14 Αυγούστου 2015

Μπασκετικοί... πειρασμοί μοιράζουν φιλάκια (ΦΩΤΟ)

Κορίτσια για... φίλημα η Ζωή Δημητράκου και η Εύα Κατωπόδη, που ανέβασαν τη θερμοκρασία με τη φωτογραφία τους στο instagram

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Νέες φωτογραφίες της Ζωής με μαγιό – Τα «τρυφερά» ενσταντανέ που προσπαθεί να αποφύγει ο σύζυγός της και η ηλιοθεραπεία

ΟΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ! 

Στην Βόρεια Εύβοια και στην Αλόννησο βρισκόταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μέχρι να την ενημερώσει ο Αλέξης Τσίπρας, να επιστρέψει στην Αθήνα για να ανοίξει η Βουλή. Η Πρόεδρος της Βουλής παραθέριζε με τον σύζυγό της σε ολιγοήμερες διακοπές.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα 'λεγε ο τρομολάγνος «τηλεβιβλιοπώλης» αλλά ευτυχώς ο λαός δεν τον άκουσε και έχουμε φρέσκο μνημόνιο

Τα λεγε ο Άδωνις αλλά τον έλεγαν τρομολάγνο και ευτυχώς δεν τον άκουσε ο λαός αλλιώς δεν θα είχε τη χαρά ο Τσίπρας να υπογράψει νέο μνημόνιο:

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! Μετανάστρια ονόμασε την κόρη της Άνγκελα Μέρκελ - ΦΩΤΟ

Σε μία πρωτότυπη ενέργεια προχώρησε μία 26χρονη γυναίκα από την Γκάνα, η οποία κατοικεί στο Ανόβερο της Γερμανίας.

ΚΛΑΙΩ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΣΟΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ! Αριστερή πλατφόρμα: Δεν θέλουμε να ρίξουμε τη κυβέρνηση

Να ανακόψουν την αντιμνημονιακή πορεία της κυβέρνησης και όχι να τη ρίξουν, τόνισαν στελέχη που πρόσκεινται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα, σε άρθρο που δημοσιεύεται στο iskra.gr.

Μοντέλο με σύνδρομο Down θα εμφανιστεί στην Εβδομάδα Μόδας της Ν. Υόρκης

Είναι το δεύτερο μοντέλο με σύνδρομο Down που θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκδήλωση, μετά την Τζέιμι Μπρούερ, γνωστή για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά American Horror Story

ΘΑΥΜΑ ΕΡΤ! Οι…δίδυμες βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Θαύματα κάνει η κρατική τηλεόραση και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να μετατρέψει δυο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους στο να μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Για παράδειγμα η Λίτσα Αμμανατίδου μοιάζει πια, αν πιστέψουμε την ΕΡΤ, εκπληκτικά με την...

ΜΠΑ; Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ; Λέσβος: Νηστικοί από Δευτέρα οι μετανάστες - Σταματούν το catering οι εταιρείες γιατί είναι απλήρωτες!

Συζητήσεις προκαλεί (έλα ρε δημοσιοκάφρε, έπρεπε να τους ταΐζουν τζάμπα για να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι τους ανθρωπιστές...) η απόφαση των ιδιοκτητών των δύο catering που σιτίζουν τους μετανάστες, να σταματήσουν από τη Δευτέρα να πηγαίνουν φαγητό στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, αφού τους οφείλονται τεράστια ποσά.

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΖΩΗ->Ελληνοτουρκική «ναυμαχία» στην ανατολική Ίμια χθες βράδυ!

“Ναυμαχία” στα Ίμια μεταξύ Λιμενικού και τουρκικής ακτοφυλακής. Για πολλοστή φορά, ομάδα παράνομων μεταναστών αποβιβάστηκε σε μια από τις δύο βραχονησίδες. Αυτή τη φορά ,ήταν η ανατολική βραχονησίδα. Ομάδα περίπου 30 μεταναστών εντοπίστηκε στην ανατολική Ίμια.

Αστυνομικοί και Λιμενικοί: Εγκυμονεί κινδύνους η φιλοξενία μεταναστών στο πλοίο

Αστυνομικοί και λιμενικοί της Δωδεκανήσου εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για τη φιλοξενία των μεταναστών που βρίσκονται στην Κω, στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που πρόκειται να καταπλεύσει σήμερα στο νησί, επισημαίνοντας ότι η απόφαση αυτή εγκυμονεί κινδύνους.

MONO H ΣΥΡΙΖΑ-BENEZOYEΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Η σημαία των ΗΠΑ κυματίζει στην Κούβα -Για πρώτη φορά μετά από 54 χρόνια στην πρεσβεία στην Αβάνα

Πριν από 54 χρόνια, τρεις πεζοναύτες αναγκάστηκαν να υποστείλουν τη σημαία των ΗΠΑ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Αβάνα.

Βίντεο: Την έσφαξε με σπαθί και περπατούσε ατάραχος (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)

Χωρίς λόγο ή αιτία, ο 25χρονος Gao έσφαξε μια γυναίκα και τραυμάτισε έναν άντρα σε εμπορικό κέντρο στο Πεκίνο. 

Ένας περαστικός προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία της γυναίκας, ενώ ο δράστης περιπλανιόταν σε απόσταση λίγων μέτρων.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΝΔ->"Έτσι αποκρούσαμε την ύπουλη «χακί» τροπολογία"

Συνεχίζεται η αντιγραφή του ΣΥΡΙΖΑ με την ενημέρωση μέσω non paper... αυτές είναι οι συμβουλές καραγκιόζηδων στυλ Καραχάλιου...
Διαβάστε εδώ τι ψήφισαν χθες και γελάστε με τον παπάρα που βγάζει τις γελοιότητες απ'τη ΝΔ για να συναγωνιστεί τον Καμμένο που ψήφισε αύξηση ορίων συνταξιοδότησης κοντά 10 χρόνια

Αναστάτωση προκάλεσε και στη ΝΔ, η τροπολογία για τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό των Στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Ερντογάν έγινε... Καρατζαφέρης - ΦΩΤΟ

Δεν ξέρουμε αν είναι έθιμο στην Τουρκία να κάθεται μια πέρδικα στο κεφάλι σου, αλλά η φωτογραφία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με το πτηνό στο κεφάλι μας θύμισε την περίπτωση Καρατζαφέρη.

ΤΕΛΕΙΑ! ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ! Μαξίμου: Θετική εισήγηση από το EwGroup - Η χώρα παίρνει 23 δισ.

Τελικά το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου φέρνει λεφτά όσο οι Έλληνες συνεχίζουν τα "μπάνια του λαού"... Και αφού πάμε τόσο καλά γιατι βιάζονται για εκλογές το πρώτο 15μερο του Σεπτεμβρίου οι ΣΥΡΙΖΑίοι
Και για να μην πουλάνε φούμαρα οι ΣΥΡΙΖΑίοι τα 12,5 δις θα πάνε κατευθείαν έξω και τα 500 εκ σε ληξιπρόθεσμες οφειλές... τα υπόλοιπα θα πάνε στις τράπεζες που διέλυσαν μόνοι τους και τώρα πανηγυρίζουν που θα χρεώσουν τους Έλληνες με άλλα 10 δις

Άμεσα θα εκταμιευθούν 13 δισ. ευρώ για δάνεια και ληξιπρόθεσμες οφειλές - Σε δεύτερο χρόνο, άλλα 10 δισ. ευρώ για τις τράπεζες - Προσπάθεια για την εκταμίευση ενός ακόμα σημαντικού ποσού αποκλειστικά για τα ληξιπρόθεσμα του Δημοσίου, λέει η κυβέρνηση

ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ!Κύπρος: Ανάπτυξη για δεύτερο συνεχές τρίμηνο καταγράφει η οικονομία

Ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε ότι η επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας είναι μια ιδιαίτερα ενθαρρυντική εξέλιξη

ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! Hurryiet: Το ελληνικό Λιμενικό βύθισε σκάφος με μετανάστες – Βίντεο με κοπτοραπτική

Το ελληνικό Λιμενικό βύθισε σκάφος με μετανάστες και πρόσφυγες; Αυτό υποστηρίζει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, παραπέμποντας σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο ψαράδων, το οποίο, όμως, έχει υποστεί επεξεργασία και η εικόνα δεν πιστοποιεί την “αυθεντικότητα” της είδησης.

Πέ@ς Τσίπρα Καμμένου στις συντάξεις... και των ένστολων που δήθεν έσωσε ο Πανάρας

Σαρωτικές αλλαγές στο συνταξιοδοτικό καθεστώς των πολιτικών υπαλλήλων του Δημοσίου και των στρατιωτικών φέρνει το νέο Μνημόνιο. Οι αλλαγές για τους δημοσίους υπαλλήλους και τους ενστόλους περιλαμβάνονται σε ειδική νομοθετική διάταξη που κατατέθηκε χθες ως προσθήκη στο νομοσχέδιο με τα μέτρα του νέου Μνημονίου.

Το απίστευτο κατακόρυφο που κάνει η Ευγενία Μανωλίδου για να ηρεμήσει [εικόνα]

Η hot yoga έγινε η νέα αγαπημένη συνήθεια της Ευγενίας Μανωλίδου η οποία από τότε που γέννησε τον βενιαμίν της οικογένειας αποφάσισε να μπει σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής για να αποκτήσει και πάλι το υπέροχο σώμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ'ΧΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ! 25χρονη νοσοκόμα κακοποίησε σεξουαλικά 3 ηλικιωμένους ασθενείς και έστειλε το βίντεο στο φίλο της!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι η 25χρονη νοσοκόμα που βλέπεις στη φωτογραφία, κακοποίησε σεξουαλικά τρεις ασθενείς της στο κέντρο υγείας που εργαζόταν! Και δεν ήταν μόνο αυτό... Η διεφθαρμένη νοσοκόμα, βιντεοσκόπησε την απαίσια πράξη της και έστειλε το βίντεο στον φίλο της!

Αδιανόητο γκολ στη Γερμανία με... χτύπημα σκορπιού (VIDEO)

Αυτό το γκολ δεν μπαίνει κάθε μέρα. Είναι από τους πιο δύσκολους τρόπους να σκοράρεις και για να το πετύχεις πρέπει να είσαι... μερακλής. Ο Κάρστεν Κάμλοτ της γερμανικής Έρφουρτ, πάντως, σίγουρα θα το δείχνει στα εγγόνια του...

Ρεμάλια του κερατά περιφέρονται στη Βουλή συναγελαζόμενα με ΣΥΡΙΖΑίους

Μιλάμε για τον μεθύστακα, παλαιοΠΑΣΟκο κια προφανώς νεοΣΥΡΙΖΑίο...

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Κλάους Αθανασιάδης: Προπονήθηκε στο... πεντοζάλι

Σε γνήσιο παραδοσιακό κρητικό γλέντι βρέθηκε προ ημερών ο Κλάους Αθανασιάδης.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ την περασμένη Παρασκευή αποφάσισε να διασκεδάσει υπό τους ήχους της λύρας του Ανδρέα Μανωλαράκη στην γιορτή κρασιού, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Χανιά και δη στο χωριό Βούβες.

Ο Άδωνις τρολάρει Παππά και Τσίπρα στο Twitter (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να ξενύχτισε λόγω της μαραθώνιας συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση της συμφωνίας ωστόσο η διάθεση για χιούμορ δεν τον εγκατέλειψε.

Μοναδικό θέαμα -Διασχίζοντας τη νέα διώρυγα του Σουέζ πάνω σε αεροπλανοφόρο

Το αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt διασχίζει τη νέα  διώρυγα του Σουέζ με όλα τα μαχητικά αεροσκάφη του στο κατάστρωμα.

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΙ ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ->Οι φορολογικές μας υποχρεώσεις μετά τον 15αύγουστο

Από την Τόνια Τσιρογιάννη

Συνήθως τέτοια εποχή όλοι φτιάχνουμε την λίστα του καλοκαιριού, που θα πάμε, τι θα πάρουμε μαζί μας. Η πάρακατω λίστα είναι για την επίστροφή μας και «Τι φορολογικές υποχρέωσεις έχω μόλις γυρίσω»;

Ο Άτλας των εθνικών χρεών - Σοκάρει η θέση της Ελλάδας

Στον αντίποδα, η πιο ασφαλής χώρα από άποψη χρέους είναι η Γερμανία με σχεδόν μηδενικό ποσοστό, η Ελβετία, η Σουηδία, οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, ήτοι Κίνα, βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση της κατάταξης, κλίνοντας προς τις πιο ασφαλείς.

Κομισιόν: Απολύτως εφικτή η συμφωνία στο Eurogroup

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέφρασε σήμερα την πεποίθησή της ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης στο Eurogroup θα εγκρίνουν το πρόγραμμα στήριξης ύψους 85 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, μετά την υπερψήφισή του μερικές ώρες νωρίτερα από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Πώς πέρασαν τη νύχτα οι βουλευτές-Που χρησιμεύει η κοιλάρα Φίλη

Στα ορεινά έδρανα επικρατούσε... συνωστισμός, καθώς οι περισσότεροι τα προτίμησαν για λίγες στιγμές χαλάρωσηςΑπό τις... δυσκολότερες ήταν η αποψινή νύχτα στη Βουλή, καθώς η Ολομέλεια συνεδριάζει χωρίς διακοπή όλη τη νύχτα.

Συνεχίζεται η πτώση στο χρηματιστήριο μετά την κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Σε εξέλιξη, η διάλυση στις τραπεζικές μετοχές στο χρηματιστήριο μετά την πανωλεθρία της κυβέρνησης στην Βουλή. Η πτώση έχει ξεπεράσει το 7% και η αγορά κινείται σταδιακά όλο και χαμηλότερα, δεδομένης της απουσίας ξένων και Έλληνων επενδυτών ( λόγω των περιορισμών οι τελευταίοι).

Βορίδης: Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

H Νέα Δημοκρατία δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος, Μάκης Βορίδης, εξερχόμενος της Βουλής.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΗ! Ένσταση Ζωής Κω/λου όταν είχαν φύγει όλοι - ΒΙΝΤΕΟ

Ενστάσεις ως προς τη διαδικασία διατύπωσε η Πρόεδρος της Βουλής, ζητώντας να γίνει νέα ψηφοφορία επί του συνόλου του νομοσχεδίου.

Μουρούτης: Μνημόνιο έχουμε, κυβέρνηση όχι

Δηκτικά σχολιάζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή με την οποία εγκρίθηκε η συμφωνία Ελλάδας – δανειστών ο Γιώργος Μουρούτης.

ΒΑΣΤΑ ΜΕΡΚΕΛ! Reuters: Δάνειο-γέφυρα 6 δισ. ευρώ ετοιμάζουν οι δανειστές

Έτοιμοι να υποκύψουν στις απαιτήσεις της γερμανικής κυβέρνησης οι δανειστές που, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, ετοιμάζουν δάνειο - γέφυρα για την Ελλάδα ύψους 6,4 δισεκατομμυρίων ευρώ για να καλυφθούν οι έκτακτες χρηματοδοτικές ανάγκες του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Τί προβλέπει το Σύνταγμα για την διαδικασία του ψόφου εμπιστοσύνης

Το άρθρο 84 του Συντάγματος και το άρθρο 141 του Κανονισμού της Βουλής προσδιορίζουν τη διαδικασία υποβολής πρότασης εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, της συζήτησης αυτής και της ψήφισής της.

Στη Βουλή γινόταν χαμός και ο Βαρουφάκης έγραφε στο MacBook γιατί τάχθηκε με το Οχι, αλλά και υπέρ του Τσίπρα

Παρέα με το MacBook ήταν όλο το βράδυ ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Τι και αν στη συνεδρίαση της Βουλής γινόταν χαλασμός για την ψήφιση του Μνημονίου, εκείνος όπως φαίνεται μάλλον έγραφε την επιστολή με την οποία εξηγούσε τους λόγους που θα ψήφιζε Οχι στη συμφωνία, αλλά θα στήριζε τις αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Τι έγραψαν Άδωνις-Βρούτσης για Μειμαράκη αλλά και Καμμένο, Τσίπρα, Ζωή - ΒΙΝΤΕΟ

«Ανεβασμένος» στα μάτια των ίδιων του των βουλευτών βγήκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ο αρχηγός της ΝΔ χειρίστηκε πολύ καλά την αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ ήταν και απόλυτα ξεκάθαρος ως προς της στάση της ΝΔ.

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Μακρή: Δεν είμαι θετική στο να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης-"Αποικιοκρατική σύμβαση" το μνημόνιο

Για να μεταπειστεί ζήτησε από τον πρωθυπουργό να σκίσει το Μνημόνιο, να διώξει όσους οδήγησαν σε αυτό το φιάσκο και να επανατοποθετηθούν υπουργοί όπως ο Π. Λαφαζάνης

ΠΣΟΦΟ εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο Τσίπρας μετά τις 20 Αυγούστου-Δεν μετανιώνει για την κ@λοτούμπα

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος δημοσιοκάφρος Σπύρος Γκουτζάνης, που διόρισε ο Ρουσόπουλος στο ΑΠΕ αφού του κλάφτηκε

Αυξημένο το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μετά την μείωση της κοινοβουλευτικής δύναμης της κυβέρνησης - «Δεν μετανιώνω που διάλεξα συμβιβασμό, αντί για το χορό του Ζαλόγγου» δήλωσε ο πρωθυπουργός

Hugo Dixon: Τα καλύτερα νέα της χρονιάς από την Ελλάδα είναι η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

«49 από σύνολο 149 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτό το νούμερο» ανέφερε στο twitter

Με καυστικά σχόλια στο Twitter υποδέχθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας - θρίλερ ο γνωστός αρθρογράφος του Reuters, Hugo Dixon.

Σανός στους αγρότες μοιράζει ο γελοίος Στυλιανίδης!


Ζήτησε και καλά από τον Μεϊμαράκη προστασία των αγροτών και το βράδυ πήγε και ψήφισε να διπλασιαστεί η φορολογία τους, να καταργηθεί το αφορολόγητο πετρέλαιο και να αυξηθούν οι εισφορές τους... ούτε οι Μαυρογιαλούροι του 1960 έτσι...

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανέφερε τι πρότεινε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο περιθώριο της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Αντιδήμαρχος συνελήφθη για μεταφορά μεταναστών

Αντιμέτωπη με στιγμές αγωνίας και δυσάρεστων εμπειριών κράτησης στο αστυνομικό τμήμα Ευζώνων βίωσε για τέσσερεις ολόκληρες ημέρες η αντιδήμαρχος...

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΓΓΕΛΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ! Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα σταματήσει την πλήρη διάλυση της χώρας


Τώρα που ψηφίσαμε και το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου και "σώσαμε τη χώρα" θα βγει κάποιος να μας πει τι θα κάνει η ΝΔ από δω και πέρα ή ξαναφύγαμε για μπάνια μέχρι το επόμενο νομοσχέδιο ΣΥΡΙΖΑ;; Για να ξέρει ο αγρότης, ο νησιώτης, ο ελ. επαγγελματίας και αυτός που στέλνει το  παιδί του στο ιδιωτικό γιατί να ψηφίσει ΝΔ και όχι ΣΥΡΙΖΑ... για να καταλάβει ο κόσμος αν διαφέρει η ΝΔ από τους Λαφαζάνηδες... γιατί εγώ σας βλέπω ίδιους... σαλτιμπάγκους: Αυτοί καταψηφίζουν στηρίζοντας κι εμείς ψηφίζουμε μη στηρίζοντας... τουλάχιστον έτσι λέμε στα πρόβατα...
Και τέλος πάντων ρε Βαγγέλη, υπάρχει σχέδιο για τον επόμενο μήνα ή έστω ένα deadline στο τσίρκο που ζούμε και μας έχει ζαλίσει;
Βαγγέλη δυστυχώς έχασες τρεις ευκαιρίες να βάλεις κάποιους όρους και να περιορίσεις τον Τσίπρα που πουλάει φούμαρα καγάδες με Ζωή και Λαφαζάνη οι οποίοι μεθαύριο θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης... αντ'αυτού ψήφισες ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να τους σταματήσεις... πονάνε τα μυαλά μας Βαγγέλη!

«Το 'πρώτη φορά αριστερά' θα γίνει 'τελευταία φορά αριστερά' και με καταψήφιση από τους δικούς σας βουλευτές» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
           
Μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ξανά νομοσχέδιο εάν δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας και του λαού, έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας, το πρωί της Παρασκευής.

Αυτοί είμαστε! Πρόβατα βόσκουν σε γήπεδο της ελληνικής... Super League!

Στο μαγικό πρωτάθλημα της Super League νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα ή μήπως όχι; Φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής να βοσκάνε πρόβατα!

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ! Καμμένος: Το μνημόνιο φέρνει ευημερία στον ελληνικό λαό

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας υπογράμμισε ότι αυτή η συμφωνία είναι διαφορετική από τις άλλες δύο, γιατί διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο και όχι από το αγγλικό... ξέχασε βέβαια να πει ότι αυτό οφείλεται στη "διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ"στο ότι τώρα μας δανείζει πλέον ο ESM που είναι ευρωπαϊκός μηχανισμός... χώρια που δεν μας επηρεάζει σε τι δίκιο είναι το δάνειο αφού κανείς προφανώς δε λέει να μην το αποπληρώσουμε καθώς μόνο τότε θα είχαν σημασία οι παπαριές για αγγλικό και ευρωπαϊκό δίκαιο

Το κορυφαίο όμως που είπε ο γίγαντας ήταν:

ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ-Ψηφίστηκε το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου με βαριές απώλειες ΣΥΡΙΖΑ αλλά στα παπάρια τους.... συνεχίζουν να κάθονται στις καρέκλες τους

Με βαρύτατες απώλειες για την κυβέρνηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί η ψηφοφορία στην Βουλή. Το Μνημόνιο ψηφίστηκε με 222 ΝΑΙ, 64 ΟΧΙ και 11 ΠΑΡΩΝ. Οι κυβερνητικοί βουλευτές που ψήφισαν το νομοσχέδιο ήταν μόλις...

Μάρκου: "Στη γαλαρία το ροχαλητό πάει σύννεφο" - Ποιοι κοιμόντουσαν; ΦΩΤΟ

Ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την ώρα που διεξάγεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και την κούραση των βουλευτών, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η βουλευτής του Ποταμιού, Κατερίνα Μάρκου.

Ποιο σούργελο πήγε στη Βουλή φορώντας μπλούζα με μολότοφ; - ΦΩΤΟ

Τα βλέμματα των βουλευτών που βρίσκονταν στην Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την συμφωνία, συγκέντρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη, λόγω των στιλιστικών της επιλογών.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Ζωή: Συγγνώμη για την πλάνη μου πως αυτή η Βουλή δεν θα ψηφίσει Μνημόνιο

Όταν ξεκίνησε η συζήτηση του μνημονίου στην Ολομέλεια της Βουλής στην έδρα της Προέδρου ανέβηκε η Ζωή Κω/λου η οποία είχε ένα σύντομο διάλογο με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στον οποίο ακούστηκε να λέει...

Η επεισοδιακή συζήτηση και ψηφοφορία στην Διάσκεψη των προέδρων

Η Ολομέλεια είχε οριστεί για τις 01:32 τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από συζήτηση-θρίλερ στην Διάσκεψη των προέδρων. Κατά την συζήτηση διατυπώθηκαν και μπήκαν σε ψηφοφορία δύο προτάσεις:

Η αποχώρηση του Κακλαμάνη- ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από νέα ένταση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Νικήτας Κακλαμάνης αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας.