27 Αυγούστου 2015

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ! «Τότε έκανες καταγγελίες και τώρα τους πληρώνεις…»

Δείτε τι έλεγε ο καραγκιόζης Κουρουπλής στις 31 Ιανουαρίου

Εναντίον του πρώην υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter παραθέτοντας ένα έγγραφο που τον ξεφτιλίζει.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ! Φεστιβάλ ψέμματος Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Στη χθεσινή του συνέντευξη ο Τσίπρας δήλωσε ότι στις 12 Ιουλίου είχε αποφασίσει να πάει σε εκλογές:

Σοκαριστικό video: Την έδερνε αλύπητα μέχρι που την άφησε αναίσθητη!

Συγκλονίζουν οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και δείχνουν έναν 22χρονο άνδρα να ξυλοκοπεί άγρια την 18χρονη κοπέλα του στο παρκινγκ ενός μπαρ. Την άφησε αναίσθητη στο έδαφος γιατί πίστεψε πως ήταν νεκρή!

Ο μετανοημένος Συριζαίος Δρογώσης «ξαναχτυπά»: Με ποια παρομοίασε τη ΣΥΡΙΖΑία Πρωθυπουργό

Ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης μετά την «συγνώμη» που ζήτησε πριν λίγες ημέρες ως ΣΥΡΙΖΑίος για την πολιτική της κυβέρνησης, σήμερα... χτύπησε ξανά ενόψει του ορισμού ως πρωθυπουργού της Βασιλικής Θάνου.

ΝΔ: Σύσκεψη για την Παιδεία και τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Σύσκεψη για την κατάσταση στην Παιδεία και ιδιαίτερα για τις συνέπειες της επιβολής του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι γονείς λόγω της αύξησης των διδάκτρων, καθώς και για τον άμεσο κίνδυνο επιδείνωσης του προβλήματος της ανεργίας από το επικείμενο κλείσιμο πολλών εκπαιδευτηρίων, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Δημοκρατία υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μεϊμαράκης: Μέχρι να πάμε σε εκλογές ο Τσίπρας θα εμφανιστεί αντιμνημονιακός!

«Ο τύπος την... κοπανάει» είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον Αλέξη Τσίπρα και αναρωτήθηκε: «Αφού υπέγραψε την συμφωνία γιατί μας πάει σε εκλογές;» - Μπλέκει την χώρα σε περιπέτεια γιατί θέλει να φύγει

Δε σταματούν αν δεν ανακαλέσει ο Σκουρλέτης μετά και τη φάπα από το ΣτΕ-Τι λέει η "Ελληνικός Χρυσός"

"Δε σταματάμε αν ο Υπουργός δεν ανακαλέσει" λένε σε κοινή ανακοίνωσή τους τα τρία Σωματεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, σχετικά με τη σημερινή απόφαση του ΣτΕ και τη στάση του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ.

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ;) Η ΔΕΗ επιστρέφει το διπλάσιο κάθε παγίου στους «καλοπληρωτές»

Επιστρέφει μέρος των κερδών της στους «καλοπληρωτές» των λογαριασμών η ΔΕΗ

Συνολικά οι επιστροφές θα είναι αξίας πάνω από 80 εκατ. ευρώ στους πελάτες της, με την νέα τιμολογιακή πολιτική - Κέρδη πάνω από 105 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε για το α' εξάμηνο του 2015

«Κύματα» φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα

Διαφωνούν με την υιοθέτηση του Μνημονίου και κατά εκατοντάδες εγκαταλείπουν την Κουμουνδούρου - Κατά κύριο λόγο, συντάσσονται με το κόμμα Λαφαζάνη - Δείτε ποιοι πήραν το... τρένο της μεγάλης φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια

O ξεφτίλας Πάκης εκτέλεσε κατά τα γράμμα τις εντολές του Τσίπρα (επιστολή)

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ολοκλήρωσε τις τηλεφωνικές επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς και εξέδωσε ανακοίνωση για τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Μεϊμαράκης για Τσίπρα: Μας έσκαβε το λάκκο την ώρα που τον στηρίζαμε

Είπε ψέματα που μας κόστισαν πολλά - Έδειξε καθεστωτική νοοτροπία και αλαζονεία σε βαθμό που τον τυφλώνει - Βιάζεται να κάνει εκλογές πριν έρθει ο ΕΝΦΙΑ, οι αλλαγές στον ΦΠΑ και οι μειώσεις στις συντάξεις

Λαφαζάνης σε Πάκη: Οι μεγαλύτερες εκτροπές γίνονται στο όνομα του Συντάγματος

Εριστικός διάλογος στο Προεδρικό Μέγαρο - Παυλόπουλος: Τηρείται το Σύνταγμα - Διαβάστε τι έγινε όταν ο κ. Λαφαζάνης επέμεινε σε σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Έναν έντονο διάλογο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όταν ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραδώσει στον Προκόπη Παυλόπουλο την διερευνητική εντολή που έλαβε την Δευτέρα, από την οποία δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης όπως είχε προβλέψει ο κ. Λαφαζάνης από την πρώτη στιγμή.

ΝΔ: Πονάνε τα μυαλά μας να βλέπουμε ξαφνικά τον Τσίπρα υπέρμαχο του ευρώ

"Ο Τσίπρας εμφανίζεται ξαφνικά υπέρμαχος του ευρώ", αναφέρουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τη φράση του Αλέξη Τσίπρα στη χθεσινή συνέντευξή του ότι «δεν ήταν ποτέ επιλογή μου η έξοδος της χώρας από την Ευρώπη».

Αυτή είναι η νέα 9μελής «ομάδα κρούσης» του Τσίπρα για τις εκλογές -Ο δημοσιογράφος και η άγνωστη συνεργάτιδα [όλα τα ονόματα]

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του επικοινωνιακού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ και με...εντολή Τσίπρα μια σφιχτή ομάδα συνεργατών του, ετοιμάζεται να αναλάβει δράση με ξεκάθαρο στόχο την πρωτιά στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

ΤτΕ: Μειώθηκαν κατά 2 δισ. ευρώ οι τραπεζικές καταθέσεις τον Ιούλιο

Μείωση κατά περίπου 2 δισ. ευρώ εμφάνισαν οι καταθέσεις των επιχειρήσεων και νοικοκυριών τον Ιούλιο υποχωρώντας στα επίπεδα του 2003.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών μειώθηκαν στο τέλος Ιουλίου στα 120,8 δισ. ευρώ από 122,23 δισ. ευρώ που ήταν τον Ιούνιο.

Αριστεροί: Έχουν στο …DNA τους την διάσπαση και στο αίμα τους την αμαρτία!

Πως από το ΣΕΚΕ φτάσαμε στην ΛΑΕ-Δείτε μια ιστορική αναδρομή

​Η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, με την ίδρυση της «Λαϊκής Ενότητας», δεν είναι παρά ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ των πολυδιασπάσεων στην παραδοσιακή και μη Αριστερά, που ξεκινούν από τη δεκαετία του 1920. Και δείχνουν ότι οι καυγάδες και οι αποσχίσεις υπάρχουν στο "DNA" των αριστερών κομμάτων.

Ετοιμο το μεγαλύτερο τούνελ του κόσμου: Εχει μήκος 56 χιλιόμετρα και περνάει κάτω από τις Αλπεις [εικόνες]

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της μεγαλύτερης και βαθύτερης σήραγγας στον κόσμο που θα ανοίξει επίσημα για το κοινό την 1η Ιουνίου 2016 και μειώνει την απόσταση Ζυρίχη – Μιλάνο σε μόλις 2 ώρες και 50 λεπτά.

ΦΩΤΟ-Ο Βρούτσης κάνει μνημόσυνο στον Καμμένο

Στον Πάνο Καμμένο αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Βρούτσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο Τσίπρας θέλει να χάσει για να δραπετεύσει


«Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δραπετεύσει και κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει. Θυμηθείτε τα λόγια μου: αν βγει πρώτος θα κάνει νέες εκλογές για να χάσει» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης για τους λόγους προκήρυξης πρόωρων εκλογών από τον πρωθυπουργό.

ΣΚΙΤΣΟ: Το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Από αύριο το πρώτο ΠΕ@Σ Τσίπρα Καμμένου: Ποιες συντάξεις μειώνονται

Τις επιπτώσεις του νέου Μνημονίου θα δουν από αύριο στις συντάξεις τους, 2,6 εκατ. συνταξιούχοι.

Συγκεκριμένα, θα δουν τις κύριες συντάξεις τους μειωμένες κατά...

Εκβιάζει τα κανάλια εν όψη εκλογών η κυβέρνηση - "Ξεπαγώνει" ο τηλεοπτικός φόρος

Τον φόρο 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων ξεπαγώνει η κυβέρνηση (με πρόσχημα τις επιταγές του μνημονίου) και εν μέσω προεκλογικής περιόδου... πιέζει τους τηλεοπτικούς σταθμούς να πληρώσουν την πρώτη από τις δυο δόσεις (ενός φόρου, ανενεργού για 3 χρόνια) μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου!

Καραγκούνης: Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός -Δεν θα ξαναείναι

«Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός… Από σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν θα ξαναείναι πρωθυπουργός» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία μετεκλογικά δεν θα είναι και πρόεδρος της κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Άνδρας πνίγει στην πισίνα την 3χρονη κόρη της συντρόφου του -Σκληρές εικόνες

Έναν άνδρα να πετάει επανειλημμένα ένα 3χρονο κορίτσι στην πισίνα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε ξενοδοχείο του Μεξικό.

Ο άνδρας που διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα του κοριτσιού είχε πάει μαζί τους σε ξενοδοχείο, για να περάσουν κάποιες ημέρες.

Απέραντη κατασκήνωση όπου λιάζονται οι λάθρο, η πλατεία Βικτωρίας [εικόνες]

Με εικόνες αντίστοιχες εκείνων που αντικρίσαμε στην πλατεία Ομόνοιας, αλλά και πιο πρόσφατα στον Πεδίον του Άρεως, έρχονται αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Βικτώριας με τους παράτυπους μετανάστες να έχουν στήσει σκηνές στην πλατεία της περιοχής.

ΚΛΑΙΩ!! Άκυρη η απόφαση Σκουρλέτη για τις Σκουριές, σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ

Την απόφαση επί της αίτησης που είχε υποβάλει τον Απρίλιο η Ελληνικός Χρυσός κατά του υπουργού ΠΑΠΕΝ και στελεχών του υπουργείου για παράλειψη οφειλόμενων νόμιμων ενεργειών εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr.

Μεϊμαράκης: «Ναι» σε κυβέρνηση συνεργασίας -Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξεταστικής

Με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεμαράκης τάσσεται ανοιχτά υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας αμέσως μετά τις εκλογές.

ΑΔΩΝΙΣ-ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ!Καμμένος: "Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ένα υποκατάστημα του ΛΑΟΣ"-Μούγγα για Χαϊκάλη - ΒΙΝΤΕΟ


[Απίστευτα σκληρή η συνέντευξη από Καμπουράκη-Οικονομέα!! Στα πρώτα 5 λεπτά μονόλογος Καμμένου. Η πρώτη ερώτηση για τα εξοπλιστικά με τον Καμμένο να λέει τις γνωστές αρλούμπες "στείλαμε όλες τις υποθέσεις στον εισαγγελέα, ανοίξαμε τις λίστες Λαγκάρντ" και τους έγκριτους δημοσιογράφους να το καταπίνουν αμάσητο για να περάσουν στη 2η σκληρή ερώτηση "θα συνεργαστείτε με τον Τσίπρα μετά τις εκλογές".... Η αποθέωση στο 11 λεπτό όταν ο Καμμένος λέει "χθες ήρθαν 4.500 μετανάστες" και τον Καμπουράκη να σχολιάζει "πωπωπω", ενώ στο 17' λέει πως χάραξε ΑΟΖ με την Αίγυπτο και έφτιαξε τις σχέσεις με το Ισραήλ χωρίς κανείς τους να του πει "μα αυτά τα είχε κανονίσει ο Σαμαράς που έκανε τις τριμερείς με Αίγυπτο και Κύπρο ή τις κοινές ασκήσεις με το Ισραήλ"... Παιδιά μην είστε τόσο σκληροί με τον Πάνο γιατί μετά με το δίκιο του λέει ότι τον βαράνε τα κανάλια της διαπλοκής...
Όσο για την ουσία όσων είπε ο Πρόεδρος... ενδεικτική η ρήση του για την off shore του Χαϊκάλη: "αν έχουν στοιχεία να τα πάνε στον εισαγγελέα"... θύμισε Σημίτη]

"Αυτό το κόμμα δυστυχώς έχει διαλυθεί πλήρως. Έχει μετατραπεί σε ένα υποκατάστημα του ΛΑΟΣ" δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη ΝΔ, ενώ κατηγόρησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι υπηρετεί τη θέση του Σόιμπλε για Grexit.

ΤΟΥ'ΦΥΓΕ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Μετά τον Φωτόπουλο και ο Ρωμανιάς με τον Λαφαζάνη

Γράφει ο καταδικασμένος ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρηγιάννης

Ο πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Πάνου Καμμένου, στο πλευρό Λαφαζάνη - Πιθανή ανακοίνωση συνεργασίας Γλέζου-Κωνσταντοπούλου

Μία ακόμη κεντρική τοποθεσία της Αθήνας, η πλατεία Κάνιγγος, μπαίνει… δυναμικά στην πολιτική ζωή της χώρας: Στην πλατεία αυτή με το ιστορικό όνομα και συγκεκριμένα επί της οδού Βερανζέρου 13 θα εγκατασταθούν τα γραφεία του νέου κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, της Λαϊκής Ενότητας.

Ορκίζεται απόψε πρωθυπουργός το σούργελο του ΣΥΡΙΖΑ-Διαφωνεί η ΝΔ-Ολο το παρασκήνιο

[Αυτό γύρω απ' τα μάτια δεν είναι Photoshop!! Είναι το βάψιμο με το οποίο κυκλοφορεί η επί ένα μήνα πρωθυπουργός της Ελλάδος, η οποία πριν λίγους μήνες έστελνε γράμματα στους Ευρωπαίους συναδέλφους της εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ... γράμματα στα οποία κανείς τους δεν της απάντησε]

Από σήμερα το βράδυ η χώρα αναμένεται να έχει νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό, πολύ πιθανό την πρώτη γυναίκα στην Ιστορία της Ελλάδας, στο αξίωμα αυτό.

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜ@ΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!! Al Jazeera: Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει η Λιβύη της Ευρώπης

Η γεωγραφική απόσταση που χωρίζει την Ελλάδα από τη βόρεια Λιβύη δεν είναι μεγάλη – μερικά εκατοντάδες χιλιόμετρα. Ωστόσο, η έκθεση της Αθήνας στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στην περιοχή ήταν περιορισμένη.

ΒΑΡΥ ΤΡΑΥΜΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ! Ντόρα: Ο Μεϊμαράκης είναι κιμπάρης και ντόμπρος -Δεν στήριξα τον Σαμαρά

Με θετικά σχόλια αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι δεν στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά.

WS Journal: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε φάση αποσύνθεσης -Η μεγάλη πρόκληση του Τσίπρα

«Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετωπίζει την αυξανόμενη πρόκληση να αποκρούσει την αποσύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Ήδη, πολλοί βουλευτές και μέλη του κόμματος δεν έχουν αποφασίσει αν θα παραμείνουν».

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ! Τα νέα ονόματα στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ -Η έκπληξη με τον εξάδελφο του πρωθυπουργού

Ξεπερνούν τα 100 τα κενά που πρέπει να καλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ στις λίστες του, μετά τη διάσπαση του κόμματος, αλλά και την απόφαση πολλών στελεχών να στηρίξουν μεν, αλλά να μην συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

ΑΣΤ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! Ο Βαρουφάκης αποκαλεί ανόητο τον Τσίπρα και ονειρεύεται καριέρα» εκτός συνόρων

Για τα σχέδιά του για την ίδρυση πολιτικού φορέα ευρωπαϊκών διαστάσεων, καθώς επίσης και για το εάν θα κατέβει υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Στην αρμοδιότητα της Σαββαΐδου περνά το ΣΔΟΕ

Επικεφαλής του ΣΔΟΕ γίνεται από 30 Οκτωβρίου η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, με σκοπό να ενισχυθεί ο ενιαίος χαρακτήρας και η ανεξαρτησία του φοροελεγκτικού μηχανισμού.

Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα από τα γκάλοπ που «τρέχουν»

Κοντά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μεγάλες οι επιπτώσεις της υπογραφής του Μνημονίου στη δημοτικότητα Τσίπρα - Δείχνουν 8κομματική Βουλή με Λεβέντη - Πού «βλέπουν» τον Λαφαζάνη

Ανοικτό παιχνίδι με αβέβαιο νικητή και έντονη τάση για κατακερματισμό της ψήφου των πολιτών που μπορεί να στείλουν στην επόμενη Βουλή οκτώ -ή ίσως και… εννέα- κόμματα, προοιωνίζονται τα πρώτα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που διενεργούνται για την κάλπη του Σεπτεμβρίου.

Ο Αλέξης Μινχάουζεν και ο... σοφός λαός!

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Πάει τέλος. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Λέει μυθεύματα με απίστευτη ευκολία, παραπλανά και παραμυθιάζει χωρίς αιδώ. Το όνομά του δεν θα έπρεπε να είναι Αλέξης Τσίπρας, αλλά Αλέξης Μινχάουζεν. Έχει επισκιάσει και τον πιο διάσημο παραμυθά και ψεύτη όλων των εποχών. Όμως, αφού βρίσκει και τα κάνει, καλά κάνει!

Πόσο πάει να νοικιάσεις ελικόπτερο του Λιμενικού; (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ο…τιμοκατάλογος του 2016 για την ενοικίαση μέσων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!«Μαύρη τρύπα» 4 δισ. ευρώ στα έσοδα το α' επτάμηνο του έτους-Μείον 900 εκ τον Ιούλιο

Για να παρουσιάσουν πρωτογενές πλεόνασμα 3,7 δις δεν έχουν πληρώσει 4,5 δις έξοδα... δηλ. στην πραγματικότητα έχουνε 800 εκ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

Την κατάρρευση του προϋπολογισμού περιγράφουν τα στοιχεία του ΥΠΟΙΚ - Κατά 38% έπεσαν τα έσοδα τον Ιούλιο εν μέσω capital controls - Στα 840 εκατ. το έλλειμμα

Από την Μπιρμπίλη στον Τσίπρα

Του Γιώργου Κράλογλου

Τα πράσινα άλογα της ανάπτυξης της Μπιρμπίλη τα διαδέχονται τώρα οι κόκκινες αρλούμπες Τσίπρα και Σκουρλέτη. Ο Τσίπρας που έβαλε τον Βαρουφάκη να σώσει την οικονομία και τους Λαφαζάνη - Σκουρλέτη να την ανασυγκροτήσουν... παριστάνει τον περιβαλλοντολόγο. Και να τα αποτελέσματα. Ο κομισάριος Σκουρλέτης κλείνει συγκροτήματα και διατάζει τους ιδιώτες να μην απολύουν...

ΚΡΙΜΑ! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! Επιμένει η Κω/λου: Ο Τσίπρας γυρνά στα κανάλια και αναγγέλλει την αντιστροφή των δεσμεύσεών του

Βιώνω ως ακραία εκδήλωση βίας κατά του Συντάγματος την επίθεση στην κοινοβουλευτική διαδικασία, ως βίαιη επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα, βίαιη κατάργηση κεκτημένων εμπεδωμένων ελευθεριών, δικαιωμάτων και αξιών, είπε από το βήμα της Ολομέλειας

Ανοδο της στάθμης των ωκεανών κατά ένα μέτρο προβλέπει η NASA τα επόμενα 100 με 200 χρόνια

Η άνοδος της στάθμης των ωκεανών κατά ένα μέτρο μέσα στα επόμενα 100-200 χρόνια λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι αναπόφευκτη, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA.

Η μοναδική φωτογραφία από το ταξίδι της Ντέμι Μουρ στην Ελλάδα [εικόνα]

Παρότι την αναγνωρίζει η υφήλιος, η Ντέμι Μουρ κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα και να περάσει απαρατήρητη!

Η χολιγουντιανή ηθοποιός βρέθηκε στους Παξούς και στο Φισκάρδο, λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Τουρκία: Βανδάλισαν άγαλμα του Αριστοτέλη στη Σμύρνη

Το διάσημο άγαλμα του φιλοόφου που κοσμούσε την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Άσσου στα παράλια της Μικράς Ασίας έγινε στόχος βανδάλων

Καταστροφές από βανδάλους υπέστη το άγαλμα του Αριστοτέλη, που είναι τοποθετημένο στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Ασσου, στα παράλια της Μικράς Ασίας. Το άγαλμα έχουν ήδη μεταφέρει οι τουρκικές αρχές σε ειδικό εργαστήριο αποκατάστασης στην Σμύρνη.

Αυτή είναι η διαφορά ιδιώτη-κράτους: Οι Κινέζοι μόνο στο 1ο 6μηνο είχαν τόσα κέρδη όσα ο κρατικός ΟΛΠ το 2014 και το 2015

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

​Σε κορώνα των διεθνών δραστηριοτήτων της Cosco Pacific αναδεικνύεται και πάλι ο Πειραιάς. Η θυγατρική της στην Ελλάδα, Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ ΑΕ) που διαχειρίζεται με σύμβαση παραχώρησης τους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του ΟΛΠ αύξησε τον κύκλο εργασιών της κατά 4,7% το πρώτο εξάμηνο αλλά και την κερδοφορία της κατά 22,6%.

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΣΥΡΙΖΑ-Ρευματοκλοπή άνευ προηγουμένου το πρώτο εξάμηνο του 2015

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι από τα συνεργεία του διαχειριστή του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας όλων των καταναλωτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Στα χέρια των λάθρο η Μυτιλήνη

Ειδήσεις οι οποίες μοιάζουν περισσότερο με πολεμικά ανακοινωθέντα παρά με δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, καταφθάνουν πλέον από τα νησιά του Αιγαίου μας. Ως εκ τούτου και η παράθεση των γεγονότων προσαρμόζεται σε στρατιωτικά δεδομένα.

Για ποιον ακριβώς λόγο είπαμε ότι θα γίνουν εκλογές;

Του Άγη Βερούτη

Ο Πρωθυπουργός αποφάσισε πως θα κάνει εκλογές, 7 μήνες μετά την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ με άνω του 36%, μετά από την επικράτηση του 62% του #ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, που εκείνος στήριξε.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! Η Κω/λου παραδέχεται ότι δεν μπορεί να φέρει με χειροπέδες τον Στουρνάρα στη Βουλή

Τελείωσε το τσίρκο Κω/λου μετά το φτύσιμο από Βαρουφάκη-Βαλαβάνη: Δεν έχουμε απαρτία, δεν μπορώ να διατάξω βίαιη προσαγωγή Στουρνάρα

Νάντια Βαλαβάνη και Γιάνης Βαρουφάκης δεν παρέστησαν στην συνεδρίαση, αν και είχαν ενημερωθεί «για την κρισιμότητά της» και έτσι η πρόεδρος της Βουλής δεν πραγματοποίησε τη δυνατότητα που της δίνει ο Κανονισμός