειά της Ν.Δ….

Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αποφάσιζε να ιδρύσει τη Νέα Δημοκρατία, γνώριζε καλά ότι ενεργούσε εκ του ασφαλούς.

Μπορεί τότε να μην είπε «εγώ σας έριξα στη θάλασσα, τώρα να μάθετε να κολυμπάτε»., όπως είπε έπειτα από την ένταξή μας στην ΕΟΚ, αλλά το εννοούσε!

ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ! Σειρά ρούχων "I love Yianis Varoufakis"! ΦΩΤΟ

Το είδαμε κι αυτό! Μετά τα ινδάλματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, του θεάματος και του αθλητισμού, ήταν η σειρά του Γιάνη Βαρουφάκη να γίνει... σειρά ρούχων!

Αμφίπολη- "Ερημιά" ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του μνημείου

Αμφίπολη επί τάπητος. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινάει στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο η εξέταση των μελετών που αφορούν στη θωράκιση του περίφημου ταφικού μνημείου. Ενα χρόνο και κάτι από την έναρξη της μεγάλης ανασκαφικής περιπέτειας που θάμπωσε την υφήλιο.

Καταγγελίες και αποκαλύψεις δημοσιογράφου για τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου! Ζητά να ελεγχθούν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί


Σοβαρές καταγγελίες έκανε δημόσια ο γνωστός δημοσιογράφος του αγροτικού ρεπορτάζ κ. Πάνος Μπάος εναντίον του αναπληρωτή υπουργού παραγωγικής ανασυγκρότησης Ενέργειας & Περιβάλλοντος, Βαγγέλη Αποστόλου που έχει την ευθύνη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΒΟΗΘΑΝΕ! Κορωνάκης: Η εκλογολογία δεν βοηθά κανέναν -Βολές κατά Πανούση

Ενάντια στο ενδεχόμενο εκλογών, αλλά και στα σενάριά τους, τάχθηκε ο Τάσος Κορωνάκης, υπογραμμίζοντας ότι αυτά δεν βοηθούν κανέναν, ενώ έκανε επίθεση στον Γιάννη Πανούση.

Βίντεο: Ο πιο εντυπωσιακός γαμήλιος χορός που έχετε δει ποτέ

Ο πρώτος χορός των νεόνυμφων ξεκίνησε με ένα βάλς και εξελίχθηκε σε χορογραφία έξι λεπτών με τη συμμετοχή των παρανύμφων και των φίλων του γαμπρού

Με ποιον τρόπο το σώμα της γυναίκας σκοτώνει τα σπερματοζωάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται από τα εκατομμύρια των σπερματοζωαρίων που εισέρχονται στον κόλπο της γυναίκας κατά την κορύφωση του ανδρικού οργασμού στην σεξουαλική επαφή, μόνο ένα καταφέρνει να φτάσει στον τερματισμό;

Και το δημόσιο... χρωστάει στη ΔΕΗ

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σε ότι αφορά τα ληξιπρόθεσμα χρέη των καταναλωτών, και προέκυψαν μετά τη συνάντηση με τον επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας.

Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις ΕΝΦΙΑ... πριν τον καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑχαχαχαχα! - Όλα τα λάθη στο Ε9 που... κοστίζουν

- Μέχρι τις 26 Αυγούστου η προθεσμία για να διορθώσουν οι φορολογούμενοι λάθη ή παραλείψεις στο Ε9
- Η εκκαθάριση του φόρου θα γίνει τον Σεπτέμβριο
- Σε πέντε ίσες μηνιαίες δόσεις θα γίνει πιθανότατα η εξόφληση του ΕΝΦΙΑ, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016

ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΕΣ ΤΑΠανούσης: Στην Ελλάδα όταν φοβόμαστε ζητάμε την Αστυνομία κι όταν δεν έχουμε προβλήματα, φωνάζουμε «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό, απαντά: «Με αναχαίτιση μέσα στην Τουρκία»

«Έχουμε από τις πιο δημοκρατικές αστυνομίες στον κόσμο» δήλωσε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, επισημαίνοντας ότι «στην Ελλάδα απλώς όταν φοβόμαστε, λέμε 'πού είναι η Αστυνομία;' και όταν δεν έχουμε προβλήματα φωνάζουμε 'μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι'».

Σοκ! Σκότωσαν δημοσιογράφο on air στο ραδιόφωνο!

Τον πυροβόλησαν δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της εκπομπής του!

Σοκ! Ένοπλοι σκότωσαν δημοσιογράφο on air στη Βραζιλία! Ο Gleydson Carvalho πυροβολήθηκε από δύο άνδρες που εισέβαλαν στο στούντιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Ο Μουρούτης μας υπενθυμίζει το περσινό «μαύρο» καλοκαίρι... όταν ήμασταν στα 4 και χωρίς αξιοπρέπεια

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης ήταν πάντα ανήσυχος σχολιαστής.

Με τις συχνές του παρεμβάσεις και τα αιχμηρά του σχόλια κριτικάρει το κυβερνητικό έργο όλον αυτό το καιρό και πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, "υπενθύμισε" πως ήταν το περσινό καλοκαίρι με τον αυξημένο τουρισμό, ανοιχτές τις τράπεζες και σταθερό ΧΑΑ σχέση με το "ελπιδοφόρο" φετινό. .

ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟΣ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει με τους παράνομους Βούλγαρους και Ρουμάνους φρουτεμπόρους

Όργια γίνονται στην Ημαθία και την Πέλλα και καθώς φαίνεται αν και ο κόσμος το “χει τούμπανο οι αρμόδιες υπηρεσίες και τα υπουργεία κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Έτσι η βουλευτής του
ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου αποφάσισε να πάρει την υπόθεση πάνω της και να κάνει γνωστό πως...

Η διώρυγα του Σουέζ έγινε για να…δικαιωθεί ο Λαφαζάνης

Που να το φανταζόταν ο Αλέξης Τσίπρας όταν πάταγε το πόδι του στην διώρυγα του Σουέζ πως θα έβρισκε μπροστά του τον… Λαφαζάνη!

Όχι τον ίδιο βέβαια αλλά …

Οι διακοπές του Κ.Καραμανλή στη Λευκάδα

Ευδιάθετος και εμφανώς μαυρισμένος εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής στη Λευκάδα.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καρυά...

Μειώθηκαν κατά 10,7% οι εξαγωγές τον Ιούνιο

Κάμψη παρουσίασαν οι εισαγωγές και οι εξαγωγές της χώρας τον Ιούνιο, ενώ το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου συρρικνώθηκε κατά 14,1%, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Associated Press: Αντιμέτωπη με προβλέψεις σοκ για ύφεση -4% το 2015 η ελληνική οικονομία

Το μέγεθος της ύφεσης θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πόσο γρήγορα θα κατορθώσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις να επιστρέψουν σε συνθήκες ομαλότητας

ΡΕ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Λαφαζάνης: Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας

Υπεραμύνεται της δραχμής και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για δημιουργία νέου κόμματος - «Αν συνεχιστεί μνημονιακή πολιτική το τελευταίο που θα έχει σημασία είναι η ενότητα»

Βίντεο αποτρέπει μετανάστες να ζητήσουν άσυλο στη Γερμανία

Το μεταναστευτικό ζήτημα απασχολεί όσο ποτέ άλλοτε και τη Γερμανία, η οποία δέχεται φέτος τις διπλάσιες αιτήσεις για χορήγηση ασύλου, σε σύγκριση με πέρυσι, την ώρα που η κοινή γνώμη διχάζεται για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα και ακούγονται όλο και περισσότερες ακραίες και ρατσιστικές φωνές.

Ξεσπά ο Σπαλιάρας για τις 4.000: «Αν κάποιος έχει την αντοχή, μπορεί να πηγαίνει με όσες θέλει την ημέρα»!

Με τον απόηχο της πολυσυζητημένης δήλωσής του να μην έχει ακόμη κοπάσει, ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλάει στο Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη...

7 δις ζημιά μέσα σε μια βδομάδα στο ΧΑ, με την “υπογραφή” Τσίπρα – Καμμένου

Ολοκληρώθηκε η πρώτη χρηματιστηριακή εβδομάδα μετά την διακοπή των 35 ημερολογιακών ημερών λόγω των capital controls  που επιβλήθησαν στην χώρα με απόλυτη ευθύνη του καταστροφικού διδύμου Τσίπρα – Καμμένου.