16 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΡΟΜΠΑ της WELT: Ο Κιμ παραμένει σύμβουλος του Τσίπρα-Ηγήθηκε της διαπραγμάτευσης στις 12-13 Ιουλίου

[Γιαυτό το Μαξίμου τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα και ο Τσακαλώτος φρόντισε να περάσει τροπολογία με την οποία θα προσπαθήσουν παράνομα -αφού οι συγκεκριμένοι δεν έχουν διοριστεί νόμιμα με ΦΕΚ- να πληρώσουν και τον Κιμ μεταξύ άλλων μυστικοσυμβούλων]

Μια μεγάλη αποκάλυψη κάνει η γερμανική εφημερίδα Die Welt. Συγκεκριμένα γράφει πως ο πρώην υπάλληλος της Lehman Brotthers που έφερε σαν σύμβουλό του ο Βερουφάκης στην Ελλάδα, ο Κορεάτης Glenn Kim, συνεχίζει να είναι σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα η γερμανική εφημερίδα δημοσιεύει και...

Έφερε μνημόνιο, μας έλυσε τα προβλήματα και έφυγε διακοπές στη Μήλο... με ιδιωτική θαλαμηγό

Με ποιανού άραγε το κότερο να ταξίδεψε ο Αλέξης; Πάντως όπως φαίνεται ήταν να μην πάρει μπροστά... άπαξ και πήρε μπρος προσαρμόζεται πολύ γρήγορα... μνημόνια, κότερα και πάει λέγοντας

Σύμφωνα με τοπικα μέσα ενημέρωσης, ο πρωθυπουργός και η παρέα του έφτασαν στη Μήλο με ιδιωτικό μέσο και έφαγαν σε απόμερο ταβερνάκι

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη... σύμφωνα με τον Ραγκούση

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη, που νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο, όπου αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της.

ΦΩΤΟ-Κι ο Αλέξης Τσίπρας γράφτηκε στο group «Πρόταση μομφής στην ΠτΒ»!

Με μεγάλη έκπληξη, οι διαχειριστές της ομάδας στο Facebook, που ζητάει να αποχωρήσει η Ζωή Κωσταντοπούλου από τη θέση του Προέδρου της Βουλής, είδαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αίτηση και έγινε το 34.227ο μέλος

Αλαβάνος εναντίον Τσίπρα: Δυστυχώς δεν ντρέπονται

Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ και επικεφαλής του «Σχέδιο Β’», Αλέκος Αλαβάνος.

ΦΩΤΟ-Φωτοσυνθέτει η γλάστρα του περιπτερά... για να είναι έτοιμη τον Οκτώβριο

Τις διακοπές της απολαμβάνει η νεαρή δημοσιογράφος, συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο καλύτερος οδηγός φορτηγού που έχετε δει ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχει αγγίξει σχεδόν τα 2 εκατομμύρια views.

Μπορεί να ανέβηκε στο Youtube πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο, συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση για τις απίστευτες ικανότητες που έχει ο οδηγός ενός φορτηγού.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Τασία υποδέχεται τους λάθρο στον Ελαιώνα-Αύριο η απολύμανση του Πεδίου του Άρεος

Στο χώρο φιλοξενία του δήμου Αθηναίων, στον Ελαιώνα, βρέθηκε απο το μεσημέρι της Κυριακής η υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, προκειμένου να υποδεχτεί τους μετανάστες και πρόσφυγες από που μεταφέρθηκαν από το Πεδίον του Άρεως.

Από Σεπτέμβρη τα... καλύτερα Τσίπρα-Καμμένου-Έτοιμο και το δεύτερο πακέτο μέτρων - Δείτε τι μας περιμένει!

- Υπολογισμός των εισφορών των αυτοαπασχολούμενων, βάσει του πραγματικού εισοδήματος
- Σταδιακή εναρμόνιση των κανόνων για τις συντάξεις του ΟΓΑ με αυτά που ισχύουν στα άλλα ταμεία
- Εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος ή ισοδύναμα μέτρα
- Ενοποίηση όλων των ταμείων και των αποθεματικών τους
- Σταδιακή αύξηση του φόρου εισοδήματος για τους αγρότες από το 13% σε 20% για το 2016 και 26% για το 2017
- Αύξηση του φορολογικού συντελεστή για τα εισοδήματα από ενοίκια στο 15% από 11% για εισόδημα έως 12.000 ευρώ
- Αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις

Γελούσαν δευτερόλεπτα πριν πεθάνουν! ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον θάνατο σε πεδίο μάχης ή απέναντι σε εκτελεστικό απόσπασμα. Λίγα δευτερόλεπτα τους χώριζαν από το θάνατό τους. Η αντίδρασή τους ξενίζει . Χαμογελούν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει το τέλος της ζωής τους.

Συνεχίζεται ο πόλεμος για την Αμφίπολη: Αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει δημοσίευμα της Αυγής σχετικά με τη χρονολόγηση του τάφου στην Αμφίπολη. Σε συνέντευξή της, η επικεφαλής αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη δηλώνει ότι την απαξιώνουν και ότι απεργάζονται την αποπομπή της, ενώ την αντίδρασή τους εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής, ενώ την «έκπληξή» της εκφράζει η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αμφίπολης.

Σάλος με Εύα Καρνέιρο! "Έχει "πάει" με παίκτη της Τσέλσι" (ΦΩΤΟ)

Το πρόσωπο των ημερών στην Αγγλία έχει γίνει η Εύα Καρνέιρο, μετά τον "τσακωμό" της με τον Ζοσέ Μουρίνιο και την απόφαση του Special One να την "υποβιβάσει" εντός τηςΤσέλσι. 

Οκτώ λεπτά “εγκλωβισμού” για τουρκικά F-16 στο Αιγαίο

Πάνω από 8 λεπτά δύο ελληνικά F-16 είχαν εγκλωβίσει στα ραντάρ τους ισάριθμα τουρκικά F-16 που είχαν παραβιάσει τον ελληνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο προχθές, γράφουν σήμερα τουρκικές εφημερίδες επικαλούμενες ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας. Βεβαιως οι Τουρκοι ως συνήθως δεν παραδέχονται την παραβίαση και ισχυρίζονται ότι πετούσαν σε ..διεθνή εναέριο χώρο...

BINTEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ! «Στα 4, στα 4» φώναζαν στον Καμμένο στην Πάρο που πήγε με δική του φρεγάτα και έδειξε το ήθος του

Την Παρασκευή ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Πάρο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ Καλλίνικου (ο Π. Παυλόπουλος ανακηρύχθηκε και σε επίτιμο δημότη).

Κατά τη άφιξή του στον Ιερό Ναό αρκετοί πολίτες...

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιον πολιτικό αρχηγό έκραξαν και το έθαψαν ΟΛΟΙ! ΜΑ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ!

Η Ελλάδα σε 12 λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα 12λεπτο ταξίδι "πετώντας" πάνω από τη χώρα μας… Λευκό και μπλε, απέραντη θάλασσα και μαγευτικές παραλίες, λιτή αρχιτεκτονική και επιβλητικά ερείπια αρχαίων ναών, πολύχρωμα λιβάδια και άγρια ομορφιά παρθένας φύσης…

Εν τω μεταξύ ο Κατρούγκαλος συνεχίζει το πλιάτσικο στο Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών

Και συνεχίζουν να μασάνε τα λεφτά του ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών) που ίδρυσε ο Καραμανλής το 2008 και στο οποίο πάει η εισφορά αλληλεγγύης ώστε μετά το 2019 να στηρίξει τα Ταμεία. Μέχρι πριν μερικούς μήνες που δεν τα είχε ακουμπήσει κανείς είχαν μαζευτεί 3 δις στον μεγάλο λογαριασμό και 560 εκ στον μικρό. Η ΤτΕ δεν τους αφήνει να βάλουν χέρι στον μεγάλο και μέχρι τώρα κάνουν πλιάτσικο στον μικρό, αλλά είναι θέμα χρόνου να "επιτεθούν" και στον μεγάλο

Δείτε πόσα τσίμπησε ο Κατρούγκαλος πάλι πριν λίγες μέρες...

Ήθελε να κάνει επίδειξη με την πόρσε και έγινε ρεζίλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε έναν οδηγό στο Saint Tropez, ο οποίος προσπαθούσε να κάνει επίδειξη με την ασημί του πόρσε, παρ' όλο που δεν είχε αρκετό χώρο για να επιταχύνει το γρήγορο αυτοκίνητο του.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ»: Τελεσίδικο το πρόστιμο εκατομμυρίων στον εργατολόγο

[Έτσι εξηγείται λοιπόν το "παρών" του εργατολόγου στην ψήφιση του μνημονίου και η προειδοποιητική πλήρης ταύτισή του με τη Ζωή στη συνδιάσκεψη των Προέδρων όπου πρότεινε να ξεκινήσει η συζήτηση την επόμενη το πρωί... και να λήξει μετά το Eurogroup...]

Πρόστιμο ύψους 1.940.000 ευρώ για υπόθεση φοροδιαφυγής του έτους 1999 καλείται να πληρώσει ο...

Ντίξον: Μόλις έγινε ελάφρυνση χρέους 41 δισ. στην Ελλάδα -Πώς τα υπολογίζει

Η συζήτηση για το χρέος μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμη, το φθινόπωρο θα πέσει στο τραπέζι, αλλά η Ελλάδα εξασφάλισε ελάφρυνση χρέους. Τουλάχιστον αυτό υπολογίζει ο Χιούγκο Ντίξον, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Το Μνημόνιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί…

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Τα λεγόμενα «μνημονιακά» κόμματα, συμπεριλαμβανομένου πλέον και του ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνούν μεν με το κείμενο της συμφωνίας στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση με τους δανειστές, αλλά ταυτόχρονα την αποδέχονται. Η παράνοια στην αποθέωσή της. Δεν πρέπει να έχει συμβεί ξανά πουθενά στον κόσμο.

ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Έτοιμος για… δικαίωση και συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Λεβέντης!

Έπειτα από 20 χρόνια υπομονετικής πολιτικής μάχης, ο Βασίλης Λεβέντες αισθάνεται πως «ήρθε η ώρα της δικαίωσης».

“Είκοσι πέντε χρόνια με είχαν ξεγραμμένο, τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης”, λέει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στη Realnews.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Εξαφανίστηκαν από το Πεδίον του Άρεως οι λάθρο για να μην τους μαντρώσουν στον Ελαιώνα

Άγνωστο παραμένει πότε θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη μεταφορά των μεταναστών από το Πεδίον του Άρεως στον Ελαιώνα.

Lionel Richie: «Ξεσαλώνει» σε μπαρ της Μυκόνου

Ο τραγουδιστής ανέβηκε πάνω στην μπάρα και άρχισε να χορεύει μαζί με τον κόσμο Στη Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές του και ξεσηκώνει τα πλήθη ο Lionel Richie, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται για διακοπές στο νησί των ανέμων.

Περιστέρη: Με απαξιώνουν και απεργάζονται την αποπομπή μου

Απόπειρα παραμερισμού, απαξίωσης και αποπομπής της από την ανασκαφή στην Αμφίπολη, καταγγέλλει η Κατερίνα Περιστέρη, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στο “Πρώτο Θέμα”.

Μετά τα μπάνια, φοροπο@τσα ΣΥΡΙΖΑ! Τα 5 ραβασάκια που έρχονται

Ο Αύγουστος πέρασε ήδη στο δεύτερο μισό του, οι εκδρομείς του πρώτου δεκαπενθημέρου παίρνουν σιγά σιγά το δρόμο της επιστροφής και όπως και οι υπόλοιποι λίγο αργότερα, θα κληθούν να ανταποκριθούν, το επόμενο διάστημα, σε μια σειρά απαιτήσεων της Εφορίας.

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ! Αλεξιάδης: Ό,τι δεν δηλωθεί στο Περιουσιολόγιο, κατάσχεται

Όποιοι δεν δηλώσουν την περιουσία τους στο κράτος, τότε εφόσον γίνει έλεγχος και εντοπιστούν οι όποιες διαφορές, θα υπάρξουν σκληρά πρόστιμα που θα φτάνουν ώς και την κατάσχεση των περιουσιών που έχουν αποκρυβεί, τονίζει ο κ. Αλεξιάδης.

Μπήκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι πρώτοι λάθρο-Διαμαρτυρίες Ιρακινών [εικόνες & βίντεο]

Έπειτα από αρκετή αναμονή και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας από το Λιμενικό σώμα, παρουσία και αστυνομικής δύναμης μπήκαν τελικά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στη 1:15 τα ξημερώματα οι πρώτοι 200 Σύριοι πρόσφυγες.

Ξεπούλημα Τσίπρα-Καμμένου->Τράπεζες, υδρογονάνθρακες, ακίνητα και συμμετοχές του δημοσίου στο νέο Ταμείο

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Τις συμμετοχές του ΤΧΣ στο μετοχικό κεφάλαιο των ελληνικών τραπεζών, τα ακίνητα της ΕΤΑΔ και όλο το ενεργητικό που βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ εκτός από ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Rosco -τους διαγωνισμούς για τα οποία θα ολοκληρώσει σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης έως τον Φεβρουάριο το ΤΑΙΠΕΔ- θα αναλάβει άμεσα το νέο Ταμείο για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας που ιδρύεται στα πλαίσια της συμφωνίας Ελλάδας – ESM για τριετές πρόγραμμα. Αυτό αποκαλύπτουν κύκλοι του υπουργείου οικονομικών και του Μαξίμου προσθέτοντας πως μελλοντικά το Ταμείο θα μπορεί να αναλάβει και τα δικαιώματα από την παραχώρηση και εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου και των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Tom Hanks: Οικογενειακές διακοπές στη Πάρο


Ο Tom Hanks και η Rita Wilson περνούν ένα ακόμη καλοκαίρι στην Αντίπαρο οπού διατηρούν σπίτι τα τελευταία χρόνια.

Ο κατασκηνωτής υπουργός -Το mail Μάρδα σε φίλους που προσκαλούσε σε κάμπινγκ στη Χαβάη της Χαλκιδικής

«Φωτιές» άναψε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Δημήτρης Μάρδας με το e-mail που έστειλε σε φίλους και συγγενείς, προσκαλώντας τους στο κτήμα του που απέχει μια ανάσα μόνο από την παραλία στις Καβουρότρυπες, την επονομαζόμενη και Χαβάη της Χαλκιδικής.

Μια ακριβοπληρωμένη «λάθος εκτίμηση»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ
   
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε σε συνέντευξη στην ΕΡΤ στις 12-8-2015 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Δραγασάκης στο ερώτημα «αν υπήρξαν λάθη». «Πιστεύαμε», είπε «άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, ότι αν απειλούσαμε με Grexit οι αγορές θα τινάζονταν στον αέρα και οι Ευρωπαίοι θα τρόμαζαν και θα υποχωρούσαν.

Θα αναβλύζει κι αυτό αριστερίλα: Στο CNN.gr η Μαρία Καρχιλάκη

Η Μαρία Καρχιλάκη αναλαμβάνει καθήκοντα αρχισυντάκτριας στο CNN.gr, το οποίο αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο διαδίκτυο τον Οκτώβριο.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι σταμάτησαν την "Ασπίδα" και άρχισε εισβολή λάθρο κι απ'τον Έβρο

Ρωγμές παρατηρούνται στη φύλαξη των χερσαίων συνόρων Ελλάδας-Τουρκίας στον Εβρο, μετά και την αποδυνάμωση της επιχείρησης «Ασπίδα», με την αποχώρηση, αρχές Ιουλίου, των περίπου 300 αστυνομικών που μετείχαν σε αυτήν.

Aπό τον ΠΑΟΚ ...φυλακή (ΦΩΤΟ)

Τον Ιανουάριο του 2006 ήρθε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και χτυπώντας κανείς το όνομα του στο google, το πρώτο που εμφανίζονταν, ήταν το σήμα της… Ιντερπόλ!

Nέες αποκαλύψεις ενισχύουν το σενάριο δολοφονίας της Diana- Τι γνώριζε η βασίλισσα Ελισάβετ

Δεκαοχτώ χρόνια μετά τη μοιραία εκείνη νύχτα της 31η Αυγούστου που έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Diana, νέα στοιχεία βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ξενύχτι πριν τη συμφωνία στο Hilton -Οι ακούραστοι Τροϊκανοί και τα αστεία του Σταθάκη

Σε τρεις αίθουσες στο ισόγειο του Hilton, χωρίς μπουφέ με καφέ και με το χιούμορ του υπουργού Ανάπτυξης να σπάει τον πάγο και να διευκολύνει καταστάσεις, κύλησε η ολονύχτια διαπραγμάτευση της Τρόικα με τους δύο Ελληνες υπουργούς (Τσακαλώτο και Σταθάκη) και τον πρόεδρο του ΣΟΕ Γιώργο Χουλιαράκη που οδήγησε στη συμφωνία για το τρίτο Μνημόνιο. 

Παράνομες οι αποζημιώσεις συμβούλων του Βαρουφάκη - Πρέπει να τις επιστρέψουν με τόκο 6%

[Μ'αυτό τον απίστευτα χαλαρό τρόπο "κάνουμε ότι γουστάρουμε" κλήθηκαν, από τους μαλ@κες Έλληνες, κάποια σούργελα να κυβερνήσουν τη χώρα και γιαυτό οδηγηθήκαμε σε 3ο μνημόνιο με 18 δις μέτρα... "ντάξ' μωρέ δώστου την αποζημίωση και σιγά μην ασχοληθεί κανείς" θα απαντούσε (αν δεν απάντησε ήδη) ο Βαρουφάκης αν κάποιος του έλεγε "μα πως θα τους πληρώσουμε αφού είναι παράνομο"]

Ακόμη και με τόκο 6% ενδέχεται να κληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν από το Δημόσιο ως ημερήσιες αποζημιώσεις, διανυκτερεύσεις, για αεροπορικά και σιδηροδρομικά εισιτήρια οι ιδιώτες σύμβουλοι του τέως ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Καμμένος, ο Σπαλιάρας κι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Όλο το ύφος, το βαρύ κι ασήκωτο, του υπουργού Καμμένου συμπυκνώνεται στο βλέμμα του. Το αφ’ υψηλού. Που υπερίπταται, τήδε κακείσε, σαν να κόβει βόλτες στο γαλάζιο ουρανό καβάλα σε υπερηχητικό της πολεμικής αεροπορίας. Κι ενώ η φωνή του σέρνεται απειλητική πάνω στα ένρινα σύμφωνα της γλώσσας του, ο τσαμπουκάς του κορυφώνεται τσουτσουρδωμένος στην κυματιστή κατάληξη της λέξης. Με λυγμική οξύτητα. Τον άκουγα και γέλαγα Παρασκευή πρωί να επιχειρηματολογεί στην Ολομέλεια πως «το δικό τους μνημόνιο είναι το καλύτερο».

Λογική αλλά με απλή απάντηση η απορία Άδωνι

Λογική η απορία που εξέφρασε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά έχει μια απλή απάντηση! Αναρωτήθηκε ο Άδωνις:
Κουρουμπλής, Κασσιμάτη, Καμμένος κλπ...

Ο Πανούσης έτρεξε κι οι αστυνομικοί γλίτωσαν, ο Καμμένος ζμπο@τσα του κι οι στρατιωτικοί τον ήπιαν

[Αυτό είναι το συμπέρασμα από τα παρακάτω αλλά ο γλύφτης του εκάστοτε υπουργού, Πάρης Καρβουνόπουλος, δεν θέλει να το πει ξεκάθαρα... και λέει παπαριές για συνδικαλιστές και παρλαπίπες]

Το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας σε αντίθεση μ΄ αυτό των Ενόπλων Δυνάμεων γλίτωσε τα χειρότερα για το συνταξιοδοτικό. Και γι΄ αυτό έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν ικανοποιημένοι οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ. Για ακόμη μία φορά αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από τους στρατιωτικούς . Αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι γιατί οι στρατιωτικοί είναι πάντα οι ας το πούμε “ριγμένοι”.

Ποια Ζωή; Ο Τσίπρας είναι το πρόβλημα.

Ε όχι, δεν φταίει για όλα η Ζωή, όπως ανακάλυψαν εσχάτως οι φανατικοί νεομνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να υποστούν οποιαδήποτε ταπείνωση προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν πρόλαβε να ψηφίσει μνημόνιο ο Καμμένος κι ο Χαϊκάλης έβγαλε εγκύκλιο μείωσης κατώτατης σύνταξης!

Ε, τι τώρα; Παίζουμε; Ο Παυλάρας δεν θέλει να εκνευρίζει τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε γιαυτό κάνει ότι πούνε... στα τέσσερα όπως ο Πρόεδρός του ο Καμμένος

“Ψαλίδι” στην κατώτατη σύνταξη μπαίνει με εγκύκλιο που δημοσιεύτηκε χθες, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου από το υπουργείο Εργασίας.

Στην εγκύκλιο, που υπογράφει ο νέος υφυπουργός Παύλος Χαϊκάλης, προβλέπεται ότι η κατώτατη σύνταξη...

Μυστήριο: Ποιος βύθισε το ρωσικό υποβρύχιο Κουρσκ - ΒΙΝΤΕΟ

Η τραγωδία του υποβρυχίου Κουρσκ, και ταυτοχρόνα η μεγαλύτερη ταπεινωση της Ρωσίας μένει ακόμη χωρίς καμία απάντηση.
15 χρόνια μετά τη τραγωδία του πυρηνικού υποβρυχίου Κουρσκ που βυθίστηκε στη θάλασσα του Μπάρεντς με τα 118 μέλη του πληρώματος να χάνονται μαζί του τα ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί.

Το πως βυθίστηκε το πυρηνικό υποβρύχιο των Ρώσων για πολλούς συνεχίζει να είναι μυστήριο.

Ο Λαφαζάνης παίρνει... το σφυροδρέπανό του! "Οι όρκοι πίστης και προσήλωσης στο ευρώ έφεραν το φριχτό μνημόνιο" - Η πρώτη... προεκλογική συνέντευξη

- "Λάβρος" ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εναντίον της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα
- Κρατά αποστάσεις από το plan B του Βαρουφάκη και χαρακτηρίζει την κυβέρνηση "δογματικά προσκολλημένη στο ευρώ"
- "Η κατάσταση μου θύμιζε αρκετά την αντίστοιχη προσκόλληση του ΚΚΕ στον λεγόμενο «υπαρκτό» σοσιαλισμό"
- "Η κυβέρνηση όφειλε να είχε πολιτική επιλογή εξόδου από την ευρωζώνη"
- "Ενδεχόμενο Grexit δεν συνιστά καταστροφή αλλά πολιτική επιλογή"
- Τι απαντά για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος με φόντο... τις εκλογές

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΛΑΘΡΟ! Αυξάνονται και στην Μυτιλήνη οι μετανάστες

Περίπου 3.000 είναι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες κάθε ηλικίας που βρίσκονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης περιμένοντας να βρουν εισιτήρια με τα πλοία της γραμμής που θα τους επιτρέψουν να ταξιδέψουν στον Πειραιά.