20 Αυγούστου 2015

Μεϊμαράκης: Θα εξαντλήσω την διερευνητική εντολή - Γιατί δραπετεύει ο Τσίπρας; Τον βάρεσε ο ήλιος;

Εξαιρετικά αιχμηρός ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης μετά τό διάγγελμα Τσίπρα για την προκήρυξη εκλογών.

Θα αξιοποιήσω πλήρως την διερευνητική εντολή αποκάλυψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για κυβέρνηση συνεργασίας και πως οι εκλογές θα είναι η ύστατη επιλογή. Χαρακτήρισε «αλαζονική» την αναφορά για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

Άμα είσαι ΣΥΡΙΖαίος προπηλακίζεις το ΣΔΟΕ, δεν ελέγχεσαι και δεν συλλαμβάνεσαι... όπως στη Νάξο

Προχθές το ΣΔΟΕ εμφανίστηκε στη Νάξο για ελέγχους στο νησί. Έκανε ελέγχους στην πόλη της Νάξου και στη συνέχεια ανηφόρισαν για το Φιλώτι. εκεί όμως τους περίμενε μια έκπληξη:

Γνωστός αναρχοάπλυτος ΣΥΡΙΖαίος...

Με συνέντευξη Τύπου απαντά ο Μειμαράκης στο διάγγελμα Τσίπρα

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΔΙΑ! Χάος στα νησιά με τους λάθρο - Ζητούν έκτακτα δρομολόγια πλοίων

Διογκώνεται το πρόβλημα στο Β. Αιγαίο με τη συνεχή αύξηση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, αλλά και την υπερπληρότητα των καραβιών επιστροφής προς τον Πειραιά που δεν καθιστούν δυνατή τη γρήγορη αποχώρηση των προσφύγων και των μεταναστών από το νησί.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!! Διάγγελμα Τσίπρα: Αποφάσισα να παραιτηθώ.... επειδή τα έκαν όλα τέλεια

Η λαϊκή εντολή που πήρα στις 25 Γενάρη εξήντλησε τα όριά της - Εσείς με την ψήφο σας θα αποφανθείτε εάν η συμφωνία που πετύχαμε παρέχει τα εχέγγυα για να βγούμε απ' τα μνημόνια - Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός εξηγεί την απόφασή του για πρόωρες εκλογές

Ανεξαρτητοποιούνται οι Λαφαζάνηδες-Με κόμμα θα κατέβουν στις εκλογές-Τι ρόλο θα έχει η Ζωή

Μετά τις ραγδαιες εξελίξεις και την αναμενόμενη προκήρυξη εκλογών από τον Πρωθυπουργό για 20 Σεπτεμβρίου, η Αριστερή Πλατφόρμα είναι «επί ποδός πολέμου». Σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν ώστε να έχουν τηλεοπτικό χρόνο στις εκλογές. Ως εκ τούτου θα πάρουν την τρίτη διερευνητική εντολή εκείνοι και όχι η Χρυσή Αυγή.

Σάλος στην παγκόσμια showbiz: Η Angelina Jolie ζυγίζει 37 κιλά και αρνείται να φάει! – (φωτο)

Χαμός έχει γίνει με νέες φωτογραφίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα και δείχνουν την ηθοποιό Angelina Jolie να είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Το ΤΑΙΠΕΔ ξηλώνει τις διοικήσεις των 10 λιμανιών που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν

Σε καθολική αλλαγή των διοικήσεων των δέκα περιφερειακών λιμανιών διεθνούς ενδιαφέροντος που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο των υπό αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, αναμένεται να προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, το ΤΑΙΠΕΔ. Μάλιστα ανεξάρτητος οίκος έχει ήδη ολοκληρώσει την αξιολόγηση των νέων διοικήσεων.

Ο Ιούλιος του 2015 ήταν ο θερμότερος μήνας που καταγράφηκε ποτέ στη Γη

Σε επίπεδα ρεκόρ έφθασε η θερμοκρασία του πλανήτη μέσα στον Ιούλιο, υπενθυμίζοντας ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν αντιμετωπίζεται στον βαθμό που πρέπει από την παγκόσμια κοινότητα

Διαψεύδει η ΝΔ επικοινωνία Τσίπρα - Μεϊμαράκη

Διαψεύδουν στη ΝΔ πως υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τις τελευταίες ώρες.

Η πρώτη αντίδραση της Κομισιόν για τις εκλογές

Στενός συνεργάτης του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, εκτίμησε πριν από λίγο ότι οι εκλογές στην Ελλάδα θα μπορούσαν...

Απορεί κανείς γιατί ο Τσίπρας κάνει εκλογές;

Τι επιδιώκει ο πρωθυπουργός και θέλει να μας ξαναπάει σε εκλογές; Είναι λογική η απόφασή του Αλέξη Τσίπρα να ξαναμπλέκουμε σε προεκλογικές εκστρατείες τώρα που η χώρα πάει να επιστρέψει σε αυτό που ο Βενιζέλος πρωτο-αποκάλεσε (λανθασμένα κατά την άποψή μου) σαν «κανονικότητα»;

Προεκλογικό σόου με Σκουριές και «ολίγη» πάταξη διαφθοράς

Η κυβέρνηση ανακάλεσε τις άδειες λειτουργίας της «Ελληνικός Χρυσός» για ένα χρόνο - Διαμαρτυρία της καναδικής κυβέρνησης για τις Σκουριές - Επιλέγουν ποιες «υποθέσεις διαφθοράς» θα ανοίξουν

Ντίξον: Οι εκλογές στην Ελλάδα δεν είναι κίνδυνος, αλλά διαλύουν το momentum

«Η κυβέρνηση προσπαθεί αν επιλύσει τα εσωκομματικά της προβλήματα με πρόωρες εκλογές», γράφει το «Der Spiegel» - Για ένα παρατεταμένο διάστημα πολιτική αβεβαιότητας κάνει λόγο η «Die Zeit»

Πριν καν τις επίσημες ανακοινώσεις από τον Αλέξη Τσίπρα, ο δημοσιογράφος του Reuters Χιούγκο Ντίξον δημοσίευσε την πρώτη ανάλυσή του στο Twitter.

Video: Τι αυτοκίνητο έχει ο απόλυτος εκτελεστής;

Στις κινηματογραφικές αίθουσες θα προβάλλεται από την Πέμπτη 20 Αυγούστου η ταινία δράσης Hitman: Πράκτορας No 47, μεταφορά του γνωστού video game. Σκηνοθέτης είναι ο Πολωνός Aleksander Back και στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ανίκητου πράκτορα συναντάμε το Βρετανό ηθοποιό Rupert Friend, τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε ως Peter Quinn στη βραβευμένη σειρά Homeland.

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Παράταση στη διαβούλευση του ν/σ για τα ΜΜΕ εξήγγειλε ο γγ Ενημέρωσης

Σε συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, εξήγγειλε δεκαπενθήμερη παράταση της διαβούλευσης του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ προκειμένου αυτό «να γίνει όσο πιο λειτουργικό και σύγχρονο».

Ο Αρκάς …ξαναχτυπά για τις εκλογές! (ΦΩΤΟ)

Με ένα χαρακτηριστικό σκίτσο ξαναχτυπά ο Αρκάς σχολιάζοντας την έντονη φημολογία για την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών και τις ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΥΡΙΖΑ; Πάνος Καμμένος: Αυτόνομα στις εκλογές οι ΑΝΕΛ αλλά ουρά του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές!

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πάρουν μέρος στις εκλογές οπότε αυτές γίνουν αυτόνομα, δεσμευόμενοι, όμως, προεκλογικά ότι μετά τις εκλογές θα ξανασυνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα».

«Υποχώρηση» μετά το αλαλούμ: Στο 13% ο ΦΠΑ σε όλα τα κρέατα και τα παρασκευάσματά τους

Στο μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13% υπάγονται εφεξής τόσο το μοσχαρίσιο κρέας, όσο και όλα ανεξαιρέτως τα είδη κρέατος από ζώα και πτηνά, τα παρασκευάσματα και τα προϊόντα ανάμειξης αυτών των κρεάτων, ανεξάρτητα από τον τρόπο που παρασκευάζονται, συντηρούνται, διατηρούνται ή παρουσιάζονται προς πώληση, με την προϋπόθεση ότι είναι κατάλληλα για τη διατροφή του ανθρώπου.

Πρώτη φορά Αριστερά, τρίτη φορά εκλογές

Το ζητούμενο βέβαια η ανανέωση της λάϊκής εντολής, αυτής που ανανεώθηκε στις 5 Ιουλίου.Τι στο καλό; Με μπαγιάτικη λαϊκή εντολή θα ζούμε;To θέμα βέβαια είναι να μας πουν κάθε πότε θέλει ανανέωση αυτή η ρημάδα η λαϊκή εντολή για να ξέρουμε κι' εμείς.

Στρατό στα σύνορα με την Ελλάδα στέλνουν τα Σκόπια

Εγκλωβισμένοι μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής περισσότεροι από 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες

Σε κατάσταση έκτακτης κήρυξε την Πέμπτη η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ τα νότια και βόρεια σύνορα της χώρας, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε για το μεταναστευτικό ζήτημα.

ΦΩΤΟ-Από τον Πειραιά στο κέντρο φιλοξενίας της …Ομόνοιας ή με ταξί στην Ειδομένη!

Περιπλανώνται στους δρόμους της Αθήνας οι λαθρομετανάστες (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται η οδύσσεια των 2.440 λαθρομεταναστών από τη Συρία που έφτασαν το πρωί στον Πειραιά με το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος».

Η μεγάλη επιστροφή του αρχηγού στον ΠΑΟΚ!

Το μετεγγραφικό “μπαμ” μπόρεσε να κάνει ο ΠΑΟΚ, που κατάφερε να φέρει πίσω στη Θεσσαλονίκη τον Κώστα Βασιλειάδη

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο διεθνής φόργουορντ -την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ουνικάχα Μάλαγα θα φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα μετά από μια εξαετία

Νέο συγκλονιστικό παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης πτώσης - Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Αυτός ο άνδρας που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ στο cliff diving, κάνοντας ελεύθερη πτώση από ένα βράχο που έφθανε τα 58,8 μέτρα ύψος μέχρι να προσγειώσει στις όχθες ενός καταρράκτη στη τοποθεσία Μaggia, στην Ελβετία.

Χρηστίδης: Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τον “τζόγο” με τη χώρα

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τον «τζόγο» με την χώρα. Αφού οδήγησαν στο σκληρότερο Μνημόνιο, τώρα αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν μπορούν, αλλά και φοβούνται να κυβερνήσουν», σχολιάζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Πέθανε η «Σαρδέλα» των «Ράδιο Αρβύλα»-Πως περιγράφει ο "ιδιοκτήτης" της την ευθανασία της

Το συγκινητικό μήνυμα του Στάθη ΠαναγιωτόπουλουΤο σκυλί των «Ράδιο Αρβύλα», η αγαπημένη «Σαρδέλα» του τηλεοπτικού κοινού, πέθανε στις 5 Ιουνίου. Ο ιδιοκτήτης της «Σαρδέλας», Στάθης Παναγιωτόπουλος, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει γνωστή την είδηση του θανάτου του συμπαθέστατου τετράποδου.

ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης: Δεν ξέρω τίποτα για εκλογές-Λαφαζάνηδες Iskra: Αλέξη, λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο!

«Δεν ξέρω παιδιά, τίποτα. Στην κυβέρνηση», δήλωσε προσερχόμενος στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Θα τα δούμε όλα».

Χάκινεν για Σουμάχερ: “Συνέχισε να μάχεσαι, παλιέ μου φίλε”

Ο "ιπτάμενος" Φινλανδός αναφέρθηκε στον παλιό μεγάλο του αντίπαλο στην Formula 1, εμφανίστηκε ρεαλιστής για την κατάσταση του Σουμάχερ και έδωσε τις ευχές του για όσο το δυνατόν καλύτερη ανάρρωση - “Επιθυμώ ολόψυχα, να συμβεί σύντομα και για τον Μίκαελ ένα θαύμα”, τόνισε

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Αποσύρεται άρον άρον το έγγραφο ΙΚΑ που έβαλε φωτιά στις συντάξεις

Η ανακοίνωση …απολογία του ΙΚΑ

Αποσύρεται η απόφαση με την οποία το ΙΚΑ φερόταν να αναστέλλει από 1/1/2015 την έκδοση νέων συντάξεων γήρατος, αναπηρίας και θανάτου.

Σκρέκας: «Πληρώνουμε» στο ΕΣΠΑ την απραξία ΣΥΡΙΖΑ

«Οι επτά μήνες απραξίας της κυβέρνησης επισφραγίζονται και με την απώλεια κοινοτικών πόρων από το ΕΣΠΑ 2007-2013» τονίζει ο υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας, με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος της Ελλάδας για παράταση του ΕΣΠΑ 2007-2013 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ! ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου - Διάγγελμα Τσίπρα στις 20:00

Κλείδωσε η 20η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία εκλογών. Απόψε στις 20:00 ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό με το οποίο θα εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Βίντεο: Γυναίκα οδηγός κάνει άσεμνη χειρονομία και παίρνει αυτό που της αξίζει


Μια οδηγός στη Ρωσία κάνει μια άσεμνη χειρονομία την ώρα που διασχίζει μια διασταύρωση σε έναν οδηγό, το κάρμα όμως είναι εκεί για να της απαντήσει

Το κρύο πιάτο της εκδίκηση των Γερμανών

Βασίλης Στεφανακίδης

Οι λεπτομέρειες από τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής που έρχονται σιγά-σιγά στη δημοσιότητα, αποδεικνύουν αυτό που  υποψιαζόμαστε όλοι.

Οι δανειστές, με μπροστάρηδες του Γερμανούς,πάτησαν κυριολεκτικά κάτω τον 'Ελληνα πρωθυπουργό και τον υποχρέωσαν σε μια ταπεινωτική συμφωνία στην οποία καταπάτησε όλες, μα όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις αλλά και τις υποσχέσεις με τις οποίες υφάρπαξε την ψήφο των συμπολιτών του.

40.000 μέλη του Facebook ζητούν την αποπομπή Κωνσταντοπούλου

Τα μέλη της ομάδας του Facebook «Πρόταση Μομφής στην ΠτΒ» πληθαίνουν, έχουν φτάσει ήδη τα 40.000 και ζητούν εκ νέου από τους βουλευτές να «αντιδράσουν θεσμικά υποβάλλοντας αμέσως πρόταση μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου».

Οι φορο-Κλουζό της Σκύρου

– Καλημέρα και σε σας. Τι ακριβώς θα θέλατε;
– Τρία εισιτήρια για Σκύρο, αλλά θέλουμε να ταξιδέψουμε δωρεάν, καθώς, βάσει νόμου, το δικαιούμαστε.
– Ναι, έχετε αυτήν τη δυνατότητα. Μπορείτε να μου δώσετε τις υπηρεσιακές σας ταυτότητες;
– Βεβαίως, ορίστε.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας καταγγέλει Τσίπρα!

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι το εξής:
Άρα και ο Τσίπρας είναι μια απ΄τα ίδια με τους προηγούμενους;
ΌΧΙ! Είναι πολύ χειρότερος:

Ερευνητές έλυσαν το μεγαλύτερο μυστήριο της τέχνης: Tι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο της Μόνα Λίζα;

Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο μυστηριώδες χαμόγελο στον κόσμο και τώρα μία νέα έρευνα φιλοδοξεί να αποκαλύψει τον λόγο που αυτό το διάσημο μειδίαμα είναι τόσο ξεχωριστό.

Βίντεο: Όταν ο κόσμος γυρίζει ανάποδα και οι νόμοι της φυσικής ανατρέπονται

Ένα βίντεο που αποδεικνύει ότι η φαντασία και οι ψευδαισθήσεις που δημιουργούν τα τεχνολογικά μέσα μπορούν να μας κάνουν να πιστέψουν ότι αυτό που βλέπουμε είναι πραγματικότητα (Vids)

Δικαιώθηκαν όσοι δεν έδωσαν λεφτά στον Βαρουφάκη

Οι διοικήσεις Οργανισμών και Φορέων του Δημοσίου, τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια, οι Πρόεδροι Νοσοκομείων και Πρυτάνεις ΑΕΙ που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να καταθέσουν τα τελευταία διαθέσιμα τους, στον μεγάλο κουμπαρά που άνοιξε η κυβέρνηση στην Τράπεζα της Ελλάδος, για να εξαντλήσει δήθεν τη «σκληρή διαπραγμάτευση» με τους δανειστές, σήμερα δικαιώνονται πανηγυρικά.

«Πήρε κεφάλια» η UEFA... Πρόστιμο 45.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για το πανό με τους Σκοπιανούς της Βαρντάρ

Βαρύ το τίμημα για τον ΑΠΟΕΛ μετά την επιβολή τσουχτερού προστίμου από την UEFA
Τελευταίως η UEFA έχει αρπάξει μαστίγιο και ραβδί και η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δεν έκανε τα στραβά μάτια για τους γαλαζοκίτρινους επιβάλοντας τους πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στις...

Τατσόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μεγαλουργήσατε με τον «Ριζοσπαστικό Αρλουμπισμό»

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει τοποθέτηση του Νίκου Ξυδάκη ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος που τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλούργησε με τον «Ριζοσπαστικό Αρλουμπισμό».

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Εκπρόσωπος Fraport: «Απίθανη συμφωνία για τα αεροδρόμια μέχρι το τέλος του 2015»

Σχεδόν αδύνατη κρίνεται η συμφωνία της Fraport για τα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας μέχρι το τέλος του 2015, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΠΕΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ"! Φλαμπουράρης: Φυσικά και πληρώνουν εισιτήριο οι πρόσφυγες

Μπορεί ο Αλέκος Φλαμπουράρης να μίλησε για λασπολογία αλλά παραδέχτηκε ότι οι πρόσφυγες που μετακινούνται με τα ναυλωμένα από την κυβέρνηση πλοία, πληρώνουν κανονικά το εισιτήριό τους. Τα παιδιά, όμως, πληρώνουν το μισό!

Αυτές είναι οι πρώτες γυναίκες στην επίλεκτη μονάδα καταδρομέων (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Οι πρώτες γυναίκες στην ιστορία του στρατού των ΗΠΑ που αποφοιτούν απο την ελίτ σχολή Ranger είναι αποφασισμένοι πολεμιστές που δεν θέλουν καμία ειδική μεταχείριση ή αναγνώριση, όπως αναφέρουν οι οικογένειες τους στα πολλαπλα ΜΜΕ που θέλησαν να πάρουν συνέντευξη απο τις δυο γυναίκες που έχουν γράψει ιστορία.

Κύπρος: «Βίντεο ντροπής» με άγριο ξυλοδαρμό νεαρού από αστυνομικούς

Οσα μέλη της αστυνομίας επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά θα εκδιωχθούν από το Σώμα, ξεκαθαρίζει ο αρμόδιος υπουργός

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; Τασία: Άρχισε η προεκλογική περίοδος-Βούτσης: Έχουμε πολιτικές εξελίξεις

Η υπουργός αναπληρωτής Μετανάστευσης, Τασία Χριστοδουλοπούλου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ελαιώνα, όπου και φιλοξενούνται πλέον οι πρόσφυγες που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο Πεδίον του Άρεως.

Αμφίπολη: ''Δεν ξέρω αν είναι ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου - Είναι θησαυρός''!

Μετά από αρκετό διάστημα έχουμε νέα δήλωση για τα ευρήματα στο ταφικό μνημείο του λόφου Καστά στην Αμφίπολη...

"Αυτά τα οποία έκαναν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, δεν τα χαρίζω σε κανέναν Σαμαρά και σε κανένα ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά ανήκουν στην ελληνική ιστορία και ανήκουν στην Ελλάδα" δήλωσε ο υφυπουργός...

ΜΕ ΠΝΠ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Αλλαξαν αιφνιδιαστικά τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ-Τασούλας: Δια περιφοράς συλλογή υπογραφών και χωρίς να έχουν συγκληθεί ΚΥΣΕΑ η αλλαγή των αρχηγών

Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο μέχρι χθες αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Αποστολάκης - Νέος αρχηγός ΓΕΝ ο μέχρι πρότινος αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Γιακουμάκης - Έκαναν κρίσεις διά περιφοράς: Χθες βράδυ και σήμερα πρωί συγκεντρώθηκαν οι υπογραφές των μελών του ΚΥΣΕΑ

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ! Βούλιαξε υπερπολυτελές σκάφος στη Μύκονο - BINTEO

Bούλιαξε πριν από μερικές ώρες υπερπολυτελές σκάφος (σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε Τούρκο εκατομμυριούχο) αναμέσα στην Ψαρού και τον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο.

ΒΙΝΤΕΟ-Κως: Επεισόδια με κατοίκους-Σε διαρκή «πολιορκία» από λάθρο το Αστυνομικό Τμήμα

Ένταση και με αγανακτισμένoυς πολίτες ['Αψογος ο "χοντρός"! Τους έκανε μόνος του όλους στην άκρη και άρχισαν να περνάνε τα αυτοκίνητα!]

«Εκρηκτική» παραμένει η κατάσταση στην Κω όπου εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν στους δρόμους του νησιού, περιμένοντας να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην υπόλοιπη Ελλάδα ή την Ευρώπη.

ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΗ; Ρόδος: Η γνωριμία στο facebook έφερε βιασμό και σεξουαλικά όργια για 22χρονη!

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με θύμα την 22χρονη κοπέλα προκαλούν σάλο το νησί - Διαβάστε τι ανακοίνωσε η αστυνομία...

Εξαρθρώθηκε χθες ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε παράνομη κατακράτηση αλλοδαπής με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση.

Παπαμιμίκος: Η ΝΔ θα κατέβει αυτόνομη στις εκλογές

Όλα καλά εκεί στη ΝΔ με Παπαμιμίκο; Το έχει το κόμμα τζιτζί και δεν πρέπει να τον χάσουμε... που θα ξαναβρούμε τέτοιο κελεπούρι

Ο γραμματέας του κόμματος ξεκαθάρισε το ζήτημα μετά τις δηλώσεις στελεχών όπως ο Κυρ. Μητσοτάκης για εκλογικό σχηματισμό «κοινής λογικής»

Ηθοποιός που υποδυόταν μία σαδίστρια δεσμοφύλακα καταδικάστηκε για κακοποίηση ανηλίκου

Η ηθοποιός βρέθηκε σήμερα ένοχη για την σεξουαλική κακοποίηση μίας 14χρονης φαν της το 1984

Άλλη μία περίπτωση όπου η ζωή μιμείται την τέχνη με τον πλέον τραγικό τρόπο είδε πρόσφατα το φως τη δημοσιότητας, με την καταδίκη για κακοποίηση ανηλίκου μίας Αυστραλής ηθοποιού, η οποία είχε γίνει γνωστή υποδυόμενη μία σαδίστρια δεσμοφύλακα που... κακοποιούσε τις τροφίμους της φυλακής όπου εργαζόταν.

«Βατερλό» στο ΕΣΠΑ - Ο άχρηστος Σταθάκης κινδυνεύει να χάσει έργα 1,4 δισ. ευρώ για φέτος

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε το αίτημα της Ελλάδας για παράταση του ΕΣΠΑ 2007-2013 και είναι πλέον πολύ πιθανό να χαθούν πόροι από το πρόγραμμα