15 Αυγούστου 2015

BINTEO από το ξύλο μεταξύ Αφγανών-Πακιστανών-Ιρανών λάθρο στην Κω

Περίπου 50 μετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράν πιάστηκαν στα χέρια το μεσημέρι του Σαββάτου, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω. Στον νησί η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, με χιλιάδες ανθρώπους να παραμένουν σε πρόχειρες κατασκηνώσεις και καταυλισμούς στο λιμάνι και την παραλία, ενώ την ίδια ώρα, το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται από την Παρασκευή στο νησί, προκειμένου να τους φιλοξενήσει, παραμένει άδειο.

TI MNHMONIA KAI ΠΙΠΕΣ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! Χρ.Διαβάτη: Οι Ελληνίδες είμαστε χαμηλο@@λες, παχουλές γυναίκες-Με πειράζει που γίναμε Σουηδέζες

Ενοχλημένη με τα πρότυπα ομορφιάς που θέλουν τις γυναίκες αδύνατες, αλλά και τη μόδα δηλώνει η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη (η γνωστή κομπλεξικιά που είχε επιτεθεί στον Ρουβά και έλεγε ότι δεν τον ξέρει για να αποδειχθεί ότι είχαν παίξει στην ίδια ταινία).

«Με πειράζει αυτή η ομοιομορφία. Γίναμε ξαφνικά Σουηδέζες, γίναμε Γερμανίδες. Είμαστε...

ΕΛΛΗ: Οι Ιταλοί την τορπίλισαν εμείς την κάναμε σκραπ και την πουλήσαμε! ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία του τορπιλισμού της Έλλης μας συγκινούσε όλους από την ημέρα που μας την μάθαιναν οι γονείς ή αργότερα οι δάσκαλοί μας στο σχολείο. Κανείς τους δεν μας είπε την συνέχεια της ιστορίας.

Σε ακροδεξιό οπαδό της Λάτσιο ανήκει το κομμένο πόδι με το μακάβριο τατουάζ!

To μυστήριο με το κομμένο πόδι, που έφερε σε τατουάζ την φράση «σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πεθάνεις» και το οποίο βρήκε ένας περαστικός την Τρίτη, λύθηκε, έγραψε σήμερα η εφημερίδα il Messaggero. Ο κάτοχός του: ένας ακροδεξιός οπαδός της Λάτσιο, ναρκομανής, ληστής και βίαιος άνθρωπος.

Τα φιδάκια της Παναγιάς εμφανίστηκαν και φέτος στην Κεφαλονιά [βίντεο]

Εκατοντάδες πιστοί επισκέφθηκαν και φέτος τη θαυματουργή Παναγία Φιδούσα στο Μαρκόπουλο της Κεφαλονιάς, όπου τελέστηκε με λαμπρότητα η Λειτουργία της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Σε…ρυθμό εκλογών η ΝΔ

Εκλογικός συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Δημοκρατία, μετά τη διαφαινόμενη πρωθυπουργική επιλογή να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης φέρεται να δήλωνε σε συνεργάτες του, μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, πως «η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη, από Δευτέρα έχει χάσει και εμάς».

Τα drones της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν τις δοκιμαστικές πτήσεις -Και καλά για τις πυρκαγιές ;)

Drones, μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV - Unmaned Aerial Vehicle) απέκτησε πριν λίγο καιρό η ΕΛ.ΑΣ. και μάλιστα άνδρες της έχουν κάνει ήδη τις πρώτες δοκιμές.

BINTEO-ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ! Σκύλος απέτρεψε την απόδραση στις φυλακές Κέρκυρας


- Το τούνελ μήκους περίπου 15 μέτρων και βάθους ενός μέτρου έσκαβαν επί μήνες οιβαρυποινίτες φυλακισμένοι
-Τα σχέδια τους χάλασε ένας σκύλος που βρέθηκε τυχαία εκεί και κατάλαβε ότι έσκαβαν κάτω από το έδαφος 
- Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των βαρυποινιτών που θα συμμετείχαν στην απόδραση
- Το είχαν ξανασκάσει από αυτές τις φυλακές το 1996 πάλι μέσω τούνελ
- Δείτε φωτογραφίες

Κλαίει για τις συντάξεις ο Αυτιάς: Ξεχάστε τη σύνταξη που ξέρατε – Όλες οι δραματικές αλλαγές αναλυτικά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ

Η σύνταξη περιορίζεται στα 360 ευρώ για όσους, έως τα 67, δεν έχουν θεμελιώσει ηλικία και ένσημα, έρχεται η σκληρή αναλογική σύνταξη… κάθε έξι μήνες πάμε σε σταδιακή αύξηση ορίων ηλικίας, ενώ η ποινή του 16% για τις πρόωρες προκαλεί κάθετη μείωση συντάξεων.Ο νέος νόμος που θα διέπει,πλέον,τις συντάξειςεμπεριέχει πλήθος αλλαγών. Όμως, ας τιςδούμε μία μία…

Business Insider: Γιατί ο μισητός Σόιμπλε είναι ο μοναδικός που μπορεί να φτιάξει την Ευρώπη

“Μπορεί να μην ιδιοφυΐα και να υπάρχουν καλύτερες ιδέες για το πώς μπορεί να λειτουργήσει η Ευρωζώνη σωστά, αλλά ο Σόιμπλε φαίνεται να έχει τη μοναδική που μπορεί να υλοποιηθεί” τονίζει.

ΦΩΤΟ-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ! Πέταξαν αυγά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ναύπλιο

Δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές

Αυγά πέταξαν άγνωστοι εναντίον των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ναύπλιο.

Ο Σόιμπλε «καρφώνει» Τσίπρα: Κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι – «Όχι» σε…κούρεμα

Μετά το πράσινο φως του Eurogroup στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα, τα μάτια στρέφονται τώρα στην διαδικασία επικύρωσης του προγράμματος από επτά κοινοβούλια χωρών-μελών της ευρωζώνης. Ήδη την Παρασκευή το βράδυ ο γερμανός υπουργός Οικονομικών  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ενημέρωσε σε τηλεδιάσκεψη τους εκπροσώπους των γερμανικών κοινοβουλευτικών ομάδων για τα αποτελέσματα των εξάωρων διαπραγματεύσεων.

"Η Μακεδονία φθάνει μέχρι τον Όλυμπο"! Οι Σκοπιανοί σε εθνικιστικό παραλήρημα

Του Χρήστου Καπούτση

«Η Μεγάλη Μακεδονία (ΣΚΟΠΙΑ) φτάνει μέχρι τον Όλυμπο!», υποστηρίζει, όχι κάποιος γραφικός εθνικιστής, αλλά ο αντιπρόεδρος της Σκοπιανής Βουλής, πρώην Υπουργός Εξωτερικών και στενός Συνεργάτης του Πρωθυπουργού Ν. Γκρουέφσκι.

Ιβάν Σαββίδης σε Τούρκους: «Σας φτιάχνω ένα τζαμί, για να μας δώσετε την Αγία Σοφία Τραπεζούντας!»

Μια αφοπλιστική πρόταση για να εξασφαλίσει την επιστροφή της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας στους ορθοδόξους Έλληνες και στον ποντιακό ελληνισμό διατυπώνει προς τους Τούρκους ο πρόεδρος της Εθνοπολιτιστικής Ομοσπονδίας των Ελλήνων της Ρωσίας και συντονιστής της ΣΑΕ περιφέρειας χωρών πρώην ΕΣΣΔ, Ιβάν Σαββίδης.

ΘΑ: ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ! To tweet του Σάιμον Νίξον για το "ελληνικό παράδοξο" των μνημονίων

Στο «ελληνικό παράδοξο», την σταθερά αυξανόμενη κοινοβουλευτική υποστήριξη των μνημονίων, αναφέρεται στο twitter o Σάιμον Νίξον αρθρογράφος στη Wall Street Journal.

Από την "πρώτη φορά Αριστερά" μέχρι τις εκλογές, ένα... μνημόνιο δρόμος - Η οριστική διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ που φέρνει κάλπες - Όλα τα σενάρια

- "Χαριστική βολή" οι 44 απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση του μνημονίου και όλα δείχνουν... εκλογές
- Το "εκλογικό καλεντάρι" και οι ημερομηνίες μέσα στον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο
- Πότε τις θέλουν οι ευρωπαίοι εταίροι, πως σχετίζονται οι εκλογές σε Ισπανία και Πορτογαλία
- Τα σενάρια για τις θέσεις που "ανοίγουν" στον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα Λαφαζάνη
- Τι συζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας
- Ήρθε για να... μείνει το μνημόνιο Νο3 - Σε 32,5 χρόνια η αποπληρωμή του δανείου!

Ξύλο και πετροπόλεμος μεταξύ Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών λάθρο στην Κω [εικόνα]

Δε νομίζω κρίνοντας από το βαθύ σοκολατί χρώμα να λέει κανείς ότι πρόκειται για Σύρους οι οποίοι είναι απλά μελαχρινοί...

Νέες άγριες συμπλοκές έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω, μεταξύ μεταναστών, σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα.

Στις εικόνες που κατέγραψε το Reuters και οι οποίες κάνουν εδώ και λίγα λεπτά το γύρο του κόσμου, έξω από το Α.Τ. Κω όπου...

ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!Ο γιος του Μπιν Λάντεν ζητεί τρομοκρατικές επιθέσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Ο Χαμζα Μπιν Λάντεν, ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν, καλεί τους φανατικούς οπαδούς της Αλ Κάιντα σε τρομοκρατικές ενέργειες σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι αλλά και στο Τελ Αβίβ

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση μειοψηφίας -Αδύνατον να συνεχίσει να κυβερνά

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε εκλογές, εξέφρασε σε συνέντευξή του στη «Real News» ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

BINTEO-Άδωνις γλεντάει Πάνο Καμμένο

Με ποια μπαρούφα του Πανάρα λιώνει στο γέλιο ο Άδωνις; Δείτε:

Ο μύθος ότι οι Έλληνες υποβάλλονται σε θυσίες λόγω του μεγάλου και μη βιώσιμου χρέους-Τότε & τώρα, με αριθμούς

Του Δρος Παναγιώτη Ξυδώνα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αναφορικά με το ζήτημα του ελληνικού δημοσίου χρέους, αναπτύχθηκε η πλέον ανελέητη αντιμνημονιακή προπαγάνδα. Η κύρια και πιο στρεβλή ιδεοληψία που εγκαταστάθηκε, έχει να κάνει με το ότι οι Έλληνες υποβάλλονται σε θυσίες λόγω του μεγάλου και μη βιώσιμου χρέους και όχι εξαιτίας των τεράστιων υποκείμενων πρωτογενών ελλειμμάτων.

Αυξήθηκαν οι κροίσοι - Στην 38η θέση η Ελλάδα με 11 δισεκατομμυριούχους

Στα 164 τρισ. δολάρια αυξήθηκε ο ιδιωτικός πλούτος του πλανήτη σύμφωνα με τις λίστες της Wealth-X, στις οποίες βρίσκονται 11 Έλληνες δισεκατομμυριούχοι και 565 με...

Ο θησαυρός της αποθήκης: 12 ξεχασμένα πράγματα εκεί μέσα, που μπορεί να αξίζουν πολλά [εικόνες]

Κινητά τηλέφωνα με κεραίες και πορτάκι. Οι σημερινοί έφηβοι δεν τα έζησαν, αλλά οι λίγο μεγαλύτεροι έμαθαν να περπατούν με ένα τέτοιο στο χέρι.

Άδωνις: Μέχρι κι ο Λάκης μαλ@κα μου!

Μπορεί η μεταξύ τους σχέση να έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά όπως φαίνεται ένα άρθρο τους… ενώνει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media άρθρο από την ιστοσελίδα του Λάκη Λαζόπουλου και μάλιστα με θετικό σχόλιο.

Έυα Κατωπόδη. Ένας σοβαρός λόγος για να πάρεις διαρκείας στο γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Η καλλονή του ΠΑΟΚ, που αποτελεί τον μεγαλύτερο πειρασμό στα γήπεδα του ελληνικού μπάσκετ, φωτογραφίζεται πιο αποκαλυπτική από ποτέ και μιλάει στο «thema people» για την αθλητική της πορεία αλλά και την προσωπική της ζωή.

Παράτησε τον άνδρα και τα τρία παιδιά τους, για… την κουμπάρα!

Οι δύο γυναίκες ζουν τον έρωτά τους μακριά στο εξωτερικό.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, έβαλε χέρι και στην κινητή και ακίνητη περιουσία του… Ο λόγος για γνωστή 48χρονη Πατρινή επιχειρηματία που πριν από δύο μήνες περίπου έριξε «μαύρη» πέτρα πίσω της εγκαταλείποντας τον 52χρονο άνδρα της, επίσης γνωστό προϊστάμενο δημόσιας υπηρεσίας, και τα τρία τους αγόρια, εκ των οποίων τα δύο σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο και το τρίτο προετοιμάζεται για τις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ: «Συμπαιγνία Τσίπρα- Λαφαζάνη, να αντιδράσουν οι ψηφοφόροι τους στο δούλεμα»

[Η παροχή πσόφου εμπιστοσύνης στη μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα από τους Λαφαζάνηδες θα είναι μια ακόμα απόδειξη ότι ο δήθεν καυγάς είναι στημένος για να κρατάνε τα γίδια στο μαντρί]

Για συμπαιγνία και... δούλεμα κατηγορεί ο Πέτρος Τατσόπουλος τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, καλώντας ουσιαστικά τους ψηφοφόρους τους να αντιδράσουν.

Ποιοι θα πληρώσουν το «λογαριασμό» του μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου και πόσο

Αλλαγές σε φορολογικές επιβαρύνσεις και άλλα μέτρα που θα επηρεάσουν το πορτοφόλι των Ελλήνων φέρνει το νέο μνημόνιο που ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή το πρωί της Παρασκευής και μερικές ώρες αργότερα επικυρώθηκε από το Eurogroup, όπου επισφραγίστηκε η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές για το νέο πρόγραμμα.

ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ! Λαφαζάνης: Λέγαμε ότι θα ακυρώσουμε τα μνημόνια -Κορόιδευαν κάποιοι το λαό;

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κάνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του, και διερωτάται αν κάποιοι κορόιδευαν το λαό, όταν το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για ακύρωση των μνημονίων.

Μητρόπουλος: Ούτε η Μάργκαρετ Θάτσερ…τέτοιο μνημόνιο!

Η κυβέρνηση μπορεί να είναι ικανοποιημένη από τη συμφωνία, αλλά οι σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν κοπάζουν.

Σόιμπλε: Ξεχάστε το ονομαστικό κούρεμα! Το πολύ να σας μειώσω κανα επιτόκιο τον Οκτώβριο

Φυσικά ο Σόίμπλε αναφέρεται σε αναδιάρθρωση χρέους και όχι σε ονομαστική μείωσή του... Και όπως μας έμαθαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι όταν ήταν αντιπολίτευση "η αναδιάρθρωση (μείωση επιτοκίων, επέκταση αποπληρωμής) δεν είναι κούρεμα"... σειρά μας τώρα να τους το θυμίζουμε λοιπόν

«Μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup συμφωνήσαμε σε μία κοινή πρόταση, η οποία βασίζεται στις γραμμές της συμφωνίας, του μνημονίου συνεργασίας των θεσμών με την ελληνική κυβέρνηση. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε τις συστάσεις μας στα εθνικά κοινοβούλια», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αμέσως μετά το Eurogroup.

Και το Ινστιτούτο Prolepsis κάνει ρόμπα τον Καμμένο για τη λάσπη που πέταξε στη Βουλή-ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστός λασπολόγος ανέβηκε χθες στο βήμα να πετάξει λάσπη όπου μπορούσε, έλεγε για βουλευτές που κατ'επάγγελμα έκαναν ερωτήσεις υπερ εταιρίας αλλά δεν τόλμησε να αναφέρει τον Άδωνι και τον Βορίδη γιατί ήξερε πως θα έτρωγε αγωγή και θα πλήρωνε πάλι... έλεγε τις παπαριές του για λαθρεμπόριο των ΕΛΠΕ και έφαγε τη βρεμμένη του... είπε και για το Ινστιτούτο Prolepsis που τον ξεφτιλίζει... μόνο για τη λίστα Λαγκάρντ δεν είπε αλλά γι'αυτή έχει πέσει σύρμα να τη θάψουν αφού τώρα κυβερνάνε και δεν μπορούν να λένε τόσο μεγάλες παπαριές

Αναληθής και παραπλανητική χαρακτηρίζει το Ινστιτούτο Prolepsis την απόπειρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας να υποβαθμίσει την Επιδημιολογική Μελέτη των Οινοφύτων

Ο ηγέτης των τζιχαντιστών βίασε επανειλημμένα Αμερικανίδα όμηρο πριν το θάνατό της

Πρόκειται για την 26χρονη Κέιλα Μίλερ - Τα μέλη της οικογένειάς της επιβεβαίωσαν πως στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ τους είπαν πως η Κέιλα υπέστη επανειλημμένα σεξουαλική κακοποίηση από τον αλ Μπαγκντάντι

Δεκαπενταύγουστος στις Παναγίες κάθε γωνιάς της Ελλάδας


Θεομητορική εορτή της Χριστιανοσύνης. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου με το Νέο Ημερολόγιο και στις 28 Αυγούστου με το Παλαιό (Παλαιoημερολογίτες-Ο αστείος Καμμένος ας πούμε θα κάνει πάλι σήμερα ότι γιορτάζει ενώ είναι παλαιοημερολογίτης). Στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία ο εορτασμός της Κοίμησης της Θεοτόκου περιλαμβάνει κατά πρώτο λόγο το θάνατο και την ταφή της Παναγίας και κατά δεύτερο την ανάσταση και τη μετάστασή της στους ουρανούς.


ΒΙΝΤΕΟ-Τα ΕΛΠΕ κάνουν ρόμπα τον Καμμένο: Λαθρεμπόριο και φοροδιαφυγή υπάρχουν μόνο στην κούτρα του

Καλά το ότι πέταξε μια μαλ@κία για τα γίδια φάνηκε αμέσως στην ομιλία του όταν είπε "9,5 χιλιάδες τόνους (9,5 εκ  λίτρα) παράνομο πετρέλαιο χωρίς συνοδευτικά... έτσι το δημόσιο έπιασε φοροδιαφυγή 35 εκ"... δηλ. ρε στόκε το κράτος θα φορολογούσε αυτό το πετρέλαιο με 4 € το λίτρο; Και πόσο θα το πούλαγε; 7 ευρώ το λίτρο;

Τα ΕΛΠΕ δεν διέπραξαν λαθρεμπόριο καυσίμων, ούτε φοροδιαφυγή 35 εκατ. ευρώ. Την επισήμανση αυτή κάνει ο ίδιος ο όμιλος και υπογραμμίζει ότι αυτό επιβεβαιώνεται από τον εσωτερικό έλεγχο που διεξήχθη.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 16 Αυγούστου

Σήμερα κυκλοφορούν, λόγω της αργίας, οι εφημερίδες της Κυριακής. Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ->Στα 392,7 ευρώ από 486 ευρώ «πέφτει» η κατώτατη σύνταξη

ΔΥΟ ΑΜΕΣΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2015
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ

Στα 392,7 ευρώ καθορίζεται για φέτος, αντί των 486 ευρώ, το ύψος της κατώτατης σύνταξης που θα χορηγούν τα Ταμεία και το Δημόσιο στους συνταξιοδοτούμενους από 1/1/2015 και μετά με 15ετία ή λόγω αναπηρίας 80% ή εργατικού ατυχήματος. Ταυτόχρονα...

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ! Τσακαλώτος: Η ελληνική κοινωνία θα κρίνει πόσο καλή είναι η συμφωνία - ΒΙΝΤΕΟ

"Το πόσο καλή είναι αυτή η συμφωνία θα εξαρτηθεί από το πώς η ελληνική κοινωνία, η οικονομία και όλοι οι μετέχοντες θα το κρίνουν ως κάτι θετικό" επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά τη λήξη του Eurogroup.

Πανηγυρίζει το ΥΠΟΙΚ... για το μνημόνιο που αποδέχθηκε ο Τσίρπας μετά από εκβιασμό

Θετικά αποτιμά τη σημερινή συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup η ελληνική κυβέρνηση. Σε non paper του Υπουργείου Οικονομικών εστιάζει σε εννέα βασικά σημεία.

Οι κινήσεις στην ...πολιτική σκακιέρα οπτικοποιήθηκαν στο δελτίο του MEGA

Η πολιτική σκακιέρα οπτικοποιήθηκε στο δελτίο του MEGA με ένα κανονικό σκάκι και την Ράνια Τζίμα να μας δείχνει όλες τις επίμαχες κινήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που έχουν στόχο ...το ματ.

Το «άλλοθι» του Αλέξη Τσίπρα


«Αιχμές» κατά του Αλέξη Τσίπρα άφησε ο Γιώργος Κύρτσος σε βίντεο που ανάρτησε στο youtube.

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την εσωκομματική κόντρα Τσίπρα-Ζωής...

Οχι μόνο στην Ελλάδα: Δημόσιος υπάλληλος έπαιρνε μισθό 4.900 ευρώ για να κάθεται σπίτι του επί 12 χρόνια

Τα τελευταία 12 χρόνια, κάθεται στο σπίτι του και στον τραπεζικό λογαριασμό του μπαίνουν 4.900 ευρώ κάθε μήνα. Αποφάσισε όμως να κάνει μήνυση στους εργοδότες του.

Καλοφόρετο! Εγκρίθηκε με σταγονόμετρο το νέο μνηνόνιο και θα... μείνει στην Ελλάδα για τουλάχιστον 32 χρόνια - Πότε και πώς θα πάρουμε τις δόσεις μας

Με το σταγονόμετρο και υπό νέες προϋποθέσεις το δάνειο στην Ελλάδα

Με το σταγονόμετρο ως αποτέλεσμα κυρίως της ρευστής πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, ενέκρινε το eurogroup την εκταμίευση δόσεων συνολικού ύψους 26 δισ. ευρώ, συνδέοντας ωστόσο μέρος αυτών των δόσεων και με την υλοποίηση νέων μέτρων. Παράλληλα εμμέσως πλην σαφώς η ευρωζώνη ξεκαθαρίζει ότι ο πρώτος έλεγχος επί του νέου προγράμματος θα πρέπει αν έχει ολοκληρωθεί έως τις αρχές Νοεμβρίου και σε κάθε περίπτωση πριν από τις 15 Νοεμβρίου.