22 Αυγούστου 2015

Ελληνίδες celebrities σε εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις!

Μόδα έχουν γίνει τα τελευταία δυο τρία χρόνια οι υποβρύχιες λήψεις από celebrities, οι οποίοι στ συνέχεια με καμάρι ανεβάζουν στα social media τα κατορθώματα τους κάτω από το νερό.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 23-08-2015

Δείτε τα (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

ALERT! ΑΝΩΜΑΛΟΣ! Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει πως θα φλέρταρε την Κω/λου

Αυτά είναι γούστα!

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, που μιλάει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το κόμμα του και άγνωστες προσωπικές του στιγμές...

Το εγκώμιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου πλέκει ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Freddo. Ο δήμαρχος της Στυλίδας και πρόεδρος της Τελείας μιλά για τους νέους του ρόλους, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, αλλά και το τι βλέπει να έρχεται, όσον αφορά το μέλλον της χώρας...

«Όταν ο Τσίπρας ήταν μικρός είχε πέσει μέσα σε κάλπη»

«Ο μύθος λέει, ότι ο Τσίπρας όταν ήταν μικρός, είχε πέσει μέσα στην κάλπη», γράφει στο Twitter...

Η Κωνσταντοπούλου για την απουσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

"Ως μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζω την έκπληξη μου γιατί δεν έχω κάποια ενημέρωση από την κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία ανήκω" σημείωσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με την απουσία εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ από τη Διάσκεψη των Προέδρων.

Μελάνια Τραμπ, η πιο σ@ξι υποψήφια Πρώτη Κυρία στην ιστορία της Αμερικής [εικόνες]

Και μόνο το ενδεχόμενο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Κνάους-Τραμπ, να είναι η επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι αρκετό να εξηγήσει γιατί ο δισεκατομμυριούχος ανεβάζει τα ποσοστά του.

ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ; Τσίπρας: Τεχνάσματα με "κοντά ποδάρια" από Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη, Μεϊμαράκη – Θέλουμε αυτοδυναμία αλλά 151 δε φτάνουν!

- Για τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας
- "Αυτά έχουν κοντά ποδάρια, ο κόσμος καταλαβαίνει" είπε σε σύσκεψη στη Βουλή
- Έθεσε στόχο την αυτοδυναμία – Τι αποφασίστηκε για τη λίστα
- Θα ζητήσουν από βουλευτές να δεσμευτούν σε συγκεκριμένο πρόγραμμα
- Κυβερνητικό στέλεχος: Οι 151 δεν αρκούν – Άνοιξαν... δρόμους για συνεργασίες
- Ο Λαφαζάνης, όμως, έκλεισε την πόρτα ήδη
- Άγριος πόλεμος Τσίπρα – Κωνσταντοπούλου: Είσαι δικτάτορας και ένα λάθος!

ΣΚΙΤΣΟ-Ε κάποιος πρέπει να μείνει αντιμνημονιακός... για να ψηφίσει το 4ο μνημόνιο

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Δείτε τον Έλληνοαμερικάνο «ράμπο» που αφόπλισε τον τρομοκράτη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με φανέλα της Bayern κυκλοφορούσε ο γίγαντας!

Χθες στη Γαλλία, ανάμεσα στους στρατιώτες που έδωσαν χθες τη μάχη με τον τρομοκράτη στο γαλλικό τρένο TGV ήταν και ένας Έλληνας!

Και το όνομα αυτού Άλεξ Σκαρλάτος.

Το νέο σκίτσο του Αρκά που σαρώνει στο ίντερνετ!

Η νέα προσφυγή στις κάλπες μέσα στο έτος 2015 είναι... αναπόφευκτη και ο Αρκάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες εκλογές.

BINTEO-Η ειρωνεία του Λαφαζάνη για τον Τσίπρα - Συναντήθηκε με Μεϊμαράκη, ο διάλογός τους

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Παναγιώτη Λάφαζάνη, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας να αναφέρεται με ειρωνικό τρόπο στην επίσπευση των εκλογών.

Πρόσφυγες έσπασαν τον κλοιό στα ελληνοσκοπιανά σύνορα – Βόμβες κρότου λάμψης από την αστυνομία [βίντεο]

Έκρυθμη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. Εκατοντάδες πρόσφυγες έσπασαν τον κλοιό για να περάσουν στην απέναντι πλευρά, με την αστυνομία να απαντά με βόμβες κρότου λάμψης.

Χαλκιδική: ''Βροχή'' οι φωτογραφίες όταν είδαν ποιος βγήκε από αυτή τη θαλαμηγό

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή 60μετρη θαλαμηγό με ένα εξαιρετικό σύστημα σταθεροποίησης, ώστε να κουνάει όσο γίνεται λιγότερο όταν έχει άστατο καιρό...

Ο ιδιοκτήτης του...

Ο ΠΑΟΚ θρηνεί! “Έφυγε” ο Δημήτρης Παρίδης

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και μέλος της "χρυσής ομάδας" του '70, ο Δημήτρης Παρίδης, έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου από τη ζωή

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Κύπρος: Καθαρίστρια έβαζε ούρα στο νερό των συναδέλφων της


Πολλές περιπτώσεις καθαριστριών στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου που παρουσίαζαν ανεξήγητους πόνους και ζαλάδες και είχαν εμετούς εξιχνιάστηκαν με την αποκάλυψη ότι μια συνάδελφός τους τοποθετούσε συστηματικά ούρα στο νερό τους.

Μέχρι κι ο παλαβωμένος Μίκης Θεοδωράκης γυρίζει την πλάτη στον Λαφαζάνη: Ας μην τους κάνουμε τη χάρη...

Σαφείς αποστάσεις από τη "Λαϊκή Ενότητα" του Παναγιώτη Λαφαζάνη πήρε ο Μίκης Θεοδωράκης με ένα κείμενο γεμάτο πικρία που απευθύνεται σε όσους ακολουθούν το κίνημα της Σπίθας.

Βρετανία: Συγκλονιστικό βίντεο από τη συντριβή μαχητικού σε αγώνα επίδειξης

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Ο πιλότος του Hawker Hunter έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα - Για πολλές απώλειες κάνουν λόγο οι βρετανικές αρχές

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραμανλή – Μεϊμαράκη

Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή συνομίλησε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ας ήταν το ψέμα του Τσίπρα το πρόβλημα

Τα ειρωνικά βίντεο και οι συνεχείς υπενθυμίσεις των προεκλογικών υποσχέσεων του Αλέξη Τσίπρα δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο.

Ο κόσμος έχει απογοητευτεί βαθιά που ένας νέος άνθρωπος, φαινομενικά έντιμος, μπαίνει στο μνημονιακό κάδρο δίπλα στους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ! Κουρουμπλής: Θέλουμε μικτό σύστημα Υγείας - Να ξεφύγουμε από τις ιδεοληψίες μας

Μια δήλωση-έκπληξη έκανε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής προαναγγέλλοντας ουσιαστικά δημόσιο και ιδιωτικό σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας.

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ"! Τσίπρας κατά Κω/λου: Παραληρεί, εξουσιομανής, δικτάτορας

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς στα πολιτικά χρονικά εξαπολύουν συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή της τελευταίες επιθέσεις της κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι διώχνουν τους Λαφαζανικούς από τα γραφεία…

«Αδιανόητη» χαρακτηρίζουν τη συγκατοίκηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών της Λαϊκής Ενότητας στα γραφεία της οδού Εγνατίας εν ενεργεία βουλευτές και στελέχη της Κουμουνδούρου.

Μόνο 5 δις πλεόνασμα ο άχρηστος ο W. Schaeuble

Πλεόνασμα στον γερμανικό προϋπολογισμό της τάξης των 5 δισ. ευρώ αναμένει για φέτος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, σύμφωνα με δημοσίευμα του Der Spiegel που επικαλείται ανώνυμες πηγές της γερμανικής κυβέρνησης.

ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! "Ανοιχτές οι πόρτες ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με Λαφαζάνη μετεκλογικά"

Παράλληλα, σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, η κ. Γεροβασίλη αφήνει ανοιχτή την πόρτα συνεργασίας «με κόμμα που θα προκύψει από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ εκφράζει την πεποίθηση ότι η επίτευξη της αυτοδυναμίας είναι εφικτός στόχος.

Εκτακτη συνάντηση Μεϊμαράκη - Σαμαρά

Στο γραφείο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη Βουλή βρέθηκε εκτάκτως το μεσημέρι ο προκάτοχός του στην προεδρία της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Οταν η Ραχήλ και η Ζωή «στόλισαν» τηλεφωνικά τον Αλέξη Τσίπρα

Λίγη ώρα αφού ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει με διάγγελμα ότι η κυβέρνηση θέλει να γίνουν ξανά εκλογές χτύπησε το τηλέφωνο της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αλλά δεν ήταν κάποιος από το Μαξίμου.

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ ρίχνουν «πόρτα» στην Ζωή -Δεν θα πάνε στη Διάσκεψη των Προέδρων

Κατά τ'άλλα ο Μεϊμαράκης χθες συναντήθηκε μαζί της...

Την «πλάτη» τους στη Ζωή Κωνσταντοπούλου γύρισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, τα οποία δεν θα συμμετάσχουν στην Διάσκεψη των Προέδρων.

Μικρό ανάστημα και στενοί ώμοι

Το διάγγελμα του παραιτηθέντος πρωθυπουργού είχε όσα περίμενε κανείς από την πολιτική του κουλτούρα. Καμία έκπληξη. Αλλά, αν διαβάσει κανείς τη γλώσσα του σώματος, την έκφραση του προσώπου, το σμίξιμο των φρυδιών, τη χροιά της φωνής ενώ διαρκώς ξεροκαταπίνει, είναι φανερό ότι ο Αλέξης Τσίπρας παλεύει με τον εαυτό του.

Κω/λου για Πάκη: Δεν τον τιμούν οι διαρροές-Πάκης με διαρροή: Δεν ασχολούμαι με την κυρία

Σε κοινούς τόνους με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη κινήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις δηλώσεις της μετά την συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας. Παρότι δεν υπήρξε δημόσια νύξη περί προσχώρησης φάνηκε να κινούνται στην ίδια κατεύθυνση στις δηλώσεις τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ! Ο γνωστός Σύρος πρόσφυγας λένε ότι έφτασε κιόλας από την Κω στη Γερμανία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ (ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΑΡΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ... ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ!

Η φωτογραφία ενός άνδρα που κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του τα παιδιά του και ξεσπά σε κλάματα με το που πατά το έδαφος της Κω έγινε viral στο διαδίκτυο.

ΣΤΟΚΟΣ! ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ! Επίθεση Σκουρλέτη σε «Ελληνικός Χρυσός» για τις διαθεσιμότητες

Η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει καταστάσεις «ομηρίας» για να γίνουν ανεκτές παραβατικές συμπεριφορές, απαντά το ΥΠΑΠΕΝ μετά τις πληροφορίες ότι η εταιρία θα θέσει σε διαθεσιμότητα τους εργαζόμενους που απασχολεί.

Ο ΕΟΤ ξεκινάει πρόγραμμα «Εκλογοτουρισμού»

Τα στελέχη του τουρισμού, με μια έξυπνη κίνηση, μετέτρεψαν την αδυναμία σε πλεονέκτημα: Σε μια ύστατη προσπάθεια να ενισχύσουν τα έσοδα, σκοπεύουν να μετατρέψουν τις εκλογές στην Ελλάδα σε πόλο έλξης για τους επισκέπτες

Τι πραγματικά συνέβαινε στα χαρέμια των Σουλτάνων -Στα άδυτα των χρυσών κλουβιών, τόπων ακολασίας

Mε αφορμή την πρεμιέρα του έργου του Μότσαρτ «Απαγωγή από το Σεράϊ» στο Γκλιντεμπορν Opera του Σάσεξ, η Daily Mail, μας κάνει μία ξενάγηση στην πραγματική ιστορία πίσω από το έργο, παρουσιάζοντας πώς πραγματικά ήταν τα χαρέμια στην εποχή των σουλτάνων.

ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ: Ο ήχος της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, όταν πέφτει

[Κλαίνε αλλά συνεχίζουν να ελπίζουν οι αριστεράντζες του news247.gr... θα πατάξει τη διαφθορά λένε τώρα ενώ γλυκοκοιτάζουν και τον Λαφαζάνη της δραχμής...]

Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας κατάλαβαν τον Μάιο, οριστικά και αμετάκλητα, πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε συγκροτημένο εναλλακτικό πλάνο. Τα καμπανάκια των εκλογών, είχαν στην ουσία αρχίσει να βαράνε από τότε. Και τώρα, οι νέες εκλογές στη μικρή μας αποικία, γίνονται για κομματικούς λόγους

Η ελπίδα ήρθε και ...έφυγε! ΔΕΙΤΕ το νέο προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

​Την ώρα που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ε.Μεϊμαράκης προσπαθεί να σχηματίσει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη σηκώσει τα μανίκια και εργάζονται πυρετωδώς για τις εκλογές! Η Κουμουνδούρου βρήκε μάλιστα και το σύνθημα της!

ΣΚΙΤΣΟ: Οτοστόπ Λαφαζάνη στον Αλέξη

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Πιο κοντά στην δραχμή

Γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης

Οι εκλογές σημαίνουν ένα και μόνο πράγμα: Η χώρα βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο διπλό νόμισμα. Η επιστροφή της δραχμής είναι το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα από την κάλπη. Το παντοδύναμο τραστ των κρατιστών των Αθηνών είναι αποφασισμένο να μην κάνει μία μεταρρύθμιση. Θα προτιμήσει να μας σέρνει από εκλογές σε εκλογές, από το να κάνει τα αυτονόητα.

Ross sea party. Η θρυλική εξερευνητική ομάδα της Ανταρκτικής που επιβίωσε για δύο χρόνια αποκομμένη στους πάγους

Ο Έρνεστ Σάκλετον, Άγγλο-Ιρλανδός εξερευνητής, έκανε μία αποτυχημένη προσπάθεια το 1914-1915 να διασχίσουν με την ομάδα του πεζοί την Ανταρκτική. Αυτή η απόπειρα είναι μία από τις πιο κλασικές ιστορίες επιβίωσης. Ίσως όμως η πιο συναρπαστική ιστορία είναι αυτή του πλοίου, «Ross sea party».

Γελάει πάλι ο Άδωνις με τον Καμμένο που κατηγορεί αστυνομικούς ότι του έριξαν αυγά στην Κω

«Επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί» καταγγέλλει ο Πάνος Καμμένος - «Ο υπουργός Άμυνας της χώρας κατηγορεί την ΕΥΠ που ελέγχει/διοικεί η κυβέρνησή του για προβοκάτσια;» σχολιάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ! Η μανιοκατάθλιψη του Αντρέα Παπανδρέου

Στο εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο του «Η Αλλαγή τελείωσε νωρίς»(*) ο Παρασκευάς Αυγερινός περιγράφει τα συμπτώματα της διπολικής διαταραχής(μανιοκατάθλιψη) από την οποία υπέφερε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η ασθένεια θα υποτροπιάσει ενώ το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να αναλάβει την εξουσία και το σχετικό κεφάλαιο του βιβλίου έχει τίτλο «Ο Αντρέας άρρωστος».

Βορίδης: Είναι αδύνατο να σχηματιστεί κυβέρνηση–Ούτε μετεκλογικά θα συνεργαστούμε με ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ, σύμφωνα με το βουλευτή της, δεν προτίθεται να υποστηρίξει τον Α.Τσίπρα σε περίπτωση, που εκείνος κερδίσει τις επόμενες εκλογές

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κατορθώσει να σχηματίσει νέα κυβέρνηση στη χώρα, καθώς δεν θα εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ η επόμενη διερευνητική εντολή θα δοθεί στη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στο αγγλόφωνο ρωσικό κρατικό πρακτορείο «Σπούτνικ».

Οι διάλογοι Πάκη-Κω/λου: «Δεν θα μου μάθεις εμένα συνταγματικό δίκαιο»

Πρωτοφανή είναι τα όσα ελέχθησαν μεταξύ του προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και του προέδρου της Δημοκρατία Προκόπη Παυλόπουλου.

Μπινελίκια Γλέζου σε Τσίπρα – Κατάργησε τη Δημοκρατία η κυβέρνηση Μαξίμου

Εμμέσως πλην σαφώς ο Μανώλης Γλέζος άφησε να εννοηθεί ότι θα οδεύσει προς την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ «άδειασε» τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ εναντίον του.

ΒΙΝΤΕΟ-Εμφύλιος στα κανάλια μεταξύ πρώην συντρόφων: Διαλύσατε τον ΣΥΡΙΖΑ – Ρίξατε την κυβέρνηση της Αριστεράς

Ενα μικρό δείγμα του «εμφυλίου» που πρόκειται να ακολουθήσει την προεκλογική περίοδο μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας είχαμε το πρωί.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνάντηση Λαφα - Κω/λου: "Θα εξαντλήσω την διερευνητική εντολή"

Την συμπόρευσή της με την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη θα κρίνει η συνάντηση που έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτή την ώρα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Φρίκη στην Αργεντινή: Βίασαν ομαδικά και έβγαλαν τα μάτια από 16χρονη, ώστε να την εξαγνίσουν!

Έβλεπε οράματα με ζώα κι έτσι ο τοπικός πάστορας έδωσε εντολή για το μαρτύριο ώστε να φύγουν οι δαίμονες από μέσα της - Την τύφλωσε η ίδια της η αδερφή με μαχαίρι, με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους

Η «σφαγή του Δράμαλη» στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός 16 που σάρωσαν σε σταυρούς

Οι πρόωρες εκλογές και η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ίδρυση της «Λαϊκής Ενότητας» θα αφαιμάξει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα από μεγάλες δεξαμενές ψήφων καθώς 16 βουλευτές που σάρωσαν σε σταυρούς στις 25/1 θα είναι εκτός ψηφοδελτίων.

Λευκός Οίκος: Σκοτώσαμε τον υπαρχηγό του Ισλαμικού Κράτους

Ο δεύτερος στην ιεραρχία του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκε την Τρίτη κοντά στη Μοσούλη του Ιράκ, σε αμερικανική αεροπορική επίθεση, ανακοίνωσε απόψε ο Λευκός Οίκος.

Κλείνει σπίτια το σάιτ της απιστίας… και στην Ελλάδα

Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας και αυτός είναι ο χάρτης της! Ο χάρτης, δηλαδή, των 32 εκατομμυρίων χρηστών της καναδικής ιστοσελίδας για εξωσυζυγικές σχέσεις, της Άσλει Μάντισον (Ashley Madison), που έπεσε θύμα χάκερς.

ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ! ΝΔ: Θα εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια της εντολής

Διατεθειμένος να αξιοποιήσει και τις 3 ημέρες της διερευνητικής εντολής εμφανίζεται και ο κ. Μεϊμαράκης, όπως δήλωσε το πρωί ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Εκνευρισμός στα κόμματα λόγω του «μαύρου» για τη Διάσκεψη των Προέδρων

Άγνωστο παραμένει μέχρι και αργά το βράδυ της Παρασκευής το αντικείμενο της αυριανής Διάσκεψης των Προέδρων που έχει συγκαλέσει η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

ΟΜG: Ο Γιάνης με ένα «ν» κάνει κόμμα με ένα «μ»;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις προθέσεις του πρώην υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη όσον αφορά τις εκλογές!

Θα εγκαταλείψει την πολιτική του καριέρα; Θα συμπορευτεί με την «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη ή μήπως θα κάνει δικό του κόμμα;

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ! Τώρα ο Μεϊμαράκης λέει ότι «χαρτογραφεί» το μετεκλογικό πολιτικό τοπίο

[Κάνει λέει συναντήσεις για να ανιχνεύσει τις μετεκλογικές προθέσεις λες και δεν ξέρει όλος ο κόσμος ότι αν δεν βγούν τα κουκιά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο Τσίπρας θα συνεργαστεί με Θεοδωράκη και αν χρειαστεί Γεννηματά... τέλειωνε ρε Βαγγέλη με τις ανοησίες]

«Πρόβα τζενεράλε» για τις δυνατότητες σχηματισμού κυβέρνησης από τις δυνάμεις που θα προκύψουν μετά τις κάλπες χαρακτηρίζουν κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. την προσπάθεια του αρχηγού της αξιωματικής κ. Ευ. Μεϊμαράκη για σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα βουλή και αποφυγή των επώδυνων για την οικονομία και τη χώρα νέων εκλογών.

Όσο εμείς ασχολούμαστε με την τσέπη μας: Οι Αλβανοί κατεδάφισαν ναό στις Δρυμάδες

Ενα ακόμη πρόβλημα προστέθηκε στις σχέσεις Ελλάδας - Αλβανίας, μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στους Δρυμμάδες Χειμάρρας από τις αλβανικές αρχές και προκάλεσαν τις έντoνες αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Ελληνίδα πασίγνωστη ηθοποιός για το κόμμα Λαφαζάνη: "Λαϊκή" (κ)ενότητα!

Τι έγραψε η παρουσιάστρια;

«Λαϊκή Ενότητα» ονομάζεται το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, και την σύσταση νέας κοινοβουλευτικής Ομάδας στην Βουλή ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Με τον δικό της τρόπο σχολίασε η...