11 Αυγούστου 2015

"Συγγνώμη αλλά... τον χάιδεψα" λέει ο αστυνομικός για τη φάπα στον λάθρο στην Κω - ΒΙΝΤΕΟ

- "Νιώθω πολύ προσβεβλημένος" λέει μεταξύ άλλων ο αστυνομικός
- Στη συνέχεια του βίντεο ο μετανάστης... γελάει σύμφωνα με τον ίδιο
- "Ντροπή" λέει που τον έβγαλαν σε διαθεσιμότητα
- Πώς δικαιολογεί το μαχαίρι που φαίνεται να κρατάει στο βίντεο

Λιμενικό σε ΠΟΤΑΜΙ: "Ντροπή να απαξιώνεται ο αγώνας του Λιμενικού Σώματος"

Σκληρή είναι η απάντηση που έδωσε, μέσω ανακοίνωσης, το Λιμενικό Σώμα, σχετικά με την ανακοίνωση του Ποταμιού για το μεταναστευτικό. «Είναι ντροπή για λόγους φτηνής κομματικής σκοπιμότητας, να προσβάλλεται τόσο ανενδοίαστα και να απαξιώνεται ο αγώνας, που δίνουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, οι δημόσιοι λειτουργοί και οι εθελοντές από τις Μ.Κ.Ο. και από τις τοπικές κοινωνίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το παρασκήνιο των 23 ωρών διαπραγμάτευσης: Το τσιγάρο του Σταθάκη, η άφιξη που αιφνιδίασε την ελληνική πλευρά

Συνολικά 23 ώρες διαπραγμάτευσης συμπλήρωσαν οι εκπρόσωποι των δανειστών με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Σταθάκη, πριν καταλήξουν σε συμφωνία.

Επικοινωνία Τσίπρα με πολιτικούς αρχηγούς για τη συμφωνία

Κύκλο τηλεφωνικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς είχε ο Πρωθυπουργός προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με τη συμφωνία με τους δανειστές.

ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ! Νέο μνημόνιο με μέτρα για ανθρωπιστική κρίση, επαναφορά 13ης,14ης και 15ης σύνταξης και bonus συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Αλλά όλα τα καλά τα κρύβει η χούντα των καναλαρχών και μας λένε πως το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου έχει μέτρα ΣΟΚ! Σιγά τα μέτρα ρε! Όταν οι Σαμαροβενιζέλοι έριχναν τον ΦΠΑ και τον ΕΝΦΙα δεν παθαίνατε ΣΟΚ και πάθατε τώρα που η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών μετά την καλύτερη διαπραγμάτευση ever κάνει τα αυτονόητα που αξίζουν στον Έλληνα; Ουστ ρε ψεύτες! Σύντροφοι να ενημερώνεστε μόνο από ΕΡΤ, Κανάλι Βουλής και non papaer Μαξίμου για να καταλάβετε ότι κερδάμε... και μέχρι να έρθουν τα ραβασάκια το Σεπτέμβριο να μη διαβάζετε άρθρα σαν το παρακάτω:

Στα 1.500 ευρώ το όριο για κατασχέσεις - Αλλάζουν οι 100 δόσεις με εξαίρεση των κακοπληρωτών - Καταργούνται τα προνόμια στο αγροτικό πετρέλαιο - Πλήρης εφαρμογή του ασφαλιστικού νόμου του 2010 - Άνοιγμα επαγγελμάτων για μηχανικούς, συμβολαιογράφους κ.α.

Τριανταπέντε προαπαιτούμενα μέτρα που θα πρέπει να ψηφιστούν στο πλαίσιο της συμφωνίας του νέου Μνημονίου περιλαμβάνει το προσχέδιο του κειμένου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Καθημερινή.

ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΥΦΕΣΗ!! Παρλαπίπες Σταθάκη: Τομ μνημόνιο προβλέπει πολύ ηπιότερη προσαρμογή

Φυσικά το παραμύθι ότι το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου προβλέπει μικρά πλεονάσματα είναι για το π@ος!! Καταρχάς δε λένε ότι προβλέπεται ύφεση και γιαυτό δεν μπορεί να υπάρχει πλεόνασμα και αφετέρου το όποιο πλεόνασμα θα πήγαινε στην ανάπτυξη και η προηγούμενη συμφωνία προέβλεπε μεγάλα πλεονάσματα τα επόμενα χρόνια γιατί θα είχαμε και μεγάλη ανάπτυξη (πάνω από 3%) η οποία φέρνει λεφτά στο κράτος (φόροι, δουλειές, εισφορές, λιγότερα ελλείμματα στα ταμεία τα οποία θα έπρεπε να καλύπτει το κράτος κ.λπ)... Ας αφήσουν λοιπόν το παραμύθι και ας μας πούνε τι ανάπτυξη προβλέπει το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου... όταν μετά από 2-3 χρόνια βγούμε από την ύφεση του 4% στην οποία μας οδήγησαν φέτος

Φυσικό αέριο, πρόωρες συντάξεις μεταξύ των προαπαιτουμένων που θα έρθουν στη Βουλή μαζί με το Μνημόνιο - Ακολουθήσαμε συντεταγμένη διαδικασία, η συμφωνία ολοκληρώθηκε με τους θεσμούς, είπε ο υπουργός Οικονομίας

Για κακούργημα η δίωξη στον Μπαγκλαντεσιανό που... χάιδευε τρίχρονο αγοράκι στην Κρήτη

Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση ανηλίκου, άσκησε σήμερα το πρωί ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 30χρονο από το Μπαγκλαντές, που φαίνεται να ασέλγησε σε 3χρονο αγοράκι.

ΚΛΑΙΩ! ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ! ΡΕ ΠΕΣΕ ΣΤΑ 4 ΛΕΜΕ! Με σύγκρουση απειλεί ο Καμμένος για 3ο μνημόνιο και «κούρεμα» χρέους

Πάμε στοιχημα ότι θα ψηφίσει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και θα είναι ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ;

Μ’ ένα σοβαρό ρήγμα και απ’ τα «δεξιά» της απειλείται η (συγ)κυβέρνηση, που αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές και ανεξέλεγκτες εξελίξεις, οδηγώντας τη χώρα ακόμη και σε πιο πρόωρες εκλογές! Οι αποκλειστικές πληροφορίες του paraskhnio.gr λένε ότι ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι σφόδρα δυσαρεστημένος και  ιδιαίτερα έντονα προβληματισμένος απ’ τη νέα τροπή που έχουν πάρει τα πράματα…

ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μέρκελ - ΒΙΝΤΕΟ

Δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία, μέσα σε λίγες ώρες, είχε νωρίς το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Γελάει ο κόσμος με τα γραφικά νούμερα του Μαξίμου: Βγάλανε και δεύτερο “πανηγυρικό” non paper για το Μνημόνιο!

Τα 14 σημεία στα οποία «κερδίζει η χώρα σε σύγκριση με τα μέτρα που απαιτούσε η Τρόικα τον Δεκέμβριο του 2014» παρουσιάζει το Μέγαρο Μαξίμου, με δεύτερο «πανηγυρικού» ύφους non-paper, στο οποίο και πάλι παρουσιάζεται μερικώς η συμφωνία που επιτεύχθηκε το πρωί της Τρίτης με το Κουαρτέτο των δανειστών.

ΤΙ; ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ; Τι είπε ο Μεϊμαράκης με τους αγρότες (ΦΩΤΟ)

ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ"!! ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ; ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ "ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ" ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ 1960...

«Το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών δεν αφορά μια κοινωνική ομάδα αλλά είναι εθνικό. Η Ν.Δ. δεν μπορεί να κάνει πολλά, καθώς η συμφωνία είναι κατάληξη της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης» δήλωσε ο αρχηγός τηςΝέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην σημερινή του συνάντηση με την Εθνική Επιτροπή Αγροτών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Δυο διμοιρίες ΜΑΤ έφυγαν εσπευσμένα με C-130 για την Κω

Δύο διμοιρίες ΜΑΤ, αναχώρησαν εσπευσμένα από την Αθήνα για την Κω, με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130.

Προφυλακιστέος ο αρχηγός της (αντιπάλου του ΠΑΟ) Αζέρικης Καμπάλα

Στη φυλακή οδηγείται ο ποδοσφαιριστής αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνέργεια στο θάνατο του δημοσιογράφου Ρασίντ Αλίγιεφ

Δύο Τούρκοι εισαγγελείς διέφυγαν από τη χώρα λίγο πριν συλληφθούν – Ένας τρίτος καταζητείται

Τρεις εισαγγελείς, οι οποίοι είχαν αρχίσει έρευνα για διαφθορά με στόχο συνεργάτες του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, εγκατέλειψαν εσπευσμένα την Τουρκία μερικές ώρες πριν εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή τους, μετέδωσε το επίσημο τουρκικό πρακτορείο Ανατολή.

Αποζημίωση 100.000 ευρώ σε αστυνομικό που τραυμάτισε ο Κώστας Πάσσαρης... μετά από 15 χρόνια!

Το ελληνικό δημόσιο έχει ευθύνη για τον τραυματισμό αστυνομικού κατά την απόδραση του Κώστα Πάσσαρη, από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και λόγω ηθικής βλάβης θα πρέπει να του καταβάλει χρηματική ικανοποίηση ύψους 100.000 ευρώ.

ΝΔ: Υπέγραψαν το πιο σκληρό μνημόνιο και πανηγυρίζουν

Ως το πιο επώδυνο όλων χαρακτηρίζει η ΝΔ το νέο μνημόνιο, ενώ καλεί την κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα που έχει πει στον λαό.

ΤΗΣ ΤΗ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! Άρον-άρον η συμφωνία, υπό τον φόβο της Μέρκελ - Μίλησε ξανά με τον Τσίπρα

Δεν έχουμε αρκετή ενημέρωση για την συμφωνία, είπε η Γερμανίδα Καγκελάριος στον πρωθυπουργό πριν λίγη ώρα- Τσίπρας σε Θεοδωράκη: Κάναμε τη συμφωνία για να προσπεράσουμε το Βερολίνο που ήθελε «γέφυρα»

Μπλοκάρει τη συνεδρίαση των Επιτροπών η Ζωή

Παρά το αίτημα του πρωθυπουργού να ανοίξει το ελληνικό Κοινοβούλιο άμεσα ώστε την Τετάρτη να εισαχθεί στις Επιτροπές το νέο μνημόνο και την Πέμπτη το νομοσχέδιο να περάσει στην Ολομέλεια προς συζήτηση και ψήφιση, η πρόεδρος της Βουλής φαίνεται να μπλοκάρει τα σχέδια του Μεγάρου Μαξίμου.

Ψαριανός: Δεν ψηφίζω, αν δεν δεσμευτεί ο Τσίπρας για κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών

Έναν όρο έθεσε μέσω facebook ο βουλευτής του Ποταμιού προκειμένου να ψηφίσει το νέο μνημόνιο

Σε σημερινή ανάρτησή του στο Facebook, o Γρηγόρης Ψαριανός έθεσε έναν όρο προκειμένου να ψηφίσει τη συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών την ερχόμενη Πέμπτη.

Ένωση Τραπεζών: «Ξεπαγώνει» η μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό

Τη διαδικασία υποβολής και έγκρισης αιτημάτων μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό από νομικά πρόσωπα/επιτηδευματίες, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ).

Η «επική»… τούμπα στρατιώτη στο Μπάκιγχαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια τούμπα-«σαβούρα» όπως τη λέει ο λαός-μπορεί να συμβεί στον καθένα… Το να πέσει ή να γλιστρήσει κάποιος στο δρόμο είναι μέσα στο «πρόγραμμα»…

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ! Γνωστή δημοσιογράφος στη διεύθυνση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Πριν από λίγο, με απόφαση της νέας ηγεσίας, στην κενή θέση της διεύθυνσης του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ορίσθηκε η δημοσιογράφος κα...

Ψεκασμένος βουλευτής δημοσίευσε φωτογραφία της μητέρας του στο φέρετρο!

Με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο είπε τον τελευταίο αντίο στη μητέρα του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ....

Λύσσαξε ο Βενιζέλος με τον θρίαμβο ΣΥΡΙΖΑ και απαντά σημείο-σημείο στο non-paper του Μαξίμου για το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου

Απαντήσεις για τα 11 σημεία που περιλαμβάνονται στο non paper της κυβέρνησης σχετικά με το «επίτευγμα» του τρίτου μνημονίου δίνει ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με ανακοίνωση που εξέδωσε στο προσωπική του ιστοσελίδα, επισημαίνοντας ότι η ζημιά που προκάλεσε η κυβέρνηση στο Δημόσιο μόνο από τις τράπεζες αγγίζει τα 50 δις, ενώ προσθέτει ότι το mail Χαρδούβελη είναι παιδική χαρά μπροστά στο τρίτο μνημόνιο του κ.  Τσίπρα.

ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;Οι δήμαρχοι ζητούν αύξηση των αποδοχών τους!

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει (μένει να το δούμε κιόλας) τη μείωση των αποζημιώσεων υπουργών και βουλευτών, οι δήμαρχοι ζητούν... αύξηση των αποδοχών τους, καθώς κρίνουν πως “η υπογραφή ενός δημάρχου ενέχει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες από αυτήν ενός βουλευτή”.

ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! Ο Βαρουφάκης έγινε «χορηγός» των WikiLeaks -Βοηθά να συγκεντρώσουν 100.000 ευρώ

Εναν άλλο στόχο για να αφιερωθεί βρήκε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έγινε «χορηγός» των WikiLeaks, στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα διατεθεί για τη διαρροή της συνθήκης εμπορίου μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Μητσοτάκης: Βιώνουμε τον κομμουνιστικό μετασχηματισμό της ελληνικής παιδείας

«Βιώνουμε τον κομμουνιστικό μετασχηματισμό της ελληνικής παιδείας δήθεν ως αποτέλεσμα της συμφωνίας με τους ευρωπαίους εταίρους μας», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικρίνοντας την επιβολή ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία.

ΜΗ-17: Ρωσικό πύραυλο «δείχνουν» οι Ολλανδοί εισαγγελείς

Σε ρωσικό πύραυλο, φέρεται να ανήκουν ορισμένα από τα συντρίμμια που ανακαλύφθηκαν στο σημείο που καταρρίφθηκε το μαλαισιανό αεροσκάφος, που εκτελούσε την πτήση ΜΗ-17 της Malaysia Airlines,  στην Ανατολική Ουκρανία.

Συγκλονιστικό: 360° μέσα απο ενα κόκπιτ πολεμικού αεροσκάφους! ΒΙΝΤΕΟ

Η διπλή πτήση, λίγο πριν την ανατολή του ηλιου, δυο μαχητικων αεροσκαφών που τα χωρίζουν δυο διαφορετικές εποχές, εχει εντυπωσιάσει το κοινό. Ωστόσο δεν ειναι αυτο το γεγονός που εχει συναρπάσει. Πιο συγκεκριμένα το P-51 Mustang που κατασκευάστηκε στα μέσα του 20ου αιώνα και το F22 απο τις αρχές του 21ου αιώνα, εχουν μαγνητοσκοπηθεί και η τεχνολογία επιτρέπει στο θεατή να κοιτάξει 360 μοίρες σε οποιαδήποτε κατεύθυνση κατα την διάρκεια του βίντεο (χρησιμοποιώντας το κουμπί επάνω αριστερά στο βίντεο).

ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Επιστολή Τσίπρα στην Ζωή -Ζητά την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας

Την άμεση σύγκληση της ολομέλειας της Βουλής, για την ψήφιση της συμφωνίας, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δήμαρχος Κω: Η Χριστοδουλοπούλου δημιούργησε ένα άθλιο γκέτο στο νησί

Σε δηλώσεις του στο protothema.gr o Γεώργιος Κυρίτσης προειδοποιεί πως οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής και την ανοχής τους - Εχει καταλυθεί κάθε έννοια τάξης στο νησί - Απευθύνω έκκληση για αυτοσυγκράτηση, διότι η δράση προκαλεί κι αντίδραση

Η Νέα Ζηλανδία αλλάζει σημαία! Τα 40 επικρατέστερα σχέδια και τα πιο… τρελά που απορρίφθηκαν (photos)

Η Νέα Ζηλανδία με απόφαση του Πρωθυπουργού της, John Key, αλλάζει σημαία! Η κυβέρνηση θεωρεί πως η χώρα χρειάζεται μία πιο πρωτότυπη σημαία από την υπάρχουσα και από τον περασμένο Σεπτέμβριο ζήτησε από τον κόσμο να στείλει τις δικές του προτάσεις για το νέο σύμβολο της χώρας.

Ποιοι ήταν οι Ντάλτον στη πραγματικότητα;

Η συμμορία των Ντάλτον ήταν διαβόητη εγκληματική ομάδα που έδρασε στην αμερικανική Δύση από το 1890 μέχρι το 1892.

Η συμμορία αποτελούταν από τέσσερα αδέρφια, τους Γκράτον (Γκρατ) (γεν. 1861), Γουίλιαμ (Μπιλ) (γεν. 1866), Μπομπ (γεν. 1869) και Έμετ (γεν.1871). Το όνομα τους έγινε ιδιαίτερα γνωστό σε δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς διέπραξαν πολλές ληστείες σε τρένα και τράπεζες, και απασχόλησαν ουκ ολίγες φορές τις πολιτειακές αρχές.

Η πιο όμορφη λεωφόρος του κόσμου είναι στην Κίνα! (ΦΩΤΟ)

Μια νέα λεωφόρος στην επαρχία Hubei, που δόθηκε στην κυκλοφορία την Κυριακή, περιγράφεται από πολλούς ως ο πιο όμορφος δρόμος στην Κίνα.

Είναι αυτή η πιο όμορφη λεωφόρος του κόσμου;

Δείτε που θέλει μετάταξη ο άνδρας της Ραχήλ!!

Γράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ:

Ο σύζυγος... της συζύγου

Πολύς λόγος γίνεται στον ΟΣΕ για τον Ανδρέα Τσεκένη, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός, καθώς τυγχάνει σύζυγος της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ (τέως ΑΝΕΛ), Ραχήλ Μακρή.

Χάμος στο Διαδίκτυο με τη μητέρα που θηλάζει ταυτόχρονα τον γιο της και τον φίλο του!

Η γυναίκα αποκαλεί τα παιδιά συγγενείς εκ γάλακτος και ισχυρίζεται πως θα συνεχίσει να θηλάζει και τα δύο μωρά
«Θύελλα» σχολίων και αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την απόφαση μιας 26χρονη μητέρας από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ να ανεβάσει» στο facebook μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να θηλάζει το 16 μηνών γιο της και τον 18 μηνών φίλο του παιδιού της!

Surfers σώθηκαν τυχαία από drone - Δύο καρχαρίες βρίσκονταν ακριβώς δίπλα τους [βίντεο]

Την τύχη με το μέρος τους είχαν surfers στην Καλιφόρνια όταν ένας ιδιοκτήτης Drone, διαπίστωσε από την κάμερα ότι κολυμπούσαν δίπλα τους δύο τεράστιοι λευκοί καρχαρίες.

Tο αγόρι με τα μεγαλύτερα χέρια στον κόσμο!

Το 8χρονο αγόρι που βλέπεις στη φωτογραφία λέγεται Mohammad Kaleem και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, από γιγαντισμό στην περιοχή των χεριών.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κως πέρασε στα χέρια των λάθρο που επιτίθονται σε κατοίκους! Με πυροσβεστήρες και γκλομπ προσπαθούν να τους απωθήσουν οι αστυνομικοί

Έτσι ρε ζώα! ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε! πάρτε τώρα και μνημόνιο και αυξημένο ΦΠΑ και λάθρο να σας πηδάνε άμα βγείτε στο δρόμο!!

Οι μετανάστες αρνούνται να μπουν στο γήπεδο της πόλης και ζητούν άμεσα τα χαρτιά τους - Στέλνουν εσπευσμένα διμοιρίες των ΜΑΤ στο νησί - Πρώτο θέμα σε BBC, Associated Press, Daily Mail η ανεξέλεγκτη κατάσταση στα ελληνικά νησιά με δυσφημιστικά δημοσιεύματα

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με τους μετανάστες που καθημερινά καταφτάνουν στα ελληνικά νησιά με τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές να απευθύνουν έκκληση στην κυβέρνηση να βρει άμεσα μια λύση για το πρόβλημα.

Γελάει ο Πλεύρης με το βουβάλι, τον… «καλλίγραμμο υπ. Άμυνας»

Μία… «βιτριολική» ανάρτηση έκανε στο Twitter ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Θάνος Πλεύρης για την υπουργό Εθνικής Άμυνας μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Περικοπές στους Γενικούς διευθυντές και στους Συμβούλους της ΕΡΤ... αλά ΝΕΡΙΤ

Για εσωτερική διαβούλευση κατατέθηκε πριν από λίγες ημέρες το σχέδιο του "Γενικού Κανονισμού της ΕΡΤ" και ο "Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας" της με σκοπό να τον μελετήσουν οι εργαζόμενοι και να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους.

Αυτό είναι ολόκληρο το προσχέδιο του μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου

Δείτε ολόκληρο το έγγραφο του προσχεδίου του μνημονίου που συμφώνησαν η ελληνική κυβέρνηση με το κουαρτέτο των δανειστών:

SMS προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Την Τετάρτη να είστε όλοι εδώ

Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας κυβέρνησης - δανειστών

Απαντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν σήμερα με SMS να φροντίσουν μέχρι αύριο το μεσημέρι να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, σε περίπτωση που έχουν φύγει εκτός.

Γεωργιάδης: Είχαν το θράσος να μας κατηγορούν οι ανεπρόκοποι

«Όλα όσα ζητούσε η τρόικα και η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έλεγε όχι, πήγαν αυτοί και τα δέχθηκαν ένα προς ένα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Real FM 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μάρως Λεωνάρδου.

ΛΑΘΡΟ ΕΔΕΙΡΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ! Δήμαρχος Κω προς Τσίπρα: «Κάνε κάτι-Θα χυθεί αίμα με τους μετανάστες»-Καταγγέλλει ότι έδειραν αστυνομικούς

Στη φώτο αλλά και στις άλλες παρακάτω βλέπετε Πακιστανούς λάθρο που οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν βαφτίσει "Σύρους πρόσφυγες"... ενώ γυναίκες και παιδιά "πρόσφυγες" δεν υπάρχουν πουθενά εκεί όπου μαζεύονται για να πάρουν χαρτιά

Καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και προειδοποιεί ότι θα οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις - Νέα ένταση με αστυνομικούς και μετανάστες το πρωί της Τρίτης-Ο Δήμαρχος καταγγέλλει ότι λάθρο ξυλοκόπησαν αστυνομικούς!!

Εκτός ελέγχου φαίνεται πώς είναι η κατάσταση με τους μετανάστες που καθημερινά καταφτάνουν στα ελληνικά νησιά με τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές να απευθύνουν έκκληση στην κυβέρνηση να βρει άμεσα μια λύση για το πρόβλημα.

Κολάζει τη Μύκονο με το σ@ξι κορμί της η Alessandra Ambrosio!

Μαγεμένη από το ελληνικό νησί, που επισκέφτηκε πριν λίγο καιρό στο πλαίσιο μια μεγάλης επίδειξης μόδας, η διάσημη καλλονή επέστρεψε... αυτήν τη φορά για να κάνει χαλαρή τις διακοπές της με τον σύζυγό της Jamie Mazur και τον γιο τους Noah.

Επίθεση Λαφαζάνη στο σκληρότερο μνημόνιο ever, του κ@λοτούμπα Τσίπρα

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η ιστοσελίδα του «Iskra» μετά και την ανακοίνωση για το κλείσιμο της συμφωνίας με τους δανειστές.

Χαρακτηριστικά κάνει λόγο για ένα μνημόνιο που θα αποτελέσει «θηλιά» στο λαιμό του λαού και μιλά για μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας.

Χορεύουν το Χρηματιστήριο και τα ομόλογα αφού ο Αλέξης βαράει το μνημονιακό νταούλι

Η επίτευξη συμφωνίας Ελλάδας - δανειστών αποτυπώνεται σήμερα και στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου.

Από την έναρξη της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης κινείται ανοδικά και ενισχύεται...

Μετρημένη αισιοδοξία από την Γερμανία για την συμφωνία δηλ. για νέο μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου

Επιφυλακτικά αισιόδοξο εμφανίζεται το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, στην πρώτη του αντίδραση μέσω του γραμματέα του Γενς Σπαν, στην επίτευξη συμφωνίας Ελλάδας και πιστωτών.

ΚΛΑΙΩ! Η Κομισιόν προσγειώνει τα γατάκια του Μαξίμου που πανηγυρίζει το νέο μνημόνιο: Τώρα χρειαζόμαστε και μια πολιτική συμφωνία, δεν αρκεί μόνο η τεχνική

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προειδοποιεί ότι μολονότι έχει επιτευχθεί μια καταρχήν τεχνική συμφωνία με την Ελλάδα, απαιτείται ακόμα η έγκρισή της από τους ηγέτες της Ευρώπης.

«Ανοίγει» η αγορά του φυσικού αερίου με το νέο μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου

Μεταρρύθμιση στην αγορά ενέργειας και ειδικά του φυσικού αερίου που θα οδηγήσει σε πλήρη απελευθέρωση το 2018, προβλέπει το βασικό κείμενο του νέου μνημονίου.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Κ@/ΛΟΥ! Απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου: «Ζωής θέλοντος» θα πάει η συμφωνία στη Βουλή

Έπειτα από πολύωρες, σκληρές διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, η συμφωνία για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας για την χώρα μας «κλείδωσε» και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Πλεύρης: Οι λαθρομετανάστες κάνουν έκτροπα και η κυβέρνηση τον… λαθροχαβά της

Αιχμηρό είναι το σχόλιο του Θάνου Πλεύρη για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο μεταναστευτικό.