26 Αυγούστου 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! Η Μιμή με μικροσκοπικό ροζ μπικίνι στην παραλία!

Το μοναχικό της καλοκαίρι...

Φιλοξενούμενη στο εξοχικό σπίτι καλής της φίλης στο Αλεποχώρι ήταν ήδη από τον προηγούμενο μήνα για διακοπές η χήρα του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Η Δήμητρα Παπανδρέου η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό ΟΚ! παραμενει μόνη της στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια, απαθανατίστηκε στην παραλία της Ψάθας, κοντά στο Αλεποχώρι, όπου συνοδευόταν από φίλες της.

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο στην Κουντουρά από καθηγητές

Τις έντονες αποδοκιμασίες καθηγητών ξενόγλωσσων φροντιστηρίων δέχτηκε η Έλενα Κουντουρά, σε συνέδριο της europalso, όπου ήταν κεντρική ομιλήτρια.

ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ! Ο Γκλέτσος έτοιμος να συνεργαστεί με τη Ζωή στις εκλογές

Την κάθοδο της «Τελείας» στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Μπάμπης» στην Κηφισιά, την Τετάρτη.

Δείτε φωτογραφίες: Διασπασμένος και στα social media ο ΣΥΡΙΖΑ

Φίλοι και μέλη του κόμματος που μέχρι πρότινος ήταν μια γροθιά σε Twitter και Facebook για την προώθηση των πολιτικών τους θέσεων, τώρα είναι κομμένοι στα δύο
Η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να κάνει μόνο με την αποχώρηση των στελεχών του που πλέον λαμβάνει μορφή χιονοστοιβάδας, τη δημιουργία της Λαϊκής Ενότητας από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη εν αναμονή ανακοίνωση της δημιουργίας κόμματος από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το κόμμα είναι κομμένο στα δύο ακόμα και στα μέλη του που συγκρούονται στα social media, ιντερνετικά πεδία που κατά κόρον χρησιμοποιούν στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους και την προώθηση της πολιτικής τους.

Κράξιμο στην Τασία η οποία απάντησε με απίστευτες ατάκες στην σύσκεψη των δημάρχων για το μεταναστευτικό

Επεισοδιακή ήταν η  συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ( ΚΕΔΕ) για το μεταναστευτικό ζήτημα, με ένταση μεταξύ της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλόπουλου, του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, αλλά κι όλων των δημάρχων των νησιών του Αιγαίου.

ΝΔ: Όχι στα πειράματα …ανικανότητας του ΣΥΡΙΖΑ

Ως πεδίο πειραματισμού για την ανικανότητα και την ιδεολογική του θολούρα βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ τον ελληνικό λαό, επισημαίνουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Χωρίς ένσημα

Είναι εξοργιστικό να εξαρτάται η δουλειά σου και το αν θα την έχεις από ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Ακουγα τους παλαιότερους που έλεγαν ότι είναι πολύ βασικό να έχει κολλήσει ένσημα κάποιος προτού αναλάβει μια υπεύθυνη δημόσια θέση. Εχουν δίκιο.

Ακροδεξιοί «έκραξαν» τη Μέρκελ προκαλώντας την αντίδραση της (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ύβρεις, φωνές και γιουχαΐσματα έγινε …δεκτή η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ από ομάδα συγκεντρωμένων, κατά την επίσκεψη της σε κέντρο μεταναστών στο Χαϊντενάου της Σαξονίας.

Τσίπρας σαλτιμπάγκος: Θα συνεργαστώ με Λαφαζάνη, Καμμένο, ΧΑ και ΚΚΕ-Ο Βαρουφάκης ήταν τζογαδόρος-Το μνημόνιο που υπέγραψα καλύτερα να μην εφαρμοστεί

- "Ο Βαρουφάκης έχει κάνει καταστροφές πολλές" είπε χαρακτηριστικά για να τον... σταυρώσει στη συνέχεια
- Απέκλεισε τις μετεκλογικές συνεργασίες με ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ (άρα δεν τις απέκλεισε για τους υπόλοιπους): «Μέρος του παλιού συστήματος της διαπλοκής ο Θεοδωράκης»
- «Υποτιμήσαμε τη δύναμη του χρήματος και των τραπεζών»
- «Στις Βρυξέλλες είχα δίλημμα αν θα σηκωθώ να φύγω και θα γυρίσω σαν ήρωας ή αν θα αποτρέψω μια ιστορική οικονομική καταστροφή»
- Στο ερώτημα αν αντέχει η χώρα εκλογές και δημοψηφίσματα, απάντησε ότι “το κόστος των εκλογών είναι μικρό”- "Βρέθηκα αντιμέτωπος με μια διχασμένη Ευρώπη"
- "Εφαρμόζω αλλά δεν υιοθετώ τη συμφωνία"

Ερώτηση 18 βουλευτών της ΝΔ περί συμμετοχής του θεατρίνου υπουργού σε offshore

Την υπόθεση του υπουργού με την offshore εταιρία επαναφέρει στο προσκήνιο ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης με νέα του ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους για θέματα Διαφάνειας υπουργούς.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Αυγενάκης επιλέγει να κοινοποιήσει την ερώτησή του και στον...

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΧΡΙ ΚΙ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ: «Ο Βαρουφάκης ήταν χαβαλετζής πολιτικός…»

Στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή πολιτικός και φρόντισε με τον τρόπο της να απαξιώσει την πολιτική υπόσταση του Γιάνη Βαρουφάκη κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Οικονομικών αποκαλώντας τον χαβαλετζή πολιτικό

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα είναι πρώτη δύναμη

Συνάντηση με πολιτευτές και πρώην βουλευτές της ΝΔ είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙ! Ζωή: Διόρισε στην επιτροπή Βαρουφάκη-Βαλαβάνη για να δικάσουν τον Στουρνάρα!


Ζωή: Διόρισε στην επιτροπή Βαρουφάκη-Βαλαβάνη για να δικάσουν τον Στουρνάρα!
Αρον, άρον και ενώ ουσιαστικά η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, προκειμένου να κάνει το... δικό της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σήμερα τροποποίησε τη σύνθεση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει απαρτία, να συνεδριάσει και να λάβει εντολή για τη βίαιη προσαγωγή του Γιάννη Στουρνάρα!

Αυτοκτόνησε ο δολοφόνος της Βιρτζίνα - Δείτε ποιος είναι [εικόνες]

Αυτοκτόνησε ο δολοφόνος της Βιρτζίνα - Δείτε ποιος είναι [εικόνες]
Ανθρωποκυνηγητό στην πολιτεία της Βιρτζίνα εξαπέλυσε η αστυνομία, για να εντοπίσει τον δολοφόνο των δύο εργαζομένων του τηλεοπτικού δικτύου «WDBJ7».

ΝΔ: Θεσμικό ατόπημα η επιλογή Θάνου στον Αρειο Πάγο -Θα οριστεί πρωθυπουργός;

«Μεθοδευμένη κίνηση από την κυβέρνηση, κατά παράβαση της επετηρίδας» χαρακτηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου, την επιλογή της Βασιλικής Θάνου - Χριστοφίλου για την προεδρία του Αρείου Πάγου.

Βαλαβάνη: Αποχωρεί από τον «μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ» - Παράθυρο συνεργασίας με Λαφαζάνη

Βαλαβάνη: Αποχωρεί από τον «μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ» - Παράθυρο συνεργασίας με Λαφαζάνη
Με σαφείς αιχμές προς τον Αλέξη Τσίπρα και συνεργάτες του για την χάραξη πολιτικής της κυβέρνησης και τον χαρακτηρισμό «μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ», η Νάντια Βαλαβάνη με άρθρο της ανακοίνωσε την αποχώρηση της.

Ψινάκης στο Υπουργείο Πολιτισμού: Είστε ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και της αρχαιολογικής υπηρεσίας που αρνήθηκε το αίτημά του να πραγματοποιηθεί συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα.

ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΡΑΜΑ Μ@ΛΑΚΑ ΜΟΥ: Είναι για γέλια και για κλάματα -Βαφτίζουν εκκλησία ένα οικοδόμημα σαν γκαράζ

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα. Μετά την απόφασή του να γκρεμίσει το ναό του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Δρυμάδες της Χειμάρρας, προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις.

Η Ζωή ιδρύει το δικό της κόμμα!


Nikos Libertas / SOOC
Ετοιμη να ανακοινώσει την ίδρυση του δικού της κόμματος φαίνεται πως είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα στα επόμενα 24ωρα, με το μόνο που την καθυστερεί να είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σοφία Δήμτσα: Να γιατί θέλουν εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου και όχι στις 27 [εικόνα]

Μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Facebook, η δημοσιογράφος του Mega Σοφία Δήμτσα επιχείρησε να εξηγήσει τη σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει σε εκλογές στις 20 και όχι στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η καλή δημοσιογράφος σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής:

Ο Λαφαζάνης χωρίς κράνος σε μηχανή -Τον «κάρφωσε» γνωστή ηθοποιός [εικόνα]

Γύρισε από τις διακοπές της και την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στο κέντρο πέτυχε τον Πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας πάνω σε μηχανή στο κέντρο της Αθήνας.

Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!Σκουριές: Ο Σκουρλέτης καλεί τώρα σε διάλογο την Ελληνικός Χρυσός

Credit: Nick Paleologos / SOOC
Με επιστολή του προς την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης, 4 ημέρες αφού διέταξε την αναστολή των εργασιών στις Σκουριές, καλεί την εταιρεία να ξεκινήσει ο μεταξύ τους διάλογος

Κούνησαν μαντίλι άλλοι 53 στον Τσίπρα - Ανάμεσά τους και ο Νίκος Χουντής

Αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ 53 στελέχη της Κ.Ε. του κόμματος για να πάνε στην Λαϊκή Ενότητα Λαφαζάνη. Ανάμεσά τους οι Ησυχος, Λεουτσάκος, Χαραλαμπίδου, αλλά και ο ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής.

Ποιοι αναλαμβάνουν εκπρόσωποι της ΝΔ

Εξι εκπροσώπους της ΝΔ όρισε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ορίζονται ως εκπρόσωποι του Κόμματος, οι εκλεγμένοι από την Κοινοβουλευτική Ομάδα Συντονιστές, κατά θεματική ενότητα:

Απίστευτη δήλωση Φίλη: Η σύμβαση δεν μπορεί να υλοποιηθεί ως έχει, ήταν ελιγμός για να μην συντριβεί η χώρα

«Η σύμβαση ήταν ελιγμός για να μην συντριβεί η χώρα και δεν μπορεί να υλοποιηθεί ως έχει» δήλωσε στο Κόκκινο 93.4 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Τόνισε, μάλιστα, ότι είναι ανάγκη να σχηματιστεί «προοδευτική και όχι μνημονιακή κυβέρνηση» για να προταχθεί «κοινωνικό πρόγραμμα και η διαπραγμάτευση για το χρέος με πολιτική σταθερότητα».

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ! Παραιτήθηκε ο Ρωμανιάς -Δείτε την επιστολή του

Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς υπέβαλλε την οριστική παραίτησή του πριν από λίγο.

Στην επιστολή παραίτησης προς τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο αναφέρει:

Ποιές αλλαγές θα γίνουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Με αγωνία παρακολουθούν στη Συγγρού τα πρώτα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία των μετρήσεων, τα οποία, προς το παρόν, είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Το υπ. Προστασίας του Πολίτη «αδειάζει» τον Καμμένο κι αυτός επιμένει: Δεν υπάρχει στην ΕΥΠ ο αστυνομικός που καταγγέλλει

Το υπ. Προστασίας του Πολίτη «αδειάζει» τον Καμμένο: Δεν υπάρχει στην ΕΥΠ ο αστυνομικός που καταγγέλλει
Απάντηση στις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, μετά την επίθεση με αυγά που δέχθηκε στην Κω, έδωσε την Τετάρτη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

BINTEO-Σοκ στην Βιρτζίνια: Εκτέλεση δύο δημοσιογράφων στον «αέρα»!

Σοκ προκαλεί η είδηση που φθάνει από την κομητεία Μπρέντφορντ στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ για τη δολοφονία δύο δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια απευθείας μετάδοσης συνέντευξης.
Νεκροί είναι η 24χρονη ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ και ο 27χρονος εικονολήπτης Άνταμ Γουάρντ. Άλλο ένα άτομο τραυματίστηκε σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον δράστη που άνοιξε πυρ κατά του τηλεοπτικού συνεργείου του τοπικού σταθμού WDBJ7.

Εκεί μας κατάντησαν τα μνημόνια Παναή-ΦΩΤΟ

Τα λαϊκά εργατόπαιδα του Λαφαζάνη γνωρίζουν από πρώτο χέρι την πείνα και τις κακουχίες που έφεραν τα μνημόνια στο λαό:

ΒΙΝΤΕΟ-Αποστολία Ζώη: Η απίστευτη βουτιά της στην πισίνα!

Έβαλε το στόχο της και πέτυχε διάνα! Ο λόγος για την Αποστολία Ζώη που πραγματοποίησε μία θεαματική βουτιά από τον βατήρα της πισίνας της. Η τραγουδίστρια φορώντας ένα σ@ξι μπικίνι πέρασε...

Ο εξάδερφος και το πετρέλαιο - "γράσο" της Βενεζουέλας

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Εάν υπάρχει ένα είδος πετρελαίου που παράγεται από μέλος του καρτέλ του ΟΠΕΚ και μένει κυριολεκτικά στα αζήτητα της διεθνούς πετρελαϊκής αγοράς, αυτό είναι το βαρύ και κακής ποιότητας αργό της Βενεζουέλας. Όπως λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιοι στην πετρελαϊκή αγορά, από μόνο του και χωρίς προσμείξεις, το συγκεκριμένο βαρύ αργό δεν κάνει ούτε για... γράσο.

Η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ο Μπαλτάς της Παιδείας κάνει ρουσφετολογικές αλλαγές! Παλαιοπασόκοι κακιάς ώρας

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί, μαθαίνουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κάνει τα ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής σε μια σειρά από φορείς και οργανισμούς Υπουργείων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Παιδείας κ. Μπαλτάς, μετά το θεάρεστο έργο του -το μόνο που έκανε ήταν να επαναφέρει τους αιώνιους φοιτητές- σήμερα επιδιώκει να αλλάξει διοικητικά συμβούλια σε, παίζοντας με τη ...νοημοσύνη όλων.  Και ειδικά αυτό να το κάνει στο Ίδρυμα Νεολαίας και δια βίου Μάθησης.

Μια πρωτοβουλία που αφενός έχει νομικά παράτυπη αφού η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ουσια
στικά βρισκόμαστε σε φάση προεκλογικής εκστρατείας, αφετέρου δημιουργεί ερωτηματικά για την σκοπιμότητά της.

Και αν η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι όπως φαίνεται;

Του Γ. Λακόπουλου

Η  ερώτηση ήταν από αυτές που υποβάλλονται περισσότερο για να υποβληθούν, παρά γιατί υπάρχει ιδιαίτερος λόγος: μπορεί να υπάρξει συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του  Λαφαζάνη;

Αλλά η απάντηση που έδωσε η Όλγα  Γεροβασίλη αιφνιδίασε:  ‘εμείς δεν κλείνουμε τις πόρτες’. Αρκεί ‘ η ελάχιστη προϋπόθεση είναι να υπάρχει κοινός στρατηγικός στόχος, και οραματικός και ρεαλιστικός, για το μέλλον της Ελλάδας’.

ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΔΙΕΘΝΩΣ! Πρώτο νούμερο σε Αμερικανικά κωμικά talk show ο Τσίπρας (σπαρταριστό video)


Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο στόχαστρο του διάσημου κωμικού John Oliver στην εκπομπή του «Last Week Tonight» με την παραίτηση του και την προκήρυξη εκλογών. «Και πάλι εκλογές, λοιπόν. Μα οι τελευταίες ήταν τον Ιανουάριο! Πρόκειται για διακυβέρνηση, όχι για σεζόν του The Voice», σχολίασε μεταξύ άλλων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κορωνάκης "έφαγε" ήδη τις πρώτες 5 μέρες φυλακής στο στρατό!

Στις 3 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται στο στρατό ο πρώην πλέον γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης. Η σχετική...

Αυτή θα είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση: ΥΠΕΞ ο Μολυβιάτης, Εσωτερικών ο Μανιτάκης

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την υπηρεσιακή κυβέρνηση αρχίζουν να διαρρέουν σιγά -σιγά καθώς η διαδικασία των διερευνητικών εντολών πλησιάζει στο τέλος της και αποβαίνει άκαρπη.

Ζωή στους βουλευτές: Με αγνοείτε; Θα σας σκίσω! Φέρτε μου πρόστιμο 2.500 €

Πολύ βαριά πήρε την «προσβολή» που της επεφύλαξε η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών που δεν προσήλθαν στην Ολομέλεια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΜΑΛ@ΚΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ->ΒΙΝΤΕΟ-Μπάρμπα Αλέκος: Αχάριστος ο Βαρουφάκης-Η Ζωή φαντάζεται πολλά-Θα εφαρμόσουμε το μνημόνιο

Φαντάζεται πολλά η Ζωή, ο κόσμος κρίνει - Αχάριστος ο Βαρουφάκης, δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Εμείς δεν κάναμε απολύσεις και θα προσπαθήσουμε με παράλληλα μέτρα να ανατρέψουμε τις επώδυνες επιπτώσεις της συμφωνίας, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας ο οποίος εμφανίστηκε κατ' εξαίρεση χωρίς φρέντο λόγω της προχωρημένης ώρας (συνέντευξη στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ)

Ο κ. Τσίπρας κρύβει τη μελέτη επιπτώσεων εξόδου της χώρας από το ευρώ

Με αφορμή την απάντηση του Υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, στο αίτημα κατάθεσης του αντιγράφου της μελέτης εξόδου της χώρας από το ευρώ και της επιστροφής στη δραχμή που έχει στα χέρια του ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,  έκανε την εξής δήλωση:

Ηχηρό μήνυμα Μίκη προς Λαφαζάνη: Παναγιώτη, μην κατέβεις στις εκλογές

Με μια επιστολή σε προσωπικό τόνο η οποία φέρει ηχηρά μηνύματα, ο Μίκης Θεοδωράκης απευθύνεται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και του ζητάει να μην κατέβει στις εκλογές.

Γιάννης Βούρος: Ο Ξυδάκης με έβαλε να παραποιήσω την ημερομηνία κατάθεσης της παραίτησής μου από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ - Η απάντηση Ξυδάκη

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ των προγραφών, των απολύσεων και των διορισμών, του νόμου που στραγγαλίζει τον Κινηματογράφο, της απαξίωσης του πολύτιμου πνεύμονα των επιχορηγούμενων θιάσων, της εμπάθειας, του σνομπισμού, της προχειρότητας και της βιασύνης, του ερασιτεχνισμού, του αυταρχισμού και των ψεύτικων υποσχέσεων.»

Ε, ρε γλέντια! Θα “αναστενάξουν” στρώματα και... θυρίδες – Ψάχνουν 30 δισ. ευρώ!

- Παγίδα τα κρυμμένα χρήματα για χιλιάδες φορολογούμενους
- Θα κληθούν να δηλώσουν αυτά τα ποσά καθώς αν δεν το κάνουν δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την κάλυψη του πόθεν έσχες και τεκμηρίων διαβίωσης
- Για να αναγνωριστούν από την εφορία θα πρέπει προηγουμένως να κατατεθούν στην τράπεζα προκειμένου να καταγραφεί ο καταθέτης
- Εντός του 2016 όλοι οι φορολογούμενοι θα κληθούν να κάνουν δήλωση περιουσιολογίου

Η ΔΕΗ θα επιστρέφει χρήματα τους συνεπείς καταναλωτές

Στους καλοπληρωτές των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος θα επιστρέψει μέρος των κερδών της η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Βουλγαράκης: Η παροιμία που ταιριάζει γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ

Μια παροιμία που ταιριάζει γάντι στην κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης.

ΝΔ: Η Γεροβασίλη απαντάει τώρα και σαν εκπρόσωπος του Πάκη;

«Από πότε η κα Γεροβασίλη ως κυβερνητική εκπρόσωπος εκδίδει ανακοινώσεις και ως εκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας;» διερωτάται ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η Τράπεζα της Ελλάδος επέστρεψε 1 εκατ. ευρώ στο δήμο Καλαμάτας

Η Τράπεζα της Ελλάδος επέστρεψε στην Εθνική Τράπεζα και σε λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας ποσό 1 εκατ. ευρώ, σε συνέχεια επιστροφής ίδιου ποσού στις 22 Ιουλίου 2015, ανακοινώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΛΕΜΕ! «53» του ΣΥΡΙΖΑ: Σκέφτονται να αποσύρουν από τα ψηφοδέλτια Τσακαλώτο-Σακελλαρίδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει εκλογών καθώς οι αποχωρήσεις από το κόμμα αλλά και οι αποσύρσεις στελεχών από τα ψηφοδέλτια είναι σαρωτικές.

Ρωσία: 20 χρόνια φυλακή για τον Ουκρανό σκηνοθέτη Ολεγκ Σεντσόφ

Ακουσε την απόφαση μέσα από ένα ειδικό κλουβί στην αίθουσα του δικαστηρίου και κατόπιν με τον συγκρατούμενό του, άρχισαν να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας