10 Αυγούστου 2015

Η Έλλη Παπαγγελή αναστάτωσε τη Ρόδο με το καυτό μπικίνι της (ΦΩΤΟ)

Στη Ρόδο βρίσκεται η Έλλη Παπαγγελή κάνοντας τις διακοπές και αναστατώνοντας με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Η γοητευτική ΟΝΝΕΔίτισσα προκάλεσε πανικό με το μικροσκοπικό μπικίνι της που τόνιζε ιδανικά τις καμπύλες της.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η απόδειξη 127 εκ δρχ. από τον Κορεάτη σύμβουλο του Βαρουφάκη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια απόδειξη παροχής υπηρεσιών σε γνωστό πρώην υπουργό της κυβέρνησης, που δείχνει ότι κάποιους δεν τους έχει αγγίξει καθόλου η κρίση.

ΑΙΣΧΟΣ! Κάλυμνος: Με δυναμίτες αντιμετώπισαν οι κάτοικοι ορδές λάθρο... αντί να κάτσουν να τους γαμ@σουν!

Σοβαρά επεισόδια στην Κάλυμνο μεταξύ παράνομων μεταναστών και ντόπιων! Ομάδα μετανστών “πολιόρκησε” το λιμεναρχείο Καλύμνου απαιτώντας την μεταφορά τους από το νησί. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο και υπήρξε έντονη αντίδραση από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι αντιπαρατέθηκαν με τους μετανάστες.

Αποδείξεις με μηδενικό ΦΠΑ (όπως προβλέπεται) εκδίδει το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων στην Ακρόπολη - ΒΙΝΤΕΟ

Με μηδενικό ΦΠΑ, όπως προβλέπεται άλλωστε αλλά δεν λέει ο δημοσιοκάφρος, πουλά τα προϊόντα του στους τουρίστες το περίπτερο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων στην Ακρόπολη.

Σταμάτα ότι κάνεις και δες αυτές τις φωτογραφίες!

Δείτε μερικές από τις πιο αστείες φωτογραφίες και επιγραφές που έχουν σαρώσει στο ίντερνετ! Η πραγματικότητα, μερικές φορές, ξεπερνάει ακόμη και την φαντασία!

ΓΟΜΑΡΙ! Η Σερένα Γουίλιαμς σε ρόλο... μπαλαρίνας -Ανοίγματα που κόβουν την ανάσα [εικόνες]

Ονειρεύεται μία δεύτερη καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας. Πριν έρθει η ώρα για αυτό όμως, η Σερένα Γουίλιαμς έκανε το μοντέλο.

Συμφωνία «βλέπουν» τα ελληνικά ομόλογα

Η προοπτική της υπογραφής συμφωνίας για την λήψη της πρώτης δόσης έως 25 δισ. ευρώ μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών αποτυπώθηκε σήμερα στην εγχώρια αγορά ομολόγων(ΗΔΑΤ) όπου κατεγράφη αύξηση των τιμών με ταυτόχρονη υποχώρηση των ομολόγων. Ειδικότερα το spread (διαφορά απόδοσης μεταξύ 10ετούς ελληνικού ομολόγου με το αντίστοιχο γερμανικό) διαμορφώθηκε στις 1.080 μονάδες βάσης από 1.091 μονάδες βάσης το απόγευμα της Παρασκευής.

Τσακαλώτος: Έχουμε στοχοπροσήλωση... στα τέσσερα για το μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συνεδρίασε το ΚΥΣΟΙΠ, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν πάει πίσω από την συμφωνία των Βρυξελλών.

Απίστευτο! Αστροναύτες θα φάνε σήμερα το πρώτο διαστημικό... μαρούλι - Φωτογραφίες

Οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού θα δοκιμάσουν σήμερα τα πρώτα σαλατικά που καλλιεργήθηκαν στο διάστημα, γεγονός που σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στον τομέα της... κηπουρικής σε συνθήκες μικροβαρύτητας, με την προοπτική των μελλοντικών επανδρωμένων αποστολών για τον Άρη.

Αυτός είναι ο νέος ιαπωνικός τρόπος μετακίνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τον τρόπο μετακίνησης στις πόλεις «εγκαινιάζεται» στην Ιαπωνία. Πρόκειται για το WalkCar, το οποίο είναι ένα ατομικό σύστημα μετακίνησης που μπορεί να χωρέσει στην τσάντα σου.

Αποζημίωση στους συγγενείς του άτυχου υπασπιστή του Χρυσοχοΐδη που «χάθηκε» από… τρομοδέμα

Πέντε χρόνια μετά το θάνατο, από έκρηξη «τρομοδέματος», του υπασπιστή του τέως υπουργού Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοϊδη, Γ. Βασιλάκη, η ελληνική δικαιοσύνη αναγνώρισε ότι το Δημόσιο φέρει ευθύνη και συνεπώς οφείλει να αποζημιώσει τους συγγενείς λόγω ηθικής βλάβης.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο παιδεραστίας στην ιστορία του Πακιστάν - Συγκλονιστικές μαρτυρίες παιδιών

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο κακοποίησης και βιασμών ανηλίκων στο Πακιστάν συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση οδήγησε το τραπεζικό σύστημα σε τέλμα

Κριτική στην κυβέρνηση για «πράξεις και παραλείψεις» της που επηρέασαν αρνητικά το 1ο εξάμηνο του 2015 την ρευστότητα και την φερεγγυότητα του τραπεζικού συστήματος, ασκεί ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Infographic: Οι αφίξεις μεταναστών σε αριθμούς ρεκόρ!

Μόνο τον Ιούλιο, περισσότεροι από 54.000 μετανάστες διέσχισαν τα υδάτινα σύνορα της χώρας μας. Δείτε σε infographic όλα τα στοιχεία για την εισροή των προσφύγων.

Πανηγύρισε για το μετάλλιο κατεβάζοντας το σορτσάκι της! (ΦΩΤΟ)

Η Ισπανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 -που έγινε στην Γαλλία- με την Μαρία Καθόρλα να το πανηγυρίζει... ιδιαίτερα

Λίγο μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στις “φούριας ρόχας” η Ισπανίδα παίκτρια αποφάσισε να δείξει την... χαρά της

ΝΔ: «Κατάφωρη αδικία»

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση των ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ με την αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας αστυνομικός συζήτησαν τα προεδρεία της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ, σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, παρουσία επιτροπής του κόμματος.

Σλοβάκος πρωθυπουργός: Ούτε σεντ «κούρεμα» χρέους στην Ελλάδα

O Ρόμπερτ Φίκο χαρακτήρισε την ιδέα του Γερμανού ΥΠΟΙΚ για προσωρινό Grexit ως «καλή»

«Υποστηρίζω με όλη μου την καρδιά τις απόψεις του Σόιμπλε για την Ελλάδα», δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Der Standard ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ιδέα του Γερμανού ΥΠΟΙΚ για προσωρινό Grexit ως «καλή».

ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΪΚΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ! Δείτε πώς ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ηλικία 10 ετών – (φωτο)

Τα δέκα της κεράκια έσβηνε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αμφίπολης κράζει την «Αυγή»

«Θεωρούμε ότι η εφημερίδα, προσπαθώντας να καυτηριάσει την επικοινωνιακή τακτική της προηγούμενης κυβέρνησης και του κ. Σαμαρά, υποπίπτει στο ίδιο σφάλμα» αναφέρει Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Αμφίπολης, σε ανάρτηση της στο facebook της ΕΡΑ Σερρών.

Τα capital controls «γονάτισαν» τη μισθωτή απασχόληση τον Ιούλιο

Αλλά οι ΣΥΡΙΖΑίοι κορδώνονται με το πρώτο εξάμηνο που είναι τα απόνερα Σαμαρά-Βρούτση

Η μισθωτή απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα μειώθηκε τον Ιούλιο, όπως προδίδουν τα αποτελέσματα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», για το μήνα κατά τον οποίο επιβλήθηκαν οι έλεγχοι κεφαλαίων.

Βαρουφάκης για Κορεάτη σύμβουλο: Ενίσχυσε τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας

Τη συνεισφορά του Γκλεν Κιμ στις διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα, εξαίρει ο Γιάνης Βαρουφάκης... όπου "διαπραγματεύσεις"=μνημόνιο με μέτρα καμιά 20αριά δις

Τουρκία: Η στιγμή που πυροβολούν μια από τις "μαύρες χήρες" της Κωνσταντινούπολης (VIDEO)

Δυο γυναίκες, δυο "μαύρες χήρες", βρίσκονται πίσω από την επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, τη μια από τις πολλές επιθέσεις που τρομοκράτησαν την Τουρκία τις τελευταίες ώρες και έχουν αφήσει πίσω τους τουλάχιστον οκτώ νεκρούς. 

Όλη η Ευρώπη είναι φασίστες και μόνο η προβατίνα είναι δημοκράτισσα...

Αναγνωστοπούλου: Αυτή η Ευρώπη υπονομεύει τη Δημοκρατία - Υπάρχει σχέδιο αποδόμησής μου

Την πεποίθησή της ότι «μόνο η Αριστερά μπορεί να ξαναδιεκδικήσει μια κοινωνική Ευρώπη απέναντι στον μονόδρομο του νεοφιλελευθερισμού» εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, αρμόδια για Ευρωπαϊκά Θέματα Σία Αναγνωστοπούλου (Δείτε εδώ ποια είναι). Η ίδια πιστεύει πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αποδόμησής της, από εθνικιστικούς κύκλους.

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Το δέμα με τα βραχιόλια «έκαψε» τη μαύρη χήρα!

Το άλλοθι που επικαλέστηκε η 38χρονη «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας ότι την ώρα της δολοφονίας του συζύγου της περιεργαζόταν στο σπίτι της κάποια βραχιόλια που είχε παραλάβει ταχυδρομικώς, αποδείχθηκε σαθρό και έδωσε τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να της βάλουν άλλου είδους... βραχιόλια!

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! «Μπάτσος» χαστούκισε λάθρο στην Κω... αντι να κάτσει να τον γαμ@σουν

Το καλύτερο βέβαια είναι η αποκάλυψη ότι οι "κυνηγημένοι από τη χώρα τους πρόσφυγες" είναι τελικά Πακιστανοί λάθρο που περιμένουν χαρτιά.... η δημοσιοκαφρίλα σε στοίχιση με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει την ορολογία "πρόσφυγας" σε όλους αφού εξυπηρετεί καλύτερα τα σχέδιά τους από το "παράτυπος μετανάστης" που χρησιμοποιούν για τους λάθρο

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για φωτογραφία που απεικονίζει αστυνομικό, στην Κω, να χαστουκίζει μετανάστη τη στιγμή που Πακιστανοί και Σύροι πρόσφυγες περιμένουν για να πάρουν έγγραφα προσωρινής παραμονής.

ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! «Ψαλίδι» στους μισθούς των Βουλευτών και στελεχών του Δημοσίου: Τερμα και στο αφορολόγητο

Το εναπομείνον αφορολόγητο των βουλευτών (ήδη φορολογείται το 75% της βουλευτικής αποζημίωσης) ετοιμάζεται να «κόψει» ο πρωθυπουργός, και σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει από τα σκληρά μνημονιακά μέτρα που παίρνει για τους πολίτες, εξαγγέλλει πολιτικές πρωτοβουλίες χωρίς κανένα ουσιαστικό οικονομικό όφελος. Μάλιστα η απόφαση ελήφθη τόσο πανικόβλητα που ούτε καν ο Μάρδας, εξερχόμενος του Μαξίμου δεν μπορούσε να προσδιορίσει το δημοσιονομικό όφελος το οποίο αναμένεται να είναι κάτω από 10 εκ ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Οι τζιχαντιστές στο Αφγανιστάν εκτελούν με βόμβες 10 αιχμαλώτους

Δεκάδες είναι τα ανατριχιαστικά βίντεο με εκτελέσεις αιχμαλώτων από τζιχαντιστές. Τους αποκεφαλίζουν, τους πετούν από ταράτσες σπιτιών, αυτή τη φορά όμως ένα βίντεο με εκτέλεση αιχμαλώτων είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Ο Ψινάκης βράβευσε τον James Cameron!

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης σήμερα είχε πολλές δουλειές και ...μεγάλες συναντήσεις! Πήρε το ελικόπτερό και πήγε στην Αντίπαρο όπου εκεί συνάντησε τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη του Τιτανικού και του Avatar, James Cameron, αλλά και τον...

Καραγκούνης στην Ντερ Στάνταρντ: Δεν θα διαρκέσει για πολύ η στήριξη της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση

«Δεν υποστηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση αλλά τον ευρωπαϊκό δρόμο της Ελλάδας», τονίζει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σε σημερινή συνέντευξη του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», προσθέτοντας ότι αυτή η μορφή υποστήριξης δεν θα διαρκέσει επί μακρόν, αλλά μέχρι τα πράγματα να σταθεροποιηθούν οικονομικά και πολιτικά.

Στο Μαξίμου στα τέσσερα για οδηγίες Τσακαλώτος-Σταθάκης - Στο Χίλτον τους περιμένει το Κουαρτέτο

Διακόπηκαν στις 17:30 οι διαπραγματεύσεις καθώς συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής - Θα επιστρέψουν για να συνεχίσουν όσο χρειαστεί, λένε κυβερνητικές πηγές

Επίθεση "φιλίας" των Βρετανών: Ισπανία, Τουρκία και Ελλάδα οι πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί

Ούτε λίγο ούτε πολύ, το δημοσίευμα της Daily Express προειδοποιεί τους Βρετανούς ότι αν ταξιδέψουν στην Ισπανία, την Τουρκία και την Ελλάδα... κινδυνεύει η ζωή τους

ΒΙΝΤΕΟ-Το νέο "αόρατο" Sukhoi T-50

Το ρώσικο Sukhoi T-50 θα είναι ο αντίπαλος των αμερικανικών F-22 και F-35. Δείτε σε ένα βίντεο ένα πρωτότυπο Sukhoi PAK FA να κάνει εντυπωσιακά ακροβατικά μεταξύ αυτών τις μανούβρες Cobra και Kulbit (δείτε στο τέλος ποιες είναι).

Καλύτερα ουρά στα Α.Τ.Μ. παρά ουρά για ψωμί.

Καλύτερα ουρά στα ΑΤΜ παρά ουρά για ψωμί. Ο ορισμός του αριστερού φασιστικού εκμαυλισμού του φόβου και της συνείδησης ότι αφού μπορείς και έχεις τα λίγα χρήματα που σου δίνομε με capitals controls μη φωνάζεις, γιατί θα πεινάσεις. Αυτά συνάδουν μόνο σε αριστερές μεθοδεύσεις ολοκληρωτικού φασισμού.

ΦΩΤΟ-ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ-Αντικατασκοπικές αφίσες της ΕΣΣΔ. 'Αν φωνάζεις, βοηθάς τον εχθρό'

Αντικατασκοπικές αφίσες από τη Σοβιετική Ένωση, κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Όταν ο μεγαλύτερος κίνδυνος δεν ήταν τα πυρηνικά όπλα των Η.Π.Α., αλλά οι κατάσκοποί τους.

ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ! Λουκέτο από το Δήμο στο νησί της Κατερίνα Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου

[Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στην παραλία του οποίου λειτουργούν δεκάδες μπιτς μπαρ δεν επιτρέπει να βάλουν ξαπλώστρες και ένα ξύλινο μπιτς μπαρ στο ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ νησί Υδρούσα!! Ο λόγος είναι ότι "οι εγκαταστάσεις (οι ξαπλώστρες δηλ.!) αποτελούν οχλούσες και αντικοινωνικού χαρακτήρα δραστηριότητες"... αντικοινωνική συμπεριφορά η ξαπλώστρα και το μπάνιο... προφανώς ο δήμαρχος (που δίνει άδειες σε άλλα μπαρ) θεωρεί ότι κοινωνική συμπεριφορά είναι να πηγαίνουν οι λουόμενοι όπως τώρα, δηλ. να απλώνουν πετσέτες, να αφήνουν το σκουπιδαριό, να κατο@ράνε πίσω από τους θάμνους και να φεύγουν... έτσι δεν τον ενοχλούν...]

"Παγώνουν" τα σχέδια του ζευγαριού για την Υδρούσα...
 
Με τη χαρά έμειναν η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος όταν ενημερώθηκαν ότι τα σχέδιά τους για την Υδρούσα, τη νησίδα την οποία ενοικίασαν για 25 χρόνια, "παγώνουν" για ένα χρόνο. Την απόφαση προσωρινής σφράγισης της εγκατάστασης στο νησί επέδωσε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με δικαστικό επιμελητή στο αστυνομικό τμήμα Βούλας, στους φερόμενους ιδιοκτήτες και τους φερόμενους ενοικιαστές της νησίδας.

ΦΩΤΟ-Λιάζεται και φωτοσυνθέτει η γλάστρα του περιπτερά

Το πείσμα και η γοητεία αποτελούν τα όπλα της Μπάγιας Αντονοπούλου, με τα οποία πολεμά για μια θέση στον κόσμο της ενημέρωσης.

Οι 10 πιο σκληροπυρηνικές φυλακές του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Καμία φυλακή δεν παρέχει ασφάλεια, αλλά μερικές είναι τόσο επικίνδυνες που θα έκαναν ακόμα και τον πιο σκληροτράχηλο να τρέμει για τη σωματική του ακεραιότητα. Στα πιο σκληροπυρηνικά σωφρονιστικά καταστήματα του κόσμου, εκεί όπου βασιλεύει η κόλαση, οι περισσότεροι κρατούμενοι στοιβάζονται σε βρωμερούς χώρους με παντελή έλλειψη στοιχειώδους υγιεινής, θέτοντας την υγεία τους σε κίνδυνο.

Το πρώτο μήνυμα που εστάλη ποτέ μέσω διαδικτύου ήταν λάθος

Το σύγχρονο διαδίκτυο είναι γεμάτο λέξεις. Κάποτε όμως, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Ήταν το 1969, όταν οι πρωτοπόροι του διαδικτύου δούλευαν το ARPANET- τον προπομπό του σύγχρονου ιντερνέτ.

Σε ποιο κόμμα γίνεται… «σκοτωμός» για μια θέση;

Ολοένα και περισσότεροι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να μπουν ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του κόμματος που όπως όλα δείχνουν ενδέχεται να εισχωρήσει στην ελληνική Βουλή!

Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται σε αυτή την παραλία την ώρα αιχμής... (φωτό)

Είναι μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του κόσμου, και όχι άδικα. Μόνο που όταν βρεθείς εκεί την ώρα της αιχμής, ίσως δυσκολευτείς να βρεις χώρο ακόμη και για να απλώσεις την πετσέτα σου.
H παραλία Ipanema...

Ελληνίδα παρουσιάστρια «πέθανε» on air τον Αλέν Ντελόν!

Την έκπληξη της από τον τίτλο θέματος σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που έγραφε ότι η εγγονή του Αλέν Ντελόν είναι ίδια με τον παππού της θέλησε να εκφράση η Νίκη Λυμπεράκη, αλλά τελικά κατέληξε σε μεγάλη γκάφα...

Μαθήματα Μυκονομίας: Το τερμάτισαν

Βέβαια η ουσία είναι να κόβουν αποδείξεις και τα παρακάτω είναι απλά κουτσομπολιό, γιατί όσο και ανα αποτελούν γιακάποιους πρόκληση ή κακογουστιά, πλούτο και σπατάλες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν

Σαμπάνιες 60.000 ευρώ, θέση σε τραπέζι 1.000 ευρώ, μια μπριζόλα και μια φρουτοσαλάτα 500 ευρώ, μασάζ κεφαλής στην παραλία 60 ευρώ, ενοικίαση βαν 700 ευρώ/μέρα και ένα μπουκάλι νερό μόλις 7 ευρώ!

«Πόλεμος» χούλιγκαν σε παμπ στις ΗΠΑ (video)

Το ποδόσφαιρο αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς στις ΗΠΑ όμως φαίνεται πως μαζί με τα θετικά του οι πολίτες της χώρας αρχίζουν να βιώνουν και κάθε τι αρνητικό.

Άδωνις γελάει με Κουρουμπλή: Η ασχετοσύνη του δεν έχει προηγούμενο

Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε μέσω Twitter το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για «διαχειριστική ανεπάρκεια» και «ασχετοσύνη».

Η ΕΕ δίνει 2,4 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης -Η Ελλάδα θα πάρει 473 εκατ.... αν ξυπνήσει η Τασία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα βοήθεια ύψους 2,4 δισεκ. ευρώ σε βάθος εξαετίας για χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Ιταλίας, που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικά αυξημένο όγκο μεταναστών.

Διάγγελμα... φωτιά από τον Εθνικό Σταρ για Τσίπρα! Στηρίζει Κωνσταντοπούλου!

«Αλέξη τα έκανες σαν τα μούτρα σου»!

Παρέμβαση... μείζονος πολιτικής σημασίας από τον Εθνικό μας Σταρ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΟΟΣΑ: Οι Έλληνες "δουλεύουν" τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη αλλά τα ξύνουν και γιαυτό η παραγωγικότητά τους είναι στα τάρταρα

Ξαναλέμε για τα γίδια: Οι πολλές ώρες "εργασίας" στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα του υψηλού ποσοστού αυτοαπασχόλησης σε περίπτερα, ψιλικατζίδιακα, μαγαζάκια και παραμαγαζάκια (ο καθένας ανοίγει μια τρύπα) στα οποία ο ιδιοκτήτης κάθεται 14-15-16 ώρες επί 6 μέρες τη βδομάδα, χτυπώντας μύγες και μη παράγοντας τίποτα. Γιαυτό δεν έχει σημασία το πόσες ώρες εργάζεσαι αφού μπορεί να "εργάζεσαι" 15 ώρες και να τα ξύνεις. Ο δείκτης που δείχνει τι παίζει είναι η παραγωγικότητα και όχι οι παπαριές των ηλιθίων "ο Έλληνας δουλεύει τις περισσότερες ώρες στον κόσμο"!!! Γκεκε;

Οι Έλληνες είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στην Ευρώπη, με τους Ρώσους να ακολουθούν στη δεύτερη θέση, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο στοιχεία του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ)

Βάσει παραγωγικότητας ωστόσο...

Οι έξι εξωπλανήτες που μοιάζουν περισσότερο με τη Γη

Ακόμη έναν, τον δέκατο κατά σειρά, εξωπλανήτη που έχει δύο ήλιους στον ουρανό του ανακάλυψε Ομάδα αστρονόμων, με επικεφαλής τον καθηγητή αστρονομίας Ουίλιαμ Γουέλς του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

"Μαζεύουν" τους μετανάστες από τους δημόσιους χώρους! Ο Δήμος Κω παίρνει την κατάσταση στα χέρια του

"Ξαναπαίρνουμε πίσω την πόλη μας" είναι ο τίτλος του δελτίου τύπου που έστειλε ο Δήμος Κω στα ΜΜΕ, στο οποίο περιγράφεται το τι πρόκειται να γίνει με τους ταλαιπωρημένους μετανάστες που κατασκηνώνουν στο νησί.

7 εντυπωσιακές κατασκευές κάτω από την επιφάνεια της Γης [εικόνες]

Από χώρους εργασίας και εκδηλώσεων μέχρι κανονικά σπίτια, μερικές κατασκευές αποδεικνύουν ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν και να φαίνονται όμορφα ακόμα και όταν δημιουργούνται πολλά μέτρα κάτω από την επιφάνεια.

Συνελήφθη ενώ έκανε διακοπές 31χρονο ανώμαλο ζώο με 38.000 αρχεία πορνογραφίας νηπίων!

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 31χρονος ημεδαπός, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΔΙ.Η.Ε. ύστερα από άμεση και συντονισμένη έρευνα σε περιοχή εκτός Αττικής, στην οποία απουσίαζε σε διακοπές