13 Αυγούστου 2015

10 μανούλες του Χόλυγουντ, φορούν το σ@ξι μπικίνι τους!

Και αναδεικνύουν την τέλεια σιλουέτα τους…

Μερικά από τα πιο σ@ξι και καλλίγραμμα σώματα του Χόλυγουντ, ανήκουν σε… μανούλες!

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με τη Ζωή

Την τρολάρει μέχρι και το κανάλι της Βουλής έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύοντας την παρακάτω φώτο όπου το Κανάλι της Βουλής φαίνεται να παίζει το έργο...

ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Ομολογία Δραγασάκη: Πιστεύαμε ότι αν απειλούσαμε με Grexit, οι ευρωπαίοι θα τρόμαζαν αλλά προς έκπληξή μας ο Σόϊμπλε δέχτηκε να μας βοηθήσει

«Δεν υπάρχει ''καλό'' Μνημόνιο και ασφαλώς υπάρχει αντίφαση ανάμεσα στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στα όσα υπογράφει σήμερα με τους δανειστές» παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Αυτό είναι το σχέδιο πρότασης μομφής κατά της Ζωής Κω/λου

Το Ποτάμι ανέλαβε την πρωτοβουλία να συλλέξει υπογραφές για πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ! Μέρκελ προς Τσίπρα: Αν πας σε εκλογές δεν έχει χρήματα

Αποδείξεις για τήρηση της συμφωνίας ζήτησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ελληνίδα celebrity κάνει κατακόρυφο στην παραλία κι ανάβει φωτιές!

Διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz και κάθε της εμφάνιση στην παραλία ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία. Λίγο τα μικροσκοπικά μπικίνι που επιλέγει, λίγο τα παιχνίδια της στην ακρογιαλιά και η Μαρία Ματσούκα αναστατώνει όχι μόνο τους λουόμενους αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους.

ΒΙΝΤΕΟ-Έχει παλαβώσει! Στοχοποίησε Βρούτση, Άδωνι, Χατζηδάκη και Κεγκέρογλου η Κω/λου

Κεγκέρογλου: Δεν έπαιρνα ποτέ επίδομα ανηλίκου και δεν υπαρασπίστηκα βιαστές... ΑΥΤΟ!

Με «φασίστες» παρομοίασε η Ζωή Κωνταντοπούλου όλους όσοι είναι συνυπεύθυνοι για την κατάσταση στις οποία έχει περιέλθει γη χώρα σήμερα, προκαλώντας την οργή πολλών βουλευτών στη Βουλή.

Συγκεκριμένα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απευθυνόμενη αρχικά προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα τον ρώτησε:

Ο Γερμανός που διαφημίζει το Πήλιο και φέρνει τουρίστες

Πρόκειται για το Ράινερ Σέπελμαν, από το Αμβούργο που αγαπά πολύ τη χώρα μας και εδώ και χρόνια επισκέπτεται το Πήλιο για τις καλοκαιρινές διακοπές του.
Όταν η οικονομική κρίση "χτύπησε" τον τόπο που αγαπά, ο Σέπελμαν αποφάσισε να βοηθήσει την κατάσταση με τον τρόπο του.

Άδωνι για Ζωή: Ζητώ 1.000 συγγνώμη που πήγα να την συμπαθήσω!

Μετά την… απρόσμενη υποστήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζητά μέσω twitter “1.000 συγγνώμη” αφού δηλώνει πως… “ήρθε στα ίσα του”!

Κω/λου καρφώνει τον Φίλη: Μου έχετε πει «θα σε τελειώσουμε» - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο... πικρός καφές του Λεουτσάκου με την Αλ-Σαλέχ στο καφενείο της Βουλής

Αφού φώναξε...“ντροπή” μέσα στο κοινοβούλιο, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τη συμφωνία που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση, ο Στάθης Λεουτσάκος πήγε να... πνίξει τον πόνο του στο καφενείο, παρέα με την Αφροδίτη Αλ-Σαλέχ. Λίγη ώρα αργότερα κάθισε σε άλλο τραπέζι, μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τον Τάσο Κορωνάκη.

Τα μαζεύει ο Φλαμπουράρης για τα περί Φρόιντ και Ζωής

Σε αναδίπλωση προχώρησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, έπειτα από τις δηλώσεις του περί Σίγκμουντ Φρόιντ και Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Εγκρίθηκε το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου από τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής

Το νομοσχέδιο για τη νέα συμφωνία ενέκριναν οι τέσσερις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής, μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση.

Τροπολογία - σοκ πετσοκόβει τις συντάξεις-Απειλεί να σκίσει το καλσόν του ο Καμμένος

- Από την τροπολογία για τις συντάξεις δεν εξαιρούνται στρατιωτικοί γεγονός που εξόργισε τον Πάνο Καμμένο ο οποίος δήλωσε ότι θα την καταψηφίσει!
- Οι ένστολοι δικαιούνται σύνταξη εφόσον έχουν συμπληρώσει το 58ο έτος της ηλικίας τους και 40 έτη συντάξιμης υπηρεσίας
- Πόσο αυξάνεται ο χρόνος παραμονής στην εργασία κατά τη μεταβατική περίοδο μέχρι το 2022
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Οι ψεκασμένοι ζητούν την παραίτηση της Ζωής Κω/λου

Βόμβα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που φαίνεται πως μπαίνουν... μπροστά στη διαμάχη ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και ζητούν την παραίτηση της Προέδρου της Βουλής! 

Στην αντεπίθεση το Μαξίμου: Ο Λαφαζάνης οριστικοποίησε την απόφασή του να διαλέξει ξεχωριστό δρόμο

Το γυαλί, που είχε από καιρό ραγίσει, πλέον ξεκάθαρα έχει «σπάσει» ανάμεσα στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την κυβέρνηση.

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Βαρουφάκη: Ταπεινωτική και μη βιώσιμη η συμφωνία

«Ναρκοπέδιο ευφημισμών» χαρακτήρισε το κείμενο της νέας συμφωνίας για την Ελλάδα ο τέως υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στη συζήτηση των Επιτροπών για το τρίτο μνημόνιο, στο κοινοβούλιο.

Απίστευτα αιτήματα Κω/λου: Να κάνουμε και εμείς που διαφωνούμε εισήγηση και να αποσυρθούν οι τροπολογίες - ΒΙΝΤΕΟ

«Να αποσυρθούν αμφότερες οι τροπολογίες και να εξηγηθεί η δεύτερη αιφνιδιαστική κίνηση της κυβέρνησης» ζήτησε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια παρέμβασης της, στη Βουλή.

Ο Βερβεσός για τη μήνυση κατά Βαρουφάκη -Για την αλλαγή νομίσματος και το χακάρισμα των ΑΦΜ [βίντεο]

Δεν μπορεί να περάσει μόνο πολιτικά αυτή η υπόθεση, πρέπει να ασχοληθεί και η δικαιοσύνη, τονίζει ο Δημήτρης Βερβεσός, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια για τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει ομάδα δικηγόρων στην Εισαγγελία.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανές πραξικόπημα το νέο Μνημόνιο - Να φύγουμε από Ε.Ε. και ευρωζώνη

Με σκληρά λόγια η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και επιτίθεται στην κυβέρνηση για το νέο Μνημόνιο, κατηγορώντας την για βίαιη στροφή στη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή στρατηγική και ζητώντας την έξοδο από την Ευρώπη και την ευρωζώνη.

ΣΩΣΤΟΣ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ! Ο Κουμουτσάκος «καρφώνει» τη ΝΔ: Υπάρχουν μεταρρυθμίσεις στο Μνημόνιο 3 που έπρεπε να είχαμε κάνει εμείς

Την ύπαρξη διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στο νέο μνημόνιο, τις οποίες θα έπρεπε να είχε κάνει η Νέα Δημοκρατία, ανέφερε στο twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ! Ο Καμμένος τελειώνει την εποχή των μνημονίων... ψηφίζοντας νέο μνημόνιο

«Η συμφωνία που έρχεται σήμερα προς ψήφιση είναι μια συμφωνία η οποία πρέπει να αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων» δήλωσε ο πρόεδρος ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Θα ψηφίσει τη συμφωνία η ΝΔ -Μαραθώνια συζήτηση στην ΚΟ

Ολοκληρώθηκε, μετά από επτά ώρες, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Κατά πλειοψηφία αποφάσισαν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εμφανιστεί συντεταγμένα στη διαδικασία της ψηφοφορίας για τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Ρωσία: Σάλος με τις μαζικές καταστροφές τροφίμων που τελούν υπό εμπάργκο

Το Κ.Κ πρότεινε σήμερα τα τρόφιμα που κατάσχονται να διανέμονται στους φτωχούς - Το 40% των Ρώσων υποστηρίζει την καταστροφή τους

Την έντονη αντίδρασή του στις μαζικές καταστροφές των δυτικών τροφίμων που τελούν υπό εμπάργκο εξέφρασε σήμερα το ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα, προτείνοντας να αρχίσουν να διανέμονται στους φτωχούς

Ο Άδωνις τώρα δικαιώνεται

Η ώρα της δικαίωσης φαίνεται πως έφτασε για τον πρώην υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ο βουλευτής της ΝΔ σχολιάζει με ανάρτηση του δηλώσεις του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος εκτιμά πως χωρίς μνημόνια η Ελλάδα θα τεθεί εκτός ευρωζώνης και Ευρώπης.

Το νέο σκίτσο του Αρκά για το μνημόνιο, που σαρώνει στο ίντερνετ!

Λίγες ώρες προτού ψηφιστεί το τρίτο μνημόνιο και η νέα δανειακή σύμβαση από το ελληνικό κοινοβούλιο που έφερε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ, ο Αρκάς επιδιώκει να ταράξει πάλι τα ύδατα της πολιτικής ζωής του τόπου.

ΦΩΤΟ-Αντρική χειραψία Βαρουφάκη με τον πιο «σκληρό άντρα» της Βουλής…

Μπορεί θεωρητικά να έχουν αντίθετη άποψη για την επικείμενη συμφωνία, αλλά αυτό δεν εμποδίζει να έχουν πολύ καλές σχέσεις. Αυτό αποδεικνύεται και από την παρακάτω φωτογραφία όπου ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει μία πολύ θερμή χειραψία κατά την συνάντησή του με τον...

Το πιο τρελό προεκλογικό σποτ υποψήφιου βουλευτή που έχει φτιαχθεί ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πρωτότυπο προεκλογικό σποτ αποφάσισε να βγάλει στον αέρα ο υποψήφιος Wyatt Scott από το Mission της Βρετανικής Κολομβίας για τις επικείμενες εκλογές στον Καναδά.

Αυτή είναι η λύση που διαπραγματεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος: Στο 201% του ΑΕΠ θα φτάσει το 2016

Τη σοβαρή ανησυχία τους για τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέους εκφράζουν οι Θεσμοί στην Ανάλυση Βιωσιμότητας (DSA).

ΚΟ ΝΔ: Κλίμα υπερ του ΝΑΙ-Προβληματισμός πως θα παραμυθιάσουν τους αγρότες

Να θυμίσω ότι πριν μερικές μέρες ο Μεϊμαράκης είδε τους αγρότες... υποθέτω πως τους είπε πως η ΝΔ σαν "φύλακας της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας" (=πανηγυρίζουμε και ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρει πιο σκληρά μέτρα να ψηφίσουμε) θα ψηφίσει τα μέτρα ΣΥΡΙΖΑ για τα οποία διαφωνούν και δεν τους δούλεψε με "έχετε δίκιο κι αν γίνουμε εξουσία θα τα καταργήσουμε"... ή τους δούλεψε τάζοντάς τους και σήμερα θα ψηφίσει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ; Γιατί έτσι δεν χτίζεται η αξιοπιστία Βαγγέλα...

Tο προβληματισμό τους, κυρίως για τα θέματα των αγροτών, εκφράζουν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι βουλευτές της ΝΔ από την περιφέρεια, στη συνεδρίαση της ΚΟ που είναι σε εξέλιξη, αλλά... θα ψηφίσουν "ναι".

Η Κομισιόν δηλώνει έτοιμη για το σενάριο του δανείου-γέφυρας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμη και για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει οριστική συμφωνία για την Ελλάδα αλλά ένα δάνειο-γέφυρα.

ΕΤΣΙ!! Ντόρα προς ΣΥΡΙΖΑίους: «Σταματήστε τα καραγκιοζιλίκια μεταξύ σας!»

Δεν σταματάνε οι κόντρες στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, όπου μετά τις βαριές εκφράζεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, τον λόγο ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μακρή μαυρισμένη απ'τα μπάνια: Δεν μπορώ να είμαι σε ένα μνημονιακό κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα ήταν αδιανόητο για εμένα να παραμένω σε μία ομάδα ενός κόμματος, η οποία πλέον είναι ένα μνημονιακό κόμμα και τίποτα παραπάνω»  δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, εισερχόμενη στη Βουλή.

Αποφυλακίζεται σε μία εβδομάδα ο Πιστόριους

Ελεύθερος θα αφεθεί ο Όσκαρ Πιστόριους την επόμενη εβδομάδα, 10 μήνες αφότου καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση επειδή δολοφόνησε το μοντέλο Reeva Steenkamp, με την οποία διατηρούσε σχέση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Επίθεση Ζωής Κω/λου κατά Τσακαλώτου με αιχμές για τα ελληνικά του και για απολυταρχικά καθεστώτα και μυστικές υπηρεσίες

Απάντηση ΥΠΟΙΚ: Ροκανίζετε το χρόνο για να πάμε σε δάνειο-γέφυρα - Αιχμές της Προέδρου για απολυταρχικά καθεστώτα και μυστικές υπηρεσίες - Φίλης: Δημιουργεί μεγάλα θεσμικά προβλήματα ο ισχυρισμός της ότι στοχοποιείται

Με μία ομιλία με βαριές εκφράσεις η Πρόεδρος της Βουλής έβαλλε κατά του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη  Τσακαλώτου για την ατάκα του περί «Ζωής θέλοντος» (για την οποία είπε ότι είναι λάθος ελληνικά) αλλά και κατά του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Στο αρχείο τρεις κατηγορίες σε βάρος του ιδρυτή του WikiLeaks για σεξουαλική επίθεση

Επήλθε ο χρόνος παραγραφής τους – Νέα κατηγορία στο προσκήνιο κατά του Τζούλιαν Ασάνζ για βιασμό – Εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Δημιουργία νέου κόμματος προανήγγειλε ο Ήσυχος - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ημέρα πριν την διεξαγωγή της ψηφοφορίας στην Βουλή, για τη συμφωνία Αθήνας-δανειστών, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας, προανήγγειλε τη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού.

Στα δύο η ΝΔ: Πάνω από 30 βουλευτές δεν θέλουν να ψηφίσουν -Με διαγραφές προειδοποιεί ο Μεϊμαράκης

Καζάνι που βράζει θυμίζει η κοινοβουλευτική ομάδας της ΝΔ με το κόμμα να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα υπέρ και κατά της συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΚΟ! Σταθάκης: Δεν υπάρχουν μειώσεις συντάξεων - BINTEO

[Ρε συ τι έγινε; Τα 'σκισες τα πτυχία σου ή ακόμα; Δείτε εδώ κι εδώ]

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε προβλέπει «δύσκολα και επώδυνα μέτρα», αλλά ήταν «η καλύτερη δυνατή» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης στην ΕΡΤ.

Ζωή: Μιλάς σαν τον Σκαϊ, το Mega και τον Ant1 -Βαρεμένος: Μιλάς εσύ που έχεις δικό σου κανάλι;

Στο σίριαλ της Διάσκεψης των Προέδρων ανάμεσα στα πολλά επεισόδια που διαδραματίστηκαν με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έγινε και ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στην πρόεδρο της Βουλής και τον Γιώργος Βαρεμένο.

Το Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου φέρνει μειώσεις σε μισθούς ΔΥ και στρατιωτικών – Ποιες παροχές κόβονται

[Μέχρι και κάρτες απεριορίστων διαδρομών πληρώνουμε σε κάποιους!!]

Βαρύ θα είναι το πλήγμα για δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και στρατιωτικούς με τη νέα συμφωνία καθώς θα δουν περικοπές σε μισθούς σε παροχές.

ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! Όλα τα γραπτά των Μαρξ και Ένγκελς δωρεάν στο διαδίκτυο

Από αυτή την εβδομάδα ο καθένας έχει δωρεάν στη διάθεσή του μέσω του διαδικτύου όλα τα πρωτότυπα γραπτά των Καρλ Μαρξ και Φρίντριχ Ένγκελς, χάρη στο Διεθνές Ινστιτούτο Κοινωνικής Ιστορίας (IISH) στο Άμστερνταμ.

Βιβλική καταστροφή στην Κίνα -Σοκάρουν οι πρώτες πρωινές εικόνες [βίντεο & εικόνες]

Ανεστάλη η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην αποθήκη στην πόλη Τιαντζίν της βόρειας Κίνας καθώς δεν είναι σαφές το ακριβές περιεχόμενό της και η ποσότητα των "εύφλεκτων υλικών" που βρίσκονται στους χώρους της, αναφέρει ανακοίνωση της τοπικής κυβέρνησης.

Προ των πυλών η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ-Κάλεσμα Λαφαζάνη για νέο κόμμα

Ξεκίνησε τον ανένδοτο ενάντια στο μνημόνιο ο Λαφαζάνης - Ποιοι συνυπογράφουν τη δήλωση για «συγκρότηση πανελλαδικού κινήματος κατά του μνημονίου»

Προ των πυλών είναι καθώς φαίνεται η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε μία άκρως συμβολική μέρα – την ημέρα ψήφισης του νέου μνημονίου – απηύθυνε κάλεσμα για τη συγκρότηση «ενός πλατιού πανελλαδικού κινήματος, με δημιουργία επιτροπών αγώνα ενάντια στο νέο μνημόνιο, τη λιτότητα και την επιτροπεία της χώρας».

Κοινοβουλευτικός Γολγοθάς για το 3ο Μνημόνιο: Ενταση και διαφωνίες στη Βουλή

Με ένταση, φωνές και μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η  συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη συμφωνία με τους εταίρους της χώρας.

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΕΥΡΩ; ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ; «Καρφιά» κατά πάντων από τη Ραχήλ

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες στέλνει μέσα από τα κοινωνικά μέσα η βουλευτής Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση της στο Twitter σημειώνει:

«Ξάφρισαν» μετρητά και κάρτες της Μενεγάκη μέσα από το σκάφος της

Η ιδέα για κρουαζιέρα στο Αιγαίο βγήκε ξινή στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ενώ άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και φωτογραφίες του ζεύγους που φιλιούνταν παθιασμένα, μόνο ανάλογη δεν ήταν η συνέχεια.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ! Εμφανίζουν ανάπτυξη 0,85 στο β' 3μηνο!

Φαντάζομαι πως οι ΣΥΡΙΖΑίοι που λένε "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόλαβε να καταστρέψει τη χώρα μέσα σε 6 μήνες-ο Σαμαράς φταίει για τα μέτρα", θα πιστώσουν στον Σαμαρά την ανάπτυξη του β' τριμήνου... ή όχι;

Ανάπτυξη 0,8% σημειώθηκε το β' τρίμηνο του 2015 σε σχέση με το α' τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ και οι οποίες υπόκεινται σε αναθεώρηση.

Άδωνις υπέρ Ζωής και κατά Τσίπρα στο twitter

Καταγγέλλει ως «αίσχος» την επείγουσα διαδικασία ψήφισης για τέταρτη φορά μέσα σε έναν μήνα και εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτηρίζει «ανίκανο» και «υποκριτή»

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Κατάρρευση εσόδων στο -15%-Ουσιαστικά έχουμε πρωτογενές έλλειμμα 1,2 δις αλλά με μπουγάδες εμφανίζουν πλεόνασμα 3,2 δις

[Δεν έχουν κάνει δαπάνες 4,5 δις (έχουν κάνει στάση πληρωμών προς προμηθευτές του δημοσίου) για να εμφανίζουν πλεόνασμα 3,2 δις!! Αν πράγματι έχουν πλεόνασμα 3,2 δις στο χαλαρό 6μηνο, γιατί κόπτονται και πανηγυρίζουν ότι πέτυχαν συμφωνία με μικρά πρωτογενή πλεονάσματα;]

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2015, παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 1.022 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος 1.736 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014 και στόχου για έλλειμμα 1.375 εκατ. ευρώ.