21 Αυγούστου 2015

Κλαίει το Twitter με τα αυγά στον Καμμένο

Απίστευτο γέλιο ρίχνουν οι χρήστες του Twitter με τα αυγά που έφαγε στο κεφάλι ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε μερικά από αυτά:

ΝΔ: Τα 20 ψέματα στο διάγγελμα του Τσίπρα

Τα «20 ψέματα» του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, «σε ένα μόνο διάγγελμα παραίτησης» αναδεικνύει, με ανακοίνωσή της, η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

ΚΛΑΙΩ! Καμμένος: Είναι επαγγελματίες ρουφιάνοι αυτοί που με έλουσαν με αυγά – ΒΙΝΤΕΟ

Πες τα Πάνο! Μόνο αν πετάξουν γιαούρτια στον Άδωνι είναι απλοί αγανακτισμένοι πολίτες!

«Είναι επαγγελματίες της πολιτικής, αυτοί που το κάνανε. Και επαγγελματίες ρουφιάνοι, κάποιοι εξ’ αυτών. Και επαγγελματίες της ακροδεξιάς, κάποιοι άλλοι», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για την επίθεση με αυγά που δέχθηκε σήμερα στην Κω.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! Συνεχής η ροή μεταναστών στα νησιά - 8.500 μόνο στη Λέσβο

Ο δήμαρχος Λέσβου εκφράζει φόβο για το τί μέλλει γενέσθαι, καθώς παρεμποδίζεται η διέλευση των προσφύγων από τα Σκόπια

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Συνάντηση με Τσίπρα ζητά ο Μεϊμαράκης – Επιστρέφει την διερευνητική εντολή;

Έλεος Βαγγέλη! ΕΛΕΟΣ με τους γελοίους που σε συμβουλεύουν να ξεφτιλίζεσαι σε ανούσιες συναντήσεις και να σου λέει ο Θεοδωράκης: "Δε με νοιάζει τι λέει η Κω/λου αφού αυτά που λέει εκφράζουν το δικό της ψυχισμό και όχι κάποια πολιτική άποψη"! ΕΛΕΟΣ! Δίνεις αξία στην Κω/λου και περιμένουμε λύση από την ψυχοπαθή! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ! 

Της Ελλης Τριανταφύλλου

Ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει την διερευνητική εντολή πριν την ολοκλήρωση του προβλεπόμενου τριημέρου  άφησε πριν από λίγο  ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος, μιλώντας με δημοσιογράφους στη βουλή, επιβεβαίωσε ότι...

Μελισσανίδης: Xορεύει με το δικό του τρόπο το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας στο Λος Αντζελες! Βίντεο

Σε επίσημο Gala στο Λός Άντζελες βρέθηκε πρόσφατα ο Ιωάννης Μελισσανίδης και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του ικανότητες. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης χόρεψε μπροστά σε 1.500 θεατές το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και καταχειροκροτήθηκε.

Ζωή για Τσίπρα: Ενώ κρατούσε τους πάντες στο σκοτάδι, ενημέρωσε για τις εκλογές τους εκβιάζοντες δανειστές

Διαλύει δια μιας κυβέρνηση, κόμμα και Βουλή το δηλητηριώδες σχόλιο της προέδρου της Βουλής για τον πρωθυπουργό

Πρωτοφανείς διατάσεις λαμβάνει η σύγκρουση του Αλέξη Τσίπρα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν επιδοθεί σε ανταλλαγή βαρύτατων κατηγοριών και αιχμηρών υπαινιγμών.

ΕΧΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΛΑΜΨΗ! Τώρα το θυμήθηκε ο Βαρουφάκης: Ο Σόιμπλε μου είπε κατάμουτρα «Δεν σας θέλουμε στην Ευρωζώνη»

«Ο Σόιμπλε ήταν πάντα πολύ ειλικρινής μαζί μου. Μου είπε: Η χώρα σας δεν έχει καμία θέση στην Ευρωζώνη» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε τηλεοπτική του συνάντευξη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΥΧΕΡΑΚΗΔΕΣ! Στον Πειραιά αγκυροβόλησε το «Ελ. Βενιζέλος» με 2.172 λάθρο

Το επιβατηγό οχηματαγωγό είχε αποπλεύσει από το νησί του βορείου Αιγαίου στις έξι σήμερα το πρωί και έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 19:40Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το απόγευμα το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταφέροντας 2.172 πρόσφυγες από την Μυτιλήνη.

Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το νέο ΠΑΣΟΚ: Απαλλαγμένος από καρακομμουνιστές θα έχει μόνο λάιτ κομμουνιστές

Τον νέο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας που εμφανίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος «ανακουφισμένος» από την αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας.

Η Γερμανίδα τουρίστρια που έχει «σπάσει» το ίντερνετ - Δείτε την φωτογραφία!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με την ηλιοθεραπεία μιας Γερμανίδας τουρίστριας στην παραλία.

Ωστόσο, οι περισσότεροι μπερδεύονται, καθώς ακριβώς μπροστά της βρίσκεται μια Ελληνίδα.

Οι 3 βουλευτές που αδειάζουν τον Λαφαζάνη

Στην αρχική ανακοίνωση για την δημιουργία ανεξάρτητης ΚΟ συμπεριλαμβάνονταν οι τρεις βουλευτές, αλλά στη συνέχεια με διορθωτική ανακοίνωση αποσύρθηκαν

Με κοινή δήλωσή τους, οι βουλευτές...

Παρακάλεσε τη Μέρκελ να κάνει εκλογές για να απαλλαγεί από Καμμένο-Λαφαζάνη!

Εντατικές συζητήσεις είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ τον Γάλλο πρόεδρο Ολάντ και τον Γιούνκερ, προσπαθώντας να τους πείσει ότι η νέα πρόωρη προσφυγή στις κάλπες «θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα στην πιστή εφαρμογή των συμφωνηθέντων».

Forbes: Η Τζένιφερ Λόρενς η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός [εικόνες]

Το περιοδικό Forbes για ακόμα μία φορά δημοσίευσε λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο με την Τζένιφερ Λόρενς να κατακτά με διαφορά την κορυφή αυτής.

Και οι Βούλγαροι αναπτύσσουν στρατό στα σύνορά μας-Καραγκούνης: Παραμένουν ανεύθυνοι ως το τέλος

«Σήμερα που σημειώνονται σοβαρά γεγονότα στα σύνορα με τα Σκόπια, η αρμόδια υπουργός προκλητικά δηλώνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κάτι για το πρόβλημα διότι έχει παραιτηθεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, για το μεταναστευτικό.

"Είμαι ΠΑΟΚ για ιδεολογικούς λόγους"

Από τα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι ο έλληνας πρωταθλητής του Kick Box, Μιχάλης Ζαμπίδης...

Μετά την ύβρι ερχεται η νέμεση και μετά τ'αυγά στον Καμμένο έρχεται η σειρά Τσίπρα

Μετά τον Πάνο έρχεται η σειρά του Αλέξη και θα είμαστε στο απέναντι πεζοδρόμιο να γελάμε με την τιμωρία τους, με την ξεφτίλα τους, με το πολιτικό τους τέλος

Έχουμε γράψει κατά καιρούς ότι οι αρχαίες ελληνικές τραγωδίες βασίζονταν στην ύβρι και τη νέμεση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ! ΞΕΦΤΙΛΊΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ! Σταύρος Θεοδωράκης: Αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή

Άντε να δούμε πόσες απορρίψεις θα μαζέψει ο Βαγγέλας

Την εκτίμηση πως είναι αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση απ' αυτή τη Βουλή διατύπωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

ΡΕ ΤΟΥΣ Κ@ΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ! Δικηγόρος και αρχιφύλακας “έσβηναν” ονόματα από τον “Τειρεσία” έναντι 3.000 ευρώ

Το Ζ΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου επικύρωσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών με την οποία επιβλήθηκε η ποινή της κάθειρξης των 5 ετών αφενός σε μια αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ που υπηρετούσε στον Πειραιά και αφετέρου σε μια δικηγόρο των Αθηνών, καθώς οι δύο γυναίκες έναντι του ποσού των 3.000 ευρώ, έσβησαν από την «μαύρη λίστα» του «Τειρεσία» 13 ονόματα που είχαν δυσμενή οικονομικά στοιχεία.

Η Άγκυρα καταγγέλλει το BBC

Η Τουρκία κατήγγειλε, με ανακοίνωση του υπουργείου των Εξωτερικών, το BBC επειδή έγραψε ένα άρθρο που "υποστηρίζει την τρομοκρατία", αναφερόμενη στο γεγονός ότι πήρε συνεντεύξεις από κούρδους μαχητές.

«Σ'εκτιμάω αλλά μην με εμπλέκεις» απαντά η λινάτσα του Τσίπρα στη ανούσια πρόταση Μεϊμαράκη

Με ένα κατηγορηματικό «όχι», όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Γιάννης Δραγασάκης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναλάβει την θέση του οικουμενικού πρωθυπουργού, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε η Νέα Δημοκρατία.

Κυριάκος: Διακοπές με οικογένειά του στην Τήνο! Φωτογραφίες

Στην όμορφη Τήνο βρέθηκε να παραθερίζει με την οικογένειά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο γνωστός πολιτικός και η σύζυγός του Μαρέβα απόλαυσαν τα νερά του κυκλαδίτικου νησιού μαζί με τα δύο από τα τρία παιδιά τους, τον 17χρονο Κωνσταντίνος και τη 12χρονη Δάφνη.

Ακόμα γελάνε Άδωνις-Βρούτσης με τα αυγά και το κυνήγι που έφαγε ο Πανάρας: Όλα εδώ πληρώνονται κ. Καμμένε!

Τα επεισόδια ανάμεσα στους αγανακτισμένους κατοίκους της Κω και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, σχολίασε με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

ΕΝΝΟΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΛΙ-Αντιπρόεδρος της Ελληνικός Χρυσός: Σύντομα θα επιστρέψουμε στις θέσεις μας

Με μια σκληρή ανακοίνωση ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος επιτίθεται κατά όσων εκφράζουν περιβαλλοντικού χαρακτήρα αντιρρήσεις για την επένδυση στις Σκουριές.

NASA: Κοιμηθείτε ήσυχοι, δεν θα χτυπήσει αστεροειδής την Γη τον Σεπτέμβριο

Oι κάτοικοι της Γης μπορούν να κοιμούνται ήσυχα: κανένας τεράστιος αστεροειδής δεν απειλεί να εισέλθει σε τροχιά σύγκρουσης με τον πλανήτη μας και να καταστρέψει την Αμερική τον Σεπτέμβριο, διαβεβαιώνει η ΝΑΣΑ, σε μια προσπάθεια να βάλει ένα τέλος στις σχετικές φήμες που έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο.

ΝΔ απαντά στην Γεροβασίλη: Μαθήματα Δημοκρατίας να κάνει στο περιβάλλον του ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους για όσα κάνει και όσα χαρακτηρίζουν τον ίδιο, τονίζει η ΝΔ απαντώντας στα σχόλια της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Τσίπρας: Ο Λαφαζάνης και οι δραχμιστές με έριξαν και διασπούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Παραιτήθηκαν 3 από την ΠΓ

Χολή κατά του Λαϊκού Μετώπου του Παναγιώτη Λαφαζάνη έβγαλε το μέγαρο Μαξίμου.

Κατηγόρησαν τον πρώην υπουργό και τους «οπαδούς της δραχμής» ότι αφού διέσπασαν την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έριξαν την κυβέρνηση, διασπούν και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώνουν δε ότι ήταν μια απόφαση από καιρό ειλημμένη.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-Έλουσαν με αυγά τον Καμμένο στην Κω! Κάτοικοι τον πήραν στο κυνήγι! Έντρομος κρύφτηκε στο Δημαρχείο

Απ' ότι φαίνεται στα νησιά δεν θα ξαναπάει ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Καμμένος

«Φτου σου ρε, στα τέσσερα!» φώναζαν οι κάτοικοι και του πετούσαν μπουκάλια - Τον αντιμετώπισαν σαν ανεπιθύμητο - Εισέπραξε την οργή των κατοίκων για το χειρισμό της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό

Δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την κατάσταση οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κω, με τις καθημερινές ορδές των παράνομων μεταναστών να φτάνουν και να κατακλύζουν το νησί, χωρίς να υπάρχουν οι στοιχειώδες δομές για να μπορέσουν να τους φιλοξενήσουν. Την οργή τους εξέφρασαν σήμερα οι κάτοικοι του νησιού στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, που υποδέχτηκαν, στο πλαίσιο της περιοδείας του, με αυγά, μπουκάλια και πλούσιο... λεξιλόγιο.

Μύκονος: Υποβρύχιο βίντεο ντοκουμέντο με τη βύθιση της υπερπολυτελής θαλαμηγού στην Ψαρρού!

Δείτε το βίντεο που δείχνει το σκάφος να βυθίζεται αναμέσα στην Ψαρρού και τον Πλατύ Γιαλό - Παραμένει στο βυθό η υπερπολυτελής θαλαμηγός...

Πρωτοφανές θράσος Μαξίμου: Επιχειρούν κομματικούς διορισμούς παραμονή εκλογών

Συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη η καταστροφική για τον τόπο (παραιτηθείσα) κυβέρνηση Τσίπρα. 

Η οποία ακόμη και στο “και πέντε” (και αφού έχει παραιτηθεί) προσπαθεί στα μουλωχτά να παρέμβει στην Δημόσια Διοίκηση, επιχειρώντας να αντικαταστήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΤΥΠΑ στελέχη Δημοσίων Οργανισμών με κομματόσκυλα της Κουμουνδούρου.

Κοδέλας κατά Τσίπρα: Φαυλότητα, μικροπολιτική, τακτικισμοί – Το post της οργής στο Facebook


Ένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται ένα βήμα από την ανεξαρτητοποίηση (νωρίτερα ακούστηκε πως εντάχθηκε στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη), ο Δημήτρης Κοδέλας, ένα οργισμένο post στο Facebook.

Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Έλα να τα πουμε στη Βουλή!

Τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να υπάρξει διεξοδική συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να ζητήσει η Νέα Δημοκρατία στην αυριανή συνδιάσκεψη των προέδρων στο Κοινοβούλιο.

ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ; Μαξίμου για Μεϊμαράκη: Ροκανίζει το χρόνο -Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη εξαπολύει η κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες, μετά την παραλαβή της διερευνητικής εντολής για το σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα βουλή.

TO KKE-ΜΛ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ! ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί Λαφαζάνη για «πολιτική συνεργασία»

«Δεν υπάρχει αριστερά που να υπογράφει και να ψηφίζει μνημόνια - Για αυτό σήμερα είναι αναγκαία μια "άλλη αριστερά", που θα τιμήσει το μεγάλο λαϊκό "όχι"» αναφέρει

Sports Illustrated: Καυτά μοντέλα αποκαλύπτουν τα πάντα... εκτός από τα πρόσωπά τους

Ένα «teaser» από το τεύχος με τα μαγιό της επόμενης χρονιά πρόσφερε το γνωστό περιοδικό στους θαυμαστές του - «Επτασφράγιστο μυστικό» η ταυτότητα των μοντέλων

Θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε ένα τοπ μόντελ βλέποντας μόνο τις αισθησιακές του καμπύλες με μαγιό; Το Sports Illustrated σάς δίνει την ευκαιρία να μάθετε την απάντηση, καλώντας στα να συμμετέχετε σε ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της νέας του καμπάνιας για το ετήσιο Swimsuit Issue που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2016.

Βίντεο σοκ: Πάτησαν αρκούδα οχτώ φορές με το αυτοκίνητο για... να τη βιάσουν

Στο κλιπ ακούγονται ξεκάθαρα οι τρεις Ρώσοι να συζητούν το σχέδιό τους να «κακοποιήσουν σεξουαλικά» την αρκούδα με ένα μεγάλο κλαρί και να τη μαχαιρώσουν
Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στη Ρωσία για κακοποίηση ζώου, μετά από τη δημοσίευση ενός βίντεο online που τους έδειχνε να βασανίζουν μία αρκούδα, πατώντας την επανειλημμένα με το αμάξι τους, με σκοπό να την τραυματίσουν θανάσιμα και να τη βιάσουν.

Βουλγαράκης: Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι αρνητική έκπληξη για τον ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει με ανάρτηση του στο Twitter ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Βουλγαράκης.

Οι Σκοπιανοί απώθησαν με δακρυγόνα λάθρο στα σύνορα με την Ελλάδα και η Τασία απαντά: Η κυβέρνηση παραιτήθηκε, δε με νοιάζει

Η κυβέρνηση των Σκοπίων έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα νότια και βόρεια σύνορα λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών ροών - «Η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί» απαντά η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αποποιούμενη τις ευθύνες για ακόμα μια φορά

ΣΤΑ 4 ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ-Κομισιόν: Ο Τσίπρας είχε ενημερώσει τον Γιούνκερ για τις εκλογές

«Η Επιτροπή θεωρεί σημαντικό να συνεχίσει να υπάρχει πλήρης υποστήριξη του προγράμματος που υπεγράφη για την Ελλάδα έτσι ώστε να συνεχίσουν οι μεταρρυθμίσεις», δήλωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν Άννικα Μπρέιντχαρτ

Οι Γερμανοί προειδοποιούν: Αν καθυστερήσετε θα καθυστερήσει και η δόση-Έκπληκτος ο σλοβάκος από τον κυνισμό Τσίπρα

«Καθυστερήσεις στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων θα σημάνει και καθυστέρηση στην επόμενη εκταμίευση της δόσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε

Διακοπές στη Μύκονο για την Όλγα Κεφαλογιάννη (ΦΩΤΟ)

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Όλγα Κεφαλογιάννη απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Η βουλευτής της ΝΔ βρέθηκε στο νησί των ανέμων και πέρασε χαλαρές στιγμές με την οικογένεια της και φίλους.

Βαρουφάκης εναντίον Τσίπρα: Προδώσαμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού

«Η αποδοχή του τρίτου μνημονίου είναι ουσιαστικά η αφετηρία για την έξοδο της χώρας από το ευρώ» είπε ο τέως υπουργός Οικονομικών

«Προδώσαμε τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού», τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό Nouvel Observateur o πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μία ημέρα πριν την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για πρόωρες εκλογές.

ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας πάει σε εκλογές για να κρύψει τις συνέπειες του Μνημονίου

«Η εναλλακτική μας πρόταση προβλέπει και έξοδο από την ευρωζώνη» - Η Λαϊκή Ενότητα φιλοδοξεί να γίνει ένα μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο, που θα σαρώσει τα μνημόνια, τόνισε - Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «λοβοτομημένο» και είπε ότι η κυβέρνηση «δεν έπεσε, παραιτήθηκε»

ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ! ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Ο ΛΑΟΣ! Απάντηση Καμμένου σε Μεϊμαράκη για τις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος απάντησε στην εκτίμηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Β. Μεϊμαράκη, ότι στην επόμενη Βουλή οι ΑΝ.ΕΛ. δεν θα καταφέρουν να μπουν στο Κοινοβούλιο.

ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ! Ανούσιες πρωτοβουλίες Μεϊμαράκη για την αποφυγή των εκλογών-Συνάντηση με Ζωή Κω/λου-Οχι από Σταύρακα που θέλει εκλογές

Κάτι σαν ποδοσφαιριστής που πέφτει κάτω και κάνει τον τραυματία για να κερδίσει χρόνο... Βαγγέλη να θυμίσω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η κερκίδα γελάει και αποδοκιμάζει

Ανούσιες οι πρωτοβουλίες Μεϊμαράκη που το μόνο που κάνουν είναι να χάνουμε κι άλλο χρόνο και να βουλιάζουμε ακόμα πιο πολύ. Τα πράγματα είναι απλά 130 βουλευτές ΤσιπροΚαμμένοι + 25 Λαφαζάνης + 30 Κομμούνια και Ναζί... περισσεύουν 110-120 που δεν μπορούν να κάνουν κυβέρνηση... Εκτός αν ο Μεϊμαράκης πιστεύει σοβαρά ότι οι εναπομείναντες ΣΥΡΙΖΑίοι θα ρίξουν τον Τσίπρα και θα πάνε με Δραγασάκη Πρωθυπουργό όπως έκαναν στον ΓΑΠ οι ΠΑΣΟΚοι... σοβαροί ναμαστε: Οι ΠΑΣΟΚοι το έκαναν γιατί έβλεπαν να έρχεται ξύλο, ενώ τώρα οι εναπομείναντες ΣΥΡΙΖΑίοι βλέπουν εξουσία για 4 χρόνια αφού τα γίδια θα τους ξαναψηφίσουν

Άστο Βαγγέλη μην το παιδεύεις, πάμε σε εκλογές μια ώρα αρχύτερα και προσπάθησε να πείσεις τον κόσμο ότι έχει να κάνει με έναν γελοίο που θα τον καταστρέψει. Προσπάθησε να του θυμίσεις που ήταν πέρσι και που είναι φέτος μπας και βγει απ'τον λήθαργο

Την πρόθεσή του να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής με στόχο να διερευνηθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, λίγη ώρα αφότου έλαβε την διερευνητική εντολή.

Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτητοποιήθηκαν αλλά δεν προσχωρούν ακόμα στον Λαφαζάνη

Τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία στιγμή δεν ανεξαρτητοποιήθηκαν και δεν προσχώρησαν στην ΚΟ "Λαϊκή Ενότητα".

Πρόκειται για τους:

«Πόλεμος» Ζωής Κω/λου με Πάκη-Τσίπρα: Εκλογές δεν γίνονται με email του Πάκη τα μεσάνυχτα!

Αδειασε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τις διαρροές ότι η πρόεδρος της Βουλής θεωρεί άκυρη τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών καθώς η ίδια δεν έχει ενημερωθεί θεσμικά για τις εξελίξεις.

Ηλεκτρονική δημοσκόπηση: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερχόμενες εκλογές;


Το «Λόγια Σταράτα» ξεκινά μία ηλεκτρονική δημοσκόπηση, προκειμένου οι αναγνώστες να εκφράσουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές

Μπείτε και ψηφίστε στην πάνω δεξιά στήλη του www.logiastarata.gr

Ο Μεϊμαράκης οφείλει να απαιτήσει την άμεση αντικατάσταση Καμμένου

Ειναι προφανές πως εάν  ο Πάνος Καμμένος δεν πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να παραιτηθεί από Υπουργός Εθνικής Αμύνης....

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ! Στις 6 η νέα καραβιά λάθρο... δωράκι Τσίπρα

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει στις 6 το απόγευμα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέροντας από τη Μυτιλήνη 2.172 πρόσφυγες από τη Συρία.